Új privát üzeneted érkezett!

Heni: Hurrráááááááá! De jó!! Akkor hajrá hajrá!! Ez a ciklus már aktív is? Alexinek is gratula a nega pisiteszthez!!!

Chrissyy: Boldog születésnapot!

Gyabi: Együttérzésem és jobbulást!! Én is dögrováson vagyok. Réka sem 100%-osan oké, remélem, nem merül bele....

Csajok, én nem hazudtolom meg önmagam, most is parás vagyok, inkább nem fárasztalak benneteket a gondolataimmal.
:roll: :lol: De vannak kisebb émelygések reggel és este. Egyébként jól vagyok. :)

Bíbi: Igenis, értettem, lecseszést nyugtáztam. :lol: Kerestünk és találtunk egy engedékenyebb papot. A csokorról még nincs határozott elképzelésem, ruhát holnap választunk a barátnőmmel, ha minden igaz.

Arikon: Mi újság? Mi volt a Kaáliban??
jaimee1
 
 


Gyabi,
jobbulást!

Heni,
hajrá! Drukkkkkk!

Chrissyy,
utólag is boldog szülinapot!

Jaimee,
mikor mész dokihoz?

Arikon,
tényleg, te tegnap voltál a Kaáliban... remélem pozitiv hirekkel jöttetek haza!
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaimee, Sirki,
igen, tegnap voltunk a Kaáliban, és nagyon jó érzésekkel jöttünk haza. Nagyon kedvesek voltak, segítőkész, és profi volt a dokink!
Megismételteti velünk Férjecske vizsgálatát jövőhét kedden, ill. uh-os petefészek figyelés a kövi ciklusomban ami mostanság lesz, mert a 28. napon tartok. :wink: Ezeknek az eredményeknek a tudatában újabb konzi, h. hogyan tovább. Kicsit bővebben a "Kaális párok" topicban írtam le... :wink:

Jaimmee,
nekünk is "engedékenyebb" papunk volt, így nem voltunk egyszer sem oktatáson, de a részleteket inkább priviben, ha érdekel. :D
A csokrot szerintem amúgy is a ruha kiválasztása után érdemes eldönteni, mert harmonizálnia kellene a ruha stílusával, színével (fehér, ekrü, v. más színű...) stb., virágkötő (is) lennék, ezért okoskodom! :D
Szerintem nyugodtan "fárassz" minket a várandósság "nyűgjeivel", mert szeretjük azt is olvasni...vagyis én szeretem! :) Mitől parázol???

Kép
arikon78
 
 

 
 

Jaimeemami: nem is Te lennél, ha nem paráznál...de egyet kell értenem Arikonnal, minket ez egy cseppet sem fáraszt. Ja és én is az első ruhára szavaznék vagy persze ahhoz hasonlóra.

Arikon: tök jó, hogy pozitív élményekkel jöttetek haza, ezek után mehet a hajrá, na meg a kukucs!

Heni: mennek a drukkok ezerrel!

"Betegemről" néhány friss kép:

Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Akkor visszafelé, talán könnyebb:lol: :lol:

Gyabi: Betegen is édes! Jobbulást Nektek!

Arikon: örülök, hogy végre Ti is jó kezekbe kerültetek!

Sirki: na, innen látszik, hogy jó modell a csaj, amatőrök is tudnak jó képet csinálni róla!

Jaimeemami: nagyon kiváncsi vagyok a ruhára, de jóóóó Neked! Tessék már örülni kicsit!Szálldosni meg miegymás, hisz minden álmod teljesül mostanság!

Heni: klassz, hogy túl vagy rajta, meg hogy jók az eredmények!

Chrissyynek boldog szülinapot!

Kicsikart köszöntéseket köszi, Betsy, Rajtad mindig csodálkozom, hogy csinálod, felírod a naptárba? :lol:
Vendég
 


Bíbi: Azt nem is mondtam, hogy el lennék keseredve. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy a bódogságom nem jön le a fórumon, háááát....az egy dolog.

Arikon: Örülök, hogy jó érzésekkel jöttetek el!! Igen, én is pont arra gondoltam, hogy a virágot csak akkor szabad intézni, a meglesz a ruha.

Gyabi: Jövő szerdán kb. Hát nem látszik betegnek ez a Bandita gyerek. :lol:

Betsy: Azért majd számolj be, hogy hogy áll a dolog nálad a bölcsivel, elkezdni BencÚr, vagy majd csak az ovit. Per pillanat mi a helyzet? A barátnőm most szoktatja majd bölcsibe a kislányát, 2007. májusi Bogi......nem mondom, hogy nem tudnám megcsinálni, mert biztos tudnám, csak nem szeretnék a helyében lenni....
jaimee1
 
 


Most csak egy sorra..
JAIMEE: NEM megy Bence bölcsibe! Ma voltunk bent szólni, hogy húzzák ki. 2010. novemberben kezdi az ovit, tavasszal beiratás.
Vendég
 


Arikon,
jaj, de örülök a jó hireknek! :lol: Továbbra is drukk-hegyek!

Gyabi,
nagyon édes! :lol:

Bibi,
:lol: :lol:

Jaimee,
én is csatlakoznék a többiekhez, nem gond, sőt, szeretjük olvasni a parákat is! Nyugodtan ird csak le... :D
sirkici
 
 


Judy, Heni: Ilyet kérek tőletek is, mielőbb! +++++

Kép
jaimee1
 
 


Jó reggelt,

Jaimee,
Aztapaszta :shock: :shock: :shock: :shock: gyönyörű a tesztted, és ígérem hamarosan én is hozok egy ilyet. :lol: :lol: :lol:
Gyabi,
Jajjj, de szépséges kis huncut baba Benike. :lol: :lol: :lol: Igazi kis szívtipró.Amúgy ebben a topicban olyen szépséges babák laknak. Észrevettétek már? :lol: :lol:
Arikon,
Nagyon örülök a jó híreknek, és főleg annak, hogy nemsokára te is Jaimee-hez hasonló tesztel fogsz büszkélkedni. :lol: :lol:
Heni,
Gratulálok az eredményhez, akkor már semmi akadálya nincs a babócának. :lol: :lol:

Rólam:
Tegnapi dokilátogatás eredménye
Jobb oldalon 16mm-es tüsző
Bal oldalon: 15mm-es tüsző
Méhnyálkah: 8mm
Hétfőn megyek újra, de szerintem addigra már nem lesznek meg az ikrek, vagy legalábbis már osztódott ikrek lesznek. :wink: :wink: :lol: :lol:

Ma már iszonyatosan fáj a hasam alja, nagyon nyomnak a tüszők, ülni is alig tudok. LH-m még nega, de szerintem holnapra már 2 csíkos lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


ARIKON: A lényeg, hogy most már jó helyen vagytok. Én még mindig azt mondom, hogy ha a férjed eredményein tudnak javítani, és az UH-val való figyelés után kiderül hogy szépen van peteérésed, akkor simán lehet spontán bébi. De ha mégis inszemre vagy lombikra kerül sor, akkor is boldog szülők lesztek hamarosan! Örülök, hogy pozitív élményekkel tértetek haza a dokitól.
BIBI: A névnapokat a fmail nyitó oldalán látom, a szülinapokat a wiw-en, a hófordulókat a vonalzókon, naptárunk nincs itthonn :)
GYABI: Az utolsó képen tényleg látszik Benin, hogy betegeskedik. Szerintem sem lehet kivédeni az orrfolyást semmivel. Gyors gyógyulást Nektek!
HENI: Alexinek boldog 23. hófordulót! Vannak már ötleteid szülinapra? Leírnád, hogy milyen ajándékokra gondoltál? Az összes jó hírnek örülök, legyen úgy, mint Alexinél, hogy a HSG utáni első hónapban megfoganjon a pici. Hajrá!
JAIMEE: Közben már a munkahelyemre is szóltam,hogy leghamarabb 2011. márciusa körül találkozunk :) Ennél erősebb tesztet szerintem már nem tudsz produkálni, a kistesó ott van a pocakodban, jó helyen van, jövő héten a doki is alá fogja ezt támasztani. Sikerült megtalálni álmaid ruháját? Meghívó alakulgat?
JUDY: Boldog 19.hófordulót Barbinak! És gratula a bilizéshez! Olvastam, hogy nem vagy túl lelkes az eredményektől, pedig a nyálkahártya már most elég vastag ahhoz, hogy megtapadjon a pciur, a tüszőket meg még növeszted kicsit, nem lesz itt gond. Akciódús napoknak néztek elébe ;)
SIRKICI: Nikinek alakul a pelusról való leszoktatás?
Vendég
 


Barbinak és Alexinek boldog hófordulót!!!

Heni: Tényleg, játékötletek a szülinapra?

Judy: A nyh már MOST jó, ahogy Betsy is írta!!! MInden szuper!!! Menni fog!

Betsy: No ez lett volna a köv. kérdésem, hogy a munkahely tudja már?

Nem régen értünk haza, iszonyúan elfáradtam. Nem tudom, hány ruhát próbáltam fel....nem is számoltam...de végül a negyedik helyen találtam egy szépet. Abroncsos, de várakozásaimmal ellentétben, nem is gáz az abroncs,shock: :shock: :shock: sőőőőt... : Nyakban megkötős és van hozzá egy vastagabb selyem kabátka. Egyébként egyszerű, de sztem nagyon szép. Azt nem mondom, hogy álmaim ruhája, mert a végére már olyan elcsigázott voltam, hogy csak arra vágytam, hogy itthon pihenjek a kanapén....de barátnőm szerint lefoglaltuk azt a ruhát, ami nekem a legjobb. :D :D
jaimee1
 
 


Hahó!

Jaimee: nagyon szép a teszted! Igyekszünk követni! Azt hiszem, most Judy a soros :lol: Nekünk ez a hónap kimarad...Elvileg a hsg után 3 napot kell kihagyni, de én pont lecsúszom a pé-ről és még egy picit vérzem is a beavatkozás miatt. Majd az október jó lesz!!!

Betsy: köszönjük a köszöntést!! Én is bízom benne, hogy az október tényleg a miénk lesz!! Már nagyon várom:)

Judy: jók az adatok! Ezekből a petékből most már lesz babóca!

Ötlet szülinapra: állós táblát kap sok krétával, mert imád rajzolni, memória kártyát és új kiságyat! A rácsosat már kinőttük... A tortán gondolkodom, de azt hiszem körte torta lesz...:)

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jaimee,
gyönyörűűűűű erős teszt! :lol:
Örülök, hogy sikerült kiválasztani a ruhát! :D

Judy,
örülök a jó hireknek, drukkkkk! :D

Betsy,
bilizéssel úgy állunk, hogy múlt hétvégén leültünk "beszélgetni" Nikivel, én kétszer, apa pedig egyszer beszélt vele komolyabban, hogy eltelt két hónap, nem baj, hogy mindenhova pisil, nem akarjuk erőltetni, sem rákényszeriteni a bilire fél órákra, de ne higgye, hogy örülünk neki, hogy mindenhol van pisi, nem baj, de ezt nem igy kellene, hanem bilibe. Kedden voltak du a maminál apával, ott látta rajta, hogy kell neki pisilni, de nem akart sehogy sem, tartogatta hazáig, ebből láttuk, hogy tudja "szabályozni" már, amikor hazaértek apa bevitte a bilit a fürdőszobába, ő is ráült a wc-re, és nemtudom hogy csinálta, de Niki is pisilt a bilibe. Na, utána következett a jutalom, kapott 2 db rágcsálnivalót. Apa megigérte neki, hogy ha ügyes, ha bilibe sikerült a pisi vagy a kaki, akkor mindig kap jutalmat. Na, ez bevált, azóta bilizünk, bár általában van napi egy baleset, ritkábban kettő, de az nem is baj, kérdezgetni is kell, ha lássuk rajta, hogy kell pisilni, de a lényeg, hogy olyankor legalább fogja a bilit, megyünk a fürdőbe, és sikerrel járunk. Csak a lényeg, hogy mi is ráüljünk a wc-re, persze nem ruhástól :? :lol: , de ennyi áldozatot meg lehet hozni a jó ügy érdekében. Én nem akartam, hogy a jutalom kaja legyen, gondolkoztam olyanon, hogy ha sikerül a bilizés, akkor ragaszthat valahova kis képet, meg ilyenek, de ahhoz ő még kicsi, úgyhogy marad a ropi. Most majd szerdán megyünk a nefrológus dokinénihez, uh is lesz, remélem jók lesznek végre az eredmények, és tényleg a pelus volt a gond...

Heni,
akkor hajrá október! :lol:
sirkici
 
 


Móning!

Judy: Remélem, már eltűntek a tüszők és nem lát majd a doki semmit! Gyere beszámolni!

Heni: Én mostanában sokat filózom, hogy mikor cseréljük le a rácsos ágyat....egyelőre nem tudom elképzelni RÉkát sima ágyban. :shock: :oops: Főleg, mert amikor délután leteszem aludni, nem tudom, ott maradna e akkor is, ha nincs "bezárva"....

Bizti lemaradtatok a péről???

Sirkici: Drukk szerdára a dokihoz! Nagyon ügyes Niki, hogy már kevés a baleset!
jaimee1
 
 


sziasztok,

Bocsi, hogy most csak magamról írok, de nemrég estem haza a dokitól és még ebédünk sincs. Apa ki lesz akadva.

Lényeg, hogy bonyolódik a helyzet.

A jobb oldalon már nincs tüsző, valszeg az repedt meg a hétvégén, de hogy elég érett volt-e azt csak a Jó Istenke tudja. :oops: :oops: :oops:

A bal oldalon még mindig van egy 21mm-es tüsző, méhnyálkahártya 12mm vastag.
Szerdán kell megint mennem és akkor már úgy néz ki, hogy megrepesztik. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JAIMEE: Nagyon kíváncsi vagyok a ruhádra! Biztos nagyon szép leszel!
SIRKICI: Gratula Nikinek, nagyon ügyes kislány. 16 hónaposan szobatiszta, nem semmi!
JUDY: Azta! 21mm-es tüsző és 12mm-es nyálkahártya! Apácskával ma nem tudtok akciózni?Nem lenne semmi, ha tényleg ikrek lennének! Drukk, hogy ez a hónap sikeresen záruljon!
NIKI: Hogy vagytok? Alex? Domi?
MIRCI: Még egyben vagy? Kitől fogunk értesülni, ha megszületett a kistesó?
Vendég
 


Judy: Érett volt az, a closty nem gondoskodik arról? Nem nagyon értek hozzá. Sztem nem kell oda szerdára repi, reped az majd magától is és bakker...ha mindkettő megtermékenyül.... :lol: :lol: Nagyon izgi!!!

Bíbi: Vezeted még azt a klassz kis scrap book szerű fotóalbumot? Tudod, egyszer dobtál róla képet, ezer éve.

Niki: Hogy vagytok? Nagyon olvasnám már a szüléstörténetet.

Betsy: A ruha viszonylag egyszerű. Van abroncsa. Nem ilyet terveztem, de a pocak miatt olyasmit kellett választanom, amit nem hízok ki. :oops: :oops: Amerikai ruha, amikre állítólag jellemző hátul a fűző. Váll és nyak teljesen szabad, de van egy olyan kendőszerű megkötője, nyakban, ami miatt nem érzem magam meztelenül benne. És készítenek hozzá egy hosszúujjú kiskabátot is, hogy ne fagyjak halálja. A szoknya részén nincs semmilyen dísz, a mell részen vannak gyöngyök, aprók...a mintákra már nem emlékszem
Ujja nincs. Szóval távol áll attól, amit szerettem volna, de bízom benne, hogy jól fog állni. Ja, a színe fehér...szóval szépen kiemeli majd a Shrek zöld színemet, amiben akkorra minden bizonnyal boldogan tündöklök majd....

Sztem Mirci nem olvas már minket..... :( :(
jaimee1
 
 


Jaimee,
szerintem is csini leszel!!!
Mikor mész dokihoz uh-ra?

Judy,
nem semmi tüsző-méret!!!! :shock:

Lenne egy kérdésem:
aki már átesett hsg-n, utána a szokásos időben jött meg a menszije? Nem kavart bele a ciklusba?

Kép
arikon78
 
 


Arikon:

66OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO6 (ez Réka, megtanulta az O betűt)ooooooooooooooooooo

Nem, nekem hamarabb, azt hiszem 26 napra, 12 dpo után. TE HOL TARTASZ?
Drukk az apavizsgálathoz! +++++
jaimee1
 
 


Jaimee,
:D
A 32. napon tartok, ami belefér, mert 29-32 naposak a ciklusaim, azonban előtte 3-4 nappal pöttyözgetni szoktam, de tegnap estig semmi. Viszoooooont, ma reggelre úgy tűnt mintha kezdenék.... Már nagyon várom, h. rendben megkezdjem az új ciklust és mehessek uh-ra! :wink:

Köszi a drukkokat!!!!!

Mirci szerintem sem olvas minket, de ha mégis, akkor: "gondolok Rád és drukkolok a könnyű szüléshez!" :)

Kép
arikon78
 
 


Arikon:itt és mindenhol, tudod:+++
csnóri1
 
 


Arikon: nekem pontos ciklusom maradt utánna is... :roll:

Jaimee: nem tudsz legalább hasonszőrűűűűű ruhaképet feldobni...így elmondva tuti!!! :lol: :lol: :lol:

SZIA NÓRI!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Szia Gyabi, szóval még emlékszel.Olvaslak azóta is Titeket, bár nem mindig könnyű, hozzászólni már nem fogok, de rajtatok a szemem félig.
csnóri1
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaimee: De igen olvaslak titeket ha ritkán is.

Eltűnésem miatt már nem akarok mentegetőzni, egyszerűen ritkán ülök gép elé, a netezés valahogy háttérbe szorult.

Ma írt nekem Betsy e-mailt, és neki írtam, hogy ha hiszi ha nem a napokban készültem Nektek írni ide a topikba.

Először is Jaimee szívből gratulálok a babához, és drukkolok, hogy szép terhességed legyen. Nekem így a vége Bálinttal már elég húzós. Esküvőhöz külön gratulálok! Megvan már az időpont? Réka lesz a pici koszorúslány? Már el is képzeltem valami angyali kis ruhában, bár tudom nem akartok nagy felhajtást.

Arikon nagyon örülök, hogy felbukkantál, és jó úton haladtok a baba felé. Hidd el minden rendben lesz, és hamarosan ott figyel a pocakban a bébi. Nem tudom emlékszel-e rá de én ki voltam írva HSG-re amikor terhes lettem. Reméljük nálatok is meggondolja magát a baba, és segítség nélkül bejelentkezik. Ha mégsem úgy alakul hát akkor egy kis rásegítéssel. Téged vagy Jaimee-t mindenképp értesítelek ha megszületik kistesó.

Gyabi: Sajnálom, hogy mostanában betegeskedtek. Ennek ellenére a fotókon Benin nem látszik semmi. Gyönyörű nagyfiú!

Betsy: Neked itt is külön köszönöm a figyelmességed, és kedvességed! Te fiaid is eszméletlen nagyok már! Hihetetlen, hogy szalad az idő!

Sirki: Niki igazi kis nőci lett. Nagyon csajos a fotókon. Bilire szoktatáshoz kitartást, de nagyon jól haladtok.

Bíbi: te sem viszed túlzásba mostanában a bejelentkezést. Rólatok nem sokat tudok......Remélem jól vagytok....

Nórikám: Rólad egyáltalán nem tudok semmit, de nem is akarlak itt faggatni. Ha van kedved írhatnál egy pár sort e-mailben.

Heni: remélem hamarosan nálatok is összejön kistesó, és mindenkinél akik most erre várnak!

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: De örülök neked! És mit látok, Bálint pont ma 1 éves! Nagyon boldog szülinapot neki! Elhiszem, hogy nehéz a vége, nekem első babás kismamaként is nehéz volt, nem totyorgott mellettem egy kiskrapek....Kitartás!!! Nagyon szép, könnyű szülést kívánok!! Nyugodtan küldj egy sms-t, ha megszületik a pici. Tényleg, mi lesz a neve?


Ne haragudj, hogy "lemondtam rólad", de annyira régen írtál. :oops: :oops:

Gyabi: Nem találta ilyet a neten eddig, biztosan van egy rakás, csak nehéz...most már bánom, hogy nem fotóztam le... :roll: :roll: :roll:

Holnap megyek dokihoz, első uhura. Majd jövök este hírekkel.

Ja, összetörték a ház előtt a kocsim. Nem nagy érték az egész, inkább nekem eszmei....behorpadt az oldala szegénykémnek. :(
jaimee1
 
 


Egy pár sort rólunk:

Bálint igazi kis örökmozgó, és nagyon boldog kiegyensúlyozott baba. Ezért megéri minden fáradtság. Most kezdett el önállóan járni. Mostanában nagyon anyás lett, szerintem érzi, hogy hamarosan nem csak ő lesz az egyedüli kis herceg a családban.

A terhességem utolsó trimesztere elég nehéz fizikailag, egy ilyen kis csöppség mellett. Amúgy végig minden rendben volt. Drukkoltunk, hogy ma szülessen kistesó, de úgy tűnik ez már nem jön össze (bár még nincs vége a napnak).

Egy év után végre megírtam Bálint születésének történetét, már csak a legvége hiányzik de az ma elkészül. Elég hosszú lett, de ha gondoljátok szívesen felrakom.

Addig is egy pár fotó Bálintról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


Jaaa kistesó nevét nem írtam :oops: Gergőnek fogják hívni.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Jaimee: szorítok a holnapi uh-hoz. Gondolom ezért nem csináltál még vonalzót. Amúgy most mennyi idős terhes vagy?

Nem haragszom, és nem is csodálom, hogy "lemondtál" rólam.

Kocsi ügyet sajnálom :x

Kép
Kép
mirci74
 
 


JAIMEE: A leírtak alapján nagyon jól hangzik a ruha. Ha esetleg találsz hasonlót a neten, mindenképp mutasd meg. Melyik szalonból kölcsönzöd? Sajnálom a kocsidat. Nem tudni, ki volt az?
MIRCI: Örülök, hogy jelentkeztél. Mégegyszer csodás 1. szülinapot Bálintnak! Felteszem a képet is, amit már átküldtem, a többire majd mailben válaszolok.


Kép
Vendég
 


Mirci: Egyszer írtam neked, hogy gyere sűrűbben, mert még a végén két szüléstörténetet teszel fel ide egyszerre...hát majdnem bejött. :shock: :lol: Nagyon szépek a pasijaid! És te hol vagy???? És a pocakod? Holnap leszek 6+4 hivatalosan.

Szüléstörténetet várom nagyon!

Betsy: De, hagyott névjegykártyát és már beszéltem is vele személyesen. A szalon helyi, semmi extra vagy közismert.

Vajon Christellékkel mi lehet?........Hátha ő is feltűnik. :lol:
jaimee1
 
 


Jaimee: nem csináltunk pociképet, de pont a minap gondoltam, hogy csak kéne így a végén egy párat készíteni. Rakok egy fotót azon Bálinttól nem látszik az óriási hasam. Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci,
NAGYON ÖRÜLÖK, hogy írtál!!!!!! Irtó szép kis (lassan nagy) család vagytok! Annyi, de annyi kérdésem lenne, de inkább e-mailben írok, ha nem baj...
Én is nagyon örülnék, ha tudathatnám a többiekkel a jó hírt, és igen, a szüléstörténetedet kíváncsian vájuk! :)
Hát, a hsg-t már nem csúszhatom le, de legalább átjárható vagyok. :) A lombik gondolatát is megszoktam, hátha rögtön ikrek lesznek, Férjuram már nagyon beleélte magát! :D
Nagyon boldog szülinapot kívánok Bálintbabának, aki egyszerűen gyönyörű!
Jaimee,
kocsidat nagyon sajnálom!! :(
Igazán csöpögtethetnél több infót a babavárásról....naaaa!!! :wink:
arikon78
 
 


Sziasztok!

Most már én is itt vagyok! Csak le kellett cserélni ezt a francos számítógépet....Teljesen bekrepált! Mondjuk már tényleg régi volt...

Valami lehet a levegőben, mert nálunk az összes technikai dolog tönkrement...Rossz a hűtőnk, eltört a főzőlap, számítógép kuka, stb...

Na nem fárasztalak Titeket!

Jaimee: igen, lekéstük, illetve nem is próbálkoztunk...Ezt a hónapot arra szántuk, hogy teljesen kivizsgáltassuk magunkat...Apának holnap lesz meg az eredménye. Amúgy Alexikémet is kellett vinni kontroll vizelettenyésztésre, nem is volt túl sok hangulatom a szeptemberhez...(és féltem is, mert anno 2x estem teherbe szeptemberben és egyik terhességem sem sikerült, ezért inkább várok) Holnap után október, szóval pár hét és remélem én is pozitívat fogok tesztelni...:))

Mirci: sok sikert a szüléshez!! Olyan jó, hogy jelentkeztél! Szuper a kép!!! Ha időd engedi, akkor még tegyél !!!!

Arikon: örülök, hogy szépen haladnak a dolgok a Kaáliban!! Nagyon szorítok!!

Judy: kíváncsi vagyok nagyon a hónapodra!! Biztos összejön a bébike!!

Betsy: miért nem megy Bence bölcsibe? Azt hiszem lemaradtam :oops:

Puszi nektek!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Hsg és terhesség után nekem 26-27 napos lett a ciklusom...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Mirci:örülök Nektek, hogy jól vagytok és minden jót kívánok.
Röviden rólam:a 21.héten megszakították a terhességemet, a lányom beteg volt.Ezt megelőzte és követte egy elég kemény orvosi kálvária.Az elmúlt 5 hónapban megjártam a poklot, de mostmár talpon vagyok ismét, kezdek újra hinni és bízni.
Írj majd, foglak figyelni, de írni már nem akarok ide, valószínű érthető.Puszillak.
csnóri1
 
 


sziasztok,

De jó, hogy lassan mindenki előbújik a kis odújából. :lol: :lol:

Mirci,
Nagyon szépek vagytok. :lol: :lol: És ahogy az arcodat elnézem nem sokat híztál. :lol: :lol: Már csak egy pocikép hiányzik. :lol: :lol:
Jaimee,
Hogy érzed magad kismami???Esküvői előkészületek alakulnak már??
:lol: :lol: Tényleg Réka baba koszorúslány lesz? :lol: :lol:
Drukk a mai uhu-hoz.
Nórikám,
Olyan jó hogy jöttél egy kicsit. Egy kis pozitivitást már érezni az írásodban.Gyere amikor úgy érzed hogy szeretnél, de ha nem írsz azt is mindenki meg fogja érteni. :oops: :oops:
Heni,
Apa eredményei megvannak már???Drukkolok, hogy minden ok legyen. :lol: :lol:
Arikon,
Azt hiszem hogy jövőre már lesz dolgod a 2 bébivel(vagy 3-4-el?
:wink: :wink: )
Betsy,
Köszönöm a drukkokat. Már olyan sokan mondták hogy lehet ikrek lennének, hogy lassan én is örülnék neki. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Doktor bácsi a mai uhu-n egy éppen összeeső tüszőburkot talált, ami azt jelenti, hogy az éjszaka kiszabadult a 2. lurkó is. Méhnyálkahártya 13 mm vastagságú. :lol: :lol: :lol:

Szóval, mivel apa ma éjszakás,így gyorsan hazajöttem és elkaptam egy körre, hogy még bőven benne legyünk a 24 órában(még a 12-ben is benne voltunk) :lol: :lol: :lol:

Most nagyon izgulok, hogy mi lesz a vége ennek a hónapnak. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nóri: De majd babásan azért...néha....hm? :oops: :oops:

Judy: Hajráááá!!! Kíváncsi leszek, a hőgörbéd lereagálja e a második petét...ahogy látom, nem, ami - legalábbis számomra, mint lelkes hőmérőznek, igzi - Izgiizgiizgiiii!

Én nem mondok semmit, mert fosok.... :oops: :oops: :oops:

Heni: Hát itt is van valami, tegnap ugye az autó, ma meg elszabadult a mosógép csöve, úszik a kamra, ahol a mosógép lakik. :twisted: :twisted: :twisted: 3 kisebb vödör vizet lapátoltam ki , most várom a szomszédot, hogy beázott e....

Eredményekről majd írjál, de biztos minden oké lesz! ++++

Mirci: Igenigenigeeee, pocakképet is!!!!

Bíbi: Hová ástad be magad? :roll: :roll:
jaimee1
 
 


Jaimee,
Mitől fosol???Minden rendben lesz, Rékával is az volt és most is az lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Semmi reakciót nem látok a görbén, annyi, hogy mivel a görbe a hétvégi tüszőrepi alapján számol, majd 3 napot mindig vissza kell számolnom, ha tesztelni akarok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


[quote]J írta:aimee,
Mitől fosol???Minden rendben lesz, Rékával is az volt és most is az lesz.


Ja, tényleg, oké.... :lol: :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást! :oops: :)

Arikon: várom a mailedet!
Az megnyugtató, hogy átjárható vagy. Remélem nem volt nagyon szörnyű a HSG. Most már lombik fog jönni vagy még próbálkoznak inszemmel is?

Heni: ez általában így szokott lenni, minden egyszerre romlik el a háztartásban. Nem csodálom, hogy úgymond már babonából nem akarsz szeptemberben teherbe esni. Szorítok Neked októberre!

Nóri: az, hogy nagyon sajnálom ami Veled történt nem kifejezés arra mit érzek! Tudom, hogy erős csaj vagy és újra talpra állsz!

Judy: neked is egy kis orvosi rásegítés kell baba ügyben? :shock: Nem ismerem az előzményeket, de szorítok ezerrel.
A fotó csalóka mert Gergővel legalább annyit híztam mint Bálinttal (15kg), de Gergővel alapból súlyfelesleggel kezdtem, mert ugye olyan hamar újra terhes lettem, hogy nem volt időm leadni csak egy részét, ezért most kb. 25 kg súlyfelesleg van rajtam.

Jaimee: nem látok a szememtől :shock: itt az esküvős vonalzód, én meg az időpontot kérdezgetem.
UH miatt ne parázz, minden rendben lesz! Bár én sem csináltam vonalzót csak az első uh után.

Na akkor közkívánatra egy pocakfotó. Most készítettem.



Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


Aztaaaaa, hát ez gyönyörű pocak, de rég láttunk ilyet! ( Mondjuk ami nekem most van se semmi, kb. olyan 3-4 hós méret, majd dobok én is:) Mirci, hiányoztál! Édes a kölyök, mind szépek vagytok, szüléstörténetet várom azóta is :lol:

Nóri, személy szerint én sajnálom, hogy nem írsz ide nagyon (meg hogy én sem :twisted: :twisted: )

Drukk a dokihoz Jaimeenak, no meg a ikreknek Judynak!
Vendég
 


Mirci: Szépséges! Gyönyörű! :P :P :P (a fürdő is)

25 kg????? Az kizárt! 8) 8) 8)

Bíbi: Kössz! Képet várom, az enyémen biztos nem teszel túl, 16 hetesnek néztek a kölcsönzőben. Szánakozó tekintetek a megesett menyasszonyon, ölég pipa voltam. Mondtam, hogy ez már a második. Lehet, hogy ötödiket kellett volna mondanom?

:roll: :roll: :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Csajok, olyan jó olvasni a hsz-eket, milyen szuper lenne, ha újra a régi csapat együtt lenne, és mindenkinek a pocakjában ott figyelne 1-2-... bébi! :)

Mirci,
nagyon szép a pocid!!
A hsg-s élményt az idő múlása kezdi megszépíteni, de azért sz@r volt! :D :(
Bár tudom, nem közkívánatra megy a dolog, de örülnék ha rögtön lombik lenne... Tegnap volt Frédi mintaadáson, aminek a jövőhéten lesz meg az eredménye (a tenyésztés miatt), és ettől teszik függővé a beültit.

Ne tessék elfelejteni a szüléstörténetet!!! 8)

Jaimee,
tényleg nagyon szűkszavú vagy ketteskét illetően...nem is reagálsz a kérdéseimre, irgumburgum! 8)
arikon78
 
 


Arikon: melyikre nem válaszoltam? :oops: :oops:

Akkor egy kis beszámoló csak neked. Tegnap óta hányingerem van nagyjából folyamatosan. Estére brutál lesz, hogy csak fekszem és örülök, hogy nem hányok sugárban, moccanni sem merek. Réka egyedül játszik....Délben nagyjából jobban vagyok, akkor spuri gyorsan mosogatni, főzni, pakolászni, ezaz....Úgyhogy az az apró kis reményem, hogy ketteskével nem lesz nálam az ország összes rókája, alaposan szertefoszlott. :lol: :lol: :lol: :lol: Hozzád kergetem az összeset! Néhányan úgyis letérnek majd Judyhoz, Henihez....ideoda.... :wink: :lol:

És Olikék vajon hogy vannak?
jaimee1
 
 


Jaimee,
:D Na, látod erre vártam!!!!
A kérdéseim nagy részére válaszoltál ezért megbocsátok...most az egyszer! :D
Egy korábbi kérdésem: Apa mit szólt, hogy fogadta az örömhírt?
arikon78
 
 


JAIMEE: Csak azért kérdeztem a szalont, hátha van honlapjuk, ahol eseteleg fent van a ruhád. Mindegy, kibírom valahogy még ezt a 3 hetet.. Írj mindenképp a mai UH után vagy ide, vagy a blogba. :wink:
MIRCI: Tényleg csodaszép a pocakod. Igazán fiús pocak. A 25kg hol van rajtad? Nem igazán látom.. Bálinttal is csini kismama voltál! :lol:
JUDY: Remélem, egyik tüszőcske meghozza a várt sikert! De ígérd meg tényleg, hogy 17 dpo-nál előbb nem tesztelsz, hisz úgyis írtad, hogy 3 napot rászámolsz! :wink:
NÓRI: Fájdalmas dolog amit írtál, :cry: borzasztó ezt átélni. Csak az adhat erőt, hogy bízol benne, hogy lesz egy egészséges gyerkőcötök. (((())))
HENI: Azért nem megy Bence bölcsibe, mert az előzetes tervekkel ellentétben leghamarabb csak 3 éves kora után megyek vissza dolgozni.
SIRKICI: Mi volt ma a dokinál?
Vendég
 


Becsekk!

Minden rendben, 19 mm-es petezsák, méhen belül, uhu 6+2-re becsülte.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd mesélek még.

Egyébként meg Betsy, laptető! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár totál baromságnak tartom, de nekem annyi volt mostanában, hogy ijesztő. :shock: :shock: :shock:
jaimee1
 
 


Hahó!

Jaimee: látod, látod!!!! Gratulálok a petezsákocskához!! :lol:

Judy: továbbra is mennek a drukkok!!!

Bety: lassan dobhatnál egy táblit!!! Remélem lesz mostanság pár új kismami (velem együtt)....

Mai nap 2 jóhíre: Alexi laborja tökéletes, Apa tesztje tökéletes!! Hajrá október!!!!! :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?