Új privát üzeneted érkezett!

pum ukli...bijóboltban :) de neten is lehet rendelni szeribtem

Kép
Kép
mniki84
 
 


pontosítom: győri bijóboltban :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


na lili kakilt egyet, kiváncsi vagyok milyen a krummi-répitől 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 

 
 

Panndi, koszi :(
de ha erre jartok Zsofi sztem ne ejtse ki azt a szot a szajan h cica :) csak mert hirtelen kifut majd ket kis voros feher macsek,es hazaig kisernek..... anyum kereste sanyit es jottek utana,nos anya mar elment,a macskak maradtak, ugynis befernek meg kifernek a kapu alatt :shock: pedig kb3centi van ott :roll: es olyan elevenek,h az brutal.. faleveleket kergetnek,fara masznak,a ugralnak,enyim Sanyi lusta dog :roll: remelem haza jon......

Eszto,bizom benne,csak,hogy jon be?? o nem tud akkorat ugrani,se maszni.... :roll: kaput meg csak nem hagyom nyitva.. :?

Niki,miket nem kotyvasztasz te ossze :D

uveges kaja: hat nekunk van egy csomo,de Boro nem kedveli annyira :D de hogy mostmar megeszik egy egesz adaggal,igy nem olyan necces csinalni, bar en nem kevergetek ossze vissza semmit :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi!
Mi is kaptunk levelet a babakutató laborból. Gondolkodom is rajta.

Barbi, Szofi!
Egyszer én is szívesen beneveznék veletek egy turira. Itt a közelben én nem ismerek egyet sem. Szerintem a méreteink miatt Csaninak sem jelentünk konkurenciát. Pont tegnap néztem, hogy hiába örököltünk egy zsák téli cuccot, mind kicsi már rá.

Hát a dokin nagyon gondolkodom. Már 3 éve ismerjük egymást. Nem mondom, hogy álmaim gyerekorvosa, szereti paráztatni az embereket és nem egy mosolyalbum, de szakmailag nem rossz. Lehet, hogy tényeg rossz napja volt tegnap, de azért ez kicsit sok, hiába kért bocsánatot.

Nézegetem a mei tai oldalakat, mert valami kell a kenguru helyett. Akinek van, milyet vettetek? Bocs, már biztos írtátok, csak lemaradtam. Tényleg kevésbé fáj bene a hátatok, mint a kenguruban?

Kép

Kép
hean
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :)

Hean! Hova jártál suliba Tatabányán? Én az Árpád Gimibe jártam.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


pumukli, koszi :D

mozza, ebben lehet vmi,de ezen,h tudsz valtoztatni? :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
azért Sanyi is macska, biztos be tud menni. nem láttam még olyan macskát aki ne tudna ugrani, mászni. ugyhogy nyugi, meglesz :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szép jó napot Mindenkinek! :)
..és! SÜT A NAP!!! :)

Dóri! Bocsi hogy tegnap úgy elrohantam.. Buli megvolt, nem is lett nagy rumli. (Szerencsére csak 5 fiú volt, és már elég nagyok...) Na de majd ma! 2.sz. fiúgyermek pótszülinapi bulija lesz. (Hetek óta nyaggat, hogy Ő miért nyáron született, mert így sosincs bulija... Engedtem .Ma jön 6fiú...) Legalább túl leszek rajta, és így februárig nyugi lesz. :D

Niki! Hasonló cipőcskét láttam a tecsóban a múlt héten. Bár, - én nem értek hozzá -, bizti csak messziről volt hasonló... :oops: :D

Én soha nem sterilizáltam semmit... :oops:

A mi macskánk nemrég úgy megsértődött v.min, hogy 2 hétig nem láttam. Aztán egyszer csak megint itt volt...

Kép
szkitty
 
 


Eszto, akkor bemutatom Sanyit :) o nemtud... az ablakparkanyhoz is szeket kell tenni :D egyszer megprobalt fara maszni, akkorat zakozott hatra :oops: nincs korme.. jar manikuroshoz!meg finnyas, csak shebat eszik meg ilyenek.. :shock: es cicavizet iszik.. a csapvizet nem :? anyum alkotasa :roll: ugyhogy ezert parazok.. beugrani tuti nemtud.. kimenni is azert tudott mert a kukat a kis kapu elott hagytuk :( es mint egy lepcso..

Netti
Kép
maumau
 
 


Hűazannyát! A nájtsift meg a reggeli műszak jó sokat termelt.

Nekünk tegnap éjszaka sikerült vagy 3 hónapot visszaugrani az időben. Marci sírva kelt 23.15-kor (kapott szopit), hajnali 2-kor (kapott simit), hajnali 4.30-kor (kapott szopit) és reggel 7.30-kor. És ezen etapok között is többször felsírt. EZMIEZMIEZ????????? Feszegeti a határokat? Éhes? Rosszat álmodik 3 óránként? Ki akar menni pisilni? Garanciális még egy 4 hónapos csecsemő? Vinném javításra. :mrgreen:
Éjszakázósok minden tiszteletem és sajnálatom a tietek. Ezt nem lehet bírni. Pláne, hogy nekem minden egyes ébredéskor minimum fél óra, mire visszaalszom, közben folyamatosan rugdosom a Zuramat, hogy ne horkoljon mááá. Na jó, persze hogy lehet bírni, azért ez még nem a kínzás kategória, de akkor is...

Fülis Lilla baba nagyon édes, kis helyes az a fülbevaló, én azt hiszem nem is cserélném le jó darabig.

Hean, azért ez nekem nagyon meglepő, hogy egy doki felhívott, hogy elnézést kérjen. Azt hittem ilyen csak a mesében van. Szóval kis respect, persze ez nem jelenti azt, hogy nem viselkedett megengedhetetlenül bunkón.

Jajaj nem merek visszalapozni, mert elszáll az irományom. Szóval amire fejből emlékszem.

Reny, elfér ám nálunk a szajré, nincs útban, ha nektek nem hiányzik. Ha jól számolom úgy két hét múlva lesz a Trixis tali, arra gondoltam. De ha szeretnéd addig is feltenni teszveszre a melegítőt, szívesen lefotózom neked és elküldöm, hogy aukcióztathasd (hű ez a szó...)

Böbi, érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat, arass le sok bikinis bókot, a gyerekek miatt meg ne aggódj. Ügyesek lesztek és nem fogjátok a WC-n tölteni a nyaralást 8)

Csillának akartam még valamit, meg mit is... Na inkább visszaolvasok.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Barbi! Hol van jó+olcsó turi? Engem is érdekelne...

Netti! Át tudnád küldeni priviben az anyukád boltjainak listáját? Vagy a linket is elég.. Köszi! :)

Kép
szkitty
 
 


Netti! Ez komoly?!? Életemben nem láttam még olyan macskát, amelyik nem tud mászni! Bizti, hogy valódi? Nem plüssjáték?... :D

Kép
szkitty
 
 


Jó reggelt!

Bogi alszik, ma fél7kor kelt, de csak negyed8-kor volt reggeli, addig ugye sikongatni, magyarázni meg nézelődni kellett :)

Netti,
biztos előkerül majd Sanyi!!

Pumukli,
Kolost megnéztem. Mekkora nagy már! És milyen hosszú sérója van neki is.. még copfot is kapott :)

Hean, sztm akkor még várj a dokiváltással, azért ritka, h emberek bocsánatot kérjenek iylen esetben.. ha lesz még egy húzása, akkor azért gondolkodj el rajta.
Én innen vettem a mei tai-t, Barbinak is innen van, meg Gyöngyi ajánlotta őket:
http://www.borameitai.gportal.hu/

Nekem sokkal kényelmesebb, mint a kenguru, nem húz előre Bogi 5 perc után.. mintha nem is lenne rajtam gyerek (na jó, azért így is érzem..)- de Bogi ugye pehelysúlyú Áronhoz képest!
Ennél a meit tai-osnál van lehetőség inygenes és minden kötelezettség nélküli próbára is, a XI. kerületben vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.10.01 08:38-kor.

emese1979
 
 


Hétfőn Annus-tali előtt nem jönne el velem valaki a turiba? Vezessetek már be! :)

Házikoszt: nekem nem volt olyan nagy macera. Nincsenek elvi bajaim az üveges bébiétellel, de nekem egyszerűen nem ízlettek, plusz olyan kutyulmányokat nem gyártanak, amilyeneket én csináltam. Ráadásul azokba mind beleraknak mindenféle állományjavító cuccot, amiket nem feltétlenül akartam adni. Mindig jól megnéztem a hozzávalókat, hogy van-e benne tejpor pl., vagy tojás. Csak úgy mellesleg. Amit én csináltam, azt legalább biztosra tudtam, mi van benne.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, üveges bébikajáról jut eszembe, de Tinu is írta most. Ezekben tényleg csak és kizárólag gyümölcs/zöldség van?? Tartósítószer, ízfokozó, ilyen olyan adalák semmi???

emese1979
 
 


Még v.mi. Tegnap kiváltottam a Felicitas csomagot. Hát, nagy csalódás volt! Egy rakat reklámag. -kb.u.az,mint az előző 2ben - 1db kék műag.kiskanál és 3db termékminta. Kb. ennyi. Amin viszont totál kiakadtam: A nagyzacsiban volt 2 db kékszínű kiszacsi. Az egyikben volt pl.: a kiskanál is, az le volt zárva. A másik zacsi perforációja girbe-gurbán, igénytelenül, le volt vágva, nyitva volt. :shock:
Ok, hogy nulla az egész cucc, de szerintem ezzel magát járatja le a cég. Na mentem...

Kép
szkitty
 
 


Zsuzsi!
Én is az Árpád gimibe jártam! Most lesz a 15 éves találkozónk. (hát sajna, ilyen öreg vagyok már)

Emese! Köszi! Én a XI. kerületben lakom, megnézem őket.

Kép

Kép
hean
 
 


Na egyenlőre írok,aztán visszaolvasok!Tegnap apa letelepedett a gép elé 8) Meg oda voltunk a Lurdyban meg a praktikerben.
Ma elvitte az etetőszéket felújítani!

Ma reggel meg tanácsadáson voltunk!Iza nem sírt,na persze,oltást nem kapott már :lol: :lol: A doki néni még hasra is tette,meg kérdezte h forog e!Iza is úszik mint Csongi,ennek nagyon örült a doki,még a védőnéninek is megmutatta :lol: :lol: :lol:

Kaja:azt mondta h ez mehet tovább ahogy van.Tehát délben natúr pép,bele gyümi,este a vaníliás.Többi szopi!6 hós korában meg adhatom a krumplit.Vagyis először abból is keveset,majd többet.És ebédnél a pépet kiváltom krumplival!Utána meg lehet a húslevest főzni,és akor abból kivenni a dolgokat!De jó h jön a tél!!!35fokban nem sok kedvem lenne levest főzni.... :lol: :lol: Szóval tök jó,szép lassan haladunk :wink:

Tegnap a krumplis lepény jó lett,csak írtóra elsóztama krumplit...szerintem 2szer sóztam :roll: :lol: :lol: De fini!!!!

Éjszakánk szupi volt!Egyszersem kellett felkelnem h kell neki a cumi!Olyan szépen aludt!!!!Szépen 12 órát :wink: :lol: Nem tom most mi van a foggal...Vihar előtti csend....

Na megyek,olvasok vissza!!!

annus11
 
 


Én úgy emlékszem, h nincs azokban semmi ilyesmi. Nem vettem volna...
pumuklii
 
 


Emese! Nagyon meg kell nézni a bébikajákat! A Müllerben kapható sajátmárkásról tudom, hogy ált.(!) nem tartalmaz semmi adalékag.ot. De pl.: a kecskeméti, HIPP és társai között is van olyan, hogy az egyik termékben nincs, a másikban van. Szelektálni kell. Tudod, a TUDATOS VÁSÁRLÓ, mindig mindent alaposan elolvas... :)

Kép
szkitty
 
 


Hean: sajna én nem vagyok ennyire pozitív doki ügyben. Szerintem ha nem jutott volna vissza a fülébe, hogy mit mondtál róla, akkor nem hív fel. Biztos félt, hogy rossz hírét fogod költeni, aztán elmennek tőle a paciensek. Persze mindenkinek lehet rossz napja, de azért az jellemző, hogy ha valakinek rossz napja van, akkor hajlamos-e vagy sem, hogy így viselkedjen. Nekem is voltak már rossz napjaim, de sose engedtem meg magamnak ilyen hangnemet egyetlen paciensemmel sem. :?

Réka, Gyöngyi: nálunk juhéé részben, mert volt egy szűk 3 órás etap az alvásban, amit alvással töltöttünk. De cserébe hajnalban szerintem kb. fél óránként kelt, már rá se néztem az órára, de olyan sokszor kelt, hogy már azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Most már télyeg, mert megint itt ragadok! Tinu! Rólam is írhatsz a dogádban.. :)

Kép
szkitty
 
 


Emese: nem olyan E-s dolgokra gondoltam, olyanok nincsenek benne, de mondjuk hogy jó legyen az állaga, raknak bele valami rizses cuccot, vagy gabonát. De mindig el kell olvasni, mi van bennük. Mert lehet, hogy te azt még nem vezetted be, de mégis van benne. Pl. ugye anno 8 hós kortól lehetett gabonát adni, szóval tésztás dolgok eleve kilőve. De van olyan bébikaja, amiben van tészta, és mégis már korábbra van írva.

Kép
Kép
tinu
 
 


Csilla, faggyúfaragás, ez tetszett :-) Én nem igen szoktam a saját seggemet bámulni, de ma reggel pl. észrevettem, hogy a szopi alatti megafolyadékbevitel tök sokat használt a narancsültetvényemnek. Mármint, hogy nem tenyésztette, hanem irtotta 8) A terhesség vége felé úgy nézett ki a combom, mintha megdobáltak volna túróval...:roll:

Incike, a klasszikus Aloe First-et is forgalmazza ez a cég? Vagy ezek teljesen új cuccok?

Niki, szerintem a homlokkopás miatt ne aggódj. Aliznak se kopott el a feneke. Ha jól emlékszem ő azon közlekedett :D
Teszveszen is lehet ám édes kocsipipőket találni. Pl:
http://www.teszvesz.hu/item751311953_tommy_hilfiger_balerina_kocsicipo.html
Nekem csak az a bajom ezekkel, hogy szerintem kb. 1 percig tudod a lábán tartani. Én most olyat keresek, ami bokánál gumis :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jó reggelt.

Tinu, saját szemmel láttam, DM-es 4 hós bébikajában MARHAHÚS van. :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Ilyen Álmos szeme, nem tudom mennyire látszik, de piros nagyon. picit várok, hátha csak belekapott, ha nem múlik megyünk dokihoz. már köhög is :(
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szegény Álmi :-( Nem lehet, hogy a kialvatlanságtól piros?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Esztó: nyugi, nem bizti, hogy gyulladás. Csonginak egyszer nagyon piros volt a szeme, aztán elmúlt. SZerintem belekapott. Ennél sokkal durvább volt, mint ami a képen van Álminak.

Kép
Kép
tinu
 
 


íme az új babakocsink, már esernyős sportos, de majdnem hanyattig döntehtő :)

Kép

mst ütöttem le, király :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Eszto :( a belekapas sztem 10perc aztanelhalvanyul, nalunk, ha nem akkor tenyleg doki :?

Kitty, na nem linkelek mert most bezartak vagy 4et es nyitottak mashol. leiratom anyummal, es mondom a pontos cimeket utana :D
es sanyi nem pluss :D csak lusta dog, lakasban nagyon lusta volt ees elhizott! :roll: kis koraban lattam utoljara nagyot ugrani...
szoval o kis puhany :oops: azert feltem nagyon.. raadasul a szomszed neni mar vagy 5x elmodnta ma h biztos szettepte a kobor kutya aki erre jar, meg elutotte az auto :x :x :x

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu, Gyöngyi,
köszi :) én is remélem, hogy csak belekapott, mert csak az egyik szeme ilyen. a szemhéjától a (láthatatlan)szemöldökéig.

Ha sűrűn porszívózom az orrát, az nem árt a nyálkahártyájának? mondjuk múszáj, mert akkor meg nem kap levegőt.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Niki, mennyier? csak mert van egy ismerosom aki......

Netti
Kép
maumau
 
 


17000ér, sok?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jó reggelt!

Na ma kaptam meg, amit teszveszeltem, szupiii!!! Mondjuk eltájoltam magam, és annyi 74-es ruhánk lesz, hogy nem tudom mikor fogom ráadni a gyerekre!!! :oops:

A kutatóson én is gondolkozom, szerintem tök érdekes!

Barbi, ha tudok szerezni bébiszittert, akkor jövök!!! Gondolom a babának nem való ott a tolongás. Még beszélünk addig.

netti, sajnálom Sanyit, remélem előkerül.

Én még nem tudom mit fogok "főzni" a babusnak...

Esztó, szerintem elmúlik, Csani is rendszeresen kinyomja a szemét, és a nyekergés-nyűglődéstől is néha piros a szemöldöke. Várj a dokival.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Eszto, en ket naponta porszivozom, allitolag normalis, mert eleg szuk a nozija! :) mondjuk mostmar 3 napja nem kellett :roll: ugyhogy remelem egyre kevesebbet kell ahogy no..

Netti
Kép
maumau
 
 


hú esztó, bocsi, de ez semmi ahhoz képest ahogy lili szokott kinézni, jó neki van valami gebasz a szemével...lehet kicsit negfújta aszél., csinálj kamillateát és langyosan törölgesd neki, ha nem javul :arrow: dokker

Kép
Kép
mniki84
 
 


Hean, Ergóban nem gondolkodol? Én 16500-ért vettem az egyentornáztatós-teszveszes csajtól, és nagyon jó. 20kg-ig hordhatod, háton, oldalt is. Mondjuk a mei tai olcsóbb.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti,
a mondatot nem fejezed be? :)


nem megyek még dokihoz, csak ha nem múlik. Annyira nem vagyok paramami :)

Niki,
jó a babakocsi,én is épp gondolkozok egyen. meg is mutatom:
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Niki,
mi van Lili szemével? Álmoséra nem zoomoltam rá, azért nem látszik mennyire piros. De most nézem, már múlik. huuuuh :)

Szofi,
Csani mekkora rucikat hord?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó, na csakhogy múlik.

Szofi, mi Petivel voltunk kutatáson, az MTA-nál, érdekes volt, ha gondolod, írok róla. Csak játszania kellett, mondjuk nekem "szakvéleményt"nem adtak, csak megdicsérték. :D

Kép
Kép
zili
 
 


hát neki könnycsorgása van...de nem tudni mitől, volt könnycsatorna átmosás, meg vagy 20 féle csömpit kipróbáltunk és semmi...még mindig csak úgy néha ki ki csordul egy egy könnycsepp néha válédékozik, reggelre tökcsipás (de mondjuk én is...néha összeragad a szeme,főleg ha nem mosom le a sminket :roll: ) tehát ismeretlen eredteű könnycsorgásunk van kéremszépen

netti, mondatot kérem befejezni, ez a babakocsi is az egyentornáztatós csajtól van :shock: meg kéne vele osztani hogy mi mekkora pézt csinálunk neki igy közösen :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Napsütis reggelt mindenkinek!

Gyöngyi
Klasszikus is és újj is van benne.

Kép
Kép
incike
 
 


Hean!
jövök jövök,csak kicsit sok felé voltam tegnap is.ma is megyek vmerre...kéne Izának meg nekem is ruha...

Barbi!
hol ez a turi????énis én is!!!!!

na olvasok közben..Iza a kezzemben,nézi a halakat....

annus11
 
 


Annus
Nekünk is voltak halaink régebben. Marci imádta nézni őket és sikongott nekik csak felszámoltuk, mert allergiás vagyok a liofilizált kajájukra így nem maradhattak. Utánna tengerimalacaink voltak, de olyan szaporák, hogy őket is felszámoltuk. Kereskedésbe és ismerősöknek aduk oda.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike :lol: :lol:
Nálunk a tengeri malac lett kidobva,hasonló okból...vagyis elajándékoztam,nem kidobtam :lol: :lol:

Panndi!
Neked akartam írni h én nem attól félek h nem eszi majd meg a dlgokat!Iza mindent megevett,én attól félek h túl gyorsan haladok,de végülis nem.Mert még vagy 3 hétig nem lépünk előre a kajában!


Szofi!
Mehetünk együtt Vannihoz!Majd értekezzünk már még ma!Hogy hánykor és hol!!!!!

annus11
 
 


Annus, raerte, nem hajt a tatar, a pepekkel amugyis bevezetted neki a gabonefeleket! az eleg nagy lepes :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki,14ert :wink: de most nincs nekik, de az egyentornaztatos is annyiert adta tavaly amugy :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jaj Annus, valamelyik nap olyan jót röhögtem magamon. Írtad, hogy olvadozik a halacskád a konyhapulton. Nekem meg rögtön az ugrott be, szegény halaid!!! Persze ehelyet valami mélyhűtött cuccot sütöttél :lol:

Azt hittem Migyerekünk az éjszakai kommandó után ma aludni fog mint a tök, de kemény 40 perc után - úgy hallom - felébredt. Most dumál...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja és akarok venni egy új táskát...meg is varrhatnám,de csak megérdemlek már egy táskát...ne legyek már ennyire csóró magammal...mondjuk remélem 5 etzerből meglesz,mert többet nem adok érte az tuti!!

Ebéd után lehet elmegyünk a westendbe.Vagy a keletihez a turiba.....még kitalálom addig.

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?