Jó reggelt!
Nekifutok másodjára is, hátha most be tudom fejezni...
Szóval majdnem egy órámba telt visszaolvasni a hétvégi termést, majd alighogy elkezdtem írni, a béb felébredt... Cicin visszaaludt, de letenni nem tudtam, és mire visszaértem, újból be kellett jelentkeznem... ergo az összes irományom elveszett...
Réka,
a melltartóméretet illetően még nem érted el a skála végét, az én G-m uis éppen az F után következik...
Szopis melltartóim nekem a Brendonból vannak (máshol nem találtam ekkora méretet), de ezt a Triumph Outletet megnézem magamnak!
Biopiac: itt a MOM-nál tényleg van (kicsit feljebb a Csörsz utcán, majdnem az Apor térnél van egy játszótér, ott van) minden szombaton, nagyon sok zöldségessel, de van hús, tej meg mindenféle egyéb. De ide is érdemes 12 előtt menni!
Gyöngyi,
Tinu igazat szólt, a csokis keksz én voltam, és igen DM-ben is lehet kapni (van pl. Sparban is, de ott sokkal drágább)
Annus,
nagyon szép lett a mei-tai!!! Jó neked, h tudsz varrni! Na, majd a következő gyerek mellett megpróbálok időt szakítani, és megtanulok! (én meg az én naiv terveim)
Tinu,
szívemből szólt az eszmefuttatásod a nőkkel szembeni elvárásokról...
Dóri,
remélem most már tényleg meggyógyulsz, nagyon rossz lehet ez a hosszadalmas fülfájás...
Hétvégén anyósomnál voltunk B.almádiban (ezért is nem jöttem) Hát, kiakasztó volt... Férjem megint alakított egy szépet, de már nem is lep meg...
Szóval most pont egy paraszthajszál választ el a válástól...
Anyósom a másik: K ugye most úgy eszik, h az első két etetés csak anyatej, délben anyatej + gyümi, aztán délután anyatej + tápi, ha kell, este tápi. Anyósom minden etetésnél ott ült mellettem, és ott zsennyegett szoptatásnál: biztos kevés a tejem, nem jön eléggé, nem jó a gyereknek, miért nem hagyom már abba a szoptatást, stb... Este tápinál, mikor 160 ml után már fülén jött a tápszer a gyerkőcnek: miért nem adok még neki, ez nem elég, biztos, h éhes még, stb.... Napközben gyermekem rágcsálja a kezét (mint mindig): tuti, h még éhes, azért rágja a kezét, miért nem adok neki enni... Hát, nincs olyan szmájli, ami tükrözné az idegállapotomat, de egész hétvégén leginkább ilyen fejet vágtam: