Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu!Volt valami oka amiért el kellett vinni?Úgy értem,hogy észre vetted,hogy hunyorítva néz ilyenek?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


LOTTIKA NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Lottika babalánynak Nagyon boldog születésnapot!
:lol: :lol: :lol:

Bangham...nahááát :shock: :D Nagyon gratulálok a kis pocaklakóhoz.
Remélem gyönyörű, egészséges kislányt fogsz szülni! :lol:
Megértem az aggodalmaidat, nehéz helyzet :( de remélem sikerül valami megoldást találni a lakás problémára.
Férjed amúgy mit szólt???

Altatással kapcs: nekünk is volt egy nehezen elalvó időszakunk.Mikor megtanult felállni az ágyában, sehogy nem maradt fekve. :?
Aztán a Suttogó módszerrel szoktattam rá az alvásra.
Addig fektettem vissza amég úgy nem maradt :? :( Kemény , kitartó meló volt.De megérte. :D
Csak akkor vettem fel ha már sírt nagyon, én akkor kivittem a szobából is, és a nappaliban játszottunk amég
le nem nyugoott.
Babakocsi nem túl jó megoldás, meg kell tanulnia az ágyában aludni.
Sajnálom nagyon mert a rosszul alvós babákkal nagyon nehéz lehet ez. :(

Megint nagyon rosszul aludtunk, Norbi óránként felsírt,de most nincs hőemelkedése.Úgyhogy tuti fogzunk.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

 
 

Sziasztok!

NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK LOTTI BABÁNAK!!!!!


Móni - Hűűűű, ez nem semmi! Szívből gratulálok és problémamentes babavárást kívánok!!!! Hidd el, a babáj tudják mikor, hova kell érkezniük! Altatás ügyben passzolok.

Ildi - Bocs, hogy nem mentünk ma, de lejöttünk Tatára.
Az úgy volt, hogy a páromnak fejtágításra kellett mennie Sófokra és vele mehettünk volna, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy mégsem. De nem volt semmi kedvem péntkekig tök egyedül lenni Szabival Pesten, így inkább hazajöttünk tegnap.

Borkaby - Most olvastam ezt a koccanásos dolgot. Nagyon durva!

Aaaa, ébredés van. Pedig azt hittem uszi után nagyobbat alszik. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Lottikának boldog szülinapot! :)

Bangham,
nem semmi hír! Sok erőt kívánok!

Nálunk újra van éjjel óránként felsírás, csak 2 nap maradt ki :? Viszont tegnap koccant a kanál, megnéztem, még nincs kint, de az íny alatt már nagyon fehérlik valami! :) Úgyhogy mostmár 100 %, hogy nálunk is a fog miatt romlott el az alvás... Ha bekenem dologéllel vagy dentinox-szal, akkor több órán át alszik felsírás nélkül. Végülis nekem is 1 éves koromra lett 1 fogam, a lánykám követ :)))

Sajna valószínűleg nem veszik be a házunkat - ma délre jött volna a nő, de hívott, hogy igazából nekik újépítésű kellene és amúgy is csak azért vette volna be, hogy aztán értékesítse, hogy megkönnyítse a dolgunkat, de ha nem muszály, inkább kihagyná. Azért idejön 5-re, azt mondta ismerkedni :shock:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Kata84!

3 éves státustvizsgálat miatt mentünk a szemészetre. Konstit is vittük egy éves státuszra neki rendben van a szeme. Őt is 3 évesen kellene újra vinni, de ezután elviszem jövőre is.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


LOTTINAK NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK BALÁZZSAL!!!!!!


csak beugrottam gyorsan, most csak ennyire futja, mennem kell,majd még jövök
pusszantás

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


sziasztok!

Eloszoris:

Lotti babanak nagyon boldog elso szulinapot! :D

Koszi a biztatasokat es a gratulaciokat, jol jonnek most :)

Kata!
Hogy Zsebinek mennyi foga van :shock: :lol: Mi meg mindig az also kettovel buszkelkedunk :wink:
Dokinal meg nem voltam, mindenkepp el kene menjek mielott elutaznank, csak nem akarok a regi dokimhoz, mert akkor mindenki megtudja, most epp azon vagyok, h valaki mashoz jelentkezzek be csak egy vizsgalat erejeig, majd Angliaban johet a folytatas.
Nem vittuk tulzasba a vedekezest, egyszoval eleg felelotlenek voltunk, mert csak egyszer jott meg, es nem is nagyon lehetett kiszamolni semmit. Kulonben megereztem a Pe-t joval kesobb, mint lennie kellett volna, es akkor gondoltam is ra, h na, akkor ezt jol ellottuk :oops: Amugy rengeteget szoptattam, ugyhogy senki se remenykedjen, h ez szamit! Azt hiszem inkabb az szamit, h a szervezet bele van jove a dologba :wink:

Zsu!
Sajnalom Abinak a szemet. En is szemuveges vagyok 2 eves koromtol, es egyaltalan nem volt semmi gondom vele. Hallani sem akarok a kontaktlencserol pl. Szerintem ha ilyen kicsin kap majd szemuveget, valosaggal hozzano, es nem lesz gond :wink:
Most okt 23-an elvileg mindket fiamnak lesz szurese.

Lkata!
Azt en tudom a legjobban, h nem jo,azert is vagyok ketsegbe esve, sosem voltam az ilyen megoldasok hive. :( Csak nem tudok jobbat egyelore. Hosszu ideig ment ez, meg cicin elalvas sem volt, pont azert mert nem akartam hozzaszoktatni. Miki nemcsak all fel, hanem egybol uvolt, ahogy agyat er, innen pedig nincs megnyugvas csak tovabb hergeli magat. Egy idoben egyszeruen odatamasztottam a ket kezemet, h ne tudjon fordulni, egy ideig kapalozott, majd belenyugodott, annyira faradt volt. Sokszor ilyen teljes meghajlott pozicioban voltam feloraig, mert ha reflexbol fordulni akart, mar vege volt az alvasnak :?

ferjemrol annyit, h o azt sem banna, ha mindjart ikrek lennenek :lol: :lol: :lol:

veronika!
Koszi!
Sajnalom a hazat :( Nem igazan ertem ezt a vevot :?

bettyna!
Koszi, remelem tudja, mert ha nem, jobb lesz felkesziteni :lol:

Szoszke, Marek!
Koszi, koszi! Nyugi, hozzatok is bekoszont ketteske, biztos vagyok benne, csak a megfelelo idot lesi :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Lottikának nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!

marek
 
 


Móni
Altatásban tuti nem tudok segíteni, mert az én lányom sose alszik el magától. Legtöbbször cicin, de ha nem, akkor a hátamon, vagy a babakocsiban. Mindig úgy kerül az ágyába, hogy már alszik. Tudom, nem jó módszer, de evvan... :roll:

marek
 
 


Van új fényképezőnk! :) A régi tönkrement :?

Az első kép az új géppel, amin látszik hogy áll és a bukósisakja :)

Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Csajok, nagyon köszi a köszöntéseket, aranyosak vagytok, átadom Lottikának :lol:

Csak pár szó, este jövök majd...
játszóházban voltunk, nagyon jó volt, hozok majd képeket, utána elmentünk a dokihoz, mert Lotti orra még mindig folyik, hát holnap nem lesz oltás, mert bár nem vírusos, de mégis csak taknyos... és még nem jó a popója se, nem pöttyös, de még kenni kell, sőt, a Fenistil cseppet is kell adni neki 5 napon keresztül, amitől amúgy durván aluszékony, úgyhogy lehet, lesz 5 átalvós éjszakánk :lol: ... viszont van adatunk, 1 évesek, 9 kiló és 78 cm :lol:

Vettünk neki egy csokitortát, nem olyan szép kutyás, mint Bettike-Máté tortája, de megteszi, most ebédelünk - Zoli épp most tette ide le elém a kajcsit :wink: - aztán köszöntjük, mert most alszik.

Na megyek is, majd jövök, JA, MÓNI!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagy gratula a kisbabához, tök jóóóó!!! :lol: Később még reagálok másra is, de ezt muszáj volt Móninak !!! :lol: 8)

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Lotti!

Boldog szulinapot kivanunk!

Kép

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Ildi, Lottinak Boldog szülinapot! És Téged is ünnepeljetek egy kicsit, mert Lotti és Te hoztátok össze. :D:D

sz.veronika, csúcs a bukósisak!
azt hiszem, te ámultál, hogy minden etetésnél van szopi is. azért csináltam úgy, mert egy hete volt az a cici-gyulladásom, és nem akartam megint. Most már kezdek visszatérni a szopi-kihagyogatáshoz.

Bangham, altatással kapcsolatban: egy kicsit keményítsd meg a szívedet, és legyen az, amit ti akartok! Mert azért ácsi! A gyerekeknek kell alkalmazkodniuk a szokásokhoz, nem fordítva. :) Ha Gergőre rájön a bolondóra, és semmi sem használ (sem éhes, sem pisis-kakis, sem simogatás nem csillapítja a sírást -ordítást, óbégatást, stb,) akkor megy a kiságyba, köré teszem a kedvenc játékait, és kész. Magára hagyom, hogy ellegyen. Ez kivétel nélkül célra vezetett eddig.


Ezt meg kell mutatnom: Gergőke így erőszakos. :D:D:D Közben torokból nyomja... :) Ja, és alul 2 fog, felül 1 fog van.
Kép

Kép
szöszke
 
 


És a kábeleket imádja. :)
Kép

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Na megint jól eltűntem innen 2 hétre. Megvolt 2 hete a Balcsis kiruccanásunk. Szárszón voltunk a haveri társasággal (3 pár és két gyerek, egy másfél éves kislány és Balázs). Nagyon szuper volt. Bár strandidő nem volt, de így is kifogtuk a jó időt. Így pihentünk, sétáltunk, bicajoztunk (az egyik pár hozta magával a biciklijüket). Az egyik párnak egyik ismerőse adta ki jó áron a nyaralót, aminek volt egy nagy udvara is, így volt olyan nap, hogy csak ott kinnt feküdtünk a fűben, közben meg főtt a bográcsban a babgulyás. A gyerekek meg jól elvoltak a pokrócon. Balázs persze mindig a szélére mászott és tépkedte a füvet :D
Majd hozok képeket is.

Amúgy mi is beállunk a betegek sorába, már egy hete taknyos Balázs. Most már jobb persze a helyzet, de azért szívjuk még az orrát. Ezenkívűl hálisten nincs baja, láza nem volt (kopp-kopp-kopp)

Az utóbbi napokban az éjszakák is jók, egy mukk nélkül aludta át pl az utóbbi 3 éjszakát (kopp-kopp-kopp). Lehet, hogy az lehet az oka, hogy előbbre hoztuk a vacsiját. Eddig a vacsi és a lefekvés előtti szopi között volt hogy csak fél óra telt el és szerintem ez kicsit megfeküdhette a gyomrát, most már 1 óra vagy annál picivel több idő telik el közte és mintha azóta lenne jobb az alvása amióta így csinálom. Bár a fene tudja, hogy emiatt van e. Az éjszakák ugyanis úgy néztek ki, hogy elalvás utáni 2-3 órában volt, hogy többször felsírt, ilyenkor gyors cumi be, mert ő nem találta meg magától félálomban. Volt viszont, hogy cumival a szájában sírt fel. Volt hogy feküdt még ilyenkor, így csak annyit tudtunk csinálni, hogy simiztük a hátát, van amikor viszont próbál már felállni, ilyenkor "ellennyomásként" már nyomjuk is vissza az ágyba, ez általában bejött. Na tehát remélem, hogy ez a vacsitéma volt a kulcs a megoldáshoz.(remélem nem kiabáltam most el a dolgot :roll: )

Bangham: gratula a babához!!!

én a másodikkal még várok egy picit(minimum 2 év meglegyen a két gyerek születése között), meg akarom adni magamnak az esélyt, hogy a másodikat természetes úton szüljem. Valamelyikőtök írta valamikor hogy milyen kritériumok kellenek ahhoz, hogy császár után ne császár legyen a következő. Hááát, annak az olvasása közben elszállt bennem minden remény.....

Fog: mi még mindig a 2 alsó fognál tartunk. Amikor éjszakánként felsírt mindig azt gondoltam, hogy na ez már biztos a foga. De nem látom, hogy bárhol elindult volna a következő.

Ma délelőtt voltunk Ringatóban a Fonóban itt a 11. kerben. Balázsnak nagyon bejön. Most voltunk másodjára. Hihetetlen, hogy ropja a "táncot" a dalokra meg a hangszerekre. Csápol ilyenkor ezerrel és rugózik a testével. Volt ott egy fotós, aki csinált képeket a gyerekekről, ami majd valami könyvben fog megjelenni meg állítólag felteszik mejd a honlapukra. Na az a pasi el volt ájulva Balázstól :oops: Folyamatosan kattintgatta a képeket róla. Még a Ringatót tartó csajszinak is mutatta a végén a róla készült képeket 8) :oops:

Jó, hogy írtátok ezt a babatejes dolgot. Azt már olvastam, hogy a tejpépben is az van, de nem tudtam, hogy külön is lehet ilyet kapni. Tehát DM-ben lehet venni? milyen márkájú? (csak hogy jobban megtaláljam)

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT LOTTIKA BABALÁNY!

Ildi, írj majd milyen sikere volt a tortának és hogy fogadta Lottika az ünneplést! :)

Kép

Kép
borkaby
 
 


Hűű, Móni!
Hatalmas gratula az új főbérlőhöz :lol:

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!

Tudom, totál eltűntem...de még mindig sok dolgom van, egyfolytában intézkedem. Hamarosan azért jönni szeretnék majd, elindult a szülinapi dömping. :) Most is csak ezért ugrottam be...

Ildi!
Lotti babalánynak nagyon nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánunk, és sok puszit küldünk neki!!!

Milyen belegondolni, h mik történtek egy évvel ezelőtt? Durva, nem? :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Ja és Móni!
Gratulálok, jöjjön az a kiscsaj!!! :) ;)

Bocsi, többre most nem futja... :?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Bangham!
Most olvasom milyen váratlanul történt veletek, hogy újra várandós lettél. én is hiszek a sorsban, és nagyon drukkolok, hogy teljesüljön a kívánságod és kislány legyen a kisbabád!

alvás:
én is most akartam írni, hogy Tomi pár napja nem alszik... nappal 2xfél óra, eset pedig rengeteget kel. Én is arra gyanakszom, hogy nincs ideje aludni, mozognia kell és megismerni a világot, de rettenetesen elfárad és túlpörgi magát estére.
Nálunk altatásnál az éneklés nagyon bejön, gyönyörűen megnyugszik és ellazul tőle, de újabban a komolyzene is ellazítja - erre vezetés közben jöttem rá. Ha bekapcsolom neki a bartókot, akkor 5 percen belül alszik (lehet, hogy itthon is kipróbálom holnap :) ).


kata!
de jó nektek, túl vagytok a rágófogakon :)
én most tartok egy kicsit a fogzástól, mert úgy látom, hogy Tominak teljesen fehér felül az ínye, kb. 4 foga jöhet most egyszerre (múlt héten jött ki a felső kettő).

Zsuzsu!
Köszönöm! :)
én ha mást nem is, de legalább 5-10 évente kötelezővé tenném a gyakorlati és a KRESZ vizsgát is... (ha már annyi diploma és munkahely is elvárja, hogy frissítsék a tudást, akkor a jogsihoz is elvárható lenne a KRESZ ismerete vagy az éles látás...)
tejben tartósító?? nekünk egy ismerősünk tejgyárban termelés irányító és szerinte a tejhez adalékanyag és tartósító nem kerül - szeretnék neki hinni :roll:
Ábinál gyanakodtatok már arra,h rossz a szeme vagy miért mentetek el szemészhez? Azt hiszem a gyerekkori rövidlátás korrigálható, reméljük Ábi is kinövi. Biztos furcsa lesz majd hozzászoktatni a szemüveghez Ábit, bár ki tudja, lehet, hogy le sem lehet majd róla venni,annyira tetszik majd neki a keret :)
Én majd most, 1 évesen fogom elvinni szemészetre Tomit, mert a szemész szerint, aki anno a csipáját kezelte Tominak, 1 évesen érdemes megvizsgálni a gyerekek szemét pl. a rejtett kancsalságra.
Ja, most olvasom, hogy ti is státuszvizsgálaton voltatok.

Veronika!
nagyon jó az új gépetek és hát a modell egyszerűen zseniális :lol:
milyen volt az ismerkedés?

Szöszke!
Most nagyon létszik az alsó képen a kétszínű-szeműség :)
Tomi is imádja a torokhangokat, ált. visszhangzik tőlünk a környék :)

Clau!

a hippnek van fehér flakonos tápszere + ezek por alakú tejek 1 éves kortól (pl. Milupa) (amiket én ismerek)
jaj, én régen rengeteget jártam a fonóba, még dolgoztam is ott nyaranta, nagyon jó kis hely :)

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!

Még egyszer, köszi-köszi a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!

Sensi, szia, de jó, hogy beugrottál, majd írd meg, hogy hogyan rázódtatok vissza, Lillus hogy viseli, hamar megszokta-e és persze te hogy vagy?

Szopi, látom, akkor még sokan nem váltottátok ki őket. Persze nálunk is sokszor alakul úgy, hogy ebédre alig eszik és akkor adok neki cicit. De ált. nálunk így néz ki:

reggel - ált. 6-7 között - csak cici
tízórai - ált. 10-11 között - először cici, utána gyümi vagy tejpép
ebéd - ált. 14-15 között - csak ebéd, főzelék, néha desszert
uzsi - ált. 18-18:30 között - csak tejpép (itt szinte mindig az van)
vacsi - füri után szinte mindig 20:20-20:30 között - csak cici

A szopiidő reggel a leghosszabb, de akkor se több 10 percnél, tízórainál szinte alig van cicin, mert minden jobban érdekli már, este meg elvan akármeddig, ha hagyom, de ált. 15 perc után ágyba kerül.

Móni, olvasom az altatással kapcsolatos gondodat. Amit LKata írt, az nagyon fárasztó, de beválhat!
Nálunk sokáig volt ez a befektetem, de feláll és sír, ha otthagyom dolog. Én mostanában úgy oldom meg, hogy lefektetem, ha észreveszem a jeleit, hogy fáradt (szemdörzsölés, ásítozás, nyűgösködés, túlpörgés veszélye...) és simizem kicsit a hátát, fejét. Aztán amikor becsukja a szemét, kimegyek. Ált. beválik. Amikor nem, akkor kiveszem, lefekszem az ágyra és őt magamra fektetem, na olyankor kb. 2 perc alatt beájul és beteszem az ágyba.
Nagyon nagy gratula a babához!!! Én mindig azt mondom, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell! :lol:

Kata, húha, nem semmi a 9-10. fog!!! Amúgy nálunk is jönnek a hátsó fogak, doki mondta, úgyhogy így lesz itt is, hogy elöl van a 4-4 és aztán nagy szünet :lol:

Zsuzsu, én is tervezem, hogy adni fogok Lottinak tejet. Én imádom a tejet és remélem nála is beválik! Persze nem sokat, hiszen szoptatok még, majd beszélek a védőnővel, hogy ő vajon mit javasol, de a babatej szerintem tuti drága, és anyagilag elég szutyin állunk :roll:
Szemészet :? Hogyan tovább?

Bettyna, semmi gond, érthető, hogy miért mentetek le Tatára. Jövő héten gyertek! Jó volt, nem voltunk túl sokan, jött Zoli is, csinált fotókat, én meg végig röhögtem, mert ott mondogatta, hogy énekeljek már én is :lol:

Veronika, és máshol/máshogy nem tudjátok hirdetni a lakást?
Sajnálom, hogy megint nem alszik jól Pálmi, de biztos a fog az oka.
Homeopátiás bogyókat nem próbáltad?
Nagyon édes a kép, Pálmi bírja ezt a sisakot?

Szöszke, nagyon édes ez a kép, el sem hiszem, hogy itt épp erőszakos Gergő :lol: A dobozos is nagyon tündér!

Clau, na letelt a pihi? Képeket majd rakj fel!
Sajnálom a náthát, úgy látszik, nem bírják a babák az évszakváltást, nálunk is dettó, orrfolyás, de nincs láz, bár néha kicsit köhög Lottika :?
Ringatóval én is szemeztem, csak hozzánk nincs egy se túl közel. Nem csoda, hogy fotózták Balázst, annyira gyönyörű kisbaba, hogy büszke is lehetsz rá! :lol: 8)

Borkaby
, köszi kérdésed, most leírom, hogy hogyan telt a nap :lol:

Szóval játszóház, doki, CORA, itthon kajcsi, aztán beültettük Lottit az etetőszékbe. Elég ramaty hangulata volt, még sírt is, de aztán Zoli hozta a tortát, meglátta:

Kép

aztán csak nézett, hogy mi is ez:

Kép

majd megkóstolta:

Kép

Elég sokat evett belőle, jó finom volt.
Aztán jött az ajcsibontás, nem vettünk nagyot, egy vízi puzzle-t vettünk, mert a nagykádban most már nagyon szeret fürizni és ezt kint is használhatja és annyi játéka van, na meg szombaton jön még az ünneplés (nagycsaládi), ahol szintén begyűjtünk majd csomó játékot... szóval játék:

Kép
Kép

Szóval így telt Lotti babalány 1 szülinapja :lol:
Hihetetlen, hogy 1 éve még a kórházban voltam, sőt, akkor még ő is inkubátorban feküdt. Reggel 7.16-kor rajtam feküdt, simiztem és valahogy egy olyan nagyot moccant, nem tudom, fura volt, mintha tudta volna, hogy pontosan 1 éve született meg. Az okosság :lol:
Egy kép még búcsúzóul, olyan nagylány már, nem? :lol:

Kép

Jó éjt!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!!

Kata84!

ZSOMBOR "TESÓT" :lol: :lol: SOK SZERETTEL KÖSZÖNTJÜK ELSŐ SZÜLETÉSNAPJÁN!!!

Kép

Móni!
Ikrek??! aranyos!!! :lol: :lol: :lol: Sok sikert a szemészethez!!!
Én csak azon paráztam be, h Ábel örökmozgó és kész anyagi csőd lesz, ha eltördeli a szemüvegeit, de ennél persze nagyobb gond a sérülésveszély......

borkaby!
igen státuszvizsgálaton voltunk. Egy évesen van előszőr szemészet és ha akkor rendben van, akkor három évesen. Ábit most vittük 3 évesre és derült ki a baj.

egyetértek, Konsti is kevesebbet alszik, inkább felfedez..... tegnap azzal táncolt az idegeimen, h felmászott az ülőgarnitura tetejére, majd levetette magát az ülőrészre...... :shock: :shock: :shock: :shock: félelemérzet nulla......

Szöszke!
Látom a képeken, h nagyon talpraesett és vagány a fiad!! gratula!!! :wink: :lol:

Sensi!
tényleg elrohant ez az év!!! (is)....

Ildi!
Nem az ajándék a lényeg......és ezt a legkomolyabban mondom!!!!Igazi nagylány már Lottika!!! Az a csodálkozó tekintet...... :lol:

nem tudom a pontos menetrendet (Bence a cégnél hagyta a szemészetes papirokat), de olyasmi lesz, h 2 hét múlva elkezdünk egy szemcseppet cseppenteni itthon (pupillatágítás) 5 napon át, majd az 5. napon szemészeti vizsgálat. Akkor derül ki pontosan, milyen szemüveg kell.


Az ovinkban ovinapok vannak. tegnap délután felavatták Ábelék új csoportszobáját, Ők lettek -most már hivatalosan is-a 7. csoport a Ficánkák. Minden csoport szerepelt egy kis mondókával, dalocskával, volt néptánc, iskolások is szerepeltek.....
Ábel feltalálta magát, versmondás helyett riporterkedett :lol: :lol:

Ma egésznapos játék (kidőlésig :lol: :lol: ), arcfestés, ugrálóvár, lovaskocsizás a program, mi szülők pedig főzünk bográcsban és közösen ebédelünk. bence dolgozik, de mi megyünk Konstival.
Pár kép a tegnapról:
Kép "a riporter"..
Kép csipetcsapat
Kép szeretetvendégség
Kép Konstantin is jól érezte magát

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Konsti "tesónak"Mi is nagyon boldog 1.születésnapot kívánunk!!!!

Balázsnak is ngyon boldog születésnapot kívánunk!!!![size=12][/size] Kép


Ildi!Szupik a képek!Hihetetlen,hogy már 1évesek a gyerekek!!!!Nem az ajándék számít hidd el.

Zsuzsu!Nagyon jók a képek.Ábel még mindig szeret menni óviba?Nem fogod ott altatni?Elmúlt már a takony kor?

Móni!Azért kérdezted te kis huncut,hogy nálunk 3.baba?Úgy is szinte mindig egyszere vártunk babát :lol:

Ébredés van majd jövök..............

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kép

Nagyon boldog SZÜLETÉSNAPOT kívánunk Napsugár Balázsának, Zsuzsu Konstijának és nem utolsó sorban Kata Zsombijának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nahááát, mennyi szülinapos! :shock: :lol: :lol: :lol:
Boldog szülinapot Zsombi, Konsti, Balázs! :lol: [b]

Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS MINHÁROM KIS ÜNNEPELTNEK!!!!!!!

Én azóta élek lila ködben, amióta az egyik "sétálós barátnőm" kislánya augusztusban 1 éve lett. Azóta nap mint nap eszembe jut, mi történt tavaly ilyenkor. Mennyire izgultam, vártam, mennyire nyomott a lábával, mennyire nem tudtam már aludni stb. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Én is szeretnék NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI BALÁZSNAK, KONSTINAK ÉS ZSOMBINAK!!!!!

Ildi: tündérien nézett Lotti, amikor meglátta a tortát :D . És az a kép,amikor átöleli Zolit......, hát könnybe lábadt a szemem, olyan megható :oops:

Egyébként én is még csak 2 hete redukáltam a szopik számát 5ről 4-re, délben már nem szopizik.
Nálunk így néz ki a napi menetrend:
- 6-7 között szopi (ébredés után)
- fél8-8 reggeli: tejpép v. 7gabonás v. zabpehely gyümivel
- 9 szopi
- általában fél 10-12 alvás
- fél 1-1 ebéd: főzelék
- általában 15-16:30 alvás
- 16:30 szopi (ébredéstől függően) majd gyümi (ha banánt v. körtét v. barackot adok, azt már felkockázva tányéron elé teszem és őmaga csipegeti fel és eszi meg)
- 18:30 vacsi (általában a déli főzelék, ha nem az,akkor tejpép)
- 19:45-20:00 szopi, majd alvás

Zsuzsu: jó lehetett ez az ovinap és jó szórakozást a mai napra is

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


itt vannak a Balcsis képek:

Kép
Kép
Kép
Kép

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Egész jövő hónap végéig ez fog menni, minden héten lesz új 1 éves topikbabánk! :)

Akkor most sok-sok boldogságot Balázs, Konsti, Zsombi! :)

Ildi,
tényleg nagyon nagylányos már Lotti! Szép a torta, nekünk is ilyesmi lesz szerintem, bár én még csak a szülinapozás napját találtam ki olyan messze van még... :lol:
Pálmi az első héten sírva tiltakozott a sisak ellen, aztán egyszer csak elfogadta :) Kicsit barátkoztattam vele, játszottunk vele napokig mire újra rápróbáltam és sokszor rátettem a fejemre én is és büszkén mutogattam neki milyen király :lol:

A lakást persze mostantól hirdetjük ezerrel mindenhol, csak még ezt megvártuk, mert ha beleszámította volna a vételárba, akkor nem kellett volna a sok herce-hurca. Már meg is hirdettem a legnagyobb hirdetőoldalakon és ma beadtam egy ügynökséghez, jövő hét elején jön ki még 2 másik ügynökség...

Borkaby,
szerintem a nő csak arra volt kíváncsi, hogy érdemes-e várnia ránk, van-e annyi pénzünk... legalábbis nagyon ilyen szaga volt a jövetelének :)

Clau,
jók a Balcsis képek! Azért végülis jó időtök volt valamennyire, de gondolom a vízbe nem tudtatok bemenni, csak amennyire a képen látszik, ugye? De legalább nem volt tömeg :)

Pálmikám tegnap óta tapsol :) Mikor eszébe jut, akkor sokszor egymás után :)

Ma megint végigaludta az éjszakát... én ezt nem értem. Megindul - megáll - megindul - megáll a fognövekedés??? Egyik nap nő, a másik nap nem?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ildi, Bettyna...én is mostanában emlegetem hogy egy évvel ezelött mi volt és milyen érzés volt mikor megszületett! :D :oops: :D
Én ilyenkor nyugodtam meg hogy most már a 37.héten nem lehet baj....persze ezek után már nem voltak görcseim,
Norbi meg se akart születni. :roll: :wink:
Hihetetlen hogy elrepült egy év! :shock: :D

Ildi...nagyon szép Lottika!Ilyen ügyin leette a villáról a tortát??? :shock:
Irigykedem, Norbi félek nem akarja majd megkóstolni a saját tortáját, mert minden darabos kajára fintorog és
nem nyitja ki a száját. :( :( :( Kivétel a kenyércsücsök, keksz, kifli :roll:

Clau...de szép baba a kis Balázs is! :D kis mosolygós!
Ügyes hogy így csipedi a gyümi darabokat. :D :shock:
Norbika nem csipedi, ha meg is fogja nem fintorogva akkor eldobja :cry:
Jaaa, és az a karikás torony, az zsifáf fejű , ugye??? :lol:
Norbi ilyet kap majd szülinapjára! :lol:

Szöszke...de cuki képeket hoztál te is! :D Már látszik, nől a haja, kis szöszi! :lol:

Zsuzsu...Nagyon édesek a te szőke hercegeid is! :lol:

Veronika...Páli nagyon vagány! :lol: :lol: :lol:

Mennem kell, remélem Norbi elaludt, elöbb még nagyon dünnyögött az ágyában, odaadtam a Nyunyiját.
Sajnos még vizes volt, reggel mostam ki :? de anélkül nem alszik el! :wink:
Nekem meg ezer dolgom van, szerencsére rendeltek 2tortát :D azt csinálom. :D
Pussz!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉST!!!!!!

két kép a délelőttről:

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsombi, Konsti, Balázs!
Nagyon nagyon sok boldog szülinapot nektek, srácok! :)


Majd még jövök, remélem még ma... :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Boldog első szülinapot Balázsnak, Konstinak és Zsombinak!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Kata!
Te mondtad, ugy legyen!:wink: :lol:

Koszi mindenkinek a jokivansagokat es az altatassal kapcs. otleteket!Szo sincs arrol, h nem vagyok eleg szigoru, kitarto v hatarozott, egyszeruen ha nem alva teszem be az agyba, ugrik fel, ha akadalyozom benne, uvolt :? Zene, cici johet addig, mig ra nem jon, h miben santikalok. Amikor rajott, kezdodik elolrol :lol: Ekkor meg mar nem hall semmit, sem susogast, sem zenet, sem simizest, csak sajat magat :roll: szerintem az lesz, amit itt mar tobben mondtak, h nem bir elszakadni az ujonnan felfedezett vilagtol, foleg, h o eleg keson kezdte. Lehet mar erez valamit abbol, ami velem tortenik? Az teny, h a tej nagyon apadofelben van, ezert ijedtem meg folyadekugyben is... na, tobbet nem zargatlak ezzel, majd jelentem, ha valami megoldodott :wink:

Jelentem ma megivott egy keves higitott szololevet! :wink:

Ildi!
Litti lany gyonyoru!
:D Nagyon jok a kepek, nekem az utolso tetszik! :wink: Mi meg nem is tudjuk, h mit fog tolunk kapni, mindenkepp csak jelkepes lesz :roll:

Szoszke!
Nagyon jok a kepek Gergorol! A masodik kepen ledobbentem a laban, annyira nagyos! Jo lenne lefenykepezni a Mikiet, szerintem eg es fold! A Mikie olyan, mintha egy labdabol kiallnanak valami agak, de ilyen a keze is :wink: Zsolti csak igy mondja: Miki te olyan puha vagy! :)

Sensi!
Jobb lesz visszajonni, majd sok kerdesem lesz, keszulunk vissza Angliaba :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


sziasztok

megint csak egy gyors kérdésre van idöm
/egy kicsit szégyenlem magam, hogy most is csak kérdezek és nem olvasok, de hétvégén már talán lesz idöm és bepótolom.



fiam szopizás közben harap :evil: :evil: :evil:

/Ildi ha jól emlékszem rá te is jártál ebben a cipöben.

meddig fogja ezt csinálni? lehet valamit tenni ellene?
és az egészben az a legroszabb, hogy nálunk a fö /és néha a kizárólagos/ táplálék a szopi.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Kint van az első fog csücske!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


[color=#444444][color=red]A Konstinak, Zsombinak és Balázsnak nagyon-nagyon boldog szüle[/co


Akkor most én is leírom, hogy nálunk hogy néz ki az étkezés:
-reggel 6-7-8 cici
-délelőtt 9-10 körül cici, előtte gyümi 0-100g-ig, leginkább 0...
:roll:
-ebéd: zöldség a levesből...elhanyagolható mennyiség
-1-kor cici
-4-5-6 körül cici
-6 körül gyümi 0-100g-ig
-fél 8 Sinlac: 100-150g
-fél9 cici
-éjjel folyamatos cici
Ja, és nap közben a fentieken kívül bármikor, amikor a kisasszony jónak látja, vagy épp altatni próbálok. Igény szerint szoptatok, és igény van... :lol:

Képzeljétek, most tudtam meg, hogy nekünk emelt szintű családi pótlék járna, mivel Bori tejallergiás. Jókor, már nyolc hónapja kaphatnánk, az havi 10ezer forint (vagymi) plussz lett volna... :roll: Nem tudom, hogy elkezdjem e intézni, mert csak akkor jár, ha a gyereket évente vizsgálják, és akkor fél év múlva be kell feküdnünk a kórházba terhelésre, de én nem biztos, hogy akarom ezt. A Sinlacot is csak akkor kapjuk majd olcsóbban, ha befekszünk, de lehet, hogy én inkább kifizetem, minthogy másfél éves korában megcsinálják ezt a terhelést.
Szerintetek mit csináljak?

Móni
Te szoktál kendőzni. Nem? Kendőben sem alszik el Mikike? Persze tudom, hogy az olyan, mint a babakocsiban altatás, szóval nem sokat segítettem vele...

Timi
Az fáj... :roll: Állítólag el kell tőle olyankor venni, aztán ha párszor elveszed, akkor rájön, hogy ha harap, akkor nincs cici. Borival is előfordult már, de szerencsére nem sokszor.

Annyi mindent akartam még, de elfelejtettem... :oops:

marek
 
 


Veronika
Akkor már ti sem vagytok a klubban??? :lol:

marek
 
 


Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT A NAGYFIÚKNAK!!!

Marek!
én sem tudnék dönteni a helyedben. Azt nem lehet, hogy most félévig kéred az emeltet és majd fél év múlva döntesz, h befekszetek-e?
Biztos Bori is lassan elkezd majd falatozni. Szerintem baromi jó, hogy ennyi tejcsid van, a WHO biztos tapsolna örömében, ha tudná, Bori milyen egészségesen táplálkozik :)
a zöldséget a levesből pépesíted vagy darabosan adod és elnyammogja?
Nálunk sajnos csak a pép csúszik :roll:

Timi!

Nálunk a fognövéshez társult a harapás. kijött a fog és nem harapott többet. Én mindig elmondtam neki, hogy fáj, nem szabad és ha ennek ellenére harapott, akkor mondtam, hogy "megy a cici aludni" - a tapasztalatom, hogy ez a módszer tutira nem hatásos :lol: , de Tomi amúgy is kinevet, ha mérgesen szólok hozzá, még orrfújás elleni tiltakozás közben is képes elnevetni magát (a boldog gyermekkor :P )

Veronika!
:lol:

Clau!

mi is Balatonszárszóra járunk, ott van a mamám nyaralója. Elkapott a vágy, mikor láttalak titeket a strandon. Gondolom nem kellett helyet keresnetek a füvön, jó fagyos lehet már a Balcsi.
Balázs is jó nagy már, nagyon aranyos a sapiban :)

Ildi!
Hihetetlenek azok a fürkésző szemek a tortára :D
meg az ölelés is!
nagyon meghitt lehetett.
szombaton is lesz torta vagy akkor már csak az ajándékozás lesz megtartva?
mi sem fogunk nagy ajándékokat venni, szerintem a rokonoktól rengeteget kapunk majd. Azt találtuk ki, hogy azokat sem fogja egyszerre megkapni, elrakjuk és majd apránként odaadjuk Tominak, hogy ne unja meg őket túl hamar. Így is most az az új szokás nálunk, hogy egyszerre 4 játék van elővéve, így kitartanak a játékaink és mindig van újdonság :)

Nálunk meg bedurvult ma reggelre az orrfolyás, hiába a nasivin orrcsepp. Lementünk ma a dokinénihez, az orrcseppet kevernünk kell egy másik fajta gyógyszerrel (antibiotikumos fülcsepp fele-fele arányban) + fenistil cseppek + fluimucil. Mondta, hogyha nem lázas Tomika, akkor legyünk minél többet a friss levegőn. (amúgy is lent vagyunk legalább 4 órát naponta összesen. Mondjuk az tény, hogy lent sosem folyik az orra :roll:) Olvastam a fenistil betegtájékoztatójában, hogy allergiás betegségekben használják. Kicsit el is kenődtem ezen. A doktornéni szerint az orrmandulája meg lehet nagyobbodva, bár a nózijába nem nézett bele.
Csak hát ha igaza van, akkor ez lesz minden ősszel és tavasszal :roll:
ráadásul ez az orrszívós porszívózás... annyira utálom :(

elfelejtettem megkérdezni, talán tudjátok: milyen időközönként lehet orrot szívni?[/img]

Kép

Kép
borkaby
 
 


milyen ügyesek Gremeséék :)

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok,

de jó hogy még ittvagytok ilyen sokan!!!!

nagyonbagyon régen írtam, de próbálok újra felzárkózni.

mindenekelőtt minden szülinaposnak - Lotti, Zsombi, Konsti, Balázs és akikről lemaradtam -
NAgyon boldog szülinapot!!!

mi jól vagyunk és le a kalappal mindenki előtt aki még szoptat. mi már leálltunk.

Anikó és Linda

Kép
ancsa123
 
 


Ancsa
De rég jártál erre!!! Remélem, most kicsit tovább maradsz! :wink:

Borkaby
Nem pépesítem a zöldséget, csak kis darabokra vágom, és úgy adom.

Zabpelyhet hogy kell adni??? Mert elküldtem a férjem a bioboltba, hogy hozzon, de most nemtom, hogy mit kezdjek vele... :roll: :oops: :oops:

marek
 
 


Marek!
én a zabpelyhet úgy adtam, hogy zabpehely + ásványvíz + gyümölcs, amit tomi szeret, pl. banán, banán-alma stb. és összemixeltem neki. (az elején vártam pár percet, hogy puhuljon a zabpehely, aztán már nem kellett, mert megszokta, hogy kicsit darabosabb a tízórai) - de szerintem anyatejbe is beleteheted vagy a sinlacba vagy bármibe, amit szeret, akár a frutapurába is ;)

csak az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy Borinak már a darabosabb ételek tetszenek? Tomi pl. semmilyen darabosat nem eszik meg, pont mint a Norbika. Csak a kifli belső tetszik neki, esetleg a babakeksz, oszt annyi...


Ancsa!

jó, hogy jöttél :)
miért hagytátok abba a szopit?

Kép

Kép
borkaby
 
 


Veronika: nem mentünk be fürdeni a vízbe, ahhoz már hűvös volt (bár férjem egyik nap úszott egyet, ha már a Balcsin vagyunk....). Utolsó nap mentem csak be ennyire a vízbe,ahogy a képen látszódik. De amúgy napsütéses, kellemes kiránduló tipusú időnk volt, mert nem a pancsolás volt most ebben a pár napban a lényeg, hanem hogy a haveri társasággal eltöltsünk pár kellemes napot. Néhány éve csináljuk ezt, hogy pár napra nyáron elmegyünk közösen valahova, most kora őszi időpontot sikerült találnunk.
Hát igen, tömeg az nem volt. Egyik nap úgy gondoltuk, hogy nem főzünk, hanem beülünk valahova kajálni. Mi voltunk az egyetlen vendég akkor :shock: , csak a vége felé ültek még pár asztalnál.

LKata: pár hete Balázs még szétmócsingolta a gyümit a kezében amikor elé raktam, nem igazán tudta, hogy most azt a szájához kéne emelnie és megennie :roll: . Így hanyagoltam ezt és bőszen turmixoltam a gyümijét is továbbra. Ekkortájtól adtam neki kölesgolyót és bulátát. És mivel azt nem tudja szétnyomni a kezével, így lehet ezáltal tanulta meg, hogy más kaját sem kéne szétnyomnia. Bár valszeg az lehet, hogy most ért meg erre, hogy kézzel egyen. Mindenesetre tömi ilyenkor magába a gyümit. De nem puhahúsút, mint pl az alma, azt reszelem még, mert a két fogával nem tudna még mit kezdeni ezzel.
Felvettem kamerával egyszer a banán evését, majd valahogy felteszem ide.
Az a torony csak annyiból áll, ami látható a képen, nincs még plusz teteje. Az electroworldben vettük. Nagyot néztem akkor mikor betévedtünk oda, hogy játékokat is árulnak. Ez valami 1000 párszáz Ft-ba került, ha jól emlékszem.

Zsuzsu: de édesek a fiúk az arcfestéssel :lol:

Timi: nincs ötletem sajna arra, hogy ne harapjon, engem eddig még nem harapott meg Balázs szopi közben.

Marek: hát nehéz erre válaszolni, hogy mit is lenne jó csinálni. Mennyi ideig kellene ezért a kórházba befeküdni a vizsgálatokra?

Én pár percig főzöm kevés vízben a zabpelyhet, szinte kásás lesz addigra. Én utána gyümivel keverem össze. Volt, hogy a natúr joghurtba kevertem főzés nélkül, de annyira nem puhította meg a joghurt.

Borkaby: hát igen, nem volt már kellemes hőmérséklete a Balcsinak, meg a parton fújt is a szél nagyon. Én csak akkor voltam lennt Szárszón ott a parton amikor készült a kép.
Jaj, ne is mond az orrszívós porzsívózást :roll: , már alig várom, hogy elpakolhassam a porszívót. Mi most 3x szívtuk neki naponta, mert csak kettős erővel lehet ezt csinálni. Így először reggel, mikor még otthon van a férjem, majd amikor hazaér a munkából, majd este a szopi előtt, hogy az éjszakát tiszta orral kezdje.

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Ilyen nincs, elszállt, amit írtam :x :x :x :cry:

Áááááááááá, na gyorsan újra...

Zsuzsu, Clau, tündéri képeket hoztatok, nagyon szépek ezek a kiskrapekok :lol:

Timi, igen, nálunk volt ciciharapás. Tényleg nagyon fájdalmas tud lenni :cry: Ha harapott, tulajdonképpen önkéntelenül is kiabáltam egyet, mert eléggé tud(ott) fájni. Akkor Lotti megijedt, sírt, mondtam neki, hogy nem szabad, anyának ez fáj stb. Kb. összesen úgy 6-7X harapott meg, azóta nem (kopp-kopp)! Próbáld meg, hogy ha megharap Sanyika, elveszed tőle a cicit és mondod neki, hogy miért nem szabad harapni. Tarts ki, nálatok amúgy is gáz lenne, ha emiatt abbamaradna a szopi, mert te sokat szoptatsz még, úgyhogy kitartást és majd számolj be a fejleményekről!

Borkaby, jaja, lesz még banzáj ma is, családi összejövetel, nem tudom, lesz-e torta, még így is a miénket is visszük át, mert megmaradt a fele. Nem vagyunk egy nagy tortaevősök.
Orrszívás-orrfolyás - képzeld, nálunk is nagyon bedurvult!!!! :cry: Lotti este amikor aludt, csomót köhögött. Mindig rohangáltam be hozzá, mert nagyon rosszul hangzott :shock: Az orrából most már sűrűbb takony jön, néha kissé sárgásnak látom :roll: Nekünk nem írt fel a doki semmit, úgyhogy csinálom szorgalmasan az orrszívást, szerintem azt bármennyiszer lehet, a tengeri sós spray-t lehet max. 4-5X / nap, de ált. anélkül is kijön a trutykó hamar. Napi 2X orrcsepp is megy neki és a cebion csepp reggel 10 csepp.
Viszont olvastam, hogy lehet kapni egy szirupot, Stodal a neve, valami homeopátiás szer, azt beszerzek, ez olyan köptető féle, hátha segít. Jobbulást Tomikának!!!

Szia Ancsa, jól eltüntetek, mi újság veletek???

Na megyek is tovább, Lotti még alszik, jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Marek,
én tutira nem kínoznám a vizsgálatokkal, a párom meg tutira azt mondaná, hogy havi 10e-ért nem árt neki egy kis vizsgálat, az amúgy se árt...

Milyen vizsgálat lenne? Vérvétel is meg ilyenek? Annak nem tenném ki... És be is kell feküdni? :shock:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sziasztok!

Lottikának és Tominak jobbulást, szegénykék :(

A Stodal-t ismerem, szerintem jó! :D

Először is köszönöm a kedves, bíztató szavakat. :D
Remélem is hogy hamarosan elkezd enni darabosat,különben nem is nagyon izgatja őt ha mi eszünk.
Ha oda is ültetem az asztalhoz, max a kenyérhéj után nyúl, vagy a kanállal játszik. most a legujabb hogy nem kell a tápszer neki! Este semmit nem ivott belöle :? , lehet az a baja hogy Mildibébe csak banánosat kaptam ami 3-mas.

Zabpelyhet én is megfőzöm picit! :wink:

Ma van nálunk a szüreti felvonulás, le akartam menni norbival megnézni a lovas szekeret, de bealudt. :roll:
Holnap viszont jön ide az Alma együttes...megyünk koncertre! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Emelt szintű családi pótlák...kiderült, hogy két év alatt nem is jár, úgyhogy megoldódott.... :lol: Két éves korában, meg remélem, hogy már nem lesz tejallergiás... (lekopogós szmájli)

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?