Új privát üzeneted érkezett!

Eszti!
Cink ide, vagy oda és nem fogok öblögetni vele!!! :lol:
Bár volt egy osztálytársam, aki az arcára kente, mert azt olvasta, hogy jó a ragyák ellen! :D Akkor már inkább a tinitonik! :lol: :lol:
Vendég

Hát ha mi húznánk a strigulát, hogy ki hányszor, hát szánalmas eredmény jönne ki. Látszik, ki az önzőbb ilyen téren... :oops:
Lehet, hogy velem van baj, de nekem még sosem volt olyan ingerem, hogy mondjuk a kocsiban menet közben valaki matasson odalent. Bezzeg neki! Hát valamiért ők ott hordják a lelküket, amit babusgatni kell. Vagy mittudom én! :lol:

Én is naiv vagyok, nem várok hűséget. Viszont diszkréciót igen. Szóval én ne tudjak róla. Amikor külön voltunk, kiderült, hogy bepróbálkozott az egyik kolléganőjénél. Úgy derült ki, hogy az első családi kiránduláson, ami az újra összejövetelünkért rendezünk, találtam egy sms-t a telefonjában. Azt írta a csajnak, hogy "Van még a telefonodban szerelmes sms tőlem?"
Hát nem mondom, hogy nem akadtam ki. De nem kértem, hogy rúgja ki, mert a csaj elhajtotta, hogy menjen haza a gyerekéhez, meg a feleségéhez. Szóval a mai napig ott dolgozik a csaj. Sőt egymásnak hozzák a kaját az étkezdéből és együtt esznek.

Na és? Ha meg akarná tenni, már megtette volna. Ha szerelmes lenne belé, már elhagyott volna. Szóval nem hinném, hogy lenne köztük bármi is. Sőt. Persze nem volt egyszerű, de ha valakinek megbocsátok valamit, azt nem dörgölöm az orra alá. És ezt tőle is elvárom!
Vendég

hát igen, az öblögetést és az arcápolást én is másként képzelem, és művelem... de hát kienk a papné, kinek a papalan... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

csajooooook :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: én eldöntöttem!!! nem erőltetek semmit, majd ha akar valamit akkor akcióba lép 8) 8) Ha mindig ezzel basztatom, nem lesz jobb :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Hoztam használt rucikat egy csajtól, majd este megpróbálom feltenni őket. Nagyon édesek, már egy csomó mindent vettem tőle, szerintem eddig én vagyok a legjobb vevőm. :D Ha valakit érdekel majd felteszem a linet, nem emlékszem nektek mondtam-e már.

Bocsi, most csak ennyi, majd este jövök. Megyek apa elé.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát én a libidómat a kórházban hagytam. De komolyan. A para simán elnyomja. Szegény emberem. Mire ő ágyba szédeleg én már rég alszom. napközben meg ott a falka gyerek...
pammut

Lányok, aztán remekeltetek ma! Tök jól feldobtátok a napom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akik rosszul vannak, azoknak jobbulást kívánok!

Megcsalás. Hát nálunk aztán lazán lehetne tartani mindkettőnknek egy-egy szeretőt. Hétközben több mint 100 km választ el bennünket egymástól és ez már kb 3 éve. (Egyelőre nem úgy néz ki, hogy ebben lesz is változás. :( ) Csak hétvégenként vagyunk együtt. :roll: Én aztán marhára nehezen tudnám ellenőrizni, hogy a drága nem-e mással van. :? Ő valamivel könnyebben tud szemmel tartani a házban lakó pletykás öregasszonyok miatt. :evil: Csak azért mert már volt emiatt egy-két apró kellemetlenségem. :evil: Na szóval én már ezelőtt meg a kapcsolatunk elején már, hasonló feltételeket szabtam a kedvesnek, mint Eszter. Persze azért vannak apró féltékenységi rohamok mindkét részről, amit aztán a végén egy röhögéssel feloldunk. :)
Egyébként úgy gondolom, hogy ő nem a megcsalós típus, remélem nem tévedek. :oops: Mikor hosszú évek sikertelen próbálkozása után még mindig nem jött össze a baba, felajánlotta, hogy nyugodtan csaljam meg, feküdjek le bárkivel, csak egy kikötése van, ne legyen néger. Na akkor jó ideig szóhoz sem tudtam jutni. Egyrészt az önzetlensége,kétségbeesése miatt, másrészt a gondolattól is kirázott a hideg, csak azért, hogy gyerekem/ünk legyen lefeküdjek egy pasival, akit nem is szeretek? (Tényleg, miért nincs hányós smile?) Akkor nagyon elgondolkodtam és rájöttem, hogy az először is magamon kell dolgozni az orvosparám miatt. Én voltam az tulképpen, aki elutasította az orvosi segítséget egy babához. De azóta hálistennek itt egy pici a pocakomban, aki elsőre sikerült! :D :D ( Szerencsére elsőre jól választottam dokit és intézményt. :wink:)

Bocs, ha megtörtem a vidámsághullámot, de ez most kibukott belőlem.

Kép
Kép
molmar

Nóri, Zuzmoo, hát borzasztóan örülök, mert sikerült. Az volt a baj, hogy nem tudtam, hogy mi a felhaszn.név és a jelszó.
A táblába be is írtam gyorsan magam!
Nóri, hát nagyon jókat nevettem a nyilakon amiket küldtél :D :D :D A gyengébbeknek ez segít 8)

Terhesbugyi: én sosem használtam ilyet. A tanga tök jó végig, csak nem kell hónaljig felhúzni :D
lara

Ez a bugyi ilyen:
És azért jó, mert has alatt megy és nagyon kényelmes. A csípőtangákkal nincs bajom, csak ami magasabbra feljön...
Kép
Vendég

Hát nekem Lilluval anno kellett egy-két terhesbugyit venni, mert a tanga meg ilyenek már nem szuperáltak...
Nem egy szexi darabok, de marha kényelmesek. Apát nem ebben csábítom... :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lara, ügyes vagy!

Nekem még akad egy-két bugyi amit még kényelmesnek találok, de akarok majd olyan has alattit vadászni, mert az valahogy kényelmesebbnek tűnik.

Kép
Kép
molmar

Hát Csajok! Ti nagyon toleráns tipusok vagytok. Én soha, de soha nem tudnám megbocsátani neki, ha megcsalna. Szerencsére nem olyan tipus. Szerintem azért nem is fordul meg a fejében, mert ha neki szükségeletei vannak és szól (persze, ha nem épp hányós korszakomban vagyok) akkor én teljesítem. Vagy így vagy úgy... Egyébként nem is nagyon tud nekem hazudni. Ismerem mint a tenyeremet. Nem tudna a szemembe nézni egy megcsalás után. Meg amúgy sem engedem hosszú pórázra. :lol: Tudja, hogy ilyen vagyok, így vette el és ez ellen neki semi kifogása és remélem nem is lesz :roll:

Terhesbugyi. Én nem tudok mást elviselni magamon, mint a csípőtangát. Nem tudom mi lesz majd velem a szülés utáni első pár napban... :?

bellerreni
Eger

Hát lányok!

Jókat mulattam (persze kínomban) a szex-témára felhozott hozzászólásokon.
nálunk sem olyan egyszerű a helyzet. Apa rettentően félti a (talán)kislányát. Hiába mondom neki, hogy nem ártunk vele, elég nehezen mennek a dolgok. :? Ráadásul apa 3 műszakban dolgozik, így amúgy is nehezen egyeztetünk időpontot! :lol: (na jó, azért nem élünk ennyire tervszerűen)
Viszont Apa kicsit ódzkodott a Lili névtől, mert szerinte nem való egy felnőtt nőhöz (előre gondolkodik), így javasolta, hogy legyen Lilla, és azt becézzük Lilinek. De én ezt nem akartam. Egyrészt mert az egyik kolleganőm (akit utálok) Lilla, másrészt a barátnőm kislánya is Lilla. De tegnap adtam neki egy ajánlatot, amit elfogadott, így ha valóban kiscsirke lesz a gyerkőcs, akkor Csató Lilian Laura lesz a neve. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, régebben én is azt mondtam, hogy nem tudnám elviselni a megcsalást. De valahogy asszem változik az ember. Szeretem, ő is szeret. Rendes ember, imádja a lányát, gondoskodik rólunk. Nem tudom, mi oka lenne félre menni, de egy kósza dugás miatt nem hajtanám el. Annyi rosszabb ember van a világon, alkoholisták, játékgépesek, meg akik verik a gyereket.
Nem mondom, hogy jól esne, meg tuti nem menne olyan könnyen. Megbánná azt is, hogy megszületett. De egy szex még nem a világ vége. Szeretőt úgysem tartana.

A sógorom folyamatosan csalta a feleségét. A csaj megtudta, hogy a legjobb barátnőjét kezelgeti az ura. Majd fél órára rá hívták, hogy a férje súlyos lovasbalesetet szenvedett. Helikopterrel viszik kórházba. Akkor 8 hónapos terhes volt. Végigcsinálta a rehabilitációt, meg mindent a sógor mellett. Holott tuti beleszakadt a szíve. Emellett még rengeteg nőt megbocsátott, csak amikor kezdett nem hazajönni apuka, akkor telt be a pohár. Asszony kivágta. Sógor azóta sem tudta megemészteni... Persze azóta is csalja az új csaját...
Szegény anyósom, volt, hogy a Jani nője becsöngetett hozzájuk, hogy bemutatkozzon, hogy ő lesz az új menyük. Persze akkor már évek óta nős volt a kisfiuk! :oops: :oops:
Vendég

Kati!

Mostanában rengeteg Lili van. Lilla névnap meg pont a születésükkor. Szóval egyszerre lenne a szülinappal. De a Lilian nagyon különleges. Mégsem Dzsesszika! :lol: Sztem szép! A Laura meg nekem amúgy is favoritom.
Vendég

Kakti,
az egyik kolléganőm Lili, sikeres a szakmájában, és egyáltalán nem kislányos... sőt... kifejezetten nőies...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nóri! Én ebben a sztoriban elsőként tuti, hogy a barátnőt akasztanám szögre... Ha valaki tudja, hogy az az én férjem és mégis a szemembe jópofizik a hátammögött meg szétteszi neki a lábát. Na hát én tuti belelépnék... :lol: Mondjuk én elég felfokozott vérmérséklettel rendelkezem, de én megvédem ami az enyém. Ha menni akar akkor elengedem, de ne csaljon meg. Ha én megtisztelem azzal, hogy nem csalom meg akkor ő is tiszteljen meg ugyanezzel. Ha szerelmes lesz hát menjen, van olyan. De akkor szóljon. De ez, hogy egy dugás nem a világ vége... Háááát én tuti, hogy leválasztanám a tökeit a helyéről és a kezébe adnám... :roll: És ezt az én drága férjecském tudja is... :lol: Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, mert mi tényleg megbeszélünk mindent. Legalábbis én úgy gondolom. Ha valami nem jó, szólunk egymásnak és a másik próbál változtani rajta. Ezért vagyunk emberek, hogy megoldjuk a problémákat. Ha már semmiképpen nem megy én azért nem maradok valakivel, mert gondoskodik rólam vagy rólunk. Én így gondolom. Bár ha odakerülne a sor lehet másként döntenék.... :oops:

bellerreni
Eger

Nálunk is megy még a csatározás a neveken. A szívem kitalálta, hogy második neve a mi nevünk legyen a nemétől függően. Fiú esetében nem bánom, ha ez boldoggá teszi. De akkor az első név olyan legyen, ami nekem is megfelel. Bár mondjuk nemigazán tetszik az, hogy annyi Pista legyen a családban. (Apja, nagyapja is az volt és míg éltek baromi sokszor nem volt egyértelmű, hogy melyikükről is van szó. És ehhez tegyetek még egy keresztapát is. 4 Pistához minek még egy? :shock: :shock: :shock: ) De lány esetében is szeretné, ha az én nevem lenne a második neve. De ezt már nem akarom. Elég, ha én meg anyukám vagyunk ezen a néven. :x Nincs semmi bajom a nevemmel, csak nem szeretek rajta osztozkodni. :lol: Mikor együtt vagyunk anyummal és szólítanak a családban, mindig figyelnem kell, hogy melyikünkkel is akarnak beszélni. A telefonban nem is szólva. Bár már ez mondjuk ritkán van, de egyre mókásabb esetek sikerednek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
molmar

Hát, lányok, én is azt mondtam először a pasinak, ha megcsal, megölöm:)
Most úgy vagyok vele, hogy ha nem tudok róla, nem fáj. De képtelen vagyok elképzelni - igen jámbor ember, és a bálványozásig imád engem, szóval sztem előbb csalnám meg én őt, mint ő engem. És minden percével el tud számolni :)

boruska

Ó, én hallgatok anyám nevére. Meg az összes tesóméra. Nagyanyám 100%-ban Bernadettnek hív. Vagyis pontosan "Bernadett, vagy mi vagy, Nóra"-nak hív. :lol:
Én tiszta szívemből utálom, hogy Luca Nóra is lett. Csomószor lenórikázzák az öregek, mert nem bírják megjegyezni, hogy LUCA. ÁÁÁÁÁ
És apa nevét csak akkor hagyományoznám tovább, ha az tradíció lenne a családban. Nekem pont ez az egy szól mellette. Hál' Isten az én férjem másodszülött, így nem kell Jancsikákat szülnöm neki! :lol: :lol: Viszont az unokatesóm szülei Miki és Gabi. A fiú Miki, a lány Gabi lett. Hát nem adott fantáziát nekik a Jóisten!? De mondom, ha tradíció lenne, nem törném meg a hagyományt. Szerintem a fiúk büszkék is arra, ha már a nagyapjukat is úgy hívták... Férfi EGO
Vendég

Reni! Azt már én is beígértem a páromnak, hogy ha megtudom, hogy félrelép, akkor első indulatom után készülhet arra hogy a mogyoróival biliárdozzon! És tudja, hogy megcsinálnám... :oops: kb. :oops: Ha elkap a hév, akkor rettenetes egy sárkány vagyok és akkor nem gondolkozok sokat, sajnos. :oops:

Kép
Kép
molmar

Csabiban fel sem merült, hogy az ő neve legye, az aoja meg Attila, azért nem vagyok oda...
Ami tetszik, az az én apukám neve, András, és hajlok arra, hogy az legyen a második neve: Tóth Bertalan András. De ez még csak az én fejemben van így :)

boruska

A nevekkel kapcsolatban azért nálunk is van némi vita, bár a Kitti-ben megegyeztünk, Ferire néha rátör az ötperc, és változtatni akar. Alexandra, vagy Szabina névre... persze amikor a pocakomhoz beszél mindig Kittinek szólítja... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nóri! :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor megvan nálatok is a nevek átka! :wink:

Kép
Kép
molmar

Na ideértem végre.
Ápoltam, kitakarítottam, ebédeltettem és most lecsüccs kicsit. Visszaolvasgattam a 4(!) oldalnyi lemaradásom – amire emlékszem arra reagálok

Kakastökepöri: Én szeretem az ilyeneket, nagyon finom, nyugodtan kóstold meg Reni.

Megcsalás téma, hát én csatlakozom Renihez, tuti nem bocsátanám meg.

Pocakméretek: Én is csinálok majd egy fotót, eddig még egy sem készült. Nóri, neked nincs is pocid, az enyém ehhez képest óriási szerintem, pedig már hetek óta nem nőtt látványosan.
Amúgy nekem is úgy tűnt, hogy nagyobbak ezek a méretek, mint kora indokolná. Én csak örülnék, ha ezúttal nem kellene túlhordanom…

Látom ovi témához is érkezett jó néhány hozzászólás még, eldöntöttem szeptember lesz ebből. Remélem akkor is felveszik ebbe az oviba (ugyanis nem körzetes nekünk). Amúgy a kerületi ovik közül szerintem talán csak egyben vannak homogén csoportok, egyébként mindenki a vegyeset részesíti előnyben. Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya egyaránt, de a homogén csoport a szimpatikusabb nekem is.

Kismamanadrág: én már régesrég csak abba tudok járni, pedig Jázminnal szerintem ekkor vettem az első kismamanacit. Ja és bugyit nekem is be kell szereznem, mert kezdenek kényelmetlenné válni a jelenlegi darabok. Minónál ez sem kellett.

Babakocsi,
Én nem akarok venni. Az első 6 hónapot kendővel képzelem el. Gyanítom ez az elgondolás hamar bukni fog :lol: :lol:

Gratulálok mindenkinek a jó genetikai eredményekhez!

Barbi, Csuppancs
De jók az Uh-képek! Én is alig várom már a 4d-t…

Zarja,
Tényleg pihizz most sokat!!!

Na megyek orrszívózni, lázat mérni! :cry: :cry:

Kép
Kép
szana80

Na, a barátnőm szülei voltak az igazán fantáziadúsak!
Apuka: F. János, Anyuka: N. Márta
gyermekeik: F. jános és F. Márta............áááááááááááááááááááá

A kolleganőm meg mesélte, hogy volt egy osztálytársa, akit Orsolya Zsuzsannának neveztek el a szülei, aztán megszületett a huga, aki meg Zsuzsanna Orsolya lett! Na, az ilyen szülőket megtépném! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nevek,
Nekem ugyan tetszik a férjem neve és a sajátomat is szeretem, de azt teljesen kizártuk, hogy a gyermekeinkre örökítjük. Tök fura lenne…

Kép
Kép
szana80

Nóri:terhesbugyi: ja, igy már más! Én eddig olyan terhesbugyikat láttam, ami teljesen fel lehetett húzni a hasra, befedte a hasat…Bugyi és derékmelegítő egyben..amúgy el tudom képzelni, hogy hideg időben, nagy pocakkal az is kényelmes lehet!

Reni: szülés utáni napokra javaslom a Tena hálós bugyit tena betéttel kiegészitve..Na ezek aztán végképp nem mondhatóak csábítónak, pláne betéttel együtt :lol:

Kakti, jó a névválasztás, éppen javasolni akartam a Lili helyett a Liliánát.
lara

No, én nem szerettem volna nagyon negyedik Józsikát. Azért is kínlódtam ki a kórházban egy klasszabb nevet. :)

Megcsalás témában Reni álláspontját osztom, bár ha az adott szituban lennék, fene tudja hogy viselkednék. Viszont az hogy valaki másnak gyereket csináljon, az végképp kiverné nálam is a biztosítékot. Lassan 20 éve vagyunk együtt, de még mindig utálom ha úgy veszünk össze hogy kibékülés nélkül alszunk el. Meg még a mai napig van hogy görcsbe rándul a gyomrom (tudjátok, az a jófajta görcs) valamelyik reakciójára.

Összebújás most nálunk is felejtős néhány napig, kedden jól bordán ütötték foci közben, úgyhogy most nagyon óvatoskodik minden mozdulattal. Szerintem meg ez a büntetése amiért hétfőn nem mentünk el szülőire.

Tegnapelőtt este aranyos volt, mert mondta hogy reggel mielőtt indulunk, megborotválkozik, nehogy már szőrösen jöjjön el megnézni a pöcsöst. Este meg megkérdezte, hogy mikor lesz már jó nagy a hasam. Ja, és reggel megint bekotort a takaró alá -oldalt feküdtem-, hogy megsimogassa. Csak egy hibája van. Nem tudott lányt csinálni. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kíváncsi vagyok rájöttök-e valamire.
Párom favoritjai: Koppány, Vajk, Réka, Enikő, Sarolt, szerintem még a Gizella is, István és Marianna második névként. Na, az én nevem lóg ki a sorból, annyit elárulok.

Kép
Kép
molmar

A magyar neveket szereti, elsősorban az István a királyból. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti! Mondjam, hogy a kedvenc mamám is ide tartozik? Apukám János Bálint, öccse Bálint János. A szülőfalumban van még egypár hasonló eset. Pl. nagyszülők: Jancsi és Juliska, gyerekeik szintén Jancsi és Juliska. És van még egy Jancsi unoka is. :roll: :roll:

Kép
Kép
molmar

Csilla!
Egy hatalmas gratula :!: :!: :!: :!: :!: Ezért egy sütit érdemelsz! 8) :lol: :lol:
Tetszenek neki nem magyar nevek is, csak éppen István a király rajongó. Azóta sem feledi, hogy sikerült meglepnem 2 jeggyel az egyik előadásra Pesten. :D Tényleg fantasztikus élmény volt, nekem is nagyon tetszett. :D

Kép
Kép
molmar

Amúgy szerintem a férfiak neveiben nem volt nagy változatosság régebben. Van kb 10 név, amiből válogattak:
Zoli, Gábor, Peti, Laci, István, Józsi, Zsolt, János, Feri, Sándor. Sztem a férjek többsége kijön ebből a pár névből. Míg lánynevekben nagyobb a szórás.
Viszont azt tudtátok, hogy az Istvánok, Jánosok, Józsefek örökítik tovább leggyakrabban a nevüket? 50% A Ferencek 30% Imre, Mihály 25%. Nőknél ez sokkal ritkább. Ott kettő "tipikus" név van: Mária és Erzsébet.
Vendég

Hol találtad ezt a statisztikát? Egyébként meg igazat adok ebben.

Kép
Kép
molmar

Hát igen, én sem adnám a nevemet a gyereknek... nekem ne mondják, hogy az öregebb Barbi... :D vagy a gyereket se hívják Barbikának... ezt már gyerekkoromban én is útáltam... mindig kikértem magamnak, hogy nem vagyok bika...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lányok!
Kicsit OFF leszek, bocsi!

Meghalt Bujtor István! És én ezt nagyon sajnálom!!! :cry:

ON

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, én is az előbb hallottam. Szörnyen sajnálom én is, nagyszerű ember volt. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti!

Nem mondod?! :shock: Hát én is sajnálom, annyira bíztam benne, hogy felépül. Bár azért tényleg furcsa, hogy nem is tudjuk pontosan, mi volt a baja. :cry:

Kép
Kép
molmar

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pammutnak: ma kaptam meg az új Kismamát, s pont nagyon megtetszett benne ez a recept:

Kép

Megcsalás: soha nem fordult meg a fejemben, szerintem vissza is igaz ez. Férjem inkább féltékeny, ha régi haver jön hozzánk látogatóba, látom rajta. Én viszont mindig nagy szeretettel fogadom az ő régi nőismerőseit (nem ex barátokról és barátnőkről van szó). Ő sokszor megy el itthonról hokizni meg meccsre meg ismerősnek segíteni. Soha nem zaklattam még ilyenkor telefonnal hogy leellenőrizzem. Poén: volt olyan nem egyszer, hogy meccs után a neten megtalálta magát fényképen. :D Ha úgy vesszük, nekem is bőven lenne alkalmam félre menni, elvégre délelőttönként egyedül vagyok itthon, de még a szőr is feláll a hátamon arra a gondolatra, hogy más férfi rám nézzen, meg megérintsen! Juj! :x Egyébként férjem az a típus, aki kibírja nélkülem, Borival is veszélyeztetett voltam, tehát a 18. héttől szülés után jó sokáig (császár miatt is meg a bizonytalan helyzet miatt is) bőven bírtuk. Pedig megismerkedésünkkor úgy nézett ki, ez lesz a kapcsolatunk alapja. Azóta sokat változtunk, közös életünk alapja a család, Bori (és most a kicsi) lett. 8)

Kakti, én is pont most olvastam, nagyon sajnálom, fantasztikus ember, színész volt!
ktc

Én nem értek hozzá, de nem tűnik túl kényelmesnek - se a baba, se a mama részéről. :roll:
zuzmooo

mintha a nyakában vinné! yecch

boruska

Kati!

Nagyon menő, meg divatos cucc. A barátnőmnek van. Nagy rakás sz@r. És még drága is. MT!!!!!
Vendég

Borusak Lelki szemeim előtt megjelent egy névtábla:
DR Tóth Bertalan András
Tök jól hangzik :D .

Nos a Tena betét lehet nem csábító, de nagyon hasznos. Viszont nem emlékszem, hogy melyik méret. Tuti nem a legkisebb. Kette vagy hármas. Szobatársam csak 'atombugyi'-nak becézte :lol: :lol: és engem is megörvendeztetett párral.

Molmar Nekem is az István, a király ugrott be rögvest. Mi Szegeden láttuk, még az eredeti szereposztásban. Másnap este belógtunk a 2. felvonásra (szünet után nem kérték a jegyeket) és a hátsó sorokba ülve végigénekeltük :lol: . Ó ifjúság. Volt ennek már vagy (iszonyú) 20 éve.

Én is sajnálom Bujtor Istvánt. Személyesen egyszer láttam a Kakukkfészekben. Pedig tegnap a híradóban azt mondták jobban van :cry: .
pammut

pammut:) jól hangzik, de remélem nem orvos akar lenni, hacsak nem magándoki nagy pénzért, akkor már inkább ügyvéd :)

boruska

Nóri, Katica! Köszi a brokkolis recepteket. Szimpatikus a tésztás csőben meg Katicáé is. Majd próbálkozom.
pammut

Lányok, ki lehetne egészíteni a táblázatot két oszloppal?
Első babamozgás - bizonytalan és biztos. Néha nagyon kiváncsi vagyok, veletek hogyan volt, de nem bírok ennyit visszaolvasni. :)
zuzmooo

zuzmooo!

ha én ebbe a két oszlopba írni tudnék, boldog lennék :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!!! ne izgulj én is még most éreztem 2napja először a csöppséget..vagyis bizonytalan mozgás volt, de úgy hogy bizti legyen az még csak most volt...ugyhogy ami késik nem múlik!!! azóta meg csak egyszer éreztem, ugyhogy nekem még nem túl aktív a kisasszony!!!

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?