Lányok, aztán remekeltetek ma! Tök jól feldobtátok a napom!
Akik rosszul vannak, azoknak jobbulást kívánok!
Megcsalás. Hát nálunk aztán lazán lehetne tartani mindkettőnknek egy-egy szeretőt. Hétközben több mint 100 km választ el bennünket egymástól és ez már kb 3 éve. (Egyelőre nem úgy néz ki, hogy ebben lesz is változás.
) Csak hétvégenként vagyunk együtt.
Én aztán marhára nehezen tudnám ellenőrizni, hogy a drága nem-e mással van.
Ő valamivel könnyebben tud szemmel tartani a házban lakó pletykás öregasszonyok miatt.
Csak azért mert már volt emiatt egy-két apró kellemetlenségem.
Na szóval én már ezelőtt meg a kapcsolatunk elején már, hasonló feltételeket szabtam a kedvesnek, mint Eszter. Persze azért vannak apró féltékenységi rohamok mindkét részről, amit aztán a végén egy röhögéssel feloldunk.
Egyébként úgy gondolom, hogy ő nem a megcsalós típus, remélem nem tévedek.
Mikor hosszú évek sikertelen próbálkozása után még mindig nem jött össze a baba, felajánlotta, hogy nyugodtan csaljam meg, feküdjek le bárkivel, csak egy kikötése van, ne legyen néger. Na akkor jó ideig szóhoz sem tudtam jutni. Egyrészt az önzetlensége,kétségbeesése miatt, másrészt a gondolattól is kirázott a hideg, csak azért, hogy gyerekem/ünk legyen lefeküdjek egy pasival, akit nem is szeretek? (Tényleg, miért nincs hányós smile?) Akkor nagyon elgondolkodtam és rájöttem, hogy az először is magamon kell dolgozni az orvosparám miatt. Én voltam az tulképpen, aki elutasította az orvosi segítséget egy babához. De azóta hálistennek itt egy pici a pocakomban, aki elsőre sikerült!
( Szerencsére elsőre jól választottam dokit és intézményt.
)
Bocs, ha megtörtem a vidámsághullámot, de ez most kibukott belőlem.