Panndi, lányaid nagyon viccesek. Meg sem fordult a fejemen, hogy 2 különböző gyerek, de azon kezdtem filózni, hogy vajon miért fényképezted le a gyereket 2 különböző helyen, másik pelenkázón, másik pelusokkal a háttérben...
Ancsi, de jó, hogy hallunk rólatok is! Nagyon szépek vagytok!!
Remélem, mihamarabb felépülsz teljesen!
Nagy lett Lóci! 8 kg!
Juj, nagyon jók vagytok, hogy még mindig szopiztok a történtek után!!!
Kalloni! Örülök, hogy jobban vannak a srácok, gyors gyógyulást!
A kő-leesős-ajándék, hogy a nagy spórolásaim eredményeképp vlsz. a házassági évfordulónkra sikerül visszafizetnem a kölcsönünk azon részsét, ami még visszamaradna. Férjem nem tudja, hogy rakosgattam a pénzt, szegénynek fő a feje, hogy mikor leszünk az egészen túl. Ha nem lesz semmi nagyon váratlan dolog, akkor decemberre már nem lesz tartozásunk.
Niki! Ne ess pánikba, ez 1 nap volt, holnap már akár helyre is állhat a rend. Nekem 2 hétig volt most, hogy közel sem volt annyi tejem, mint eddig, Daninak elég volt, csak nem maradt szinte semmi pluszba. De mostmár minden rendben.
Szánalmas volt a meccs...
Én is gondolkoztam már a golyó-ügyön több helyzetben, de arra jutottam, hogy amennyiben fáj nekik vmi, azt azért jelzik... Nem? Na, nem szoktam direkt bántlamazni őket, csak pl milyen erősen szabad megtörülni? Ki tudja...
Gratulálok, Esztó, a fogacskához!
No, jójszakát!
Ja, Ildi, én is kitartok a fejéssel melletted! Te is tarts ki, szuperül csinálod! Ízlett Larának a sütőtök?