Kutyafüle, szerintem ne vonj le ilyen konkrét következtetést a testvér-viszonyról, egy, vagy akár több rossz példa alapján. Ennyi erővel gyereket se szüljünk, mert úgyis péklapáttal csap bennünket agyon, mint ahogy a híradóban is hallottam.
Mi egyébként négyen vagyunk testvérek, változatos korkülönbséggel. A bátyám és köztem csak másfél év, a nagyobbik húgom és köztem 6 év, a kisebbik húgom és köztem 12 év van. A testvér-viszony is úgy formálódik, ahogy maga az ember. Közeledünk, távolodunk, összeérünk, elhanyagolunk, egymásra találunk. De imádjuk egymást és mindent megtennénk a másikért.
A férjem és a sógornőm dettó egy szív és lélek, pedig azt az ordító különbségtételt, ami kettejük között tettek/tesznek a szülők (a férjem javára)...
Legyen inkább ez a példa előtted jó? Ne az a méregetős, hisztizős.
Nekem a korom nagyjából megszabja, hogy milyen korkülönbséggel szüljek. Kicsivel...
Annus, nagyon szép lett a home-made mei tai. Még a párnázott vállpántot is sikerült megcsinálnod? Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!
Mniki, édes a csajszid. Szép a hátadon is és premier plánban is
Lilit meg inkább hívjuk Évának innentől kezdve. Ahogy sóvárogva néz arra az almára
Mozza, a recepttel kapcsolatban. Én egy rétegben tettem le mellsonkát, de ezt a változatot inkább lányosan kárcsúnak nevezném. Egy férfiembernek ez csak köret lenne. Viszont ha jól megpakolod füstölt-főtt tarjával, vagy elősütött, pirított sertéstarjával, akkor rögtön combosabb kaja lesz. Viszont átgondoltam még 1X a receptet, 1 kg krumplihoz lehet, kicsit sok a 20-25 dkg liszt (sajna és mindig csak úgy érzésre csinálom, mint a palacsintát), inkább csak 15 dkg az.
Dóri, Nóri, nem semmi fültörténetek. Még olvasni is rossz. Lassan mindenki előrukkolhatna egy olyan dologgal, amit eddig még nem osztott meg a topiktársakkal és jól meglepődnénk rajta. Jó kis játék lenne.
Én pl. 3 évesen a 4,5 éves bátyámmal karöltve kitaláltam,hogy fáj a fejünk. Így aztán lehalásztuk a konyhaszekrény tetejéről és testvériesen elosztottuk egymás között anyu fogigátlóját és egy-egy levéllel bezabbantottunk belőle. Még jó, hogy szóltunk a mit sem sejtő szülőknek, hogy mi már bevettünk egy csomó gyógyszert, de még mindig "fáj" a fejünk. Papucsban, pizsiben rohanás a kórházba, sárga gumicső a torokba, sugárhányás, 3 nap kórház
Azóta se voltam kórházban, csak most a szülésnél...