Új privát üzeneted érkezett!

Sajnálom lányok, de olyan jó olvasni, hogy nem csak mi kínlódunk.
Gigi kezd a nem egyszerű kategoriába tartozni! Nagyon nagyon anyás és bújós lett, nagyon igényel. Egyfolytában megy az ajúúúúzás. Meg bújik is nagyon. Remekül érzi magát a bölcsiben, de itthon sajnos ez kijön rajta. Remélem az érdekében, hogy hamar túllesz rajta. Reggel könnyen megy, felébred 7 körül, kap tápit, öltözés, babakocsi, útközben megdumcsizzuk,hogy megy a bölibe, eléneklem neki a hová mész te kiscsibét, aztán beadom. Van egy icipici nyafi, de egyébként szeret odajárni. Csak sok neki, hogy benn van és én meg nem. Csajok erre a nagyon anyás dologra nem tudtok valamit?

Kép
nyafi
 
 


De. Türelem. :wink:

dhbetty
 
 


sziasztok,

itt vagyok, köszi, h hiányoltok, de tényleg semmi időm. most is csak ezért tudok írni, mert dédi kolival játszón.
brutál ez a felujítás...Anna ti hogy bírtátok az építkezést?? nekünk állandóan ott kell lenni, ezer kérdése van a munkásoknak, hova akarunk konnektort, hol lesz a wc...stb... mittom én. ha már ott lakom meg tudom mondani hova lett volna jó konnektor. kicsit lefáraszt ez a dolog. rosszul is alszom, baba kezd egyre erősebbeket rúgni. :shock:

Nyafi, páromnak így a jó, mivel gyöngyösnj dolgozik. a pesti lét rossz neki, mert ingázik a hét mindne napján. :cry: így helyben lesz az iroda.

Cic, nagy gratulálok nektek, sok sok tejcit Boginak!!!!!!!

nálunk inkább apázás van mint anyázás. :lol: Kolos hihetetlen apás. csak apa fürödhet vele, ő itathatja meg... ez jó abbaól a szempontból, ha meglesz a pici talán jobban viseli, h én vele vagyok. amúgy simán ott lehet ahgyni bárhol, több napra otthagytuk szüleimnél h mi nyugodtan tudjunk intézkedni. és nem viseli meg. imád velük lenni. nagy kert, kutya-macska (olyan édesen játszik velük)...

Anna, Betty, vigyázzatok nehajtsátok túl magatokat!! 1 hónapot még kibírtok! jobb a piciknek odabenn.

puszi mindenkinek!!
snooopy
 
 

 
 

Sziasztok!

Orsi de jó hogy írtál. Örülök hogy minden ok. Kérdezted hogy hogyan bírtam az építkezést. Apa már túl volt egy teljes felújításon mielőtt megismerkedtünk. Szóval, neki volt ebben már rutinja. Ő döntött a műszaki dolgokban, mert ahhoz én sem értek hogy hol és hány konnektor lenne praktikus. Rám maradt a design, csempe, falak, színe, bútorok stb.
Így jól kiegészítettük egymást.:-)) Nemsokára vége lesz és olyan jó lesz, olyan helyen lakni ami teljesen a ti ízlésetek sokkal harmonikusabb minden. Kitartást, és ne emelgess, bár pont én mondom, mert én még a bútort szerelést is apával együtt csináltuk.:-))

Rólam: Egyre többször keményedek, néha már azt hiszem itt az idő, de egyre jobban félek is. Nem tudom mi lesz, azt szeretném ha már vajúdok akkor simán szüljek. Félek attól hogy megint az lesz mint múltkor hogy hosszú fájdalmas vajúdás után császár lesz. Szóval nem tudom. Niki te hogy életed ezt meg?

Levike csütörtökön lebetegedett, de nem volt lázas csak folyt az orra, és köhögött. Tegnap már jól volt szóval ma már vittem bölcsibe, de szegénykém kicsit sírdogált utánam nem nagyon akarta hogy otthagyjam. De öt perc múlva már csönd is volt.

Betty ti hogy vagytok, hogy állsz a készülődéssel? Több időd van most hogy Panna is bölcsis lett, nem?. Én most mostam ki a a fele Panna rucit, ma vasalok, és holnap folytatom. A pakkot valahogy még mindig nem sikerült összeállítanom pedig már itt lenne az ideje.

Cicc minden ok? Gondolom tejcsid van rendesen. Majd ha tudsz írj pár sort.

Nyafi hogy állsz a munkával?

A többieknek is puszi!

Kép
KépKép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk, megvagyunk :) Az éjjel jöttünk meg Londonból, kint voltunk a barátnőméknél 10 napig. Ez volt idén A nyaralás!
Patrik nagyon élvezte a repülést nem volt semmi gáz, pedig izgultam.
A bölcsi témához még sajnos nem tudok hozzászólni, mert mi csak jövő hét hétfőn kezdünk, pont az utazás miatt csúsztattunk kicsit. Én már hivatalosan dolgozom, csak kiveszem a szabadságaimat, aztán október közepétől bejárok rendesen 8 órába.
Sajnos a pocaklaó ijesztget minket elég rendesen. A 12 hetes UH-on mértek egy 3,2mm-es nyaki redőt, ami sajnos elég sok. Aztán a kombinált teszt eredményem is persze pozitív lett. :cry: Már szétbőgtem magam, de sajnos most várunk. Megyek október 7-én amniocentézisre, rettenetesen félek tőle, utána 3 napig fel sem kelhetek csak pisilni, de Patrikot legalább 1 hónapig nem emelhetem fel. Nagyon kemény lesz, ettől talán még jobban félek mint a magzatvíz vizsgálattól. Még a pelenkázó asztalra sem tehetem fel, vagy a babakocsiba sem rakhatom bele... nagyon kemény.
Szóval addig várunk, nem tudunk mit csinálni. Gondoltuk, hogy nem utazunk, de akkor meg csak itthon ülök és olvasgatom a rémtörténeteket ami miatt persze nem tudok aludni...
A nemét sajnos még nem tudjuk, de tisztára úgy érzem, hogy ez is fiú lesz, de tudjátok mit, egyáltalán nem érdekel, hogy fiú lesz-e vagy lány! Egészésges legyen ez a legfontosabb, akár milyen közhely is ez a mondat, de nagyon igaz!!!

Cicc: Nagyon Sok Boldogságot és Egésséget Kívánok Nektek! Ügyes vagy :)

Bocsánat lányok, hogy nem írok most mindenkinek külön, jó sokat írtatok szerencsére :) Anna, köszönjük a hiányolást, jól esett...

Most már leszünk, majd beszámolok én is bölcsis dolgokról, kíváncsi vagyok, hogy fog menni! Szép napot mindenkinek :)

Kép
zuzmara08
 
 


Nagy kalappal Zuzi! Anglia hogy tetszett? Remélem a köv. vizsgálat jó lesz. A felemelést úgy lehet megoldani, hogy földön, vagy ágyon pelózol, a babakocsit meg úgy, hogy olyan legyen, amibe egyedül be tud mászni.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, 2 napig tarott mire utolértelek titeket!
:)
Mi jól vagyunk, bár manócska furcsán viselkedik mostanában.

Zuzi!
Kitartást! Szurkolunk, hogy ne legyen baj!


Cic!
GRATULÁLUNK!!!!

anna!
Csak óvatosan! Ne erőltess semmit ami fáraszthat. Ráér még a kicsi.


Mi is lassan elkezdjük a kistesó projektet. Majd meglátjuk hogy fog összejönni.
Szóval az én édes kicsi fiam nagyon agresszív és verekedős és hisztis lett. Nem tudom miért, és azt sem mivel tudnám leszoktatni róla. Ha valamit nem szabad, és rászólok, elkezd üvölteni meg sírni, földhöz vágja teljes erőből ami a kezében, odajön hozzám és engem is elkezd ütni. Ha megfogom a kezét, hogy ne üssön meg, akkor meg megharap. A baj az, hogy bárki szól rá, akkor is engem ver.
Már 10 hónapos korában visszajöttem dolgozni, úgyhogy az nem lehet, hogy hirtelen elszakítottam és haragszik. Eddig nem volt vele baj, az utóbbi pár hétben kezdte. nem ütök vissza amikor megüt, mert nem akarom az agressziót agresszióval kezelni. A szép szó sem segít. Nem tudom mi váltotta ezt ki nála, de nagyon rossz amikor este végre találkozunk, így viselkedik velem. Nagyon örül amikor odaérek hozzá, el sem akar engedni, puszlgat és ölel. Csak fél óra múlva, ha valami rosszat csinál, engem üt.

Van valakinek tippje, hogy mivel szoktathatnám le róla? Jelenlegi módszerem az, hogy nem veszek róla tudomást. Ez reggel bevált, de nem tudom mire vezethet ez.

Miden segítséget szívesen fogadok!

És mindenkinek puszi! Bocsi, ha valakire nem reagáltam... :oops:

Kép

Erika
erisunny
 
 


Eri nekem van egy két tipp. az egyik, hogy azért csinálja, (már ha nem történt az utóbbi időben valami trauma a kis életében ennek érdemes utánanézni, hátha mikor nem vagy otthon, akkor valami) mert hiányzol neki, és ennél jobban nem tudja kimutatni azt hogy mennyire igényel. Amit érdemes bevetned, hogy ha elharapódzik a viselkedése, akkor beteszed a kiságyába, miközben elmondod, hogy most megy a büntibe, meg gyorsan, hogy miért, majd kijössz a szobából. Elkezd hisztisen sírni, majd ez átvált panaszos sírásra, van akinél ez 10 perc is, én többet tuti nem várnék, akkor menj be, ki akar hozzád kéredzkedni, ha elfordul és üvölt, akkor mond, hogy látom, hogy még nem nyugodtál meg és gyere ki még egy kicsit. Ha kikéredzkedik és megnyugtatod, hogy már csak hüppögjön, akkor meg el kell mondani, hogy miért tetted büntibe. Nálunk istenien bevált!!!!!!!!

Kép
nyafi
 
 


Szia!

Az thiszem kipróbálom a mósdzeredet. Sajnos nem tudom mi változhatott, a nagymamával és nagypapával van napközben. Nagyon szereti őket, soha nem volt gond. Lehet, hogy tényleg az a baj, hogy hiányzom neki. Meg kell beszélnem a nagyiékkal, hogy ha üt, ne üssenek vissza. Csak apám elég nehéz eset... De akkor is az én fiam, szeretném ha segítenének, nem pdig nehezítnék a helyzetet jobban.

Remélem hamar leszokik róla.

Kép

Erika
erisunny
 
 


Zuzi de jó hogy jöttél, hiányoztál már nagyon innen. Sajnálom hogy ez történik veletek, nem lehet könnyű de annyira határérték hogy reméljük csak rosszul mérték le, és nem lesz semmi gond. Nem értem hogy miért nem csinálnak most egy méhlepényből való mintavételt? Miért kell megvárnotok a 18. heti magzatvíz mintavételt?

Levinek a bölcsi egyre jobban tetszik, ha mondókáznak meg énekelnek megy oda és ő is csinálja a nagyobbakkal együtt annyira cuki lehet. tegnap voltam a kórházba és hazafelé menet gondoltam bekukucskálok a kerítésen keresztül a gondozónéni észre vett és mondta hogy ilyet ne csináljak. Pedig meg sem látott, de állítólag odament a bokrokhoz, és ott üldögélt egy kicsit mikor már ott sem voltam, mintha megérezte volna hogy ott voltam. Pedig látni biztos nem látott mivel a kerítésnél sok bokor van, még én is alig láttam be. Na mindegy ez biztos telepátia. De olyan jó volt látni hogy ott játszik magyaráz, annyira cuki volt!:-))

Eri, Nyafi módszere jónak tűnik de ne feled nem mindenkinél jön be, szerintem, minden gyerek más valakinek erősebb a habitusa. Én a kiságy helyett máshova raknám, nehogy megutálja az ágyát mert akkor már a lefekvéssel is baj lehet majd.
Lehet hogy most jött el a dac korszaka és a hiányodat, így mutatja ki. Szerintem sem jó ha ilyenkor visszaütünk mert erőszak, erőszakot szül. Az is jónak tűnik hogyha nem figyelsz rá, hátha abba hagyja, ha látja hogy nem reagáész rá. Majd írj hogy sikerült.:-) És fel a fejjel, vannak nehezebb időszakok.

Szóval tegnap voltam a kórházba, megvizsgáltak mondták hogy 1 ujjnyira már tág vagyok és jól fel van már puhulva a méhszájam. Szóval kezdődhet az izgalom. Nem bánnám ha hamarabb jönne nagyobb lenne az esélyem hogy természetes úton menjen minden.

Többiek merre vagytok. Betty hogy bírod a finisht?
Niki mi újság veletek? Többiek???

Kép
KépKép
boganna07
 
 


Sziasztok,

jaj Zuzi, nagyon drukkolok, h minden rendben legyen!
nekem az afp leletem lett alacsony, de megnézték egy jó UH géppel és minden rendben volt. én is paráztam egy sort.
tudom milyen kemény ha nem emelhetsz. engem még most óvnak tőle, pedig tök zárt vagyok...dehát az előzmények (vérzés) miatt.

Erika, én is arra tippelnék, h hiányzol neki. Kolos pont ezt csinálja ha két napra a szüleimhez adjuk. ott egy tünder, mondják is anyáék: "nem tudom miért mondjátok, h hisztizik, egy szava sincs".de ahogy megérkezünk, és vlmit nem kaphat meg, rögtön földhöz veri magát..stb. aztán meg jön és le nem lehet rakni, állandóan rajtunk lóg.

Anna, hát azt én sem bánnám ha előbb jönne a picur. :) de én azért azt mondom vigyázz, ha két éttel előbb jön oké, de ne egy hónappal.

Nyafi, hogy vagytok? Gigi?
snooopy
 
 


Persze Orsi én sem most rögtönire gondolam:-))
De ha október elején kint lenne az nem lenne rossz. Tudom még van 1-2 hét amíg fontos hogy bent legyen. De ha látnál te is megsajnálnál.:-))))) Na jó ez csak vicc volt. Jó hogy most van fél napom míg Levi bölcsibe van addig pihenek ami nagyon jól esik, sajna segítségem nincsen mert mindenki dolgozik, és szerencsére ma is vidám volt mikor mentem érte a bölcsibe. Szóval minden ok.

Kép
KépKép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Zuzmara :(
...én sem értem, hogy miért kell októberig várni :?
DRUKK, hogy minden rendben legyen!

Erika Nektek is DRUKK a tesóhoz! :wink:

..ma végre befejezte a fogdoki a gyökérkezelésemet... és nem fáj tegnap óta :P

Mi Levivel alvási rekordokat döntögetünk... ma 10 után keltünk fel ... majdnem 12 órákat alszunk :roll:
(szedek egy antibiotikumot - fogdaki írta fel - és állandóan álmos vagyok )

Levi egy ideje... ha valami érdekli vagy tetszik neki rögtön kérdezi, hogy AZ MI? MI? MI?
(ez nem később szokott lenni? - a keresztlányunk 3 éves volt, amikor ezt csinálta...) :roll:
...és mindent megjegyez.. ma már előre mondta, hogy ez a kórház, ez templom...stb :P

...egy hónap (vagy még annyi sincs már) és jönnek a babák sorban :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Gigi is már mi-zik... :D Tuti, hogy még három éves korában is tartani fog :D Én is paráztam, hogy akkor megutálja az ágyát, de nem. És azért nem kezd pont félni ebben a nevelésben, mert a kiságyát ismeri és megszokta. Esetleg nagypapát is érdemes ebbe belevonni, bizti szivesebben csinálja, minthogy megüsse...

Kép
nyafi
 
 


Gigi egy náthamanci, de már gyógyulgat. Most nem is jár bölibe, majd jövő héten viszem. Holnapra Gábor kivett szabit, mert megyek állásinterjúra. Kéretik szurkolni!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm lányok a drukkolást, szükségem is van rá...

Szóval a lepényből vett mintavételt a genetikus nem ajánlotta. Szerinte elég nagy a vetélés aránya és azoknál szokták csinálni akiknél magasabb 4-5mm a nyaki redő mérete. Mivel nálunk 3,2-3,1mm ezért jóval nagyobb lenne ennek a vizsgálatnak a kockázata (vetélés) mint az, hogy beteg a baba. Ezért döntöttünk a magzatvíz vétel mellett, ami ugyan jóval később ad eredményt (3-4 hét), de 100%-os biztonsággal megmondja a tutit. Így még sajnos másfél hét az amniocentézis, és még plusz a várakozás. Nem könnyű, de ez van. :(

Nyafi nagyon drukkolok neked, kápráztasd el őket!!!!! :)

Kép
zuzmara08
 
 


Nyafi +++++++++++++++++
Zuzmara ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


hát ez az állás nem volt az enyém...

Kép
nyafi
 
 


Sajnálom nyafi, milyen állásra jelentkeztél?
Panka is itthon volt 2 napig, ő is beteg volt, Ma reggel visszavittem dokihoz, habár még köhög és inhalálni kell 3x, de azt mondta a doki, hogy végülis mehet..

Zuzmara remélem minden rendben lesz. Lélekben ott vagyok.

dhbetty
 
 


Betty önkormányzatnál munkaügyi előadó. Vártak gyakorlatot is, na az nem volt.

Kép
nyafi
 
 


Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Sziasztok!

Nyafi
...majd a következő állás!! :wink:

Remélem mindenki jól van... Panna is meggyógyult...

Mi nézelődtünk lakáscsere ügyben...
Minden napra jut egy.
Holnap kiderül, hogy a legjobb ajánlat összejön e... addig izgulunk - akkor nézi meg Bp-en a tulaj a miénket...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kép Bogi induláskor
Kép Bogi apa vállán szundizik
Kép Megszületést követő első fél órában

És amit Niki is csatolt korábban (a tényleg megdöbbentő):
Kép Csabi Kép Bogi

Ugyan egyik gyerekemnek sem ez a sztárfotója, de megdöbbentő a hasonlóság. Csabi mostanság:
Kép Nyuszika (fürdés után)
Kép Szülés előtti szombat

Most csak képeket raktam gyorsan, megnézem, hogy maradt-e időm irni ....

Kép


Kép
fcicus
 
 


Köszönöm szépen a gratulációkat!!!

Rettentő gyorsan szültem, de tényleg. Még én sem dolgoztam fel teljesen, nehezebb, mert minden annyira gyorsan történt, hogy még a szülésbe bele sem tudtam élni magam.

Reggel 6.30kor keltem arra, hogy kiráz a hideg és kényelmetlenül éreztem magam, de ennyi. Aztán n8kor hívtam anyumékat (a n9-es busszal mentünk volna hozzájuk amúgy is), hogy lehet jobb, ha ők jönnek, mert nem vagyok túl jól. Aztán n9-ig néztem, ha tevékenykedtem 3 percenként fájt, ha leültem 5 percenként, de nem volt ez sem igazi fájdalom. Hívtam a szülésznőt is, hogy mi a helyzet, azt mondta, hogy nem fájhat nagyon, mert simán tudtam beszélni vele a telefonba. Végül anyumék jöttek értem, és mivel ők sem vették komolyan, hogy talán szülök, ezért kb. fél 10re értek csak ide. (n9-kor hívtam őket, Diósdon vagyunk) Akkor már azért ha fájt, rosszabb volt, de még mindig tudtam beszélni közben stb. Petit is hívtam, hogy inkább pakkostul bemegyek a kórházba, max hazaküldenek, de jöjjön ő is a munkahelyéről, max egy nap kiesik. Szülészemet és szülésznőmet is hívtam, hogy bemegyek a kórházba, mindketten mondták, hogy indulnak ők is.
Na, kocsiba be, indulás a városba. A kamaraerdőnél (ez a kórháztól dugó nélkül 10 perc, mi dugóban mentünk, így volt 15 perc) éreztem először azt, hogy ez már nagyon nagyon fáj, és fájás közben lecsöndesítettem anyukámat, szóval ott már komolyan vettem a dolgot. 2 percenként fájt már, de még mindig kibírtam ülve, és tudtam kényszeredetten mosolyogni a fiamra, hogy nincs semmi baj, csak fáj egy kicsit anya hasa. :lol:
10 óra előtt pár perccel értünk a kórház elé, aput kértem, hogy jöjjön velem a cuccokkal, anyu Csabival a kocsiban maradt. Ahogy haladtunk felfelé, már mondtam apunak, hogy ha Peti nem ér ide, neki kell bejönnie szülni, hát úgy elfehéredett, közölte, hogy nem, hívja majd anyut. :lol: (később tudtam meg, hogy apukám valójában nem bírja sem a vért, sem semmilyen kórházi beavatkozást)
Ahogy beértünk a szülészetre gyakorlatilag megvizsgálni sem tudtak. Kinyitották az ajtót, mondtam, hogy ki a szülésznőm, a dokim, hogy már szóltak, hogy jövök, és hogy ez a gyerek nagyon ki akar jönni. Bementünk a vizsgálóba, de csak annyira, hogy átvegyem a pólómat, vezettek egy szülőszobába. Felcsücsültem, és az ügyeletes szülésznő megvizsgált... nincs méhszáj, a babát csak a magzatburok tartja. :shock:
Mondta, hogy kimegy egy pillanatra, szól az ügyeletes dokinak. Kiment, egy másodperc és nyílt az ajtó, jött a szülésznőm az ügyeletes szülész orvosnővel. Épp jött egy fájás, mondta a dokinő, hogy megvizsgál. Hozzám sem ért szinte, a magzatburok putty, elpattant, elöntött a meleg magzatvíz és nyomhattam. Aranyos volt a dokinő, le akart fektetni, én meg rászóltam, hogy hagyja az ágyat, mert nem tudok fekve nyomni. Odébbment. :lol: Nem ért be se a dokim, se a férjem, még anyukám sem ért fel a kocsiból. A szülésznővel ketten megszültük a babát.
Fantasztikus volt egyébként, mert rosszul vettem a levegőt és remegett a kezem lábam, nagyon ideges voltam amiatt, hogy egyedül vagyok. Az első tolónyomásnál nyomtam, aztán két fájás között a szülésznő olyan tökéletesen elegyengette a baba fejét, hogy a másodikra már nem kellett tolnom, kicsúszott a baba.
Annak ellenére, hogy nem kaptam beöntést sem, tusolni sem tudtam, meg semmit, gyakorlatilag sem végtermék nem jött ki, sem szakadás, sem repedés, sem vágás, semmi.
Csak kijött a gyerek és kész. Odapottyant a két lábam közé. Fantasztikus volt, mert megkaptam, és rám nézett. És egyedül voltam....
De a szülésznő azt mondta, hogy ilyen tiszta szülést ő még soha nem látott. A méhlepény is csak úgy kicsúszott később. Aztán negyed órát késett a Peti, a dokim meg 20 percet, végül ő vizsgált meg és mondta rá az áment, hogy minden oké.

Szóval 10.15-kor megszületett Bogi, a hunci által korábban ismertetett adatokkal. :lol: A 2 órából az első másfelet végigcicizte.

Lányok!!! Aki a másodikat várja! Nagyon fontos, hogy nekem ugyan a szülésznő felhívta a figyelmemet, de nem szokták:
a szoptatás az elején nagyon fáj!!!!
Minél többedik gyerekedet szülöd, annál jobban. Nekem konkrétan a szülés utáni! másfél óra sokkal jobban fájt, mint a szülés 4 órájából bármelyik perc.
Hányingerem volt, fájt a fejem és görcsölt a hasam. Az első 4 napban végig, minden perc szoptatásnál. (már pedig Bogi az első éjjelből 5 órát cicin volt, a második éjjel meg 4-et) Be is indította a tejem, igaz csak most lódult meg, de a lényeg, hogy hazajöhettünk 3400 grammal végül.

Ma csak ennyit tudtam írni, majd később írok még, egy csomó mindent akarok mondani az anyamániákkal kapcsolatban.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Ja, fontos azért a számomra, hogy a szülésznőmnek 5 gyereke van.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Cicus!

Nagyon jó volt olvasni a történetet! Elképesztő milyen gyorsan ment! És nem is volt kicsi baba! Se metszés, se repedés. Készültél rá egyébként is, hogy gátvédelemmel szülj? Nem semmi.
És a hasonlóság! Elképesztő. :shock:
Az első gyereknél mindenki azt mondja, hogy az apukára vagy az anyukára hogy hasonlít a gyerek. A másodiknál már azt, hogy hogy hasonlít az idősebbik tesóra! :lol: Rám is mindig ezt mondták! :lol:

Mi is megállapodtunk a párommal, hogy februárban elkezdünk dolgozni a kistesón. Karcsira nem számítottam anno, nem mondom hogy becsúszott, mert olyan nincs. Csak 5 évig ugyanúgy voltunk együtt a párommal, védekezés nélkül és akkor összejött minden. Szeretnék a másodikra jobban felkészülni. Néha úgy érzem, hogy az első terhességet és szülést nem úgy éltem meg ahogy szerettem volna. Jobban rá akarok készülni.
Viszont, megváltozott a Karcsi. Szerencsére leszokott a verekedésről. Összeturmixoltam a tanácsokat, mindegyikből vettem egy kicsit. Pl. nem vettem róla tudomást, amíg nem láttam rajta, hogy már nem a düh hajtja, hanem direkt csinálja. Utána ment a sarokba egy matracra. Ott üvöltött, földhöz is verte magát, nem lett baja, 5 perc múlva pedig odamentem, meglátott, felkéretőzött, hüppögöt még egy kicsit. Elmondtam miért volt ez, adtam neki egy puszit, és addig nem raktam le, amíg ő is adott nekem. Ezt 2x kellett megcsinálnom. Most hétvégén nem volt semmi baj vele. :lol:

Kia!
Sok szerencsét a lakáshoz! Drukkolok hogy sikerüljön!

Kitartás minden kismamának!

Erika

Kép

Erika
erisunny
 
 


Azta Rakétabogi! És milyen picike! Jó tudom, hogy nagy a súlya, de nekem a Gigi kicsi! :lol: :wink: :wink:
Eri tök jól csináltad! Én is így szoktam. Meghallgatok mindent, aztán úgy csinálom, ahogy nekünk jó.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok!
Hát, hogy emlékeztek-e rám, nem tudom, kicsit elmaradtam.... :oops: De most csatlakoznék újra.Rólunk csak annyit, hogy minden nagyon rendben van, Kristóf rakéta-gyorsasággal fejlődik, csak ámulok és bámulok...mint ti, mindannyian. Neki a beszéd az "erőssége", ha lehet ilyet mondani. Imád beszélni, mondókákat tud ("csiga-biga tó dik szajvadat, összetöjöm házadat", zsip-zsup kenderzsup, ecc pecc kimehetsz stb.)Imád mozogni, nagyon-nagyon eleven, és kissé hisztis :( Mint ahogy többnyire ti sem, én sem tudom, hogyan reagáljam le ezeket az akaratoskodásokat, de várom már a végét :lol: És hát, mi is várjuk kistesót, aki minden valószínűség szerint kislány :D :D :D Vele is minden rendben van, hatalmasokat és rengeteget rúg (pedig azt hittem ő nyugodtabb lesz, mint Kristóf). Egyébként nekem ez a várandósság most nagyon fárasztó....Kristóf miatt.Hulla vagyok estére...De hát ezt ti is így élitek meg, gondolom...A születésre már legalább 4 dátumot kaptam, szerintem előbb fog jönni, mint január 24.

Cicus! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek Bogihoz!Tényleg eszméletlen a hasonlóság a tesók között!!!És nagy mázlista vagy, hogy ilyen szülésed volt!!! :lol: Így már értem, hogy tudtál így mosolyogni a fényképen, fél órával a szülés után. :D :D
Ez a szoptatás dolog elég ijesztőőnek hangzik :? Nekem Kristófnál is fájt az elején, és véres volt a cicim két hétig.

Kia: A "mi ez?"-nek szerintem itt az ideje.Nem a "miért" korszakra gondoltál 3 évesnél?

Erisunny: Hú, ez a verekedős dolog nagyon nehéz lehet neked...remélem, ez a jó helyzet most véglegesül. Szerintem is a hiányod okozza kisfiad reakcióját....

Hű, a többieknek is nagy gratuláció a tesókhoz, majd írok többet is, de most le kell feküdnöm.
Jó éjt!

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

Húúú, Cicc!!! Fantasztikus volt amiket írtál, tiszta libabőrös lettem :) Nagyon édes kislány Bogi, és pokolian hasonlít Csabira :)

Amúgy nekem nagyon fájt a szoptatás már Patriknál is, be is csomósodott a mellem, sokat szenvedtem miatta. Gyakorlatilag az első pár napot végigkönnyeztem amikor etettem.
Viszont döbbenetes, hogy ilyen hamar megszültél. Csabinál mennyi ideig tartott?
Patrikot én az első fájástól számítva kb. 3,5 óra alatt megszültem, ha úgy járok mint te, akkor most éppen, hogy csak beérek majd a kórházba :lol: :lol: :lol: Ez persze nem törvényszerű, de azt hallottam, hogy a második baba sokkal könnyebben megszületik mint az első és így tovább...

Minden esetre gratulálok mégegyszer Nektek! :-)

Linus nektek is gratulálok a kislányhoz :-)

Patrik tegnap volt először bölcsibe, hát mintha ott se lettem volna. Ügyet sem vetett rám. Úgy sírt szegénykém amikor elhoztam, alig tudtam megvígasztalni. Ma már ebéd is volt, sajnos jogosan féltem tőle, az a hisztit... Apám! Azt hittem elsüllyedek! Esze ágában nem volt enni, ment volna játszani. Nagy nehezen beleimádkozatm pár falatot, de úgy üvöltött, hogy jobbnak láttam eljönni. Persze fél perc sem telt bele már röhögött. Csak én égtem ezerrel leginkább saját magam előtt. Holnap nem megyünk mert nem lesz a gondozója, ezek után nagyon kíváncsi leszek a csütörtöki napra...

Kép
zuzmara08
 
 


Linus én emlékszem, kiccsajhoz meg gratula.
Anna vajon :roll: :roll:
Zuzi te hova irattad a babót? Nem volt gond,hogy babát vársz? Mikor először benn ebédelt Gigi, és alig evett, mondtam a gondozónak, hogy ő ennyit eszik. Azt mondta, hogy anyuka nem próbálja meg etetni a gyereket? Mondom én? Fél éve nem fogadja el tőlem a kanalat...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Nyafi, Patrik a Jerney utcai bölcsibe jár. Próbáltam etetni is, hogy az ölembe ültettem, de annyira szenvedett, ment volna játszani, egyszerűen nem maradt meg sem a széken, sem a kezemben. Először szépen leült, evett egyedül 1 kanál főzeléket, illetve csak húst, megrágra, ivott és már szállt is le a székről... Onnantól fogva csak a szenvedés ment, én próbáltam ott tartani, de hiába, könnye nem jött, csak a hiszti ment. Aztán elengedtem, hogy hátha nem játszani akar, hátha más kell, gondoltam megnézem. Hát persze, hogy egyből ment a játékokhoz. Aztán vissza a székre, még pár kanál kaját beleimádkoztam, de egy harc volt az egész....

Nem tudom mit csináljak! Itthon beteszem az etetőszékbe, és nincs mese, eszünk, de ott simán leszáll...
Van valakinek ötlete??? Teljesen tanácstalan vagyok!

Azt, hogy terhes vagyok, csak Patrik gondozója tudja a főnök még nem. Bár mindegy is, mert én már hivatalosan dolgozom, csak a szabadságaimat veszem ki. Okt. 16-án már rendesen 8 órában bemegyek dolgozni. Tehát munkáltatóit vittem, nem köthetnek bele semmibe, hiába vagyok terhes.

Kép
zuzmara08
 
 


Nyafi tt vagyok még 2in1. De már nagyon nehezen bírom. Levi is a tegnap meg ma itthon maradt mert még mindig köhög, ezért kihívtam a dokit azt mondta antibiotikumot még mindig nem kell szednie mivel még hőemelkedése sincs. Kaptunk Cataflant meg köhögés csillapító szirupot. Szerdáig rendbe kell jönnie. Ma már alig köhögött. Szóval ha minden jól megy akkor csütörtöktől újra bölcsi, de most már apa viszi be. Biztos lesz egy kis sírás de ez kb. 2-3 perc utána minden okés.
Holnap megyek a kórházba NST, UH, eredmények megbeszélése stb. Kíváncsi leszek tágultam-e tovább vagy maradt az egy ujjnyi. Utána írok mi újság.
Annyira fura olyan kettősség van bennem, úgy szeretném ha túl lennék a szülésen, de ugyanakkor rettegek tőle.

Zuzi, Levi is hasonló képen csinálta mint Patrik, biztos az újdonság ereje, na meg a sok ismeretlen játék. De ahogy a gondozó nénije mondta szó nélkül megcsinálta, sőt most már olyan jól eszik hogy szerintem hízott is mióta bölcsis. Szóval én a helyedben kimennék hogy és a gondozónénire bíznám. Tudod nekik nem tudják úgy megjátszani magukat, velünk szemben sokkal több mindent megengednek. Lesznek még majd buktatók de kérdezz csak én is sok mindenen meglepődtem. Ha én megmondtam volna neki hogy fűre motorral nem megyünk akkor hatalmas hiszti földre borulás lett volna. De amikor a gondozónénije mondta szó nélkül ment vissza a betonra. Azt hittem nem látok jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha jól emlékszem amikor Patrikot felvették a bölcsibe te még nem is voltál terhes. Szóval ez lehet az oka, na meg ahogy elnézem nálunk is van aki csak tudott szerezni munkáltatóit kéz alatt.

Linus gratula a kiscsajszihoz, hogy hogy nem jöttél ilyen sokáig? Visszamentél dolgozni? Majd rakj fel képeket Kritófról, na meg pocis képet is kérünk.:-))

Niki mi újság? Réka hogy viseli a bölcsit? Jó lenne hallani felőletek!

Cicus, irgy,irigy,irigy. Hogy csináltad, kérném a receptet. Tényleg hogy készültél rá? ittál valami teát vagy.......???
Kis Bogi nagyon helyes, Csabi meg már igazi nagy fiúcska. Hogy bírod a két gyerkőcöt van segítséged?

Többieknek puszi!!
Kép
KépKép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Anna, köszi a tippet, lehet, hogy az lesz a vége, hogy kimegyek és rábízom szegény gondozóra a dolgot... Nagyon megviselt a viselkedése, azóta azon gondolkodom, hogy mit és mikor rontottam el... Bár a gondozója szerint láttak ők már sokkal cifrább dolgokat is, ez szinte mindennapos náluk, csak én nem vagyok hozzászokva, hogy ilyet az én gyerekem csinál.

Én fű alatt biztos nem mertem volna munkáltatóit szerezni, nagyon sok mindent von maga után... én ennél parázósabb vagyok. Amikor kiderült áprilisban, hogy mégsem szűnt meg a munkahelyem jogutód nélkül már tudtam, hogy visszamegyek dolgozni. Beszéltem is a munkahelyemmel, tehát elég időben szóltam... Akkor még nem tudtam, hogy mikor leszek újra terhes, de most szeretnék a legtovább dolgozni, amíg csak tudok.

Szorítok neked, hogy sima és gyors szülésed legyen :)

Kép
zuzmara08
 
 


hát nekem fű alatt van...majd lesz valami...Miért rendszeresen kijárnak és ellenőrzik, hogy ki hogy van bejelentve? És aki nincs bejelentve, de dolgozik, azzal mi van?
Zuzi azt a bölit nem ismerem. Hozzátok nem kell ember? Még mindig nincs állásom. Holnap is megyek, ma is voltammmm......Egyébként jó amit Anna írt, nálunk egyszer volt, hogy én benn voltam etetésnél. az volt, amit írtam. Azóta nem volt ilyen, nem evett velem és anyuka gyönyörűen eszik és kinyalja a tányért... :shock:
Anna+++

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Cicus gratulálok Bogihoz! :)

Linus örülök, h újra itt vagy, én gyakran hiányoltalak. Nem lehet elfelejteni, gyerekeink egy napon születtek. :)
Gratulálok a kislányhoz!
Mutatsz képeket?

Zuzmara!
Kicsit ledöbbent, hogy a bölcsiben nem nyugtattak meg, hogy ez normális dolog. Panna 2 napig nem evett a bölcsiben, míg a többiek ebédeltek, vagy reggeliztek addig ő játszott.
El volt ájulva a sok újtól, mondták, h hagyjam csak, ez normális dolog, a világért se erőltessem, h egyen, mert azzal elrontok mindent. Majd jön ő magától.
Úgy is volt. 3. napon odaült, sőt olyan dolgokat is megevett amit itthon nem..
Ez természetes, hogy nem megy flottul minden, sőt még nekünk sem, pedig szept. 1-je óta járunk..és lesznek is még akadályok, ez tuti. Csak ne erőltess semmit és légy türelmes, mert ha idegeskedsz csak rontasz a helyzeten.
Őket is meg kell ám érteni...

Én pihenésre vagyok ítélve, mert fokozatosan rövidül a méhnyak és minden fel van puhulva már, azaz szülhetek holnap is, de akár nov. 3-ig is kihúzhatom.
Most úgy fáj a hasam, hátam, derekam, h inkább már mennék..


:oops:
De legjobb az lenne ha nem fájna és maradna még 2 hétig.
Egyébként 2655 g, szóval gond már nem lenne..

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Nyafi, megkérdeztem, de nincs hely. :( Bár megmondom őszíntén, hogy én nem ajánlanám azt a helyet, max az ellenségeimnek, de azzal is tisztában vagyok, hogy sokkal könnyebb úgy munkahelyet keresni, hogy van az embernek egy állása, még ha átmeneti akkor is. A szemem, fülem nyitva tartom és jelentkezem ha megtudok valamit.

Nyafi, Betty köszönöm nektek is a nyugtató szavakat. Az az igazság, hogy még este felhívta a férjem a gondozót, (itt lakik a házban) és megnyugtatott, hogy ilyen van, és egyáltalán nem ritka, hogy így viselkednek az elején a gyerekek. Az lesz amit Anna és Nyafi írt, hogy ki fogok menni a szobából, hátha egy "idegen" tud hatni rá... Valószínű, hogy a hormonok is közrejátszottak, hogy így a szívemre vettem a dolgot...
Jaj lányok, pont egy hét és túl leszek az amniocentézisen, legalábbis remélem... úgy felgyorsítanám most az elkövetkező hónapot!

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Cicus
Nagyon szépek vagytok a képeken! GRATULA +1x!!
..valóban gyors volt a szülés... hogy hasonlít a miénkre :lol:
(kivéve a gátmetszést)

Linus
Szia! Örülök, hogy írtál...
Gratula a tesóhoz!

Anna jobbulást Levinek! Neked pedig kitartás... már itt a vége!

Zuzmara +++++++++++++++

Mi jól vagyunk....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Anna a recept!
Betöltött 36. héttől minden nap (kívéve vasárnap) meghatározott homeós szer, napi málnalevél tea, amit két hét után másfél litert kell egy nap meginni (volt olyan nap, hogy egy kortyot sem ittam), és gátmasszás egy speckó olajjal, amit egy Babaváró nevű helyen vettem. Ezek együttesen hatottak, de úgy indultam neki, hogy a méhnyak nem volt már 1 centi sem másfél héttel korábban és kissé fel volt puhulva.
De a gátmasszázs az nagyon kellett. Peti csinálta, 5 perc masszázs, aztán széthúzás amíg nem üvöltök, és végül tartani egy kicsit, én próbálni ellazulni. Nagyon hatásos.

Később még jövök, mert bár nem vagyunk bölcsisek, egy csomó dolgot tudok hozzászólni....

Kép


Kép
fcicus
 
 


:roll:

1-2 kép:
Danette után
Kép
Ébredés :lol: (átraktam az ágyába a kedvencekhez)
Kép
Olvasok
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Először is Nagy-nagy gratula Cicc....a kicsi Bogihoz!!!
Kornállal én is sokkal gyorsabban tágultam és a fájésok elejére én is azt hittem hogy csak jóslók!!!Valamint nekem a vége felé sokkal jobban fájt minden egyes fájás és sokkal intenzívebb volt.
Jaaa és nekem nemfájt a szoptatás!!!Csak 2naqpig folymatosan cicin lógott az én Drága kisfiam és olyan hulla fáradt voltam hogy egyszer nem ébredtem fel az ordítására úgy pofoztak fel a szobatársaim(szó szerint) :D
Zuzmara nektek szorítok nagyon!!!

Linus üdv újra itt és gratula a kislányhoz!!!

Anna köszi a sok sok hiányolást!!! :) Nagyona finish-ben vagytok már Bettyvel :shock: Egyébként én is homeoztam és málnaleveleztem....csak azt sajnálom hogy későn kezdtem el!

Csak gyors bejelentkezés...nagyvonalakban leírom mi a helyzet velünk:

Elköltöztünk...ami nagyon jóóó...nagyon sok még a tennivaló....Réka imádja a bölcsit...néha ő is ok nélkül hisztis...amióta bölcsis mind2 gyerkőcöm beteg folyamatosan sajna!Sajna még csak mobil netünk van így elég neházkes írni is!!!
Jaaaa és hiába a sok betegség így sokkal könnyebb már hogy külön lakunk és Réka bölcsiben van és Kornél végre elindult Kúszik ...már 4kézlábazik és próblkozik a mászással.....és.....imádom annyira cukorfalatka!!!! :D
Szóval az első félévünk nagyon kemény volt de mostmár nagyon élvezem!!!!IMÁDádomŐket!!!!!

Na megyek csucsulni!!!!

Puszi
Niki
Vendég
 


Niki de jó hogy te is írtál!!! Örülök hogy minden kezd rendeződni. Én tudom hiszen mi is sokat vártunk az új lakásunkra. Olyan jó végre beköltözni!!! Jó hogy Réka szereti a bölcsit. Mi a héten nem vittük Levit mert már egy hete köhögött igaz se láza se hőemelkedése, meg minden gyerek köhög a bölcsibe. De úgy döntöttünk hogy ezt muszáj kikúrálni nehogy valami szövődménye legyen. Szóval ma már apa viszi hogy szokja hiszen már bármikor jöhet a kis Panka.

Viszont van egy kis problémánk. Tegnap voltam a kórházban, és az utolsó vérképem elég vacak lett, kiderült hogy nagyon vérszegény vagyok. Kérdezték hogy nem ájulgatok-e. Mondom csak nagyon fáradékony vagyok. Szóval mondta a dokim hogy így nem lehet neki indulni a szülésnek akár, császár akár, természetes úton fogok szülni. Sok lesz a vérveszteség, és nem akarják hogy végén vérátömlesztés legyen. Így most kétnaponta járok a dokimhoz injekciózásra. Vénásan kapom, és én azt hittem hogy ez olyan mint egy sima vérvétel, de nem. Annyira feszített és fájt, na meg miközben nyomta belém, mondta lehet újra kell szúrnia mert nem viszi befele az anyagot. Na ott abban a pillanatban feljöttek a régi élmények. Amikor a szülőszobán voltam és vagy 4-szer szúrtak a császár miatt mert annyira vacakok a vénáim. Olyan rossz volt mikor hazaértünk és Levit nem tudtam felemelni magamhoz szorítani mert annyira lezsibbadt a kapom. Na de fel a fejjel, most nem kezdhetek el pánikolni, mivel ha tetszik hanem a kis Pannának ki kell jönnie nemsokára.

Betty Panka remélem már jobban van, Te meg pihenj sokat hogy azért még bent maradjon a kishugi, és növögessen még. Tényleg ha van képed raksz fel?

Cicc, te aztán tényleg lelkiismeretesen felkészültél a szülésre, és meg is lett az eredménye. Annak a homeos bogyónak mi a neve, mert azt is beszerzem. Bár lehet már késő lesz.

Kia , Levi manó nagyon cuki a képeken. Nem ízlett neki a Dannone?? Drukkolok a kistesóhoz!!

Zuzi nemsokára kiderül minden, és nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!!!++++++++++++++++++++

A többieknek puszi!
Kép
KépKép
boganna07
 
 


Sziasztok,

Cic, eléképesztő milyne gyorsan ment minden. hát ilyen szülést kívánnék én magamnak, Kolossal sokat szenvedtem.
örülök, hogy jól vagytok, nagyon cuki Bogi. és Csabi hogy viszonyul hozzá??

Anna, jaj, sajnálom a vérszegénységet. remélem hatnak az injekciók, mégha szar is.

Zuzi, nektek is drukk a bölcsihez meg a vizsgálathoz is. biztos minne rendben lesz! csak pozitívan.

Betty, kitartás a végéhez.

velünk mindne ok, házzal sok a gond. talán kész sem lesz mire jön baba.
snooopy
 
 


Niki
Gratula - ügyes Kornél... már 4kézláb :shock:

(lehet, hogy már írtad - most merre is laktok?)

A kicsiknek jobbulást!

Anna
Neked is JOBBULÁST!
Remélem jobb lesz az eredmény addigra, amikor eljön a szülés ideje...

A danette ízlik Levinek, csak nem akarta a fényképet :lol:

A tesó - most nincs.. semmi jele....
...de a következő hónapban kicsit nehéz lesz - Apa nélkül... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Panka megint beteg..eszem megáll. Hiába viszem én gyógyultan vissza, 2 nap múlva már folyik az orra, ami persze lecsúszik tüdőre és most is majd megfullad.. :evil:
Láza hála nincs, de levegőt nem kap..
Többi bölcsis?
Vajon meddig tart ez? Tavaszig? Vagy beedződik a szervezete?

Anna? Csaknem..?

dhbetty
 
 


Nem Betty még egyben vagyunk. Pedig tegnap este úgy volt hogy megyünk szülni. Este fél 10-kor olyan fájásaim voltak hogy csak na majd 3 órán keresztül, de csak 15 percenként, olyan 1-2 percesek. Már majd elaludtam és jött a következő!! Apa simizte a hátamat meg a derekamat, így sikerült jól ellazulnom. És olyan éjfél után abba maradtak. Hála az égnek mert nagyon nem akartam este szülni olyan fáradt voltam hogy csak na. Egész nap járkáltunk ide oda, még moziba is elmentünk szombat este barátokkal. Nagyon jó ez az új vígjáték "A csúf igazság!".

Hát Levit én sem vittem előző héten csak csütörtöktől bölcsibe, mondanom sem kell teljesen gyógyultan, és hétvégére köhögött újra. De ez a a Béres csepp és Cebion szirup ( amibe nem csak C vitamin van) elég hatásosnak bizonyult. Én is megkérdeztem a dokit hogy miért van ez, azt mondta 1-2 hónap de valakinél ez akár fél évig is elhúzódhat míg beáll a szervezete, és megszokja a kis bacitanyát! Szóval kitartást nektek is. Szerintem aki most kezdte a bölcsit mind így vannak vele, de cáfoljatok meg ha nem így van.

Betty hogy vagy? Hogy bírod mit érzel bent marad novemberig a kiscsajszi? Panka időben jött ugye?
Holnap megyek a kórházba az utolsó szurit utána egy hét múlva vesznek csak vért hogy megnézzék sikerült-e megdúsítani a véremet:-)))) Remélem igen.

Na nekem ez a gátmasszázs nem megy szóval marad a málnalevél tea, de mióta iszom azóta fáj a derekam, anyu szerint tágul a csípőm és illeszkedik be a feje, hát legyen neki igaza.

Lenne egy kérdésem mindenkihez. Ki hogy vélekedik a H1N1 védőoltásról?

Ja és még jó hogy eszembe jutott, még el kell mennem a házassági kivonatért mert ugye nem lehet 300 napnál régebbi. ez teljesen kiment a fejemből.

Orsi hogy megy a költözködés?

Zuzi mikor is mentek pontosan a vizsgálatra, hogy szoríthassak? És mennyi idő mire van eredmény?

Lányok írjatok!!!

Kép
KépKép
boganna07
 
 


Anna!
De akkor mik voltak ezek a fájások?Jóslók?Nekem Kristóffal még a szülés napján is csak órák múlva kezdődtek a fájások, ezért nem tudom,hogy van ez :shock: Ja, most látom, hogy Panna 20-ra van kiírva.Én aznap születtem :lol: :lol:

Én sokat paráztam ezen az oltás dolgon, de már elhatároztam, hogy nem fogom beadatni sem magamnak, sem Kristófnak.Mondjuk mi vidéken talán nem vagyunk annyira veszélyeztetve, mintha bkv-n utazgatnánk minden nap....talán....

Egyébként én is Béres cseppet, és Cebiont adok Kristófnak, és most egy hónapig Bronho-vaxot is, mert egész nyáron beteg volt(pedig nem járt, és most se jár bölcsibe): torokgyulladás, mandulagyulladás, tüdőgyulladás...NYÁRON!Szerintem a Béres nagyon jó!!!Te egész ősszel, télen adni fogod Levinek?

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

Anna, szerdán reggel 9-re megyünk, akkor kell nekem szorítani :) Köszönöm!!!! És sajnos csak 3-4 hét múlva lesz eredmény :(

Patriknak is folyik kicsit az orra, de más baja nincs. Én is adtam neki 1 hónapon keresztül a Broncho-Vaxom port, most tartunk szünetet, aztán ha letelik az idő, újra kapja (ez egy immunerősítő a felsőlégúti fertőzésekre). Meg adom neki a Cebion multivitamit és a Béres cseppet. Én úgy hallottam, hogy az első fél év, az így telik.
Amúgy Patrik pénteken már evett a bölcsiben, ugyan nem sokat, de leült szépen és már követelte magának a kaját, hogy neki is merjenek. Kb. 4-5 kanál főzeléket bírt magába pakolni, meg kiette a husit a főzelékből. Nagyon örültem neki, ez már nála haladás :)
Aztán ma megint nem nagyon evett, spárgafőzelék volt :( remélem holnap nagyobb étvágya lesz, mert így ott altatni sem lehet...

Anna kitartás! Könnyű és gyors szülést kívánok neked! :)

Kép
zuzmara08
 
 


Linus, gondolom ezek jósló fájások lehettek. Én sem tudom nagyon mert Levinél nem volt ilyen, nála csak keményedtem néha de az nem fájt egyáltalán, de ugye Levinek a feje még a szülés napján sem ékelődött be a szülőcsatornába, remélem Panna ügyes kiscsajszi lesz. Nem tudom hogy a málnalevél tea okozta-e ezeket a fájásokat, vagy amúgy is lennének.
Én igen adni fogom Levinek szerintem tavaszig ezt a két dolgot, végül is csak vitamin. Eddig szerencsére életében csak egyszer kellett antibiotikumot adni neki, szóval stramm kismanó ő!!:-)
Szegény Kristóf, hogy ennyi betegségen átesett hol szedte ezeket így össze?
Hát ó lenne ha hamarabb kijönne a kis Panna, mert ha 20-ig nem indul be a szülés akkor tuti császár lesz, sajna. De látod mennyi hasonlóság, nekem meg Kristóf a férjem.:-) Tényleg képet nem is raktál még fel magatokról.

Kép
KépKép
boganna07
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!!!!!NEM MŰTIK MEG FLÓRIT!
Elkezdődött egy kicsi javulás,így nem esik neki a főorvos úr.Lát esélyt arra,hogy elmúlik a vesetágulat!!!!


Juhéééééééé!


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kingiii
 
 


éljen Flóri baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?