Hali!
csak gyorsan....
Esztó!
meggy: lehet kapni az Auchanban egy olyan befőtt meggyet, amiben se cukor, se édesítő, bio és hőkezeléssel tartósított!!!
Én olyat szokam venni sütibe....fonom savanykás meggyíze van...jobb mint a fagyós!!!!
Szofi!
Pü ment!
Nóri!
Mi ez az államileg szbályozott 20 fok? mesélj még ezekről, tökre érdekel! Mt szabályoznak még így?
Esztó!
Álmi cukorpofi! Imádom! Olyan aranyos az utsó közeli képeket, és milyen szép bőre van....modellman!
Ja, és a termós ujjatlan rugi honnan?
Én is múltkor pakolásztam össze a kicsit rucikat...egy teli IKEÁs zacsi lett végül!
Van olyan ruci, ami max. 1szer ha volt rajta....bevásároltam anno 56-os polókból...amikor csak rugi volt rajta piciként..
Netti!
Beszéltem ma Vaterás Vikivel....a G pelustatyót+cumisüvegtartót eladná nekem, mert van egy csaj, akinek csak a kenguru kell...nekem a babybjörn bevált, azt nem cserélném.
Így 34-ért adná...te mennyiért vetted a szettet?
Kicsit sokallom...30ért lenne korrekt sztem....VÉLEMÉNY????
Ja, és neki is van 2 babája...beszélgettünk vagy 20 percet...jófej csaj btw....lehet hogy megveszem a bébikompját is...na, majd kiderül....már októberre vásárolok....lassan az a limitet is átlépem...és még nincs is október....
Na, még mit akartam....
ja, Niki!
Nekünk is dettó ez van....ezek a Lilik elég hasonszőrűek.
D.u. nem hajlandó Lili cicizni....mert elég kevés a tej olyankor és nehezem jön...ja és a bal cici nem nagyon kell neki...max. 3-4 cuppantás és kész....
Pénteken jön a dokker, megkérdezem, hogy esetleg cici+táp helyett egyszer adhatok e neki táp+pépet (Annus! mit is kajcsiztok??????).
(tápiból nem hajlandó sokat enni önmagában....max. 130....aztán tegnap erre rátolt még 100 almát....a fene érti...szerintetek????????)
Szoptatós csajok!
Kérdés: ki meddig szeretne szopptatni? És az elválasztás kb. mennyi idő? Úgy értem, hogy ha az 5ből csak a reggeli-esti szopikat szeretném majd, akkor azt hány hónapig hagyjam meg?
Ezt is majd megkérdezem a dokkertől....de érdekelne a véleményetek.
Én 6 hónapos korától azért szeretném lassan elválasztani...tudom, hogy sokatok ezzel nem értene egyet.....de Lili nagyon nem igényli a napközbeni ciciket....nem érdekli...izegmozog...én meg tuszkolom a cicit a szájába és nagy nehezen vagy 1/2 óra alatt kicuppog max. 60at....
Tudom, hogy ha ritkábban szoptatnék, akkor a tejem csökkenne...így inkább erőltetem a napközbenit is....de látom Lilin, hogy macera neki....harcolunk a cicivel...ki-be köpi...megszívja, lecuppn róla, majd újra......
Nem értem! Ez MIÉRT lehet??????????????
Na, hívnak, szopitime