Mia: nagyon örülök, hogy késik, és megy továbbra is a drukk!+++++++++++ Most már én is kíváncsi vagyok!
Mucus: annyira szép a kismanótok, eszembe jut, milye volt, amikor először láttam, na onnan senki nem vehette volna el tőlem.
Remélem minden rendeben lesz Veletek, és gyönyörű terhességed lesz! Gyere gyakrabban!
Adiadi: nem tudom, aza nagy büdös helyzet, hogy valahogy annak ellenére , hogy viselkedett a lelkem mélyén még mindig szeretm, tudom nem érdemli meg, lehetnék gonosz, hogy érezze át, mit tett, de azzal sem érek semmit... Hátha egyszer rájön, hogy mekkora marha volt, de akkor már lehet késő.
Szeretném, ha szeretné a babát...és úgy érzem, nem baj, ha ott van. Egy nagyon bölcs, tanárom, aivel az egyetemen még beszéltem anno, ő mondta, hogy okvetlenül engedjem be... persze akkor még nem akart bejönni...Mondjuk a tanár azt is mondta, hogy 3 hónapot próbáljunk meg együtt, hát erre én nem vállalkoznék... Te hogy vagy? Tényleg te is gyere gyakrabban...
Vmi ötleted nincs striára? Amikora láttam anno a képed, tök vékony Anyuci voltál, és gondolom most sem látszik rajtad a két lány, ha a doki az uh-n is meglepődött...
Melisch: Nálatok mi a helyzet? Volt hancúr???
Egyetértek Veled, nincs kedvem veszekedni, egy kisgyerek meg idővel úgy is érzi, kik akik szeretik, nem kell már csak miatta sem a balhé...
Betty: Te is mesélhetnél?
Nita: hol vagy????
Hú, úgy megörültem, találtam még kölcsön kapott bébirucikat, mmég azt most kismosom, de vhogy olyan hülye a számozás, van hogy ugyanaz a szám, és még is az egyik a másikhoz viszonyítva hatalmas...olyan széepke ezek a babarucik, tök örülök, hogy kaptam...
Ja, a striák, ha hiszitek, ha nem...ha ciki, ha nem, mióta bekentem házi zsírral, mert elviselhetetlenül fájt, sokkal jobb...soha nem gondoltam volna, hogy ilyet csinálok...az a gáz, mondjuk, hogy a kórházba csak nem vihetek be majd egy üveg zsírt