Hűazannyát! A nájtsift meg a reggeli műszak jó sokat termelt.
Nekünk tegnap éjszaka sikerült vagy 3 hónapot visszaugrani az időben. Marci sírva kelt 23.15-kor (kapott szopit), hajnali 2-kor (kapott simit), hajnali 4.30-kor (kapott szopit) és reggel 7.30-kor. És ezen etapok között is többször felsírt. EZMIEZMIEZ????????? Feszegeti a határokat? Éhes? Rosszat álmodik 3 óránként? Ki akar menni pisilni? Garanciális még egy 4 hónapos csecsemő? Vinném javításra.
Éjszakázósok minden tiszteletem és sajnálatom a tietek. Ezt nem lehet bírni. Pláne, hogy nekem minden egyes ébredéskor minimum fél óra, mire visszaalszom, közben folyamatosan rugdosom a Zuramat, hogy ne horkoljon mááá. Na jó, persze hogy lehet bírni, azért ez még nem a kínzás kategória, de akkor is...
Fülis Lilla baba nagyon édes, kis helyes az a fülbevaló, én azt hiszem nem is cserélném le jó darabig.
Hean, azért ez nekem nagyon meglepő, hogy egy doki felhívott, hogy elnézést kérjen. Azt hittem ilyen csak a mesében van. Szóval kis respect, persze ez nem jelenti azt, hogy nem viselkedett megengedhetetlenül bunkón.
Jajaj nem merek visszalapozni, mert elszáll az irományom. Szóval amire fejből emlékszem.
Reny, elfér ám nálunk a szajré, nincs útban, ha nektek nem hiányzik. Ha jól számolom úgy két hét múlva lesz a Trixis tali, arra gondoltam. De ha szeretnéd addig is feltenni teszveszre a melegítőt, szívesen lefotózom neked és elküldöm, hogy aukcióztathasd (hű ez a szó...)
Böbi, érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat, arass le sok bikinis bókot, a gyerekek miatt meg ne aggódj. Ügyesek lesztek és nem fogjátok a WC-n tölteni a nyaralást
Csillának akartam még valamit, meg mit is... Na inkább visszaolvasok.