Új privát üzeneted érkezett!

Lilkó,nagyon édi!!!!!!És tényleg mekkora alma!!!! :shock: Ez nálatok terem a kertben???
Zsüci,mindenképpen beszélnetek kell szerintem is.Higgadj kicsit le, szed össze a gondolataid, és próbáljatok kompromisszumot kötni.
Anya,nő,feleség,munkaerő. Anyának lenni, csoda.Imádom!!!!!!De Cicó megkönnyíti a dolgom,mert az első hónapot leszámítva alig van ele "gond". Feleségnek lenni igazából nem tudom hogy megy.Ezt nyilván Dani tudná megmondani. Megpróbálok minél több időt és törődést rászánni.Minden nap este 9-kor, befejezem a fejést,és "megszűnök" anya lenni.Onnan már csak feleség vagyok.Edzések után masszázs, stb apró gesztusok,amiből érzi, hogy ő a legfontosabb nekem. Nőnek lenni nagyon fontos számomra. És igenis fontos volt az is, hogy az alakom közelítsen a régihez. Törődök magammal,amennyit igénylem. Sajna a barátnéim nem itteniek, így őket csak ritkán látom. De csinálok időt olvasni, dvd-zni, mindenre,amit szeretek. A munka per pill hidegen hagy. :lol: :wink: Eddig sikerült ezeket szépen összehangolni. Csakhogy nagyon vágyunk egy kistesóra, és szerintem ott fognak kezdődni a bajok. De majd kérek tanácsot egyik fórumos példaképemtől, és hátha sikerül őt is ilyen jól beilleszteni az életünkbe.Biztos lesz egy kis káosz, de úgy lesz igazi.Na filozofálgatást befejeztem. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Annus, nálam ezt a kérdést rendezte a melóhelyem. :lol: :lol: Finoman értésemre adták, hogy várnak vissza, de ha tervezünk tesót,akkor ha nem gond legyen már egymás után. Magyarul, ha visszamegyek,ne menjek el újra,mert akkor lehet már nem fognak visszavárni. De egyébként is én a kis korkülönbségre esküszöm.Bár ami nagyon nagy dilemmát okozott nekem abban, hogy tényleg legyen-e tesó, hogy igazán jó testvéreket én még életemben nem láttam. Olyanokat,akik szeretik egymást, mint a barátok,és tűzön-vízen át támogatják és segítik egymást. Mint a szülők őket. És rettenet nagy csalódás lesz, ha nem lesznek ilyenek. Sajna idealista vagyok. Reménytelenül és javíthatatlanul.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hát én egymásutánpárti vagyok. Szerintem az jó a gyereknek meg az anyukának is. Ha már 3-4 éves a nagyobb, és minden visszaáll, nehezebben belevágni, szerintem. Persze a nagyobb különbségnek is vannak előnyei.

Egész hétvégén takarítottam, pakoltam. Jött ma reggel a Duna House-os csávó. Leszerződtünk velük. Már csak azt nem tudom, hogy mi legyen az én privát hirdetéseimmel. Ő felteszi 18.5 -re (ebből jön majd le a jutalékuk), én meg hirdetem 17.95-ért. Szerinte az hiteltelen, béna, ha én továbbra is ennyiért hirdetem, írjam át 18.5-re. De persze ő hazabeszél. Mit csinálnátok?
Ha ő eladja 18.5-ért abból kapok kb 17.5-et..
pumuklii

Pumukli, dettó!!!!!Csak én a privi hirdetéseimet nem beszéltem meg a DH-s csávóval.Ők árulják 5,99-ért, én meg 5,75-ért. Szerintem semmi közük ahhoz, hogy az eladó maga mennyiért árulja. Amúgy felháborítóan nagy jutalékot kérnek érte! :x

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ne is mond, 1 millát kap, ha annyiért eladja.
pumuklii

Hahó!

Csak beugrottam, visszaolvasás nuku. Nagy festésben vagyunk, mindjárt megyek is még venni, mert nem lett elég. :? Utána meg laminált padló lerakás...

Mindenkinek szép napot!!!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Igen, és az a bosszantó, hogy olyan hejde nagy munkát azért ők nem végeznek az eladásért, hogy ilyen jutalékot kaszáljanak, ha belegondolunk. Próbáld meg igenis Te olcsóbban hirdetni!!!Rakd fel a létező összes netes oldalra, meg ha van Pesten hirdetési újság oda.Meg a lépcsőház bejáratára is ragaszd ki.Minket már többen is hívtak úgy, hogy onnan letépték a telszámot. Hátha.Igaz jó osztogat tanácsot, még nálunk sincs semmi, pedig már eltelt egy hónap.De az is igaz, hogy nem egy-két hónap eladni egy lakást, így hát türelem. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én sem terveznék szándékosan 4 évnél nagyobb korkülönbséget, de nekem igényem van arra, hogy a nagyobbik gyerekem már "önjáró" legyen, mikor jön a kistestvér. Ezalatt azt értem, hogy érti már, ami körülötte történik, kommunikációképes, szobatiszta és nincs gondja a közösséggel. Én így egyszerűbbnek érzem belevágni a másodikba. Munkahely nekem olyan értelemben nem befolyásolja az életem, hogy nem félek attól, ha nem várnak vissza. Találok másikat, hiszek magamban és a szaktudásomban. Ezen nem múlhat ilyen fontos kérdés, mint hogy mi jó a családnak, gyerekeknek, nekem.
És félreértés ne essék, minden korkülönbségre vannak szerintem pozitív és negatív példák. Így nincs az az illúzióm, hogy a korkülönbséget "nekik" intézem. Nem, isten bocsássa meg, magamnak! Nekem így jobb, és ezért csinálom így, mivel "nekik" biztos recept nincs, erre kár alapozni. És szerintem 3-4 év még nem jelent szakadékot a két gyerek közt.
Én a másodikat úgy szeretném várni mint az elsőt, és ismerem magam, itthon töltött 2 év után úgy áérezném, na jó, akkor essünk túl a következőn is. Na ezt nagyon nagyon nem szeretném. Azt akarom érezni: újra elég volt a munkából, eljött az ideje, hogy egy pici drága lény kiszakítson belőle. De hangsúlyozom, ez én vagyok.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Little L nem akar aludni .... wéwwáwáwá wáwáw , 6 kor kelt, 9 kor aludt egy 30 percet azóta itt osztja az észt a saját kis nyelvén...is kivan akadva mert nem értem...pfff :? a szemei meg tök pirosak totál fáradt...már sétálni is voltunk de neeeemmm, a fák meg a nénik érdekesebbek.... :shock: pedig hintázunk is... :wink:

Kép
Kép
mniki84

pumukli!! en nem irnam at :wink:

mozza, Lili nagyon szep, micsoda alma :D

Netti
Kép
maumau

szofi, meglatasod tokeletesen megtudtad fogalmazni :wink:

Netti
Kép
maumau

ja en nagyon tulzasnak tartom az egy millat pluszba! mi dolgoztunk a dh-nak anno, akkor meg nem voltak ilyen magasok a jutalekok. Bar lehet ugy gondolja,h ha alkudnak akkor meg tudjon engedni :D

Netti
Kép
maumau

Hát Szofi, én nem bízom magamban, a szaktudásomban,és főleg nem ebben a világban.És én nem Pesten lakom.Itt valódi érték egy munkahely.Így én nem tudtam úgy dönteni, hogy kizárólag csak magamat figyeljem.Ez van.De amúgy is így döntöttem volna, szóval mindegy is. :lol: :lol: :lol: A lényeg, hogy mindenki úgy tervezzen, ahogy tud és neki jó, aztán a döntő szót úgyse mi mondjuk ki. :wink: Na megyek.Vár a világ(om) legjobb pasija, és engem akar!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köszi....az alma nevében is! :lol:
Anyuméknál voltunk. Nekik van a kertben egy almafa....apum nagy büszkesége....vagy 4 féle alma van ráoltva....bio.....és fél kilós almákat terem....Lilinek tetszett! :lol:

Szofi!
Dettó így gondolom én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korkülönbség, munka, ok-okozat...mindennel egyetértek!

Netti!
Megnyertem a Vaterás Vikid 1ik aukcióját! :D
De nem ír a mailemre.... :?
A pelustatyód milyen minőségű????? Szééééép????? :roll:
Arról nincs képed? :roll: :wink:

Kép
mozza

őőőőő....Pumukli!
Ha kell egy jó ingatlanos szólj!!!!!!!!!!!!!!!!
Van egy nagyon ügyi pasas, eddig minden ismimnek és nekem is segített!!!!!! PROFI!!!
És lehet vele alkudozni a jutalékon! :wink:

Kép
mozza

Niki!
Milyen lakás ez, és hol van, hogy ennyire olcsón adjátok?

Én egyébként minden lakásomat hirdettem magam is. Volt amelyiket én adtam el, és volt amelyiket közvetítő.Sajnos most a közvetítőknek kedvez a piac. :(

Kaka témához ha valakit érdekel adnék egy tanácsot! Felejtsétek el a hőmérőzést, mert renyheséget,és függést okozhat, ha rendszeresen így kakil vki. Lehet kapni a patikában glicerines kúpot, de csak végszükség esetére, hiszen általában maguktól megoldódnak ezek a problémák.
Ha rendszeres a székrekedés, és a rostban gazdag levek,kaják sem segítenek, akkor esetleg(!!!!) a háziorvos írhat fel laevolac szirupot! De ez már csak a legvégső eset, általában eddig nem jutnak el az egészséges babák!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Végiggondoltam és valamit nem jól fogalmaztam meg.Számomra érték egy ilyen munkahely,ahol most vagyok, mert itt kevés ilyen akad és csak kihalásos alapon lehet bejutni. N erre gondoltam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Trixi, ez egy megyeszékhelyi, városközponti, 1,5 szobás, full felújított panel.Ilyen világot élünk. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

na kidőlt Little L a nagy sírás rívásban... :cry:

big L meg nagyon cuki ahogy stíröli a kaját 8)

Kép
Kép
mniki84

Gondolom elég messze van Pesttől!?

Kép

Trixi
trixi78

Mi van Petya vonalzójával??? :shock:

Kép

Trixi
trixi78

He-he!
Megcseréltem, így most működik a dolog. Látom ez már csak így marad! Ha én jövök, mindenki megy! :cry:

Kép

Trixi
trixi78

Szofi
nem biztos, hogy úgy éreznéd, h essünk túl rajta. Nálam nem ez volt :-)
Nekem elég szar lenne 2x visszazökkenni a munkába, ezer törvényt kell újra tanulnom így is. Persze munkája válogatja, te könyebben újrakezded.
Szóval nekünk így jobb. Aztán ki tudja, lehet 4 év múlva jön a harmadik ? (nincs tervben)
pumuklii

egy érdekesség a há egy enn egyről :shock: http://www.shp.hu/hpc/userfiles/kaszata ... _n_egy.pdf

Kép
Kép
mniki84

Trixi, hát 100km-re, de sajna keletre.
Amúgy én sem úgy érzem hogy legyünk túl rajta, hanem hogy alig várom, hogy újra átélhessem a terhesség, a szülés csodáját, és hogy lehessen újra egy pinduri baba a karomban az én nagyfiam mellett.Olyan nehéz lesz kivárni mire sikerül, nemhogy még éveket munkában tölteni előtte.Amúgy meg én bőgve jöttem el a melóból, nehéz lenne újra otthagyni.De hát úgy lesz,ahogy fent akarják.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!
visszaolvastam a hétvégét, de írni nem tudok mindenkinek, az tutkó :oops: :lol:

hú, kérdezhetk? :lol: :
babauszit mikortól lehet elkezdeni?nincs olyan hogy késő?
tejpépet akkor most lehet adni?abban nem tej van? :roll:
ha reggelre csomó kiütés lett Lilla arcán, az lehet a bébiételes vilmoskörtétől?banánt is evett előtte, de azt már többx.kell kenegetni vmivel?olyan, mintha ezer szúnyog csípte volna meg :(
fogzásra mit használtok?dentinox, chamomilla vagy virbucol?és mikor és mennyit?nekünk még nincs, de nyűglödik nagyon...
na, egyelőre ennyi csak :oops: :lol:

vettünk a liliputiban a hétvégén meitait.a bordó-virásosat.ma elkezdjük gyakorolni, de csak a lakásban még :D
van valaki, aki nagykádban fürdik a babával egyedül?mármint csak ketten vagytok otthon.meg lehet ezt valahogy oldani?
:roll: 8)

majd dobok képet is :wink:
Vendég

Vicuska.Mi ott fürdünk.Kaptunk a keresztelőre egy fürdető állványt vagy mit, és abba kell belefektetni a babát.
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25 Nekünk ilyen brendonos van. A többire saja nincs tippem.Remélem jó lett alink. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

mozza! a csaj irto lassu, sztem napkozben nincs net kozelben.. vagy vmi ilyesmi lehet, nagyon lassan reagalt mindig mindenre :) de a cucc nagyon szep tenyleg, mutizhatok kepet a tatyirol is,de olyan kb mint a kepeken! jo nagy amuuugy, elferek benne :wink:

Vicuska! Boroka furdik nagy kadban is, mikor milyen a kedve meg nekunk is. Egyedul kicsit macerasabb,de sztem tok megoldhato, nekunk van ilyen izeeeenk,amire ralehet fektetni :D es akkro ki lehet szallni.. meg be!

fog: van dentinox gel,van akinek bjeon,van akinek nem, probaljatok ki! nekunk van, neha kap,de ha nagy uvoltes van semmit se hasznal,ha kisebb nyuglodes akkor talan,de nekem a homeos bogyok jottek be! eszre vettem h ha elfelejtem adni neki akkor megint nagyon gazos.. mi egesz jol vagyunk igy azota miota kapja, az elso 5-6nap lehet rosszabb de utana jobb .. legalabbis nalunk! ez is van akinek hasznal van akinek nem :roll: ez a chamomilla. a kupot en meg nem probaltam, utalom a kupokat :roll:
es 4x fordult eddig elo h nurofen szirupot kapott,mert orak ota annyira sirt este a fajastol..! az nagyon jo amugy 15perc es elmulik neki aztan alszik is. de ezt csak a legvegso esetben :wink:

Netti
Kép
maumau

én simán fogom ,meg a lábam között üldögél ... :D
babauszira 10-12 hetes kortól, de 6 hónaál előbb érdemes addig meg a búvárrefelx...

Kép
Kép
mniki84

Sztem tök mindegy, mekkora a korkülönbség. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Mindegyiknek van előnye is, és hátránya is. A kicsinél az Anya beledöglik az első pár évbe, ,utána viszont minden egyszerre megy, és összenőnek nagyon.
Nem vészes a testvérféltékenység sem.Ha nagy a különbség,akkor a nagyobb önállóbb (7-8 évről beszélek) viszont gyakorlatilag egykeként nő fel mindkettő, és a féltékenység is nagyobb.
Ha közepes (3-4 év) akkor az addig önálló bébi is visszafejlődik, hiszen az addig csak enyém anyukán már osztozni kell. Hisztisebb lesz, mert többet akar Anyából.
Szóval sehogy sem jó, mégis mindenhogy jó. Ki-ki döntse el maga, hogy mit akar,mit bír!

A jó testvérekről meg csak annyit, hogy a Bátyám és köztem 2 év van. Kiskorunkban állandóan püföltük, öltük egymást, de most bármit megtennénk a másikért!!!

Vicuska!

Lehet,hogy attól. Ne add neki, míg el nem múlik, utána próbáld újból. Csak egy kiskanálnyit,és figyeld a reakcióját!

Kép

Trixi
trixi78

óó lili ebből a bigyóból simán kiugrik :shock:

Kép
Kép
mniki84

Trixi!Jó akkor, hogy ennyire megvagytok. Én csak olyan tesókat láttam testközelből, hogy az egyik lemérte a sajt és a bátyja nyakláncát is, s mert a másiké nehezebb volt, az övéhez hozzá kellett tenni még pár szemet. Az idősebb a lány, és bele van betegedve, hogy az öccse előbb házasodik, mint ő, így képtelen elviselni őt és a menyasszonyát. Az egyik sose néz a másik felé, csak, ha valami kell. A fiatalabbat az idősebb megverné szíve szerint, mert egy lázadó, elkényeztetett kis dögnek tartja.Na és sorolhatnám még hosszan......

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sztem azert sok minden neveles kerdese..

Netti
Kép
maumau

Netti, én is ebben bízok!!!!
Jajj,olyan lusta vagyok ma.Nincs kedvem semmihez. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Mi is jó testvérek vagyunk :-)
pumuklii

Az tény, hogy sok múlik a nevelésen. Az Anya feladata megtalálni az egyensúlyt a két gyerkőc között. Ennek ellenére gyerekként én is azt éreztem, hogy a tesómat jobban szeretik nálam, mégsem öljük egymást felnőtt korunkban!

Kép

Trixi
trixi78

Egyformán kell dolgoztatni mindet,akkor nem lehet egy szavuk sem! :D

Kép

Trixi
trixi78

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam, csak a végét, hát érdekes téma.

Nekünk nagyon jó, hogy 19 hónap van a lányok között. Én nem szeretnék dolgozni a gyerekek között, és mivel sok gyereket szeretnénk, nem is volt kérdés, hogy várunk-e köztük. Szerintem nekik nagyon jó lesz később, mert sok mindent fognak tudni együtt csinálni. A bátyám és köztem 4,5 év van, az sok, akkor lettek közös programjaink, amikor én már 18 éves voltam. Előtte nem nagyon. Én nagyon remélem, hogy a 3. baba sem várat sokáig magára :) Ami még nekem a kis korkülönbség mellett szólt, hogy ha a többiek is kb így jönnek, akkor 30 évesen lesz négy gyermekem, kész vagyunk a családalapítással, és még előttem az élet :wink: Egyelőre 26 vagyok, és van két kislányom, eddig jól haladunk :lol:
Vendég

Sok sikert, és jó idegrendszert kívánok hozzá! :lol: :lol: :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Panndi!!! merre jartatoooook egesz hetvegen? :D

Netti
Kép
maumau

No az egyik fórumos példaképem megérkezett!!!! :wink: Sok-sok tanácsot várok ám Tőled!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na Netti megelőzött.Tessék mesélni!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jajjj, Niki, Te rám gondoltál? :oops:

Sopronban voltunk a barátainkkal, és jóóó volt :) Zsófi már mindent élvez, szeret autózni, Fruzsi meg annyira békés, hogy neki mindegy, hol vagyunk :) Hozok majd képeket is :)

Niki, amúgy pont gondoltam Rád egyik nap, hogy akkor most novemberben mész államvizsgázni?
Vendég

Nem.December 14-15 lesz.Jujj,ne is gondoljak még rá.Tiszta para!!!!! :? Visszaküldte a tanárom a szakdogámat.Nem sok javítást kért benne.Durván még egy két-három órás intervallumot kéne rászánni, és kész is lenne.Meg megírni az összefoglalást, de annak nagy része már megvan a doga végén. :lol: Valamelyik nap megcsinálom,nem húzom tovább.
Igen,mert hihetetlen jól csinálod két gyerkőccel.És tetszik a nevelési módszered és elved is. Na jó, nem udvarolok tovább. :oops:
Igazából és minden itt lévő több gyerekes anyukát szívből csodálok.Sokak nevelési hozzáállása nagyon tetszik és közel áll hozzám, míg másoké annyira nem. Így választottam magamnak néhány "példaképet",akiknek a szavára különösen adok.De ismétlem, ez a több gyerekes, tesós témára igaz. Sokak szavára adok amúgy itt.Nagyon jó kis csapat. Na megyek, mert még szentimetális is lettem. :oops: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ááá, teljesen meghatódtam :oops:

Államvizsga miatt ne aggódj, nagyon-nagyon jó karácsonyod lesz, letudva minden gond, jajj, nagyon jó lesz :)
Vendég

Sziasztok!
Lili és az alma! :lol: Édes kép!
Korkülönbség.:Nálunk Húgommal 3 év,öcsém és köztem 14.A sok az már nem olyan jó,vagyis jó,de inkább már anyáskodok felette,nem olyan mint a tesóm.Értitek?Húgommal jó a 3 év,persze azért sok a vita,de ezt tudjátok.Ez nevelés miatt!!!!!
Nálunk én sem akartam visszamenni dolizni,vagyis akartam én de nem találtam semmit és ekkor döntöttünk h legyen 2 baba és majd utána elmegyünk.Most itt járunk,de eddig ugye semmi.
Panndi hozz képeket!
Szofi,ha apuka hazajön,küldöm!
Milyen anyagból kel varrni a mei tait? Végülis az uncsim férjének Benetton ruhagyára van itt.Megtudják talán csinálni.Nem?Anyum meg varrónő,de nem tisztáz a gépe. :roll:
Pakolnom kéne,de én vagyok olyan lusta ma.Rosszul aludtam.Apukával fasírtba vagyunk.Egyre rosszabb,mindenen vitázunk.Túl nagy a nyomás az anyagiak miatt.Nem tom meddig bírjuk még :cry: Hiába mondja h szeret,én is szeretem,de elmarjuk magunk mellől a másikat.
Megyek is,nem rontom a hangulatot.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Kutyafüle, szerintem ne vonj le ilyen konkrét következtetést a testvér-viszonyról, egy, vagy akár több rossz példa alapján. Ennyi erővel gyereket se szüljünk, mert úgyis péklapáttal csap bennünket agyon, mint ahogy a híradóban is hallottam.
Mi egyébként négyen vagyunk testvérek, változatos korkülönbséggel. A bátyám és köztem csak másfél év, a nagyobbik húgom és köztem 6 év, a kisebbik húgom és köztem 12 év van. A testvér-viszony is úgy formálódik, ahogy maga az ember. Közeledünk, távolodunk, összeérünk, elhanyagolunk, egymásra találunk. De imádjuk egymást és mindent megtennénk a másikért.
A férjem és a sógornőm dettó egy szív és lélek, pedig azt az ordító különbségtételt, ami kettejük között tettek/tesznek a szülők (a férjem javára)...
Legyen inkább ez a példa előtted jó? Ne az a méregetős, hisztizős.

Nekem a korom nagyjából megszabja, hogy milyen korkülönbséggel szüljek. Kicsivel... :lol:

Annus, nagyon szép lett a home-made mei tai. Még a párnázott vállpántot is sikerült megcsinálnod? Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!

Mniki, édes a csajszid. Szép a hátadon is és premier plánban is :-)

Lilit meg inkább hívjuk Évának innentől kezdve. Ahogy sóvárogva néz arra az almára :D
Mozza, a recepttel kapcsolatban. Én egy rétegben tettem le mellsonkát, de ezt a változatot inkább lányosan kárcsúnak nevezném. Egy férfiembernek ez csak köret lenne. Viszont ha jól megpakolod füstölt-főtt tarjával, vagy elősütött, pirított sertéstarjával, akkor rögtön combosabb kaja lesz. Viszont átgondoltam még 1X a receptet, 1 kg krumplihoz lehet, kicsit sok a 20-25 dkg liszt (sajna és mindig csak úgy érzésre csinálom, mint a palacsintát), inkább csak 15 dkg az.

Dóri, Nóri, nem semmi fültörténetek. Még olvasni is rossz. Lassan mindenki előrukkolhatna egy olyan dologgal, amit eddig még nem osztott meg a topiktársakkal és jól meglepődnénk rajta. Jó kis játék lenne.
Én pl. 3 évesen a 4,5 éves bátyámmal karöltve kitaláltam,hogy fáj a fejünk. Így aztán lehalásztuk a konyhaszekrény tetejéről és testvériesen elosztottuk egymás között anyu fogigátlóját és egy-egy levéllel bezabbantottunk belőle. Még jó, hogy szóltunk a mit sem sejtő szülőknek, hogy mi már bevettünk egy csomó gyógyszert, de még mindig "fáj" a fejünk. Papucsban, pizsiben rohanás a kórházba, sárga gumicső a torokba, sugárhányás, 3 nap kórház :D Azóta se voltam kórházban, csak most a szülésnél...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Hol tudom megnézni Annus meitai-t? :)
Vendég

Szofi, neked még egy mondat. Örülök, hogy jól sikerült az ünnepség és, hogy megríkattad a családot :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Na Iza aludt 20 percet reggeli után...illetve ebéd után is 20 percet...vmi front van ma?????

Testvérek:nekem van egy 9csém,10 hónap van köztünk.Néha martuk egymást,volt h nem beszéltünk!Mára teljesen jó a vizsonyunk,ugye itt is lakik stb.Mondjuk nagy lelkizősek nem vagyunk,de számíthatunk egymásre mindenben!
Van még 2 nővérem,ők féltestvérek,az egyik velünk is lakott.Ő 10 évvel idősebb nálam napra pontosan.A másik nővérem meg 7 évvel.És teljesen jól kijövünk!Igaz nagy lelkizés nincs köztünk,de sok közös program van stb.Amúgy ez a lelkizés,mindent elmondok a másiknak...ilyen nekem sose volt.Mármint 1 olyan ember sincs és nem is volt,nem is lesz akinek mindent elmondanék...vhgogy ilyenről nem beszélek :lol: Furcsa,mert minden másról igen :lol: :lol: :lol:

Panndi!
Én úgy csodálom ezt a 4 gyerkőcös tervedet!Irigy irigy h vanis rá lehetőséged megvalósítani!Azért ha megvan a 4.baba,feltétlenül értesíts!!!És dobj egy képet a családról!!! :lol: :lol:

Én elmegyek közvetítőnek :lol: :shock: Nem semmi a jutalék bakker! :shock:

Trixi!
Ez Szolnokon van,Kutyafülével szolnokiak vagyunk!Amúgy tök jó hely,ott a Tisza,a Zagyva!Csak a munka a necces!Bár lehet ott is találni,de mint mindenhol számít h kit ismersz....Amúgy vannak nagyon jó sulik,van fősuli is stb.Fejlődik szépen!Amikor eljöttem(7éve) még semmi nem volt.Azóta van Tesco,Cora,Praktiker stb!Meki 8) Tuti arra vártak mikor lépek le :wink:
Nem is tudom h a mi lakásunkat mennyiért lehetne eladni...pedig jó lenne,mert senki nincs már ott szinte....ez mondjuk még inkább belváros mint Nikiéké,meg jóval nagyobb....Vhol 15-20milla közt lehet,de eladni ennyiért...csoda kéne hozzá!!!!! :roll:

Vicuska!

Fogzás:van dentinox,dologél,homeo,akkor kúp a viburcol és a nurofen.A zselék 1-2 percig hatnak,ha csak enyhén fáj neki jó.A kúp jó,a homeot mi most nem szedjük,illetve ha nagyon gáz,ahogy Netti is írta a nurofen.
Pép:ebből is van hipoallergén,vízel kell összekuytulni a port.Doki írja fel receptre,tehát nem a bolti tej van benne(remélem) :lol:
Pöttyök.Lehet h a körte.
Fürdés:sajna mi eddig 1szer fürdettünk nagykádban...nekem macerásabb.Mert először fürödjek le én,mossam ki a kádat,aztán apa hozza a gyereket stb.Fürdést nagyon élvezte amúgy.De aztán apa ki,én gyorsban törölközés,öltözés h tudjam folytatni...Sajna semmi segédeszköz nincs,de már nem is lesz.Ha ülni tud akkor majd áttérünk a nagykádra,picit egyszerűbb lesz,és talán egyedül is meni fog! :wink:

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?