Új privát üzeneted érkezett!

nyuszi sajnálom én is azt a kiscicát...de fel a fejjel....lehet jobb lesz neki........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
laptetőő :lol: :lol:

Melisch
húúú, most látom, már csak pár nap és mentek :!:
De izgi... :!:

Én:
Megjöttünk dokitól, itt van a telószám a kezemben :D :D
Holnap délelőtt kell felhívnom, konzira időpontot kérni
A doki azt mondta, szerinte simán mehet párhuzamosan a férjem dolga, és a lombik 8) :)
Úgyhogy örülünk... :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

bocsi a laptetőért.....kinek kell?átadom!!!!!!!!!
Betti nagyon nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti: de jó hírek, drukkolok!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Ma voltam dokinál.Minden ok,4mm-ről 1,5cm nőtt. :lol: Láttam dobogni 8) kaptam ismét képet.Ma elmondtam Dominak is azóta csak mondja, mondja miket fog Ő a tesóval csinálni,nagyon boldog. :lol: :lol: Holnap megyek védőnőhöz,szerdán körzetihez,csütörtökön laborba...Pár napja émelygek :roll: amit kicsit rosszul viselek :oops: de a doki szerint ez jóóóóó. :wink: Íme picurkánk.
Kép

KépKép
Kép
mucus75

Köszike csajok a drukkot :!:

Jaaaj Mucus, hát nagyon édi :!: :wink:

Nyuszi
neked is megy a drukk+++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!
Örülök,hogy jó a kenőcs!!

Kiabálni itt se lehet, én már azt hittem , hogy a velem szülöt bemennek, és szájon vágja a dokinő!!!Húú,de idegesek,ha kiabálnak..nem is jó szó...itt szó szerint lenézik....hála a jó égnek vagy ettől jobb kórház is...Nitáé....én hang nélkül szültem,amikor a teste jött,akkor csukott szájjal hümmögtem csak....nem mertem kiabálni,de jól esett volna,de ahhoz szégyenlős voltam...bár ezzel csak azt értem el,hogy nem hitték el,hogy fáj... :roll:
Jól viselkedtél Nyuszi!!!Nem szabad már ilyenkor veszekedni!!!Apát beengeded a szülőszobára???
Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: hát nem tom..az az igazság, sztem Pestről nem ér ide, de legalább próbál törődni a gyerekkel...sztem, ha rájön, h a Picivel sok a gond, akkor majd elmegya kedve, de ahoz képest, ahogy indult... Küldtem is neki az abortuszról egy nagyon direkt filmet, tényleg durva...nem szemétségből, csak szerettem volna, ha tisztában van azzal, hogy miért könyörgött. Erre mikor kérdeztem, hogy megnézte-e már, mondta, mert hogy ő neki gyereke lesz, nem abortusza. Leglább a babát szereti...
Szóval nem tudom mi lesz., de nagyon ciki, mert itthon megint mocsok van, anyámék iszonyat rendetlenek...kosz, mosogató mindig teli, hűtő üres...nekem most rohadtul nincs pénzem vásárolni sem, így most kicsit gáz, hogy jönni akar, meg bármilyen kretén a családja is, azért náluk mindig rend van...szóval ez így nekem nagyon ciki...De vhogy olyan fáradt vok, nincs erőm pakolni... agy meg nem fogadhatom, bármit is csinákt, emg komolyan, ha ezt látná, akkor erre is hivatkozhatna simán egy esetleges elhelyezésnél...

A babáid: gyönyörűek, két ilyen szép gyereket, hát Melinda...komolyan le a kalappal, és ez nem bók, mert gyönyörűek, én is ilyen szép gyereket akarok...kiscsajszid is nagyon szép kishercegnő... :D

Kép
nyuszifül16

Hát nem is tom, lehet elkezdek takarítani, éjfélre legalább az előszobával elhaladok...

Kép
nyuszifül16

Melinda
nagggyon szépek a babykék :!: :wink:

betty615

Szép jó reggelt mindenkinek!

Melisch!
Örülök, hogy örülsz nekem :D Mostmár ígérem megpróbálok gyakrabban jönni hozzátok! Jó volna, ha te is többször jönnél, mint ahogy annak idején!

Betty!
Remélem mihamarabb összejön majd nektek a babó, nagyon drukkolok!

Mucus!
Nagyon édes a kis pirinyótok! Én most kezdek túlleni az émelygős időszakon, elég vacak volt... Kitartás!

Melinda!
Tényleg fantasztikus szépek a gyermekeid! Nagyon drága Pistike, ahogy szeretgeti Melcsit!
Én is a kitolásnál kiáltottam egy-egy nyomás után! Senki nem szólt rám és borzasztó jó érzés volt! Szerintem azt nem szeretik, amikor a fájásoknál kiabálnak a kismamik, mert az tényleg elveszi az energiát!

Nyuszi!
És te őszintén szeretnéd hogy apa bent legyen mikor szülsz?

Kép
adiadi

Jó reggelt mindenkinek!

Adiadi én jövők nem gyakran de ha nincs mit irjak nem jelentkezem csak olvasom mit irtak.

Nyuszi szegény fejed, nem irigyellek nem könnyü a te életed. Most ne erőltesd meg magad, nem tehetsz te azért amilyen a családod :wink: Az meg jó, hogy Attila és anyukája is érdeklődnek a baba iránt. Mégis az ővéké is és jót tesz majd a fiadnak ha kapcsolatban lehet majd velük is.

Melinda annyira ennivaló a két pici ahogy öleli Pistike Melcsit, puszi nekik :)

Mucus gratula a babóhoz, nőveszd nagyra!

Betty ird majd meg mit mondott ma a doki mikor kezdtek.....megy a drukkk ezerrel.

Nita ölellek, fel a fejjel.

Mia mizus, nem irtál mi a helyzet kérünk helyzetjelentést!!!!!!!!!!!!!!!!!

Caty, te kis elveszett, gyere mond mit mondott a 2. doki. Ha van kedved öntsd ki a leleked miért adtak olyan végzetes diagnózist az első helyen.

Királylány neked jó munkát és azért lazits si néha. Én sem lógok annyit a netten csak ha férjem nincs itthol akkor egész este römizek :oops: ha meg ő itthon van nem is kapcsolom be. Legyen végre béke itthon.

Olgi kicsifiad mit csinál nővőgettek?

Babicsek te hogy állsz, hányadik napon tartasz. Annyira szoritok neked is!!!!! Ha neked most sikerülne sokkal jobban biznék abba, hogy nekünk is érdemes lenne megpróbálni.

Kicsi ti, hogy vagytok? Jársz még dolgozni, meddig?

Mindaz akit kihagytam, bocsi üdv nektek is
Szép napot!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.09.29 10:21-kor.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok :!:

Melisch :!: :!: nemjött meg még, ez már a 4. nap hogy késik :roll: Igazság az,hogy egyre jobban félek :cry: ugye egyből a legrosszabbra gondolok,hogy mivel a teszt is nega, akkor miért nem jön meg :?: :?:
Na előbb utóbb majd kiderül.....
Később még jelentkezek :!: :!:

Szép napot nektek :wink: :wink:
Vendég

Mia ne gondolj előbb a rosszra. Pl ha nem tudod mikor volt péd nem mondhatod, hogy késik. Pl nekem 28 napos a cilkusom de van egyszer egy évben amikor 32. Tehát 4 napot késik azért mert 4 napot késett a pé-m :roll: Vagyis nem késett piri csak lazsált a természetem :lol:

Olvastam egy oldalon 3 "titkot" ami által könnyen teherbe lehet esni ( nem linkelem be, mert románul irja).
1. Azt mondják a "nagyokos dokik", hogy gyereknemzésre a legalkalmasabb ha pé előtt pár napig nem élünk házas életet és aztán egy átlagos 28 napos ciklus esetén a pár mindent beleadjon a 13. napon (amikor az ovuteszt + ) és a 14. napon de ne legyenek együtt a 15. napon. Ezt azzal magyarázzák, hogy bár a spermiumok akár 3 napig is életképesek mégis romlanak öregszenek, ugyanugy a petesejt is. Ideális, hogy frissen termelt spermiumok már a petevezetékbe legyenek mikor bekövetkezik az ovuláció. Azáltal, hogy "öreg" sejt egyesül egy fiatalabbal nő a spontán vetélés esélye vagy az, hogy a baba nem lesz egészséges. Ha azonban a 13., 14. nap vagyunk együtt akkor 2 fiatal sejt egyesül, amiből nagyobb valószinűséggel lesz egészséges baba. Persze mindez megcáfolható és nem kell készpénznek venni de szerintem is van benne valami. Azt ajánlják, hogy egészséges pár legyen együtt a termékeny napokon minden 2. nap az ovuláció bekövetkezéséig és utána pár nap szünet.
2. Növeljük a spermiumok számát a 3-5 napos önmegtartózkodással a termékeny időszak előtt. Esetleg lehet izgatni a partnert de anélkül, hogy magőmlés legyen ez is segiti a spermák számának nővekedését. (Na, én ezt azért nem teném szegény férjecském)
3. Azt is feszegeti ez a cikk, hogy azon nők fogannak egészségesebb babát és kisebb esetben végződik a terhesség a baba elhalásával, akinek a cikusa 28 napos. Szerintük akinek a pé-je 17. nap után van ne válaljon gyereket. Nagyobb az esélye a vetélésre, mivel a sárgatest öregszik a méhhártya pedig vékonyodik napról-napra. Felmérések szerint azon nők akinek az ovulációja a 14. napig történik 90% esnek teherbe, akiknél az ovuláció a 15. napon vagy azután történik a teherbe esés esélye 43%-ra csökken.

Az orvosok azt mondják ha ezt a három pontot figyelembe vesszük sokkal hamarabb maradhatunk terhesek.
Szerintem érdekes megfigyelés, szerintetek van alapja?

Kép
Kép
melisch

Mia: nagyon örülök, hogy késik, és megy továbbra is a drukk!+++++++++++ Most már én is kíváncsi vagyok! :lol:

Mucus: annyira szép a kismanótok, eszembe jut, milye volt, amikor először láttam, na onnan senki nem vehette volna el tőlem.
Remélem minden rendeben lesz Veletek, és gyönyörű terhességed lesz! Gyere gyakrabban!

Adiadi: nem tudom, aza nagy büdös helyzet, hogy valahogy annak ellenére , hogy viselkedett a lelkem mélyén még mindig szeretm, tudom nem érdemli meg, lehetnék gonosz, hogy érezze át, mit tett, de azzal sem érek semmit... Hátha egyszer rájön, hogy mekkora marha volt, de akkor már lehet késő.
Szeretném, ha szeretné a babát...és úgy érzem, nem baj, ha ott van. Egy nagyon bölcs, tanárom, aivel az egyetemen még beszéltem anno, ő mondta, hogy okvetlenül engedjem be... persze akkor még nem akart bejönni...Mondjuk a tanár azt is mondta, hogy 3 hónapot próbáljunk meg együtt, hát erre én nem vállalkoznék... Te hogy vagy? Tényleg te is gyere gyakrabban...
Vmi ötleted nincs striára? Amikora láttam anno a képed, tök vékony Anyuci voltál, és gondolom most sem látszik rajtad a két lány, ha a doki az uh-n is meglepődött... :lol:

Melisch: Nálatok mi a helyzet? Volt hancúr??? :lol: :lol: :lol: 8)
Egyetértek Veled, nincs kedvem veszekedni, egy kisgyerek meg idővel úgy is érzi, kik akik szeretik, nem kell már csak miatta sem a balhé...

Betty: Te is mesélhetnél?

Nita: hol vagy????

Hú, úgy megörültem, találtam még kölcsön kapott bébirucikat, mmég azt most kismosom, de vhogy olyan hülye a számozás, van hogy ugyanaz a szám, és még is az egyik a másikhoz viszonyítva hatalmas...olyan széepke ezek a babarucik, tök örülök, hogy kaptam...

Ja, a striák, ha hiszitek, ha nem...ha ciki, ha nem, mióta bekentem házi zsírral, mert elviselhetetlenül fájt, sokkal jobb...soha nem gondoltam volna, hogy ilyet csinálok...az a gáz, mondjuk, hogy a kórházba csak nem vihetek be majd egy üveg zsírt :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi :lol: :lol: :lol: :lol: zsirosüveg a táska fenekén jól eldugva :lol: :lol: :lol: :lol: jót nevettem rajta. Remélem visszahuzódnak a fránya stirák. Mi erről a hónapról lekéstünk. Azt hiszem már 13. nap éjjfél előtt kilöködött a petém, éreztem, hogy szur. Férjem persze utána 1 órával hazaért de 6 órát vezetett igy hulla volt, nem zaklattam. Másnap este pedig tv-zet. Bárhogy bármit csináltam nem akart sehogysem semmit. Felkaptam a cukrot és elmentem aludni. Olyan 1/2 órára rá jött ő is. De addig az én idegeim majd kicsattantak a dühtől ..hormonok....Mikor aztán hozzámért szépen eldobtam magamtól és csunya módon főldhöz vágtam a kispárnámat megfogtam a paplanom+ nagypárnát és áltmentem a másik szobába a matracra és még az ajtóba hozzávágtam, hogy utálom amiért ezt csinálta most velem és mig élek nem felejtem el neki. Ezentul mig élünk minden este nézheti felőlem a tv-t...és becsaptam az ajtót. :oops: :oops: :oops: Tudom nem tettem helyesen de annyira megbántott. Mindent beleadtam aznap: egy jól kivágott toppal voltam dolgozni, este vacsit készitettem neki mig ő aludt. Simogattam babusgattam és semmi, nem voltam számára elégé figyelemfelkeltő. Na miután elvonultam kellett menjek pisilni. Hallottam ő is a nappaliba van. Bementem hozzá ott ült és ivott. Nem lett nagy veszekedés mi inkább duzzogunk. Nem sokat beszéltünk, más dolgokat hánytunk egymás szemére. Talán most telt be a pohár. Jó 1 óra duzzogás után hivott lefeküdni. Visszavitte a takarom + a párnáimat és szolt, hogy menjek aludni. Persze ilyen vitta után nekünk nem megy a keksz mert mindketten dühősek voltunk. Reggel megmontam neki, hogy elhalt tuti a petém és csak ő a hibás mert inkább dolgozott pedig szoltam neki, hogy itt a pillanat. Én voltam a hibás miért, nem szoltam. Na tipikus...akkor meg olyan gombra mükődő lett volna. Kellj fel, Jancsi mert itt az idő :roll: Hát ez van látom még mindig nem beszélünk egy nyelvet. Persze azt mondta, hogy hibá lettünk volna ugyis együtt, mert vele gond van és nála van a hiba, hogy nincs gyerekünk. Ezt annyira nem szeretem hallani. Ez a MI problémánk nem az ővé csak.

na most kipakoltam.........Mondjuk ez azért jött elő mert mult hónapban is pé napján elaludt és éjjel költöttem fel miután már jól kisirtam magam és ugyanugy feldühödtem. De gondoltam nem hibás ha nem tudja mikor mit kell csinálni. Pedig tudta akkor is mert én azért maradtam nagyimnál, hogy lehessünk együtt és adjunk esélyt annak a hónapnak.

Kép
Kép
melisch

Melisch: ennyi próbálkozás után, tök megértema reakcióidat, és ő meg akkor is pasiból van, de tuti nem gondolta komolyan...azért egy minit lehett volna megrétőbb...no , de lássuk be a kényszer, csk eredményre törekvő keksz sem a legjobb, lehet, hogy ez tudat alatt frusztrálta...persze utólag mindig könyebb a másikra fogni...
Azért egy csöppet lehett volna megértőbb, hiszen nekünk nőkenek, nem sokszor adatik meg egy hónapban, hogy abbásak legyünk...jó hogy kihasználunk minden alakalmat! Fel a fejjel, lehet ennek így kellett lennie... Majd a kövi hónap! Mondjuk tuti én is berágtam volna...
Örülök, hogy kijött belőled, reméle, hogya zért így sokkal könnyebb!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi igen könnyebb, persze másnap kibékültünk és megy az élet tovább és megbeszéltük, hogy ezentul CSAK akkor leszünk együtt ha mindketten akarjuk. Ha az egyiknek nincs kedve akkor szól és abbahadjuk mindegy hányadik napon vagyok 8)

Kép
Kép
melisch

Köszike Csajok a drukkot, tőlem is mennek++++++++++++++++++++++ kinek ez kell, kinek az :lol:

Most hívtam fel a dokit, november 5.-én megyünk konzira....és nagyon örülünk :lol: :lol:
Most 5.-én megyünk HPV-re, mert az is 3 hét, mire megjön az eredmény, úgyhogy pont időben leszünk...
Minden más vizsgálatunk (spermavizsg., hormonprofilok, lapar, HSG, citológia) kész van már :!:
Úgyhogy megyünk...és kezdünk is sztem :!: :D

betty615

Mucus gyönyörű a kis picurkád!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Meli......most én is csendbe vajúdtam....amikor a feje jött akkor muszály volt üvöltenem 2x..........de enni volt.......... :)
jaj olyan édesek a gyerekek.....olyan jó nézni!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty hajrá hajrá csak előre, tuti sikerülni fog.

HPV 3 hét nekünk azt mondták egy nap. Remélem nem hazudtak mert mi holnap akarunk menni vv.-t adni. Bár nem nagyon indulnék még most neki amint irtam ha adnának esélyt inszemre megpróbálnám. 2 lombikot nem tudodk kinyögni de 1 inszem +1 lombikot talán kis kölcsőnnel, az ismerősők már ajánlkoztak. Mégiscsak 2 esély lenne :roll: :roll:

Kép
Kép
melisch

Melisch :!: de-de én tudom mikor van pé, középidőben és megis szoktam érezni,mert olyankor szúr lent :wink:

Nyuszi :!: :wink: köszike,ari vagy :D :D

Betty :!: megy a drukk neked+++++++++ :wink: biztos sikerülni fog :wink:
Vendég

Sziasztok!

Melisch, szerintem is jobb ha megbeszéljük az ilyen jellegű dolgokat, mert mi nők képesek vagyunk egy problémából hatalmas dolgot gyártani míg meg nem beszéljük. Legalábis én ilyen típusú vagyok. Szerintem ő csak téged félt hogy megint időben együtt vagytok, és bizakodsz, és végén nem lesz + a teszted, és ezt nagyon magára veszi hisz nála van a probléma. Szerintem fél téged úgy látni hogy nagyon bizakodsz majd piri miatt kiborulsz, és lehet ez szab benne egy gátat. Nagyon drukkolok nektek, hogy ahova most mentek sikeres legyen. Ha kell egy kis segítséggel is de hozzon eredményt. Mindig lesznek nehéz napok majd ha a baba meglesz akkor is lesznek problémák, csak más jellegűek. És szerintem azokat is igenis meg kell beszélni.

Nyuszi, én megértem hogy még mindig érzel valamit Attila iránt, szerintem is enged be a szülésre ha úgy be akar menni. Csak vigyázz nehogy megbántson újra. A szülés után amúgy is nagyon érzékenyek leszünk mi nők. Sok kitartást.

Melinda nagyon szépek a kis babóid. Már én is alig várom hogy így lássam őket.

Nita, kitartást, gondolom a hormonok miatt is érzékenyebb vagy. De vigyázz a tejed nehogy elmenjen!! Tudom nehéz nekem is hozzá kellett a Levinél táplálni, meg fejtem minden szoptatás után vagy 30 perc alatt 30-40 ml jött le. A férjem úgy sajnált már, de annyira akartam hogy több legyen majd 3 hónapos korára teljesen elment. Okát nem tudom, lehet típus kérdése is. Mátét tudtad szoptatni??

Betty akkor már minden sínen van. Már alig várom hogy egy hatalmas pozitív tesztet tegyél fel ide nekünk.

Nekem már egyre nehezebb, én nem értem hogy mit művel a pocimba, de úgy érzem egyszer ki fogok valahol lyukadni. Rakok fel képet, elképesztő mekkora a hasam. Most vasárnap voltunka Skanzenbe ott készült.

A többieknek puszi!!

Kép
Kép Eteti a kis falovát!!
Kép
Kép
KépKép
boganna07

Boganna
te meg minyá szülsz :shock: Nem semmi :!: :wink:

Melisch
Lehet, hogy ott csak 1 nap a HPV eredmény :arrow: ha azt mondták, biztos úgy van.
Sztem mindenhol más minden.
Holnap mentek v.v.-re :?:
Akkor mennek a szurkok :!:

Köszi csajszik mindent :!:

betty615

Boganna Mátét is 2 hetes koráig tudtam anyatejjel táplálni....... :(
gyönyörűek vagytok a képeken.....tényleg nagy pocakod van...... :shock: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Várjatok itt még jobban látszik!
És én még nem értettem hogy miért néz rám mindenki olyan furcsán. Többen még azt is megkérdezik hogy ikerek?
Amint látjátok már eléggé lent van, estére már szinte angol spárgában nézem a tv-t.:-)
Kép
KépKép
boganna07

Csajok köszi a biztatást én is tudom, hogy nagyon önző voltam ő meg fáradt és még leszenk ilyen napok. Mikor citológián voltam fel sem hivott, hogy mi volt :roll: én kellett volna. Sogornőm meg mondta, hogy ez csak a kezdet. Ő is az első babával ha ment dokihoz 3-an mentek, a másodikkal szintén hárman mentek ő meg a 2 csöppség ilyenek a férfiak és ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnek minket vagy nem törödnek velünk hanem mert FÉRFIAK és másképp gondolkoznak.

Boganna tényleg jó nagy a pocakod!!!!!!!!!

Betty még hátra van mindkettőnknek a HIV, HBsAg, anti-HCV, aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis tesztek. Abból amit kért az aszisztensnő. Persze minekünk nincs annyi eredményünk mert nem voltunk orvos álltal vizsgálva. Amit csináltunk vizsgálatokat annak a felét én kértem. Azért látom nekem nincs a listámon HPV csak HCV azt sem tudom mi az egyik vagy mi a másik, gondoltam ugyanaz de lehet nem :roll: :roll:

Kép
Kép
melisch

Melisch
Másolok be rövidítéseket:

A rövidítések jelentése:
HAV-Ab = Hepatitis A Antibody ( Hepatitis A Antitest)
Anti-HBs = Hepatitis B surface antibody ( Hepatitis B felületi antitest)
HBsAg = Hepatitis B surface antigen ( Hepatitis B felületi antigén)
HBeAg = Hepatitis B e-antigen ( Hepatitis B e-antigén)
Anti-HBe = Hepatitis B e-antibody ( Hepatitis B e-antitest)
Anti-HBc = Anti-hepatitis B core antigen ( Anti-hepatitis B mag antigén)
HBV DNA = Hepatitis B Vírus genetikai anyagának (DNS-ének) kimutatása
Anti-HCV = Hepatitis C Antibody ( Hepatitis C Antitest)
HCV RNA = Hepatitis C Vírus genetikai anyagának (RNS-ének) kimutatása
HCV Viral Load = A páciens vírusterheltsége HCV-vel. A vérben lévő vírus kimutatása vagy a víruskoncentráció meghatározása
HCV Genotype = A Hepatitis C Vírus genotípusának meghatározása (1 a 6 típus közül)
IgM = Immunglobulin M
IgG = Immunglobulin G

A genitális humán papillomavírus (HPV) fertőzés jelentőségét két alapvető tény adja:

egyrészt ez napjaink leggyakoribb vírusos eredetű szexuális úton terjedő betegsége, másrészt meggyőző epidemiológiai és sejtbiológiai bizonyítékok alapján gyakorlatilag elfogadott, hogy bizonyos vírustípusok etiológiai tényezőként szerepelnek a méhnyakrák kialakulásában.

betty615

Nyuszi!!
Nem a kedvedet akarom elvenni,de ezek striák.....neked is ilyen???Vagy csak van 4-5 csík...na...őszintén...a tiéd is ilyen durva??? Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kenheted akármivel,nem múlik el,csak halványul...majd lefényképezem este,most milyen....ez alkat,ezt doki mondta....szóval nem érdemes törni magad....ha majd megszülsz,nem fog érdekelni,mert akkor látod majd igazán,hogy mennyire megérte....
Attila meg lehet,hogy pont akkor jön rá,mikor látja mennyit szenvedsz,hogy mennyire mellettetek lenne a helye,vagy erre nincs esély??

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Betty ez már tultesz rajtam :roll: :roll: na nekem irják le mit akarnak és aztán azzal én megyek a laborba és adom a vért és innen legyen az ő dolguk. Ezta A HPV-t neked honna deritik ki? Ez nem olyan mint a citológia? Az is a méhnyakrákot szüri ki :roll: :roll: nem . Na ez már sok és könyvelő vagyok a számok az én világom nem a betük :lol: :lol: :lol: :lol: nekem a rövitités is 3-4 jegyű szám pl 5311= a pénztárban levő pénz összegét mutatja.

Kép
Kép
melisch

:lol: :lol: :lol:
Bocsesz, ha sok volt :lol: te kérdezted :wink:

Nekünk v.v. lesz azt tudom..

betty615

Boganna: nagyon szép a pocód, enyém is kb ekkora...

Melinda: nem tudom, tudod, már lehet, h rá kellett volna jönnie, hogy lüke volt...nem tudom...tényleg nem... Próbálok vele türelems lenni, mert most veszekedeés az nem kellene...

striák: nekem nem pirosak, nekem fehérek, és van a mi vastagabb, köldök alatt van sok, vastag... és annyiban még más mint a Tiéd, hogy ezek sokkal mélyebbek, szóval fehér, mély...köldök felett van két 3, de oldalt nincs...ami nagyon rossz, hogy olyan, mint mikor leforrázod magad..iszonyatosan fáj, és viszket, eddig nem volt ilyen, és sehol máshol nincs...nagyon heyges a pocakom gondolom ezért nem tatja a bőr.
Tudom, hogy ha elszakad a kötőszövet, az már nem fog helyre jönni, aza baj, hogy lehet, ha jobban oda figyeltem volna nem jön elő...vagy lehet, h volt, csak én nem láttam, és most hogy nagyon feszül, azért érzem. É nem veszek drága szarokat, használom most amit, meg majd körömvirágkrémet...
milupám volt meg rendes hidratálókrémem,úgy voltam vele minek vegyek, ha nincs. Máshol is olvastam, hogy sokaknak az utolsó hetekben jön ki, és ugyanúgy megmarad... Ez van, csaka fájdamat és viszketést szeretném valahogy csillapítani!

Kép
nyuszifül16

Boganna.........szép pocak!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem bírok magammal, már nehezen viselem jövőhét hétfőig ezt az időszakot.

Szóval reggel csináltam LH tesztet jóstesztként első pisiből. Gondolom most sokan hülyének néztek, de ez a bizonytalanság már annyira idegesít. Szóval ma vagyok a 21. napon. A 13.-on volt az inszemi. Szóval megcsináltam az LH-t és két csík lett rajta. Mondjuk a második még elég halványka, de remélem vagy szeretném remélni, hogy ez valaminek a jele. Szóval majd holnap is csinálok és remélem erősödni fog. Jelenleg úgy veszem, hogy ez egy jó jel, mert volt hogy csináltam és egyáltalán nem volt második csíkocska. Apát is kérdeztem hogy ugye ő is látja hogy van ott csík és megerősített hogy igen. Már kezdem sokszor azt hinni, hogy én vagyok a hülye és beképzelem magamnak. :oops: :D

Betty: Nagyon jó hírek, akkor novemberben babás leszel! Nagyon nagyon szorítok!

Melisch: Nektek is nagyon szorítok.!!!! Hidd el az inszemivel sikerülnie kell. Tudom milyen szar érzés ez ami történt köztetek. Én is ilyen vagyok, hogy nem szeretek veszekedni, inkább durcázok és nem szólok hozzá. De általában 1-2 nap múlva kibékülünk. A pasik tényleg ilyenek. Az enyém a mai napig azt mondja mindig, hogy én biztosan élvezem, hogy tömöm magam gyógyszerekkel, meg szurkálom magam, meg vizsgáltatom a dokival magam. Tiszta hülye olyankor, de általában ezt csak poénnak szánja. Hát igen mindig irányítanunk kell őket. :) Mondjuk vele a keksz terén nincs gond, hanem inkább velem van :oops: :oops: :oops:

boganna: Tényleg jó nagy a pocakod. Mennyire becsülik Panna súlyát? Pedig még 1 hónap hátra van és még nőni fog. :)

Melinda: Tényleg csodaszépek a gyerekeid! Érdekes hogy Pistike milyen kis szöszi, Melcsikének meg sötétbarna a haja.

Mucus: szépen növöget a kis picurkád! Nagyon édes a kisfiad, hogy ilyen jól fogadja máris a kistestvérkét.

Most szaladok, megyek az oviba. Lehet hogy este még benézek. (ha ideengednek :P )

Kép
babicsek

Babicsek :!: :!: szorítok, hogy erősödjön az a csíkocska :D :D
Vendég

Babicsek
ezerrel drukkolok neked..... :!: :!:
Kívánom, hogy erősödjön a csíkocska :!: :wink:

Pont úgy számoltam, hogy akkor fogunk menni konzira, mielőtt megjön a menszim, előtte egy héttel, úgyhogy ha minden jól megy, november közepétől el tudjuk kezdeni :D :D

betty615

Babi: nálam is az Lh mutatta, én meg azt hittem tiszta hülye vagyok, és kétszer van peteérésem...szóval csak bízzunk!+++++++++++++

Kép
nyuszifül16

Köszi a pocakdicséreteket, de jó lenne újra kis hassal éldegélni.:-)))

Babicsek szerencsére már nincs egy hónap max. 20 nap. De biztos el van számolva mert mindig idősebbnek nézik majd két héttel. Szóval szerintem még 1 max. 2hét van benne. Két hete volt 3150 gramm. A pici fiamat 3850 grammal szültem azt mondták hogy a kistesó nem lesz ekkora. Na majd meglátjuk.
olnap megyek reggel NST, UH, plusz megvizsgálnak egy hete már egy ujjnyira nyitva voltam, meglátjuk mi lesz. Majd írok.
Drukkolok nagyon a holnapi erősebb két csíkhoz.

Kép
KépKép
boganna07

Sziasztok!
Csak beköszönni jöttem,bocsi de ma nem volt időm visszaolvasni.
Ma voltam védőnőnél,holnap körzeti,aztán labor,EKG stb....
Felgyorsultak az események. :D
Ma nem volt annyira émelygésem mint eddig,most ez idegesít...Na van az a baj ha nincs az... :lol: :oops:
Mindenkit puszilok,holnap reagálok az írásokra. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok,

Köszi Melisch hogy gondoltál rám.

A 2. számú doki azt mondta, nem kell aggodnom a myoma miatt mert az nem zavar, és csökkenni fog a terhesség alatt.

A méhnyálkahárty nagyobbodás meg jól is fog jönni, ha majd baba lesz mert könnyen fog beágyazódni.

Kaptam 3 gyogyszert egy sárgatest hormont, peteérés serkentőt, amivel esély van az ikerterhességre.

Azt mondta a doki hogy ha 3 honap mulva nem lesz baba. akkor menjek visza, meg ha terhesség jeleit észlelem, akkor is menjek vissza.

Szóval ma kezdtem a 2. gyógyszert szedni.

Ja meg figyelnem kell az étrendemre, mert elhizhatok megint a hormon gyogyszerektöl.

Na most hajrá van, aztán majd kiderül januárban mi lesz...

Most ennyit, majd próbálok jönni meg bezsélgetni, cak annyira elfoglalt vagyok, de probálok jönni.

Na ödv mindenkinek addig is.

Kirus szoritok, remélem minden ok. lesz.
Vendég

Lányok!

Lenne egy kérdésem, szerintetek gáz???
Itthon nincs kaja, de még friss kenyér sem, reggel 7-re mek, dokihoz, mivel apám napok óta, csak szekál, meg szajház...inkább a gyaloglást választom....sztem 9-re itthon leszek.
Itthon még mindig szalad a ház, egyszerűen nem haladok, fürdőszoba is tiszta dzsuva, és ez nem fészekrakó ösztön , vagy ilyesmi...hanem tényleg, még a hűtőt is ki kellene mosnom, pedig 3 hete takarítottam ki...
Tudom ez nem a én házam, alkalmaszkodni kellen, próbálok is, de már mások is mondták, hogy ez normális , ami itt van. Kiskoromban soha nem jöhettek a barátnőim, mert Anyámnak soha nem volt ideje takarítani.
Szóval fürdő konyha, előszoba, én szobám, hűtőt kellene csinálni...és még vasalni is kellene egy csomó mindent. Akkor holnap doki, és semmi enni való nincs, tehát főznöm kellene, vagy egy egyszerű szendvicshez bevásárolni , ha este jönne Attila.
Tök szarul érzem magam, mert mondtam, h ne jöjjön, de egybe nem nagyon tud szabadnapokat kivenni, főleg nem 3-t, mint most. De jön tesóm is csütön, persze pénteken megy, de Anyáméknak ő a kedvenc, szóval akkor legalább csütre nem kellene főzzek...mert neki biztos csinálnak esnnivalót. Szóval mit csináljak, nincs türelmem Attilához, de ha most nem jön, akkor ki tudja mikor. Olyan szara hangulatom, sírhatnékom van, és legszívesebben mondanám, h rohadjon meg... Anyám úgy felidegesített, úgy ordítottam vele...képzeljátek kikukázta, azokat a régi jegyzeteket, amiket már anno én sem használtam, mert már akkor sem volt hatályos...
Szóval én ezt már nem bírom, hát ezért nem akartam én itt lakni... Bocsi, tudom sok vagyok most, csak ez kijött!

Kép
nyuszifül16

Caty nagyon örülök, hogy minden ok és van esély a babára akkor 3 hónap és kérjük a + tesztet!!!!!

Nyuszi mit is lehet neked írni erre. Mond meg Attilának, hogy ez van sajnálod de nem tehetsz róla. Jobb ha tudja, hogy neked sem tetszik ami otthon van de nem tehetsz róla.

Kép
Kép
melisch

Lányok, légyszi, ha valaki van net közelben írjon. Olyan fura tompa fájdalmat érzek a szemérem domb feltt. Ráadásul folyamatosan keményedek. Apám most mondta, h a gyereket is kiveri belőlem...Jó nnem tenné meg, de ez a lelkiterror, ami bánt, és eza kiabálás.és el kell fogadjam, mert itt lakom, és ez nem az én lakásom. Bárcsak jönne, valami jó tündér és segítene.

Szóval tök kemény a hasam, ha fexek jobb, de muszály takarítanom, főleg, mert ha szarul vok, bent foghat holnap reggel a doki.
Anyukák?? Ez eleht, vmi szülési előjel???

Kép
nyuszifül16

Lányok, légyszi, ha valaki net közelbe van, írjon már az előzőre, olyan furán érzem magam, mit tegyek?

Kép
nyuszifül16

nyuszi nem tudok neked segiteni, bocs

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

mucus!
Édike a bébid,növeszd nagyra!!! :wink:
Akkor Domi is hasonlóan fogadta mint Kíra,ö is mindig mondogatja hogy majd miket csinál vele(pelenkázza,tologatja...stb)
Lelkesek nagyon :D !

Melinda!
Nagyon aranyosak a gyerköceid!!
Melcsike igazi kis hajas baba :wink: !

Boganna!
Jó nagy pocid van tényleg :shock: ,de most már nem sokáig kell viselned ezt az édes terhet :wink: !! :)
Aranyos Levi manó is :) ! Bizti szereti majd a kis hugicáját!!

nyuszi!
Hát mit ne mondjak nagyon sajnállak komolyan!!!!
Egy szülő hogy ennyire ilyen legyen(ahogy beszélnek veled..stb..),nagyon durva!!
Elég jól körbe vagy véve nem normi emberekkel...
Kívánom hogy segítsen valami "jótündér" :!: :!: :!:
Amugy jobban vagy most már??

Betty!
Sok sikert kívánok és ügyik vagytok!!!!!!!++++++

Cathy!
Örülök hogy jól vagy,és nincs semmi komoly!!! Aztán hajrá++++++ :wink: !!
Vendég

Ha jól látom egy nappal le vannak maradva a nagyonbabás vonalzók :twisted: !!
Vendég

Napsütéses szép jó reggelt!

Nyuszi, jobban vagy? Remélem nem hajszolod túl magad! Ha keményedik a pocakod, pihenj le! A rosszindulatú megjegyzéseket pedig próbáld elengedni a füled mellett! Tudom hogy nehéz, de nektek most nyugalomra van szükségetek! És mi lenne, ha Attilával nem anyukádék lakásán találkoznátok, hanem valami parkban a közelben?

Melisch, nektek sem könnyű, de ezt a nehéz időszakot próbáljátok úgy felfogni, mint egy próbatételt! Inkább erősítse a kapcsolatotokat, minthogy tönkretegye! Kitartás!

Boganna, szép nagy a pocakod! Összepakoltad már a kórházi csomagod?

Én mindjárt öltözök és indulok a dokimhoz, lesz UH is, már borzasztóan várom! Ha sikerül fotót kérnem a babinkról, majd felteszem nektek :D

Puszi mindenkinek!

Kép
adiadi

Sziasztok!!!!

Nyuszi :!: nem semmi, szegényke :!: Remélem jobban vagy már :!:

Kírus :!: jó korán keltél megint :wink:

Adiadi :!: remélem sikerül fotót kérned, kíváncsian várom a kis drágát :D :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?