Új privát üzeneted érkezett!

jaj van egy kérdésem!!!
Aki már ad mást is a babának!Ti adtok neki vmit inni???Mert én nem igen...és nem nagyon tudom h mit is kínáljak neki...és menyit.

annus11
 
 


vizet Annus!!! Boro tok szomjas utana :roll: van h kozben is megkinalom, de most 5 perc alatt bevagott 150ml tok almat... :oops: ivott is ra :D teliapociii

Netti
Kép
maumau
 
 


inni pedig en cumisuvegbol adok. iszik amennyit kivan, utana eldobja :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Fruzsi nem tud cumisüvegből enni, inni. Így ő mindent pohárból vagy kanállal fogyaszt :D

Netti, benne vagyok, nekünk elvileg bármelyik délelőtt jó! Boró mikor ér rá? :)
Vendég
 


Annus!
Vagy sima forralt víz, vagy ha mindenáron valami mást akarsz,akkor létezik gyerektea. Nem kell bele semmi, csak a filtert áztatod. (én azért belecsempészek egy kis cukrot :) )

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Zsófi már megint nagyon vicces.. :)

Megyek, megetetem az idősebbik gyerekemet, az idősebbik generációkat is. :)

Mi ilyenkor nem jutunk ki játszótérre, mert délelőtt mindig mindenkivel dolog van. De teraszozni szoktunk. Délután meg az alvás után jön a játszótér-séta-motorozás, ilyesmi. :)

Na, mindnkinek jó étvágyat! Annus, milyen hal?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na Iza még mindig alszik...már vagy 20szor bementem,megnéztem vesz e levegőt,nem meleg e a feje.De alszik szépen :lol: :lol:

De ha így halad lekési a randit Lócival....

Hát nem ige akar vizet inni...utána szoktam kínálni amúgy.Néha cicizik utána,remélem h akkor az elég neki és ha szomjas lenne "szólna".

Dóri!
Vmi tengeri hal,nem is néztem csak kivettem :lol: Sali már kész is van hozzá!


Na végre!Kisütött a nap!

annus11
 
 


Halihó!

Dóri, 4 darabot küldtem :-)
Milyen szép meglepetéssel készülsz! Nagyon büszke lesz rád a férjed, az tuti. És ha még a hajad is szép lesz, akkor büszke és még büszkébb és szerelmetesebb lesz :D

Szofi, ne lepődj meg ha elkezded használni a Sterimart. Egy gyökér volt, aki a működési elvét kitalálta. Én többször fenyegetőztem már azzal, hogy megkeresem és NEM az orrába fogom feldugni a sprét. Szegény Marcipán nem egyszer kapta az adagot a szemébe. Vagy csak én vagyok ilyen béndzsa??? Mostanra már beletanultam, de sok anyázás árán. Egyébként jó cucc, tényleg hasznos.

Mozza, a lényeg!!!! Hogy sikerült a krumplis cucc? A reszelésről meg: végy egy nyűgös gyereket, akinek már aludnia kellene és aki csendben szeret aludni, majd végy 4 kiló krumplit. Tuti 10 perc alatt lereszeled az egészet... ja és egy levegővétellel :D
Ez volt a mi mai outfitünk:
Kép Yo-Yo baby :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja és a sztori.
Marcit pelenkáztam és - játék gyanánt - a térdét fogva, lábát hajlítva egymáshoz paskoltam erősen a combijait. És akkor bevillant: bakker a királyi golyóbisok!!!! Remélem nem törtem őket össze a zacsiban. Még a férjemet is felhívtam, hogy ez nekik nem fáj-e. De azt mondta, vele még nem csinálta ez senki :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na, meg is jöttünk.....
Szuperédi volt Lili, imád menni.... :D

Dóri!
Ne butáskodj, dehogy sértődöm meg...nem vagyok az a típus. :roll:

Na, végül ez a kombó nyert:
r.ujjú body, talpasnaci, h.ujjú felső, pufimellény, sapi.
Nálunk (nem véletlenül hívját Hüvivölgynek....) azért elég hideg van....16 fok + brutkó szél....
Én is pufimellény+gatya+converse-ben nyomtam. :roll:
De mi lesz télen....Lili már így is olyan ennyi cuccban mint egy lufi! :lol:
Kép

Kép
mozza
 
 


Gyöngyi!
:lol: :lol: :lol:

Egyébként nem fáj neki(k)!
Ha fájt volna, sírt volna!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ja, persze én se bentre öltöztetem így a gyereket. 8) Gyogyitárban voltunk...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!

Most figyelem, hogy közben raktál képet Marciról....vicces a 2 vigyori pufilufi egymás után.... :lol: :lol: :lol:
Na, és a lényeg: ISTENI LETT A KAJA!!!!!!!!!!!!!!!
Férjem imádta!!!! (én is)
A felébe nagyon vastagon tettem a tarját, a másik felét meg medvehagymás sült gomba szeletekkel csináltam....isteni...az utóbbit feltétlen próbáld egyszer ki.....én nem vagyok nagyon húsfan...így nekem ez jobban bejött! :roll:
Jöhetnek majd még ilyen recik!!!!!
(én tésztákban vagyok erős :roll: 8) )

Kép
mozza
 
 


Gyöngyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj hangosan röhögök ezen a golyós sztorin!!!!!!


én arra gondoltam amúgy h a krumplit robotgéppel fogom lereszelni.Hülye ötlet???

Sterimar:detto ez a véleményem!Én már annyit szidtam...borzalmas!!!Mára már én is belejöttem!Én vhogy a kezemmel takarom a szemét,bizti ami bizti...de egyedül marha nehéz amúgy.Fogd meg az izgő mozgó gyereket,találj bele az orrába és közben nyomd is meg azt a vackot....A feltalálója szerintem mrá nem is él...annyi átkot szórtam rá :lol: :lol:

annus11
 
 


Marci és Lili is cukik!!!!Nekünk is van egy rózsaszín pufi mellényünk!Majd előveszem már...remélem belenőtt azóta! :wink:
és hétalvóm még mindig durmol....

annus11
 
 


Mi a baj a sterimarral?
Vagy csak Lilim bírja jól? Én lefektetem, fejét oldalra, ahogy a haszn. utas.-ban van. egyik kézzel fogom a fejét, másikkal fújom...Lili szereti....vigyorog közben...
Bár ő akkor is vigyorog, amikor a kisujjammal a száraz fikuszokat piszkálom ki neki.....úgy néz ki gyerkőcöm nazális típus.... :lol: :lol: :lol:

Kép
mozza
 
 


na felébredt..rohantam nehogy elaludjon!!!

annus11
 
 


NazáLili :D
Áh, nálunk se Marci a gyenge láncszem sterimározás közben, hanem én. Mire rájöttem, hogy azt a kupakot hogy kell billenteni ahhoz, hogy jöjjön is belőle a friss tengervíz :roll: Nyomtam, nyomtam, de semmi. Aztán rájöttem, hogy rosszul nyomok. Na, értitek neeeem??? :D
Édes Lili a pufimellényében :) Örülök, hogy bejött a krumplis cucc. Ezt a tésztát hívják egyébként berétnek/lapcsánkának/tócsninak etc., csak akkor forró olajban kell belőle placsnikat sütni (azt is imádom, csak macerásabb :roll: )

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a melóhelyről.Hát, jajj.Nem írok le semmit(ki tudja ki olvassa) de semmi jó.Illetve nekem jó, a főnököm támogatja a második babát.De elbizonytalanodtam, hogy tényleg kell e nekünk az a méregdrága lakás. Lehet jó lenne várni pár évet, gyűjtögetni kicsit, és majd akkor egy olcsóbbat de nagyobbat venni. Vagy hátha visszajön a szocpol. :roll: Úgyis a Fidesz fog nyerni, lehet ők visszahozzák.Áááá,mindegy, nehéz éveknek nézünk elébe az tuti.
Kaptam a főnöknőmtől(illetve Erik) egy IKEÁS répaautós nyuszit.Azt mondta meglátta és Riki jutott eszébe,és meg kellett vennie. Annyira aranyos volt, jól esett ez a gesztus. :D :oops:
Az én férjem is trappolós.Minden második reggel felébredek rá.Azt már elértem, hogy a szoba ajtaját becsukja, de mikor öltözik bejön, és lecsapja a papucsát a földre,stb.Erre mindig megébredek, és nincs is visszaalvás utána. Amúgy szavam se lehet rá, mert nagyon rendes, rendet tartó férj. És mindig elmosogat maga után, néha még utánam is.És esténként szinte mindig ő teszi be a sterilizálóba a fejőt meg a babacuccokat. Egy igazi főnyeremény!!!!!!Imádom!!!!
Emese!!Bogi nagyon édi!!!Hogy bebújt!!!!
Jajj csajok!Én nem vagyok normál.Reggel megszámoltam hány csomag törlőkendőnk van ilyen-olyan akciókból.Naaaaagyon sooook!!!!! :shock: :shock: :shock: :oops: Én ezt nem is gondoltam.Mindegy.Most nem csábulok semmilyen akcióra sem.
Teszvesz.Én is imádom.Most vettem egy hálózsákot.Tegnap küldte a csaj, szerintem holnapra itt kell lennie. Remélem. :roll:
Gondolkodtam, hogy én úgy szeretnék olyan kockás Brendonos hálózsákot.Ilyet:http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babadivat&submenu=haloruhazat&category=halozsak-paplanos&empty=1&productid=220537&pageno=1&whid=25 Tuti el is tudnám adni utána a teszveszen, mert ezek nagyon mennek. Majd megbeszélem Danival, hogy nagyon vágyom egy ilyenre, nem-e lehetne csak most az eccer :D egy ilyen drága holmink.Meg ebben a hónapban kapok utoljára többet, úgyhogy veszek még egy esernyőkocsit is. Meg csütörtökön jön új áru a turiba.Benézek, de visszafogom magam. :)
Jajj meg reggel micsoda öröm ért.Van egy 34!!!-es Kenvelo farmerem.Az eladó és a barátnőm beszélt rá, hogy ezt vegyem az amúgy 36-38-as valagamra,ne az eggyel nagyobbat.Terhességem előtt cipőkanállal jött rám, így 2x volt rajtam.Ma próbaképp mondom megnézem mivel már csak 0,5kg a feleslegem.Úgy csúszott fel rám, mintha sosem lettem volna 75kg.Annyira örültem!!!!!!!A melóban meg mindenki dícsért, hogy Te jó ég, én milyen vékony vagyok.Teljesen elszoktak már tőle.Kérdezték diétázom-e.Mondom szopizó baba mellett nemigen lehet, mondtam heti 2x fél óra torna,azt ennyi.Szóval annyira örültem. :lol: :lol: :lol: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hát, én vékony nem vagyok, viszont bevágtam egy csokit :lol:
Vendég
 


Csajok, csajok!!! Főleg fagyosak!!! 15-16 fok!! Az mennyei!!! Itt nekem most 4 fok van!!!! Nálunk már augusztus végén ment a fűtés! A gyereknél folyamatosan megy az olajradiátor! :roll:

Mivel én sem vagyok vékony, ezért nem csokit csak egy kis hagymás-tejfölös chipset ettem! Már napok óta úgy kívántam!!! Borzalmas vagyok! :oops:

Niki-a Főnöktől ez tényleg kedves ge/u/sztus volt!

Gyöngyi, Mozza-Nagyon édik a pufimellényes kis "csavargók"! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Én meg két diós zserbót :oops:

ÓÓÓÓ tényleg, Bogi nagyon cuki a bújós képen!!!

Kutyafüle, tényleg szép a hálózsák, de én már találkoztam vele teszveszen. Lehet, érdemes lenne egy kicsit kivárni.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na mentem, mert vár a Szépség és a Szörnyeteg 2. része! Rá vagyok kattanva a mesékre. Már az elsőt ma megnéztem. Tegnap Hamupipőke volt, azelőtt Aladdin, meg a Kishableány! Jujj olyan jó megint egy kicsit gyereknek lenni! :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sterimar ment már kolos szemébe is. Én is utálom.

Megjártuk ma Dunakeszit, meglátogattunk egy ismerőst mielőtt szül.

Megyek olvasni.
pumuklii
 
 


Két kérdés:
1. Kell a gyereknek kocsicipő? Vagy egyszerűen két zokni és csókolom?
2. Nektek van bébipaplanotok a hidegebb éjszakákra, amikor már nem elég a pléd? Tudjátok, ilyen nagyon vékony töltetes bébitakaró. Vagy ez se kell? Két rétegbe hajtva a pléd és kész?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok,


Marci és Lili nagyon édesek a kis cuccokban!

Álmit pedig megenném annyira cuki ahogy ébredezik!!!

Niki, nagyon ügyes vagy, a fogyással én is tornázom minden második nap 40 percet, elég durva de látványos.
Rendes a főnőkőd.

Emese, Bogi kis tündér ahogy a párnához bújt.

Annus, akkor Izának ma alvós napja van.A smink pedig szuper rajtad.

Szofi, szépek voltatok és hát igen szerintem is a foga miatt nyügi most Csani vagy esetleg rosszabb napja van.

Panndi, azért te sem panaszkodhatsz az alakodra, és aza csoki szerintem nem árthat.

Dóri, szerintem ez a legszebb ajándék férjed tuti nagyon fog örülni hogy, ilyen ügyi voltál.

Nóri, én is láttam már ilyen hintát szerintem csúcsszupik, te pedig szebbé teheted...babuci édes ahogyan figyel benne.

Én mindig egy réteggel adok tőbbet a babára mint amennyi rajtam van, nem szabad túl őltőztetni mert akkor mi lesz télen mikor hideg lesz nagyon.

Adtam Árminnak pár kanál barack lét na de én ugy dőntőttem ezzel rá érünk még mert szegénykémnek annyira fájt aztán a hasa pedig amúgy ő nem volt hasfájós.Mondjuk izleni izlett neki.Aztán pedig volt egy extra kaki azelőtt már két napja nem volt.

Fruzsi és Boró jóóó hosszúú babák, Ármin is 70 cm már.

Adraci, az én férjem mindennap felkelt ahogyan készül furi is lenne ha nem venném észre.

Na megyek mig itthon csend van mind a két gyerek alszik. :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Gyöngyi
valami kell. Anoráknak nincs cipő része?
Majának ilyen volt
Kép
pumuklii
 
 


pumukli, Ti szó nélkül itt jártatok? :(
Vendég
 


Nálunk is mindkét gyerek alszik :)
Vendég
 


Pumuklii, ééédes ez a macitalp :D És nem rúgják le a lábukról? Vagy olyat kell venni, ami bokánál gumis és nem ezt a tépőzárazós cipőimitációt???

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hehe, hazajöttem boltból... Bogit jól beöltöztettem, de 5 perc után rá kellett jönnöm, h hiba volt :) csóróra még harisnyát is adtam, igaz, h mei taiban jött...

Gyomrom van nekem is rendesen, egy farmerem nem jön rám, csak a nyári lengatyáim :lol: vagy inkább :? . Na holnap itthon lesz embör, vadászok vmi farmert.
Amúgy ennek örömére egy fél tábla milkát meg megzabbantottam...

Nóri,
4 fok?? Atyaég! milyen hideg van télen???

Lilkó meg Marci édesek :) :)

Kutyafüle,
teszveszen van most fent hasonló, csak kékben:
http://www.teszvesz.hu/item756605420_br ... 80_as.html

emese1979
 
 


Gyöngyi
nem rúgja le, csak néha. Ez gumis bokánál.
Milyen tarját kell a krumplis cuccba tenni?

Panndi
ja, ott jártunk, de ebédre, alvásra vissza akartunk érni. Nekünk Dunakeszi 15 perc, se. Szóval akármikor :-)

Böbi
mi okt 23-i 7végén lépünk, addig csak összejön a Pólus.
pumuklii
 
 


Vanni
sima ügy hozzátok eljutni. Mi Újpestről jönnénk, Duna Plaza magassága, árpád híd...
Még apát megkérdezem, h pénteken kell-e neki az autó, meg Kolos kap holnap szurit. Ha minden összejön, mennénk.
Maját vihetem?
pumuklii
 
 


KUTYAFÜLE
hogy hirdetitek ti a duna house-os árnál olcsóbban? Benne van a szerződésben, h nem lehet. Mi még nem írtuk alá, holnap megy apa egyezkedni.
pumuklii
 
 


Marci meg Lili nagyon edesek :lol: Barcsak Boroka is kedvelne picit a fenykepezogepet :D

Panndi! apa most itthon lesz delelott ket napig,vagy csak holnap nemtudom,de utana oke, Boroka alszik mondjuk 11ig,de sztem levegon is vissza fog majd tudni aludni, ha nem akkor majd alszik utana :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Pumuklii, a hús milyensége szinte mindegy. Jó minőségű legyen :wink: Én főtt-füstölt tarját gondoltam ki hozzá, de ez lehet főtt-füstölt sonka, vagy akár előpirított nyers tarja is (na ez így hülyén hangzik, de érted :-))

Annus, a robotgépes megoldásra nincs tippem. Nem tudom a robotgép milyenre aprítaná.... ?...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


jóó, szólj, ha jó és mehetünk :)
Vendég
 


http://www.teszvesz.hu/item743494591_br ... ok1ft.html
Én most erre hajtok. De az a barna nagyon tetszik!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pumukli! Nekem ezt nem mondta a csávó.Így nagyon nem is érdekel. Már az egész lakáseladástól kezd elmenni a kedvem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szerződésben benne van...
na mindegy, mi most ezzel szarakodunk.
pumuklii
 
 


oke :D

hol lehet kapni olyan halozsakot ami hosszu ujju? en csak annak latom ertelmet :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti
én jobb szeretem az ujjatlant, hosszúujjú pizsivel.
hosszúujjú hálózsákok vékonyak általában, nem?
pumuklii
 
 


Ááá,hagyom a francba.Indult 1Ft-ról, és már 2751-nél tart.Plusz postaktsg. akkor már 3000Ft.És akkor 5000-ért meg is vehetem és akkor zsír új.Na neeem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


ne linkeljetek több teszveszest, köszi! :lol:
le kell szoknom. :roll:
képzeljétek, jelenleg nincs olyan termék, amire licitálok! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Nekem ezt Zsolti nem említette, de a szerződésből sem emlékszem rá.Igaz csak átfutottam.Hívtam,de nem veszi fel. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Csatlakozom Pumuklihoz.Én sem szeretem a hosszú ujjút.Csak az ujjatlanokat.Egyébként a Brendonban mg a teszveszen nagycsomó hosszú ujjú van.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


En lattam jo vastagat anyueknal,csak meretben kicsi volt :? ujjatlan nem szeretem, de nem is hiszem h raadnam Borora.. amig nem rugja le a takarojat :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi, megérkezett az anyag! Köszönjük szépen! :wink:

Énmacsekom sem rúgja le magáról a takarót, olyan ügyes! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Na felhívtam Zsoltit.Azt mondta tényleg így van.De nem szólt,mert én csak 200e-el olcsóbban kínáltam.Mondjuk 500-600e-ért már szólt volna. De így nem.Így csak rosszul esett neki.Egyem meg az érzékeny lelkét! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Az enyim manók háton lerúgják magukról, hason meg kimásznak a takaró alól... Viccesek. :) Mindig van mit csinálni. :)

Na,megyek, mert alvás van, ha fejtem, talán én is alhatok...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?