Sziasztok csajok!
Tücsi!
Nagyon örülök, hogy megjött az eszed és végre pozitívan gondolsz a holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden jól fog alakulni meglátod, pár óra múlva már te is KISMAMI leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolok rád/rátok holnap!!!!! Ha megjöttél, jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata! Dezsina!
Olyan jó, hogy most már ti is kismamik vagytok, tessék sokat pihizni a hétvégén és csak magatokkal meg a pocaklakókkal foglalkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babaragacsok mindkettőtöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe!
Nekem azt mondta a 4D UH-on a dokinéni, hogy a méhlepény a hátsó falon tapadt, az úgy tudom jó.
Viszont nekem is volt 2001-ben méhszáj műtétem, de a nőgyógyászom eddig még nem mondta, hogy az a szülésnél esetleg problémát okozhat vagy császározni kellene.
Pocaksimi Dudorkának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babszi!
Neked is mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belluska!
Puszi a gyerkőcöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hbzs!
Miről maradtam le, párod a TV-ben?
Ladiva! Fitie! Beus! Szilvi!
Most egy pár napra elbúcsúzom tőletek, mert megyünk haza vidékre és majd csak kedden este vagy éjjel jövünk haza (Azért holnap ha sikerül mobilról bekukkantok, megnézem Tücsi mami hány babóval gazdagodott...
) .
Addig is mindenkinek puszi, babaragacs, pocaksimi és drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!