Új privát üzeneted érkezett!

Melusnak utólagosan Boldog szülinapot kívánok!

Betti!

Örülök,hogy jobban vagytok!

Csilla!

Nektek jobbulást!

Rólunk:
Tegnap főztem kora délutánig. Tyúkhús leves, meg paradicsomos húsgombóc! Közben ugye gyerekek jöttek mentek, mostam két adagot, fertőtlenítettem a pancsi játékokat, hajat mostam, szemöldököt szedtem, körmöt vágtam, hajat szárítottam! Aztán már el is jött az 5 óra, menni kellett lakógyűlésre. Az egyedi fűtésről volt szó. Hát elég kevesen jöttek el a lépiházból. Talán ha 5 "lakás" volt lent. Még bevállaltam olyat is, hogy körbejárom az összes családot valami jegyzőkönyvvel, hogy mit szólnának hozzá, lenne-e rá igény, mert ez így nem derült ki és 51% kellene ahhoz, hogy egyáltalán csináltatni lehessen.

Dani tegnap a merev pelenkázó lapot az ágyra tette mint egy csúszdát és csuszizott rajta. De ha vennénk neki egy szobacsúszdát bizti nem használná, csak porosodna.

Gergőnek megint "megnyílt" a sebe, de most nem kis pöttyben, hanem teljesen a heg hosszában. "Csak" a felső hámréteg jöhetett le, alatta jó pirosas volt. Szerdán viszem a tanácsadásra (végre), aztán jöv hét után (okt 5 körül) meg Győr. Szerintem ez így nem Ok, hogy ilyen van neki. Vagy felázna neki a seb, nem tudom!

Na utána olvasok ennek a fűtés dolognak, iszom a kávém, ma varrni is kellene. Még a szekrénykulcs sem került elő, plusszba a hó elején befizetett csekkeket is elnyelte a föld. Itt valami Bermuda háromszög van a lakásban.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvianyu!
Marha jók Dóri dumái, jegyezdd fel néha, van időd... Olyan jók ezek az időszakok is... a többi is, az meg másért... Jövőre meg a tökiken röhögünk majd!

Betti! Jól van Istike? Nem írtad.... Jók a szövegei. Nálunk ami megmaradt Somáról:
dádli=zokni
pamma/paradidi (később)=paradicsom
hangúber=hamburger
Ezeket már mi is így hívjuk... :oops:

Melus: boldog szülit! Mi jót kaptál, a gyerekeid mosolyán kívül?

Csilla! Mi lehet hogy elmegyünk szerdán a baba-mama klubba, de ahhoz Nekünk is takonyfolyásnak abba kell maradni, bár már csökken...

Zsanka! Basszus ez a sárga fal, nem kaptál idegösszeroppanást???? De akkor átkenik ugye? Húú a tejeskávé n.on tetszik Nekem is, mi is azt terveztük legközelebbre!
Lili meg bizti érzi a feszültséget is Rajtad, szóval ne bánts a kis frizkóját! :D
Jó hogy betetted a progit, mert Soma rajzolt suliba erre és akkor kimegyünk az eredményhírdetésre!

Na megyek Noé most kelt, tegnap este 9-re értünk haza ovis szalonnasütésről! Jó volt, volt óvónénikkel tánc, buli minden!

lola77

KICSI UNOKANŐVÉRKÉMNEK, PETRÁNAK ÉS ANYUCIJÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK MÉG EGYSZER!!!!

hugodugo

Sziasztok!

Tegnap nem voltam, mert nem jó a gép még mindig, vagyis nem teljesen okés. Most is szaggat a kép. Apa azt bütykölte egész nap. Eseménytelen volt a hétvégénk, rég volt már ilyen. Jó is volt egy kis nyugi.

Zsanka: nagyon durva a sárga fal! Tejeskávé, mogyoró szerű van húgoméknál is és nagyon tetszik!

Lola: mi is kimegyünk majd jövő héten a csónira. Még mindig taknyos szegény Noé? Képzeld, pénteken mikor mentünk az alsógallai játszón, Dórika mondogotta, hogy Noa, Noa... édes szívem.
Igen, jók a szövegei... mond mindenfélét. Somáé is jók. Emese is mondta annak idején, hogy szemügej! :)

Hugi: nem unokahugidnak?? :) Azért szép lenne, ha Petra lenne az unokanővéred! :)

Boldog születésnapot Petrának is!!!

Betti: Istike szövegek is jók ám! Amúgy jól van már? Minden okés nálatok? Halad az építkezés?

Gabi: szegény Gergő popsi. Csak jobb lesz, de szerintem sem jó, hogy ennyiszer kinyílik. Képzeld, Bence kukija már sokkal jobb.Ugyan még mindig nem tudom hátrahúzni, de mikor hátrahúzom, már az egész teteje kint van. Remélem nem lesz gond vele.
Bermuda háromszög: tök jó! :) Az van nálunk is néha...

Na megyek, nem igazán élvezhető így a netezés, szaggatott képernyővel.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csilla: szívesen segítettem.

Kép
Kép
Kép
emesedora

EBD-anyu:
Igy is lehet mondani, de akkor nem annyira vicces :lol:
De ha mondjuk a Virág küldi az üzit, ... jaaa, akkor sem jó, mert neki is unokahuga. Vagy most akkor nekem nem is unokahugim??? Már nem nagyon értem. Azt tudom, hogy a nagynénje vagyok. Vagy az sem?? Szinte mindegy, mert imádom őt! :D

Csillának is nagyon boldog szülinapot kivánunk!!!

Én nemsokára nekiállok tarhonyás husit csinálni ebédre, délután apának dolga van a dédinagyinál, mi addig lemegyünk játszózni Virággal oda.
Egy kis takaritást is beterveztem mára, mivel a vasalással végeztem csütörtökön.

A "gyerekszájat" én is vezettem egy darabig, mostanában elfelejtem felirni, pedig aztán most is keverednek néha a mondanivalójában a szavak :)

Tegnap Meluséknál szedtünk egy kis gesztenyét, valami szépet kellene belőle alkotni. Aki nagy kreativkodó nem tudja véletlenül, hogy hogy hivják azt az anyagot, techinkát, ami majdnem úgy néz ki, mint egy gyurma, de nagyjából csak az állaga hasonlit rá. Készletben lehet kapni, van egy sablon (pl. maciminta, legalábbis ilyet láttam a szomszédban), és apró kis darabkákban kell felrakni ezt a gyurmaszerű anyagot rá, és szépen megszárad egy idő után. Én a hőre száradó gyurmára tippeltem, de azt mondja az anyuka, hogy ez nem az. El kell mennem egy hobbyboltba és ki kell deritenem mi ez, nagyon jól nézett ki az a kép a falon.

ZSANKA:
Elég szomorú, hogy igy is lekenték a falat, holott tudták, hogy nem jó az a szin. :? Hihetetlen, hogy egy épitkezésnél állandóan ott kell állni az emberek háta mögött, mert tuti valami nem stimmel. Remélem hamar vége lesz ennek és élvezhetitek is a szép házikótokat.

BETTI:
Istike hogy van?

GABI:
Megkerültek a dolgok? Sokszor én is elkeverek dolgokat, bár mostanában Virág csinálja ezt, bármit kérdezek tőle, hogy hol van (saját ruhája, játéka), mindig az a válasz, hogy nem tudom. :)
Remélem Gergőnek tudnak valamit mondani a sebére és gyorsan meggyógyul most már.

ANGIKA:
Gyönyörű szép ez a kisfiú!!! Örülök, hogy ilyen hamar haza is mehettetek és nincs semmi gond. Nyugodt éjszakákat, sok tejcsit kivánok. Tesós fotót kérünk!! :)

Még akartam irni, de muszáj mennem főzni, nem lesz meg az ebédünk :D

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sok szeretettel meghivunk mindenkit a következő BABATALIRA, AMELYNEK HELYE ÉS IDŐPONTJA:

2009. október 4. szombat vagy 5. vasárnap délután 3 órától.
Tatabánya, Tearózsa utca 29/A.
(Felsőgalla, templom mellett fel a dombra, balra a második utca, oszlopon az utca neve, és jobb oldalon az 5. ház a mienk).

Hugiék

hugodugo

Na végeztem a ház fél lakóközösségével. Na nem mészárlás volt, csak "közvéleménykutatás". Eddig úgy néz ki többen vannak benne, hogy korszerűsítsünk", mint ellene.
Gyerekek alszanak. Gerinek varrtam meg a fejvédőjét, szinte mindegyik kötője elszakadt.
Még megyek varrok gatyót, meg le kéne nézni a pincébe, lomtalanítás ügyben. Ki kell paterolni egy villanytűzhelyet, egy dohányzóasztalt, meg még aztán meglátjuk, mi az ami útba van.

Hugo!

Köszönjük a meghívást! Jó lenne ha az idő is kedvezne.

Gyerekszájról: Sajna én még nyilatkozni nem tudok. Amit Dani már nagyon tud, logóról felismerni a Spar-t és a Tesco-t. De ez is így, hogy TÁ (Spar), TESZ (Tesco).

Még este jövök. Zoli ma kezdi az éjszakást. Fáj a torka. Holnap kapnak a gyogyitárból a gyerekek multivitamint.
Egy kis tuning télire.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gyors visszaolvastam,később jövök......

Hugi
küldtem privit!!!!!!!!!!!

Sziasztok:Erika

cseriviola

ERika segitségével kis helyesbités:
Október 3-a lesz a szombat, és a vasárnap pedig 4-e, de szerintem ez teljesen mindegy :)
Aki már tudja, hogy melyik nap lenne neki a jó, az irja meg.

Köszi

hugodugo

Sziasztok!

Angika
nagyon szép,formás a kisfiad!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó,hogy ilyen hamar hazaengedtek benneteket!
Tesós képeket nagyon várjuk,persze majd ahogy időd engedi.....

Csillának,Melusnak és Petrának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petráról kérünk szülinapos képeket!

Hugi
mint azt priviben már megírtam nekünk a vasárnap lenne jobb,mert szo-on szülinapra hivatalos Viki.....vagy ha mégis szo-on lenne akkor 17 óra után tudnánk csak menni.....

Holnap azaz hétfőn még lesz a bánhidai búcsú,ha esetleg kinéznétek........

cseriviola

Sziasztok!

Végre jónak tűnik a gépünk, apa sokat melózott vele! :( De nagy itt a pangás...

Hugi: nagyon kedves a meghívás, köszönjük szépen! Nekünk is a vasárnap lenne jó, de nem biztos, hogy háromra odaérünk, inkább fél négyet mondanék. Aznap itt lesz Dávid, és akkor megy focizni az uram, a foci időre átmegy anyósomékhoz, foci után meg hazaviszi az uram. Minket előtte el tudna dobni oda. Jobban vagy amúgy? Hasilag és lelkileg?? :)

Gabi: na, ügyi vagy, hátha lesz belőle valami... Ügyes voltál a varrással is. És milyen vitamint veszel? Én a cebion multivitaminra gondoltam, azt lehet a kicsiknek is. Emese immuno kidet szed, bevált. Cebionosról hallott valaki valamit?

Mi is valamikor elmegyünk bölibe, de szerintem csak jövő héten, jövő hét hétfőn ér vége az úszás Emesének, akkor már nyugi lesz. Szerdán és pénteken szoktam elmenni velük az úszásra.
Jövő hét szerdán jönne valaki??

Holnap megyünk bőrgyógyra, kíváncsi vagyok, mint mond.

Na megyek, ma főznöm is kell, krumplis tésztán filózom.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Hazaérkeztünk mi is, de tegnap már nem volt energiám írni.Nagyjából végigolvastalak Titeket.
Most sincs sok időm, mert viszem megint gyerkőcöket dokihoz, vagyis igazán csak Biust kell, mert éjszakánként továbbra is csúnyán köhög.. Viszont nagyon jól érezte magát a hétvégén..Viltunk apósom tesójáéknál i, ők gy tanyán élnek..Hú, amit Bius ott művelt..

Csilla!

Remélem, Vivi jobban van már.NIki nyaka meggyógyult? Olyan kis elesett volt múlt héten.. Volt ám izomláz ezerrel.Már aznap alig tudtam bemászni az ágyba, éjjel ráadásul nem tom mi volt kicsi fiammal, de 1,5 óránként kiugrasztott az ágyból, sokszor azt hittemm, hogy bepisilek, úgy fájt a fenekem, meg a combom..:) De ez nem riaszt el, legalább érzem, hogy csináltam valamit. A héten mire mész? Remélem én is tudok menni, anyuval nem beszéltem még, mert tegnap kicsit kiakasztott..

Angika!

Gratulálok még 1 x- Csodaszép ez a Csani pici fiú...Hogy tetszettek Julónak az első közös napok? Meg y a héten oviba, vagy tesózik? Puszi Nektek!!Ja, és ügyik voltatok a gyors szüléssel...

Még dobok pár képet, azután doki után jövök még bővebben, bár csatatér a lakás..

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Jó reggelt!

Hát este nem jöttem, mert olyat csináltam amit ritkán szoktam, ha Zoli éjszakás. Lefeküdtem már negyed 11-kor. És milyen jól tettem, mert ramaty éjszakánk volt. Gergőt már hajnali 2-kor oda kellett vennem magam mellé, 3-kor Dani is jött a kis paplanjával (rács kivéve az ágyából), aztán Geri vissza 5-kor mert semmi sem nyugtatta meg. Az ágyában jól durmolt tovább. Így maradtunk Danival, aztán Apa ahogy hazajött, kipattantak a szemei Daninak. Még háromnegyed 8-ig sikerült bent marasztalnom, tovább nem.

Multivitamin:

Cebion Multit is vettünk már Daninak, de ez csak 1 éves kortól adható, Multikid-et is vettünk, ez 4 hóstól. Szerintem nálunk ez lesz a nyerő, hogy ne kelljen kétfélét venni, kétfélét adni nekik.

Varrással végeztem tegnap, illetve még Dani kis szivacsfoteljének a huzatát is meg kell, csak addigra már ébredtek. Majd valamikor arra is sor kerül.

Elveszett tárgyak még mindig nem kerültek elő. Már kezdek aggódni.

Tali:

Apának éjszakás hét ilyenkor még szombaton is szokott menni 6-ra. Tehát ha szombaton lenne, akkor csak olyan 5-ig tudnánk menni. Ha vasárnap lenne, akkor is tudnánk szerintem. A hossza az függ attól, hogy melyik nap szülinapozunk, mert Apának 3-án lesz a 30-ik szülije. És persze függ attól, hogy mit mond neki a doki, mert nagyon náthás és a torka is fáj, így délután megy orvoshoz.
Mondtam neki, hogy én is szeretnék menni a dokihoz, csak nekem ugye semmi bajom, egy vérvételes beutalót szeretnék. Mondtam neki, hogy kérjen már nekem egyet, ha már úgy is lent jár. :D :D :D Ez persze sajna nem megoldható, pedig úgy elkerülném az orvosis bacikat.

Erika!

Mostanában mindig úgy rohansz! Ujjad jobban van??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és igen taliztunk JÁgival a Tescoba tegnap, csak nagy volt a rohanás, lomolásra nem is maradt idő. :( :(

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jági
nagyon jók képek!!!!!!!!!!!!!!!
Elhiszem,hogy élvezte Bianka a sokféle állatot,én is el lettem volna velük,imádom őket!!!!!!! :roll: :P
Mit fog kapni a szülinapjára?

Tali:
eddig akkor aki visszaírt a vasárnap lenne jobb.....remélem az idő is kegyes lesz hozzánk,nagyon jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Többieknek mikor lenne jobb???????????
Bocs,hogy Hugi helyett írom ezt a pár sort.... :oops:

Gabi
köszi,ujjam már rendben,akkor 5 nap alatt meggyógyúlt.Bár néha még kicsit érzéketlen azon a helyen,de majd teljesen helyre jön.
Igen,én mindig rohanok....... :lol:
ma megyek kozmetikushoz,aztán nyirok masszázsra......holnap-szerdán mamámhoz lomtalanítani segíteni,csüt. háztartási elmaradt munkák elvégzése itthon,péntek délelött torta készítés megrendelésre,du ovis családi buli.....szóval nem unatkozunk :D
Még jó,hogy jövő szerdáig szabin vagyok :wink:

Nekem főznöm nem kell ma,tegnapról maradt husileves,húsos tészta.......holnapra valami főzeléket csinálok,sztem zöldbabot,főtt tojással....ez hamar megvan és imádom így a kettőt együtt :lol:

Most megyek,teszek-veszek még itthon indulás előtt.

cseriviola

Nálunk ma lasagne lesz!

Erika!

Sűrű program, de Ti ilyen pörgős család vagytok gondolom. Megszoktátok ezt a tempót!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: én sem tudom, mikor lesz vége az ilyen éjszakáknak... most elég jól aludt Bence, vagyis egyszer hallottam felsírni, utána aludt, de most Dórika volt a mocorgósabb.
És a cebion multi bevált azért? Mert én már tudnám mindkét picinek azt adni. Legalább ősszel, télen gondoltam.

Ági: nagyon jók lettek a képek, van, amelyik kétszer van fent! :) Végül is mit vettetek a nagy fiúnak? Antóka is jól érezte magát? Anyuddal megint mi a gond??

Erika: hú, jó pörgős programok... csak pihenés miatt vettél ki szabit? Remélem, nincs gond.... Milyen húsos tésztát csináltál?

Én is főzelék mellett döntöttem, de még nem tudom, milyet. Imádom a tököt is, majd meglátjuk. Mire leérek a boltba, kitalálom. Ma mi hozzuk el Emese barátnőjét, Pesten dolga van a szülőknek. Én is viszem őket angolra, a két kicsivel abban a másfél órában játszunk ott egy játszótéren, aztán angol után, estefelé jönnek érte majd a szülők.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Angika: gratulálok! jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok! Nagyon kis helyes Csani :) És neki is mekkora sérója van!!
Kalandosra sikeredett a születése :)

Berna: nincs még foga Petrának :) A rántott husit nagyon picikre szedtem szét és így már az ínyével is tudta "rágni"
Védőnő ismerősöm szerint nyugodtan adhatok neki darabosat, mert az ínyével tud dolgozni. Viszont, ha pépeset adok neki, akkor meg nem fogja megszokni a darabos kaját.
Eddig nagyon ügyin rágcsál :D

Joosneági: hát valami tündéri Bius, ahogy mindegyik képen mosolyog és megjelenik az arcocskáján a kis gödör :) Húúú,Máté is nagyon el lett volna ott, imádja a házi állatokat.

Köszi csajok a köszöntést. Mivel Petrával egy napon születtünk, így nem tartom én olyan fontosnak a saját szülinapomat (eddig se nagyon), elég akár egy szóbeli köszöntés is. De azért kaptam egy-két dolgot. A fiúktól egy szép virágot, anyuéktól törölközőket, Hugiéktól finom teákat és tusfürdőt.
Petrus anyuéktól köntöst és törölközőt, tőlünk fakopáncsos fajátékokat (bár abból az egyik ideiglenesen cserére kerül Virág egy másik hasonló játékával, mert kicsit a kockák és Petra azokat is enni akarja), Hugiéktól babatelót (nagy sikere van), montessorit, homokozókészletet, 3 db kishajót. Máté még kapott Hugiéktól egy pirográfot, amivel égetni lehet bőrre és fára. Marha jó, tegnap ki is próbáltuk :)

Lola: jó lett a répatorta. El is fogyott. Azért lett még egy gesztenyés, mert ha mégsem sikerülne az enyém, nehogy ne legyen tortája. :)

No, most jöjjenek a képek:

A virág, amit a fiúktól kaptam:
Kép
A répatorta, csak marcipán répák helyett inkább egy teki lett:
Kép
Gesztenye torta:
Kép
Kép
Kép
Aztán átváltottunk nadrágra, mert nehezen ment a mászás szoknyában :D
Ajándékok közt:
Kép
Kép
Kép

Melus
Kép

Kép
melus071

Csajok!

Mit szólnátok egy eheti péntek v. szombat esti anya-talihoz? Tegnap Tescoban találkoztam Líviával és és Gabival is, de mindannyian rohantunk és nem volt idő beszélgetni és már olyan jó lenne....

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Most jöttünk dokinénitől,Istike gyógyultnak nyilvánítva. :D Szerencsére jól is van a kistöki,néha egy kis orrfolyás,köhögés ennyi.Holnap már mehet a bölcsibe.

Hugi
Köszönjük szépen a meghívást.Nekünk mindkét nap megfelel.
Fincsi volt a tegnapi ebédetek.
Bevallom fogalmam sincs mi az a gyurmaszerű anyag,amire gondolsz.Sajna semmi kézügyességem.Apánk mondta is jobb hogy fiun van,mert még egy hajfonást nem tudnék rajta "elvégezni",ha leányunk lenne.
Gombot felvarrni ilyesmi azért megy. :D

Jági
Nagyon jók a képek.Nagyon aranyos Bianka az állatoknál.Mikor erre jártatok is simán ment volna Bolyhos kutyánkoz.Nagyon jó ha nem félnek az állatoktól.
Izomláz:rá kell tornázni akkor majd elmúlik. :lol:
Kép készült a séródról?
Vezettél Te is?

Melus
Sebaj ha még nincs foga.Mennek neki lefelé a kajcsika az a lényeg.
Annyira bájos a képeken a picilány,tudta hogy most körülötte forog a nap. :D Nagyon klassz ajikat kapott.A te virágod is gyönyörű.

Erika
Nincs belőled legalább még kettő?? :lol: Ennyi mindent csinálni.Le a kalappal.Ügyi vagy.
Főzelék tojással?szerintem is jó párosítás..

Gabi
Takarítás után most varrónő és Sharlock Homes lettél. :D
Remélem meglesz az a fránya kulcs.Nem is tudod kinyitni a szekrényt??
Lakógyűlés:Szerencsére nálunk nincs ilyesmi.
Jobbulást férjednek.Enyém is odavan.Tegnap elfújt egy százas zsepit,meg vagy még három guriga klotyópapirt.Ő orvoshoz nem megy.Ilyen tipus. :?

Emeseanyu
Megérkezett a kabát?
Jó kajcsitok lesz neketek is.Nálunk maradt tegnapról husilves,amellé gondoltam melegszenyót.
Lehet rosszat álmodott Dórika vagy fázott.Isti is örökké jön közénk.Hol sírva,holcsak úgy spontán.
Bár az elmúlt pár napban én voltam a ludas,mert a kiságy mögött a falnál volt a zenélő játszószőnyege.És éjjelente mindig kiteszi Isti a lábát igy állandóan zenéni kezdett éjjelente.Persze felsírt és hozhattam közénk.Morogtam majd hogy reggel kikapcsolom.Perzse mindig elfelejtem.
Most elküldöm az irományom és kikpacsolom. :D

Betti

Kép
berna23

Erika!

Hú, nektek van aztán programotok.. DE úgy a jó ez élet, ha zajlik..Én is imádok csavarogni, aktívkodni, de sokszor egyedül nincs erőm elindulni két gyerkőccel..
Köszi a dicséretet Biusom nevében.. Nagyon imádja az állatokat és kicsit sem fél tőlük.Én kivagyok tőle, hogy ennyire bátor, néha azért kell picit tartani tőlük,ő bármely kerítésen benyúlna a legugatósabb kutyihoz is. De a lényeg, hogy élvezte azt a napot, amit az állatok között töltött. A kiscsirke annyira megtetszett meki, hogy haza akarta hozni.
Szülinap: már vettünk egy állatorvosos Barbit, amikor féláras volt,meg gyurmát, azokat kapja, meg néztem a Békéscsabai Müllerben egy tök helyes Baby Bornos "babacipelőt". Két funkciós, használható etetőszékként (mindíg Abntikáéba teszi a babáit..) és fel lehet venni háti hordozóként is.. És most valami 6 zerről volt leárazva 2 ezer valamennyire...Remélem az ittniben is van..Ha meg nincs, akkor sima hordozót kap. Aztán 2 hétre rá lesz a névnapja is, arra is kell hagyni valamit.

Hugi!

Köszönjük a meghívást, mi is élnénk vele.-. Nekünk mindegy szerintem, hogy mikor lesz, pici időre bármelyik nap fel tudunk nézni.

Betti!

Mi is voltunk dokinál.Azt mondta, hogy Bius rendben van, de kicsit hurutos-zörejes a jobb oldala, ettől van a köhögés, de amúgy semmi baja, se torka, se orra semmi..Érdekes..
Nem készült a hajamról kép..Fodrász után 1 órával mentem tornázni, hát utána nem is látszott rajta, hogy hajászkodtam..Tök lelapult, leizzadtam... Nagy változás nem is lett, mert ugyanolyan maradt, csak kicsit rövidebb lett, meg tépettebb lett a vége, de amikor a Kriszti megcsinálta tök jól állt..
Örülök, hogy Istike jobban van, hatott a cukorka, megbeszéltük, hogy attól meggyógyul.Mikor kezdi a bölit?
Én holnap viszem Biust a fogorvoshoz, holnap picit meg lesz neki csiszolva..ú..Rettegek...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Betti: még nem érkezett meg a kabát, most utalok a héten, úgyhogy majd valamikor...
Végül is spenótot csináltam, tüki tojással. Bencével imént ebédeltem, mert Dórika elaludt ebéd előtt. Nagyon fini lett, Bence simán egy rendes tányérral benyomott, meg egy egész tüki tojást. Most először tettem bele egy deci főző tejszínt, de jó döntés volt, mert fini krémes lett tőle.
Fini a melegszenyó is, nyami! :)
Örülök, hogy Istike jobban van! Apa-betegség-orvos: :?

Anya tali nekem lehet, hogy nem menne a héten. Pénteken apa focizni szokott, szombaton csinálunk valami programot, sőt, lehet, hogy osztállyal megyünk sütni, vasárnap meg Hugiék.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Melus!

Tüneményesek a gyerkőcök a képeken, és nagyon jók az ajándékok is, na és a torták..Hmm... És akkor én is így utólag nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!
Köszi a Bius dícséretet, én is imádok azt a kis lyukacskát, és már Antónak is van..Ki s vigyorkáim..

Kép Kép
joosneagi

Melus: szuperek a képek, nagyon csini volt mindkét gyerkőc! A tortád is guszti lett!

Ági: miért, mi baja Bius fogának?

Különben az itteni müllerben is szokott fél áron Barbie lenni, a barbie mániás kislány anyukáinak írom. Tök jókat ki lehet fogni. Kb. két hete voltunk és akkor is voltak. Lassan úgyis itt a karácsony...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mi mai ebédünk, vagyis a holnapi...Paradicsom leves éskrumplis tészta..

Mikortól adtatok a gyerkőcöknek liszttel sűrített kaját? Mármint levest, vagy esetleg főzit? És tésztafélét? Mert bébiételben már evett Antó tésztát, és úgy minden ok volt, de azt nem tudom, hogy az milyen tészta volt... Basszus, Bius ennyi idősen már evett szinte mindent, de hogy Antikám ilyen érzékeny, nla mindentől nagyon félek. Bár múlt héten evett túrókrémet(én kevertem) és nem lett baja, hétvégén, meg falatozott vajas kenyeret..Nagyon imádta...

Kép Kép
joosneagi

Ági: nekem annak idején azt mondta védőnéni, hogy rántásos (búzaliszt) csak 1 éves kora után adjak. De lehet kapni tesco gyógynövényben rizslisztet, azzal már sűrítheted a főzijét.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vajon mi lehet Szilviékkel? Rég írt...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bius foga...Az első kettő felül, ahol összeérnek elkezdett neki romlani, már év elején voltunk vele a dokinőnél, akkor krémet kaotunk rá, hogy az megállítja a romlást és abban maradtunk, hogy kb. fél év múlva, meg lecsiszolja azt az elszíneződött részt..Na, ez lesz most.. És az a krém nem ért semmit..Szerintem romlik neki..Annyira sajnállom..De egyszerűen nem tudom már, hogy mit csináljak..Elmexet használunk, folyamatosan mossuk neki..Jó, eszik édességet, de nem vészes mennyiségben. Nem cumizott, nem cumisüvegezett..Jó, és nem csak vizet iszik, de szerintem nem sok gyerek van, aki állandóan csak vizet iszik..Sajnos ez genetika is..Nekem egész nap lógott a számból a teás cumisüveg és nem voltak rosszak a fogaim..Csak szörnyű, hogy még kb. 2-3 évig ezek a fogai lesznek és nm akarom, hogy teljesen elfeketedjen neki...

Kép Kép
joosneagi

Emesedora: Te hogy készíted a spenótot Bencusnak? Én is szeretnék Petrának, mert van itthon fagyasztott (anyuéktól).

Melus
Kép

Kép
melus071

Kérdeztem ma a Rákóczit az infl. ellnei oltásról..Eddíg eszembe sem jutott beadatni, de megijjesztett a 34 éves férfi halála.. Doki mondta, hogy ő nem adatná be egyetlen családtagjának sem, tekintve, hogy a legtöbb gyógyszert évekig tesztelik ezt meg most pikk-pakk kidobták a piacra. Sokkal rosszabb mellékhatások lehetnek.Mondta, hogy kicsit túl van lihegve.Pont ezt a vérzéses tüdőgyulladást mondta, hogy egy betege meghalt benne pár éve..Influenzától függetlenül..Úgy félek... Ráadásul pont a tüdőbajoktól félek magam is, mert asztmás vagyok és elég sokat szenvedetk a tüdőmmel..és pont a mi korosztályunk a legveszélyeztettebb.Felírt a doki többféle bogyót, amit megelőzésre lehet használni..Lehet, hogy at ossillocosinumot elkezdem adagolni a családnak.
Én most vettem Biusnak lándzsás útifüvet, egy új fajtás, van benne még plusz c-vitamin és echineca immunerősítő is..Meg adom a cebion cseppet..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Melus: mikor kisebbek voltak, simán vízzel főztem a fagyasztott spenótot, sűrítésnek rizsliszt. Pici só, kis cukor. Hogy íze legyen. Most már én úgy adom nekik, mint magunknak. Tejjel főzöm, egy éves kortól lehet (de inni még tápit iszik reggel-este), és ugyanúgy ízesítem, és rendes liszttel rántom be. Szerintem Petrának nyugodtan adhatod már, főleg, ha már próbáltál ilyesmit és nem lett tőle baja (gondolok a főzelékbe tejre és a lisztes rántásra).

Ági: már értem... tényleg alkat kérdése, enyémeknek mindnek jók a fogai, pedig mindhárom cumisüvegezett, cumizott és főleg teáznak. Bár nem engedem, hogy rágják az üveget, csak addig van a szájukban, amíg isznak.
A fiatal pali halála megijesztett engem is, de azt azért nehezen képzelem el, hogy semmi baja nem volt az ürgének, és egyszer csak összeesett és meghalt.
Én biztos nem adatom be.

Alszik most Bence is,Dórika már régebb óta, úgyhogy ő biztos felkel nemsoká. Gyorsan elmosogattam, felmostam. Most elmegyek fürdeni, hajat mosni, mert nemsoká jönnek a lányok.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hurrá, laptető! :) Ok, megy Cserierinek és Huginak, ahogy szoktam... :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi: asszem ilyen gyurmát keresel -> http://www.hobbymuvesz.hu/aruhaz/index. ... uctId=1357

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Boldog szülinapokat kívánok!

Hétvégén nem voltam, programoztunk!
Pénteken vásárolgattunk és elmentünk a csajokkal a mecibe. Volt még egy kuponunk. Szombaton du elmentünk a dózsakerti napra a sétáló utcába. Ott taliztunk a CSilláékkal! Ők is kisvasutaztak! Sétáltunk még egy kicsit. Vasárnap meg kimentünk Tatára és hajóztunk! Nagyon élveztek a csajok! Dóri nagyon boldog volt és annyira tetszett , hogy le se akart szállni! Felment a hajó hátuljára és ott ült és csak nézett! Zsóci is jól érezte magát, csak neki kicsit hangos volt a hajó motorja!
Azért tényleg ráférne egy kis felújítás arra a hajóra, nagyon rozoga volt

Lola!
Megjött az avon. Valamelyik nap majd talizunk és odaadom!
Nekem jó a jubi park is! De. vagy du. 4 után!
Már 2x is kérdezted a férjem igen lefogyott! A csónitóra jár futni! Ezért most már nekem is nagyon rá kell feküdnöm a fogyira! 2 hete taposók itthon a gépen, amit januárba vettem! Erre ma de. eltörött!!!! 1 évig van rá garancia, ma viszem is vissza a csajokkal! Remélem hamar javitják vagy cserélik! pedig még csak 25 percnél jártam! most emeltem fel 30 percre!

Jági!
Anto kakija helyrejött? Azóta rendben van?
Várom a diétát! Majd ahogy ráérsz küldjed!
Jók a képek! Enyém csajaim is állatimádok! Simán bemennek a malacokhoz, csirkékhez! Kutyákról már nem is beszélek!
Anya-talit ha lesz, tarthatnánk majd a tescos don peppénél is! Ott meleg is van és nem dohányoznak! Vagy akár kint a meciben is! Én megyek!!!

Gabi!
Máltain játszón néztem mennyire a Dani nyomában mentél! Apa kezében a Geri! Nem lehet unatkozni! De majd ha már a Geri is futkos! Akkor már apa se ül a játszón!
Csajokra meg rá kell szólni, mert ketten együtt néha elevenek! Külön-külön semmi gond sincs!

Megyek gyorsan pakolok! Ma csak 3/4 4-re kell mennem a Dóriért! Külön órán van!!!

Szép napot!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsi76 2009.09.28 13:38-kor.

Kép
Kép
moncsi76

sziasztok!

Szilvi,
aranyos vagy, hgy gondoltám rám :D be-be szoktam olvasni, csak arra már nincs erőm, hgy írjak is. Kicsit fáradt vagyok. Testileg, lelkileg...Nagyon nehéz egyedül, Áronnal nem bírok. ANnyira hisztis, akaratos. Ha valami nem tetszik neki, akkor azonnal sikít, sír, rángatózik, és ÜT!!!! De tíz percenként...nem tudom mit csináljak vele. Visszaütni nem akarom, nem akarom ezt a példát mutatni neki. Ha ott hagyom, akkor annál jobban csinálja. Az előbb is hisztizett, már nem bírtam és beraktam az ágyába...erre úgy elkezdett vergődni, hogy beverte a száját az ágy szélébe és ömlött a vér a szájából. :roll: Rángatja a ruhámat, hogy cici kell neki.. Lassan eret vágok magamon. Komolyan. :roll: Most alszik szerencsére...

Szülinaposoknak boldog születésnapot utólag is!!!

Anya-tali jól hangzik, én is mennék, ha akkor pont nem dolgozik anyu, vagy hugom. Néhány órára el tudnék menni.

Hugi,
köszi a meghívást, ha addigra meg lesz csinálva a kocsink, akkor megyünk mi is. (bár nem tudom, mikor lesz kész, mert itt álla parkolóban...be sem tudom indítani....kéne egy autószerelő ismerős, aki nem ver át....)

Baba klub szerdán?

Nálunk vadas van, (mamától) tésztát főztem hozzá :D

sziastzok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szilvi: hát... ez nem hangzik túl jól. Biztos, hogy befolyásolja, hogy apa nincs otthon, hiányzik neki. Nem tudok tanácsot adni sajnos. :( Nekem is akaratos Bence, de hamar el lehet terelni a figyelmét. Próbáld ezt, a figyelemelterelés, esetleg. Bár tudom, hogy nagyon nehéz egyedül, mert Te sem vagy lelkileg a toppon. Én is szinte egész nap egyedül vagyok a hárommal, közben az iskolát, különórákat és egyebeket oldom meg, de tudom, hogy este hazajön és az olyan jó!! Azért az ér felvágós dolgot remélem nem komolyan mondtad csajé!!!

Most itt van Emese barátnője, eddig kettővel tanultam, hát... nem volt egyszerű a két kicsi mellett. Aztán uzsit csináltam a két nagynak, mivel nemsoká angol (én viszem őket). Most a kicsiket uzsiztattam, aztán nemsoká indulunk. Másfél órát meg el kell velük lennem lent, mert haza nem jövök fél hatig, hogy újra neki indulunk. Apa csak este jön, fél hétkor... Hát ez van...

Moncsi:
kedves ismerősömék is voltak a dózsakerti napon, ők nyerték a tombolán a rollert. Örülök neki nagyon, jó helyre került (anyuka egyedül neveli a fiát). Milyen különórára jár Dórid?
Elhiszem, hogy csípik a vonatot, hajót... nálunk is slágere van.

Na megyek, lassan készülődünk. Legkésőbb fél négykor el kell indulnunk, négykor kezdődik az angol. Gyalog nincs messze, kb. negyed óra.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen sokan el tudtok jönni, bár csak kutyafuttában olvastalak titeket. Nemrég jöttünk haza Virággal a boltból, kis csavargásból, tökre fáj a fejem, gyors felporszivózok, játszok vele pónisat, aztán kezdődnek az esti programok, és később még visszanézek, egyeztetek.

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Melus: ügyi vagy a tortával, hogy bele mertél vágni! És jó az tekivel is! Petra nagyon céééép! És csini, de látom bátyus is ki volt öltözve. Ja és "félHugit" is felismertem! :D Jó kis ajándékok a csajszinak!

Moncsi! Ok a héten, de inkább a második felében, mert még holnap is tanfolyamon leszek, szerdán be kell hoznom magam! Jó a délelőtt is pl. csüt-ön! Itt a számom azért: 70/363-77-85 És köszi.
Férjed ügyi akkor, bátyám is szokott csóninál futni! Programotok is jól hangzik!

J.Ági!
Szupik a képek, annyira jó egy ilyen hely, ahol testközelből ismerkedhetnek a háziállatokkal! Ahogy azt a kiscsirkét fogja.... édes Bius! Meg a tehenegelés!!!!
Fogak: sajnálom ez tényleg genetika, hisz ahogy írod, nem csinálsz semmit rosszul sz.tem! Csak akkor legalább tudod hogy nagyon oda kell figyelned későbbiekben is!

Spenót: én nem liszttel sűrítem, hanem krumplival magunknak is- így szeretjük inkább! Sz.tem még ne rakj bele rendes lisztet Antónak. 6 hó után igen a rizsliszt jobb bármilyen főzibe... (tök, borsó, krumpli, cukkini, stb.)

Szilvianyu: nem semmi vagy bevállalni még egy gyereket. Ha ráértünk volna ma lementem volna Hozzátok a játszira ide mögénk... De ma húzós napunk volt:
3-ig tanfolyam MÜTF-ön, rohanás suliba papírgyűjtésre méreckedni segíteni (Apu hozta a papírt, Zotyó Noét) onnan 4-re logopédus, addig Noéval játszótér, 16.45-ig, utána 17-re suli Szülői Munkaközösségi Ülés, 18.30-ig tartott. Aztán rohanás haza fürdetés-vacsi.
De Apa ügyes volt ma Noéval, elvoltak mindkét fiút megfodrászkodta, így van 2 új pasim!!!!!

Betti! Szupi, Istike hamar túl van rajta!

Hugi!
Tali jó ötlet, remélem most majd nem tévedek el mint annó! (Egyirányú utcákra figyelni csajok!!!!) Nekem eddig mindkét nap jó, de sz.tem csak 1 gyerekkel megyek, val.szeg Noéval inkább! Apa Soma moziba készülnek úgyis... A meghívást köszönjük! De ne készülj semmivel ám, hallod! Viszünk rágcsát-sütit, ok!!!!!!!!
Nálunk is tarhonyás husi volt, ha 2 naponta csinálnám is megennék!

Na mit akartam még? Nem tudom...
Ja, Anyatali: akkor azt napolni kéne, mert egy hétvégére babatali is meg anyatali is????

Amúgy még egy szavazat a Mekire (kinti) részemről is!

lola77

Ja Szilvia1981!
Annyira rossz olvasni a soraidat, de Nekem egyértelmű, hogy tényleg azért lehet ilyen hisztigyurka a kis Áronod, mert érzi rajtad az "egyedüllétet" meg a feszültséget!
Elhiszem hogy így még rosszabb Gábor Nélkül, nincs aki néha pár percre segítene, hogy v.mit tudj csinálni...
Azt jó olvasni, hogy eszel azért-vadas! Ezt jól teszed! Áron meg azért akar cicit, mert ott megnyugszik, éééédes!
Az hogy ÜT, az tényleg ijesztő először, de hidd el elmúlik, ne foglalkozz Vele, tereld el a figyelmét, adj valamit a kezébe, hogy ne legyen szabad. Jaj, tudom nehéz ilyenkor jó tanácsot adni.
Pedig mikor talizunk mindig olyan kis nyugisan ül a babakocsiban... :(
Kitartás...

lola77

Sziasztok!
Most csak tényleg rövid leszek, nem tudom mi van velem, de nagyon fáradt vagyok. Reggel elaludtam, nem jól állitottam be a telefonomat ébresztőre, igy csak a következő vonatot értem el. Reggelim persze nem volt, nálunk a cégnél nincs büfé, úgyhogy még gyors útközben beszaladtam egy péksége, közben agyon izgultam magam, nehogy lekésem a vonatot. Már lelki szemeim előtt láttam magam, ahogy ugyanúgy elesek a lépcsőn, mint egy évvel ezelőtt, amikor elszakadt a keresztszalagom. De hál istennek még volt 3 perc az indulásig!

EBD-anyu:
Örülök, hogy sikerült megjavitani apának a gépet! Én már csak tudom ilyen net nékül :)
Köszönöm megvagyok. Egy kicsit össze kellene kapnom magam, mert ma is a pesszimizmus jeleit véltem magamon felfedezni, főleg mikor kijöttem a boltból, de ezt nem kell részleteznem, mindenki tudja miről beszélek. A hasam? Köszöni, jól van, nem fájdogál, viszont üzent az orvos, hogy nagy szeretettel vár a rendelőjébe, mert varratszedés óta nem voltam és hogy további kezelésekre van szükségem! Azt hittem dobok egy hátast az ovi folyosóján (a Virág csoporttársának anyukája azon az osztályon dolgozik, vele üzent)! Nem is tudtam, hogy „ilyen beteg vagyok”. Persze, tudtam, hogy vissza kell mennem a szövettan eredményével, meg hogy most fél év szünet legyen babagyártásilag a műtét miatt, meg jó lenne addig fogamzásgátlót szedni, vagy valahogy másképpen védekezni, de azt nem mondta, hogy az összenövések miatt bármiféle beavatkozásra, kezelésre még szükségem lenne. Nem akarok hozzá visszamenni. Nem is akarok rágondolni. Sem az orvosra, sem a kórházra, sem arra a szóra hogy nőgyógyászat!
Viszont a műtét térdem elkezdett fájni, olyan fájdalom hasitott bele, mint műtét előtt, és nem értem, mert azt hittem, hogy ilyen már soha nem lesz. Hajlitani még mindig nem tudom 100%-osan, de ezt valahogy megszoktam, járni, futni tudok, a guggolást, meg a térdelést kerülöm. Vannak viszont olyan szituk, amikor nagyon hátráltat ez, pl. mikor a vonat (régi tipusú vonat, nem ez az új) lépcsőjéről le kell szállni. A lábam miatt most jobban aggódok.
Vitamin: mi Vitacolant szedünk, de már csak egy-két napra elegendő van, ez édeskés szirup, Virág szereti. De ha elfogy, akkor lehet hogy Béres vitamint fogok neki venni, bár ezzel sem volt bajom, gondolom egyik vitamin se tudja teljesen megakadályozni azt, hogy valami betegséget elkapjon a gyerek, főleg amelyik közösségbe jár. Régebben még Cebion cseppeket kapott ő is, de azt már nem adom.
Jó sűrűre sikerült nektek is a mai napotok, gondolom hogy elfáradtatok (főleg te). Nem egyszerű azért négy gyermekkel egyszerre :) Ügyes vagy!

JÁGI, CSILLA:
Melyik tornán voltatok? Az a jó, ha izomlázatok van, csak igy tovább, kitartás!!!! Úgy járnék én is, de most nagyon féltem a térdemet…

JÁGI:
Nekem a hintás és kisszékes kép tetszik a legjobban! Haláli, hogy mindig mosolyog! Tuti jó élmény volt nekik, máskor is menjetek rokonlátogatóba! :D
Virut nekem is el kellene vinnem fogorvos, nincs semmi baj (mármint amennyire én látom), csak a biztonság kedvéért, meg hogy szokja a dolgot. Sejtettem, hogy a frizurádból nem lesz sokminden a torna miatt, de hát ez sejthető volt :)

CSILLA:
Lányokkal mi van? Jobban vannak?

GABI:
Gyertek ti is, nem baj, ha nem olyan hosszú időre! A legjobb az lenne, ha kicsit jobb idő lenne (hétvégére hideget mondanak sajnos…), mert akkor kint tudnánk lenni, mégis csak ott a mászóka, meg a hinta, csúszda.
Vérvételre nekem is kell mennem a köszvényem miatt, de szerintem az jövő héten hétfőn sorra is kerül, ki tudja mikor kapok megint szabit (hétfőn nálunk bezár az ovi, mert nyertek az óvónénik pályázaton pénzt, és kirándulásra költhetik.

ERIKA:
Milyen volt a masszázs? Nagyon fájt? A főzeléket én is tojással szeretem, vagyis ebben a családban igy csinálják és megszoktam én is igy. Anyu pörkölttel, maradék sült husival tálalta. Jaj de hiányzik néha a főztje…

BETTI:
Örülök, hogy Istike meggyógyult!
Kézügyességem azért nekem sem túl sok van, csak próbálom Virágot rászoktatni azzal, hogy tőlem látja, hogy ügyködök valamit, de nem kell erőltetnem, szereti ő is ezeket a dolgokat.
Még nem jöttem rá mi az az anyag, de akkor is ki fogom deriteni, mert nagyon tetszik a szomszédban a falon az a kép és punktum! 
Virágnak volt egy Noé bárkája nemű elemes zenélős hajója, az szólalt meg néha éjszaka. Először a frászt hozta ránk, apával a másik szobában hallgattuk, hogy mi a fene ez! Persze ezek után már jobban odafigyelünk, hogy éjszakára kivegyük az elemet, de néha elfelejtettük.
Virág éjszakára már nem mindig jön át, de minden reggel keres, holott tudja, mert megkérdezi este, elalvás előtt, hogy reggel találkozunk-e. Ma is igy volt, oviból hazafele mesélte is, hogy anya, reggel sirtam, mert kerestelek!
(utálok dolgozni járni!!! :) )

SZILVI:
Tudom, hogy nehéz most neked apa nélkül (bár nekünk tavaly csak egy hónapot volt külföldön apa, de szörnyű volt, talán azért is, mert azt mondták 1 hétre kell kimennie….), de próbálj meg minél többet nyugodt és higgadt maradni, mert sajnos tényleg igaz, hogy ezt nagyon megérzik a gyerekek és rajtuk is kijön. Virág az elmúlt napokban nagyon dacos és feleselős, próbálgatja meddig mehet el, én meg kétségbe vagyok esve, hogy hol rontottuk el. Apa felvilágositott: sehol. Nő. (mármint növekszik :lol: ) Meg szerintem látja rajtam ezt a nagy pesszimizmust és azért nem fér ő sem a bőrbe. Kitartáááás!!!
Vadas! Imádom!!!

LOLA:
Igen, egyirányú utcákkal vigyázni kell, majd megpróbálom érhetően elmondani az utat, és természetesen telefonközelben lenni, bármi van.
Dehogynem készülök, azért valamit csak illik! De még nem tudom mi lesz az :D

Anya- tali:
Én is benne vagyok, jó helynek tartom a Mekit is, meg a Don Pepe is.

Akkor a babatali:[/b]
Vasárnap fél 4-től, ahogy ideértek. Remélem nem kell mennem dolgozni, ha mégis, akkor csak délig maradok 
Hát igen. Velünk az a baj, hogy nagyjából csak autóval lehet jönni, mert a buszmegálló is nagyon messze van, na meg aztán vasárnap délután errefele ritkán látni még buszt is.
De azért remélem mindenkinek megoldódik az utazás, esetleg ha kell lemegyek valakikért.

Jaj, Ronit nem irtam. Nem megijedni tőle, nem bánt. 100%, hogy megpróbál majd felugrálni rátok (előre is bocsi érte), régebben abszolút nem csinált ilyet, csak mióta teljesen ki lett rekesztve innen a szomszéd kutyája, azóta kicsit jobban megörül nekünk és igy mutatja ki.
A másik amit még nem irtam: Virág. Tőle sem megijedni, visszahúzódó és félénk lesz, nem fogjátok hallani a szavát (legalábbis kb. fél óráig, ennyit saccolok), és totál odavan, hogy sok idegen gyerek jön ide, pedig nem irigy, csak fél tőletek :lol: Majd megnyugszik, mutat egy-két mutatványt a gyűrújén, és akkor minden okés lesz.

Próbálok holnap egy névsort összerakni, hogy sacc per kábé képben legyek, hogy hányan leszünk. Aki nem irt még eddig, az légyszi irja, hogy tud-e, szeretne-e, stb. :lol:

Most mennem kell, megnézem Ronit, nagyon bánatosnak, inkább magányosnak néztem az előbb, mikor kinéztem, hogy ki az az őrült, aki ilyenkor sétáltatja a kutyáját és zeng az egész utca, de rá kellett döbbenem, hogy csak a szokásos párocska az.
Fránya homlokfájásom még nem múlt el, majd reggelre fog csak szerintem. Még csomagolok uzsit holnapra, aztán le kellene dőlnöm, nehogy megint elaludjak 

Jó éjszakát, sziasztok,
Hugi

Ui.: atyaisten, most nézem! Ilyen az ha rövid vagyok.... Atyaisten! Szegény uram!!! Most már értem miért mondja mindig a telefonba, mint pl. ma: várjál anya, nagyon recseg, nem hallak, pi-pi-pi.... :lol: :oops:

hugodugo

Bónusz:
Kép

hugodugo

Sziasztok,

Most csak gyors leszek, mert hulla vagyok.

Hugi,

Köszi szépen ameghívást, mi is élünk vele. Nekünk is inkább a vasárnap lenne a jobb. Mi szerintem még fél 4re sem érünk oda. Nekem általában 4-ig alszanak a csajok, mire meguzsiznak meg összeszedem őket, az lesz vagy 5. Menjünk még akkor is? Remélem lesz még ott vki.
Ágival az AXYba járunk. Én spinningre szoktam menni, és most voltunk először comb-has-far partyn.
A csajok már jobban vannak. Nikinek semmi baja, Vivinek még folyik az orra, de ezen kívül más tünete nincs. Beszéltem a dokival, és mondta, hogy semmit nem lát nála, valószínű, hogy a foga. Remélem hamar elmúlik, mert elég nyügös szegénykém.

Jági,
A héten szerintem kihagyom a tornát. Sajna piros betüs napjaim vannak. Ilyenkor nemhogy tornázni, de megmozdulni sem szeretek. Ráadásul olyan ingerült vagyok ezeken a napokon. Apa mindig tudja, hogy mikor jönnek el ezek a napok, mert már előtte egy-két nappal tiszta hárpia vagyok.
Nikinek hál istennek másnap délutánra meggyógyult a nyaka. Nem tudom mi lehetett vele.

Anyataliban én is benne vagyok, de tényleg napoljukel egy picit.

Szilvi,

Kitartás, hamar túlleszel ezen az időszakon is. Niki is próbálgatja az erejét mostanában, olyan rossz mint a bűn. Persze ha már van nálunk valaki, vagy talizunk mással a jászón, akkor átváltozik kisangyalba. Vivien meg iszonyú akaratos. A kjaálós sztorit olvastad múltkor, nem?

Én szerintem megyek szerdán a módszertaniba. Valaki jön még?

Na megyek pihizni.

CSilla
lexyca

Sziasztok!

Hugi: nekem is ez jutott eszembe, mikor olvastalak, hogy ez lenne a rövid verzió?? :) De örülök, hogy írtál, írj csak, amikor tudsz.
Sajnálom a lábadat, menj dokival vele, de azért a hasadat se hanyagold el. Ha nem is ahhoz a dokihoz, de akkor máshoz menj vissza. Én pl. a Roykó dokinőt bátran ajánlom, sárberekben van a rendelője, ő nagyon kedves és mégis csak nő. A leleteid alapján biztos tud segíteni. Persze, most hagyj magadnak egy kis időt, amíg lelkileg regenerálódsz, de aztán ne hagyd magad! :)
Aranyos lehet Virág és szívszaggató, ahogy keres Téged. Szegénykém... Olyan durva, mindig elgondolkodom, hogy az ember kidolgozza a belét egész életében és mikor nyugdíjas lesz, akkor tud pihenni (az más kérdés, akkor meg a kevés nyugdíj miatt nem tud eljutni sehova). Szóval durva... de biztos vagyok benne, hogy próbálod kárpótolni Virágot.
És vettem az instrukciókat! :) Ne aggódj, elleszünk a kutyussal és Virággal! :) Cukker Virág a fotón!

Szerintem majd megbeszélhetnénk, hogy ki mit visz. Én nagyon béna vagyok süti sütésben, de rágcsálnivalót, üdítőt szívesen viszek.

Csilla:
jaj-jaj nekünk! :) Vasárnapig elmúlik a piros napjaid?? Nem ám nekünk esel ingerültségedben?? :)

Lola: szegény Te... nem semmi napok akkor. Igen, gondoltam is, hogy lehívlak arra a játszóra. Hát... valahogy ki kell találni majd ezt az angolt, mert hazajönni nem érdemes, ha a kicsikkel vagyok (persze ha itthon van apa, el tud valamelyikünk futni Emesével), mert azért a vége felé már eléggé fáztam. Még jó, hogy a kicsik jól be voltak öltöztetve. Utána még elmentünk egy órát a jubiba, oda jöttek Petráért a szülők. Addigra éreztem kb. hogy tök elfáradtam és örültem, hogy hazajöhetünk végre. Hát... nem kellett 10-kor altatni már... :).
És hogy megy Somának a suli?

Anya talira: én is mekit javaslom, tiszta, jó hely. A kávézó is szuper és van olyan asztal,ahol elférnénk.
Don pepe azért talán nem annyira, nagy a zaj a tescos vásárlók miatt, nem olyan tiszta.

Na megyek, elég korán keltek a kicsik, ma Emesének korán kellett mennie, 7-re, ők kezdtek ma úszáson, így ők is korán felébredtek. Mindjárt vissza altatom őket.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Hugi
Mi biztosan megyünk.Sütünk valamit az Istikével.
Iszonyatos lehetett ahogy leeshettél a lépcsőn.Frontokat,ilyesmiket akkor gondolom prímán megérzi a lábad.Remélem csak átmeneti a dolog,és nem fog mostmár fájni!!
Ronitok zabálnivaló lehet.Én állok elébe az ugrabugrának.Imádom a kis négylábúakat.
Virág bizti majd feloldódik.Tényleg eléggé visszahuzódó,de hamar felenged.
Apás telefonbeszélgetésen hangosan felröhögtem.
Szerintem tuti olyan előfizetésetek van hogy egymás közt ingyé beszéltek,különben akkor rámenne a gatyátok is a telszámlára.
Én meg olyan tipus vagyok,hogy este kezdek el rengeteget bezsélni az ágyban.Persze apa igy nem tud a tévére koncentrálni.
Mérgében lekapcsolja,én meg folytatom a rizsát.
Régebben volt olyan hogy már rég aludt de közben mondta hogy ühüm.Már válaszolni is megtanult álmában. :D

Emeseanyu
Még nem jöttél.Ki kell pihenni a négygyerekes fáradalmakat.
Rendes volt tőled hogy vállaltad a kislányt.
Hu Bencének jó étvágya van.Nagyon ügyes!
Ma én is vettem spenótot,tegnap megkívántam ahogy írtad.Tejszínnel..nyami.

Szilvia
Nálunk is volt hasonló szitu Istivel.Ördögi kör ez.A gyerek hisztizik anya feszült,gyerek mégjobban rákezdi.
Rájöttem ha saját magam lenyugtatom először,akkor a kicsi is hamar megnyugszik.
Próbáljatok minnél többet kimozdulni.Anyukádék nemtudnák néha elvinni sétálni,vagy játszózni?
Addig elmerülnél egy kád vizben,vagy bármi ami kikapcsol kicsit.
Mentek jövőhéten svédbe?

Csilla
Örülök hogy jobban vannak a lánykák.
Ágival igazi fitness ladyk lesztek.

LOla
Tegnap láttuk mi is a sulinál a nagy papírhegyeket.
De jók is voltak a suliban a papírgyűjtős napok.
Képet kérünk az új sérójú pasikról.Férjurad jobban van??
Tanfolyamhoz kitartást!!

Betti

Kép
berna23

Jági
Ird majd meg mi volt a fogdokival.
Tényleg bevált a gyógycukorka. :D
Bius nem sírt utána hogy nem maradt neki?
Antika kakil rendesen azóta is?

na felemelem a seggem.Vár a fűnyírás.Lombkaparózás.(a szomszéd levelei is hozzánk hullanak,hova máshova)
Fát is kell hordanom.
A spenót hamar kész lesz.Uramnak meg vettem mirelit sparos lasanget.

Kép
berna23

Jó reggelt!

Hugi!

Aranyos volt amit írtál a végén az Apával való telefonálással kapcs. :D :D :D . És az is ari volt ahogy adtad az instrukciókat, hogy ki, hogy, meg mi. Remélem szép idő lesz!

Hát szerintem mi nem tudunk menni, ugyanis a helyzet a köv:
Apa beteg, Ő tegnap Du-n orvoshoz le. Semmi komoly, de egész hétre kiírta (végül is folyó orral nem igazán lehet dolgozni). Aztán estére Daninak is ömlött az orra (hurrá :( ) plusz köhécsel is. Őt amúgy is vittem volna dokihoz, mert nagyon minimális mennyiségben még volt neki az a sárgás orrváladék, de volt, hogy szívni se kellett neki napokig. Szóval Danival ma doki, bár így is úgy is vittem volna ma. Geri is nagyon nyugtalanul aludt, hajnalban megint átkerült hozzánk. Bizti kedvéért Őt is leviszem, hogy nézze át. Megbújhat akár egy piros torok is a háttérben, plusz a sebét is megmutizom már akkor és ha ugye beteg, akkor meg nem viszem holnap tanácsadásra. Szóval eddig a család fele döglődik. Nekem a fejem fáj iszonyatosan napok óta. Ilyenem még nem volt, gyógyi is alig mulasztja és hát a jó öreg szédülés is itt van mellé.

Délelőtt, ha időben kell a Zoli, akkor leszaladok azért a beutalóért.

Tegnap voltak itt Zoli öccséék. És pont gondolkodtam rajta, hogy megint nekikezdenék annak a cellu masszázsnak, és akkor megtartóztatom magam az édességektől (így lenne igazán hatásos), mert a masszázs után vettem észre változást magamon, belefértem a 3 évvel ezelőtti gatyáimba. Na és Ők is pont azért jöttek, hogy ha kell valami kozmetikai kezelés..., akkor szóljak, mert most elkél neki a gyakorlat. Nincs sok "páciens" sajna a kozmetikában.

Csilla!

Ezek a piros napok olyan borzasztóak tudnak lenni. Nekem is a gyerekek számának növekedésével a fájdalmam is nőtt ezeken a napokon. Neked mióta tért vissza a régi kerékvágásba? Hát én most is csak 4,5 hóig húztam, Danival meg már 2,5 hósan megjött. Eszméletlen. A hangulat nekem is pocsék ilyenkor. Türelmetlenebb vagyok.
Erőfitogtatás az úgy néz ki most mindenhol van!

Lola!

Jó mozgalmas napok vannak most neked. Jó tanfolyást!

Szilvia1981!

Alapból vannak akaratosabb gyerekek, akiknek a "normál" gyerekeknél beváló módszerek nem hatnak. Danim is rettentő akaratos. Ha nem kapja meg, nem teljesül az amit akar, akkor sírás és egyebek jönnek. A figyelemelterelés nálunk sem mindig jön be és mi ráadásul ketten próbáljuk. Mindezt azért írom, hogy lelket öntsek beléd, ha mégis megpróbálnád de nem jársz sikerrel. Nem benned van a hiba!El kell találni, hogy a gyereket mivel lehet kizökkenteni ebből. Mindenkinek más hat.
Annyira rossz olvasni, hogy ilyen kedvetlen vagy! Októberben mikor tudtok kimenni Gáborhoz?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Istike már bölibe van ugyi?? Jó sokat akarsz melózni ma is! Fogorvossal mi újság van?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Betti:
de írtam, csak egy időben Veled! :) Milyen idő van kint, Te már voltál ugye, nem tudom, hogy öltöztessem majd a kicsiket, ha megyünk Emeséért.
Szilvi megy Svédbe?? Nem Skótot akartál írni?? :)

Gabi:
szegény család! :( Hát igen, ez sajnos ilyen, végig megy mindenkin. Kíváncsi vagyok, mit mond a doki Geri hegére.

Kicsik alszanak, addig felporszíztam a nagyszobát, felmostam mindenhol. Kicsit vasalok asszem.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?