Jaimee,
gyönyörűűűűű erős teszt!
Örülök, hogy sikerült kiválasztani a ruhát!
Judy,
örülök a jó hireknek, drukkkkk!
Betsy,
bilizéssel úgy állunk, hogy múlt hétvégén leültünk "beszélgetni" Nikivel, én kétszer, apa pedig egyszer beszélt vele komolyabban, hogy eltelt két hónap, nem baj, hogy mindenhova pisil, nem akarjuk erőltetni, sem rákényszeriteni a bilire fél órákra, de ne higgye, hogy örülünk neki, hogy mindenhol van pisi, nem baj, de ezt nem igy kellene, hanem bilibe. Kedden voltak du a maminál apával, ott látta rajta, hogy kell neki pisilni, de nem akart sehogy sem, tartogatta hazáig, ebből láttuk, hogy tudja "szabályozni" már, amikor hazaértek apa bevitte a bilit a fürdőszobába, ő is ráült a wc-re, és nemtudom hogy csinálta, de Niki is pisilt a bilibe. Na, utána következett a jutalom, kapott 2 db rágcsálnivalót. Apa megigérte neki, hogy ha ügyes, ha bilibe sikerült a pisi vagy a kaki, akkor mindig kap jutalmat. Na, ez bevált, azóta bilizünk, bár általában van napi egy baleset, ritkábban kettő, de az nem is baj, kérdezgetni is kell, ha lássuk rajta, hogy kell pisilni, de a lényeg, hogy olyankor legalább fogja a bilit, megyünk a fürdőbe, és sikerrel járunk. Csak a lényeg, hogy mi is ráüljünk a wc-re, persze nem ruhástól
, de ennyi áldozatot meg lehet hozni a jó ügy érdekében. Én nem akartam, hogy a jutalom kaja legyen, gondolkoztam olyanon, hogy ha sikerül a bilizés, akkor ragaszthat valahova kis képet, meg ilyenek, de ahhoz ő még kicsi, úgyhogy marad a ropi. Most majd szerdán megyünk a nefrológus dokinénihez, uh is lesz, remélem jók lesznek végre az eredmények, és tényleg a pelus volt a gond...
Heni,
akkor hajrá október!