Új privát üzeneted érkezett!

Na a lényeg lemaradt!!!

Olyan uzsit csináltam Izának!!!Azt hittem kiugrik a hordozóból!!Annyira ízlett neki!Közben meg nyami hangokat adott ki,meg sikított,röhögött! :shock: Volt benne 40ml anyatejci,40ml víz,pép+ az alma-barackból egy adag.Kicsit hígabbra csináltam.Imádta!!!110et evett meg belőle!Délben a pépből meg 180at bevágott :shock:

annus11

Jaj annyi féle van amúgy...most megint láttam egy olyat amit eddig nem...ezeket a bébikajákat lassan már mindenki csinálja....Én most azért vettem a kecskemétit,mert talán erre emlékszem gyerekkoromból....én a HIPPről nem hallottam jót,de leht h csak ízlések és pofonok.
Na persze ezért csinálja az ember itthon!Pénztárcával sem lehet bírni sokáig!De néha ugye jól jönnek az üvegesek is! :wink:

annus11

Amugy eg es fold h Boro h eszi az uvegeset es h a hazit, jobban bejon neki az itthoni cuccc :D

Annus, Gabinak szent a reggel meg az este.. meg a hetvege, de amikor a gyerek elalszik mar veszi elo a laptopot es dolgozik,igy hetvegen is nyomja.. h behozza azt az idot amit Boroval tolt. Szoval sosincs olyan h epp nem csinal semmit :lol: de nekem azert ORIASI segitseg az teny..... :roll: :oops:
csak amikor o babazik hetvegen,nekem be kell segitenek a munkaba :wink: de vmit vmiert! igy legalabb barmikor egyutt hagyhatom oket,mert ismeri minden mozdulatat :D

Netti
Kép
maumau

05-én mint már írtam lehet jönni hozzánk is!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Netti!
Hát igen,de legalább össze tudja így hozni!!!Enyim apa sajna nem dolgozhat akár mikor...de majd lesz ez máshogy is!Ja és én is ráhagyom!Oldja meg!Ő lánya :lol: :lol:

Kérdés!
Mi a különbség az altató és a játszó cumi között?????

annus11

Ja igen! Tinu!
Neked akartam még írni, hogy Marci ugyanilyen szar alvó volt, és teljesen normális, egészséges gyerek. Illetve ő is mindent nagyon hamar csinált. Sokan rossznak mondják, én már a hiperaktivitáson is gondolkodtam, de rájöttem, hogy semmi baja! Egészséges fiú gyerek, akinek nagyon nagy mozgásigénye van!!!
Ahogy elnéztem nagyon hasonlít a viselkedésük Csongivel, uh kösd fel a gatyádat a jövődet illetően!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Ja a tali!Hát persze lehet ide is jönni!Adraci!!!Akkor döntsd el te!Hogy nektek melyik a jó!!!!
Trixi Csepelen lakik,akkor az én címem tudod 8) Ki mondta még h lehet hozzá is menni?
És akkor ok.5én lesz egy kis tali,sztárvendég Adraci és AndrisMarci :lol: :lol:

Netti!
Atya ég!Akkor mi lesz ha hazait kap!!!! :shock: Ezt az üvegse kaja után művelte!!! :lol:

annus11

Trixi: jaj, ne ijesztgess! :lol: Pont most mesélte apum, hogy az öcsém volt örökmozgó (hehe, aztán meg programozó lett és egész nap a gép előtt ül), folyton csatakokban folyt róla az izzadtság. :P

Annus: én általában Hippes kajákat vettem, ha vettem. Szerintem ízben, minőségben jó volt, és olcsóbb, mint néhány másik (most nem jut eszembe a márkájuk :lol: ). Az Univeresek között tényleg sok a büdös és fura ízű. A Kecskemétik meg cukrosak. De azért volt egy-kettő, amit olyanból vettem rendszeresen. Főleg gyümit vettem amúgy télen, mert más hamát inkább megkotyvasztottam én.

Kép
Kép
tinu

Csongi már két órája alszik. Ilyen is rég volt már. Persze most mennénk vásárolni... :roll:

Kép
Kép
tinu

Hátán fekszik és közben cumizik a szájával álmában. :lol: Gondolom, megébredt, a hátára fordult és úgy maradt. :D

Kép
Kép
tinu

Kecskemetiben nem mindegyikben van cukor! alma barackban pl nincs! nemtudom mitol fugg amugy..

a HIPPes a legdragabb ahogy en neztem! majdnem 400ft korul vannak. Persze lehet h rossz helyen neztem :D

Annus, Izus kiugrik majd az etetobool :lol: :lol:

jaj beszereztem Boronak megint par dolgot.. a ferjem boldog lesz :roll:

Netti
Kép
maumau

Vanni! Mehetnék én is a talira?

Tinu! Tök jól összefoglaltad az érzéseimet az anyasággal és a kívülről érkező nyomással kapcsolatban. Így a második gyerkőccel már én is egyre inkább vágynék néha valami másra, de én sem tudom megvalósítani.

Milyen ügyesen mozog már minden baba. Áron még mindig csak fekszik és békésen nézelődik.

Ma szembesültem vele, hogy Áron kinőtte a kengurut, a kendőt nem szereti, de valami kéne, mert lift híján a babakocsi nagyon körülményes. Akinek van mei tai, szerintetek elbírnám benne a 9 kg-os óriásbébimet? Télen lehet használni kabát alá-fölé?

Úgy néz ki Alíz szereti az ovit, ma is úgy kelt, hogy rám szólt: anya siess öltözni, mert indulni kell az oviba.

Kép

Kép
hean

Hean!

Alíz :lol: :lol: :lol:
Mei tai:persze h jó a 9 kilós :shock: Áronra is :lol: Áskabát alá is fel lehet venni!Gyere Vanni hoz persze! :wink:

annus11

Tinu, jaj ezek a férjek. Olyan nagy hősök tudnak lenni :-)

Hean!
Szerintem is jó a mei tai, csak talán érdemes lenned megpróbálkozni a hátadra kötéssel. Azt hiszem 9 kiló felett már nem ajánlják az elöl hordozást. Alíz nagyon helyes :-)

Ki hozta a múltkori talira a teljes kiőrlésű, csokis kekszet? Hát a jó istenke áldja meg mindkét kacsóját :D Éshonnanéshonnanéshonnan?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Petya hasról hátra fordult!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Trixi: gratula Petyának!!!

Gyöngyi: ha tippelnem kéne, szerintem Zsüci vitte és a DM-ből. De lehet, hogy nem. :P

Kép
Kép
tinu

Trixi gratulálok Petyának :D Sajnálom, hogy nem nálunk történt a nagy aktus, de biztos itt leste el Csongitól meg Izától :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Sziasztok!

Lányom ma megzizzent :)

fél órákat alszik, enni 60-akat, de nem ordít :)

Megkóstolta a sütőtököt, nem mondom, hogy ujjongott, de nem lökte már úgy ki a nyelvével és nem öklendezett :), igaz még hátul a haja is tökös volt :)

Vásárosnaményben van a fóka és papagályshow, csak ide is eljöttek.

Bébikaják: én hippet és univert vettem, igaz ezek inkább desszertek :), de a hippben a tavaszi zöldségek rizzsel és csirkehússal mennyei :)

a gesztenyéseket nem bírtam Éduánál :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Ildi,
most olvastam a pü-det, ne haragudj! Nem voltam gépnél, itt volt a férjem anyuja meg huga, most mentek el :(

Trixi,
gratula Petyához!

Majd hozok képet a mei tai-ról, csak reggel kimostam, még szárad!

Annus,
várjuk a képet mi is :) :)

emese1979

Na itt!
Lakás ragyog!Épp vacsizok!Iza megfürdetve,etetve,lefektetve.Én már zuhiztam is!Annyira jó így h minden és mindenki tiszta!!!! :lol: :lol:

Feltöltöm a képeket és aztán hozok!Majd nézze meg egy szakértő h jól van e felkötve!Iza rögtön kitette a kezét :lol: Amúgy kényelmes nagyon és szerintem neki is!!!Amúgy lehet csak azért furi mert egy közel 70 cmes baba másképp mutat rajtam...hiszen lassan fele akkora mint én :shock: :lol:

annus11

Petya nagyon ügyes!!!Amúgy lehet van benne vmi...ezek a talik Izát mindig új dologra késztetik!Utána mindig csinál vmi új dolgot! :lol:

annus11

Sziasztok!
Tegnap hatalmas bulin voltunk, a Dunakanyarban, az erdő közepén. Bogyó nagyon jól bírta! :) Párom 100 főre főzött, üstben, pincepörit. Fini lett.
Ma meg családi program volt. Ismét eltelt a 7vége, és nem sokat dolgoztunk itthon.
Takarítanom is kéne, mert akkora szutyok van...

Gyümifagyasztás: Sajna, hiába vettünk pár hónapja egy extranagy hűtőt, max. pár kisüvegnyi babakaja fér bele -a szokásos cuccok mellé... Bébiételes üvegeket szereztem Hugicámtól, abba fagyasztottam le turmixőszit. Ha lenne helyem, szilvát, körtét és minden egyebet is tennék el. Nagylányom februári, és emlékszem, a birset szőlővel nagyon szerette! Főzzétek meg először -jó sűrű lesz-, aztán musttal lehet hígítani. :)
Amit sokáig ill.télen is lehet kapni -alma, sütőtök, gezstenye, ..- azokat nem fagyasztom..

"Hogyan legyünk tökéletes nők és tökéletes anyák egyszerre?- dilemma" -sehogy! Ilyet senki nem tud, az tuti! Aki meg azt mondja, hogy igen, az mellébeszél! Eleinte zavart, hogy rohan a lakás, nem foglalkozom annyit a gyerekekkel, amennyit kéne, elkésem, mert egyszerre akarok 10 dolgot csinálni, és 10enakárhányéve nem jövök rá arra, hogy ez nem megy, nem vagyok csini, mikor hazajön a párom, hanem örülök, hogy élek, stb...
Biztos, hogy jobban is lehetne csinálni, de legalább nem kattanok be attól, hogy nem megy. :)

Dóri! Bocsi, hogy még mindig nem vittem el a popsitörlőket, de a hét elején igyekszem...

Kép
szkitty

Na lakás romokban, de legalább a gyerek megfürdetve :lol: Már alukál is.

Zili, igen a hagymareszelő, az a legnagyobb luk a 4 oldalú reszelőn (és igen, hasonló mint a nokedliszaggató :)).

Jaj, fel kell tennem, mit teszveszeltem ma, olyan nagyon szép. Pontosabban ma vettem át, még pontosabban a Zuram vette át :D 1700 pénzért vettem (Brendóba ugyanez 7000.- :shock: )
http://www.teszvesz.hu/item739253305_brendon_uj_teli_bolyhos_halozsak_74.html

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Adri! Bocs, hogy nem reagáltam még. Nagyon köszi, ha el tudjátok vinni a hordozót! Nagykovácsiba is szívesen átviszem. (Mellettünk lévő település.) Mondanám, hogy legyen nálunk a tali, de még mindig sittkupacokat és építőanyag-halmokat kerülgetünk a leendő kertben + jövő héten végre betonozni kezdenek, és akkor a bejárati ajtót sem lehet majd megközelíteni... :( Remélem, tavaszra már javul a helyzet. (Még csak 7.éve építkezünk... :D )

Kép
szkitty

Kitty, tudod a munka nem lehet egyszerre gyors, olcsó és jó minőségű. Ebből csak kettőt lehet választani. A ti házatok biztos jó áron és jó minőségben épül. Csak marha lassan :D

A ma esti szopinál olyan sikítófutamot rendezett Marci, hogy enni is elfelejtett. Élvezte a hangját :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

jó estét hölgyeim!

csak egy gyors bekukk, meg pár kép :) hogy az én gyerekem milyen értelmesen tud nézni :lol: meg egy mei taios..elől Julcsi hátul Lili csicsizik

Kép
Kép
Kép

csóóóközön, jóccakát

Kép
Kép
mniki84

Ismét itt:

Gyöngyi: Köszi a melltartós tippeket, a teszveszt még nem is néztem ezügyben. :) Úgy látszik, a méretezés is abszolút egyénfüggő.

Emese: hálistennek Lilla ma is jó kedvében van, úgy látszik, nekünk pénteken volt a nyűgös nap.

Tinu: Nekem úgy tűnik, hogy nagyon maximalista vagy magaddal szemben. Próbáld meg egy kicsit engedékenyebben! Nem lehet mindenkinek megfelelni és minden helyzetben helytállni. A helyedben én nem arra összpontosítanék, hogy mi mindent nem tudsz elvégezni, hanem arra, hogy egy nem alvós baba és nagy testvér mellett doktorizni igenis óriási dolog. Ha meg valaki jobban tudja, próbálja ki egy-két napra. :)

A blogban leírtakról többnyire egyezik a véleményünk, az őserdő és a hittérítés jelleg nekem is feltűnt, de ezt ide mégsem akartam leírni. :roll:

Hozzátáplálás, üveges kaják: kicsit félek ettől az időszaktól, olyan egyszerű a szopi... Nem tudom, hogy mit mivel lehet, persze olvasok róla, de akkor is.
Ti hova ültetitek a gyereket a kanalazáshoz? A hordozóba, az öletekbe, esetleg már dönthető etetőszékbe? Azért érdeklődöm, mert egyik nap néztem etetőszékeket, és hozzánk a műanyag batárok túl nagyok a panel konyhájába. Az asztal széléről lelógóst instabilnak tartom, marad még a sima fa, ami együtt nő a gyerekkel, de az nem dönthető. Szóval ezt sem tudom.

Trixi: Gratula a forduláshoz!

Mosható pelus: teszek képet Lilla babáról, egész jól állt rajta. A próba is megvolt, ma délután pontosan 3 órát hagytam rajta, csak pisi volt. A bambuszbetét szépen átázott, a külső nem, nem folyt ki sehol. Nekem tetszik egyelőre, a páromnak nem. Szerinte az, hogy nedves a pelenka a gyerek bőrén, nem tesz jót. Nem nagyon tudtam meggyőzni. Nekem az nem tetszett benne, hogy a hátánál kb, másfél ujjnyi széles volt a csomag a gyereken, nem hiszem, hogy az kényelmes lenne neki háton fekvésnél.

Kép Pop-in mosható pelus Kép Pop-in mosható pelus hátulról

rekap

Nos!

Réka!
Picit nagyobb a bugyor mint nálam!Nekem fel se tűnik h Izán mosható pelus van!Egyáltalán nem látszik ruhán át!!!

Niki!
Nagyon jó ez a kép!!!Hátadra hogy teszed fel Lilit???Én egyenlőre előre próbáltam...mindjárt dobok is képet a szerencsétlenkedésemről :lol:

Gyöngyi!
Nagyon jót vadásztál!!!

Kitty!
Huuu,hogy milyen jó lehetett az a 100 fős buli :shock: :lol: Én is én is!!! 8)

Na képek!
Kép Kép Kép Kép Kép

annus11

annus, segítséggel, egyedül még nem merem...
nem belekotty de szerintem ne iza hóna alatt kösd meg...hanem a popsija alatt és feljebb szerintem.. :oops: az alsó rész a köldököd felett legyen Izus fejecskéje meg az állad alatt http://www.babakozelben.hu/hasznalat/ha ... meitai.htm

én nagyjából ez alapján csináltam

de nagyon szép amit vartál gratula tökügyi vagy

Kép
Kép
mniki84

Annus! Nagyon ügyi vagy! Mennyibe volt neked így ez a hordozó? Jól néz ki.

Kép
Kép
g_reny

Annus!
Nagyon ügyes vagy!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Rakok én is kengurusat a blogba, mert kicsinyíteni nem tudok, zaklatni meg nem akarok vele senkit! :oops:

Kép

Trixi
trixi78

Annus!!! tuti lett nagyon!! nagyon tetszik a szine, imadom 8)

Netti
Kép
maumau

Lanyok! en meg tok hulye vagyok..... volt meg 50%os kuponom C&A-ba, vagyis kaptunk,mert en mar elhasznaltam :D erre vettem egy 74es overalt...... de en eggyel nagyobbat akartam!!!!!! melle nyultam.. :lol: :lol: :lol: szoval ha kell vkinek veletlenul,akinek nem 70centi a kislanya,szoljon pls :lol:

Netti
Kép
maumau

Köszi köszi!!!

Niki!
Igen,pont azt néztem h nagyon lenn van,azért is került olyan fentre a kötés is.Na majd holnap gyakorolom!Amúgy így is kényelmes volt 8) Ja az első képen még nincs összevarrva alul,de a lényeg látszik! :wink:

annus11

trixi!
Nekem küldhetsz nyugodtan képet kicsinyíteni!!!Írtam a múltkor is!

Netti!
Muti,milyen vettél???Nekem is van még kuponom...el kéne mennem a westendbe :roll:

annus11

Sziasztok!
Nem voltam ma, megint elment a nap. :cry: :roll:
Babák nagyon édesek!!Annus jó lett, ügyi vagy!!!!
Vanni, én nagyon szeretem a hálózsákokat.Újszülött kora óta abban altatom. Kényelmes, elég meleg, és nem tudja lerúgni magáról.Frászban lennék, ha csak takaróval takarnám,mert Riki mindig lerúgja magáról.Így meg egyszerű. :wink: Ja és nem kell felöltöztetnem nagyon éjjelre.Nyáron pelus vagy bady+hálózsák volt az éjjeli viselet.Most bady +vastag hálózsák.
Ma is voltunk uszizni. Ma már 4x merült.Nagyon ügyi volt, nem sírt.És kezd oldódni a görcsössége is.Meg kell szoknia.
Még egy nagy kérdés.Meddig normális, ha nem kakil egy baba???Rikinek ez volt a 3. napja kaki nélkül és én nagyon ideges vagyok már.Hívjam holnap a dokit?Vagy mit csináljak?????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Maumau,szerintem visszaveszik, ha nem rég vetted!!!!!!!Ki tudod cserélni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Lehet,hogy mégis meg kell, hogy kérjek valakit a kicsinyítésre, mert a blogba sem megy fel valamiért... :(

Kép

Trixi
trixi78

Annus: Nagyon szép Mei-tai-t varrtál! :) Ügyi vagy, én egyáltalán nem tudok varrni. Nem értek hozzá, mert én kendőzöm, de amiket a hordozás hetén láttam, azok mintha szorosabbak lettek volna a gyereken. Lényeg, hogy teljesen a testedhez legyen simulva, ne lötyögjön.
Mosható pelus: a Coolababy kisebb ennél? Csak mert a blogodban olvastam, hogy az olcsóbb is. Szerintem ez a Pop-in nem biztos, hogy megérné, a 20 db-os csomag 70.000 Ft körül van. Én 4500-ért vettem ezt az egy darabot, sokalltam is az árát. :roll:
Ha az kisebb és jó is, akkor ismét elgondolkodom rajta.

Niki: Nagyon jók a képek az nagyon tetszik, ahol a két babát fogod. Neked is megvan a fitnesz. :D

Lilla baba este 6 óta alszik, tartok tőle, hogy nem ébred fel fürdetésre. Úgy döntöttem, hogy felköltöm 9-kor, mert nem szeretném, ha éjjel 3-kor kialudtnak érezné magát. :shock:

rekap

Annus, most vettem ki a szatyorbol meg csak, majd lefotozom :lol: biztos cserelik is amugy,de nekem semmi kedvem vissza maszni az arenaba,de muszaj lesz!
amugy 7ezer ft ott az overal es nem is nagy szam! sima rozsaszin,elejen van vmi,meg se neztem mi :lol:

Netti
Kép
maumau

Kutyafüle:
Anyatejes babánál az is ok, ha 10 napig nincs kaki. A tápszereset nem tudom.

rekap

Na en nem hagyom estefele aludni mar Borot :D mert akkor meg 22kor is kukorekolna.. nalunk mar csicsika van :)

hogy rugjak le magukrol a takarot?? akiknel lerugjak persze.
Boro sose csinal ilyet,viszi magaval.. mondjuk o hason alszik,lehet van hozza koze.. ot idegesiti a halozsak :)

Netti
Kép
maumau

Ja, lázmérőztem ma kétségbeesésemben, de semmi eredmény. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Réka.Nem tudom Riki minek számít.Anyatejet kap meg egyszer olyan 50ml barackot naponta.Annak meg kéne hajtania,nem????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Netti!
Amúgy tényleg visszacserélik!Mindenképp vissza kell menned!De azért dobj képet h milyet választottál!!!Lehet nekem is az arénába kéne mennem...ott még csak 1szer voltam...nem esik útba!
A tescoban is kb 4 ezertől vannak ezek,inkább 5.De volt szőrös,pihe-puha meg pöttyös is.

Réka!
Nekem a 20 db került 35 ezerbe...szóval fele annyi!!!!Ha jössz Vannihoz,akkor viszek és megmutizom!Vagy akármikor meg tudom mutatni ha gondolod! :wink:

Amúgy a keze jól van?Mámint jó helyen dugta ki?Holnap ki is merészkedem benne vhova a közelbe.Vagy elmegyek a turiba! :lol:

annus11

Netti, minden baba más.Riki sehol(se ágyban,se kocsiban stb) nem tűri meg magán a takarót.Addig izeg mozog, amíg le nem tornázza. Így muszáj.Ő szereti a zsákot.És én is.Mint írtam nem kell éjjelre nagyon felöltöztetni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Ne aggódj!Ha nem fáj tőle a pocija akkor oké!Próbáld tornáztatni a lábait,húzd fel neki a pocijához!

Netti!
Háta Iza háton alszik,talán itt kezdődik a gond :lol: Nem mindig rugja le magáról amúgy,néha én is pléddel takartam be,begyűrtem az oldala alá 8) Amúgy ahogy elkezd mozgolódni,emelgeti a lábait stb,forog...hát a takaró nem marad meg rajta.

annus11

Niki, ha 5.nap utan sincs kaki,sztem raersz akkor aggodni!!!

halozsakot meg majd kiprobalom.. van vagy 5. csak ugye Boro mikor elalszik a labujjaival jatszik meg szorongatja.. es abban nemtudja :oops:

Netti
Kép
maumau

Amúgy nem mindegyik jó...van egy amit anyós hozott,és abban van egy bélés is...na az szörnyű!Össze vissza gabalyodik benne a gyerek.A tescos pl az jó!

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?