Sziasztok!
Alig gyoztem olvasni annyit írtatok. Egyébként (mint már valaki egyszer felvetette), szerintem nyithatnánk egy "Kinottünk az Első hetekből..." oldalt és ott folytathatnánk ezt.
Csak azért bátorkodom ezt a javaslatot én is megtenni, mert elképesztően sokáig töltodik le az oldal és nem biztos, hogy friss anyukák, kisbaba mellett ki tudják ezt várni, utána még el is olvasni, megtalálva a nekik szóló válaszokat. Ilyen magvilágításban mit gondoltok a dologról?
Képzeljétek, találkoztam egy anyukával, aki 3 különbözo korú gyermekét szoptatja!!! Elválasztási tanácsokat kért...
Verus! Örülök, hogy rendezodött a mellgyulladás! Az általad ajánlott könyveket az én nagyfiam is szerette.
Móni! Hú, de sajnálom, hogy ilyen nagy a baj! Mielobbi gyógyulást!!!
Bigacsiga Kata! Köszi a választ, ha sikerül megfogalmaznod a levelet, szívesen elolvasom. Jó, hogy ott álltál a testvéred mellett, amikor szüksége volt rád, te is megérdemeltél volna valakit, aki érdemben tud segíteni. Mindenesetre, becsülöm a kitartásodat!
Anikó, Pankamama! Nem baj, ha nem értünk egyet bizonyos dolgokban, úgy nagyon unalmas lenne.
Anikó, jobbulást!
Pankamama, az a tanulmány tényleg érdekes lenne.
Szia Cory, gratulálok Balázshoz!
KAdri! Már hiányoltalak, jó, hogy itt vagy újra. Remélem, Leevi babából hamar kiuzetik a baci!
Írj már lszi néhány tipikus skandináv betut, én csak az áthúzott o-t ismerem, kiváncsi vagyok, milyen van még.
Evey! Nálunk Andris 6 éves és még mindig van ilyen ébredési gond, bár mostanában egyre kevesebb. Azt hiszem, Vekerdy Tamás írt valamelyik könyvében az "éjszakai pánik"-ról, esetleg olvass utána vagy kérdezd meg Pelét, hátha ráilllik a gyerkocre. Nálunk ebben a kérdésben nem vált be a kineziológia, sot, állítom, pár napig rosszabbodott a helyzet.
Zsóka! Köszi!
Dia! Boldog névnapot kívánok, igaz egy napos (illetve most már ketto) késéssel.
Kriszta! Snoopy ötletéhez: Nyilvánosan esetleg karba lehet tenni a kezed, úgy szorítani a karodat a mellbimbódhoz.
Snoopy! A férjem Istvánlápára készül ismét (az utóbbi idoben nem nagyon jött össze a csapat). Jártál már ott? Nagyon izgis, nekem cseppet sem való!!
Pele! Micsoda izgalmak vannak nálatok mostanság! Lego a kakiban!
CsKati! Gratulálok a fogacskához! E-mail jött, bocs, elmaradtam a válasszal, szóval, ha nem sürgos, akkor majd csak késobb küldök, ha lesz még, mert már Larának is a sajátomból küldök egyet.
Dr. Sears válasza megjött: az elso hónapban fontos a K vitamin, utána szerinte felesleges.
Mari! Ügyes a kis Máté! Gratulálok.
Évi! Örülök, hogy lassacskán rendezodnek az éjszakák.
Hol olvastál tolem olyat, hogy az amcsik megérdemelték? (Ilyet még Csurka sem mondott!) Ártatlan emberek haltak értelmetlen halált. Akárcsak Hirosimában, Nagaszakiban, stb. Amúgy, nem általánosítanék, hogy fanatikus arabok. Szerintem a terroristák fanatikusok, legyenek azok arabok, zsidók, baszkok, írek vagy akár amerikaiak.
Gergo babám 18 fogú lett, és nagyokat alszik éjjel! És azt hiszem, már elmondhatom, hogy szobatiszta. Megvolt az utolsó pelenka ünnepe!!!
Üdv. mindenkinek
Iboly