Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi!
Nagyon sajnálni fogom, ha nem írsz nekünk többet, mert hiányozni fogsz nagyon! :cry: De tiszteletben tartjuk, ha így döntesz!
Mindenesetre még semmiképpen se add fel!!!! Muszáj bíznod benne, hogy lesz legalább 1 embike holnap, aki be szeretne költözni a pocakodba!!! S mi továbbra is nagyon drukkolunk neked, hogy így legyen!!! 8) S ha úgy lesz, ahogy reméljük, s babás leszel, azt ugye megírod majd nekünk? :wink:
hbzs

Tücsi!
mindjárt tovább autózom este és megrázlak :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

Kata!
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!TUDTAM,hogy AKARNAK TÉGED A BABÓID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MILLIÓ ÖLELÉS,DRUKK,BABARAGACS......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy tűnik Belluska imái meghallgatásra kerültek! :D :wink:
Majd gyere és írjál!De pihizzél persze!KISMAMI! :P :P :P :P :wink:

Dezsike!
Itt vagyok! :lol: :wink:
Nem semmi hallod,ámbár a tegnapi sms után tudtam,hogy nem keveset fogsz írni nekünk!NEM SEMMI!
Éppen ezért ilyen még nem volt,minden rendben lesz! :P :wink:
Le a kalappal előtted,de a munkahelyen csak lightosan!Meg amúgy is,lassíts a tempón!Szurkolásból nincs hiány!!!!!!!!!!Nálunk már az egész család szurkol értetek! :wink:
BABARAGACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszillak!ÉS FŐ A NYUGALOM! :P

Babszi!
Látod!!!!!! :P Milyen fantasztikus!Ugye,hogy nem szabad feladni!
Nagyon drukkolok hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Tücsi!
Lesz befutó Tücsi!Nehogy feladd kérlek!!!!!!!!!!!!!
Tudom olyan szépen kezdődött most minden,de a lényeg,hogy maradjon egy kis tuti babád,aki majd beköltözhet a pocidba!
Várnak téged holnap,ne add fel idő előtt!!!!!Egy is elég a sikerhez!
Megértelek,de nincs veszve semmi!
Nagyon megszerettünk,ne hagyj itt minket! :cry:

phpBB: Kép
belluska

Tücsikém!
itt a beülti után nem tűnhetsz ám csak úgy el :!: :!: Méghogy nem akar irogászni nekünk!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
nagyon felbosszantottál!
Holnap mész beültire :!: :!: :!: Reggel!!!!!! Úgy foglak várni mint a messiást délben :D :!:
Tessék már összeszedni a pozitiv gondolatokat!
Beülti lesz holnap!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:
Sikerülni fog!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: punktum :wink: :D
dezsina

Belluska!
:D na jól van. tudtam, hogy tudod, hogy volt valami :D

Tücsi!
jól gondold meg, hogy kihozol e a sodromból :?: :?: :!: :!: :!:
holnap tessék jelentkezni a csodababákkal a hasadban! :!: :!: :!:
Kimondhatatlanul drukkolok Nektek! :D :D :D
dezsina

Tücsi!
TEssék arra gondolni, hogy ha csak egy babó maradna, annak akkor is a pocidban a helye, mert Ő téged akar!!!!!!
Úgyhogy holnap irány az intézet és utána elmesélni mindnet nekünk!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Örülök,hogy jó volt a buli!Még tánc is volt!Az igen!
Pocak simi!

Tücsi!
Hallgass ránk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belluska

Tücsi!
Hallotad (olvastad) mi Zsuzska véleménye?
Holnap iszonyúan várunk a szupi hirekkel! A holnapi kismami TE vagy! Tessék csatlakozni a hármashoz, ahogy lent is! :wink:
Tücsikém!
holnapig nem adhatod fel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

ááááá, elszállt amit írtam

Dezsina,
köszi, hogy informáltad a többeiekt! Nem akartom, hogy tűkön üljenek :lol:
Egy óra késéssel volt a beülti, de előrelátó voltam, így 11 előtt kicsivel kezdtem el inni. :lol:

Tücsi, szedd össze magad, nem adhatod fel! Ma egy olyan csajszinak volt beültije, akivel szerdán együtt voltál és 6 petikéből csak 1 termékenyült meg, de annyira boldog volt azzal az egykével is, hogy öröm volt ránézni :lol: Tessék példát venni!

Csajszikák,
köszönöm a szavaitokat, nagyon jólesnek. Még a könnyem is kicsoruld, ahogy visszaolvastam.
Mindkét picur nagyon szép, és remélem mindketten úgy döntenek hogy meg akarnak születni :lol:

i.kata

Hallottátok? Megalt a Bujtor István :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
De jó,hogy itt vagy!
Látod!Én csupa jót hallottam a fagyi babákról!Megakarnak meglátod!Nem hiába vártak rád ott a hidegben! :wink:
Nagyon boldog lehetsz Kata és mi veled együtt örülünk!!!!!!!!!!!!!!

belluska

Zsuzska!
Legutóbb nem azt mondták,hogy kijött a kórházból?
Nem hallottam,de nagyon sajnálom! :cry:

belluska

Kata nagyon gratula, nagyon örülök Neked!
Csajok!
Egy újabb KISMAMINK van!!! :wink:

Tücsi!
Ne add fel, Mi Mind VELED VAGYUNK!És nagyon szurkolunk ÉRTETEK!!! :D
Vendég

Sziasztok

Kata
Annyira örülök hogy mindkét Babód felébredt, sokat gondoltam ma rátok :) Hajrá az ikreknek!!! :D

Dezsike
jó kis napod volt tegnap :) Legalább nem volt időd idegeskedni ;)
Szerencsére itt a hétvége, indulhat a lustizás :D

Tücsi
megértem ha nincs most hangulatod írni nekünk, de remélem ez csak ideiglenes "elgyengülés" és holnap sokkal optimistábban látod majd az egészet. Drukkolok a holnapi beültihez!! :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kata, nagyon szuper, hogy mindkét babót visszakaptad, nagyon örülök, most akkor ezerrel megy a babaragacs!!! ++++++++++++++ :D

Másik ezer Dezsinának !!! +++++++++++++++ :D
Dezsina, én lemaradtam, hogy hogyan alakultak a embrikék? Lett fagyasztva is ? :oops:

Tücsi, fel a fejjel!!! Zsuzskának teljesen igaza van! Holnapra gondolj!!!

Hbzs, pedig szorítottam, hogy ne keljen gyógyit szedned :? hanem jöjjön meg magától! Nem emlékszem már, hogy milyen cisztám volt, mert már 10 éve volt, de akkor adták nekem is Duphaston-t és az segített.

Zsuzska, nekem is melső falon van méhlepény, ezért kérdeztem, mert a Szatmáry doktor azt mondta, hogy a régi méhszájseb-műtétem miatt elképzelhető, hogy császár lesz, ill. az unokanővérem ugyan így volt műtét, majd császáros szülés.
Nagyon sajnálom Bujtort ! :cry: :cry:
wepe

Köszi Csajok még1x, hogy drukkoltatok és drukkoltok :lol:

Tücsi, Ne idegelj, megbeszéltük, hogy egy nap különbséggle leszünk kismamik Dezsinával. Nem bonthatod meg a rendet!!!!!

Zuszska,
én is azt hallottam tegnap, hogy hazaengedték a kórházból :cry:

i.kata

Drága Lányok, ne haragudjatok rám, annyira szégyenlem magam! :oops: :oops: :cry: :cry: A párom rám parancsolt, hogy igenis írjak nektek, mert tudja, hogy sokat jelentetek nekem, szóval elolvastam amit írtatok és annyira zokogtam a végén... Sajnálom, hogy ennyire kiborultam, csak hát 10 petesejt volt és mos meg lehet, hogy 2 sem lesz... De végül is csak 2 embriót szerettem volna, szóval nem is értem magamat... Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaitokat, holnap jövök a hírekkel!!!

Ölellek benneteke!!!
Vendég

Tücsikém!
holnapra egy nagy kalappal!
és tessék jönni! Előre nem parázunk! Nekem sem engeditek :? 8)
Lesz embrió!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink:
dezsina

Köszi Wepe, ez biztató! Ezek szerint nem csak azért szedem a Duphaston, hogy előidézzük a (megvonásos) pirit, hanem jótékony hatással lesz a túlságosan ragaszkodó tüszőimre is! Köszi szépen!!!

Tücsi, de jó, hogy maradsz velünk!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon-nagyon drukkolunk neked! 8) Holnap várjuk a szuper híreket!!! :wink:

Kata és Dezsina kismamik! Pihenjetek nagyot a hétvégén, és hagyjátok, hogy a család kényeztessen benneteket! Megérdemlitek!!! :wink: :lol:

Bujtor Istvánról én tegnap nem azt hallottam, hogy hazaengedték, hanem azt, hogy mostantól Pesten kezelik tovább. Persze ebből én is azt gondoltam, hogy ezek szerint jobban van... De sajnos mégsem... Nyugodjék békében!
hbzs

Tücsi!
De jó,hogy így döntöttél!
Holnap nagyon várunk és fontos,hogy holnap te is jó formában legyél!!!!!!!Hisz kismami leszel!
ÖRÜLÖK!!!!!Puszillak! :P

Jó hétvégét csajok!!!!!!!Igazán szépen fejeződött be a hét és még hátra van a holnap!Igaz Tücsi? :PJa és utána a hétfő!(Babszi) :P :wink:

belluska

Tücsi, megríkattál... záporeső... Még te írsz nekem is bátorító szavakat, és a végén inadba száll a bátorság? Mert szerintem erről van szó. Még nincs kudarc, nem szabad előre hüppögni. Nekem sem szab ad, neked sem szabad...
babszi

Babszi!
jól mondod! :wink: Tücsi után Te leszel a következő kismami :) Hétfőre nagy nagy drukkok!

Hbzs!
valóban én is úgy értelmeztem, hogy jobban van Bujtor István. Erre szegény meghalt :( Leglább ha szegénykém nem is élt sokáig, de talán boldog volt... sikeres volt és a hobbyjának élt 8)

Tücsikém!
nem győzöm hangsúlyozni, hogy holnap extra Temiattad jövök! és csak Neked drukkolok!

Kata!
pihizel? Én voltam Auchanba bevásárolni, jól cipekedtem, de azért legalább lassan mentem fel a lépcsőn.... :roll: :? Talán nem lesz baj. Mostantól már tényleg csak magamra gondolok. vagyis magunkra. :D
dezsina

Tücsikém
jajj, de örülök, hhogy meg jött az eszed :wink: Lehet te attól félsz, hogy a végén még tényleg anyuka leszel :lol: :wink:
Nagyon várlak a hírekkel.

Dezsina,
pihizek, bizony :lol: Anyumnak leadtam a rendelést, párom pedig remélem már úton van a kajával hazafelé :lol: Kértem kis vadast, meg rakott kurumplit, ezekkel el leszünk a hétvégén.

Hbzs,
unokahugommal telefonáltam és valamirt nagyon azt akarta, hogy kapcsoljak át az RTL hírekre, erre kit látok? A férjikédet :lol:

i.kata

Dezsi!
Cipekedés?????????Na ezt remélem csak azért írtad,hogy leszidjalak!
Ilyesmit nem csinálunk,most pihi és nyugi van(legalább egy pár napig)!Kikapsz!Nem fogadsz szót elmegyek a vasút túloldalára és ejnye-ejnye lesz!Most nevetsz tudom! :lol: :wink: Tessék vigyázni magatokra!!!!!!!Ha kívánós leszel hamarosan még sütök-főzök is neked valami fincsit! :wink:

Kata!
Vadas(imádom)!Finiket fogtok enni az ikrekkel! :wink:
Anyumnak már elújságoltam a "mosolygós"Kata sikerét! :P :wink:

belluska

Hbzs!
Férjikéd?Miről maradtam le? :lol: :wink:

belluska

Drága Kata, pihizz sokat:)

Még nem ismerek annyi mindenkit:) ezért szinte nem is nagyon tudok kérdezni:):)
Nem tudja valaki, hogy most hányasnál járnak a sorszámok?

Kivan a 500-hoz közel?

PUSZI mindenkinek:)
beus84

Beus!
Nem baj,nemsokára nagyon tudni fogsz itt mindenkiről mindent! :wink:
Sorszám ügyben csajok segítenek! :)
Iwiwen mi is szívesen bejelölnénk!
:wink:

belluska

Beus,
akikkel ma beóltin voltam, azok közül az egyik 300-as, a másik meg 400-as volt ha jól emlékszem.

Belluska,
szóval már leinformáltad anyudat :lol:
Ma van unokahugom szülinapja és mondtam neki, hogy majd csak jövőhét végén tudjuk felköszönteni, mert feküdnöm kell. Kérdezte miért, de nem akartam elmondani, mert nem tudtam hogy magyarázzam el. Addig nyaggatott, míg elmondtam, hogy azért kell feküdnöm, hogy legyen unokatesója. Nagyon aranyos volt, amúgy tudja, hogy már nagyon szeretnénk, így nem bánta, hogy ajándék csak jövőhéten lesz :lol:

i.kata

Kata!
Le bizony! :wink: :lol: Drukkol ő is! :D
Unokahúgod(ő a Lili?),lehet hogy a nevére nem jól emlékszem!Édes lehetett,sőt a kis uncsitesó(k) is felérnek neki szerintem egy ajándékkal!! :lol:

belluska

Belluska,
anyudnak is köszi a drukkokat!:-)
Igen, ő a Lili, a mi rosszcsont Lilink :lol:

Azt el is felejtettem mesélni nektek, hogy ma volt egy új doki. Nem tudom ki volt az, de transzfert még tuti nem látott :lol:
De nagy volt, mert bejött Zsuzsika és kérdezett hámunkat, hogy ki lesz az első. Senki nem jelentkezett, így én kaptam a lehetőségen és felpattantam. Erre beállított egy új doki, kicsit meg is ijedtünk, fel is ajánlottam egyből a csajoknak, hogy még meggondolhatják magukat és átadom az elsőbbséget, persze röhögtek és maradtam én az éllovas :lol:
Szóval nem tudom ki volt, de biztos ez volt neki az első, vagyis én :oops: , mert S. doki mindent mondott, hogy mit nézzen a monitoron, mikor mit csinál....de ő csak figyelt és tartotta az UH fejet.

i.kata

Beus!
nekem tegnapi beültivel 388-as volt a sorszámom. Az 500 at én nov. végére decemberre tippelem...
amikor nekem mindig igy az év végére esett, akkor mindig januárban akartam kezdeni (illetve kezdtem is) mert szilveszterkor még kirughattam a hámból :D Persze Murphy törvénye, hogy szilveszterkor valahogyan nem kívánom annyira az italt :lol: :lol: :lol:

Belluska!
:D hát az az igazság, hogy ezt még utoljára felhoztam... Mert ugye a körülmények... De annyira imádom a párom, hogy nyaggat, hogy hívjam bármivel, ő segít nekem. Tegnap is azonnal mondta, hogy jön és felmegy nekem patikába... De nem akarom berángatni emiatt. Szerintem, illetve megígérem, hogy nem fogok már cipekedni és semmi butiságot sem fogok csinálni! Apukám főz nekem fincsiket! Ma rántott halacskát ettem majonézes krumplival nyami-nyami :D :D :D Szóval próbálom élvezni, hogy nem kell csinálnom semmit.... A kertet már elrendeztem egy hétre előre :D

Kata!
én is kényeztetem magam már mostantól. Talán még nem ártottam semmivel babáknak, hogy ilyen kihágásokat csináltam. Ugye a 4. nap körül van a döntő pillanat? :roll: :?: Talán....

Hbzs!
hogy hogy volt uracskád a tv-ben :shock: :?: Nagyon lemaradtam valamiről :oops: Nem figyeltem eléggé....
dezsina

Kata!
Hát én is meglepődtem volna mit ne mondjak,de jó lehetett(elképzeltem az arcotokat)! :lol: De tuti jó helyre kerültek az biztos! :wink: Szimpi volt amúgy? :roll: :D
Még mindig irigykedem :lol: a mostani uh. mozi miatt(nálunk még nem volt)!Olyan jó lehet látni biztos,hogy hová kerülnek a bébik! :)

belluska

Ja Katánk mai két beszólása:"A tejfölt a boci tojja!" :lol:
a másik,hogy oda adta Barninak a Kinder csokiját és közölte vele,hogy majd"Anyád kibontja!" :lol:

Nem unalmas az életünk! :lol: :lol: :lol:
Lassan megyünk fürcsizni,de még mindig a Madagaszkár zenéjére kell táncolni! :lol:

Szép álmokat és jó éjt mindenkinek!

Tücsi!
Holnap minden gondolatom a tiéd! :P

belluska

Kata!
ki volt ez a titokzatos doki? Ezt ki kell deríteni? Nem kérdeztétek meg???? :?: :twisted: :?:
dezsina

Dezsi!
Nagyon fincsit ettél te is! :lol:
Azért!Kíméld magad most már!

belluska

Belluska!
és micsoda monitor :!: az egy tv :D egy nagyképernyős lcd. Csodaszép :!: :!: :!:
dezsina

Belluska!
most már fürcsizni kell a csöppségeknek :!: :D
dezsina

Kata!
Hát te milyen szemfüles vagy! :wink: :lol: Igen, a férjikém volt! :oops: Nagyon büszke vagyok rá! 8) Persze ő nem akart ebben az ügyben nyilatkozni, de az RTL annyira nyomult, hogy kénytelen volt 2 mondatot mondani... :lol:

Belluska!
Nahát, te miért csodálkozol? Hiszen nálatok a találkozón is egy csomót dolgozott fent, még telefoninterjút is adott! :lol: - Épp ezért kellett olyan hirtelen hazamennünk (bár szívesen maradtunk volna még :wink: ), de meg akartuk nézni a fél 8-as híradót... :lol:
hbzs

Hbzs!
Na hát én nem tudtam,hogy itt fent nálunk ő mit dolgozott! :D
Tényleg! :D Na ha lesz még a tévében sasolom őt! :lol: :wink: Vagy már nem lesz?

belluska

Beus!
Az iwiw szerintem is sokat segít a dolgon, hogy megismerj minket! :wink: Az én sorszámom a 423, és még augusztus közepén is a Tanár Úr november-decembert mondott - de nekem előbb ugye még hátra van a 6. inszem... :roll:

Kata!
Nahát, új doki? Kíváncsi leszek rá! :D És milyen? Nagyon kezdőnek tűnt?

Belluska!
Nagyon édesek Kata beszólásai!!! :lol: Írjál gyakrabban; biztos van jó sok! :wink:

Dezsina!
Hajrá pihizés! Próbáld meg legalább ezt a hétvégét nyugiban tölteni, jó? :wink: Hétfőn már mész a dolgozóba?

Tücsi!
Nagyon szorítok neked holnapra!!! :wink:
hbzs

Belluska!
Ez ügyben már biztos nem. De hát bármikor történhet megint valami... :? :wink: Azt azért tudod, hogy mit dolgozik??? Ha azzal kapcsolatos hírt látsz, figyelj... :lol:
hbzs

Sziasztok csajok!

Tücsi!
Nagyon örülök, hogy megjött az eszed és végre pozitívan gondolsz a holnapra!!!!!!!!!!!!!!!! :P Minden jól fog alakulni meglátod, pár óra múlva már te is KISMAMI leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Gondolok rád/rátok holnap!!!!! Ha megjöttél, jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kata! Dezsina!
Olyan jó, hogy most már ti is kismamik vagytok, tessék sokat pihizni a hétvégén és csak magatokkal meg a pocaklakókkal foglalkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Babaragacsok mindkettőtöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wepe!
Nekem azt mondta a 4D UH-on a dokinéni, hogy a méhlepény a hátsó falon tapadt, az úgy tudom jó. :) Viszont nekem is volt 2001-ben méhszáj műtétem, de a nőgyógyászom eddig még nem mondta, hogy az a szülésnél esetleg problémát okozhat vagy császározni kellene. :?
Pocaksimi Dudorkának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babszi!
Neked is mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Belluska!
Puszi a gyerkőcöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :P

Hbzs!
Miről maradtam le, párod a TV-ben? :shock:
:D :D :D

Ladiva! Fitie! Beus! Szilvi!
:) :D :) :D :) :D :)

Most egy pár napra elbúcsúzom tőletek, mert megyünk haza vidékre és majd csak kedden este vagy éjjel jövünk haza (Azért holnap ha sikerül mobilról bekukkantok, megnézem Tücsi mami hány babóval gazdagodott... :lol: :lol: :lol: ) .
Addig is mindenkinek puszi, babaragacs, pocaksimi és drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Na ideértem én is,sziasztok csupa-csupa kismamik,és leendő társaink! :lol: Kata,tudtam,hogy ha az embikéid túlélik a sitábort,akkor nagyon erős,frankó embikék...Dezsivel együtt,no és persze Tücsivel,titeket ünneplünk majd legközelebb!Hbzs,tessék gyorsan igyekezni a lányok után... :lol: Dezsi pihizzél,a magad módjánál kicsit jobban :lol: Belluska,puszim!Zsuzska nem is mondtad,hogy kamaszlányok szórakoztatnak a buszmegállóban ? :lol: Minnie,kellemes kikapcsolódást neked a család körében,jó utazást!

salygabó

Nem tudom ki volt ez az új doki, sajnos nem mondták. Mi meg úgy meglepődtünk, hogy el is felejtettünk rákérdezni.
Szerintem ebben az IVF témában biztos "szűz", mert valami hasonlót mondott amikor uh-ozott S. doki: "nem tudom mit kellene látnom" Szóval elég kezdőnek néz ki. Fiatalnak tűnt, de mondjuk ha most szembejönne az utcán, tuti nem ismerném fel, mert én végig a tv-t bámultam, hogy melássam a katéter végét :lol:

Dezsina,
hát, peteéréstől számítva max. 1 hét a beágyazódás. Azaz neked legkésőbb hétfőíg meg kell történnie :wink:

Hbzs,
rendőr lánya vagyok, még jó hogy szemfüles lettem :lol:

Belluska,
Kata de édes lehet! Ez az Anyád kinyitja, na ez oltári lehetett :lol:

i.kata

Hbzs!
Még azt sem tudom :oops: :oops: :oops: ,de most már nagyon izgat! :wink:

Minnie!
Nekem mindkettő bébimnél hátsó falon tapadt,Sipos doktor azt mondta az a legjobb! :D Reméljük hamarosan sokat ficánkol majd a kiscsaj!Jó pihit nektek!!!!!! :P

Gabókám!
Mizujs?Rosszulléteid,hogy vannak?Tudsz koncentrálni a sulira?Pihire van időd valamikor?
Pocak simi!Puszillak téged és nagy lánykáidat is! :lol:

belluska

Szép jó reggelt mindenkinek:)
Nahát új doki, ejha, remélem nem valakinek a helyére fog jönni.

Nekem még nem volt dolgom a Sipos dokival de annyi jót olvasok itt róla:) Automatikusan kerülök hozzá, vagy a Vince dokinál maradok szerintetek? Mondjuk nekem mindegy, mind a kettő atom cuki :P :lol:

Úgy látom akkor a sorszámok elég össze vissza mennek.Én nagyon nagyon szeretnék minél előbb oda érni, és ezzel így van szerintem mindenki:)

Katával már ismerjük egymást iwiw-en:) És olyan jó lenne titeket is látni:)

Privibe elkülditek a neveteket, és akkor rátok keresek,és bejelöllek titeket:)
beus84

Sziasztok!
"Sima" uhum volt ma, szóval én is találkoztam a dokival. Sipos doki azt mondta új szülész-nőgyógyász, de azt nem, hogy az intézetben, vagy máshol. Ellenben lehet, hogy még gyakornok, mert az uhu gépet sem ismeri, nemhogy bármi mást. S. doki mutogatta neki az érett tüszőket. Én is döbbentem a dolgon, még a levetkőzésre is majdnem rákérdeztem, hogy a "fickó" előtt kell? :) Azt hittem vki hozzátartozója, mert láttam megérkezni, és olyan pikk-pakk öltözött be a Tanár úrral, és elrobogtak felfelé... Az én mosolygós fejecskémen amit kaptam ő rötyögött a legjobban - szóval ki lesz tanítva rendesen... hehe
Ja, és enyém a 380-as szám, ha még jól emléxem, és nekem hétfőn lesz a leszívás. Szerintem a sorszám csak arra van, hogy nagy vita ne legyen... mindenkinek máskor indítják a dolgot. vagy nem?
babszi

ja, a ma=tegnap, azaz péntek...csak most olvastam vissza :)
babszi

Beus!
Az intézetben véletlenszerű,hogy éppen kihez kerülsz,ki kezel,csinálja a leszívásokat,beültiket!Nekem az első kivételével mindegyiket Sipos doktor csinálta!Aztán végül volt szerencsém és elvállalta a kismamiságomat és szüléseimet is!Amiért életem végéig hálás leszek neki! :P
Megírtam priviben a nevem!Várom a bejelölést!

Babszi!
Te fent vagy az iwiwen?

TÜCSI!
SOKAT GONDOLOK RÁD ÉS REMÉLEM MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ!!!!!Majd jelentkezz!
:P

belluska

Belluska, bejelöltelek én is. Hát nagyon szépike vagy te is, na meg azok a kis gyerköcök, hát el is hiszem hogy boldog vagy!!Gyönyörű szépek:)
Mind a két porontyod lombikkal lett?
beus84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?