Sziasztok!
Még egyszer, köszi-köszi a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!
Sensi, szia, de jó, hogy beugrottál, majd írd meg, hogy hogyan rázódtatok vissza, Lillus hogy viseli, hamar megszokta-e és persze te hogy vagy?
Szopi, látom, akkor még sokan nem váltottátok ki őket. Persze nálunk is sokszor alakul úgy, hogy ebédre alig eszik és akkor adok neki cicit. De ált. nálunk így néz ki:
reggel - ált. 6-7 között - csak cici
tízórai - ált. 10-11 között - először cici, utána gyümi vagy tejpép
ebéd - ált. 14-15 között - csak ebéd, főzelék, néha desszert
uzsi - ált. 18-18:30 között - csak tejpép (itt szinte mindig az van)
vacsi - füri után szinte mindig 20:20-20:30 között - csak cici
A szopiidő reggel a leghosszabb, de akkor se több 10 percnél, tízórainál szinte alig van cicin, mert minden jobban érdekli már, este meg elvan akármeddig, ha hagyom, de ált. 15 perc után ágyba kerül.
Móni, olvasom az altatással kapcsolatos gondodat. Amit LKata írt, az nagyon fárasztó, de beválhat!
Nálunk sokáig volt ez a befektetem, de feláll és sír, ha otthagyom dolog. Én mostanában úgy oldom meg, hogy lefektetem, ha észreveszem a jeleit, hogy fáradt (szemdörzsölés, ásítozás, nyűgösködés, túlpörgés veszélye...) és simizem kicsit a hátát, fejét. Aztán amikor becsukja a szemét, kimegyek. Ált. beválik. Amikor nem, akkor kiveszem, lefekszem az ágyra és őt magamra fektetem, na olyankor kb. 2 perc alatt beájul és beteszem az ágyba.
Nagyon nagy gratula a babához!!! Én mindig azt mondom, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell!
Kata, húha, nem semmi a 9-10. fog!!! Amúgy nálunk is jönnek a hátsó fogak, doki mondta, úgyhogy így lesz itt is, hogy elöl van a 4-4 és aztán nagy szünet
Zsuzsu, én is tervezem, hogy adni fogok Lottinak tejet. Én imádom a tejet és remélem nála is beválik! Persze nem sokat, hiszen szoptatok még, majd beszélek a védőnővel, hogy ő vajon mit javasol, de a babatej szerintem tuti drága, és anyagilag elég szutyin állunk
Szemészet
Hogyan tovább?
Bettyna, semmi gond, érthető, hogy miért mentetek le Tatára. Jövő héten gyertek! Jó volt, nem voltunk túl sokan, jött Zoli is, csinált fotókat, én meg végig röhögtem, mert ott mondogatta, hogy énekeljek már én is
Veronika, és máshol/máshogy nem tudjátok hirdetni a lakást?
Sajnálom, hogy megint nem alszik jól Pálmi, de biztos a fog az oka.
Homeopátiás bogyókat nem próbáltad?
Nagyon édes a kép, Pálmi bírja ezt a sisakot?
Szöszke, nagyon édes ez a kép, el sem hiszem, hogy itt épp erőszakos Gergő
A dobozos is nagyon tündér!
Clau, na letelt a pihi? Képeket majd rakj fel!
Sajnálom a náthát, úgy látszik, nem bírják a babák az évszakváltást, nálunk is dettó, orrfolyás, de nincs láz, bár néha kicsit köhög Lottika
Ringatóval én is szemeztem, csak hozzánk nincs egy se túl közel. Nem csoda, hogy fotózták Balázst, annyira gyönyörű kisbaba, hogy büszke is lehetsz rá!
Borkaby, köszi kérdésed, most leírom, hogy hogyan telt a nap
Szóval játszóház, doki, CORA, itthon kajcsi, aztán beültettük Lottit az etetőszékbe. Elég ramaty hangulata volt, még sírt is, de aztán Zoli hozta a tortát, meglátta:
aztán csak nézett, hogy mi is ez:
majd megkóstolta:
Elég sokat evett belőle, jó finom volt.
Aztán jött az ajcsibontás, nem vettünk nagyot, egy vízi puzzle-t vettünk, mert a nagykádban most már nagyon szeret fürizni és ezt kint is használhatja és annyi játéka van, na meg szombaton jön még az ünneplés (nagycsaládi), ahol szintén begyűjtünk majd csomó játékot... szóval játék:
Szóval így telt Lotti babalány 1 szülinapja
Hihetetlen, hogy 1 éve még a kórházban voltam, sőt, akkor még ő is inkubátorban feküdt. Reggel 7.16-kor rajtam feküdt, simiztem és valahogy egy olyan nagyot moccant, nem tudom, fura volt, mintha tudta volna, hogy pontosan 1 éve született meg. Az okosság
Egy kép még búcsúzóul, olyan nagylány már, nem?
Jó éjt!!!