Panndi, akartam kérdezni, Te még most sem eszel tejes dolgokat? Vagy az csak átmeneti próba volt?
Hean, nekem nagyon tetszik, hogy felhívott. Oké, hogy délelőtt tényleg nem volt százas, de nem sok ember van, aki hajlandó bocsánatot kérni a másiktól. Majd meséld el, hogy döntöttél végül, kíváncsi vagyok!
Esztó, a hájas fütykös téma nálunk is aktuális. Épp a múltkor állapítottam meg, hogy most sokkal kisebb(nek tűnik) a ceruza, mint születésekor. Egyszerűen ránőtt egy zsírréteg
. De - bármilyen hihetetlen - onnan is le fogják dolgozni, nem marad tömpe a pilincka, ne aggódj
!
Sterilizálás: höhh, véglet vagyok, mínuszban. Cumikat néha benyomom a mosogatógépbe, oszt csókolom.
Ildi, lehidaltam a 30 hónaptól. De teljesen őszintén mondom, ez fantasztikus! A férjedre meg ne haragudj, hát nyilván ő sem jókedvéből dolgozik még otthon is! Kevés mostanában az igazi nyolcórás meló, az uramnak se olyan van
.
Böbi, most esett le, hogy hová is mentek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!
Mozza, asszem én is megpróbálnám, hogy inkább otthoni környezetben maradjon Lili és úgy vigyázzon rá a nagymama. Nem hiszem, hogy komoly érzelmi preferenciái lennének még Lilinek. Még olyan ártatlan, hogy mindenkit szeret
.
Mi meg kibuszoztunk ma Hidegkútra, babakocsi nélkül! S a hátamon, szépen el is aludt, J meg nagyfiúsan, üldögélt a buszon, olyan cukker volt
.
Ja, meg egy aranyköpés. A nagyobbik unokaöcsém mondta néhány éve: "Anya, olyan szép vagy, mint egy tanulóvillamos!"
Szofi, nem vagy ép ezzel a mangalicaszalonnával
.
Barbi, simán úgy olvastam, hogy vettél a fiadnak egy timberland kakit... Ez már a totál beszűkült anyuka-agy eredménye.
Niki, kérdezted a szoptatás-terhességet. Igen, J még javában függő volt, mikor S beköltözött. Előtte egész rendszeresen jött, de max. háromszor, többször nem volt ideje
. J-nek nem jutott eszébe, hogy terhesség alatt változik a tej íze, meg ilyesmik, egyáltalán nem ingatta meg. Már bőven a második harmadban (ötödik hónapban, ha jól emlékszem) voltam, mikor végleg leállt az anyagról. Kérdeztem anno a dokimat, hogy mi a helyzet ezzel a kettősséggel, azt mondta, hogy nem ideális, de nem is szokott zavart okozni, egyek vitaminokat. Ettem, de egyébként is tél volt, semmi baj nem lett belőle.
Nóri, jobb lett a nap vége?