Sziasztok!
Kutyafüle, örülök, hogy Riki végül produkált!
Én is megijedek a mai napig, ha nincs kaki és úgy tudok örülni, ha azután van!
Egyébként, ahogy elkezdenek mást is enni, megváltozik a végtermék szaga, és állaga is! Már nem az a hmm illatos anyatejes kaksi lesz többé!
Kutyusod jól van?
Annus, ha én tudnék így nem varrni!
Sajnálom, hogy nem jól aludtatok!
Én elkezdtem adni Balázsnak 2 fajta homeós bogyót, és úgy tünik használ, már nem sirdogál annyit és nyugodtabban alszik. A problémám csak azzal van, hogy rémségesen nehezen tudom eolvasztani a bogyókat a vízben.
Lányok, akik szintén homeóztok, ti hogy csináljátok?
Dóri, napközben legalább tudtál pihenni???
Szofi, nagyon jól fogalmaztál, amit a társadalmi elvárásokról írtál, tanítani lehetne! :d Jól vagytok??
Panndi, 30 évesen 4 gyerekes anyuka!
Gyöngyi, a múltkor nem válaszoltál, de már nem tudom mit kérdeztem
Jól vagytok Marcival? Nagyon jók a receptek!!! Tudnál nekem valami fincsi zöldség receptet ajánlani? Szeretnék egészségesebben főzni, de nem találok igazából jó recepteket, ami egyszerű, tényleg egészséges és gyorsan megvan
Anita, drukkolok, hogy apa találjon valami jó kis munkahelyet!!!!
Esztó, Böbi, remélem jól vagytok, ti is, és a gyerkőcök is!!!
Én nagyon szerencsésnek érzem a 4 gyerekem közötti különbséget. 2 év 4 hónap van a két nagy és a 2 apróbb között. Tényleg összenőttek, jókat játszottak, segítette a nagyobb a kisebbet, és jó, hogy a 2 nagy már tud a felnőtt dolgokban is, illetve a kicsik körül segíteni. Viszont nagyon nehéz, hogy a nagylányom éppen lenyugodott a kamaszkodásban és máris váltja őt Martin, Rolcsi pedig alig jutott túl a dackorszakon, elkezdte Noémi!
Viszont jó, hogy látom, hogy milyen jó lesz, ha a kisebbik is túllesznek rajta!
Én is élvezem az anyaság minden pillanatát! Nem gondolom, hogy bármiről is lemaradnék! Néha persze nekem is nagyon elegem van, szívesen megszöknék egy időre, sokszor úgy érzem, ha valaki kiabál, hogy anyaaaaaaa, világgá szaladok.
Ilyenkor fogom magam és lelépek apával romantikázni, vagy barátnőzni, vagy egyszerüen csak elmegyünk kirándulni. Szerencsére eddig még mindig eltudtunk menni jókat nyaralni is. Én spec. épp a munkába nem szívesen mennék legalábbis 8 órában, mert félek, úgy nem tudom ellátni a gyerkőcöket, ahogy szeretném. 4 órás melót, viszont szinte lehetetlen találni.
Most mennem kell, ennyire futotta! Írtam a blogba, ha van kedvetek, nézzétek meg és írjatok, kérlek!
Mindenkinek szép napot, nyugodt éjszakát kívánok!
Évi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evemama 2009.09.28 13:52-kor.