Sziasztok!
Megjöttem a melóhelyről.Hát, jajj.Nem írok le semmit(ki tudja ki olvassa) de semmi jó.Illetve nekem jó, a főnököm támogatja a második babát.De elbizonytalanodtam, hogy tényleg kell e nekünk az a méregdrága lakás. Lehet jó lenne várni pár évet, gyűjtögetni kicsit, és majd akkor egy olcsóbbat de nagyobbat venni. Vagy hátha visszajön a szocpol.
Úgyis a Fidesz fog nyerni, lehet ők visszahozzák.Áááá,mindegy, nehéz éveknek nézünk elébe az tuti.
Kaptam a főnöknőmtől(illetve Erik) egy IKEÁS répaautós nyuszit.Azt mondta meglátta és Riki jutott eszébe,és meg kellett vennie. Annyira aranyos volt, jól esett ez a gesztus.
Az én férjem is trappolós.Minden második reggel felébredek rá.Azt már elértem, hogy a szoba ajtaját becsukja, de mikor öltözik bejön, és lecsapja a papucsát a földre,stb.Erre mindig megébredek, és nincs is visszaalvás utána. Amúgy szavam se lehet rá, mert nagyon rendes, rendet tartó férj. És mindig elmosogat maga után, néha még utánam is.És esténként szinte mindig ő teszi be a sterilizálóba a fejőt meg a babacuccokat. Egy igazi főnyeremény!!!!!!Imádom!!!!
Emese!!Bogi nagyon édi!!!Hogy bebújt!!!!
Jajj csajok!Én nem vagyok normál.Reggel megszámoltam hány csomag törlőkendőnk van ilyen-olyan akciókból.Naaaaagyon sooook!!!!!
Én ezt nem is gondoltam.Mindegy.Most nem csábulok semmilyen akcióra sem.
Teszvesz.Én is imádom.Most vettem egy hálózsákot.Tegnap küldte a csaj, szerintem holnapra itt kell lennie. Remélem.
Gondolkodtam, hogy én úgy szeretnék olyan kockás Brendonos hálózsákot.Ilyet:http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babadivat&submenu=haloruhazat&category=halozsak-paplanos&empty=1&productid=220537&pageno=1&whid=25 Tuti el is tudnám adni utána a teszveszen, mert ezek nagyon mennek. Majd megbeszélem Danival, hogy nagyon vágyom egy ilyenre, nem-e lehetne csak most az eccer
egy ilyen drága holmink.Meg ebben a hónapban kapok utoljára többet, úgyhogy veszek még egy esernyőkocsit is. Meg csütörtökön jön új áru a turiba.Benézek, de visszafogom magam.
Jajj meg reggel micsoda öröm ért.Van egy 34!!!-es Kenvelo farmerem.Az eladó és a barátnőm beszélt rá, hogy ezt vegyem az amúgy 36-38-as valagamra,ne az eggyel nagyobbat.Terhességem előtt cipőkanállal jött rám, így 2x volt rajtam.Ma próbaképp mondom megnézem mivel már csak 0,5kg a feleslegem.Úgy csúszott fel rám, mintha sosem lettem volna 75kg.Annyira örültem!!!!!!!A melóban meg mindenki dícsért, hogy Te jó ég, én milyen vékony vagyok.Teljesen elszoktak már tőle.Kérdezték diétázom-e.Mondom szopizó baba mellett nemigen lehet, mondtam heti 2x fél óra torna,azt ennyi.Szóval annyira örültem.