Új privát üzeneted érkezett!

Na kinek lett Brendonos hálózsákja???Annyira cuki, nem lehetett kihagyni.És kell nekem kékben is, elefántos.El is lehet ezeket adni nagyon jó áron.
Panndi, cuki a kép nagyon!!!
Álminak gratula a foghoz!!!!!! Ezt is átaludta!! :lol:
Ildi, pedig zabálom a sütiket,mert egyszerűen kívánós vagyok. Igaz ma nem ettem,de elvonási tüneteim vannak. Amúgy délben zöldbabfőzeléket csináltam,amit eddig utáltam.De nagyon fini lett!!!!!! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Kicsit betegek lettek a skacok, de csak röviden, szerencsére. Orrfolyás, köhögés, stb., tegnap este S belázasodott 38,3 levonva. Randa dög vagyok, de kicsit még örültem is, mert egész délután nyöszörgött-sírt-üvöltött, így legalább megtudtam az okát is. Arról nem is beszélve, hogy bedobtam a hátsójába kedvenc barátomat, Germicid C-t is, meg is volt az eredmény: 13 óra szunnyantás, két kajával. Soha rosszabb betegséget . Ma már jobb a helyzet, olyan strammok ezek a fiúk.
Emese, ha tudnád, hogy mennyire megnyugtattál. Néhány napja azon rágódom, hogy miféle titkos betegség gyötörheti S-t, mert minden egyes elalvás előtt kötelezően ordít 5-15 percet. Az egyrészt megnyugtató, hogy tudom, hogy úgyis el fog aludni, másrészt viszont nem értem, hogy miért jó ez neki . Eddig ez békésebben ment sokkal. De hát majd kinövik ezt is!

Annus, ne nevess… de pelusokat varrok . Meg ezt-azt, kis apróságokat, ami épp kell: hálózsák, edényfogó, melltartóbetét, ilyesmik. És én se tudok varrni, szóval tudom, mire gondolsz !

Gyöngyi, hülyére röhögtem magam a zúzott golyszlikon . Jó fej vagy, már most utálod a menyedet?

Orrcseppes ügyhöz még annyi, hogy az se volt százas, aki kitalálta, hogy egy gyerek orrcseppet naponta hatszor kell használni. Plusz torokspray ötször és még az orrszívás. Noooooormális?

Dóri, lemaradtam valahol, mijaza nagy-kő-leesős ajándék?
kalloni

666 oldal.......... jo ejt :D

Netti
Kép
maumau

Panndi, lányaid nagyon viccesek. Meg sem fordult a fejemen, hogy 2 különböző gyerek, de azon kezdtem filózni, hogy vajon miért fényképezted le a gyereket 2 különböző helyen, másik pelenkázón, másik pelusokkal a háttérben... :lol:

Ancsi, de jó, hogy hallunk rólatok is! Nagyon szépek vagytok!!
Remélem, mihamarabb felépülsz teljesen!
Nagy lett Lóci! 8 kg! :shock: Juj, nagyon jók vagytok, hogy még mindig szopiztok a történtek után!!!

Kalloni! Örülök, hogy jobban vannak a srácok, gyors gyógyulást!
A kő-leesős-ajándék, hogy a nagy spórolásaim eredményeképp vlsz. a házassági évfordulónkra sikerül visszafizetnem a kölcsönünk azon részsét, ami még visszamaradna. Férjem nem tudja, hogy rakosgattam a pénzt, szegénynek fő a feje, hogy mikor leszünk az egészen túl. Ha nem lesz semmi nagyon váratlan dolog, akkor decemberre már nem lesz tartozásunk. :)

Niki! Ne ess pánikba, ez 1 nap volt, holnap már akár helyre is állhat a rend. Nekem 2 hétig volt most, hogy közel sem volt annyi tejem, mint eddig, Daninak elég volt, csak nem maradt szinte semmi pluszba. De mostmár minden rendben.

Szánalmas volt a meccs...

Én is gondolkoztam már a golyó-ügyön több helyzetben, de arra jutottam, hogy amennyiben fáj nekik vmi, azt azért jelzik... Nem? Na, nem szoktam direkt bántlamazni őket, csak pl milyen erősen szabad megtörülni? Ki tudja...

Gratulálok, Esztó, a fogacskához! :)

No, jójszakát!

Ja, Ildi, én is kitartok a fejéssel melletted! Te is tarts ki, szuperül csinálod! Ízlett Larának a sütőtök?

Kép
Kép
Kép
zdori

Kutyafüle! Gratulálok a hálózsákhoz! :)

Nekem is feltúnt a 666. oldal. Durva...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó estét/éjszakát!

Emese! Köszönöm a bolt címét.
Vicuska! A te Lillád is gyönyörű! :D

Elalvós babák anyukái, örüljetek! :) Mi csak sírás és hosszú altatás után tudjuk letenni Lilla babát. Van, amikor elalszik rajtam a kendőben, vagy a babakocsiban, de az esetek nagy többségében altatni kell.

Anita! Hogyhogy visszajön a szocpol? Lemaradtam valamiről? Igaz, hogy a híradót nem mindig tudom megnézni, de azért indexet szoktam olvasni. Ez elkerülhette a figyelmemet. :?

Niki, ne búsulj. Ilyenek a pasik. :roll: Nálunk is van olyan, hogy apa nyugodtan netezik a síró Lilla mellett, igaz, olyan is van, hogy ugrik.

Eszter! Gratula a foghoz! :D Bárcsak már mi is ott tartanánk...

Panndi! Nagyon jók a macis képek! :lol: :lol: Én nem vettem észre, hogy nem ugyanaz a gyerek. :D

Most próbálok aludni. Ma este gonosz anya voltam, és a meccs félidejében felköltöttem az alvó Lillát. Este 8 óta aludt, és tudtam, hogy ha hagyom, éjjel fog nekem aktívkodni, hogy kialudta magát. Így legalább az esti szertartás, fürdés sem maradt el, és reménykedhetek abban, hogy az éjszaka nagy részében aludni fogunk.

Jó éjszakát nektek is!
Réka

rekap

maradandóagykárosodástszenvedtemameccstőlmegyekaludni

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Na éppen most végeztem a olvasással. Borzalom. Annyi a napi termés, hogy lehet egyszer kihullok :( Pedig aludnom kellene.

Esztó gratulka a fogacskához!

Dóri: nagyon szép ajándék a férjednek, olyan szeretetteljes, ráadásul nem az a bemegyekaboltbaegyhéttelelőtteésmegveszemkészen. Nagyon megható! Tuti meglepi! :)

Réka, az a Háda vagy mi a vihar (turi) újpesten hol van?
Lassan nekünk is be kell szereznünk az őszi-téli szerkókat.

Gyöngyi: Marcipánod tiszta anyucija! És édes, ahogy felvigyázod a nemzőszervecskéjét :lol: Férjem is mindig elmondja, h -nyuszika, ott azt nagyon óvatosan, oké? :lol: :lol:

Panndi, rákérdezhetek? Klónikrek? :lol: :lol:

Niki, drukkolok, h csak átmeneti legyen a porbléma a tejjel.

Na ennyire emlékeztem. Mi holnap ortopédia kontollra megyünk,remélem, megnyugtat majd a dokinéni, h ügyes anyuci voltam és Gergő csípőivwel még élsportoló is lehet :roll:

Mindenkinek nyugodalmas szép éjszakát!

KépKép

Kép
hase

Áááá, Lilla megint kialudta magát. Azt hiszem, ezt hívják alvásproblémának. :? Pont ugyanúgy, mint a múltkor, sírt, megszoptattam, visszatettem, elaludt, 5 perc múlva felébredt. Kalimpál, hasra fordítottam, tolja ki magát. Most próbálkozom a kiságyból nem kivevős módszerrel. Egyelőre a cumiját hiába adom vissza, köpi ki, és nyekereg. :(

rekap

Csilla, az újpesti háda:

http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=8

rekap

Úgy néz ki, a foga volt, addig sírt, amíg be nem kentem neki Dentinox-szal, aztán sikerült visszaaludnia.
Ha kijön a foga, eljárom az örömtáncot. :?

Réka

rekap

Jaj nagyon aranyosak a babák beöltözteteve!

Gyöngyi, hol vetted ezt a szuper sapkát? Én nem találok az én pici fiacskámnak egy olyat, ami a fülét is takarja, kinéz valahogy és nem téli.... A Kenghuru goldban úszni lehet a sapiktól, de ott nem segítenek, 2-szer hagyatam ott őket, miután negyed óráig a mi méretünket kerestem... mint a Praktiker, ki vagyok akadva tőlük.... Nem tudom mire valók az eladók...
Sajnálom, hogy nem tudtoik jönni a talira... :( Legközelebb!

Zsüci:
Hú, te még visszamentél Gyönygihez! Tanulnom kellen tőled egy kis bikratürelmet! Olyan higgadt voltál a dugóban is! :)
Igen, sikerült megoldani a járóka problémát:) Az eladó beszerzett ugyanolyan pöcköket, amit nem talált, és már áll is! Pénteken kipróbálhatjátok, már azt próbálgatom, hogy hogy rendezzem be, hogy a legtöbb baba elférjen benne, és le is kösse őket:)

Annus köszi a tanácsot a blogfeltöltéshez! Az "új" azaz használt de szuper babakocsit nem merem még használni, majd megmutatom pénteken kiváncsi vagyok mit szóltok.. Marcinál csalóka a kora: a kis csontozatát, mozgásfejlődését a korrigált korához kell nézni, azaz hogy mikoer született volna... Tehát valójában még csak 4 hós és 10 napos lenne.. lehet át is írom a vonalzót.... (egy éves korig kell egyáltalán beszélni erről, utána már nincs különbség, csak most olyan gyorsan pörögnek az események körülöttük...

Reka,
Kaszásdűlőn a hév állomásthoz közel a posta melllet vagy vele szemben van egy turi, valami Bandi turija ahol én speciel nem voltam, de még a kórházban egy nagyon igényes kismama mutatta miket vett ott fillérekért. (Kilós) Ajénlom! És mionden nap meg yáru.. (Reggel korán nyit)

Emese, én sem használom a 400ft-os sms szolgáltatást... NIncs olyan nagyn mozgás a bankszámlámon manapság. Azt meg tudom mikor jön a TGYÁS, CSpótlék, és mikor vonják a Cascot, KGFB-t.

Pumukli,
na, de jó, drukkolok, hogy tudjatok jönni!
Maját hozhatod persze, Tünci is jön! remélem elférünk majd... Majd belakjuk az egész lakást... 60nm egyébként...

Szofi,
Én 4-0-nál vonlutam el alukálni... mi is lett az eredmény? :)
vanni

Zdori,
Nagyon fog örülni a férjed! Nagyon szép ajándékokat gondoltál ki! (A csendben lefaragott adósság és hát a smink és szép frizura! :)

Nekünk is tej gondok vannak... 50 és 70 milliket evett tegnap Marci egyszer 100-at. A többi tápszer.... Na majd meglátjuk hova fajul a dolog... Mértem is egész nap, hogy tudjam hányadán állunk... A most hajnali evést majd reggel mérem le... eddig 360ml-t evett ciciből ez édes kevés a 7900 grammjához... (Pótlásnak 30 AT-t, és 260 tápszert. Ennyit még soha nem kellett....
vanni

Hase!
Nyugi nem fogsz lemorzsolódni! :wink: Olvass amennyit akarsz és kész!Én se mindent tudok ám elolvasni ha pl nem vagyok egész nap itthon...de még így is annyi minden van amire reagálni tudok :oops: :lol: :lol: Csípővel meg tuti minden oké!!!!

Vanni!
Akkor üdítőt vigyünk,ugye?Szerinted babakocsival le tudok menni azon a lejtőn?Meg fel is?Szerintem igen!Azzal akarok menni,mert ha vinni is akarnék vmit,akkor csak így tudom!ja és Marci szerintem nem egy 4 hónaposnak felel meg!!!Hiszen sokkal többet tud mint egy 4 hónapos!!!!Át ne írd a vonalzót!!! :wink: :lol: :lol:

Réka!
Na akkor együtt járjuk a táncot ha kinn vannak a fogak!!!!Próbáld ki a viburcol kúpot!Hátha attól jobban alszik majd!Ha nagyon gáza helyzet akkor a nurofent szoktam bevetni!

Kalloni!
Ja értem,akkor te is annyira tudsz varrni mint én :lol: :lol: Ém a pelus varrásról letettem!Most ez így jó,nem akarok rákölteni.Hiszen nekem az is lényeg volt h olcsóbban megúszom a pelust!!!Ezért nem is próbálkozom mással,hiszen egy vagyon el lehetne költeni tuti kis pelusokra... :roll:

Én eddig 1szer vásároltam tezsveszen....azt is öcsém teszveszével :oops: Turi fan vagyok,de most annyira rossz volt....semmi nem volt!Remélem h a héten feltöltik rendesen....ha nem,akkor elnézek a keletihez....

annus11

joreggelt! Boroka epp atrendezi a jarokat.. 8)

Vanni, oke,de az nem attol meg fel eves lesz a kicsi fiad :) nagyon szupiii, attol meg megy az ido h korabban jott 8)

Netti
Kép
maumau

Vanni, sztem se ird at, hiszen keves baba jott pontosan a kiirt datumra,tehat az se lenne valos, meg aztan az vegulis tok valos h ennyi idos :D mar sosem lesz fiatalabb :P

Annus, ra lehet kattanii, ne is kezd nezegetni teszt :lol:

Netti
Kép
maumau

Jó reggelt,
én már fent :( Álmos 6kor felkelt, totál bedugulva az orra, nem bírom szívni, hiába fújok be neki fluimare-t...hívom majd a dokit, remélem nem kell levinni a betegek közé...
most meg sikongat, full nyűgös, nem bír elaludni

Vanni,
Marci is jó súlyban van :)

Szofi,
nem csodálom, hogy agykárosult lettél a meccstől, én csak pár percet láttam belőle, de az elég volt...

:arrow: megpróbálom elaltatni...

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Katasztrófa volt a tegnapi meccs!!!! :( 4-0!!! BORZALOM!!! Főleg az öngól!!! Na mindegy!! Konkrétan nem néztük, mert amerikai foci is volt! Mondjuk az sem volt most valami pörgős!

Fú, nem tudom melyikőtök kérdezte, hogy mennyire tud hideg lenni itt! NAGYON! Pontosan, hogy mennyire tud lehülni nem tudom, de február óta mióta kint vagyunk a csúcs az minusz 22 volt. :?

Esztó-gratula a guzuhoz!!!

Tegnap voltunk a másik bababoltban, és majdnem megütött a guta, mert van hinta halálfej nélkül, édes kis macis! Mondtam Sanyinak, hogy ezt vigyük vissza, és inkább olyat, de hallani sem akar róla, mert szerinte kell a gyereknek egy ilyen cucc, és ha már belefutottunk akkor legyen ez! Pfff!! Pasi! ......9,10!

Vettünk olyan fogkefét amilyet elsőre is szerettem volna, gumi ami tanítja fogat mosni is! Ezzel legalább rendesen beférek a kis szájába!

Panndi-eszméletlen ez a két kép!!! Mint két tojás, csak az egyik s-es a másik m-es méretű! :D

Ügyesek a varrósok!! Irigy-irigy!! Nekem Anyukám, meg Tesóm tudnak nagyon szépen varrni, én kimaradtam a szórásból! Főleg ha összedolgoznak, sity-suty kész egy-egy ruci!

zdori-ez tényleg ötletes ajándék, és megható!

Gyöngyi-a bogyókkal én is próbálok óvatosan bánni, de a kis kéjencem szereti ha ott matatok a krémmel, vagy törlőkendővel. Meg se mozdul, bezzeg ha az arcát vagy más testrészét törölgettem majg leugrik a pelenkázóról! :roll:

Tesótéma: Mi 2011- májusában szeretnénk kistesót - nunisat /Annácskát/ - Vilikének! Így ha minden igaz, jövő ilyenkor már megint áldottas leszek! :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

eh, hát ez gyorsan ment, elaludt két perc alatt a kezemben :)

Nóri,
ez a hinta nekem is tetszik, bár halálfej nélkül :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Eszto, szegeny Almi, mi is fluimaret hasznalunk amugy,remeljuk hamar elmulik ez nala :( azon pedig nem is csodalkozom h 2perc volt az altatas :D

Netti
Kép
maumau

Vanni, ha úgy számolném Manó korát, ahogy jönnie kellett volna, akkor ő lenne a topik egyik legifjabb babája. :) Még csak 4 hónapos és 4 napos lenne. :) De lassan már mi is fél évesek leszünk, és én így is fogom fel. Nincs a korához képest lemaradva Marci-baba sem, hiszen nagyon egyéni a mozgásfejlődésük a babáknak! Ráadásul tényleg jó sokmindent tud már ő is. :wink: A tejjel meg ne aggódj, már tényleg lassan fél éves, sok-sok tejet kapott édesanyjától, szépen megnőtt tőle. :) Mi az az AT??? Kaptok anyatejet receptre?

Mindenkinek szép jó reggelt!

Hase, ne törődj minden szó elolvasásával, amikor aludni kell, aludni kell. De nagyon nemá, hogy elhagysz minket csak azért, mert nehéz mindent elolvasni! Inkább akkor csak keveset olvass és írj sokat! :)

Rekap! Örülök, hogy végülis kitaláltad, mi lehet picilánnyal, remélem, azért te is pihentél éjjel! És talán így majd a következő napok is könnyebbek lesznek, mert talán ez a gondja, és talán tudsz rajta segíteni! Drukkolok.

Boró cuki. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Netti,
de ez a tengeri cucc nem oldja fel a váladékot nem? mert úgy mint nekem volt, jó mélyen bent van neki és nem jön ki...úgy veszi a levegőt mint dartwader (vagy hogy kell írni? ) persze a cumi az kell, attól meg pláne nem kap levegőt...

Jóhogy csak két perc volt, de 6tól fent voltunk :( ilyen jó rég volt :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Álminak jobbulást!!!

Panndi, boldog házassági évfordulót! (Vagy rosszul értettem?)

Nozavi, jó hideg lehet akkor ott!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

haaat,nekunk feloldotta :? de kaptunk anno orcseppet is.. na ahelyett is ezt hasznaltam,mert az semmi se oldott fel. :? probald meg kihivni a dokit, az a tuti! biztos azert enm tudott alukalni mert tele van a nozi :(

nalatok hany fok van bent a hazban/lakasban?!

Netti
Kép
maumau

Nekünk nem oldja :( nah azért az orrcseppet elképzelni se tudom, hogy csepegtetném :)

kb 23 fok vagy több is mert déli fekvésű, elég meleg.

Esztó
Kép
sz.eszter

orrcsepp tiszta macera, Boro meglatja a fluimaret es mar uvolt :roll:
itt is 23van reggel,de en fazok :shock:

Netti
Kép
maumau

ÁÁÁ! Marci beteg! Folyik az orra, és randán köhög, uh ezt a találkát sajna ki kell hagynom! :(
Viszont aki jönni szeretne hozzánk, az gondolkodhat rajta, hogy mit enne. Saját készítésű pizza, hamburger, sült pipi comb,vagy gyros, esetleg hekk salival????

Gyöngyi! A hév állomástól kényelmesen 10 perc séta. Sietve 5. :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Na olvasok, olvasok, de többre most nem volt időm.

Vanni: hát... necces a pénteki tali. Tüci jól van, Csongi is, de én elkezdtem nátházni. Nyomatom a C-vitamint, nem nagyon vészes, talán péntekre jó lesz, de ezek az orrfolyós dolgok néha eltartanak sokáig. MEglátjuk. Már beígértem Tücinek is. :?

Amúgy meg hulla vagyok. Szokásos nemalvás, aztán meg most minden percemben volt valami tennivaló. Próbálom megorganizálni ezt az ösztöndíjat, plusz előadást tartottam az egyetemen, csak bele kellett nézni. Még szerencse, hogy már nem először, így csak átnéztem a ppt-ket. De tegnap basszus egész nap TÜci után kellett takarítani. Hol a kaját öntötte ki, hol összepisilt mindent, aztán az innivalójával öntözte meg az asztalt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Na most megyünk zuhizni Tücivel. Mostanában esténként már képtelen vagyok két gyereket megfürdetni. :roll:

Kép
Kép
tinu

Én most nem fázok, fent sztem melegebb is van.
jaj én mindjárt elalszok :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Jó reggelt :)

Dóri, aranyos vagy, jól értetted :)

Nálunk 21,5 fok van.
Vendég

na ne már!!!! FÚRNAK!!! Vilike meg még alukál!! Olyan mintha ráznák a házat!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Jó reggelt!!
Jobbulást Álminak!!!! Szegénykém!!A Dart Veder lélegzés nálunk alaphelyzet.Pont ezért is aggódom, hogy honnan fogom tudni, ha baj van, mert ő mindig ilyen. :roll:
Férjem meg én még mindig félig benne félig nem.Tegnap komolyan rossz volt. Hajolgattam, pakolásztam ugye, és belehasított ezerrel a derekamba,onnan meg előre a hasamba.Hűűűű, annyira fájt!!!És ezt többször is megcsinálta.Végül Dani kivette a kezemből,amit épp csináltam és ágyba küldött.Próbáltam melegíteni, hátha jobb lenne tőle. Lehet felfáztam. Vagy mit tudom én.Mert megint barnázok is.Lehet középidős lennék.Áááá kutya tudja, lényeg, hogy nem jó.Tegnap volt Cicó 5 hónapos. Megjött ma a másik Vaterás hálózsákunk.Ez 80-as. De ez eis Brendonos.Nagyon jó állapotban van. Még egy új kék Brendonosat szeretnék venni, mert az tetszik Daninak is meg nekem is,csak nem volt 86-osban.Aztán nem hálózsákozunk tovább.Utána hátha már nem rúgja majd le magáról a takarót se. Aztán vagy jók lesznek tesónak, vagy majd eladom őket. De boldog zsák tulaj vagyok!!!!!! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nálunk államilag elő van írva, hogy 20 foknál nem lehet több, így olajradiátorozunk, így azért jó bemenni a gyerekszobába!

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Nóri,
miért nem lehet több??? :shock: :shock: :shock:

Esztó
Kép
sz.eszter

Tényleg nálatok miben vannak a manók??Cicó body+gatya. Ha adok rá valami hosszú ujjút,rögtön izzadni kezd.De így meg féltem, hogy megfázik.Mondjuk én hősugárzóval,meg olajradiátorral fűtök,mert én nagyon fázós vagyok.15 fok alatt képes vagyok kint is megfagyni. Nem tudom télen manót hogyan sétáltatom majd, mert ilyenkor 5 percet sem vagyok hajlandó kint tölteni.Stellá is mindig férjem sétáltatja télen,én csak le megyek vele, elengedem,pisi-kaki és már húzunk is fel.Ez nem több 2 percnél.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bocsi,nem tok helyesen írni most. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Annus, hát, most már én is csak maradék anyagokból nyomatom. Pólók, törölközők, találtam egy bazi nagy flanelszoknyát - ez már átlényegült. Ebből még kéjesebb az érzés :D.

Vanni, lehet, hogy esetleg, talán-talán mi is megpróbálkoznánk a péntekkel, orrfolyástól függ, jó?

Jobbulást mindenkinek!
kalloni

Jaj, és Dóri, nagyon megható ez az ajándék, rettentően tetszik!
kalloni

Dóri,
ez mega ajándék , nem semmi :) ügyi vagy.

Tinu,
húzos lehet a napotok :( sajnálom a nemalvást.

Niki,
én nacit, rövid ujjú body-t, és pulcsit adok rá.

Trixi,
Petyának is jobbulást, úgy látszik ez végig megy mindenkin :(

:arrow: felkelt...pedig most akartam lepihenni :(

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok! :D

Panndi!
a macis kép oltári jó!én is azt hitte, ugyanaz a baba :lol:

Kutyafüle!
hogy van Stella? :roll:

betegeskedőknek jobbulást.ma én is elkezdtem a stérimart,pedig ma kéne kapnia a 4 hós oltást.kicsit csúsztunk.... :roll:
Vendég

Eszter! Nem Petya a beteg, hanem Marci, a nagytestvér! :lol:

De azért köszi!

Kép

Trixi
trixi78

Vicuska!
Ne aggódj, mi még a 3 hónaposat sem kaptuk meg!

Kép

Trixi
trixi78

Szia Vicuska!!!
Köszönöm jól!!!!Egyre élénkebb és megy mindig mamim után.Csak mostmár ha jobban lesz,de még nem tudjuk hazahozni,megbeszélem vele, hogy költöztesse már be magához, mert az előszobában megfázik.Hát mégiscsak szobakutya a szentem!!Aztán meg jöhet HAZA!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Trixi,
bocsi :) szóval Marcinak jobbulást :)

Niki,
Álmos most pl ilyenben van: ez belül termo féle.
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Jobbulást nagyMarcinak!!!

Köszönöm az ajándék-dícséreteket, na majd akkor igazán, ha megvolt, decemberben, jó? Mert addig még annyi víz lefolyik a Dunán... :roll:

Tinu! Nagyon jól nyomod azért! Mint itt a Gyöngyvirág által kedvelt tehén az oldal bal szélén... :lol: De komolyan! Nagyon ügyi vagy! Drukkolok, hogy bírd a mai napot is!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vanni, mint mindent, a kissapit is online túrtam (vagy vatera, vagy teszvesz, már nem tudom). Egyébként Brendonos, de ahogy nézem a honlapjukat már nemigen lehet ilyen átmeneti sapikat kapni, csak vastagabbakat. Ez egy 39-es sapi, de már elég buci fejet csinál neki, szóval nem sokáig lesz már jó (na ez a másik amitől frászt kapok: van 39-es sapink és 47-es is, ami jó Marci fejére. Ehhez viszonyítson az ember :roll:)
De találtam ezeket:
http://www.teszvesz.hu/item746974096_brendon_markaju_kis_sapka_45.html#gallery Ez ugyanolyan fazonú.

http://www.teszvesz.hu/item747452155_brendon_atmeneti_sapka_39_es.html Ez dettó ugyanolyan, de 39-es :-(

http://www.vatera.hu/brendon_atmeneti_kisfiu_sapka_154096214.html És talán ez a jó megoldás.

Trixi, akkor ott a helyem :D Csak találd ki, hogy mikor legyen. Én bármit megeszek (na jó, kakasherét nem...)

Csilla, bizti minden rendben lesz a szűrésen, no para. Lesz még vadászpilóta, vagy űrhajós abból a gyerekből. :D Ó egyébként nem leszek én sárkány anyós, csak legyen a fiamhoz való a kislány...muhahahaha :twisted:

Most mennem kell, ja én meg ezt vateráztam tegnap (aztán több linkkel nem jövök, ígérem :-))
http://www.vatera.hu/eredeti_brendon_sapka_es_sal_1_ft_nma_153525909.html

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Kutyafüle!
akkor jóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

Trixi!
hű, ti se kapkodtátok el :shock: :lol:
Vendég

Buta Gyöngyi! Jobbulást minden betegeskedőnek, gyógyul, gyógyul!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Annyira szép a kisfiatok, Esztó! Gyönyörű, tényleg!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vicuska,
jó hogy jöttél.
Lilla éédes! nagyon kis csajszis :)

Tegnap egy nagy kukászsáknyi baba ruhát pakoltam el, amit már kinőtt. magM IS MEGLEPŐDTEM MENNYI RUHÁJA VAN :)
capslock bocs....

Esztó
Kép
sz.eszter

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?