Sziasztok Lanyok, Doktor Ur!
Szoval ez ket hetre sikeredett,nem harom napra, mert ugyan a terheleses cukor teszt jo lett Pecsen, / ehgyomori 4,7 lett, 120 percre pedig 7 az eredmeny, / de a vizeletben 3+ vagy 3x acetont talaltak.
Megjegyzem, akkor mar harom napja csak rendelökben ültem, es vartam. Na az edesanyak uti szüleszetröl valami prof nem engedett el, hanem hetföi nappal be kellett feküdnöm harom napra, es cukor napot6, meg vizelet gyüjtösdit jatszottunk.
A vercukor eredmenyek jok lettek, igaz dietas kajakat kaptam.
Az eredmenyek jok lettek, söt a felvetel napjan mar nem is volt aceton a vizeletben. Kiderült, az eltelt par napban alig ittam, es 36 fok volt az atlag hömerseklet!
Szerdan delutan ki is engedtek, de azon mindenki ki volt akadva doki is, meg növer is, hogy AMBULANS rendelesen allitanak be inzulinra, es az elsö orai meres eredmenyekent.
Mert azt mar kihamoztam, ugyanannyi glukoz vagy szölöcukor van a 3 dl folyadekban itt, mint a 75 ml oldaltban otthon. De ezek nem 120 perc utan neznek eredmenyt, hanem az elsö orai eredmenyt veszik, es ezen az alapon rengeteg kismama van itt inzulinozva.
( Rosszul is van sok.
((
A masodik orai eredmenyem tök jo, lett it kint, mert az lett atszamitva 7 nekem, de az a kutyat nem erdekelte.
Na ezert nem birtam az inzulint.
((
Minden elismeresem a Pecsi Szüleszeti Klinika dolgozoinak, a terhes patalogian.
Az orvosok nagyon kedvesek, segitökeszek, a növerekröl nem is beszelve.
)
Szoval köszönöm a sok tanacsot, es segitseget.
)
Azert leszek tovabra is.
)