Új privát üzeneted érkezett!

Jajj Gyöngyi!!!Egyfelől nagyot nevettem, másfelől szegény szüleid!!!!!!
Ez a péklapátos dolog érdekes...Én pár éve még ezek miatt azon gondolkodtam,akarok e én egyáltalán gyereket.Most meg???? :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy Téged meg a humorérzéked miatt imádlak nagyon!!!!Vigyázzatok, ha így haladok még mindenkinek szerelmet vallok ma. :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót.Anita, nem szabad hagyni, hogy ez megmérgezze a kapcsolatotokat!!!Nem mentek végül???Az olyan jó kis lehetőségnek tűnik!!!!! Ti is példaértékűek vagytok számomra, hogy a kicsiből is milyen szépen, tisztességgel lehet két gyerkőcöt is nevelni.(na mondom!!!! a vallomások)Ne adjátok fel!!!!Próbálj meg ne görcsölni rajta, ne gondolj rá!!!!! Meg fog oldódni.Hidd el, olyan nincs, hogy valahogy ne legyen. Egy családi anekdota, hogy mindenből van kifelé vezető út. A dédnagypapámék 7-en?(ha jól emlékszem) voltak testvére.Az anyukájuk meghalt egyik karácsonykor.Sőt, előtte már az egyik testvérük is, mert az anyuka lebénult, és a legnagyobb fiú 12 évesen(ez volt az én dédpapám) nem tudta ellátni a kisfiút rendesen és valami fertőzést kapott. A lényeg, hogy semmijük sem volt, ő asztalosnak állt, szépen felépített egy kicsi házikót és egy asztalos műhelyt magának a ház végében. volt neki egy 16 éves huga,aki férjhez ment egy földönfutó fiúhoz, és egy vizes 1 szobás alsókonyhába szült neki 3 lányt.A dédpapám megsajnálta őket, és befogadta,és ott éltek a 10-12nm-es asztalosműhelyében 5-en. De legalább száraz volt, nem kellett még fizetni is érte. A férfi becsületesen dolgozott, és pár év múlva, fel tudták építeni a saját házukat.És nem is kicsit!!!!!Pedig megtépázta őket a 2.vh is!!!!! És mégis.A 0-ról, fel tudtak támadni. Szóval mindig van remény!!!Nekem is mindig elmeséli ezt mamám, ha csüggedek valamin anyagilag. Az esküvőn is teljesen kivoltam, hogy meg tudjuk-e csinálni olyanra,ami az álmunk.És megsegített a jóisten, mert sikerült. Most is ebben bízom lakásügyileg.Igaz a Ti gondotok súlyosabb,mint a miénk, de mindig van kiút, csak szeressétek egymást!!!!!!!!Gondolj bele, milyen nehéz lenne, ha a gond ue lenne, és nem lennétek egymásnak, hanem mondjuk elvált asszony lennél vagy ilyesmi.Így meg van kibe kapaszkodni!!
Na dugulok télleg. :oops: :oops: :oops: 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Panndi!

Vasárnap tettem róla képet,szóval 1-2 oldallal előbb!

Anita!
Szerintem meg tudjátok csinálni!!!Ha ma lesz időm leíroma blogomba hogy csináltam!Meg mik kellenek hozzá!!!Az én gépem se tisztáz sajna...semmit nem tud,csak varrni egyenesen kb...na jó,kis túlzással semmit! :lol:

Gyöngyi!
Igen,párnázott a válla meg a derékpánt is!Ezt volt a legegyszerűbb megcsinálni! :wink: A legnehezebb a végén az 500 réteg vastag anyagot összevarrni...huh,hát megizzadtam vele...meg a gép is :lol:

annus11
 
 


Annus hány nm?Megmondom saccra menny lehet most.Nagyon benne vok per pill.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Abban az épületben,amiben mi szeretnénk venni egyet, vannak nagyobb lakások.Csak úgy a példa kedvéért.A 75nm-es 2+2fél szobás lakás irányára 18M. Belváros szíve, új építésű, gázcirkós. Na ennyit Szolnokról.És a meló illetően annyiban vitatkoznék Annussal, hogy vagy nagyon jó kapcsolatok kellenek az elhelyezkedéshez, vagy hatalmas szerencse, vagy jó szakma.De rettenet nehéz. Az én helyemre 200!!!!! pályázat érkezett anno.A férjem szeretne másik melóhelyet, és 3 hónapja küldözgeti az önéletrajzokat a hirdetésekre, és még csak vissza se hívják.Pedig több év vezetői gyakorlat, tárgyalóképes angol, stb. De nincs kapcsolata.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki!
85 körül van,erkélyes,3.em.,2+2 fél,konyha(nagy asztal is befér),külön wc,fürdő(elég nagy).lift nincs.Hátul kis udvar,van garázs is,kelet-nyugati fekvésű,redőnyös,nem távfűtésű.És 2 perc a pláza :lol:

annus11
 
 


Hali!

Na, én is közbeszólok. :) Tesómmal csodajóban vagyunk, pedig 5 év van köztünk. Nevelés kérdése is, de így felnőtt korban már az önálló, értelmes felnőtt testvéreken is múlik a kérdés. Én az 5 év ellenére mindig egyenrangűnak éreztem az öcsémet magammal, sosem verekedtünk (na, ez nem igaz, életemben 1x megvertem, azóta is nagyon szégyellem...). Szóval a nagyobb korkülönbség is lehet jó. Amit a saját fiaimnál látok az az, hogy nekünk nagyon jó ez a másfél éves korkülönbség. Én is, mint Panndi, szeretnék kb. 30 évesen 4 gyerekes anyuka lenni, de vlsz. nálunk nem jön össze, mert vlsz (sajnálkozom miatta) várnom kell többet új tesóval. Kedves manókák viszont nagyon jóban vannak, a kulcs nálunk az, hogy éreznie kell a szeretetemet mind a kettőnek hiány nélkül. Ez a szeretet meg sokszor sokféle formában ölthet testet. Akár abban is, hogy meg kell várnia a nagyobbiknak, hogy tudjak 100%ig rá figyelni, mert még épp vmi dolgom van. Így azzal szeretem, hogy megtanulja, hogy anya szeret, csak nem tud mindig velem lenni. Nem érzi magát kiszorítottnak, tudja, hogy ez a rend, ilyen a családja természete. De aztán vele vagyok. És látom a boldog mosolyt a számomra olyan kedves arcocskán. Értékelni tudja a neki szánt időt. Amikor meg nem tudok vele foglalkozni, akkor meg gyönyörűen elfoglalja magát, és türelmesen vár.

Persze fogalmam sincs, milyenek lesznek sok év múlva. De pont tegnap mondtam Apának, hogy azért reméle, amikor majd Samu 20 lesz, Dani meg 19, már nem Dannni-babának fogja szólítani... :lol: :lol: :lol:

Egy szó mint száz, amint tehetjük, mi is belevágunk tesóprojektbe. Mert én viszont nem tudnék visszamenni addig a munkahelyemre, amíg nem lesz meg a tervezett család, most így látom. De benne van a pakliban, hogy másképp osztják a lapokat. Akkor majd azt a leosztást fogom örömmel játszani. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Niki!
én is ezt írtam ,h kell kapcsolat!!Tőlünk már mindenki eljött...összes tesóm,uncsitesóim.Csak mamámék,apum és nagynénéim maradtak.Na meg 1-2 ismerős,többségük tanár pl...esélyük nincs más felé menni...ez van!

annus11
 
 


Mozza! Jó étvágyat Lilinek! :) Felhívtad azt a rendész pasit a szomszédok miatt?...

Kutyafüle!
Küldd át priviben (vagy a blogban ott a tel.számom, e-mailcímem is) a lakásotok paramétereit. Van 1-2 ingatlanos ismerősöm, hátha tudnak segíteni...

Trixi! Te is árulod a lakást? Akkor Te is küldd át! Hátha sikerül gyorsítani a dolgon..

Adri! Köszi! :) Neked is írom: lsd. blogban...

Gyöngyi! Annnnnnnnnnnnyira bírom a szövegedet!!! :)

Dóri! Most épp megint nincs kocsim. Eladtuk Lujzát (=a matchboxot). :( Remélem, még mielőtt szobatiszta lesz kisebbik fiad, addig odaér a popsitörlő...

Panndi!
Voltatok a város felett , a hegyekben is? A korábbi határsávban van egy Moha Panzió nevezetű volt határőrnyaraló, az tuti hely! :)

Annus! Tuti jó lett a cucc! Vállalsz megrendelést?...

Testvér-dolog: A Hugicám 6 évvel fiatalabb nálam. Mióta neki is vannak gyerekei, azóta egy hullámhosszon vagyunk. Előtte nem volt éppen ideális a kapcsolatunk... A saját gyerekeink: 1-2. között 19 hónap van, 2-3.sz között 2 év 10 hónap, aztán naaagy szünet, a3-4.sz. között meg majdnem 8 év :shock:
AZ 1-2. tök jól elvolt, amíg nmeg nem született a 3. AZtán az 1és a 3. lett jóban -pedig egyik fiú, másik lány-, egyfolytában piszkálták a középsőt. Most meg már inkább a fiúk tartanak össze. A nagylányunk egyértelműen anyáskodik Bogyó felett, a kisebbik fiúnk visszafejlődött. Hát nem tudom, később milyen lesz....

Kép
szkitty
 
 


Gyöngyi!
Kérdés:
Most csinálom majd a lepényt.
Szóval: sütőpapír az aljára. oldalt ki kell kenni vm zsiradékkal, odaragad ha nem???????????????????????
Én is kicsit továbbgondoltam a recit és az egyik részére nem tarját teszek, hanem csinálok hagymás sült fűszeres gombát és azt rétegezem közé...meglátjuk.... :roll: Mostanában nem nagyon rajongok a húsért...viszont a férjem ragadozó...hú nélküli kaja max. előétel lehet nála.... :roll:

Ja, a tzazikihez: én dettó így csinálom, azzal a csavarral-próbáld ki, hihetetlen de nagyot dob még rajta!- hogy pisztáciát darabolok még bele!!!!! Ezt Athénban láttam....azóta így csinálom! mennyei lesz!!! :D
Most épp ariticsóka szezont élek....isteni kajákat lehet belőle csinálni!

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle, örülök, hogy Riki végül produkált! :) Én is megijedek a mai napig, ha nincs kaki és úgy tudok örülni, ha azután van! :) Egyébként, ahogy elkezdenek mást is enni, megváltozik a végtermék szaga, és állaga is! Már nem az a hmm illatos anyatejes kaksi lesz többé!
Kutyusod jól van?

Annus, ha én tudnék így nem varrni! :) Sajnálom, hogy nem jól aludtatok! :(

Én elkezdtem adni Balázsnak 2 fajta homeós bogyót, és úgy tünik használ, már nem sirdogál annyit és nyugodtabban alszik. A problémám csak azzal van, hogy rémségesen nehezen tudom eolvasztani a bogyókat a vízben. :roll:

Lányok, akik szintén homeóztok, ti hogy csináljátok?

Dóri, napközben legalább tudtál pihenni???


Szofi, nagyon jól fogalmaztál, amit a társadalmi elvárásokról írtál, tanítani lehetne! :d Jól vagytok??

Panndi, 30 évesen 4 gyerekes anyuka! :)

Gyöngyi, a múltkor nem válaszoltál, de már nem tudom mit kérdeztem :roll: Jól vagytok Marcival? Nagyon jók a receptek!!! Tudnál nekem valami fincsi zöldség receptet ajánlani? Szeretnék egészségesebben főzni, de nem találok igazából jó recepteket, ami egyszerű, tényleg egészséges és gyorsan megvan :shock:

Anita, drukkolok, hogy apa találjon valami jó kis munkahelyet!!!!

Esztó, Böbi, remélem jól vagytok, ti is, és a gyerkőcök is!!!

Én nagyon szerencsésnek érzem a 4 gyerekem közötti különbséget. 2 év 4 hónap van a két nagy és a 2 apróbb között. Tényleg összenőttek, jókat játszottak, segítette a nagyobb a kisebbet, és jó, hogy a 2 nagy már tud a felnőtt dolgokban is, illetve a kicsik körül segíteni. Viszont nagyon nehéz, hogy a nagylányom éppen lenyugodott a kamaszkodásban és máris váltja őt Martin, Rolcsi pedig alig jutott túl a dackorszakon, elkezdte Noémi! :mrgreen: Viszont jó, hogy látom, hogy milyen jó lesz, ha a kisebbik is túllesznek rajta! ;)

Én is élvezem az anyaság minden pillanatát! Nem gondolom, hogy bármiről is lemaradnék! Néha persze nekem is nagyon elegem van, szívesen megszöknék egy időre, sokszor úgy érzem, ha valaki kiabál, hogy anyaaaaaaa, világgá szaladok. :twisted: Ilyenkor fogom magam és lelépek apával romantikázni, vagy barátnőzni, vagy egyszerüen csak elmegyünk kirándulni. Szerencsére eddig még mindig eltudtunk menni jókat nyaralni is. Én spec. épp a munkába nem szívesen mennék legalábbis 8 órában, mert félek, úgy nem tudom ellátni a gyerkőcöket, ahogy szeretném. 4 órás melót, viszont szinte lehetetlen találni. :evil:

Most mennem kell, ennyire futotta! Írtam a blogba, ha van kedvetek, nézzétek meg és írjatok, kérlek!

Mindenkinek szép napot, nyugodt éjszakát kívánok!

Évi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evemama 2009.09.28 13:52-kor.

Kép
Kép
evemama
 
 


Kitty!
nem hívtam még....végső esetre tartogatom.
Felhívtam a tulajt és elbeszélgettem vele. Abban állapodtunk meg, hogy ő nem tud ezekről a hajnali-éjjeli munkálatokról.
Befenyítette az ép. vállalkozót...szóval ha ennek ellenére a meghatározott (07-17ig, hétvégén: szombat: 07-13ig, vasi:off)időtől eltérnek, akkor azonnal neki telefon és intézkedik...
Ha ez sem fog használni, akkor hívom a rendészt!!!!!!
Az a ciki, hogy mégiscsak a közvetlen szomszédunk lesz...a 2. ygereke Lilitől 2 hónappal fiatalabb....szóval nem lenne célszerű nagyon összeveszni vele....hátha a gyerkőcök meg egymásra találnak majd.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Hú, Kutyafüle, nem semmin ment keresztül a családod!

Anita, nem is olvastam még, de tényleg, ne egymásra fújjatok a pénz miatt!!! Együtt vagytok ebben a nehézségben, hordjátok együtt, és könnyebb lesz!!! Ha egymásra dühödtök, mindannyiótoknak rosszabb lesz... :roll:

Gyöngyi, valóban nagyon vicces vagy. :) Mindig jókat rötyögök az írásaidon. És persze, hogy kitaláltam, ki címkézte fel azokat a képeket a blogban... :lol:
Lili-Éva... :lol:
Juj, ti is nagyon okos dolgot műveltetek tesóddal...

Szívesen olvasom mások eddig-nem-ismert történetét is! :)

No, megyek, majd még talán jövök.

Ja, Kitty, igazán semmi vész, remélem, lesz még babánk, aki nem lesz az elején szobatiszta... :lol:

Jut eszembe, Gyöngyi, akkor nem dobsz 1 szlaszámot, hogy utalhassam a (mennyi?) pénzt?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Eve, aranyos vagy, nem MÉG nem pihentem, de most, ha végre lelépek innen, akkor alszom, mert jelenleg mind a kettő szunnyad. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Kicsit el vagyok úszva, de köszönjük jól vagyunk. Benji szinte max. 5h alszik egész nap, de rendes fiú, mert este 10-körül eszik utoljára és reggel 6-7h között kel. Egyre jobban igényli azt, hogy csak vele foglalkozzunk. Ilyenkor mikor valamit még be kell fejeznem pl.: teregetés, főzés stb. akkor bevetem a csörgőket és úgy elvan magának vagy bealszik 1/2 óra múlva a játékon.

Szkitty
Ingatlanokkal foglalkozol? Mi is árulju vagy 1/2éve, de szinte semmi. Mit csinálok vajon rosszúl?! :?: Tudsz segíteni ebben? Köszi.

Kép
Kép
incike
 
 


Mozza, azt hiszem én nem kentem ki semmivel, de ha meglöttyinted egy kis olajjal, vagy átkened a tepsit margarinnal, bizti nem árt neki :-) Jó a gombás elgondolás, én is szeretem. Pisztácia...mindig a zöld színű, borzasztó ízű fagyi jut eszembe róla, amit még gyerekkoromban sem voltam hajlandó megenni. Meg a tuttifruttit :D

Evamama, köszönjük jól vagyunk. Ép ma mérlegelték Marcit, 7600 gramm :D Csak maradj még a topik tagja sokáig, hogy tudjunk dackorszakoló gyerekeinkhez jó tanácsot kérni...vagy legalább biztatást :-) Gondolkodom a zöldséges recepten. Az a baj, hogy a férjem ragadozó, így nekem is valahol a középutat kell megtalálnom kettőnk ízlése között.

Dóri, mindjárt átdobom püben, jó?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kitty, most nem voltunk ott, de mi sokat járunk Sopronba, anyukám odavalósi, ott vannak a nagyszüleim eltemetve, szóval rendszeres látogatók vagyunk :)
Vendég
 


Gyöngyi
pisztácia fagyit én se szerettem, amíg nem ettem a westendben. Ha arra jársz kötelező kipróbálni. Lenn a kajásoknál, ha szembe állsz pl a burger kinggel, akkor jpbbra el kell menni, vmi olasz nevű. 500 ft 1 gombóc, ez se rossz, de van 700-as pisztácia is, az gigajó.

Mozza
írd meg hogy sikerült. Lehet kipróbálom majd én is. Bár most a fagyasztót kéne felélnünk, mert okt 23-i hosszú hétvégén költözünk. Most lazac lesz lazac hátán. :-)
Akkor csak megérti a tulaj, ha neki is ilyen pici babája van.

Kitty
mi is áruljuk. Please segíts nekem is. http://ingatlan.net/ingatlan/3020046

Évamama
én berakom a szájába, nyelve alá, elolvad ott. Én nem áztatgatom.
pumuklii
 
 


mivan maaaa???? Lili 20 perceket alszik, közben meg hipernyűgi...ha kiesik valami a kezéből ordít hogy tegyem vissza, egyfolytában az arcában kell lennem...és valamit a kezébe adnom mert semmi nem jó, :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mozza
miket csinálsz articsókából? Frisset veszel? Apa nagyon szereti, én nem igazán. Szokott is lenni itthon üveges.
pumuklii
 
 


Eszetekbe jutott már az a perverz ötlet, hogy a függöny mögül, lesben állva, egy légpuskával kilövitek a family frost-os autó hangszóróját?

Niki, kitartás, mindjárt fürdetés és alvás. Holnap biztos jobb lesz a szitu :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!
Légpuska??? :lol: Vállról indítható!!! :roll:

Na, bakker....lereszeltem másfél kg krumplit (Gönygi! bakker, te ebből 2 tepsit csináltál....le a kalappal....ez a reszelés....fúúúúú!), megcsináltam...most melegszik a sütő! Kivi vagyok. Végül az egyik felét nem hússal, hanem medvehagymás sült gombaszeletekkel csináltam! meglátjuk....

Pumikli!
Olyat csináltam múltkor, hogy megfőztem az articsókát zöldségleveskockával. Csináltam egy sima rizi-bizit (kukorica, répa, karfiol volt benne). Majd az egészet összekevertem, be a sütőbe, a tetejére tejföl, rá reszelt sajt (jó sok!)
ISTENI!!!
Lehet riszes hússal is, ha a férjed húsimádó! Úgy is fini!
De próbáld ki a spárgás recimet is, ha szezon lesz! Az überfini! Férjem nagyijától tanultam. Kóser! :roll:

Kép
mozza
 
 


Niki!
Lilik akkor kezet foghatnak....én Lilim ma f7-2ig volt fent....azóta szunya...de már fel-fel nyikkan néha....lassan kelünk....
Zombihullako vagyok!!!!!

Kép
mozza
 
 


nah.. en meg nem foztem,apa meg lassan hazaer :D ellenben mostam 4 adaggal.. kiteregettem,szarad minden! elpakoltam a nappaliban a konyhaban felporszivoztam felmostam.. kozben vegig jatszottunk meg ilyesmi, most kidolt.. kis pihi,apa meg ha hazaer beesek a furdoszobaba..... annyira idegesit h meg ma megcsinalom. ha kesz megyek hajat mosni,meg zuhizni :D es ezek utan.. csinalok vmi gyors vacsit! :roll: otlet?

olyan szupi h barmikor beleolvasok kajarol van szo, en meg reggel ota nem lattam meg etelt,csak almas burgonyat,mkor Boro evett :lol: ja es csinaltam neki sutotok alma kombot is.. mar a fagyiban van :roll: szoval dugig lett a benti huto..

Netti
Kép
maumau
 
 


ok, tavasszal :-)
Majának csináltam múltkor Us pancake-t, amikor beteg volt. Izlett neki, mag apának is, ami jól meglepett. Persze juharszirup nem volt itthon, de jó kis áfonyalekvárral is tuti volt.

Remélem majd hozzánk is eljöttök Etyekre, és akkor én is csinálok sok finomságot :-)

Panndi, Böbi
mikor Pólusozunk? Van még 3 hetünk itt...
pumuklii
 
 


Hű Pumukli, nagyon szép a lakásotok!!!!!!!És milyen klassz helyen van!!! Na ilyesmiben én is eléldegélnék Pesten talán :lol: Látom csak hallgattál ránk! :lol: :lol:
Én is betehetem ide Kitty??És előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!! http://ingatlan.net/ingatlan/jasznkszol ... do/2938965
Annus.Olyan 15-17M között ér valóban, állapottól függően. :lol:
Szerintem nem gyógyultam meg.Egyszerűen semmire sincs erőm. Ma még nem ettem.Főleg nem főtt ételt. Nem volt erőm sem csinálni,sem rendelni. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Enni ma még én sem nagyon ettem... :?
Majd este a Gyöngyi félével teletömöm magam. :roll:

Netti!
Küldj képet a tatyidról....nagyon agyalok rajta...ha ez szép lesz (amit rendeltem), akkor vsz. beszavazok egyre én is...
Nem állapot egy medium size G sporttáskával felmálházva megyek Lilivel.....mint egy igásló....de ebbe fér bele minden szükséges cucc....
Csajnak addig nem utalom a lóvét, ameddig nem reagál....pedig mára terveztem...na mindegy....bizti nem akarja eladni....minimáláron elvittem! :D (na ja, még így is :oops: ....férjemnek majd felezem az árát.....)

Kép
mozza
 
 


Kutyafüle
fáj is a szívünk, hogy el kell adni :-) Nagyon szeretjük. De már négyesben nehezen viseljük.
pumuklii
 
 


Jut eszembe!
Pumukli!!!
Vannihoz nem akartok jönni???Panndi,Netti???Nem ér hogy mi kimegyünk hozzátok ti meg nem jöttök be!!!!!Mozza,Anikó?????Anikó nálad már 2szer jártam,tessék eljönni köv talira!!!!!

Böbi,Eszter???nagy a csend!!!!Merre vagytok???

Tinu?Látom most épp vmelyik másik énedet éled ki! :wink:

Nálunk is semmi alvás...Iza 4 körül aludt el,kaja közben...fáj a foga is :( Az előbb sírt fel,remélem visszaaludt rendesen....

Na ma kisminkeltem magam.Smink alatt értsd a bénázásom a szempillaspirállal,szemceruza és még szemhéjpúder is volt!!!De csak lightosan!Apa hazajött,néz,megáll az ajtófélfánál,néz...hát nem tom leírni milyen szemekkel :oops: Majd megkérdi h hova megyek ilyen harci festéssel :lol: :lol: Na persze poénkodik mindig,de ahogy rám nézett :oops: fel akartam kicsit szebben öltözni Izussal,de sajna mivel nem aludt,nem igen volt rá időm...majd legközelebb!Majd dobok képet a blogba.

Csinálhatnánk egy blogot ahova feltesszük az eladó lakásokat 8) Mindenki elad-vesz ,véletlen egybeesés!
Igaz mi nem áruljuk,de talán pár év...megvárjuk amíg a válság ezen hatása lezajlik....

vmit akartam...de elfelejtettem!

annus11
 
 


Annus, dobj kepet mindenkepp!!! :D

mozza, igerem szakitok idot arra is h tegyek rola kepet!!! :D
en kenyelmesen elferek benne asszem :) bar neha hajlamos vagyok 3-4 valtoruhat magammal cipelni.. osszeillesztve a szineket is :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Melyik nap mentek Vannihoz? Hányra?
Margit híd nélkül hogy lehet átjutni? Valaki küld nekem privi 1 címet?
Blogon nem lelem.
Már tényleg nagyon elmennék 1 talira. De lehet nem ez lesz az, szerdán szurit kapunk.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

A mi ingatlanunk meg itt található, ha esetleg valakit vagy valakinek az ismerőse keres lakást és érdekli. Nekünk már kicsi és meg is lenne helyette a másik csak előbb ezt el kellene adni.
http://ingatlan.net/ingatlan/budapest/x ... do/2438175

Kép
Kép
incike
 
 


Pumukli!
Mi meg csütörtökön megyünk dokihoz!A tali pénteken lesz!A blogban a cimkéknél keresd h elérhetőség!


Na Iza felébredt.most itt van az ölemben...borzalmasan fáj a foga......

annus11
 
 


Netti! :lol: :lol: :lol:
őőőőő.....ismerős.....ha a váltócucc pl. piros, akkor mégsem állapot, hogy ne vigyek még pótzokniból is pirosat.... :lol:

Kép
mozza
 
 


Inci!
Szerintem turbózd meg pár képpel!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok,

vagyok én is, csak nem nagyon voltunk itthon. Így olvasni se tudtam, csak esténként végig pörgettem, próbáltam gyakorolni a gyors olvasást, de reagálni már nem tudtam.
Szombaton délelött uszi volt, aztán esküvő, vasárnap hajnal 4-re értünk haza. Jól kibuliztuk magunkat.Bár volt egy kis összezörrenés Zolival, mert beszélgettem egy pasival (zárójelben jegyzem meg az ő gyerekeiről és Álmosról, erre Zoli beszólt, hogy megzavartam valamit? ismerem az ilyen pasikat, mindenkire rárepülnek, blablabla) az agyamra megy a féltékenykedéseivel... Vasárnap meg apuméknál voltunk, szülinapoztunk. Ma meg, mosás, takarítás és egyéb finomságok.

Annus,
nagyon tutkó meitait csináltál :) Iza jól bírja? kis cuki.

Mozza,
Lilkó nagyon szép, édes, ahogy nézi az almát.

Jó témák voltak, anyaság, nőiesség, egyebek :)


Megpróbálom felvenni a fonalat, no meg visszaolvasni...

Netti,
képzeld, a nagy adag kaja amit múltkor csináltam Álmosnak és a fagyóba raktam, nem ízlik neki felolvasztva. Meg se eszi...tegnap ki kellett dobnom amit felolvasztottam, mert nem volt hajlandó megenni...:(
képek blogban? :) (tudom hogynincs ott mert megnéztem :) )

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus
elérhetőség alatt nincs
pumuklii
 
 


Annus, köszi a hiányolást :wink:

Anita,
sajnálom, hogy gondok vannak otthon, de próbáljatok meg egymásra támaszkodni és ne egymásra fújni! Mi is voltunk nehéz helyzetben, de ilyenkor még több erőt ad az hogy tudod, ott van veled a párod, bármi is van...Úgyhogy fel a fejjel!!! Remélem mielöbb rendeződnek a dolgok!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Raktam a blogba képeket a hajamról az 50. szülinapi bulin! Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Eszto :lol: :lol: :lol: :lol: nekem se izlik ugy!!!!!! foleg a repa borzalmas... de Boro nyeli szorgosan :D jooooooo, este kiteszem vhova es adok linket! :lol: (Zoli vicces.. :lol: Gabi is ilyen am....)

mozza.... ez igy van.... ha Gabi feloltozteti abbol mindig az van,h at krll otoztetni emiatt... 8)

na.. Boro unatkozik..

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus

Megturbóznám csak a gépet kicsit széttörtem(leesett). Nagyot esett és szétment.

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi,
nagyon szépek vagytok :) jó a hajad nagyon, de lemaradtam, levágattad? :oops:

Netti,
nekem ez már nem vicces, az agyamra megy ezzel...miért kell mindíg azt gondolni, hogy a társaság összes pasija engem akar???rendesen ki tud borítani ezzel... :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti!
én is akartam már írni h azonnal kérünk nomális méretű képeket!!!

Pumukli!
Hmmm,nem találom én se...mintha törölte volna vki.....

Vanni!!!!!
Az elérhetőséget tedd már fel megint...nincs meg a blogban...vagy csak bénák vagyunk...de elöl kéne lennie,hiszen még pocakosan voltunk ott először.....

annus11
 
 


Inci :?

Szofi!
gyönyörűek vagytok!!!És sikít rólatok h milyen boldogok! :wink:

annus11
 
 


Niki!

Ugyanilyen csempénk van! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 



Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi!
De szép lakásotok van!!!!

Komolyan mondom összeszedem a hirdetéseket és felteszem a blogomra is!Hátha vki pont ilyet keres!!!!

annus11
 
 


Trixi,
nagyon szép lakásotok van. Tetszenek a vidám színek!
miért akarjátok eladni? kicsi?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó, igen, én fél év után most voltam először fodrinál. Vágás-melír volt...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na tettem képet a borzalmas fejemről!ja a hajam nincs beszárítva,az lemaradt.Ugye én nem szoktam...de lehet köv hajmosásnál fullosra csinálom a fejem :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Szofi,
szupi lett :)
és ahogy írta Annus, tényleg látszik mennyire boldogok vagytok. Csani meg egyenesen gyönyörű!!!

Annus,
Te meg igenis szépen sminkeltél! Nagyon jól áll!!!!! és nincs idióta fejed...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?