sziasztok!
Ma volt itt a védőnő utoljára,mármint nem fog már heti rendszerességgel jönni.Átadta Luca neki a kis ajándékcsomagot,és úgy meghatódott,hogy a könnye is kicsordult
olyan jó volt látni,hogy örült neki,és hát tényleg meg is érdemelte
Mimi,nálunk Zsombi a kórházban 20akat evett
Itthon meg 70et amikor 1x megmértem.És mégis heti 200g-okat hízott,kivéve most
Beus,sztem rajtad nem látszódik meg ha felszedsz pár kilócskát
Én is megálltama fogyásban,igaz amit felszedtem le is ment,de van még bőven felesleg.
És tegnap feltudtam venni a farmeromat is!!
Hurrrrááááááá
Nikó,majd reagálsz is ha tudsz!A lényge,hogy megoldódjon ez a bukás dolog!Luca nálunk sokat bukott,de nem volt refluxos,viszont ő tutira túlette magát
Nem méregettem őt sem,de iszonyat mód hízott
Anna,én azért nem szerettem volna kendőt,mert bénának érzem magam a megkötéséhez,nekem a mei-tai egyszerűbbnek tűnik
Ja,és tegnap elmentünk egy üdüléses előadásra,feszt hívogattak telefonon,hogy ugyan menjünk már el,és rászántuk amgunkat,persze nem vettünk üdülési jogot,meg ilyeneket...de az ajándék nyaralást átvettük.Harkányba megyünk majd 3éjszaka 4 napra vmikor,jöv év szeptemberig lehet felhasználni,reggelivel és teljes wellness-el,már a neten megnéztem a szállodát,nagyon tetszik
Úgyhogy lesz most 2x is pőárnapos kiruccanásunk.De Harkány valszeg csak jövőévben
Cscsi,nagyon édesek a fiúk
És micsoda frizkójuk van!
Tök jó,hogy mehet Milu böcsibe...nálunk aki otthon van kistesóval esélye sincs bejutni
Kenderike,nagyon édes Livi ahogy alszik
Lina,nem tudom emnyni idős krotól lehet enni a sinlacot,de mi 5 hó körül kaptuk,hogy kissebbeknek lehet-e,azt nem tudom.
Megyek nekilátok a főzésnek,hogy holnap már ne kelljen
Gulyásleves lesz meg palacsinta,remélem hagyják a gyerkők,hogy kisüssem