Sziasztok csajok!
Ismét köztetek, ezalatt a pár nap alatt annyit írtatok, hogy időbe telik visszaolvasnom, de azért bele-beleolvastam.
Ismét csupa jó hír!
Tücsi!
Szívből örülök a két kis mázlistának, annyira jó, hogy most már neked is ott lapulnak a pocakodban.
A pattijaid sok mindentől lehetnek, nekem a beültetés után jó pár kijött az arcomra, aztán szép lassan az összes eltűnt.
Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad. Hess pattik!!!! Nagyon aranyos a pocaklakók vonalzója!!!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dezsina!
Én is gyakran éreztem mensis görcsöket, de akkor mindig arra gondoltam, hogy ez biztos a beágyazódás miatt lehet
(ha jól emlékszem akkor ezt írtam is nektek), nem azért mert hamarosan meg fog jönni. Tudom, hogy nehéz a jóra gondolni, de nekem anno azt mondták, hogy a beágyazódás is hasonló érzésekkel jár, mint a mensi előtti görcsök.
Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babszi!
Neked holnapra hatalmas drukkok!!! Én egyébként 3 babócát kaptam vissza és közülük 1 ragaszkodott nagyon ahhoz, hogy a pocakomban lakhasson.
De azt sem bántam volna, ha osztozik a kuckón másokkal...
Zsuzska!
Bencének még legalább 1 hét kitartást. Tényleg nagyon nagy lett a pocakod, de csini nagyon!!! Tetszik a vonalzód!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe! Gabó! Kriszta!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belluska! Hbzs! Beus! Fitie! Ladiva! (Remélem nem hagytam ki senkit!!!)
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi nagyon jól éreztük magunkat otthon, egyikünk sem akart igazán hazajönni, így tettünk egy "kis" kitérőt a Balaton felé, sétáltunk a Balaton parton, ettünk finom csülkös babot tejföllel kenyérrel, utána tócsnit (krumplilángost) és finom sütikéket. Majd kipukkadt a hasam a végére, egész úton hazafelé fújtattam, mint egy jól lakott napközis...
Végül éjfél előtt nemsokkal értünk haza, vagy fél óráig pakoltunk, annyi cuccunk volt és nagyim is pakolt nekünk egy "kevés" zöldséget, gyümölcsöt. Utána fürdés, (még egy kis nassolás gyümölcsből) hajnali 1 órára aztán sikerült is ágyba keverednünk, de jó volt ismét a saját ágyikónkban aludni.
Ma délelőtt voltam védőnőnél, minden rendben, a mérlege szerint 2,5 kg-ot híztam a 17 hét alatt.
Meghallgattuk a baba szívhangját is, hát az valami csoda
, felvettem telefonra, és most az Apa csengőhangja...
Holnap megyek az Integrált tesztre a Magzatdiagnosztikai Központba.
Hát röviden ennyi, ha teljesen visszaolvastam még jelentkezem!
Szép napot holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!