Ismét itt:
Gyöngyi: Köszi a melltartós tippeket, a teszveszt még nem is néztem ezügyben.
Úgy látszik, a méretezés is abszolút egyénfüggő.
Emese: hálistennek Lilla ma is jó kedvében van, úgy látszik, nekünk pénteken volt a nyűgös nap.
Tinu: Nekem úgy tűnik, hogy nagyon maximalista vagy magaddal szemben. Próbáld meg egy kicsit engedékenyebben! Nem lehet mindenkinek megfelelni és minden helyzetben helytállni. A helyedben én nem arra összpontosítanék, hogy mi mindent nem tudsz elvégezni, hanem arra, hogy egy nem alvós baba és nagy testvér mellett doktorizni igenis óriási dolog. Ha meg valaki jobban tudja, próbálja ki egy-két napra.
A blogban leírtakról többnyire egyezik a véleményünk, az őserdő és a hittérítés jelleg nekem is feltűnt, de ezt ide mégsem akartam leírni.
Hozzátáplálás, üveges kaják: kicsit félek ettől az időszaktól, olyan egyszerű a szopi... Nem tudom, hogy mit mivel lehet, persze olvasok róla, de akkor is.
Ti hova ültetitek a gyereket a kanalazáshoz? A hordozóba, az öletekbe, esetleg már dönthető etetőszékbe? Azért érdeklődöm, mert egyik nap néztem etetőszékeket, és hozzánk a műanyag batárok túl nagyok a panel konyhájába. Az asztal széléről lelógóst instabilnak tartom, marad még a sima fa, ami együtt nő a gyerekkel, de az nem dönthető. Szóval ezt sem tudom.
Trixi: Gratula a forduláshoz!
Mosható pelus: teszek képet Lilla babáról, egész jól állt rajta. A próba is megvolt, ma délután pontosan 3 órát hagytam rajta, csak pisi volt. A bambuszbetét szépen átázott, a külső nem, nem folyt ki sehol. Nekem tetszik egyelőre, a páromnak nem. Szerinte az, hogy nedves a pelenka a gyerek bőrén, nem tesz jót. Nem nagyon tudtam meggyőzni. Nekem az nem tetszett benne, hogy a hátánál kb, másfél ujjnyi széles volt a csomag a gyereken, nem hiszem, hogy az kényelmes lenne neki háton fekvésnél.
Pop-in mosható pelus
Pop-in mosható pelus hátulról