Sziasztok!
Jaj, két részletben tudtam csak visszaolvasni és megint nem jegyzeteltem menet közben, így minden kiesett
Mármint amit írni szerettem volna.......
Emese!
A pirosas mei tai-t választottad?
Az nekem nagyon tetszik, a lilás élőben nekem nem jött be........
Ildi!
Jó ez a fóka meg papagáj show, Edua nagyon szép
Réka, Tinu!
Hát érdekes, amit az előadáson halottatok, nem igazán értek vele egyet én sem......
Főleg azzal, hogy az anyuka saját magát teljesen rendelje alá a babának.
Nekem fontos a saját életem is, lehet, hogy egy önző dög vagyok, de este 9 után a férjemé és saját magamé vagyok, szükségem van olyan időszakokra a napból, amikor a saját szükségleteimet elégítem ki. Pl. olvasás, pihenés, net, stb.
Azzal, hogy édesanya lettem, nem szűntem meg embernek, nőnek lenni, nem CSAK a gyerekeim számítanak, hanem én is. Persze, ők a legfontosabbak az életemben, de a privát idő szükséges saját magamra. Nekem ez az éjszakai alvás is. Ha nem alszom éjszaka, sárkány vagyok.......
Persze, lehet, hogy nem mindig fog ennyit aludni Léna éjszaka, de ha egyszer elkezd kelni, tuti nem fogom szopiztatni....lehet önző vagyok, de szerintem mindenkinek szüksége van az éjszakai pihenésre, a babáknak is. Nekem meg főleg, különben másnap harapok
El sem tudom képzelni, hogy évekig ne aludjak át egyetlen éjszakát sem. Asszem belehalnék.......
Ma szülinapi buliban voltunk, a bemelegítés egy Alma együttes koncert volt. Nekem bejött, meg a fiúknak is, még soha nem voltunk.
Utána meg estig tartó buli, 8-ra értünk haza.
Holnap is már reggel 10-re megyünk szülinapi buliba......
Jól el is fáradtam, asszem megyek aludni, hogy a holnapi napot bírjam
Ja lehet, hogy a next sale-re is benézünk, ha már van
Ilyenkor ősszel is szokott lenni kisebb, pár napos sale, erre ritkán szoktam menni......
Mintha kérdezett volna tőlem valaki valamit......nem emlékszem.
Ha így van, légyszi még 1x kérdezze meg, mert szita az agyam