Jó reggelt Csajok!!
Bocsánat, hogy tegnap nem jöttem, de tiszta bolondok háza volt, én is vezettem, aztán este megint repülőtér...Úgyhogy fél 10-kor úgy estem be az ajtón, már nem volt erőm jönni....De most itt vagyok!!
Megreggeliztem, aztán mindjárt neki állok takarítani, utána meg megyek elviszem a barátnőm kisfiát sétálni, hogy ő megtudja pucolni az ablakokat ez idő alatt
...Úgyhogy van mit csinálni!!
Gtunde- Szijja
....Te mit dolgozol megkérdezhetem?Csak, hogy már olyan korán gép közelben vagy...Bár én is 7 évet húztam le irodában....De jó is volt
...Csak hát itt sajnos nem nagyon van esélyem olyan melóra,mert annyira azért nem beszélek jól még sajnos
Csip-Csip- Feleslegesen stresszeled magad ezen a Gyes-Gyed dolgon, sajnos ez is olyan, amin csak bosszankodik az ember de változtatni nem tud rajta
...Hát a párod egy tündér, hogy így elkényeztet téged
Betty- Hatalmas gratula az időponthoz, hát ez egyszerűen szuper!!!
...Nagyon szorítok minél hamarabb kapjatok időpontot a lombikra és teljesüljön végre az álmotok, mert annyira megérdemlitek!!
Onlány- Szijjaa!!Hogy vagytok???Milyen volt a nyaralás??
Zsu- Akkor ma vagy a 8-ik DPO-n....Mikor tesztelsz??Kivárod a 14-ik DPO-t vagy előbb??...Remélem, hogy már lakik valaki a pocakodban és akkor elhajíthatod a szemét Clostit a Dunába
Réka- Rád ugyanez vonatkozik, bár te már most dobhatod is
...Sajnálom, hogy ennyire megvisel titeket ez a gyógyszer nem is gondoltam volna, hogy ennyire hat az ember hangulatára is
Susytunder- Na milyen volt az új-szép konyhádban főzni???...Gondolom nem sírod vissza a régit
Anita- Örülök, hogy jelentkeztél!!Akkor ti is szép kis építésben-szépítésben vagytok!!
Ediii- Aha, hogy pénteken lesz népszámlálás...Drukkolok, hogy nagyon sokan legyenek!!!...Tudod: "Mindenki hozzon magával még egy embert!!"
Kírus- Jó cirkuszozást nektek!!
Angyalkrisz- Hát nagyon sajnálom, de megértelek abszolut....Azért ha néha lesz egy pár szabad perced, legalább egy gyors helyzetjelentésre gyere, hogy tudjuk mi van veled!
Akiket kihagytam, mindenkinek szép napot!!
Na csajok, én is lépek, várnak a porcicák
Pussszantás mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa