Nyitott gerinc? Hűűűű....
Mit takar ez pontosan????
Esztó!
Gumilasztis torna. Szejetem!
Úgy megörülök a lasztinak, mint egy 5 éves. Párszor már sikerült lepattognom róla a nagy viháncban.
A másik favoritom a gumikötél....azzal ált. fejenlövöm magam.
Képzeljétek: Lili mostanában (ez már vagy a 4.alkalom volt) nem hajlanó az anyósomnál megmaradni....
Kajcsizott szépen, büfizett, átvittem anyósomhoz (járóka, játékok mindene van ott is), én meg elugrottam szoliba. Max. vagy 20 percet lehettem távol és arra mentem vissza, hogy már az utcán hallottam, ahogy Lili üvölt, bönböl!
Patakokban folyt a könnye, és végig anyósom ölében volt, aki mászkált vele, énekelt, ringatta, de semmi nem használt...
Én átvettem és lassan szipogva megnyugodott.
Haza, papa haza, fürcsi, kajcsi, ágy mindezt már rötyögve!
NEM ÉRTEM!
Anyukám ha átjön Lilire vigyázni eg.nap elvan anyuval....tőle még a tápit, almát is elfogadja, szépen elalszik nála, nem nyafizik, semmi.(ha nem vagyok otthon akkor is)
Mi lehet a bibi?????Az hogy nem otthon van (anyummal bárhol elvan), vagy anyósommal nem szeret egyedül lenni (pedig szereti mind2 nagyiját i think)?
Nem értem..bakker, pedig akkora segítség volt, hogy hetente 1-2szer anyósom 1 órára bevállalta Lilit és én így meg tudtam csinálni 1-1 nagybevásárlást stb...
Ötlet?????????