Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi,
:lol: :lol: Ha Tűű dokihoz jársz, akkor talán a legjobb kezekben vagy, mindenki csak dícsérte eddig. :wink:

Babszi,
nagyon jóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: Ha holnap lesz a beülti, akkor holnaphoz két hétre fogsz tesztelni, azaz 15-én (a mi házassági évfordulónkon) :lol:

i.kata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Laptetőmet szívesen megosztom Dezsinával, Tücsivel, Ladivával, Babszival, Beussal, Hbzs-vel, Szilvivel. Jajj, ugye nem hagytam ki senkit?!

i.kata

jövök a tetőért :D
dezsina

Amúgy én már teszteltem

Babszi!
szupi hírek!!! Gratula és drukkok!!!! nekem is az IVF-sek indultak el!!!!! Csak azok! remélem modt kivételt tesznek velem
dezsina

Dezsina,
:shock: :shock: :shock: Máris teszteltél? És? Gondolom még semmit nem mutatott.

i.kata

Amióta ezt megírtad Dezsi, azóta csak annak drukkoltam, hogy "spontánkodjanak" a srácok. Úgyhogy rengeteget gondoltam rád :)

Hanyadik napon teszteltél? Mutatott valamit?
babszi

Nos biztos azt gondoljátkok, hogy ez nem normális, de miután ez az utolsó lombikom és van kb 20 tesztem, elhatároztam, hogy lövök mindennap egyet. ET+3 tól. még látszik a hcg repiszuri. ugyhogy azt mutatja....

Babszikám!
Neked ez most be fog jönni!!!! :wink:
dezsina

Babszika!És Kata!Az,hogy ilyen sok-14 és 17 év-korkülömbség lesz a gyerekeim közt,sejtheted,hogy nem igy terveztük.Mint ahogy senki az életben nem tervez generációs kapcsolatot-semmilyen formában-igy hozta az élet...De ez nem jelenti azt,hogy az szar....a gyerek-szülő viszonyt mindig a szűlő alakitja,olyan viszony lesz a gyerekek közt,amilyenné te neveled őket.Példát mutatsz,nevelsz,olyan testvérek lesznek..Hidd el,ezt gyakorlott anyaként,és szakemberként is állitom.Lányaimat férjem neveli kiskoruk óta,bár nem az édesapjuk.Évek,hosszú évek óta szerettünk volna közös gyereket,most jött el az ideje...Éppen a hosszú várakozás miatt már a lányok is nagyon várják a kistesót.Az én álláspontom az,hogy egy dolgot meg kell vizsgálni több oldalról is,és sosem szabad általánositani.másrészt viszonyainkat mi formáljuk,mi alakitjuk,ahogy a gyerekeink nézeteit,hozzáállását az élet dolgaihoz..Ugye érted ? :lol:

salygabó

Dezsina,
gondoltam, hogy még látszik a repi szuri.

Gabó,
persze, nálunk teljesen más a helyzet. Nálunk elég kacifántosan alakultak a dolgok. Egyik nap még sírva kérdeztem apumat, hogy ugye nem fog megnősülni, mire ő megígérte, hogy nem. Másnap jöttek szembe a feleségével...éppen az esküvőjükről. Így aztán azt is nehéz volt feldolgoznom, hogy lesz egy ennyivel fiatalabb kisteróm.

i.kata

Na megjöttek a szokásos mesis görcsök :cry: :cry: :cry: :cry:
dezsina

Dezsina,
korai lenne még a mensis görcs, nem? Nem lehet hogy most fészkelik be magukat? :wink:

i.kata

Babszi!
Szuper hír! 3 petikéből 3 szép babó - gratulálok! :D Hármas ikrekhez mit szólnátok? :wink: Drukkolok nagyon holnapra a beültihez! :wink: 8)

Dezsina!
Te miféle mesis görcsökről beszélsz? Ahogy igazából a teszteknek sincs még itt az ideje, úgy a mesis görcsöknek sem!!! Biztos a babák fészkelődését érzed!!! :wink:

Kata!
Köszi szépen ismételt önzetlenségedet, és a 12,5%-nyi laptető-részesedést! :wink: 8)
hbzs

Kata, megelőztél, s ugyanazt írtad Dezsinek! :lol:
Dezsi, akkor most már hallgass ránk!!!! :wink: :lol:
hbzs

Hbzs! Kata!
jéééé :D tényleg... :roll: most nézem a saját vonalzómon, hogy 23. napon vagyok. :)
ez igy jó is hangzana, csak azért szerintem nekem már szokott sz@rakodni a hasam ilyentájt :roll: Szerintem szoktam is panaszkodni....
De azért igy más megvilágításba helyezte a dolgot 8)
minden esetre most mozgalmas a hasam alja :roll: :shock:
dezsina

Gabó, igazán semmi, de semmi ítélkezés, még hasonló gondolat sincs bennem. Szerintem én is bevállalnám a kicsit, ha közös baba jönne, sőt, harcolnék érte. És minden mondatoddal igazat szóltál, hogy a szülő alakítja a gyerekeit - no meg persze a környezet, amit sokszor nem tudsz kivédeni. Lásd szegény Katát. Egyébként a nagyobbak annál jobban tudják szeretni a kicsit, minél nagyobb a korkülönbség - persze az ellenkezője is igaz lehet, de az összetettebb.

Lányok! Dilemma! Én úgy érzem 3 babó is nyugodtan jöhet hozzánk, mert mi 3 gyereket is szerettünk volna, bár egyszerre nem vártuk őket. Persze így benne van a pakliban, hogy egymást "bátorítva" megmarad a 3 babó (sajna az is előfordulhat, hogy nem sikerül, de távozz tőlem sánta gondolat). Ti mind a hármat kérnétek, vagy csak kettőt? Csak annyiban dilemma, hogy egészségileg mind a 3 egészséges legyen, erős legyen... a sok gyereket nem bánnám - majd csak ha 3 felé szaladnak :):):) De ma le kell ennek a kérdésnek tisztulnia bennem, hogy holnap - ha felmerül egyáltalán a kérdés, akkor mit válaszoljak. Ti hogyan döntenétek? Mert ha 4 lenne, esetleg kettőt lehetne fagyasztani, de így... No, magamban alakul már vmilyen döntés, ha még nem adtam ki magamból, akkor nem szeretnélek befolyásolni titeket, csak meghallgatnám a véleményeket. És nagyon köszönöm, ha írtok!!!!!!!!!!
babszi

Dezsike, neked már ilyen korán szokott lenni mensis görcs, vagy bízhatunk a beágyazódásban? Nekem tegnap görcsölt nagyon a hasam, ma már semmit nem érzek, most meg ez idegesít ! :lol: :lol: Igazából annyira nem idegesít, már lenyugodtam: be is jelentkeztem a Clinique-hez ingyenes sminkelésre, mert megérdemlem majd (október 15-én lesz)! :P :lol:
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy a repi szuri látszódik a teszteden, az nem 11 napja volt???

Babszika, először is annyit kérnék amennyit a biológus és főleg a Tanár úr javasol (ő nem nagyon híve a többes terhességnek) Nehéz kérdés mert én ugye félek az iker terhességtől és csak kettőt kérnék, de egyet ugye nem fagyasztanak le, szóval marad a három és bízunk benne, hogy a természet tudja a dolgát! :?
Vendég

Babszi
Nekem nagyon nem lett volna jó ha ikerterhes maradok, bár én szívesen vállaltam volna ikreket is, de a vesebetegségem miattnagyon rizikós, de volt amikor én is 3 babát kaptam vissza. Én visszakérném mind a hármat. Nagyobb esélyek. :lol: :lol:

Dezsi
Ha már így lövöd a teszteket megírod nekünk hogy mik az eredmények, te kis huncut :lol: :lol: Én nagyon drukkolok nagyon-nagyon-nagyon. Párom is kérdezi minden este hogy na hogy állnak a lányok :lol: :lol:

Tücsi
Nekem is puffadt a hasam, nagyon is. Minden alaklommal sőt még most is, néha. És sokkal nagyobb mint egy 16 hetesnek. Ha sikerül teszek fel pocak fotót.

Szokott valaki bababörzére járni? Mert október 17.én lesz és én egyszer voltam de már régen. Nem tudom érdemes e kimenni.
Vendég

Sziasztok lányok:)

Kata most a laptetőről lecsúsztam :):)Amúgy hogy vagy?? Mikor is kell tesztelned?

Babszi hajrá hármas fogat:)

Dezsina, kitartás:)

Hbzs :wink:

Mindenkinek sok puszi :P
beus84

Lányok ki az a Tűű doki, és az mit csinál?
Annyit olvasok róla...
beus84

Ladiva,
merre vagy? Gyere, jelentkezz be, ne kelljen aggódnunk :wink:

Beus,
köszi, jól vagyok. Bár ma megnéztem, hogy már a 25. napon vagyok, remélem nem azért görcsölgetek, hogy meg akar jönni. Bár nekem hosszabb a ciklusom, de Dezsina elbizonytalanított :oops: :evil:

Babszi,
nekem tavaly novemberben volt az első lombikom. A férjem a beülti előtt nagyon mondta, hogy ő nem szeretné, ha 3 babát ültetnének vissza, mert félt a 3-as ikrektől. Amikor a műtőben feküdtem, akkor mondták, hogy van 2 gyönyörű és egy kevésbé szép embriónk. Nagy volt a dilemma, mit csináljanak, mert 3-hoz még fiatal vagyok...aztán megkönnyítettem a döntésüket és kettőt kértem. Utólag viszont megbántam, mert ki tudja, lehet pont az a kevésbé szép embike tapadt volna meg.
Én a helyedben kérném mind3 bébikét :wink: Nagyon kicsi a valószinűsége a 3-as ikerterhességnek.

i.kata

Sziasztok

Babszi
bevállalnám a 3 babót, annyit kaptam vissza tavaly a sikeres lombiknál. a hármasikreket is bevállalnám :D

Dezsi, Tücsi, Kata
tudom ez a két hét idegölő, én mindig simiztem a pocimat és hangosan beszéltem a gyerekekhez hogy ügyesek legyenek és kapaszkodjanak. sőt még énekeltem is a hasamhoz :oops: :lol: meggyőződésem hogy segít, ugye ti is csináltok valami hasonlót? :D :D :D ++++++++++++++

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
én is simizem a pocimat, mindig elmondom a 2 törpének, mennyire szeretem már most őket :lol: És képzeletben ölelgetem őket. :oops: :lol:

i.kata

Zsuzska
Nagyon kiváncsi vagyok majd hogy zajlik a császár a Sotén, mert nekem is az lesz majd. Apát beengedik? Tudtok erről valamit? Engem minden érdekel.

Képzeljétek annak ellenére hogy megszúrták a hasamat kellett mennem afp re. Ma szúrtak. Nem tudom mit mutathat majd az eredmény :? :? :? Ha ennyi pénze van az államnak :roll: :roll:
Vendég

Babszi!
megbeszélheted a biológussal és a tanárúrral. Ők megmondják mik az esélyek.
én hármat kérnék vissza, mert szerintem a hármasterhességnek igen kicsi az esélye. De ez csak a én saját véleményem.

Fitie!
én most semmi ilyen kedveskedést nem csinálok, mint pocisimi, gondolatok, hogy mennyire várom őket, meg ilyesmi. Már 5* csináltam, sőt a spontánnál is, aztán még sem lett belőle semmi. Most csak úgy vagyok... :? Azt hiszem nekem nem ezen múlott. Habár mindenki azt mondja, hogy fejben eldől a dolog. De nálam akkor már 5 gyereknél kéne tartanom. Nekem most Belluska drukkol :D

Beus!
kitartok :) nehezen

Kriszta!
csak játszom a tesztekkel. Nekem igy könnyebb. Gyönyörködöm bennük, hogy legalább idáig pozik voltak....

Tücsi!
örülök, hogy jó formában vagy újra :wink:
bizti a hcg szuri, elhiheted, mert nagyon nagyon halovány és eléggé halványodó tendeciát mutat, de olyan szépek :D majd szólok, ha esetleg erősödik. Szerintem holnapra már nem fog látszani, ma már tényleg nagyon halovány volt.

és akkor is mesisen nyillallik a hasam. szerintem ez már az egy hét múlva megjön kategória (olyan, mint ahogy Tücsinek van a patija, nekem a hasam jelzi kb 5-6 nappal.) de nem parázok :) csak a várakozás idegesít :!: :x
dezsina

Annak idején, amikor babás voltam a nőgyógyim azt mondta, hogy ne becézzem, ne adjak nevet, ne simogassam, semmi ilyet ne csináljak, mert ha valami történik, sokkal nehezebben dolgozm majd fel, mert nagyon kötődök a babához. Én teljesen megértettem őt és a tanácsát annak ellenére, hogy akkor semmilyen bajt nem láttunk, minden a legnagyobb rendben volt, tehát nem azért mondta, hogy kíméljen. Szerintem sem így dől el, persze olyan ismerősöm is akad, aki simogatta a babákat gondolatban és becézte, és bizony neki ez segített. Fejben dől el a dolog, de mégsem ott, hiszen akkor tele lennénk már gyerekekkel. Szóval kinek mi jön be. Én is izgulok, de kicsit próbálom távol tartani magam lelkileg, nehogy beleroppanjak. Persze néha túlcsordulok, mint pl ma :) De ez is jóóó, ez is kell.
babszi

Csajaszikák!
Drukkok továbbra is mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P

Babszi!
Én biztosan mindhármat kérném!!!!!!!!!!!! :wink:

Krisztám!
Várjuk a pocak fotót! :P :wink:
Nem engedik be az apucikat a műtőbe,de rögtön hozzá viszik a szülőszobára ahol apa várakozik(aztán ott pityereghet apuci)!Ott odaadják neki is!Képzeljétek apánál amikor Kata született,azt mesélte,hogy nem tudott sírni a szülőszobán,de aztán a kocsiban hazáig!Akkor tudatosult benne,hogy apuka lett a drágám!
De tudod telcsin bármit kérdezhetsz! :wink:
Kata születése előtt voltam a bababörzén,de mi sok mindent vettünk ott,ámbár nem annyira a használt cuccokból,hanem sok akció volt a vadiúj dolgokból is!Ott vettük a babakocsit is!
:D
Pocak simi!Lányka puszi!
:P

phpBB: Kép
belluska

Babszi!
Én mindhármat kérném!!!! Nálunk 3 babó indult el inszem után, de csak egy maradt.
NAgyon drukkolok, hogy mindannyian jönni akarjanak nálatok!!!!!

Kriszta!
A II-en nem negedik be apát a műtőbe, viszont amíg leszedik a méhlepényt és össze varrnak, addig kiviszik apának majd. Szóval ő lesz az első (na jó, második), aki kézhez kapja a babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉS egy tegnap esti kép:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Az igen! :shock: :shock: :shock: :shock:
Húúú mekkora poci!!!!Már furcsa lesz ha nem lesz! :wink:
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!Csini kismamink!

belluska

Belluska!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig 22 kg van rajtam :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Ne is törődj vele!A lényeg,hogy egy egészséges kisfiúcska fog születni és te is jól vagy!Majd később ráérnek lemenni a kilók!

belluska

Dezsina!
Nem csak Belluska drukkol neked!!!! Ugye ezt nem gondolod komolyan???? :? Mi is drukkolunk valamennyien!!!! :wink:

Babszi!
Én is biztosan vissza kérném mind a 3 gyönyörűséget! :wink: De 35 alatt elvileg csak kettőt adhatnak vissza... Főleg, ha ilyen szépek, mint a tieid! :D

Zsuzska!
Húha, ez aztán a poci! :lol: Nagyon csinos vagy! 8)
hbzs

Szerintem is... bár van egy-két kellemetlen dolog, ami nem megy úgy, ahogy régen, de majd menni fog. Egyre jobban várom már a szülést,

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Átérzem a helyzeted....,de olyan hamar itt van most már a szülés!
Családom nevetett amikor már nem volt nagy pocim és én még is simogattam...a megszokás! :)

Hbzs!
Nem is tudtam ezt a korhatárt!
Én mindegyiknél többet kaptam vissza mint kettő! :D

Minnie!
Jelentkezz ha haza jöttetek!Simi! :P

belluska

Belluska!
Amikor Kata fogant, még nem így volt. De most elvileg 35 alatt 2, 35-40 között 3, 40 felett 4 ültethető vissza...
hbzs

Hbzs!
Értem,és köszönöm az infót! :) :wink:
Jó éjszakát!

belluska

Sziasztok csajok!

Ismét köztetek, ezalatt a pár nap alatt annyit írtatok, hogy időbe telik visszaolvasnom, de azért bele-beleolvastam. :)
Ismét csupa jó hír!

Tücsi!
Szívből örülök a két kis mázlistának, annyira jó, hogy most már neked is ott lapulnak a pocakodban. :D
A pattijaid sok mindentől lehetnek, nekem a beültetés után jó pár kijött az arcomra, aztán szép lassan az összes eltűnt. :) Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad. Hess pattik!!!! Nagyon aranyos a pocaklakók vonalzója!!! :P
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dezsina!
Én is gyakran éreztem mensis görcsöket, de akkor mindig arra gondoltam, hogy ez biztos a beágyazódás miatt lehet :) (ha jól emlékszem akkor ezt írtam is nektek), nem azért mert hamarosan meg fog jönni. Tudom, hogy nehéz a jóra gondolni, de nekem anno azt mondták, hogy a beágyazódás is hasonló érzésekkel jár, mint a mensi előtti görcsök.
Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kata!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Babszi!
Neked holnapra hatalmas drukkok!!! Én egyébként 3 babócát kaptam vissza és közülük 1 ragaszkodott nagyon ahhoz, hogy a pocakomban lakhasson. :D De azt sem bántam volna, ha osztozik a kuckón másokkal... :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Bencének még legalább 1 hét kitartást. Tényleg nagyon nagy lett a pocakod, de csini nagyon!!! Tetszik a vonalzód! :D
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Wepe! Gabó! Kriszta!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska! Hbzs! Beus! Fitie! Ladiva! (Remélem nem hagytam ki senkit!!!)
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :) :P :D

Mi nagyon jól éreztük magunkat otthon, egyikünk sem akart igazán hazajönni, így tettünk egy "kis" kitérőt a Balaton felé, sétáltunk a Balaton parton, ettünk finom csülkös babot tejföllel kenyérrel, utána tócsnit (krumplilángost) és finom sütikéket. Majd kipukkadt a hasam a végére, egész úton hazafelé fújtattam, mint egy jól lakott napközis... :P Végül éjfél előtt nemsokkal értünk haza, vagy fél óráig pakoltunk, annyi cuccunk volt és nagyim is pakolt nekünk egy "kevés" zöldséget, gyümölcsöt. Utána fürdés, (még egy kis nassolás gyümölcsből) hajnali 1 órára aztán sikerült is ágyba keverednünk, de jó volt ismét a saját ágyikónkban aludni. :)

Ma délelőtt voltam védőnőnél, minden rendben, a mérlege szerint 2,5 kg-ot híztam a 17 hét alatt. :) Meghallgattuk a baba szívhangját is, hát az valami csoda :P , felvettem telefonra, és most az Apa csengőhangja... :P :P :P
Holnap megyek az Integrált tesztre a Magzatdiagnosztikai Központba.
Hát röviden ennyi, ha teljesen visszaolvastam még jelentkezem!

Szép napot holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

sziasztok!

Hbzs!
:D tudom persze... :wink: aranyos vagy.

kislányok
nekem tegnap csata volt a hasamban. nyilaztak (lehet, hogy mind a három fiú lesz? :shock: :?: )
annyira kellemetlen volt, hogy le kellet feküdjek visszintesbe. Reggelre elmúlt, de most megint érzem. Most tudom, hogy megmossátok a buksimat, de higgyétek el, hogy ez nekem a megjönpárnapmúlva jele :? Nekem mindig szokott igy jelezni. mindig azzal szoktam magyarázni (nem tudományos alapokon) hogy talán most kezd levállni a mnyh....
mindegy. gyogyit szedem. és várom a jövő hét csütit. 8)
dezsina

Minnie!
Örülök,hogy minden rendben és hát a csengőhang,egyenesen szuper(megható)!
Na akkor fincsiket ettetek,jó,hogy kitudtatok mozdulni! :P
Pocak simi!!!!!!!

Dezsi!
Én nagyon bízok a beágyazósásban!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata,Tücsi!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot mindenkinek!!!!

Babszi!
Holnapra a legjobbakat neked és megy a szorítás! :P

belluska

Sziasztok!

Beus, Tűű doki endokrinológus és a mens mentis magánrendelőben lehet hozzá menni! (elég drága multaság! :? )

Babszika, ma van a beülti? Babaragik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katám, teszteltél már? Szerintem te már megtehetnéd, nekd blasztóid voltak! Drukk-drukk!!!

Dezsikém, ma mit mutatott a teszt? Kérlek tudósíts mindennap, mert én ugye nem tesztelhetek, legalább a te tesztjeiddel had "elégítsem ki" a tesztelési vágyamat!

Zsuzsa, aztaaa! Szép nagy poci! :D

Gabó kérem a pocifotót!!! :D

Minnie, ez a csengőhang engem is megfogott, nagyon édes; hüp-hüp!:-)

Belluska, puszikállak!;-)
Vendég

Belluska!
:) köszönöm, hogy reménykedsz!!! :wink:

Tücsi!
megint volt csíkocska, de már nagyon nagyon haloványka. Már mereszteni kell a szemimet, hogy tényleg lássak ott valamit és tudni kell, hogy hol a helye a második csíknak. Ezt a csíkot csak a lombikosok látják meg :wink:

Zsuzska!
hatalmas pocid van! :D

Minnie!
Örülök, hogy minden rendben van! :)

Babszi!
Gyere mielőbb a hírekkel!!!! :wink:
dezsina

Babszi!
Bocsi,meg voltam kavarodva :oops: ,de természetesen ma várunk a jó hírekkel! :wink:

belluska

Sziasztok!

Babszi,
baragacsok mennek.
++++++++++++++++++++++++++

Kriszta,
én még annyira nem vagyok képben a vizsgálatokkal, így nem tudok hozzászólni :oops: Várom a pocakfotót.

Minnie,
jajj de kis csengőhang :lol: Tőled is várom a pocifotót :lol:

Zsuzska,
nagyon csini vagy :lol: Lassan átveszik a csajok a helyedet a pocakjaikkal. :wink: :lol:

Dezsina,
:?

Tücsi,
még én is csak ma vagyok a ET+6-on, 11.dpo-n, szerintem korai lenne a teszt. A múltkor ET+9-en teszteltem.

i.kata

Sziasztok!Dezsi tuti nem fog megjönni a havid,ne aggódj.Én is végig ezen izgultam,mert végig mindjártmegjön érzésem volt...Nem emlékszel,nem volt olyan rég..Emlékszem a menzim hivatalos napjának az éjjelét végig gyötrödtem,vagy 20-szor felkeltem ellenőrzést tartani :lol: Meg különben is az utrotól anúgy sem jön meg,mig szeded.Minnie,Kriszti,Kata!Elfelejtettem,hogy meddig kell szednem az utrót.Ti hány hétig szedtétek?

salygabó

Sziasztok!

Minnie!
örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!!!!!
pocksmini neked is!!!

Mindenkinek mennek a drukkok, pocaksimik és puszik!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsi,olyan szép formás kispocid van!Igazi bámulni való kismamis...Mert megnézik a pocid az utcán ugye?Az tök jó érzés,nem?Minnie!De irigyellek,hogy ilyen finomakat meg tudsz enni!Én nekem nincs nap,mikor ne köszöne vissza az ebédem.Komolyan már minek ebédelek,nem tudom... :roll:

salygabó

Gabó!
Hát igen, megnézik és mosolyognak rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Láttad volna csütörtökön a bulin, mennyien megnéztek minket tánc közben .... én olyan jót szórakoztam rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gondolom,én is kukkoltam volna tuti!Amúgy is szeretem én is megnézni a kismamikat,szerintem mindenki...:)Mindent be készitettél már Bencus érkezésére,kész van teljesen a szobácskája is? :lol:

salygabó

Minden meg van véve. Szombaton még ki kell főznöm a cumikat és üvegeket, biztos, ami biztos alapon lesz neki. Meg egy polcot kell felfúrni még a pelenkázó fölé. amire majd a pici krémjei lesznek rakva. Meg felhúzni az ágyenmájét, ami ki van mosva és vasalva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
De jó,akkor már minden készen áll...!
Ezek olyan várakozással teli időszakok! :D
Hamarosan már a képet kapjuk róla! :wink:

Gabó!
Puszillak!Simi a kis drágának!
Hát a kis picike nálatok jól el lesz majd kényeztetve! :wink:
Mennyien fogják körül rajongani,lányok nagy segítőid lesznek! :lol:
Rókakomát űzöm neked!

Babszi!
Na mizujs :?: :?: :?: Várunk! :P

belluska

Sziasztok, n agyon köszönök mindent! Lett 2 nagyon szép embrió, meg egy gyönyörűűű. Az embriológus el van ájulva tőle. Dokik nagyon tartanak az ikerterhességtől, de mondtam nálunk jó helyen lesznek. Azt kérdezte Tanár úr nem fogom-e őket szidni, mire mondtam neki, hogy természetesen nem, de gondolni fogok rájuk, amikor a 3 gyerek 3 felé szalad :) Jót rötyögtek rajta.
Szóval 3 van a pocakban, és azt mondták a nagykönyvben is ilyen kép van az embrióról, szóval nagyon szerencsés vagyok, hogy 3ból 3 lett. Most már kismama vagyok - hogy 2 hétig vagy 9 hónapig, majd meglássuk.
Boldog vagyok. :)

Kata, hogy állsz???
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?