Új privát üzeneted érkezett!

Betti: azért pihenj is néha ám!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Csak pár sor elejéig jöttem..Megjártuk a fogászatot.Bius nagyon bátran jött, de amikor beültünk a székbe. Kapott zsibbasztó krémet, már az sem tetszett és utánna nem akarta kinyitni a száját, Aztán az aszisztens néni segítségével csak sikerült, elkezdte csiszolni neki a dokinéni..Erre ő ráharapott az ujjára.. :oops: Szegény dokinő, úgy kikapta a kezét a szájából...
De végül kb. fél perc alatt leszedte neki azt az elszíneződött részt, és most van egy kis rés a két foga között. Azt mondta, hogy azért romolhatott, mert nagyon összeért és nehezebb úgy tisztítani..Fél év múlva megyünk kontrollra, addíg meg használni kell továbbra is azt a krémet, amit múltkor írt..

Mindeddíg Antókám a babakocsiban nyöszörgött..Aztán kiugrottunk a mamimhoz Szőlősre, meg utánna még a 290-es boltba, meg a Sparba is. Ügyik voltak a gyerekek, de aSpárnál már fáradt voltam, nem könnyű velük egyedül..

Na, később még jövök, összedobom az ebédet.

Kép Kép
joosneagi

Hugi,

Szerintem én elmegyek a Rékával vasárnap délután...
Köszi a meghívást.

Anyukás talinak jó a Meki felőlem, de mikor is végül??
Jövő hét??? OK?

Most csak ennyi, most jöttem a kozmetikából, de nem volt semmi különös, így előbb eljöttem, nemsokára indulok a suliba.
A hétvége szupi volt (főként a házavató a villányi borokkal) :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

J. Ági,

Örülök hogy végül sikerült Bius problémáját megoldani.
Azért ugye nem úgy jött el, hogy fél a fogorvostól?

Ügyes vagy az egyedül megoldással... :lol:

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Na végeztem nagyjából.Már csak főznöm kell.
Még anyuhoz is át talicskáztam egy mázsa szemetet.
(szinte üres volt a kukája).
Már az utcában segiteni akartak az ácsok(egyik háznál melóztak),de nem hagytam magam,nehogy még a végén meg kelljen hálálnom. 8) :lol:

Emeseanyu
Nagyon fújj a szél.
Ja igen Skótokhoz menne Szilvi.

Rohanok,mert nem lesz kaja.
Bár a kezem úgy leütöttem,nekimentem a téglasornak a taligával.

Kép
berna23

Jági
A lényeg hogy nagyon ügyes volt Biuska.
Igértél neki valami kis apróságot.
Fúú én olyan égő voltam anyámnak,hogy mikor szép monologját elmondta a fogdokinő a cukorkák,csokik fogrontó hatásáról,simán mondtam a kezelés után anyumnak hogy de akkor megkapom a bountyt(imádtam).Már leszoktam róla,mert egy idő után nem izlett.
Most a nutellával vagyok már úgy,hogy ellenkezik a szervezetem. :D

Gabi
Fogam jól van,vagyis a helye.A héten szabiznak,igy majd csak jövöhéten megyek.Persze nem bánom.
Jobbulást a családnak!!

Kép
berna23

Betti!

Igen, ígértem Biusnak.Azt mondtam neki, hogyha ügyes lesz, akkor a boltban kap valami apróságot.Még ki se szállt a székből már kérte az apróságot, meg amíg a boltba meg nem vettem mást sem hallottam.Egy horgászbotot kapott mágneses halacskákkal.(euros boltban vettem..ott óccsó vót..:) )

Nem semmi csajszi vagy, a pasi melókat is te csinálod..Le a kalappal!!
Ja, Bius nem sírt a cukorért, azóta is mondja, hogy gumicukrozott Istikével..:)
Antóka talán rendben van kakilag. Bár múlt héten megint meg voltam íjjedve, mert szerdától vasárnapig nem volt semmi..Pont ugye rookonoknál voltunk, hazafelé már mondtam is neki, hogy produkáljon valamit, mert ha nem , akkor megint bántanom kell.De hatott, mert amint hazaértünk bemászott a szoba közepére, felült és nyomott. 3 pelust tele rakott, persze részletekben. Ma is volt már kétszer, őúgyhogy remélem, hogy már nem lesz problémánk.Viszont nem nagyon akar hízni a kislegény.1 hónap alatt 15 dg-ot hízott, még nincs 7,5 kg sem. Bius már 7 hósan ennyi volt, ő meg mostmár 9 hós múlt.. Doki szerint nem baj..Anti is ilyen volt, kis vékonyka és alacsony, de csak megnőtt..

Kép Kép
joosneagi

Cirmike!

Nem , szerencsére nem jött el rossz érzéssel onnan, mert utána még beült egyedül a székbe és "liftezett" egyet, meg kapott hercegnős matricát is, azt meg imádja..
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek.Hm..Jó kis borok..

Anyatali...Csajok, akkor ha lehet, ne jövő hétvégére napoljuk, hanem akkor 2 hét múlvára..Apa jövő hétvégén nem lesz itthon, elmegy apámmal dolgozni vidékre _(kell az a rohadt pénz ..:( ), és nem tudom akkor kire hagyni a gyerekeket és én mindenképpen szeretnék menni.. Nem is tudom, mi lesz velem, útálok egyedül lenni itthon, főleg napokig a két gyerekkel és ráadásul éjszaka is,,Félek egyedül..Tudom ez nevetséges, de gyerekkori berögződés..Nem tudom, mi lesz..

Csilla!

Hát, szomorú vagyok, pedig már készültem, hgy megyünk, akartam írni neked, hogy akkor mire is jelentkezzek be..:( Amúgymeg tökre megértelek, bár szerencsére nekem még nem jött meg, de én is nehezen bírom magamat azokon anapokon.St, így is , hogy nem jön meg, minden hónapban van pár lökött napom, amikor nagyon ingerült és semmisemjó vagyok..

Hugi!

Virág bónusz nagyon édes.Olyan helyes kis cserfes csajszika, remélem vasárnap gyorsan oldódik és ilyen mosolygósnak fogjuk látni.:) Bius is mostanában elég távolságtartó let, még a közeli ismerősökkel is, kell neki egy kb. negyed óra, hogy oldódjon, na de utánna...

Pedig jó lenne, ha rendbejönne a térded is te is jönnél tornázni, jobb buli, ha többen vagyunk.Bár többen látják, hgy mit bénázok..Én egyszerűen nem tudom egyszerre a lábamat is és a kezemet is emelni, mindíg belegabalyodok.. :lol:

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Hú, neked is jó rohanósak a napjaid, hallod-e... Noé azóta is aktívan gyakorolja a sétálást? Antók ais állandóan állni akar, de nem tasrtja még a lába..Nem is tudom, hogy várom-e hogy elinduljon.. Persze várom, olyan aranyosak, amikor totyognak..
Hát igen,. Bius meg az állatok..Én nagyon óckodom tőlük én biztos nem tudnék megfogni egy csirkét sem..Ő még a kakast is kézbe akarta venni..Tudtam én, hogy fiúnak készült..

Moncsi!

Ígérem, hogy a napokban megkapod a diétát.. :oops:
Antóka úgy tűnik, hogy rendbejött, legalábbis remélem, hogy nem fog megint visszaesni..
Jó lehetett a ti hétvégétek is, én el is felejtettem, hogy van a tati tavon hajó.De jó, hogy írtad, lehet, hogy egyik hétvégére mi is beiktatjuk, csak nem pont akkor akar majd elsűllyedni.. :)

Kép Kép
joosneagi

Most megyek, alszanak a Manók, talán tudok picit pihizni, kivagyok , ez a 1,5 óránkénti kelés kikészít...

Kép Kép
joosneagi

Megjöttünk dokitól és most hogy visszaolvastam EDB anyu írását, meg van hogy mit felejtettem el. Basszus Geri hegére ki sem tértünk. Nem hiába érzem, hogy nem vagyok 100% mostanában (szédülés, fejfájás). Így az marad a győri dokira, a héten elmegyünk szerintem oda is, ha Zoli jobban lesz.
Daninak piros is a torka, kapot Sinecod cseppet, valami szirupot, orrcsepp (csak ezt kell Gerinek adni, mert neki csak az orra folyik), meg megvettük a Multikid vitamint is.
Nekem holnapra vérvételre kell mennem.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: jobbulást akkor a Te férjednek is! Geri sebe remélem nem lesz rosszabb és kitart jövő hétig! De figyu, egy nyílt seb azért veszélyes! Hívdd fel a dokid sz.tem előbb! Így hogy férjed nem dolgozik nem tudtok előbb elmenni mégis?
Szekrény még mindig zárva? nem lehet kifeszíteni úgy szépen?

BEtti! Tiednek is, bár akkor Ő fél dokihoz menni jól értettem? Elképzeltelek, ahogy tolod a taligát és nekimész a téglágnak! Jót nevettem, 1000 bocsi érte, pedig biztos fáááájt!

J.Ági! Annyira szar, pedig én ígértem, hogy csüt-ön elmegyek tornázni Veletek, de kocsim sincs.... Jaj, de van, mert kényszerszabin lesz férjem, juppijé, akkor én el tudnék menni Veled mégiscsak. Meddig kell bejelentkezni, holnap még lehet vajon???? Bejelentesz engem is????

Most megyek, de majd folyt. köv!

lola77

Sziasztok!

Bettikém:
én is magam elé képzeltem a jelenetet, ahogy csorgó izzadsággal tolod a talicskát, felemelt fejjel, összezárt szájjal, csak mereven előre nézve, hogy még véletlenül se küldj egy csábítót a kedves mosolyaid közül a munkások felé! :wink: :D Bírom azért ezt a stílust! :)

Jági: akkor nagyon ügyes volt Biusod! Reméljük most már rendben is lesz a foga.
Ha félsz jövő héten, itt vagyunk a szomszédban, hívj fel (tényleg, nincs még meg a számod) és akkor átugrom, elaltatlak! :)

Találkoztam Verikáékkal a sparnal (tökre örültem). Tomi nagyon helyes srác, kis beszédes! :) Tamara cuki volt és szégyenlős... (anya, anya, anyaaaaaaaaaa). :). Ő is javasolta, hogy akkor ne a héten, ne a jövő héten, hanem azután a hétvégén legyen anya tali.
Magyarán október 17.-én szombaton esetleg, egy meki party anyukáknak? Inkább délutáni időben, nem?

Most megyek, itt van húgom.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na itt v.ok újra, csak közben tejbegrízt főztem...

Cirmike! Akartam is kérdezni, milyen volt a házavató buli, de már írtad, hogy klassz! Jók is a fini borok! :)

J.Ági!
Sz.tem várdd meg a köv. havi (vagy esetleg 2 hét múlva méresdd meg újra) és ha akkor se hízik, akkor tegyél több olajat a kajájába, meg próbálj több husit adni esetleg.
Amúgy sz.tem Antó kaka-elmaradása tuti az idegen hellyel van összefüggésbe, hisz múltkor is Bulgáriában kezdődött, nem???? És ha egyszer-kétszer nem űrít, utána bebetonozódik Neki hamar. Még jó hogy itthon kakilt!

Szilvianyu: elhiszem hogy fáztál már, na majd esetleg jövő héten lemegyünk akkor, ha összejön! Még utána Jubi??? jó ég!
Soma-suli: szuperul megy neki a tanulás (kedvenc tantárgya, elmondása szerint az írás!), ma kapott szinte minden tantárgyból pirosakat, sőt 5-t is olvasásból (verstanulás) de a magatartása tragédia, így eléggé kivagyok emiatt lelkileg, mert pont ma volt zűűűűr! Ezt majd elmesélem itt hosszú is lenne, meg ki tudja ki olvas még ide!

(V.erika bocs, hogy ma mikor láttalak a kocsiban, meg se álltam, de pont akkor tudtam meg a rossz híreket suliban,akkor faggattam Somát, vérnyomásom 200 volt, ha nem integetsz, meg se ismerlek. Na meg siettünk Noéért Anyuhoz sárberekbe. De Tamarát azért meglestem kutyafuttában.
Ja tegnap nem láttalak este a fontos szülők sorai közt... :wink: )

Csilla: én terveztem a holnapi klubbot, de Noé még mindig taknyos-szüttyög az orra, így inkább kivárok még mindig, nem merem elvinni, pedig úúúúgy mennék már!

Hugi: köszi az útmutatást a családtagokhoz (kutya meg Virág)! :D
Te tényleg tök dumás vagy, ez tök jó, Én is ilyen v.ok!

lola77

Sziasztok!

Lola, semmi gáz! Láttam rajtad, hogy nem oké a zsoké... Azért érdekelne mi volt a gáz...
Tegnap meg nem értem oda a nagyonfontosszülők :lol: :lol: értekezletére, mert angol szintfelmérőt írtam (beneveztem egy kis okosításra) és mire kész lettem, és indultam volna már vége is lett. De ahogy hallom sokat nem veszítettem. :D

Szilvianyu: Jó volt dumálni! Tamara mostanában igen ilyen seggbebújós, amikor meg bemelegszik, akkor meg nem lehet bírni vele... Egyébként is nagyon nyüszi mostanában, remélem csak a betegsége miatt és elmúlik hamar, mert már tököm kivan időnként! (Látod Szilvi81 nem csak neked! fel a fejjel!!!)
Egyébként meg teljesen szépen mondatokban beszél (na ezt ma nem hallottad, csak az anyaaaaaaaaaááááát)

Hugi: Nagyon rendi vagy a tali szervezéssel! Mi sajnos nem tudunk elmenni, mert a hétvégén bortúrára megyünk Egerbe.

A jövő hétvége még képlékeny, de az utánnakövetkező szombaton szerintem jó lenne az anyatalira.

Jági: De ügyes volt Bius, aztaaa le a kalappal előtte!!!

Tamarának valahogy pisit kell levennem holnap reggel második nekifutásra, mert a ma reggeli nem sikerült. Nagyon gáz! Már most parázok tőle. Tegnap voltunk dokinál, valszeg egy elhúzódó arcüreggyuszija lehet, mert hetek óta folyik az orra, hétvégén meg láza is volt, de biztos ami fix alapon pisit is kell nézetni. Mennyivel egyszerűbb ez a fiúknál!

Na, leckeellenőrzés, vacsi stb.

v.erika
v.erika

Sziasztok

Hát szégyenlem magam de nem tudtam visszaolvasni. A kis Csanádig jutottam, gratula neki és Anginak is, nagyon szép kisfiú.

A talira 98 %- ban megyün. De Hugi kérhetném, hogy írd meg nekem privibe a címet meg az útvonalat, mert addig rémlik, hogy templomnál balra aztán csak fel-fel-fel..., no de meddig :)

Most mennem kell sajna.
Jó éjt mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

háát komolyan mondom alig tudok visszaolvasni..! :) :)

Hugi,
nem tudom hogy vasárnap el tudunk-e menni , majd még visszajelzek. Szombatra már van progi, de a vas.-ra nem emlékszem.
Jó az hogy sokat írsz én szeretem olvasni! :)
A lelkedet meg próbáld meg ápolgatni, és szerintem is menj vissza a dokihoz (vagy valaki máshoz) hogy a babó minél előbb beköltözhessen a pocakodba!
A kutyát majd megneveljük :) :)

Gabi,
jobbulást a kiscsaládnak! Sajnálom hogy a Geri sebét elfelejtetted - én is mindig ilyen vagyok, utána jut eszembe hogy még mit akartam és akkor megy a telefon a dokinak!

JÁgi,
jó volt hogy pihenhettetek egy kicsit , a nagyon aranyosak a gyerekek. A Biusnak a gödröcskéi fantasztikusak azzal a nagy szemeivel! Ügyi volt a dokinál nagyon! Szerintem ne aggódj Anti kg-ja miatt, nem egy ütemben fejlődnek. (nálunk a Máté ennyi idősen mint a Lili kb. 8-9 kg volt! :) ) Majd felszedi lassan a súlyát, ugyis már egyre több mindent ehet, nem? :) :)

Betti,
nem vagy semmi!! :) :) pedig elfogadhattál volna egy kis segítséget az ácsoktól :) :) :) Ilyenkor az urad legalább meghálálja este a sok munkát ? :) :)

Cirmike,
egy kicsit többet mesélj a házavatóról :) :)

Az anya-taliban benne vagyok én is! Pénteken jó a délután már lassan véget ér a családi foci, így a Zoli tud vigyázni a gyerekekre.

Amúgy mi megvagyunk, az Apa éppen ma lett beteg - itt fekszik és szidja a Debrecent (nem idézem :) ) A Máténak ma volt Mihály-napi vásár az oviban, nagyon élvezte, reggel csak úgy kipattant az ágyból! Vásárolt csomó mindent - képzeld Lola még pénze is maradt bőven! :) azt mondta ezt félreteszi - hát nem az anyjára hasonlít :) :)
A kecu készül, úgy néz ki a hétvége fele már elkezdek takarítani, aztán jövő hét végén cuccolunk :) háát remélem.
A Lilim meg ma 6 hónapos!!! Tündérkém. Tudom közhely, meg mindig ezt mondom, de most született, egész nap ez jár a fejemben!:) :) :) Ma már a mászáshoz rájött hogy a popóját is meg kell emelni, alakul a csajszi. Holnap viszem mázsálni végre, ugyis kell státusz.

na rendbevágom a konyhát (valahogy mostanában mindig akkora a rumli, már nagyon utálom)
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Zsanka!
Rumli: azért mert már érzed, hogy nem lesztek ott sokáig abban a kéróban!
Lilikének boldog féléves szülinapot, ügyi a popsijával, 20 év múlva a fiúk is értékleni fogják! :D Na nem viccelődök!
Máté: ügyes, spóroljon is valaki a családban, ha már Ti házat mertetek venni galád módon! :D

V.erika!
Pisilevétel fiúknál sem könnyű, Nekem egyszer kellett, háááát melléfolyt rendesen a zacsinak. Remélem holnap sikerrel jársz! Írtam privit!

lola77

Lola!

Akkor a csütörtök 6 órai has-far -comb party jó lesz, mert akkor délelőtt felhívom őket, remélem lesz még hely...
Csajok, még valaki esetleg??

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Lola!
Jó a csüt. de. nekünk is! Jubi parkba menjük, vagy máshova? Autóval megyek!
Tel. számodat felirom!

V.Erika!
Nekem van tapasztalatom sajnos pisivétel ügyben! Zsócimnak 5 hónaposan állítólag vesemedence-gyulladása volt! Most 3 havonta nézzük a pisit! Jól mosd meg a nunust a pelenkázón, ha van fertőtlenítő akkor azzal is mosd le! Nekem az vált be, hogy itatom vízzel, és tisztítás után engedek jó meleg vizet a kádba és beleállítom! Kicsit terpeszbe áll a Zsóci és már jön is a pisi! Kis műanyag poharat is odatehetsz! Szerintem, nálunk ez a leggyorsabb!!
Kitartás hozzá!!!

Jó éjt!
Hugi!
Mi nem tudunk elmenni a babatalira! De jó bulizást Mindenkinek!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!
Most tényleg rövid leszek, mert extra fáradt vagyok. Csak megpróbálom összeirni a vendégeket nevét, meg leirom az útvonalat, aztán megyek is. Még holnapra uzsit kell csinálnom (jaj de unom már a szalámis szendvicseket, azt hiszem holnapra lekváros kenyeret rakok magamnak), meg elmosogatnom, de azt lehet hogy reggelre hagyom.

Szóval a pontos cím: Tearózsa utca 29/a.
Fel a felsőgallai templomnál és ahogy Lola irta csak fel, fel, felfele, ahogy kanyarodik az út, fel a legtetejére. A jobb oldalon lesz egy kisbolt (elvileg az út folytatódik tovább, de már nem betonútként), szóval a kisboltnál be jobbra. Elmentek a garázssor mellett (volt olyan, aki hozzánk jött és fel sem tűnt neki a garázssor :) ), és én úgy szoktam mondani, hogy a garázssor után van egy nagy, magas betonkerités, ahogy annak vége élesen elkanyarodik az út. De nektek nem kell elkanyarodnotok, hanem tovább kell menni egyenesen, egyébként annál a kereszteződésénél már látni az utcanévtáblát, az első oszlopra van feltéve. Meg 30-as tábla is kint van, vigyázzatok elég sok gyerek lakik erre.
Az 5. hát a mienk, fehér kerités, szintelen kis házikó. Elvileg a saját autónk itthon lesz (szürke Honda), de lehet hogy berakom keritésen belülre. A postaládásra van kiirva a házszám. Nagyjából onnan lehet megismerni, hogy minden ház előtt szép kert van, na ahol nincs, az a mienk :lol: Gazt, maradék sódernyomokat láttok, akkor jó helyen jártok. :D :oops:
Majd nagyjából megpróbálok mindenkire odafigyelni, hogy rendben megérkezett-e. Jelezzétek légyszives még azt, ha valakinek gond az utazást megoldani, kitalálok valamit.
Számom: 06-30/ 331-49-17.

Akkor aki tuti jön:
Erika - Viki
Betti - Istike
JÁgi - Bianka, Antika (vagy mintha csak Bianka, de már nem vagyok benne biztos)
Lola – Noé (Soma?)
Csilla – Niki, Vivi (persze, hogy gyertek, nem gond, ha csak később értek ide!!!!)
Cirmike – Réka
SLivia – Timi

Kérdéses:
Gabi – Dani, Gergő (betegség )
Szilvia – Áron (utazási gond)

Akik (sajnos) tutira nem tudnak eljönni:
VErika – Tomi, Tami
Móni - Dóia, Zsófi

Ha valami változik, nem érhető, szóljatok. Szilvia, ha gondolod lemegyek én értetek, csak gyertek ti is.
Aki még nem jelezte, az minél hamarabb tegye meg.
Most tényleg megyek a dolgomra, holnap is megpróbálok jönni.
(ugye most rövid voltam? :) )

Sziasztok,
Hugi

hugodugo

Köszi Moncsi! Megpróbálom így.
v.erika

Sziasztok,

Csak két kérdés, kérés miatt jövök.
Az anyatali nem lehetne pénteken? Én sajna a 17.-ei hétvégén nem leszek itthon, de nagyon szívesen elmennék én is. Persze ha a többségnek a hétvége jó, akkor majd megyek a legközelebbire.

Lola,

Ha még olvasod reggel, akkor szerintem gyere el nyugodtan. Nekem sem 100%-os a Vivi, de mondjuk mig ki nem jön a foga, nem is lesz az :-(

Hugi,

Hozhatunk a baba-mama talira apukát is? Ha igen, párom szívesen eljönne velünk :-)
Ja és szerintem Szilvi anyut kihagytad a listából. Nekem úgy rémlik, mintha ő is jönne a gyerekekkel.

Jági,

Ti nem jöttök holnap a módszertaniba?

Most csak ennyire futotta tőlem.
Jó éjt.

Csilla
lexyca

Kép

szia,

- eleged van a sok kérdésből (fiú? kislány? hogy hívják?) :?:
- nem tudod megkülönböztetni az ikreket :?:
- nincs névnapi/szülinapi ajándék ötleted :?:

Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárban...

Mind ráirathatod egy body-ra, 2490 Ft-ért bodyval együtt! 8)

comingsoon.baby@gmail.com
eszterlánc12

Sziasztok!

Most csak én is gyorsban, megyek úszásra Emeséékkel, anyu 8-ra jön, aztán futok is.

Szóval... igen, én a népes kis gyerek seregemmel kimaradtam a listából! :( :oops: Tudom (remélem) Hugi, hogy nem direkt volt!!

Anyatali: Csilla, Neked az okt.17.-i héten pénteken lenne jó? A péntekkel alapvetően nekem sincs bajom, koradélután, csak apa megy focizni (péntek és vasárnap). Asszem 4-re szokott menni. Előtte meg ugye ráérnék, de a dolgozó anyucik nem.
Megpróbálom apával a pénteket ledumálni, ha a többségnek a péntek a jó...

Na most megyek (köszi Csilla az észrevételt). Nekem apa nem jön szerintem a babatalira, mert focizik.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Hugi
Köszi a részletes leírást.Ki is írom majd gyorsan az útvonalat.Bevallom minket párom visz,mert én képes lennék eltévedni.Tolatni,forogni a kocsival ha nem jó helyre fordulnék be.Á bele se gondolok. :shock:
Csak kegyelmez nekünk az időjárás is.
Mikor tavasszal nálunk volt a tali,heteket tolni kellett az időpontot,mert mindig esett.És ugyi nekünk csak egyetlen szobánk van,de a végén már mondtam hogy elférünk majd ott is ha esik.
A talikor szerencsére nagyon meleg volt.Emeseanyu le is égett picit hazafele.Meg történt alvónyuszielhagyás is sajnos.De lett másik Hál Istennek.

Jági
Euros boltot én is szeretem,csak ritkán jutok el oda.Istike is mindig kér valami autót,de kábé két napig tart neki,mert műanyag.Viszont csak 290. :lol:
Antika súlya miatt ne idegeskedj.Én teljesen tönkretettem magam a sok aggódás miatt.Sajnos minket örökké piszkáltak is miatta(anyós,dédi),voltak csúnya húzásaik.Én már kibékültem velük,de a párom nem tud még megbocsájtani az anyjának.
Megnéztem a kiskönyvben Istike 7kg volt ennyi idősen.
Ha ilyen alkat akkor ha a fejed tetejére is állsz akkor sem fog jobban hízni.Én nagyon kalóriadús kajcsikat csináltam neki,mégsem volt hatása.
Hiába adtam neki a tejpépeket,banánt,több húst,még a főzikbe is mindig tettem natúrpépet,étvágyjavitókat,
A mai napig a betege vagyok.Tejből is 3.5%-ost adok neki,és még abba is teszek két kanál tápszert,hogy kalóriadúsabb legyen. :)

Jött apósom,megyünk az Obiba.Ajtókat,ablakokat,teraszajtót venni.Ma van az a százalékos akciójuk.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Tök szomorú idő van..Jön az ősz...Nem szeretem, olyan depis...
Olyan jó ebédet talált ki apa holnapra..Amit ugye ma csinálok..Halászlé (már rotyog) és hogy kiadósabb legyen, mellé csinálok krumplis pogácsát..Nesze neked takarítás...

Kép Kép
joosneagi

Moncsi!

Küldtem az emailt..

Kép Kép
joosneagi

Megjöttünk OBI-ból.
KÉÉÉsz bolondokháza.És még délután megyünk az ablakokért.
Sikerült a beltéri ajtókat megvenni.Szép natúr fenyő ajtók.
Nekem sikerült olyan kocsit kifognom aminek alig fordott a kereke.Tiszta szenvedés volt az egész.Apósom kocsiján meg kettő ajtó volt,azt meg a súlya miatt volt nehéz tolni.Na de a lényeg hogy megvannak.
Meg az sem mindegy hogy mindegyikből lejött 15%.
Tegnap ezekért az OBI-s százalékos papírokért "házaltam". :lol:

Lola
Nagyon ügyes Soma a sulival.Melyik betűnél tartanak??
Zűr:remélem hamar megnyugszotok miatta.Vasárnap majd elmeséled.

Jági
halászlé:ezer meg egy éve nem ettem már.Bizti nagyon fincsin készited.Amúgy Te is amolyan konyhatündér vagy.Mamidtól tanultál meg főzni?Csak azért kérdem mert fiatalon mentél férjhez.
Engem apukám már 8 évesen főzésbe fogott(nyugdíjas volt igy otthon volt).Apu mindig is finomabban főzőtt,mint anyum.
Volt hogy kigondoltuk és megleptük anyut egy nagy fazék szabolcsi töltött káposztával.Eleinte nem szerettem,mert munkának fogtam fel,utána már imádtunk együtt főzni.A rántást mindid csomósra csinálta,arra én tanítottam meg,meg a párolt rizs elkészitésére.
Na bocsi jól elkanyarodtam,jó volt kicsit visszagondolni.

Lépek,takarítok.

Betti

Kép
berna23

Ja még a csomós rántásról jutott eszembe,hogy drága apu egyszer olyan csomósra rántotta be a bablevest,hogy azt mondta rá"az nem csomó Cucuskám(így hívott),hanem még külön csináltam bele neked csipetkét"

Kép
berna23

Sziasztok!
Most tényleg csak címszavakban:
melóból
sutyiban
gyorsan
kapkodva

EBD-anyu, Drága Szilvi!!! Ezer bocs, tényleg kifelejtettelek titeket, ne haragudj, nem direkt volt, csak hát a kapkodás, úgy szégyellem, pont ti, aki összetartja a "bandát", ezerszer még egyszer bocs!!!!!! :cry: :cry: :oops: :oops: :cry: :cry:

hugodugo

Betti! Ügyik voltatok az OBI-s spórolással, tök rendi Apósod hogy megint segít Nektek.
Apukádról olyan szépen "beszéltél", hogy nagyon! Szép emlékeid is vannak Róla, ez a lényeg!
Biztos mókás volt, hisz jól kimaragyázta magát a csipetkével! Amúgy Nekem is volt már ilyen bablevesem! :oops:
De hogy a rizst Te tanítottad meg Neki? Ez szupi, ilyen ügyi voltál? De honnan tudtad? Nekem még most se mindig sikerül a rizsem tutira!De nem aggódok mert ez sokaknak nem! A férjem meg imádja így mindig megeszi!
Zűr: elmondom persze, nem titok, remélem addigra már javul is a helyzet és optimistább leszek!

J.Ági! Halászlé??? Életemben nem csináltam, azt sem tudom hogy kell, csak hogy alap meg paszírozzák... Mondjuk nem szeretjük, szóval van mentségem! A krumplis pogit imádom én babgulyáshoz szoktam, csak úgy falják a fiúk!
Igaza van Bettinek ANtó súlyával, nehogy ezen rágd magad!

Szilvianyu! Jó volt azért ma elmondani Neked. Azt meg nem is írtam pedig már akartam:
éééédes lehetett Dórika, hogy kereste kisbarátját, Noát! Különben szerintem tökre élvezi Ő maga is hogy egyre többet beszél! Meg hogy helyszíneket köt személyekhez ezek szerint (Alsógallai játszón ugye először Velünk voltatok!) Na szóval ügyi.
Majd írdd meg Emese matek témazárójának eredményét, kivi vagyok.

Moncsi: ha ilyen borongós idő lesz holnap is és tényleg úgyis kocsival jössz, akkor a Jubitól nem messze lakom, nem mennék el Noéval oda. Nem gond? A sárberki kereszteződésnél fordulj balra és mindjárt az első tízes szintén balra. (33.) Ha megcsörizel (és megadod a számod, hogy tudjam Te vagy) leugrok érte! Így jó? többit priviben többieket ne fárasszuk szerintem... :D

Ma gyors paprikás krumplit csináltam nokedlivel, lecsókolbival...

lola77

Lola!
Irtam privit!

JÁgi!
Köszi a menüt!

Ne szomorkodjatok az idő miatt, holnapra már mond egy kis napsütést!
Nálunk Dóri már nézi mennyire sárgulnak a levelek , mert festeni és nyomdázni akar vele! Meg utána már jön a tél és már most várja a havat!!!

Szilvianyu!
Dóri jár külön lánytornára-bár ez nem nagyon tetszett neki, meg a Váci suliból van egy tanárnő aki iskolafejlesztést tart! Heti 2x jön, az első hétfőn volt és tetszett a Dórinak, ma is megy!

Megyek, mert Zsócim már fel is kelt! Náthás és ilyenkor nem alszik sokat! Pedig az orrától tudna, mert dudlizni is tudja az ujját!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Lola
Fincsi nagyon az ebédetek!!
Na azért nekem sem mindig tökéletes a rántásom,de sokszor csak habarok. :D
A rizs most nekem megy legjobban a családban,de csak azért mert anyumék(anyu,mama)nem főznek. :lol: :P
Igazából csak kitapasztaltam a mértékeket.Bár sztem a rizsákkal is gond van,mostanában olyanokat kapok,amik sokszor kemények maradnak picit.Ha tovább párolom akkor meg szétmegy.Jó mondjuk az óccsót veszem,lehet az is baj. :wink:
Halászlé:én sem tudok csinálni.Sőt mostanában jópár kaját gyakorolnom kéne már,mert válogatós apánk miatt eléggé egysikú a menünk.Főleg ha végigolvasom a bölcsiben a kajalistát,rájövök hogy jé még ilyet sem evett a gyerek,meg olyat sem.

Na most jól kiveséztem a gasztronómiát.

Többiek merre jártok??

Betti

Ui:hétfőn én kisérem el Soginőt az uh.-ra.Hmm én tudom meg elsőkézből hogy milye lesz a cseppnek.Na de nem is ez a legfontossabb,hanem hogy minden rendben legyen.

Ui2.:Istike ma nem sírt a bölibe.Sajnos még mindig nagyobb arányban fordulnak elő a sírós reggeleink,mint a nem sírósak.

Kép
berna23

Betti! Én is az ócsó rizst veszem,bár néha "A" minőségűt, de horrornak tartom a fél kilósakat majdnem 400 pénzért! Rizskókot is sokszor csinálok... tasakost viszont nem szeretem!

Istike: biztos a betegség is betett azért Neki, de hamar megnyugszik, nem?
Fogorvoshoz is mész majd azért? Húúú már számolod vissza a napokat mi?

Moncsi: jó sok mindenre jár Dórid, hogy bírod anyagilag?

lola77

Rízs: én találtam egyet, ami szerintem elég jó, általában sikerül..Mester rízs, az a neve, talán középkategóriás árban.Én mikróban szoktam csinálni,nekem úgy a legegyszerűbb..

Kép Kép
joosneagi

Betti!

Igazándiból senki nem vette a fáradtságot, hogy főzni tanítson,. Apa 2002-ben kint volt Németo-ban, akkor még otthon laktam.2 hetente jött haza és mindíg előre készítttem neki kajcsit, amit vitt magával. Ált. szakácskönyből, anyu nem segített.. :) Sosem szeretett főzni. Pl. nagyon sok kaját akkor ettem először, amikor én megfőztem. Most is jó, ha egy héten 1x főz..
Aztán leköltöztem Antihoz, onnatól kezdve minden nap főznöm kellett, hol szakácskönyvből, hol a mamimat hívtam segítségért telefonon, volt, hogy apa mondta el, hogy mit hogyan kell (apja nevelte, sokat volt egyedül, megtanult ő is főzni..)..
Meg van egy jó kis újság, amire a Kollegínám (Hugi) szoktatott rá, ha tudom megveszem, mert abban jó receptek vannak és sokat szoktam abból is kísérletezni.Most is hétvégére abból néztem ki egy ebédet..
Halászlét nem sokszor csinálok, ált. 2-3-szor egy évben, de ez most elég jól sikerült.. A pogiból is jó sok lett, remélem holnap nem kell ezért főznöm, bár apa kiadta, hogy enne már palacsintát is, kaptunk fini házi lekvárt..

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Hát , ha nem szeretitek, akkor fölös is lenne halászlét főzöcskézned.. :) Remélem segít a torna a bánatodon és jókedvű leszek már a hétvégére és remélem, hogy nincs nagy baj!!

Annyira nem rágom magam Antika miatt, mert nem tűnik soványnak, van pocakja, meg olyan kis masszívnak tűnik nekem..Csak fura, azt hittem, ha fiam lesz, akkor ő nagyobb lesz, mint Bius volt, de úgy tűnik apára ütött.. Doki azt mondta, majd akkor fog többet hízni, ha bablevest eszik kolbásszal..:)

Kép Kép
joosneagi

Megyek nekiesek a szekrényemnek, mert nagy kupi van benne, nem találok ruhát..Mármint van sok, amit nem hordok, sok olyan, ami nem is volt rajtam max.1-2x, de amiben igazán jól érezném magam, olyan nincs..Pedig most apától kaptam egy csini felsőt és egy nagyon szép pulcsit.Alig várom, hogy fel tudjam venni..
De hogy mit csináljak a nem kellő ruhákkal..Csak rakosgatom ide-oda..Kidobni sajnálom, ahhoz túl jók, de teszveszen nekem sosincs szerencsém..:(

Kép Kép
joosneagi

sziasztok!

Csajok,
köszi a bíztatást, rendesek vagytok :D Próbálom uralnia helyzetet...hát nem könnyű.

Hugi,
írtam már, de ha "megjavul" a kocsink, mi is mennék Áronnal a bulájra :D 8)

JÁgi,
nekem apum nagy halászléguru, sokat horgászik, mindig van hal. Nagyon finom halászlét tud főzni, na meg sült halakat is. Én sem csináltam még soha, ahogy Lola :oops: De neki sem állnék. Ügyi vagy, hogy megcsinálod.

Lola,
kár hogy nem jöttetek a bölibe, remélem jövőhéten jöttök. Nagyon jó volt, Csilla is jött Nikivel és Viviel, jól elvoltak a gyerkőcök. Kicsit drágállottuk Csillával a "belépőt", mert tényleg elavult játékok vannak és semmi extra, de legalább a gyerekek szokják egymást. És hát legaább van hová menni ebben az időben is.
Nem tudom mi a baj Nálatok, de reméem megoldódik!

Szilvi,
jó lenne, ha Ti is jönnétek jövőhéten.
Édi lehet Dórika, ahogy beszélget. Kíváncsi vagyok rá. Bence gondolom olyan mint a gyalogkakukk :wink:

Csilla,
jó hogy elmentünk, jövőhéten újra ott. A fürdőt meg majd egyeztessük össze, ha van kedved. Majd átküldöm a képeket, ha feltettem őket a gépre.

Már ebédeltem, lazacot sütöttem padlizsánnal, bébirépával. Áron nem evett természetesen, hisztizett...de most alszik 8)

Szép napot!

KépKép
szilvia1981

Ja, majd teszek fel a turi oldalunkra téli overálokat Áronról, ha jól emlékszem 6-9 és 9-12 méretben. (van amelyiket nem is használtuk..) Csak lusta vagyok lefényképezni :oops:

KépKép
szilvia1981

Szilvi!

Én kíváncsi lennék az overállokra, úgyhogy ha megerőszakolnád magad a fényképezéssel.. :)

Apud akkor bizti finiket főz, ha nálunk is ez lenne a helyzet én sem állnék neki..:)

Jövő hétre én is tervezem a bölit, remélem összejön, de most Bius is itthon van és kettő után nem tudnék futni.. Sokan voltatok? Mennyi a belépő?

Kép Kép
joosneagi

Szilvia1981!
Igen tervezzük jövő hétre! Meg a Kodály téri szerdai progit is egyik hétre (az ingyé van!) zenebölcsi amit Betti drága ajánlott!
Tényleg mennyi volt a belépti?
Ügyi vagy lazaccal, hallod. Fagyaszottan veszed vagy hol? Én karira szoktam venni, ha kapok...
Ja nem nagy gáz, csak annyit mondanék Neked, de nem elriasztásképp ám: kis gyerek kis gond (mint most Áronnal a nehéz időszakod) nagy(obb) gyerek nagy(obb) gond. De hát ezért vagyunk hogy megoldjuk... Ma már jobb a kedvem azért... Bár ki tudja mire megyek ma megint suliba fél óra múlva???

J.Ági! Az igen, nem semmi Anyud. Így esélyed sincs kapni Tőle néha kaját! Pedig milyen jó az, kis könnyebbség, többet tudnál Te is a gyerekeiddel csak úgy lenni, ha nem kéne mindig főzni! Az a szerencséd, hogy Te annak ellenére hogy Anyud nem egy házitündér, mégis az lettél! Ez dícséretes, hogy nem az otthoni példát vetted át! Bár még szorítok, hogy jobb legyen a viszonyotok!

lola77

Sziasztok!

Vagyok én is, csak eddig elég pörgős volt a nap. Voltam úszáson Emeséékkel, 11-re értem haza, gyorsan megfőztem (krumplis tészta), felmostam, mosogattam, kicsiket etettem és rohantunk Emeséért, aki 1-kor akart ma hazajönni. Erre odaérünk érte 13,10-kor, közli (udvaron voltak), hogy tök jót játszik, még maradna fél órát. Bóóóódog voltam! :evil: De megoldódott, mert egy kedves osztálytársunk kedves anyukájával beszélgettem addig, kicsik meg az övéivel futkostak. Utána még bolt, nemrég értünk haza. Hál istennek, ma csak olvasni kellett Emesével, nincs lecke. Ma olvasásból feleltek (5-ös lett) és matek nagydolit írtak ugye. Kíváncsi vagyok. Azt mondta, könnyű volt... hát.... Keddre meg kell tanulni egy 5 versszakos verset (itt az ősz, itt van újra).

Amúgy minden oké. Én sem szeretem ezt az időt, sőt a telet sem nagyon, és elég hosszú része sajnos az évnek! :(

Lola: köszi a kép hozzászólásokat iwiwen, aranyosak! :) Láttam, hogy nagyon bánt a dolog, próbáltam segíteni. Én is ilyen vagyok, főleg, ha a gyerekekről van szó, de próbáld magad edezni erre, mert ennél már csak rosszabb lesz. Komolyan. Az iskola már sokkal keményebb, mint az óvoda. Minden szempontból.
Fini az ebédetek! Papám mondta mindig úgy, hogy paprikás haluska. (galuska helyett). Ez volt a paprikás krumpli galuskával.

Betti: tényleg meghatóan írtál apukádról, szívesen olvasom az ilyen kedves emlékeket. Örülök, hogy Istike ma nem sírt, úgy rá tudja nyomni az egész napra a sírás a bélyegét. Ugye? Kíváncsi vagyok sóginődre... majd írd meg!

Hugi: semmi baj, tudom, hogy nem direkt felejtettél ki, ne aggódj!! Elhiszem, hogy fáradt vagy, kimerült, néha kicsit szétszórt. :)

Szilvi: tényleg, mennyi volt a belépő így ebéddel együtt? Szerintem jövő héten megnézzük, de rendszert nem csinálok belőle a téli időszakban, nem szeretném, ha megint sokat betegek lennének, majd tavasszal sűrűbben.
És akkor mit eszik Áron, ha nem ebédlt? Nyami a Ti ebédetek is! Igen, szalad Bence ezerrel. De épp meséltem egy ismerősnek, hogy a lányok nem csináltak ilyesmit, hogy mindig más irányba akartak menni, mint amerre én. És elég akaratos ő is, ha nem az van, amit akar. De hamar lenyugszik! :) Most épp alszik a kis bélpoklós! Ma is tök sok krumplis tésztát falt be.

Moncsi: már értem! Tényleg sok a külön program a lányodnak, de nem baj, suliban már úgysem tud ennyire járni, mert a tanulás sok idejét és energiáját kiveszi.

Jági: halászlé, krumplis pogi, nyami! :) Fini. Én egyszer csináltam eddig halászlét, elég jó lett. Anyósom többször csinál és akkor mindig kapunk tőle.
Ruháid: van felnőtt bizományi tbányán? Mert akkor be adhatod, addig sincs útban és hátha eladják. Ami nem olyan jó már, esetleg add be vöröskeresztbe.
Fogával mi van azóta? Nem fájt neki? Mármint Biusnak?

Most megyek, sziasztok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ági,
feltettem a képeket..hát bocsi, de nem a legjobb minőség, Áron itt húzogatta a gatyámat :lol: Ha valami kérdésed van, vagy mérjek, nyugodtan szólj!

Köszi

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Mizújs lányok, mindenki kidőlt a kezdődő őszi depitől??? :) Én este már nem tudtam jönni, apa estig dolgozott, egyedül voltam a tanulásra, fürdetésre, vacsira, etetésre, altatásra... De hát most legalább dolgozhat Apa.

Emese már suliban, a kis drágáim meg itt rosszalkodnak mellettem.

Tegnap meg is jött, késett két hetet, furcsállottam is, ma meg aztán meg van dögivel... Hál istennek, rám nem hat, nem leszek tőle zizi, enyhe hasfájás és kész.

Na megyek, Dórika "pejecet" (Thomas) akar hallgatni.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt/jobb reggelt!

Már megint be vagyok pöccenve,.. Meg lehet dögleni nálunk a lakásban. Olyan oszonyatos csatorna szag van, hogy elviselhetetlen.Gyerekeket jól beöltöztettem és kinyitottam az ablakokat, de nem javul a helyzet, wc-re be sem tudok menni.Már annyira elegem van.Már ezerszer szóltunk a közös képviselőnek, hogy valamit csináljon, nézesse át a csöveket, mert ez nem normális..De leszarja..Még ha nyitva vannak egész nap az ablakok, akkor elviselhető, de most, hogy éjjel csukva volt minden, így szörnyű...
Ja, és ilyen nagyobb bűzök után volt már két nagy dugulás...Aminek mi ittuk a levét, szinte szó szerint...Földszint, ami fentről jön, minden itt jött ki nálunk, a wc-n és bugyogott fel a kádból...Guszti volt. Egyszer a főcső volt már elrohadva és az adta meg nagát, egyszer meg az egyik öreglány leengedett egy felmosórongyot...És utánna nekem mutpgatta a vízvezeték szerelő, hogy ez volt a rendszerben..Én meg egész nap domestosozhattam..

És azt hittem rosszabb nem lehet..Most hívott az albérlőnk, hogy kiköltözött..Csak úgy..És ő nem is akar oda menni, mert összeveszett a nőjével...Hurrá..Megint egy rakat idegeskedés...Még ez hiányzott...Apának visszavették a fizetését...Mi jön még???,

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági: hát... külön-külön egyik sem hangzik túl jól, hát még egybe! :(
Meg nem csak a bűz, ki tudja milyen mérges gázok szabadulnak ott fel! Hát ne hagyd magad, mond meg a közös képviselőnek, ha nem csinál valamit, akkor feljelentést teszel vagy ilyesmi! :twisted:
Albérlő: csinálhat ilyet? Nincs felmondási idő mindkét részről???
Durva, az biztos!

Megyek, épp a két kicsi Emese régi felmosó szettjén veszekszik. Rendet kell raknom köztük!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: már én is gondolkodtam rajta, hogy erélyesebben kellene fellépni a közös képviselővel..Leszar mindent, pedig ő is itt lakik.. Nálunk semmi nincs elintézve,se ablakcserék, se fűtéskorszerűsítés, semmi..Azt mondták erre, hogy csak pár hónapig kell magas fűtést fizetni...Csak azt nem nézik, hogy szar a rendszer és feljebb megfagynak, mi meg télen is folyamatosan szellőztetünk, mert majd meg döglünk a melegtől...

Albérlő..(sajnos kötött a kezünk, mert nem adózunk utánna, így nagyon nem ugrálhatunk, de ha meg fizetnénk, akkor alig maradna belőle pénz..telhetetlen az apeh és az ember ilyenre kényszerül, pedig nagyon utállom már ezt az egészet, de a baj az, hogy eladni sem lehet most, meg kölcsön is van rá még rendesen..)

Kép Kép
joosneagi

Megegyeztek a Manók, hogy kié legyen a felmosó??? Biztos neked akarnak segíteni vele... :)

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?