Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!

Lurdy házas mozizás teljesen oké!!!Mikor megyünk? 8) Nekem totál mindegy mit nézünk!!!!És ha picit előbb megyünk akkor ott is tudunk vacsizni vagy inni vmit :wink:

ruha :lol: :lol: már mi is sokszor 74est hordunk!Csak rövid ugye a lábunk....

Ja épp ovis zenét hallgatunk! :lol:

annus11

Ildi,
köszi, büszke is vagyok rá nagyon :)
Pelenka: kb. két hete kipróbáltuk mi is a dm-est. A cuccot teljesen benntartotta, abból 5-ös, a bibi csak az volt, hogy minden alkalommal kipöttyösödött Ákoska tőle... szóval maradunk a Libero-nál, nekünk eddig az a tuti.

Mi is 4-est hordunk...

Gyöngyi,
a buli tényleg házhoz jött, de erre a típusú házibulira nem vágykozom, tényleg nem kúúúúúúúúúl :lol:

A mozi jó ötlet, lehet még kivitelezhető is, bár mi 8-kor fürcsizünk, de egyszer előbbre hozhatom ;)

KépKép
novygirl

Annus, mi meg éppen konga dobot hallgatunk női énekhanggal és némi rap-betéttel fűszerezve :shock: persze nem önszántunkból...

KépKép
novygirl

Nálunk épp csend van,de mindjárt folytatom a varrást :) :)

Úgy látszik ez hormonális dolog lehet!Mert én is visszaolvastam a szülést!Pontosabban az előző napot,meg miután hazaértem!Néha röhögtem néha sírtam!
Már az elején is,csütörtökön dobtam fel pocifotót,meg hajnalban nagyon fájt a derekam,meg a hasam,reggel még a nyákdugóból is jött egy darabka.És pénteken meglett Iza.Azon nagyon röhögtem h írtam nem tudok visszaolvasni mert megyek szülni,na meg feldobtam még egy táblit is :lol: :lol: Utána meg pláne röhögtem!Reni írta h pihenjek és ne szaladgáljak csaszi után,meg sokan írtátok h milyen erős vagyok h ilyen jól vagyok :lol: Szofi meg azt,hogy nem is látszik rajtam h egész nap vajúdtam,mintha nem is szültem volna :lol: :lol:
Szóval jókat derültem!!!!Ja,és írtam h Iza zabál 8) 8) Ez azóta is így van :roll: :lol: :lol:

annus11

Sziasztok, most jöttünk a Westendből, a Nextben szinte minden 50 vagy annál nagyobb arányú leértékelésen van, gyerek és, felnőtt ruhák is, szept.25 től 27-ig. Bocs, ha vki már írta, nem olvastam még vissza.

Kép
Kép
zili

50%

Kép
Kép
zili

Gyöngyi!

Én is nagyon örülök neki, egy bibi azért akad vele. Nem kaptam fékezhető kereket,így gurulgatunk ide-oda. De legalább nem unalmas Petyának. Amióta feljebb került, egészen jól elvan benne. Nem szerette a földön létet! :)
feltettem rá a körforgót. Így eléri, megfogja, és húzza a szájába. Apa meg veszekszik, hogy tönkre fog menni! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Maumau!

AZ az üzlet Anyudé,ami az adidassal van egyben? Ma ott vettünk egy next hosszú ujjú pólót Petyának! :lol: :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Kép
Kép
Kép Az új járókánk! :)

De látom megint nincs senki, csak én, uh :arrow:

Kép

Trixi
trixi78

Trixi, sirály a járóka! Petya meg éééédes! :D

Mozza, mi arra keltünk 3/4 8-kor, hogy a fölöttünk lakó (barom) szomszéd valamit kalapál. Én úgy megijedtem, hogy kiugrottam az ágyból :evil: Szerencse, hogy nem volt kedvem felöltözni, mert ha felmentem volna, abban nem lett volna köszönet... Hogy lehet vki ekkora bunkó, hogy egy 11 lakásos társasházban 7végén reggel kalapál?! Máskor nem lett volna jó?
Szóval én tuti kihívnám a rendőröket!

AndrisMarci ma kóstolt pár kanál alma levét. Hááát, nem volt eragadtatva. Minden 2. kanállal kiköpött. Nektek is így kezdődött? És olyan feje volt, mint aki citromba harapott. :lol: Tehát 3 napig almalé aztán jöhet más? Vagy a püré is? Vagy mi? :lol:

Nekem nagyon hihetelen, hogy -mint minden másban- az éjszaka átalvásában nem lenne fejlődés :?: Nálunk fokozatosan csökkent az éjszakai szopik száma, amíg 0 lett. Most ha megébred, akkor hasra fordítjuk. Enni nem kap, hisz hónapok óta bizonyítja, hogy nem éhes. Akkor ebből hogy jöhet el egy olyan fázis 6-8 hónapos korban, hogy újra enni kér? Vagy ez csak az evés nélküli megébredésre vonatkozik?

Anyósnál vagyunk, éshát AM még mindig nyíg, ha felveszi. :? Igaz már nem annyira. A férjem mondta, hogy aludjunk itt, mert az anyukája meg fog sértődni, de mondtam, hogy szó nem lehet róla.

Ja és mi is megkaptuk apa üveg almareszelőjét. Annyira jóóó!

Kép

Kép
adraci

Annus, jövő hét utáni hétfőn (okt. 5) mi a programod? :D

Kép

Kép
adraci

Trixi,nagyon jó a járóka!Petya tündéri,igazi kispasi!
Adraci,igen,utána jöhet a püré.
Látszik h hétvége van,nagy a pangás.
Hanna épp alszik,aztán eszik.Utána séta és esti alvás,pancsi,miegymás.
Ildi,birsalmát lehet adni.Vagyis tegnap láttam 4 hótól adható birsalma babakaját.Meggyet mikortól lehet?Nem emlékszem.Asszem Grétike szerette krumplival.
Tegnap vette kecskemétibe cukkini főzit,hát öklöndött tőle.Kb az állaga miatt.Ma hígítom tápszerrel,hátha.
Mozza,Ti h álltok a hozzátápival?Többiek?
Nálunk reggel tápszer,10kor gyümi:banán,alma,barack.,délben tápszer,délután tejpép,vagy tök,vagy főzi,este tápszer.Másnál h alakul?Most jövőhéten még szeretném a déli tápszert is elhagyni.Délben nem igazán akarja a cumisüveget.Bár ízek alapján meg még sehol sem tartunk.Mivel a krumplin,tökön kívül semmi nem kell neki.Csak gyümi,meg tejpép.Majd alakul,gondolom.
Megyek,jól elszórakoztam itt magamban.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Adraci!! sztem adhatsz neki tovabb is csak almat, mondjuk egy hetig es eloszor csak a levet utana a husat is :) aztan picivel mindig novelheted a mennyiseget, mi igy csinaltuk!
lehet mas jobban fog neki izleni, mondjuk a sutotok :D
Boro meg most is fintorog az elso 2 kanalnal, aztan legurit beloel meg parat :roll:

Netti
Kép
maumau

Trixi, igy nemtudom.. en ossz 2-3 boltjukban voltam meg :)

Netti
Kép
maumau

Trixi!
Járóka szupi!!Petya édes!!!

Adraci!
Őőőő,azt hiszem itthon vagyok,mert? :lol:

annus11

Anita!
Mért akarod kiváltani az ebédet is?És már jövőhéten?Ez nem több hetes folyamat?Vagy az csak az első kiváltásnál van?
Nálunk még össze vissza minden....mármint ha tud szopizik,ha nem akkor pép.Annyi h ebédre kap gyümit is a pépbe!

Alváshoz:én is igény szerint szoptattam!Most igény szerint etetek :lol: Szóval nem hiszem h köze van az alváshoz....

annus11

Anita! tok szupi :) Boro reggel cicizik, ebedre vagy sutotokot vagy repa krumplit vagy alma krumplit eszik! utana meg tapit meg cicit kap, majd este tapi!

na szoval mi is haromszor tapizunk,reggel kicsit,ebed utan meg este. mert ugye o 4x evett elotte is mar.
Mi egyelore elvagyunk igy,nem akarok meg kivaltani tobbet,majdmajdmajd,de elotte ismerjen meg tobb izt :D de ebben a honapaban nem kiserletezek massal, jovohonapban majd johet vmi ujdonsag es akkor majd ha lesz valasztek jobban akkor uzsira is ehet vmi finomsagot! mostanaban amugy nem akar cumisuvegbol enni.. eskuszom meg a tapit is megenne kanallal :shock:

Netti
Kép
maumau

Annus, egy het alatt ki lehet valtani egy etkezest, ahogy Petrus is irta! ha vki akar.. 8)

Netti
Kép
maumau

Annus nem is tom.Gondoltam az a köv lépés.De igazán még én sem tom.Att hiszem anno csak az első kiváltás volt hosszú,a többi nem.Na utána nézek ezeknek,valahol felírtam anno Grétinél.
Megyünk sétálni,olyan kellemes a levegő.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Netti!Amúgy mi is 4x ettünk.De délelőtt 10kor bevezettem neki a gyümit.így 5x eszik mostmár.mindennap szinte ugyanakkor.majd leírom ha érdekel,csak most indulunk!
Ja!hogy van a fogatok????

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Nagyon szep Gretike a vonalzo kepeden Anita!!!
Ha lesz idod,gyere meseld el akkor nalatok,hogy van! amugy van h mi is 5x eszunk.. neha delutan is kap vmit,kedvetol fugg :D
Fogunk most megint jobb h kapja mindig a homeos bogyot.. remelem sunyiban kibujnak mostmar :twisted: :lol:

Netti
Kép
maumau

Meg Hanna is!! de elobb o nem volt meg uj :D

Netti
Kép
maumau

Annus, azért, mert tudod megyünk szombaton esküvőre, vasárnap Nagykovácsiban leszünk, hétfőn pedig dolgozna a reptéren kb. délig 1-ig. Tehát talizhatnánk valahol! Te vagy a legközelebb a munkahelyéhez. :lol: :wink:

Kép

Kép
adraci

mármint a férjem dolgozna :roll: :D

Kép

Kép
adraci

Adraci!

Van más is a közelben! Tinu is én is, és még több csepeli anyuka!
Mi lenne, ha hozzám jönnétek akkor?
Csepeliek?Gyöngyi? Még vki?

Kép

Trixi
trixi78

Sziasztok!

Mi itt voltunk ma a tesco parkolójában, előtte meg anyósnál. :)

Kép Kép Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Adraci! Jelentem, én vagyok legközelebb a férjed munkahelyéhez. :lol: Kispest.

Kép
Kép
g_reny

Na tessék!
Gyűlnek a népek! :lol: :lol: :lol:

Kép

Trixi
trixi78

Sziasztok!
Úgy elment ez a nap is. :cry: Semmi extra.
De jó ez a fókashow!!!Ezen voltunk mi is.Igaz manó még pociban volt.Vagy még ott se??? :roll: Már nem tom.
Az esti kiruccanásért irigy-irigy. Bár jövő pénteken asszem én is megyek céges buliba. Már várom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hali!

Tök ügyi volt ma Lili! :D Elmentünk sétálni a Duna partra egy barátnémmal, majd beültünk kajcsizni-kávézni....mindezt Lilivel!!!!!
Röhögött végig, nyálbubikat fújt, a babakocsiban ülve szembeköpte barátnémat :lol: :lol: :oops: , szuper jól viselkedett!!!!!!!!!! Tök büszke vagyok rá. Már egyre több mindent tudunk együtt csinálni. Heppimami! :D

Hozzátápi!
Adraci, mi nem váltottuk ki egyik szopit sem a gyümivel. Lili 5ször szopizik 1 nap(ebből 1-2csak cici, a többi cici+tápi) és délután 1szer kap gyümit.
Mi még nem keverjük: alma, vagy barack.Nekem a dokim azt mondta hogy a legjobb módszer, ha 2 etetés között adod először neki, kvázi nasinak a gyümilevet.
Mi 12 napig almaleveztünk, 3 kanállal először, maj minden nap +3-mal emeltük.
Aztán a 13. napon már adhattam szűrés nélkül a pépet.
Addigra úgy hozzászokott, hogy rögtön bevágott egy közepes jonatánt!!!! :D
Lili a mai napig az első kanálnál fintorog....mintha citromba harapna.
A nyelvével meg az elején szopizó mozgással akarta lenyelni a levet (azt hittem ki akarja köpni, de nem! követelte még...csak nem tudta, hogy hogy kell kanalazni...)

Én úgy tudom, hogy 1 éves koráig napi min. 3 kajának szopinak/tápinak kell lennie, a többi 2 kaját lehet kiváltani!
Na, most akkor nem értem?????
EZ IGAZ??????

Ildi!
Hű, szupik a képek! 8)
Ez állatshow volt? (nem is tudom mi a neve pontosan)

Adraci!
Itt lesztek akkor kvázi a szomszédban a j. héten. :D Nagykokóban lakik a férjem 1/3-ad baráti köre (mindegyik 1 környékre építkezett :roll: )...a másik harmad Hüvivölgy, a maradék meg Hidegkút.....nem kell túl messzire mennünk. :roll:

Trixi!
Nem értettem pontosan, ezt a járókát a férjed csinálta! bakker, ha igen, akkor megaügyi!!!!
Petya szeret benne lenni?
Nagyon helyes kiskrapek, szép szabályosak a vonásai! :)

Kép
mozza

Mozza!

A járókát készen vettük, ő csak a kerekeket szerelte fel, és azt kellett megcsinálnia, hogy emelhető legyen a magassága, mert ebben csak a földszinten lehetett volna. Így most az alsón kívül van még két szint benne.
Megnéztem Gyöngyinél, hogy hogyan van felfogatva az övé,és az alapján én felhajtottam a hozzávalókat, (volt ahol azt sem tudták mit akarok,és sztem hülyének néztek) ő pedig megcsinálta!

Kép

Trixi
trixi78

Hol lehet ilyen fóka show-t látni?????

Kép

Trixi
trixi78

Emese! Vagy aki tudja: hol van a hordozás hete? Meddig tart?

Kép
Kép
g_reny

Sz'asztok!
Recepteket feltettem a blogba. Jó mulatást :-)

Trixi, nagyon édes Petya, ahogy bealudt a járókában. Egészen elveszik benne :D

Ildi, bizti tök jó volt a show. Én egy kicsit sajnálom a vándorcirkuszos, állatkertes állatokat, de a Madagaszkár óta enyhült egy kicsit a bánatom :D Édua nagyon szép!

Anita, nagyon jók az új vonalzóid. Frankó lyányok továbbra is szépségesek :-)

Mi hétfőn vagyunk hivatalosak a szőrös lábú dokinénihez oltásra, szóval nekünk az a nap bizti kilőve :-(

Kutyafüle, milyen rendesek ezek a munkatársak, hogy téged is hívnak a céges hepajra. El is kell menni, hogy a felszínen maradj 8)

Nekem a hozzátáplálás még olyan messzinek tűnik. Majd két hónap múlva előveszem a reszelőt meg a kiskanalat. Olyan kényelmes ez a szoptatás és valahogy egyre jobban szeretem. Amikor éhesen rákap, meg vigyorog és tök izgága lesz, ha lehajtom a póló pántját. :)

Bongyor hajú Ancsi merre vagy?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Hát Gyöngyi,ha az utódom ennyire lelkes marad,akkor remélem én leszek az ő utódja! :lol: :lol: Elvileg határozott időre vették fel,és a főnökasszony nincs elájulva tőle.Maradjon meg ez a jó szokása!!!!!
Mozza én is úgy hallottam,de én nagyon szeretném,ha mire Riki 1 éves lesz,tesó már pociban legyen,és akkor úgyis visszautasítja a tejet, szóval addig szopizik,amíg neki jól esik.Én ezt követem.
Jajj,akartam már kérdezni.Valakinek a babája szokott púúúúzni???Tudjátok,mikor az ember összeszorítja az ajkait és úgy fújja ki a levegőt,mintha egy jó hangzatos pukit utánozna.Riki most ezt csinálja állandóan,és rettenetesen élvezi. :lol: :lol:
Kiderült mi volt az ismerősünk baja.Autoimmun betegsége volt, amit ha egy évvel korábban felfedeznek még ma is élne.Ma mikor a szülinapja lenne. :cry: Úgyhogy eszemben sincs leszokni a hipochondriámról,és igenis van értelme az állandó szűrővizsgálatra rohangálásnak.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ildi ,szupi lehetett :D

En lanyom fekve is bufizik akkorakat.. es rohog rajta :roll:

mozza, en meg ezt nem hallottam :D marmint h egy eves korig 3x szopi v tapinak kene lennie

nalunk fogfajas meg...

Netti
Kép
maumau

Reni,
holnap még lesz, 14 és 17 óra között. VIII. kerület, MÁtyás tér (mi a Baross utcai 4-6-os vilimegállótól sétáltunk be a József utcánál, kb. 5-10 perc.
Kb. az oldal közepén van a programleírás:
http://kesztyugyar.blog.hu/

Gyöngyi,
köszi a recepteket!!!
Gyöngyi én is így érzek a szopiól :) annyira cukik, mikor tátonganak, majd rácuppannak a cickóra. Ráadásul most már nem is vagyok annyira görcsös, h legyen elég tej, mert már nagyok, ha kell, már kaphatnak mást is!

Bogi alszik, bár sajnos nem cicin aludt el :( Kiszívta mindkettőt, de nem álmosodott el, mint ahogy szokott, és iylenkor már nem akar cumizni a cicin...ringattam negyed órát, h elálmosodjon, cicre vissza, de kiköpte... aztán cumival 2 perc alatt bekummantott... Amikor délután alszik 2 órát, akkor mindig ez van :( :(

Kutyafüle,
cuki lehet Riki :)

Kalloni merre jársz??

emese1979

Ja, és megvettem a mei tait :) bagyon szép, a készítők pedig nagyon kedvesek!!
Pont akkor kezdődött egy előadás, csak Bogi elég nyűgös volt már, aztán eljöttünk.

emese1979

Ildi szupi képek!
Mozza,hát ezt tényleg nem hallottam még.Grétinél is kb 5 hós korától már csak reggel,este volt tápszer.De hát ugye teljes tápszeres baba volt,úgy mint Hanna.
Netti,Hanna túl hamar akart egy nap csak 4x enni.Igazán nem zavart volna,de keveset evett.Jól hízott,de azért piszkált a dolog.Ekkor döntöttem úgy,hogy mivel a tápit sűrűbben nem fogadja el,akkor a reggeli és ebéd közé teszek egy gyümis hamit.Így 10kor azt kap,ezáltal 5x eszik!!
-Reggel,8ig,attól függ mikor kel 133ml tápszer-nehezen tom rávenni reggel h egyen,nem is értem,hiszen éjjel nem eszik :roll:
-10kor 100gr gyümi
-12-13h között 167 ml tápszer
-16-17h között valamilyen zöldség,vagy tejpép 200gr
-20h körül 167 ml tápszer

Szerintetek elég???
Elöször a délelőttit vezettem be,majd később kiváltottam a délutáni tápszert.Meg ugye iszik teát,almalét néha.
Még csak most aludtak el.Nem tom mi volt.Pedig már olyan fáradt vok.

Köszönöm a lányok nevében is a dícséreteket.Majd hozok pár friss képet is valamikor.

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Adraci!

Hát én is itt vagyok a közelben,talán a gyorsforgalmin én esek a legközelebb.De ahogy írták a többiek Reny pl kispesti stb.De amúgy szívesen látlak és lehet itt egy mini tali,látom Trixi is írta!Szóval döntsd el hogy nektek melyik a jobb!És akkor ott talizunk!!!De jó lesz látni titeket!!!!!

Hát én már annak is örülnék ha 2 szopi megmaradna 1 éves koráig...de egyre kevesebb a tej..tudom ez a pép miatt is van,de vhogy nem tok fejni amikor kéne...folyton úton vagyok,rohanok...persze ma is fejtem,csak nem feltétlen a z ideális időben....
Mivel Iza elmúlt 5 hós....szerintem az uzsit kiváltom majd vmivel...1-2 hét alatt.De a dokira hallgatok,mert túl sok az infó!

Amúgy lényegesen kényelmesebb szoptatni....bár imádom ahogy Iza kanalaz,de mire elkészül a kajcsi stb,meg mire kitalálja h szopizni akar v pépet....

Hanna meg nagyon jól eszik!!!Szerintem ne aggódj!!!200ml-t Iza nem is eszik meg!Csak kb 160-180 max!Általában 140 körül szokott!

Emese!
Képet Bogiról és az új szerzeményről!!

na megyek,már hulla vagyok!!!Holnap még van egy kis simítani való és kész a mei tai!!!Remélem hordható lesz..... :roll: :lol:

annus11

Sziasztok!

Jaj, két részletben tudtam csak visszaolvasni és megint nem jegyzeteltem menet közben, így minden kiesett :( :(
Mármint amit írni szerettem volna....... :?

Emese!
A pirosas mei tai-t választottad?
Az nekem nagyon tetszik, a lilás élőben nekem nem jött be........

Ildi!
Jó ez a fóka meg papagáj show, Edua nagyon szép :wink: :D

Réka, Tinu!
Hát érdekes, amit az előadáson halottatok, nem igazán értek vele egyet én sem......

Főleg azzal, hogy az anyuka saját magát teljesen rendelje alá a babának.
Nekem fontos a saját életem is, lehet, hogy egy önző dög vagyok, de este 9 után a férjemé és saját magamé vagyok, szükségem van olyan időszakokra a napból, amikor a saját szükségleteimet elégítem ki. Pl. olvasás, pihenés, net, stb.
Azzal, hogy édesanya lettem, nem szűntem meg embernek, nőnek lenni, nem CSAK a gyerekeim számítanak, hanem én is. Persze, ők a legfontosabbak az életemben, de a privát idő szükséges saját magamra. Nekem ez az éjszakai alvás is. Ha nem alszom éjszaka, sárkány vagyok.......
Persze, lehet, hogy nem mindig fog ennyit aludni Léna éjszaka, de ha egyszer elkezd kelni, tuti nem fogom szopiztatni....lehet önző vagyok, de szerintem mindenkinek szüksége van az éjszakai pihenésre, a babáknak is. Nekem meg főleg, különben másnap harapok :P
El sem tudom képzelni, hogy évekig ne aludjak át egyetlen éjszakát sem. Asszem belehalnék.......

Ma szülinapi buliban voltunk, a bemelegítés egy Alma együttes koncert volt. Nekem bejött, meg a fiúknak is, még soha nem voltunk.
Utána meg estig tartó buli, 8-ra értünk haza.
Holnap is már reggel 10-re megyünk szülinapi buliba......
Jól el is fáradtam, asszem megyek aludni, hogy a holnapi napot bírjam :P
Ja lehet, hogy a next sale-re is benézünk, ha már van :oops:
Ilyenkor ősszel is szokott lenni kisebb, pár napos sale, erre ritkán szoktam menni......

Mintha kérdezett volna tőlem valaki valamit......nem emlékszem.
Ha így van, légyszi még 1x kérdezze meg, mert szita az agyam :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annus, sztem a legjobb ha megbizol a dokitokban es o elmondja h szte h kene!! en is aszerint cselekedtem es tok jol bealltunk igy :wink:
En a reggelit meg az estit akarom tovabb megtartani! meg hat egyelore boven eleg egy nap egyszer kanalazgatnunk, engem jboban lefaraszt mint ot :lol: :lol:

Anita! sztem eleg ne aggodj :wink: Boro 150mlnel nem eszik tobbet tejet+anyatejet osszeveve sosenem,nagy ritkan benyom meg 30mlt.. de az nagyon ritka :roll: sutotokbol meg almabol becuppol 150-190kozott!

Netti
Kép
maumau

Annus!
Nagyon kivi vagyok a mei tai-ra, amit alkottál. Dobj majd képet, ha kész lesz :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Anita!
Léna is 4-5x eszik egy nap, de max. 150-180 között. van, hogy csak 120. Szerintem bőven elég, amennyit Hanna eszik :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

jaj Barbi!!!!! annyira igy erzek en is,ahogy megfogalmaztad a dolgokat :oops: :oops: a kislanyom az eletem... de magamra es a ferjemre is gondolnom kell :wink:
(es megjott a nyuszis szettem, a lilas szoknyas harisnyas 8) )

na :arrow: jo pihenest mindenkinek :)

Netti
Kép
maumau

Netti!
Hol szerezted végül, meg mekkorát? Jó hamar megkaptad Te is :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és képzeljétek, Lénus tökre figyelte a koncertet, egy hang nélkül figyelt, gúvadtak a szemei, utána meg csöndben elaludt apja kezében. Csak a végére, a sikításra ébredt fel. Olyan büszke voltam én is Rá :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na,pontosan erre gondoltam reggel,amikor írtam, hogy nem értek egyet az előadásnak ezen gondolataival!!!!!! :lol:
Szóval nem vagyok egyedül,aki imád ugyan anyának lenni, de más is akar lenni. :wink: 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbi,
Léna ügyi volt :) :)
Igen, a pirosast vettem meg. Még gyakorolni kell, mert elég furin áll benne Bogi lába, úgy merőlegesen a mei tai-ra :)

emese1979

Emese!
Még túl széles nekik, azért. Próbáld kicsit a lábainál keskenyebbre húzni az anyagot, hogy ne spárgában legyen benne a gyerek........
Remélem érhető :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?