Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!

Igen. 22-én voltunk kontrollon, és aznap hívtak fel amikor nálatok voltunk. Nem is tudom kinek mondtam, annyira sokkolt a hír, hirtelenjében. Mivel 22-én azt mondták a mikroszkóp alatt negatív, de várjuk meg a tenyésztést! Hát megvártuk. :( Ők viszont nem vártak vele, hogy én érdeklődjek, hanem azonnal hívtak a rossz hírrel!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Dóri,
még nem maradtatok le :)

Zsüci,
mi baaaaaaj??? miért vagy negatív?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hello Anika, ügyes csaj vagy!

Trixi, Petya kap vmi gyógyszert, hogy az érték helyreálljon?

Hannának boldog hófordulót!

De meggyet méééér?; az olyan savanyúúúú! Főleg egy kisbabának. Nem?

Kép

Kép
adraci
 
 

 
 

Adri
Igen, szerintem is savanyú, azért furcsállom :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Zsüci,

remélem, ezzel feldoblak: Gergőkének nagyon bejön Kamilla. Legalábbis kigúvadtak a szemei a laptop előtt :lol: :lol: :lol:
Cuki kis pofa tornászlány.

Jajjjaj, mennem kell... :arrow:

KépKép

Kép
hase
 
 


Hannának boldog hófordulót!!!!!
Na, ha lesz holnap is új áru a turiban, akor megyek.Nincs Rikinek hosszú ujjú ruhája szinte, csak pulcsik.Most pamutot szeretnék venni.Meg melegebb gatyókat, amiben az utcára is kivihetem és nem fázik meg.Hiába, egyszerűbb volt nyáron. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,Esztó, képekből sosem elég, szóval tessék csak pakolni nyugodtan. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Adraci!

6 hétig kapott 3 féle antibiotikumot a kórházi 10 nap után. Kb egy hetet pihiztünk, most megint kap Zinnat szirupot!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na :arrow: Halásztelekre, mert Anyukám +csinálta nekem a programot!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na mára megvolt a műsor, vagy legalábbis remélem, hogy ennyi volt!
Kapásból reggel jól indultunk! Alattunk fúrtak, de úgy, hogy remegett a talaj, a gyerek persze üvöltve ébredt. Megvigasz, majd mosdás. Pofikája megmosva, ráadom a kombit, hogy ne fázzon, már a popót kencölöm amikor tágul a lik, kaki, de csak egy bogyó, elintézem, majd nyom még egyet, na akkor kijött az összes, de amíg én a kakival vagyok elfoglalva, a gyerök nyakon pisilte magát, így kezdhettük előről az egészet. A végére persze elvesztette a türelmét, na jó én is, mert ráadásul most megjött majd leszakad mindenem, vagy kiver a víz, vagy fázom. Ezek után égtelen üvöltés másfél óráig, mert fáj a foga, már masszír, már kence, már minden, de majd összeesek. A gyerek elalszik, épp ahogy lerakom újra fúrnak, de még úgy tünik eléggé kifáradt ahhoz, hogy aludjon. De.... nem akar enni!!!! Illetve alig!!! KOROG A HASA!!! Mitévő legyek??? Semmit nem hajénadó, legalábbis most! :cry: :cry: :cry:

Esztó-Álmi ismételten gyönyörű! Nekünk is minden nap készül legalább 15 fotó, és el vannak kategorizálva, napra pontosan születésétől fogva! :oops:

Ja, amikor ideköltöztünk akkor méricskéltek fokokat, vagy 5x jöttek ki ellenőrizni, mert midnig fáztunk, de közölték, hogy ennyi, nincs tovább. :roll: Így maradt akkor is, meg most is az olajradiátor.

Kitty-Sajnos negatív, de most már remélem mindig pozitiv marad a sztori! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Én is mirelit meggyet adtam Tücinek anno. Riszpéppel adtam, meg krumplival. Ízlett neki, nekik még más a finom és nem finom, még nincsenek elrontva. :) És azért is jó, mert lazítja a kakit.

Kép
Kép
tinu
 
 


bocsesz ha sok voltam.... :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


hát gyöngyi szörnyű egy éhes baba sírása...olyan hogy én is sírok...amig melegítek.olvasztok...

tápit nem akarok én se védőnő se...már nem sok értelme van, meg megzavarnánk a cumisüveggel (így is egy kínlódás mire rájön hogy mi a szart akarok azzal a kemény nem anyaszagú műanyag izével...) meg valami Sinlacot keverhetek a cuccába, ammegmi... :roll: :?:

a szakirodalom :lol: szerint a babák belei a 17. hétig nem képesek a anyatejnél és tápszernél különbözőbb dolgokat megemészetni, a 17.hét végre kialakulnak valami olyan bélébolyhok vagy mik, amik már kis (!) mennyiségű máskaját is tudnak emészetni... :wink:

az a baj hogy 2 hete nem jön rendbe ez a tej dolog, nem felj.ugr.ról van szó...amúgy ez családileg nagy szám ám hogy szoptatok...kb egy 200 éves rekordot döntöttem meg, a családom nőtagjai nem egy szoptatni tudó fajták voltak, én voltam eddig a max..2 hónapig tudtam szopizni...így most én vagyok a király 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Hali!
csak gyorsan....

Esztó!
meggy: lehet kapni az Auchanban egy olyan befőtt meggyet, amiben se cukor, se édesítő, bio és hőkezeléssel tartósított!!!
Én olyat szokam venni sütibe....fonom savanykás meggyíze van...jobb mint a fagyós!!!!

Szofi!
Pü ment! :roll:

Nóri!
Mi ez az államileg szbályozott 20 fok? mesélj még ezekről, tökre érdekel! Mt szabályoznak még így?

Esztó!
Álmi cukorpofi! Imádom! Olyan aranyos az utsó közeli képeket, és milyen szép bőre van....modellman! :lol:
Ja, és a termós ujjatlan rugi honnan?
Én is múltkor pakolásztam össze a kicsit rucikat...egy teli IKEÁs zacsi lett végül! :shock: Van olyan ruci, ami max. 1szer ha volt rajta....bevásároltam anno 56-os polókból...amikor csak rugi volt rajta piciként.. :oops:

Netti!
Beszéltem ma Vaterás Vikivel....a G pelustatyót+cumisüvegtartót eladná nekem, mert van egy csaj, akinek csak a kenguru kell...nekem a babybjörn bevált, azt nem cserélném.
Így 34-ért adná...te mennyiért vetted a szettet?
Kicsit sokallom...30ért lenne korrekt sztem....VÉLEMÉNY????
Ja, és neki is van 2 babája...beszélgettünk vagy 20 percet...jófej csaj btw....lehet hogy megveszem a bébikompját is...na, majd kiderül....már októberre vásárolok....lassan az a limitet is átlépem...és még nincs is október.... :oops:

Na, még mit akartam....
ja, Niki!
Nekünk is dettó ez van....ezek a Lilik elég hasonszőrűek. :roll:
D.u. nem hajlandó Lili cicizni....mert elég kevés a tej olyankor és nehezem jön...ja és a bal cici nem nagyon kell neki...max. 3-4 cuppantás és kész.... :?
Pénteken jön a dokker, megkérdezem, hogy esetleg cici+táp helyett egyszer adhatok e neki táp+pépet (Annus! mit is kajcsiztok??????).
(tápiból nem hajlandó sokat enni önmagában....max. 130....aztán tegnap erre rátolt még 100 almát....a fene érti...szerintetek????????)

Szoptatós csajok!
Kérdés: ki meddig szeretne szopptatni? És az elválasztás kb. mennyi idő? Úgy értem, hogy ha az 5ből csak a reggeli-esti szopikat szeretném majd, akkor azt hány hónapig hagyjam meg?
Ezt is majd megkérdezem a dokkertől....de érdekelne a véleményetek.
Én 6 hónapos korától azért szeretném lassan elválasztani...tudom, hogy sokatok ezzel nem értene egyet.....de Lili nagyon nem igényli a napközbeni ciciket....nem érdekli...izegmozog...én meg tuszkolom a cicit a szájába és nagy nehezen vagy 1/2 óra alatt kicuppog max. 60at.... :?
Tudom, hogy ha ritkábban szoptatnék, akkor a tejem csökkenne...így inkább erőltetem a napközbenit is....de látom Lilin, hogy macera neki....harcolunk a cicivel...ki-be köpi...megszívja, lecuppn róla, majd újra......
Nem értem! Ez MIÉRT lehet??????????????

Na, hívnak, szopitime :arrow:

Kép
mozza
 
 


Na itt!

elmentem reggel 9re a ringatóra...erre nem volt jegy,mára nem tuott már adni :shock: :shock: így vettem jövőhétre :wink: Hazasétáltunk a Duna parton,majd bolt,haza.Mindjárt csinálom a Gyönygi féle krumplit,én kapros juhtúrósra csinálom az egyik feét! :lol: :lol:


Akkor ki jön Vnanihoz pénteken???

És ki jön hétfőn hozzánk???Adraci az bizti :lol:


Zsüci,Niki!!

Nekem a doki tejpépet írt,ez nem sinlac,vagyis ezt nem látom rajta...Szóval milupa HA pép,gabona illettve rizspép.Az egyik natúr a másik vaníliás.A natúrt kapja délben és ebbe gyümit teszek!De ezt receptre írta doki,boltban nem lehet kapni a HA változatát,de amúgy ott is lehet kapni!

Niki!
Tényleg furi h rögtön krumplit mondott a doki...Amúgy sűríteni akarod?Nem hígítani?Azt csinálhatod anyatejjel is!


Anika!
Képet képet az ikrekről!!!!Nagyon ügyesek a lányok!!!Na de nem is vártunk mást,egy szupi terhesség után :wink:

annus11
 
 


mozza-mindent!!!! CSúnyán kifejezve magam, dühöng a kommunizmus! :roll: :oops: Mindenről tudnak, még sajnos arról is amit nem kéne! Pl. már másnap tudták, hogy vettünk tv-t! Már jöttek is behajtani az adót!! Negyed évente 16000 Ft!!! CSak az, hogy van tvnk! Ahogy megvettük a Mondeot, rá kb. egy 3 napra, már olyan prospektust dobtak be, tehát szólólapot, amit a saját rendszámunkat olvashattuk vissza! Megdöbbentő!!! Itt a személyi szám az nagyon megy! Bárhova beírod a personnummered és minden adatodat kiköpi! Ki a férjed, gyereked, hol laksz, mindent! Még az utolsó 99 éves Svenson bácsi is utánad nézhet ha akar!
Ezt a 20 fokot meg nem értjük! Legalább velünk középeurópaiakkal lehetnének kicsit belátóbbak! :roll: :oops: NA jó, ha nem is azért, hanem a gyerek végett, én államilag megemelném legalább októbertől-februárig legalább 24 fokra! Így is van annyi, de csak a gyereknél, nem győznénk az olajradiátort fizetni, mert azért eszik rendesen!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus, én meg az Esztós-Kittys krumplit csinálom éppen (a mára tervezett krumplis tésztám lényegült át :D). Kapros juhtúróval??? Hűűű, azzal is marha jó lehet. Na jó, már nagyon éhes vagyok :roll:

Riki szivi boldog 5. hónapot!!!

Én 6 hós koráig szeretném szoptatni Marcipángolyómat és halvány lila fogalmam sincs még, hogy fogom elválasztani. Jaj, olyan lusta vagyok ezeknek utánanézni. Lusta Gyöngyinek két virtuális fejbecsapás.

Megyek megpakolom a krumplikat jó kis házi füstölt sonkával.

Nóri, annyira sajnálom, ez egy tipikus elcseszett nap nektek. Amíg tart a fogzás, addig nehezebben fogadják el a kaját. Esetleg kanállal?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


http://pirulapatika.hu/230048925/adatlap annus ez?

az anyatejeset nem szabad elrakni...mert megromlik a hütőben is...meg azt tartogatnám az esti nyügikre... :?

amugy titokban lilkó is evett ám már...ha julcsi eszik akkor természetesen ő is akar, és addig rúgkapál amig nem kap...evett már almát, répát, almás-kekszet... :oops: 1-1 kanálall, de nagyon ízlett neki, meg ha almát eszem, mindig rúgkapál, odaadom neki és szopizza olyan édes... (persze vigyázk hogy darabka ne legyen! :wink: )

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nevel valaki kedvencet a barátikörön? Nekem eltüntek az aranytallérjaim!! :roll: :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Gyöngyi-mi már kanalazunk "régóta"! Nagyon ügyike, de úgy sem fogad el semmit! Rossz volt hallgatni ahogy korgott a kis gyomra. Sőt nem tudtam eldönteni, hogy az övé vagy az enyém! :oops: De én már megtöltöttem az enyémet azóta! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


mozza: én Zsófit nyolc hónapos koráig szoptattam, kb négyhónaposan kezdett el mást is enni, de ő midnen kaja után szopott is. Aztán fél éve kora után elkezdte nem érdekelni, egy hét alatt, magától elhagyta a két napközbeni szopit. Maradt a reggeli és az esti (ő is csak négyszer szopott eredetileg egy nap). Aztán kijöttek a fogai, és reggel iszonyatosan türelmetlenül evett, harapott, durva volt, szóval azt én szüntettem meg, amikor 7 hónapos múlt. Az esti meg nem izgatta, forgolódott, kiköpte a cicit, elkezdte szopni az ujját, így nyolc hónaposan abbahagytuk. Nem tudom, Fruzsinál hogy lesz, de őt már most nehéz szoptatni, kiköpi, elfordul, menne a dolgára :roll:

Most bevágott két üveg (!!!) bébikaját :shock:

Netti: otthon voltatok ma délelőtt? Zsófi olyan hisztirohamot levágott a házatok előtt, hogy csak lestem :lol:
Vendég
 


Ja, és én úgy terveztem, hogy fél éves koráig mindenképp szoptatom, de egy éves koránál semmiképp sem tovább. Tudom, tudom, ma nem ez a szokás, de nekem ez fér bele :)
Vendég
 


hát én is úgy tervezem/tem hogy 5-6 hóig csak csöcsik aztán szépen lassan 1 éveskoráig leépíteni...elnem tudomképzelni hogy szaladgáló beszélő dedem a játszótéren odaszald hogy anya kérem a cicid... :shock: vagy nem tom, most még picuri gyámoltalan így okés...da ha nagy,...na nemtudom ,sose volt még nagy babám :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ahogy haladok a visszaolvasással, egyre szaporodnak az oldalak... 8)

Zsüci, mi a baj?

Nóri, durva ez, h megmondják, hány fok lehet. Mondjuk nálunk 20 volt beállítva fűtésszezonban. :P

Olyan sötét van, álmosító. De mennem kell, még mindig van mit javítani a festésen. :?

Meggy nekünk van mirelit, anyu jó 80-90 kg-t kimagozott és lefagyasztott... Aztán még körte is van kevéske, ill. úgy 4 kg barit én fagyasztottam. Almát majd piacról... Decemberben indul a hozzátápi projekt.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ja, Vanni utcátokban szokott lenni parkolóhely, ill. fizetős???

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Áh, vesszőim az éterben kergetik egymást, bocsi...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Nehogy megkövezzetek,de nekem van reszelő lap a robotgépen,már kész is a kb 2 kiló reszelt krumpli :oops: :oops:

annus11
 
 


Niki!
Igen,ez az!Én szeretm,meg Iza is!Ugye ez végül is tápszer féle,de lehet ugye ízesíteni!Így egyszerre kap úgymond tápszert,ami ugye kell még neki,illetve egyszerre kóstoltatok is!
Én úgy gondoltam h nem az egész krumpliba tezsed az anyatejet,csak amit épp odaadsz neki!!!De ha ezt a pépet adod neki,akkor lehet h nem kell krumpli bele...ezt adhatod a la natúr is,meg gyümivel.Holnap meg is kérdezem h zöldséget is tehetek e bele,vagy azt adjam külön.

annus11
 
 


Annus :D Hiába no ez az ipari forradalom :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus, én megyek Vannihoz, és hozzátok is. Ha Gyöngyi nem jön, akkor tudlak vinni Vannihoz...?
Bocs megyek, mert gyerekem úgybeszarrrrt, hogy a body nyakánál is kijött, és épp a fejét tekeri bele!!!!!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Csak gyorsan a szoptatós kérdésre: 6 hós koráig csak tej. Aztán széép lassan, fokozatosan más kaja is. Kiváltás majd nem tudom, mikor, majd eldöntjük együtt :). Sztem e tekintetben (is) érdemes némileg a babákra is hagyatkozni, nem kell azért mindent nekünk megszabni. Főleg nem nagyon előre :).

J is tejezett fél évig, de hogy az első kaja kiváltás mikor volt, arról fogalmam sincs :). 13 hónapos koráig szoptattam egyébként, már nem érdekelte annyira a téma, én sem erőltettem, mert már a 3-4. hónapban voltam.
kalloni
 
 


Hányra mentek Vannihoz?
Még nem tudom mi lesz. Most hívtam apát, h kéne autó pénteken. AZ mondta h nemá.. :-) Nálam volt tegnap meg ma is :-)
Azt mondta este megdumáljuk. Persze még Kolos szurijától is függ.

Mozza
Maja 8 hónaposan már úgy nyomta, h napközben 2 szopi alvások előtt, és este. Pár nap alatt hozzászokott az új rendhez.
pumuklii
 
 


Nekem nem durva ez a 20 fok dolog. Végülis környezetvédelmi szempontból teljesen helyeslendő. Nem pocsékolják az energiát.

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu-de én nagyon fagyos vagyok!!!! :oops: Sanyi szokta mondani, hogy öltözz fel! :? azt teszem, már most is poló, pulcsi, kardigán, mi lesz eztán,?? :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hát igen,nekem is az volt a terv h fél évig csak szopi,de sajna vki odafenn nem így gondolta :lol:
Mondjuk én nem haladok túl nagy lépésekben :oops:

Niki!
Amúgy én 1,5 hónapig kínlódtam a tejjel!Fejtem,odaadtam a fagyóból is a tejet stb!Szóval esetleg próbáld meg még egy kicsit csak anyatejjel.Ami a fagyóban van azt add neki oda nyugodtan!!!Most van rá szüksége!!!
Én igazából azért tettem el a fagyóba,hogy majd milyen jó lesz a főzelékekbe....na ennyit a tervemről 8)

Amúgy én magam se vagyok teljesen képbe hogy mit hogy kéne...olyan átláthatatlan ez nekem.Meg az a baj h én még mindig igény szerint etetek.....De nem is tudnék másképp!!!Az én gyerekem akkor eszik ha éhes...ez van.Máskor nem tudom beleerőszakolni...ordítani meg nem fogom hagyni :roll:


Gyöngyi 8) Kérdés!Te kicsavartad a krumplit?Mennyire?Félek h nagyon nedves lesz....

annus11
 
 


Bocs, csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni.

Úgy látom a szopi ideje a téma. Szeretném, ha Áron 6 hós koráig csak anyatejet kpna, aztán majd fokozatosan gyümi. A tempót majd ő diktálja, nem tervezek előre semmit. Alíz 15 hós koráig szopizott, akkor Ő döntött úgy egyik napról a másikra, hogy elég.

Mi most jöttünk meg a dokinénitől, kapott két oltást, a doki meg jól felhúzott. Áron 67cm és 8980g. Kérdi a doki, mit eszik? Mondom csak szopizik. Erre ő: na ne vicceljen, anyatejtől nem hízik ekkorára a gyerek, maga meg egyébként sem úgy néz ki, mint egy tejcsárda. mondom, pedig csak szopik, nem kap mást. Erre ő még háromszor elmondta, hogy nem hiszi, sőt szerinte egy közel 9 kg-mos gyereknek már nem elég tápláló az anyatej. Akkor vajon áron miért hízik heti 30 dekát.? Úgy váltuk el egymástól, hogy örülne, ha őszinte lennék hozzá, mert később a gyerek issza meg a levét a felelőtlenségemnek. Na most mit tegyek, váltsak orvost?

Vanni! Sajnos nem tudunk pénteken menni, mert szombaton Tatabányán osztálytalálkozóm lesz, és mivel szombaton a férjemnek is programja van, már péntek en le kell utaznnunk.

Na most rohanok Alízért az oviba!

Kép

Kép
hean
 
 


Amúgy a 20 fok nekem se gáz!Mondjuk a babának nem tom h milyen lenne...de nálunk télen is max 22 fok van!Általában 20-21 körül szokott lenni,nem fűtök túl sokat 8)

annus11
 
 


Hean,
ez az orvos :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: menjenk már a .........-ba...én biztos leordítottam volna a fejét, hogy miért hazudtol meg...
Btw Áron jó kis súlyban van :) hogy bírod? :) jó nehéz lehet.

Felhívtam a dokinkat, hála a jó égnek nem kellett levinni a betegek közé. Felírt fenistil cseppet (az minek??? nem rovarcsípésre van afenisztil? :) ) meg nasivin 0,01-et...

Én is elég fagyos vagyok, de a kandalló mindíg olyan jóóó meleg.

Mozza,
nem tudom már honnan van ez a kantáros :) most találtam meg :)
a meggy tippet köszi, megnézem :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Nem a 20 fok a gáz, hanem a Nagytestvér, aki nézi...

Hean, ez durva! Válts orvost!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Hean!
Hát nem semmi doki!!!Jó bunkó :evil: Áron amúgy is nagy baba volt,a legnagyobb itt a topikban!!!Mért rögtön az jut eszébe h te hazudsz...Arra nem gondol h esetleg oka van h ennyit hízik?Jól hasznosítja a szervezete!Azt nem tudom h baj e h már 9 kiló...vagy h lehet e ennek vmi oka?!Passz.De a lényeg h egészséges!!!Mit gondol amúgy,kolbásszal tömöd,vagy mi??!!! :evil:

annus11
 
 


Annus, nem kell kicsavarni, csak úgy add hozzá a lisztet, hogy olyan pépes legyen. Eh ennél jobban nem tudom, Marci itt a vállsamon as kakaszagú... :arrow:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hean!
ez nagyoooooooon durva!sztem válts!mi az h megkérdőjelezi a szavaid? :twisted:

Nozavi!
hát elég furi népség a svédek....nekem a kerianyám ott lakik, Vasteros-ban.ismered? :roll:
sajnálom a reggelt...

én se vagyok képben kaja ügyben.nekem már nincs tejcim sajnos, így tápszer van+délelőtt vagy tejpép, milupás, de nem Ha-s, az baj?meg másik délelőtt gyümi.banán, alma, barack.de mi is lassan haladunk... :)
Vendég
 


hean-az én véleményem is az, hogy válts orvost, mostanában elég sokat megengednek maguknak ezek úgy látom! De most tényleg, hogy képzeli, hogy meghazudtol??? Én a mai gondolkodás módommal, biztos, hogy olyat szóltam volna vissza, ááá hagyjuk, durvát, kész.

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Mozza 30ért megvenném a G-ket, többért nem.
Én is már az októberi keretet kezdem... :oops:

Trixi, remélrm Petya hamarjában megkaphatja az oltásait! :wink:

Tinu, meggyet mikortól adtál Tücinek?
Nálunk Auchan sincs, úgyhogy nem tok olyan üveges biomeggyet venni... :(

Én 6 hónapig alapvetően anyatejet adok (mert leszleszlesz!) estére tápival pótlok. Meg naponta kap pár kanál almalét, majd barackot-tököt. No, ezt minek hívják? Mindenevő? :lol:

Muháhá, akkor Szofival és Csanival is talizok! 8)

Anikó, te hova is mégy haza. Elfelejtettem neked írni, h mi a Tescohoz meg Jégcsarnokhoz közel lakunk.

Kép

Kép
adraci
 
 


Ja!Megvettem az anyák lapját,mondom néha megvehetem én is!Így van még egy aventes poharam!
Meg a DMben megint kaptam ajit!Egy kis ariel folteltávolító mintát,pont nézni akartam vmit....meg adott egy neszeszert is!Mondta a csaj h a karácsonyi csomagokat szét kellett szedni,és most elosztogatják amit kiszedtek belőle!Tök rendik!!!!!

annus11
 
 


Gyöngyi!
Értem!Picit megnyomkodtam azért!Majd kiderül milyen lesz!Pépes volt ez,de sok leve lett...sz*r a burgonya...

annus11
 
 


Vicuska-nem hallottam még erről a városról! Délen van? Vagy inkább északon? Mi középtájon, de inkább északra! Vasteros? Beírtam az útvonaltervezőbe, de kiírta, hogy nincs ilyen. Biztos így írják? :idea:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hean! Megagáz a dokid! Levele!
Ha én lettem volna ott, biztos elmagyarázom neki, hogy mit képzel. Ha a férjem, akkor fogja a gyereket és szó nélkül kisétál. :lol: Hogy lehet ekkora bunker egy gyerekorvos?!

Kép

Kép
adraci
 
 


Lédús krumpli, ez jó! Akkor ma lehet azt reszelek AM-nak, mert a tegnapi almában konkrétan semmi lé nem volt. :roll: Így pürét kapott.

Nem látott vki vhol vmi jó pufi mellényt? Ötletem sincs hova menjek megint pénzt költeni... Na de ilyet! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Hean! Csak most olvastam vissza. Ez az orvos nem normális. Mégis mit képzel? Én is váltanék. Gondolom nyomon követte Áron gyarapodását a kezdetektől. Akkor meg most min van kiakadva? És hogy megkérdőjelezi, hogy igazat mondasz-e??? Ez übergáz.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?