Új privát üzeneted érkezett!

Szóval akkor ne aggódjak??De ha holnap se lesz,én lehet hogy felhívom a dokit.Elvégre no, azért 3-4 nap az hosszú.Amúgy úgy fest jól van, nem fáj a pocija,sőt!Ma kimondottan nyugodt volt. Rendesen eszik.Hát nem tom. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki, normalis!! Lehet holnap olyan adagot kapsz,h mentek mindketten furdeni :lol:

Annus, van egy tescos is!! kek rozsaszin pottyos, olyan szep volt,megvettem :lol: en most olyat kersek ami hosszu ujju !! ha ertitek :D

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!
Kutyafüle,ne aggódj.5 napig nem baj ha nincs.
Petyának nagy gratula a forduláshoz!
Annus,szép lett nagyon!Iza aranyos!
Niki cuki a kép ahol a 2 lánykával vagy!Lili tündéri!
Lilla csini a pelusban!
Takaró:Hanna is elhagyja mindig.Van egy bélelt hálózsák,most abban van,de ez meg zörög ha mozog a pici! :roll:
Olyan cuki volt locsi után.Én is már pizsibe.Ráadásul abban,amiben a kórházban is voltam.Felvettem Hannát,h etetem,erre ordított tápnak,teának,cuminak.Ő szopizni akart!Pólón át rácuppant és követelte.De hát ugye 8 hetes kora óta egy csepp tejem sincs.Sajnáltam,olyan édesen bújt,magyarázta mit is akar.Aztán végül kicseleztem és ebben a pózban megetettem,azt hitte cici.Elégedett volt.Szerintetek emlékszik?
Szofi,bocsi neked még küldök majd emailt,csak még nem értünk addig. :oops:
Nekem még megvan a 2 50%os kuponom.Lehet elajándékozom,mert nem mostanában megyek Debrecenbe az tuti.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Kutyafüle!
Szerintem az anyatej meg a barack mellett még nem aggódnék nagyon, ha nem kakil. Azért 5 nap után megkérdezném a védőnőt.

Annus!
Köszönöm, megnézném a Coolababyt. Még nem tudom biztosra ígérni, hogy megyek Vannihoz, mert sajnos nagyon meg vagyok hűlve. Tegnap este kezdődött, a torkom kapart, ma meg kitört rajtam a takonykór. Elvileg egy nátha egy hétig tart, nem? :? Nem merek bevenni semmit a szopi miatt, csak orrsprayt használok, és eléggé ramatyul érzem magam. :(

Anita!
Köszi a dicséretet. :D
Szerintem a szopi náluk ösztönből jön, de ki tudja, mi járhat egy kisbaba fejében. :) :)

rekap

Hali!

Tinu!
Hozom majd a receptet, csak elő kell kotornom....valahol asszem megvan online is...csak rá kell jönnöm hol.... :?

Barbi!
Én dettó úgy gondolom mint te. Szerintem ha gyerkőcök előtt is voltak ilyen progik az életedben, akkor bizonyos mértékben ez a szükségleted megmarad és ez így is van jól. Persze közel sem annyit mászkálok el, amennyit ugye Lili előtt, de minimálisan szükségem van rá. Szóval nálam ez nem nyomás, hanem szükséglet! :roll:
Próbálom a progikba Lilit is bevonni, ahova tudom mostmár viszem magammal....tegnap pl. barátnézni is....
Szóval én úgy gondolom, hogy bele fogom vonni a lányomat a legtöbb mamis progamba is....ismerkedjen, lásson világot, és úgy ha a közelemben van, de mégsem otthon, az neki is izgalmas-tartalmas progi lehet.
Heti 1-2szer pedig nélküle is megyek valahova...addig apukája, vagy nagyija vigyáz rá. :roll:

Kutyafüle!
No para....Lilinek a rekord no kaki 6 nap volt! Doki szerint néha-néha belefér.
Ja, és fotofoto az usziról! Mesélj mejd hogy hogy zajlik egy ilyen csobbanás! Nagyon kivi vagyok!

Niki!
Druszánknak küldünk egy nagy cuppanóst a kis értelmes pofijára! Nagyon nagy huncutnak tűnik....kérünk még képeket!!!
olyan arik az uncsitesós képeid!!! Milyen jó lehet hogy eü nőhetnek fel, ti meg együtt babázhattok! :roll:

Vanni!
Írok holnap privit, és egyeztessünk egy rendezvous-t a kölköknek, gondolkozom, hogy hol van szép-nem meredek sétahely a kerületben! :roll:

Annus!
Nagyon csilivili a meitaiod! Ügyi vagy! Szatén szerűnek tűnik az anyag....az????? Nagyon tetszik! Miért nem csinálod biznissz szerűen???? :roll:

Anita!
Nekem is megvan az a hálóng, amiben szültem. Anyukám addig ügyködött, amíg kijött belőle a vér :oops: . Amikor felveszem, mindig 'átjár' egy érzés.....Tuti elteszem emlékbe. :)

Na, mit akartam még....nemtom...hosszú nap volt.....Lilkónak megajó progikat szerveztem....egész nap a friss levegőn voltunk....most tátott szájjal beájult már büfi közben... :D kis cukimanóm :D

Kép
mozza

Mozza,akkor ma sem unatkozott Lili!Építkezés hogy áll?
Én csak a kórteremben voltam ebben,mert felénk nem lehet sajátban szülni.Egy fehér hacukát adtak!!
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Köszi lányok.Akkor várok keddig.Ha aznap délig nincs, hívom a dokkert.
Na Mozza.Ez úgy zajlik, hogy a vízben különböző fogásokkal úsztatjuk a babát.Hol a hasiján, hol a hátán.Aztán van olyan, hogy függőlegesen tartjuk a picit a vízben és úgy végzünk gyakorlatokat.És közben mondókákat mondunk.És a gyakorlatok közt van,aminél merülni kell,ill. lehet, mert ugye semmi sem kötelező.Nehéz így elmondani.Szerintem menj el egyre és nézd meg!!Én imádom,és Riki is oldódik.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Anita!Azok a kuponok jövő nyárig jók.Addig csak eljuttok oda.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Továbbra is megvagyok, csak napokba telik, míg odaérek, ahol Ti vagytok :). A szabadidőt továbbra is főleg a varrógép mögött töltöm, fórumolvasás meg mindig-mindig lemaradva...

Tinu, nagyon átérzem a problémakört. Úgy kéne működni, mint a ház és háromból kettő választás, amit Gyöngyi írt. Mondjuk a nőknél lehet választani a jó feleség, jó anya és jó nő kategóriákból kettőt. A harmadik meg nem lenne elvárás :).
De komolyra fordítva a szót, tényleg végig kéne nézni, hogy ki az, akinek igazán számít a véleménye, vagy igazán alapja van Tőled elvárni dolgokat. De alapvetően én is a gyerekek tutujgatását tartom elsődlegesnek - elméletileg.

Annus, nagyon szép lett! Én nem mertem volna magamnak csinálni! A kötésről meg a youtube-on is van néhány videó.

Réka, melyik töltetet raktad a popinba? Neked meg C-vitamin, gyógyteák, méz?

Niki, haláli feje van a jányodnak :D.
kalloni

Annus,
szép lett a mei tai! Izus látom barátkozik a focival :) :)
A mei tai megkötéséről itt találsz videókat is:
http://www.borameitai.gportal.hu/gindex.php?pg=29363773

Anita,
cuki lehetett Hanna, ahogy cuppant volna a cicire :) :)

Bogi is emelgeti éjjel a lábát... ált. nem ébredek meg rá, csak mikor izomból vissza is csapja a matracra... bár ezt mostanában már hanyagolja... szerencsére...

emese1979

Kalloni: én bambusz betétet vettem, de kb. másfél napig száradt a szobában (nincs erkélyünk).

rekap

Bakker, kifolyik a szemem a visszaolvasástól... 8)

Nagyon szuper volt a buli! 50-en voltunk a mohácsi halászcsárdában, ahol svédasztalt burkoltunk, és cigányzenészek húzták a talpalávalót! Csani egy zokszó nélkül tűrte, hogy egyszerre 120 ember tépte ki egymás kezéből. Nagyon édi volt elnézegetett a kis ünneplő ruhájában (köszi Barbi mégegyszer, nagyon csini volt!) és néha az éttermi irodában megszoptattam.
Anyukám, és a rokonság nagyobbik fele ordítva zokogott a meghatottságtól, annyira jól sikerült a vetítés, nagyon örültem neki!

Holnap rakok fotókat a blogba!

Anita, várom az e-mailt!

Annus, gyönyörű a mei-tai!

Höhö, nagyon vicces, hogy a kismellűek táborába tartozom 90C/D mellemmel! :lol:

Ne haragudjatok, most megyek, holnap majd még írok, puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Réka, ja, úgy értettem, hogy a 3 betét közül melyiket, de akkor jól sejtem, hogy éjszakait nem vettél? Egyébként a dudor nem hiszem, hogy zavarná őket. S is ilyenben tolja az életét és mégis sokkal hamarabb megfordult, mint az ilyen idős korában papírpelusban pompázó pátyja. Mint ahogy a nedvesség sem. Ezért kell egy kicsit gyakrabban cserélni a textilt, hogy mégse a csucsogósban fetrengjen az a szegény gyerek :). Ha a bőre bírja, akkor nincs gond. Egyébként meg vannak szárazon tartó polárbetétek, az sokat számít.

Niki, négy merülés, nagyon atomanti ez a Rikiboj!
Ja, ma már én is hőmérőztem egyet, nem mintha nagyon régen lett volna kakkancs, de S úgy üvöltött délután, mint akit hámoznak. Rémes volt. Aztán nyassz, és vége. Én még kimerülten pihegtem, aggódva kerestem a lehetséges okokat fejben (és paralel Mici cica kölykeiről olvastam J-nak), mikor ő már régesrég boldogan csacsogott a pihenőszék lelógó gitárjával.

De holnap úgyis értekezek egyet a doktornővel, szörcsögnek és köhécselnek a srácok, ellátogatunk a rendelőbe, s ha már ott vagyunk ráöntök egy lavórnyi kérdést is.
kalloni

Kalloni: már értem, adtak a pelushoz éjszakai betétet is, de azt most nem tettem be, mert először nappal próbáltam ki. Tehát a sima nagyobb betéttel volt. A polár betétet a simára kell rátenni? Olyant nem láttam.

Most megyek aludni, hulla vagyok.
Jó éjszakát mindenkinek!
Réka

rekap

Hello

gyors beköszönés, pedig már egy órája olvasok...

7végén ottalvással debütáltunk vidéken anyósomnál, G egész jól viselte, csak szegényemnek a fogfájás miatt nem volt felhőtlen kedve
Sajna ott is többször kelt éjjel (4x), de férjemuram édes volt, reggel levitte a háziakhoz, és visszafekhettem még 2 órára aludni :)

Vicuska
én ezzel kezdtem a hordozást: http://www.babaslings.hu/vasarlas.htm
érdekes módon fekve Gergőnek abszolút nem jött be (nekem sem),
viszont az ülősebb pózban jó volt neki is és nekem is.
Na de. Gergő oly szépen fejlődött vala, hogy fél vállon 7kilót elcipelni a védőmancihoz és vissza már nem volt semmi.
(Most meg már 8 kela a béb)
Most babybjorn-ben nyomjuk, egyelőre bírom, de majd meglátjuk...

Annus
marha ügyes vagy! És volt szabásmintád vagy mi alapján? Focilabda: khömm, apának kellene egy öcsike is, nem??

Akkor én is bebocsátást nyerhetek a blogba, ahol jól megnézhetlek benneteket magamnak?
:lol:

Anita: Gréti kép édes a vonalzódon!

Niki:
kaki-ügy: Gergő sokat szenvedett vele az elején: erőlködött szegényem és fájt is neki (sikított közben), meg jó ritka volt: 3-5 naponta. Mi is tök kivoltunk. De ha rajta nem látod, hogy szenved, erőlködik, s nem étvágytalan, akkor simán lehet minden OK!
S ha meg is hőmérőzted, és nem jött semmi, akkor nem volt még készen a kakker az utsó traktusban, csak ennyi.
Dokinéni biztos mond majd néhány tippet, ha esetleg nem jönne még 1-2 napig.
De készülj fel egy naggggyon nagy adagra:lol:

Zdori
bakker, jól megszenvedtél a füleddel, sajnálom, h kettétörte a karriered :cry:
Én az úszást és a műugrást is imádom. Őszintén szólva a legtöbb vizes sportot: még vizipolo, kajak, stb.stb.

KépKép

Kép
hase

Jó éjt mindenkinek, és kevés kelést a sokszorébredős babák mamijainak :)
:arrow:

KépKép

Kép
hase

Sziasztok!

Visszaolvasnom jelen pillanatban esélytelen. :cry:

Egy-egy oldalba beleolvasgattam...

zdori-100%ban áttudom érezni a fülproblémáidat :cry: nekem sajnos annyira tönkrementek a füleim, hogy a bal fülemben már mű hallócsontok vannak, amik persze elmozdultak, így 16 éves korom óta süket vagyok a balra, a jobbat azért nem engedem megműteni, mert amíg jó egy kicsit, addig ugyan hozzá nem nyúlnak.

Mancikám beteg! :cry: :cry: Most este 38 fokos hőemelkedése volt. Fránya fog most már kijöhetne, mert az csinálja a fesztivált a Drágámnál. :cry: De legalább nagyjából hagyja alukálni. Jaj képzeljétek pénteken éjjel az enyémgyerök aki 7kor ált. ágyban van, még éjjel fél 12kor vigyorgott, nem akart aludni. Nehezen éjfélkor elaludt, Sanyi mondja, na alszunk vagy 10-ig, mondtam, hogy fogadjunk, hogy legkésőbb 7kor fent lesz, mert arra van ráállva, hááát sajnos nekem lett igazam 6:50kor kelt, nem is aludt vissza, csak fél 10-kor, de akkor 4 órát aludt egyben. Ma délután teljesen kiakadtam, ebből is gondolom, hogy valami gond lehet, mert ma fél 1től fél 6ig aludt! :shock: De én itt nem igazán tudom elvinni orvoshoz, mert ezek hazaküldik az embert, hogy tea, meg ágy! :?:

Ja mell, sajnos nekem megereszkedtek, :twisted: de így is 95C. Apa csak Fifinek hívja őket, nagyon humorosan... :oops: :shock: :evil:

Na jó éjt megpróbálok szunyálni, bár még megy a meccs! :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Kicsi Lillám egy órával ezelőtt felkelt szopizni, aztán pedig úgy döntött, elég volt az alvásból. :roll:
Most két alternatívám van: hagyom sírni, vagy kézben fogom.
Így egy órája ülök vele a tök sötétben a szobájában, ringatom, és reménykedem, hogy elalszik. Ő fáradtságnak nyomát sem mutatja, rugdos ezerrel. :?
Ááááááááá! :evil:

rekap

helló!

csak gyorsan: még talán nem nagyon írta senki (vagy nem találtam csak), de mind nagyon örülünk, hogy Tinu, meglett minden adatod meg minden arról a fránya pendrive-ról!!! ügyes apátok!

boldog szülinapot nálatok, Barbi!

Annus, ügyi vagy a meitai-jal is!

Niki+család cuki!

ügyi Riki! ne aggódj a kakin, de ha megnyugtat, hívds fel a védőnőt!

nemalvó babáknak és mamáknak kívánom, hogy ez vhogy változzon meg... :roll:

na megyek...

jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

ja, Kitty, semmi baj! ráérek... :) De tényleg mi is tudunk menni érte, ha dobsz címet...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!
Tinu, igen, a bölcsiskönyvről volt szó, intézem....

Hean, persze, hogy jöhettek a talira!:)
Akor eddig: Annus, Szofi, Tinu Tüncivel, Zsüci, Gyöngyi esélyes, Hean... ki még? Kihagytam valakit?

Trixi
Köszönöm az infót járókapöcök ügyben:)

Annus, tényleg szupi amei tai:)

Mozza,
ok, várom a privit:)

Barbi- Tinu: élvezet volt olvasni az eszmefuttatásokat a nőségről és anyaságról és az elvárásokról... Én nem tudok állást foglalni ebben a témában, mert pillanatnyilag a nőségemet szinte teljesen kiszorította az anyaság... Annyit érzek, hogy remélem ez átmeneti csak, és a szopi végeztével én is fontos leszek magamnak, nem csak a bébi:) A terhesség előtt nagyon nőnek éreztem magam... most pedig kizárólag anyának.... Ok, jól esett, mikor az ismerősünk megjegyezte, hogy jó a nadrágom, amikor köszönéskor nyitottam az ajtót, és ők ültek még, és hátulról látott... (A gatyát épp akkor kaptam a barátnőmtől, és először volt rajtam....)

Járóka: Marcinak tetszik:) Majd megkísérlek feltenni egy videót a blogba, csak nem tudom hogy kell lekicsinyíteni.. Annus, Szofi, esetleg tudnátok tanácsot adni?

Hú, megyek, hulla vagyok.....

További jó éjt!
vanni

Na, Lilla baba most aludt vissza 3/4 1 óta.... :?
Nem tudom, mi lenne a helyes ilyenkor, ha nem veszem fel, sír, ha felveszem, sose tanulja meg, hogy most éjszaka van, és lehet, hogy rendszeresen felkel játszani. :(

További jó éjszakát!
Réka

rekap

Jó reggelt!!
Kicsi manócim még durmol, úgyhogy addig gyorsan visszaolvastam.
Réka sajnálom a rossz éjszakádat.Náluk is volt ilyen, még az első hónapban igaz.Én akkor azt csináltam, hogy ha sírt felvettem, picit ringattam,míg megnyugodott,aztán letettem.Persze elkezdett újra sírni.Én az ágyban hagytam pár percig, simogattam, meg próbáltam halkan megnyugtatóan beszélni hozzá. Aztán újra felvettem,stb.És így ismétlődött volt olyan, hogy 1,5 órán keresztül. Aztán már csak fél órát,és így tovább. Aztán egyszercsak elvágták.Azt hiszem olyan két hétig állt fenn ez az állapot.Vagy 3-ig. Azóta nem ébred éjjel, ha igen akkor sem sír, bemegyek, megsimizem,kap cumit esetleg és alszik is tovább. Ilyesmi amúgy a Suttogó felvesz/letesz módszere is.(Ne kövezzetek,én imádom azt a könyvet és sok hasznos dolgot tanultam belőle) Egyébként nálunk sírós ébredés csak addig volt,amíg éjjel szopizott. Hát nem tudom tudtam e segíteni, de talán egy próbát megér.
Készülök én a kakira.Felőlem lefosizhat engem is, ahogy a jómúltkorában, csak legyen már!!!!
Na megyek,pakolászok kicsit, amíg nem ébred. Ma muszáj tornáznom, mert szombaton elcsaltam, viszont végigsütiztem a hétvégét, meg még mára is van. Egyszerűen kívánós vagyok.Szopikor is lehet??? :roll: Csak ne híznék már vissza!!!!Már csak 0,7-1kg van csak rajtam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok olvasni nincs időm de gyors beszámolóra igen Tejpép, brokkoli, répa minden mennyiségbe jöhet ! Nameg az őszibarack is ! :lol:
4 hós mérésen 6650g volt !
Egy kép a picurrol ! Kép

KépKép
anyettka

Azta, Kutyafüle! Akkor jó sokat fogytál!!! :) Nagyon csini lehetsz! :)

Réka, sajnálom az éjjelt! Én sajnos felébresztettem véletlenül kisebbik manót, mikor aludni mentem 4 körül, mert jó anya módjára megnéztem, mi van velük, és hiába be volt takarva, kicsit igazgattam a takarót. Na, ezt nem kellett volna... Éppen nem aludt nagyon mélyen, és felébredt... 6ig próbált vissazaludni kaja nélkül, de akkor közölte, hogy ő éhes. Megetettem, aztán n8-kor végülis elaludt... Na, ennyit az én éjsazkámról... :lol:

Vanni! Én már nem ígérek semmit, ismét köhögök, de nagyon észbentartom az időpontot és a helyszínt is, ha nem leszek fertőző, elmegyek mindenképp. Egyébként engem is érdekel a bölcsis könyv. Lehet, hogy megvan, de mi a címe? Mert ha nincs meg, én is szeretnék 1 példányt...

Nozavi! Sajnálom a füledet... :roll: Nem lehet azokat a csontocskákat visszatenni a helyükre???

Megyek, mert jön a tejes, nagyobbik gyermek meg felébredt...

Kép
Kép
Kép
zdori

Anyettka! Szép nagy lett Lívia is! :) MInden rendben veletek! Finomak is ezek a zöldségek! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori

Na fogfájós jó reggelt...éjszaka nem volt vmi jó...Iza nem agyon akart aludni,hüle fog!!!Evett éjfélkor is meg 4 kor is...igaz nekem annyi maradt meg h egész éjjel ki be ugráltam az ágyból.Volr egy gondolatom h oda veszem magam mellé...de elálltam tőle,akkor ennyit se aludtam volna :roll: Reggelizni is alig akart,cicizni nem tudott,így adtam neki pépet...nem tudom elalszik e,most is szenved.

Szóval megyek is,jövök ha bealudt!

annus11

Dóri, szegénykém!!Ilyesmit már én is csináltam, csak szerencsére Cicó gyorsan vissza tudott alukálni.
Megvolt!!!!!!!Jelentem jött a kaki!!!! :lol: :lol: :lol: Az élet igazi örömei!!!Nincs mit tenni!!!Viszont kérdésem lenne.Izé, hát bocsi a guszti leszek,de muszáj. :oops: Szóval nem kenőcsös volt, hanem sűrű péphez hasonlítanám(nem darabos).Mint mondjuk az én főzelékeim,amiben szinte megáll a kanál. :lol: És a szaga sem volt az a jellegzetes anyatejes kaki szag,hanem már-már kellemetlen. Az lenne a kérdésem, hogy ez mitől lehetett???A baracktól, vagy attól, hogy 3 napot állt odabent??Bocsi mégegyszer, de most ezen filóztam, hogy ennek ilyennek kell-e lennie.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Réka!
Na akkor köv tali!Remélem oda már tudsz jönni!!!!

Ja amúgy 1500 Ftból kijöttem!ma is felkötöttem már Izust,most jobban sikerült.Mondjuk jobb lenne ha nem ugrálna a kezemben...annyira érdeklődő.Tegnap a fényképezőt nézte...azt hittem ki is esik a mei taiból :lol:

Kalloni!
Te mit varrsz mindig???Amúgy nekem is rengeteg időm elment ezzel!Szerintem simán meg tudod csinálni!!!!pl a www.babakozelben.hu jó leírás van,meg a mamamin olvastam a fórumot,ott le van írva minden apró trükk!

Szabásmintát én csináltam,a méretek kb adottak voltak,aztán rajzoltam! :lol: De nem csinálnék ebből üzletet...annyit nem ér,sok időt venne el!

Ja a kötésről én is ott nézek videókat!Csak még a gyakorlati rész tökéletesítése nem oké... :lol: :lol:

Lívia nagyon gyönyörű!!!!

na mennem kel...Iza nem alszik :roll: :(

annus11

Nekünk is volt már ilyen, amikor kicsit benntmaradt a kaki. Ne aggódj, attól volt. :) Kicsit több nedvesség szívódott vissza a belekből, mert több idő volt rá, és ott bent szépen megváltozott az állaga-szaga is. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, jó reggelt!

Látom, nemcsak nekem volt nehéz éjszakám. :?
Kutyafüle: eddig én hagytam Lillát, hogy éljen a maga kis ritmusa szerint, de ez az éjjel nekem is sok volt. Ha még lesz ilyen, kipróbálom a módszeredet. Túl sokat aludt tegnap napközben, aztán éjjel persze, hogy nem akart aludni. :( A tök sötétben, nulla ingernél is járt a keze-lába. Biztosan összefügg az ébredés az éjszakai szopikkal, de máskor visszaalszik. Már nagyon várom a hozzátápi kezdetét, hátha változna valami.

Zdori, Annus: Kitartást kívánok és erőt a mai naphoz!
Anyettka: szép kislányod van! :)

Réka

rekap

Annus, Izának kívánom, hogy aludjon jól és pihenje ki magát!!! Meg neked is...

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, köszönöm!!!Akkor ez tök normál, no para. :lol: :lol: :lol:
Lívia nagyon szép kiscsajszi!!!!!!Gyere még és hozz sok-sok képet!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hali!
Na, visszaállt a szokásos reggeli ébredés-hála az építkezésnek :evil: - reggel 7kor Lili kelt a munkásokra..... :x
(nem is vol még éhes, 80ml után bealudt....(200akat szokott enni 1szerre) )
Most meg nyüszizik....nem tud visszaaludni.... :?

Gyöngyi!
Megnéztem a reciket a fórumon!
nagyon tutin nahgzik. Ilyan típusú kajákat szoktam én is főzni! :)
ma meg is csinálom valamelyiket. A lepénynél milyen arányban kell bele a tarja???????????????
Ja, nagyon tuti hiperegyszerű , isteni recim: zöldségleveskockában megfőzni sprárgát. Közben sűtőben megsütni csirkemell csíkokat. Majd összerétegezni a spárgávan, be a sütőbe, rá tejföl és sajt, és ö.sütni! Isteni!!!!!!! :roll:

Vanni!
Gondolkozz te is a sétahelyen! Eddig még a Nagyrétet tartom a legjobbnak, vagy a Pasaréti végénél lévő kiserdőt. Szerinted?????

Rakok pár képet. Tegnap Lili titál ráflesselt egy almára! Előtte evett épp egyet, majd megnézhette hogy is néz ki natural a fán... :roll: cukika :lol:
Kép Kép Kép

Kép
mozza

Jó reggelt!

Nekifutok másodjára is, hátha most be tudom fejezni...

Szóval majdnem egy órámba telt visszaolvasni a hétvégi termést, majd alighogy elkezdtem írni, a béb felébredt... Cicin visszaaludt, de letenni nem tudtam, és mire visszaértem, újból be kellett jelentkeznem... ergo az összes irományom elveszett... :evil: :evil:

Réka,
a melltartóméretet illetően még nem érted el a skála végét, az én G-m uis éppen az F után következik... :lol: :lol: Szopis melltartóim nekem a Brendonból vannak (máshol nem találtam ekkora méretet), de ezt a Triumph Outletet megnézem magamnak!
Biopiac: itt a MOM-nál tényleg van (kicsit feljebb a Csörsz utcán, majdnem az Apor térnél van egy játszótér, ott van) minden szombaton, nagyon sok zöldségessel, de van hús, tej meg mindenféle egyéb. De ide is érdemes 12 előtt menni!

Gyöngyi,
Tinu igazat szólt, a csokis keksz én voltam, és igen DM-ben is lehet kapni (van pl. Sparban is, de ott sokkal drágább)

Annus,
nagyon szép lett a mei-tai!!! Jó neked, h tudsz varrni! Na, majd a következő gyerek mellett megpróbálok időt szakítani, és megtanulok! (én meg az én naiv terveim) :lol: :lol:

Tinu,
szívemből szólt az eszmefuttatásod a nőkkel szembeni elvárásokról...

Dóri,
remélem most már tényleg meggyógyulsz, nagyon rossz lehet ez a hosszadalmas fülfájás... :?

Hétvégén anyósomnál voltunk B.almádiban (ezért is nem jöttem) Hát, kiakasztó volt... Férjem megint alakított egy szépet, de már nem is lep meg... :x :x Szóval most pont egy paraszthajszál választ el a válástól... :evil: :evil: Anyósom a másik: K ugye most úgy eszik, h az első két etetés csak anyatej, délben anyatej + gyümi, aztán délután anyatej + tápi, ha kell, este tápi. Anyósom minden etetésnél ott ült mellettem, és ott zsennyegett szoptatásnál: biztos kevés a tejem, nem jön eléggé, nem jó a gyereknek, miért nem hagyom már abba a szoptatást, stb... Este tápinál, mikor 160 ml után már fülén jött a tápszer a gyerkőcnek: miért nem adok még neki, ez nem elég, biztos, h éhes még, stb.... Napközben gyermekem rágcsálja a kezét (mint mindig): tuti, h még éhes, azért rágja a kezét, miért nem adok neki enni... Hát, nincs olyan szmájli, ami tükrözné az idegállapotomat, de egész hétvégén leginkább ilyen fejet vágtam: :x :x :x

Kép

Kép
zsüci

Gyöngyi!
Kérdezted a Michelineset...itthon nem nagyon emlékszem....max. a Náncsi nénire, annak van csillagja....
Régebben jobb volt, de még most is van 1-2 olyan kaja, amit ők tudnak a legjobban (pl. Vasutas kedvence-Annus :roll: :lol: ).
USben ettünk többet ilyen helyen....az tényleg fullos....a kaja, a kiszolgálás és ált. a hely designja is first class!!!! :roll:
A legjobb ilyen hely Las Vegasban van a Cezar's-ban.....hmmmmm...... :roll:

Kép
mozza

Huh micsoda óriás alma :lol: :lol:

Gyöngyi!
Neked akartam írni hogy bolond vagy??!!! :lol: :lol: Ennyi krumplit lereszeltél a talira??Meg ne tudjam még egyszer 8) :lol:

Amúgy én is így csinálom...ha éjjel ébred akkor cumi vissza,kis simi.Ha megint mocorog ugyan ez.Én csak akkor veszem ki ha már sírni akarna,de akkor is megnyugtatom és vissza!Tehát nem járkálok vele,nem ringatgatom órákon át stb.Iza így el se tudna aludni mondjuk.És ha nagyon nem tud aludni,akkor magam mellé veszem.Pl mikor taknyos volt akkor együtt "aludtam" vele.

Na Iza be is aludt amúgy kis simire!Én hajat mostam ,most reggelizem.Aztán ha felkel kimozdulunk!

annus11

Azta, micsoda alma!!!

Na, megyek, szokásos napi teendők... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, köszi, Zsüci! Mikor talákozzunk??? Neked mikor jó? Hátha 1 hét leforgása alatt találok vmi olyan időpontot, ami nekünk is jó... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Mozza!
na Las Vegasba sose fogok eljutni...De Náncsi néninél már jártam!!!!nagyon jó kis hely!Arra emlékszem hogy mituán bevágtam a saját kajámat,még megettem a maradék túrós csuszát amit az unokahugaim meghagytak :oops: Készült pár kép is amúgy,nővérkém 4.diplomáját ünnepeltük ott!(szerencsére nem én fizettem :oops: )A gyerkőcök miatt mentünk oda elsősorban,mert van játszótér :wink:

Zsüci!

Ohh,ne is mondd!Velem is ezt csinálták ikor lenn voltam...adjak neki tehéntejet stb.Meg ha szoptattam,kb 5en ültek körül...és mondták az okosságokat :roll:
Férjed:már megint mit csinált?Megint bulizott???Nekem utoljára a terhesség alatt volt ilyen.És akkor leültem vele beszélni,közöltem vele h ez volt az utolsó ilyen,ugye tudja?!Elbeszélgettem vele a szülői felelősségről stb.Remélem hatott!Legalábbis eddig igen :lol: Meg próbáld megtudni h minden oké e,lehet h elhanyagolva érzi magát!Csak nem meri mondani :oops: :lol: Kitartás!!!Emiatt nem kell rögtön válni!Csak leülni beszélni :wink:

annus11

Sziasztok!

Kaki: Bogyó 3-4 naponta kakil csak. Már megszoktam. Nagyon rendes gyerek, nem fogyaszt sok pelust! :lol:
Szombaton kipróbáltuk a Libero tűrőképességét. Lüke anyja elfelejtette átcsomizni, és reggel fél8h-tól este fél9h-ig ugyanabban a pelusban volt gyermekünk. ...és! A popsiját sem csípte ki, nem ázott át, és a tépőzár is megtartotta! :)
Na, azért a napi 3 pelus mégis jár Neki...

bébikaják: a Müller dr.ban van olyan, ami semmi adalékot nem tartalmaz.

Nekünk is sz.. éjszakánk volt. Egy riasztó folyton bekapcsolt a közelben. Bogyó persze felébredt rá, és ha már felébredt, rögtön enni is akart. Szóval tiszta kába vagyok.

Vanni! Pénteken mi megyünk le a szőlőbe. Talán el tudok ugrani egy rövid időre, de nem ígérek semmit...

Most megyünk ügyet intézni...

Kép
szkitty

Ja eloszlatnék egy tévhitet!Nem tudok varrni!!!!!Tényleg nem!!(közelről nézve a munkámat látszik is 8) )

annus11

Na előző héten elintézték a gyedemet
remélem novemberben kapom is majd....
kíváncsi leszek!

annus11

hello csajok!

Mivel csak Annus címét tudjuk, oda tudunk menni. :D (amikor mesélek a férjemnek és Annusról van szó, mindig megkérdezi, hogy a Viola utcában? 8) )
Na jó lesz így?
Szupi kis babacipelőt rittyentettél! :wink:

Én nem élem meg kényszerként, hogy anya, nő és feleség legyek egy személyben, valamint hogy a munkámmal kapcsolatos változásokat is kövessem. Úgy érzem ezek nagyon jól megférnek egymás mellett. S ahogy látom elégedett a gyermeke, a férjem, én, a klienseimről most nem tudok beszélni, mert május óta nem dolgozom. (amiről ti írtok az a 2. gyerek után jön?)

Zsüci, nyugalom-nyugalom! Ha nekem osztják az ilyen nagy okosságokat, mindig mondom, hogy igen-iiigen; aztán mintha nem is mondták volna! A férjed mit csinált már megint?

Gyöngyi, én ezt az ujj nélküli hálózsákot ne értem. Ez nem esik le a gyerek válláról. Nekünk csak hosszú ujjú van. Mondjuk a hőmérséklet nálunk télen 25-26 fok. :roll:

Na :arrow: shoppingolni tesómmal, meg lassan átgondolom mit nem kéne itthon hagyni hétvégén...

Kitty, pénteken már megtudom mennyi cuccot pakoltunk a kocsiba. Ha adsz vmi elérhetőséget, hívlak, hogy mi a helyzet.

Riki ügyesügyes! :wink:

No és Lili azzal az almával! :P

LittleL tekintete pedig ezúttal is fenomenális!

Kép

Kép
adraci

korrektúráznom kell:

Gyöngyi: ez nem esik le a gyerek válláról :?: (kérdés :lol: )

Kép

Kép
adraci

Annus,
ne szerénykedj, igenis tudsz varrni! Punktum!! :lol: :lol:
Egyébként igazad van, tényleg le kéne ülni elbeszélgetni, de jelen pillanatban még olyan pipa vagyok, hogy sok jó nem sülne ki belőle. Majd ha lenyugodtam, talán. :roll:

Dóri,
hát ha esetleg tudsz jönni Vannihoz a talira, ott is tudunk dumálni, de egyébként többnyire ráérünk, úgyhogy én rád bízom az időpontot!

Kép

Kép
zsüci

Zscikém, sajnálom a szitut! Anyósod dumája: egyiken be, a másikon ki! Az uraddal kapcsolatban meg mégiscsak ki kéne békülni. Én azt szoktam csinálni, hogy először megpróbálom megfogalmazni, hogy mi is a problémám vele pontosan. Mert a "te mindig mindenhol örökké leszarsz bennünket és csak magaddal foglalkozol!" című fejhez vágások tényleg nem jól működnek... :roll: Próbáld meg higgadtan, tárgyilagosan és lényegretörően közölni, hogy mi a problémád, és mondd meg, hogy te így nem tudsz élni, találjatok közösen valami megoldást.Szerintem működni fog! :wink:

Sajnálom a rossz éjszakásokat! Kitartás...

Annus, most kell megtudnom, hogy nem tudsz varrn?i! Sejthettem volna, hogy a baldachin, a szopipárna és a mei tai bizonyára az éjszakai manók műve!

Egyelőre én is jól elvagyok az anyaság-nőség-önmagam-melő négyszögben! Anya szeretek lenni, elmenni nem szeretek annyira, mint régen, de azért amikor szeretnék elmegyek, és nincs lelkifurdalásom, mert ez nem gyakori, és a gyerekem nem sínyli meg, jó kezekben hagyom mindig. Én már nem szeretnék csini lány lenni, hanem csini fiatal anyuka lenni. És ebbe nekem belefér, hogy nincs megcsináltatva a körmöm, nem aerobikozok non-stop, és van rajtam felesleg, mi több, a ruhaméretem 4-essel kezdődik (mondjuk ez előtte is így volt, de most még kevésbé zavar!). Én nem fogom magam kiröhögtetni, és 20 éves szingli lányokkal versenyezni, ami a külsőt illeti. A férjemnek akarok tetszeni, de ez sikerül. A jó kis ruháimat hordom, nem vagyok igénytelen, és egy fekete, csipkés, hosszú hálóing rengeteget lendít a dolgokon! A melót meg pont leszarom, ugyanis a bölcsi intézve, többet nem tehetek, mint hogy előrelátóan előkészítem a visszatérésem.
Mondjuk én a 2 gyerkőc közt azért is szeretnék kicsit újra dolgozni, hogy újra élvezzem azt, amikor eljövök. Szóval hogy ne itthon legyek egyhuzamban 5 évig... Azt szerintem én nem tudnám élvezni. Jajj, de érdekeseket írtam megint egy oldalon keresztül!!!
:oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Adraci!
Okika!Akkor én vagyok a kiválasztott! 8) Akkor jövőhéten Adracival tali okt5én hétfőn!!!Bővebben majd később!Most a Vanni talira készülünk,ami meg most pénteken van,azaz okt.2án!!!
Te miket mesélsz a férjednek rólam??!! :shock: :lol: :lol:
És nem,nem esik le!!!Nekünk is olyan van amúgy!!!!

annus11

Még annyi, hogy a "társadalmi elvárások" sem érdekelnek! Ilyenkor megnézem, hogy ki próbál rám nyomást gyakorolni...? Boldogabb ember mint én? Szivesen cserélnék vele? És a válasz mindig nem! Innentől kezdve, mit foglalkozok az ő véleményével?
Különben is jellemző, hogy a boldog emberek nyitottak és pozitívak, így nem ők baszogatják a kismamákat, hanem a besavanyodott, erőszakos vénasszonyok... (Tisztelet a kivételnek)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Szofi!
Ott a pont! :wink:
Amúgy az előző gondolatoddal én is szemezek egy ideje...hogy mi lenne jobb!2 gyerkőc egymás után,vagy várni picit?Néha amiket írnak a 2 gyerekes anyukák...lehet h nem kéne rögtön a 2.baba.De ha nem jön rögtön akkor megint újabb felállás jön,és nem tom hogy úgy jobb lenne e.Megint visszarázódni a hétköznapokba,aztán vissza a babasarokba...áj,de nehéz kérdés!Vágó Pityuka se tehetne fel nehezebbet a 10 millás kérdésnél 8)

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?