Új privát üzeneted érkezett!

Tünde, igen tudom, hogy mikor mit kellene tennem, de nem megy, nem azt mondom, hogy állandóan agyalok rajta, de sokszor igen,mint nem...nem tudok más lenni...megvisel az inszem nagyon és agyalok rajta, főleg, hogy tudom, hogy mikor kellene nem megjönnie és félek!!! :oops: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!
Írtam egy csomót és azt mondta lépjek be újra :twisted:

Réka!!! Nagy-Nagy gratula!!!!! :D ez egy nagyon szép erős csík, csak nem ketten lehetnek odabent??!! :lol:

Susytunder!! Nagyon szép lett a konyhátok!!! Még jó ,hogy nem lett komolyabb bajod :shock: , de ha egy gépezet beindul??!! :lol:

betty615!!! Milyen vizsgálat lesz ma a dokinál??? remélem jó híreket kapsz!!

Zsu!!! Mennek a drukkok++++++!! Hamarosan te is felraksz nekünk egy szép pozi tesztet :wink: hanyadik DPO-n vagy???hőgörbét vezetsz???

Anyci!! Sajnálom pirit...., elmehet a búsba :evil: miért nem oda megy ahol várják?? :roll:

Joli!!! majd lassan már jönnek a kellemesebb napok,mikor már igazán tudod élvezni a babavárást, addig is pihenj sokat :wink:
Meddig tart a sulid??? ügyi vagy,hogy betudtad vállalni pocaklakó mellett :wink:

EDI
ediii

Bocsesz ha valakit kihagytam, csak nem nagyon vagyok képbe,próbálok visszakapcsolódni 8)

Zsu!! laptetű!! Hozzon szerencsét :D

EDI
ediii

suzy78

igen! igen! igen! laptető!!!! :D :D :D
ha már nem tudsz NEM agyalni rajta, akkor legalább csak pozitív gondolataid legyenek!!! ha nem megy erőltesd!!! félre a félelmekkel!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

Köszönöm mindenkinek, hogy velem örültök :)
Szerdán már megyek dokihoz, mert az előzményeim tükrében Utrot kell szednem.

Zsu, én megértem ezt az agyalást. Mások vagyunk, van akinek könnyebben megy elvonatkoztatni, van akinek nem. Az sem mindegy, az ember lánya mennyi ideig szedi a closty-t, és így azért nehéz a tékitízit gyakorolni. Ha pedig nem csettintésre jön össze a baba, akkor időnként görcsös lehet az ember, de az vesse rá az első követ....
Szal itt nyugodtan parázz, meghallgatunk. És remélem két hét múlva zebrással dicsekedsz :wink:

réka80

Susy nagyon szíííp a konyha :D

réka80

Sziasztok Lányok!!

Kinek hogyan telik a hétfői napja??Nekem egész jól, ma lustálkodtam, alig csináltam valamit :oops: ....Csak vásárolni voltam, mostam, füvet nyírtam...Hát ez egy egész napra elosztva nem túl sok, de hát néha ilyen nap is kell :lol:
Képzeljétek Apjuk mindjárt itthon is lesz, ilyen ügyesen megy már neki, annyira büszke vagyok rá, mert annyira elvolt keseredve az elején és most meg már annyira ügyes :wink:

Betty- Mennek a szurkok neked ma 16.00-kor :wink: ...Majd gyere ám feltétlenül a hírekkel!!...a diagrammomat frissítettem!!

Zsu- Csak is pozitívan!! Én abszolut megértelek, mert én is ilyen vagyok, ha van valami amire nem akarok gondolni, az tuti, hogy onnantól kezdve csak arra tudok gondolni :wink: ...Úgyhogy nem tudom, hogy az ember hogyan tudja a tudatalattiját kikapcsolni, nagyon irigylem azokat az embereket akiknek ez megy....Na de az nem baj ha gondolsz rá, a lényeg, hogy arra gondolj, hogy bizti, hogy sikerült!!!! :wink: :lol:

Gtunde- Jelentem a görbém frissítettem!!! :lol:

Ediii- Szevasz!!!-....Jó régen voltál te is te lány!!...Nálatok most mizu van, hol tartotok a babaprojektben?? :roll:

Réka- Szerdán mennek a drukkok a dokihoz!!!Annyira örülök, hogy van még egy kismamink, gyerünk lányok, nekünk is példát kell vennünk!! :wink:

Mindenki nagyon vigyázzon magára, megpróbálok este még jönni, de már nem merem megígérni :roll: :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ja Susytunder , a konyhád tényleg gyönyörűű!! :wink: ...Egy ilyenben öröm lesz a főzés, de még a mosogatás is :lol:

KépKép
gyancsi

suzy78

tudom, hogy tudod... csak próbálok pozitív gondolatokat belédbeszélni... :D :D :D :D

gyancsi

látom!!! :D :D :D :D

Kép
gtunde75

Ancsa::::::::Nekem is egész jól eltelt a mainap itt a szoliban, lassan neki állhatok takarítani :twisted:
De most nem rég egy kicsit boszankodtam itt a dolgokon, hogy mi, hogy mükődik itt nálunk...Gyed-Gyes...
Totálissan kibuktam és semmi értelme, hogy az ember kihúzza a 365napot, mert megkapod a fizud 70% amiböl még egy pár dolgot levonnak, és majdhogynem ott vagy a semmi közepén...Mert majdnem ott vagy(vagyok)összegben, mintha nem lenne meg a 365 nap :oops: :cry: :oops:
csip-csip18

Szóval, most ezen egy kicsit mérgelődöm... :evil:

Nem tudom a többiek-főleg a mostani kismamik-ti ezzel, hogy áltok-vagytok?!?

De lehet, hogy csak én figyelem meg nézzem ennyire ezeket a dolgokat és lehet, hogy annyiba is kellene hagynom, MERT ÉRTELME NINCS!!!! :evil:
csip-csip18

Csip-Csip- Nem tudom pontosan, hogyan számolják otthon a Gyed-Gyes dolgot, de azt tudom, hogy felháborítóan keveset fizetnek sajna :? :cry: ...Én úgy tudtam, hogy csak 182 nap munkaviszonynak ( vagy is fél évesnek) kell meglennie....De lehet azóta már változott!

KépKép
gyancsi

csip-csip18, gyancsi

a gyed összege attól függ, hogy mennyi a bejelentett béred, míg a gyes egy fix összeg: 28500
és valóban most már kell a gyedhez az egy év...

Kép
gtunde75

Mire megkapod a levonások után a GYEs is csak 25 ezer valamennyi, ellenben akármennyi is volt az átlagkereseted a GYED összege maximalizálva van. Amikor Zsókával GYEDen voltam ez volt 85 ezer ft kb :?

réka80

igen, a gyed maximum most bruttó 100100

Kép
gtunde75

Gyed 70% jár...Én meg 71500 vagyok bejelentve azaz minimál bérre...Aminek a 70%:50.050.-Hát igen, de abból még lejönni a SZJA és a 9.5% nyugdíjjárulék :S... Szóval ott vagyok majdnem a GYES összegéénél :S
:cry: :oops: :cry:
csip-csip18

csip-csip18
igen, ha minimálbérre vagy bejelentve, akkor alig több a a gyed a a gyes-nél :(

Kép
gtunde75

Megjöttünk dokitól, itt van a telószám a kezemben :D :D :D
Holnap délelőtt kell felhívnom a meddőségit, konzira időpontot kérni 8)
A doki azt mondta, szerinte simán mehet párhuzamosan a férjem dolga, és a lombik :!:
Úgyhogy örülünk... :D :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty615

ez nagyon jó hír!!! és akkor most mi a következő lépés?

Kép
gtunde75

sziasztok!

Csak egy villámgyors bekukkra van időm, most jöttünk haza a "nyaralásból" ;-)

Réka! Szívből gratulálok és szorítok minden kismamajelöltnek, hogy kövesse példádat!

Kép
Kép
onlány

Réka, köszönöm, hogy Te is így gondolod és olyan jó, hogy megértesz engem! :wink: Engem amúgy tényleg kezd megváltoztatni a Closti teljesen úgy érzem... :?: Te most szedted a Clostit?Szívből örülök a zebrás tesztednek!Drukk szerdára!

Betty, annyira jó, hogy mehet párhuzamosan a dolog!Drukkolok nagyon, hogy ne keljen sokat "agyalni" tovább!!!

Ancsa, további sok sikert a párodnak!aztán otthont mindent bele... :wink:

Csip, akkor Neked is van min agyalnod, igaz nem mintha Én nem gondolkodnék ezen is... :roll: :oops:

Ediii, már olyan régen voltál, jó, hogy előkerültél!
6.DPO-n avygok, nincs hőgörbém, mivel mindig hosszú ciklusom volt nem voltam elég kitartó!Hatodik alkalommal kaptam Clostit és remélem ezzel a hónappal vége lesz a hormon zabálásomnak!!!

További szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, szedtem a clostit, igen, 2*1-et. Még ezen kívül egy hónapunk lett volna, és akkor szünetet kellett volna tartani :?
Ez a lórugás hormonadag meg tényleg teljesen kifordítja magából az embert :evil: én elviselhetetlen voltam tőle. Feszült voltam, és ideges. De valahogy próbáltam elviselni magamat, meg gondolom mások is engem-az eredmény érdekében :wink:

réka80

Réka, sokszor a párom is azt mondta, hogy most már csináljak valamit magammal, mert elviselhetetlen vagyok, de nem tudtam mit tenni nem bírtam sokszor az idegeimmel!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Csajok a drukkot :!:

A kövi lépés holnap lesz, mikor is kérek konzira időpontot....aztán már halad minden, miután odajutunk.... 8) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na csajok már én végeztem...Bezárom a bazárt...

Szép Estét Mindenkinek!!!
csip-csip18

Betty
Nagyon örülök az örömödnek!!! Hajrá!!!

Zsu
A pasik elképzelni sem bírják, hogy sokszor mi nők min megyünk keresztül. Ti már rég vágytok babára, mindent megtesztek érte, de ez igazából neked sokkal másabb, mint a párodnak, mi nők ezt másképp éljük meg. Apa azt mondta, ha ő nő lenne tuti nem szülne.
Bár én is csak elképzelni tudom, hogy milyen neked, nektek, nagyon átérzem a helyzeteteket, és drukkolok ezerrel, hogy ti is végre átéljétek a pocakos hónapokat, és utána jöjjenek a nem alvós hónapok! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, valahogy nincs kedvem a gép elé ülni. Egyébként teraszt burkolunk, pakolászunk, ilyesmi.
Jól vagyunk, én még mindig hányingeresen, hányósan, szédelgősen. Ez most sokkal rosszabb, mint Kendével volt, de a cél érdekében mindent! :D

Réka, gratulálok!!!! akkor Te már júniusban fogsz szülni?

susy, a konyha nagyon szép lett, megérte annyit melózni vele!

Puszi Mindenkinek!

Anita

Kép

Kép
anita1984

off: susy, ahogy nézem, én egy nappal vagyok idősebb terhes a vonalzó szerint. hogy lehet, hogy neked 236 nap van hátra, nekem meg 212??????? :D

Anita

Kép

Kép
anita1984

Suzy, köszönöm, úgy legyen! :wink:

Anita, akkor van dolgotok, nem unatkoztok!Sajnálom, hogy még tart a hányingeres időszak, de a végeredmény a fontos és arra kell ilyenkor gondolni!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anita
Ez nekem is feltűnt, de megnéztem mások vonalzóit is, és hasonlót ír mint az enyém, a tiéd nagyon kevésnek tűnik. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Megvan az időpontom a konzira :!: :!: :D
Nov. 5. 12:30.... Jupppijjjéé :D :D :D

Mindenkinek ilyen szép napot, mint amilyen az enyém :!: :!: 8) :D :D :P

betty615

betty615

ez nagyon jó hír! örülök Nektek!!! :D

anita1984

azért próbálj pihenni is!!! vigyázz Magatokra!

susytunder

felavattad már az új konyhád?

Kép
gtunde75

Sziasztok :)
gyancsi! Mi most ott tartunk,hogy próbálkozunk ezerrel :D ,de a párom pénteken megy vizsgálatra,majd csinálnak nála egy kis népszámlálást :lol:

betty615!! ez naaagyon szupi hír :D örülök neki, lassan akkor már te is hozol nekünk szíp zebrát :lol: ,mert ez a topik csak úgy hozza a babókat folyamatosan :)

EDI
ediii

húúúú, hát én mennyit szenvedtem, hogy legyen egy vonalzóm!!! :lol: :lol: :lol:
de sikerült!!! 8)

Kép
gtunde75

Tünde
ügyi vagy :!: :lol:

Ediii
párodnak drukk péntekre++++++++++++++++++++++

betty615

betty615

köszi!!! :D

most esik le... csak nem június 15-én születtél?

Kép
gtunde75

Betty
HAJRÁÁÁÁÁ!!!!! :lol:

Tünde
Igen, felavattam, most épp csőben sült brokkoli sül. :)

Kép
Kép
susytunder

ediii

hamarosan "essneki"!!! :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++

Kép
gtunde75

susytunder

hmmmmm.... az fini!!! egy ilyen konyhában öröm sürögni-forogni!!! :D

Kép
gtunde75

Betty, ez tényleg nagyon jó hír, drukk!!! :)

Ediii, sok sikert péntekre!

Nagyon görcsölget a hasam...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78

ez a görcsölgetés lehet beágyazódás?? mert én úgy hallottam, hogy az is járhat görcsöcskékkel...

Kép
gtunde75

Tünde
neeem, augusztus 1.-én születtem, csak az a hely már foglalt volt, aztán meg a névnapomé is...aztán akárhányat beírtam, ami emlékeztet valamire, az is :lol: .....aztán csak végig húztam a billentyűkön a kezem, és 615 lett belőle....nnna ezt elfogadta :!: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok csajok!!!

Zsu!
Reméljük csupa jót jelent ez a görcsölgetés!!! :wink:
Most milyen a hangulatod amugy?
Jobb a kedved mostanában?

Susy!
Gyönyörű lett a konyhád!!! Csoda szép a butorod is 8) !!!
Hogy vagy ma???

Ediii!
Drukk a férjednek,sok sok népet neki!!!!! :wink:

Réka!
Te hogy vagy???

Többiek???

Én fogjuk rá jól vagyok,bár ma ugy keltem hogy majd szét megy a fejem,de mostanában elég sürün fáj,de nem szedek be semmit aztán egyszer csak elmúlik...
Mai dokit mégis csak elhalasztom jövö szerdára :? ...így jött össze sajna..
De most már kifogom bírni hétfőig!!! :wink:

Szép napot mindenkinek!!
Ma du megyünk lánykámmal cirkuszba!!!! 8)
Vendég

Szép jó reggelt... Kevesett irtatok :(

Nekem a tegnapi napod ragyogó volt, reggel körmöztem aztán anyóséknál ebédeltünk. Ebéd után volt egy kis csavargás-vásárlás. Közben lett egy étkezőgarnitúrám, aminek nagyon örültem. :P :P :P
Szóval alakulnak a bútorok, amik kellenek. Aztán 3 körül haza értünk és én végig pihentem az ágyban, csak az orromat dogtam ki :) :)
Vacsorát a drágám csinált, amit ágyba kaptam. Szóval ilyen szép napom volt tegnap!!!!

Kírus: Milyen orvoshoz kellett volna mened, amit elhalsztottál???

Szép Napot!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem.... Laptopunk szervízben volt, mivel egyszer csak fogta magát és elszállt. Szerencsére vissza tudták hozni annyira, hogy lementsünk róla dolgokat, de még vissza kell vinni... :( Mondhatom a legjobbkor jött, mikor a szakdogáimat kell írnom.

Ja és a laptop nélküli időben rádöbbentem, hogy mennyire netfüggő vagyok, és ez sokszor a kislányommal tölthető idő rovására ment, úgyhogy úgy döntöttem ez így nem mehet tovább. Most kell kihasználnom vele az időt, hiszen nemsoká oviba megy.... :roll:

Úgyhogy csajok sajnálom, de azt hiszem nem nagyon fogok tudni jönni.

Azért visszaolvastam egy kicsit, és láttam, hogy Rékának lehet gratulálni, és Zsunak nagyon mennek a drukkok! Ja és suzytunder, nagyon szép lett a konyha! Kírus drukkolok, hogy semmi gond ne legyen!
Aztán lehet, hogy majd visszanézek, és olvasok, de szerintem időm nem lesz írni. Bocsi! :?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

csip-csip18

ejha! ez aztán a kényeztetés!!! :):) mi lesz, ha babát vársz majd? a tenyerén fog hordozni!!! :lol: :lol: :lol:

angyalkrisz

azért néha kukkants be! legalább a zebrákról adj hírt!!! :wink: :wink:

kírus

legkésőbb hétfőn várunk a hírekkel!! :D

suzy78

hogy vagy ma?

szép napot mindenkinek!!

Kép
gtunde75

Jó reggelt Csajok!!

Bocsánat, hogy tegnap nem jöttem, de tiszta bolondok háza volt, én is vezettem, aztán este megint repülőtér...Úgyhogy fél 10-kor úgy estem be az ajtón, már nem volt erőm jönni....De most itt vagyok!! :lol: Megreggeliztem, aztán mindjárt neki állok takarítani, utána meg megyek elviszem a barátnőm kisfiát sétálni, hogy ő megtudja pucolni az ablakokat ez idő alatt :wink: ...Úgyhogy van mit csinálni!!

Gtunde- Szijja :lol: ....Te mit dolgozol megkérdezhetem?Csak, hogy már olyan korán gép közelben vagy...Bár én is 7 évet húztam le irodában....De jó is volt :roll: :wink: ...Csak hát itt sajnos nem nagyon van esélyem olyan melóra,mert annyira azért nem beszélek jól még sajnos :?

Csip-Csip- Feleslegesen stresszeled magad ezen a Gyes-Gyed dolgon, sajnos ez is olyan, amin csak bosszankodik az ember de változtatni nem tud rajta :roll: ...Hát a párod egy tündér, hogy így elkényeztet téged :wink:

Betty- Hatalmas gratula az időponthoz, hát ez egyszerűen szuper!!! :lol: ...Nagyon szorítok minél hamarabb kapjatok időpontot a lombikra és teljesüljön végre az álmotok, mert annyira megérdemlitek!! :wink:

Onlány- Szijjaa!!Hogy vagytok???Milyen volt a nyaralás??

Zsu- Akkor ma vagy a 8-ik DPO-n....Mikor tesztelsz??Kivárod a 14-ik DPO-t vagy előbb??...Remélem, hogy már lakik valaki a pocakodban és akkor elhajíthatod a szemét Clostit a Dunába :wink:

Réka- Rád ugyanez vonatkozik, bár te már most dobhatod is :wink: ...Sajnálom, hogy ennyire megvisel titeket ez a gyógyszer nem is gondoltam volna, hogy ennyire hat az ember hangulatára is :roll:

Susytunder- Na milyen volt az új-szép konyhádban főzni???...Gondolom nem sírod vissza a régit :lol:

Anita- Örülök, hogy jelentkeztél!!Akkor ti is szép kis építésben-szépítésben vagytok!! :shock:

Ediii- Aha, hogy pénteken lesz népszámlálás...Drukkolok, hogy nagyon sokan legyenek!!!...Tudod: "Mindenki hozzon magával még egy embert!!" :lol:

Kírus- Jó cirkuszozást nektek!!

Angyalkrisz- Hát nagyon sajnálom, de megértelek abszolut....Azért ha néha lesz egy pár szabad perced, legalább egy gyors helyzetjelentésre gyere, hogy tudjuk mi van veled! :wink:

Akiket kihagytam, mindenkinek szép napot!!

Na csajok, én is lépek, várnak a porcicák :lol:

Pussszantás mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Lányok köszönjük a drukkokat péntekere 8) remélem jó sokan lesznek a fiúk :lol: ,De na most lehet,hogy hülye vagyok, de azt gondolom sokszor,hogy bárcsak kevesen lennének és ezért nem jön össze a babó, és akkor majd kapnak egy kis erősítést a fiúk és akkor minden sikerül....., nem tudom,de úgy vagyok vele,hogy valami problémának lennie kell amiért már 2 éve nem sikerül, és talán ez lenne a legkevesebb probléma..... :? na most ezt jól megfogalmaztam..

Betty!! akkor most november 5-én lesz a beülti??

Kírus!! Már hétfő nincs messze :wink: jó szórakozást nektek mára, de rég voltam már cirkuszba :roll:

Tünde!!Jó a vonalzód :wink: lassan nektek is lehet hajrázni :lol:

Ancsa!! mennyi idős a kisfiú??? a porcicák már engem is várnak,de még hétvégéig bulizhatnak :lol:

Csip-csip!!! hát neked nagyon jó dolgod van egy ilyen pasival :D
én is ,én is szeretnék ágyba reggelit :oops: valaki szóljon a páromnak :lol: :lol:

Zsu!! igaza van Tündének, ez lehet beágyazódás is ,hiszen most kell a drágának befészkelnie magát,mindenesetre mennek a pozitív energik++++

EDI
ediii

Ediii megértem amit írtál a kiskatonákkal kapcsolatban....Hogy még mindig jobb, hogy ha tudod, hogy ez-vagy az a gond, mert tudsz ellene lépéseket tenni, de ha látszólag minden okés, az ellen nem tudsz semmit tenni.... :roll: ....Nálunk is apánál vannak a fő gondok, most elvileg szed gyógyszereket és hát meglátjuk, hogy mi sül ki belőle :wink:

5 hónapos lesz a kisfiú, tündér-bogyó :wink:

KépKép
gyancsi

Kedves Mindenki, itt vagyok, csak sok a munkám és nem tudok jönni, pedig annyira szeretnék :wink: :roll: remélem otthonról tudok írni, jól vagyok, nincs depis hangulatom, a hasam már nem görcsöl!!!

Gyönyörű, szép napot Nektek!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?