Vicky, köszi, akkor felmegyek és szétnézek!
Juci, Nutella: jót nevettem, de azért mert már én is műveltem ilyet. A minap megettem 6 szelet Lottó csokit, az majdnem hajazza a fél üveg Nutellát…tegnap meg extra adag tejbegriz ujjnyi vastagon Nesquik-kel..este 8-kor, alig kaptam utána levegőt. Megmondom azért, hogy nekem is lelkiismeret furdalásom volt, de annyira jól esik
Cserébe ma tornáztam egy hosszút
Reni, hajfonás lánynak: én minden áldott nap szidom magam, mert bár már majdnem 8 éves a kislányom, de én annyira béna vagyok a frizurakészitésben, hogy hihetetlen. Szétcsúszik ha fonom a haját, még egy copfot is 3-szor kell megcsinálnom neki, mert mindig béna lesz…Pedig nekem világ életemben hosszú hajam volt/van aztán mégse megy! Kisfiam jobb, neki nem kell minden reggel copfot csinálni
Nóri, de édesek vagytok azzal a babával!
Pammut, az én lányom is csak a rózsaszint szereti, hiába erőltetnék én mást, akkor is csak az jó neki…ha ruhát kell választani, csak rózsaszin jöhet szóba, másik nem teccik neki…most mit lehet tenni? (nélküle szoktam venni ruhákat, igy vannak nem rózsaszinek is
)
Szerintem a rózsaszin imádat azért van a lányokban, mert az a Barbie szine és mivel a Barbis dolgok nagyon szépek a szemükben, meg nagyon menő, igy egyértelmű, hogy a lexebb szin nekik a rózsaszin lesz.
Beneildi, Katica, én akkor akadtam ki, amikor a játszótéren virágos szoknyába, fülbevalóval, copfos feltűzött hajjal megkérdezik az apukák, hogy „de édes baba, fiú vagy lány”…és ez többször előfordult…hát ennyire nem látják, hihetetlen, persze mind pasi volt, aki ilyet kérdezett
Edit: mire a baba mexületik, a kemény fűtésszezon már lemegy, hiszen az uccsó téli hónapban születnek. Már ha ez vigasztal…