Új privát üzeneted érkezett!

I.Kata!

Igen, inzulint is kapok, így sikerült elérni, hogy a HbA1C-m 6,0%-ra lement 7,7%-ről.
Igazából a diabetológusom vetette fel a PCOS gondolatát, és akkor mentem el nőgyógyászhoz, hogy nézze meg UH-val, hogy mi a helyzet. Egyből kiderült, hogy mindkét petefészkem tele van cisztákkal. Mindez 1 év szenvedés után derült ki. Orvostól orvosig jártunk, senki nem jött rá, még az endokrinológus sem. Mindenki mondta, hogy majd ha lefogyok, elmúlik a diabetes is. Hát csak gratulálni tudok a T.Dokiknak! :D
Ezután a diabetológus javasolta a Sipost.Így kerültem hozzá.
Vendég

Lányok, csinálta valamelyikőtöknek a Forgács Vince tanárúr az átjárhatósági vizsgálatot?
Mert nekem úgy néz ki hogy ő fogja csinálni.
nem tudjátok véletlenül hogy az kb mennyibe kerül?Azt tudom hogy só oldattal fogja,és azt mondta, hogy az kevésbé fájdalmas.

Kata hogy raktad azt az aranyos kis kutyát a szöveg alá?
Én is szeretnék olyat:)
Ja felvettelek msn-re ha nem haragszol. :P :P
beus84

Katám, köszönjük a Dezsi híreket!!!

Dezsikém, hát már kismami vagy!!! Küldöm neked a sok-sok babaragacsot! Gyere mesélj, megvan még az egyke aki konvercionálisan megtermékenyítődött???

Katám, holnap nagyon sokat gondolok majd rád, gyere gyorsan a hírekkel!!!+++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Házitücsök neked hányas a sorszámod?:)
Kismama vagy?
beus84

Beus, nem tudom hányas a sorszámom, mert 2001-óta vagyok a Tanár úrék betege és azt mondta vagyunk olyan viszonyban, hogy akkor kezdjünk amikor felkészültem!;-)
Nem még nem vagyok kismami, de remélem most az leszek!;-) Tegnap volt a leszívásom, ha minden jól megy szombaton beülti!
Vendég

Szilvi!
Kérdezz rá Sipos dokinál, hogy most pontosan mi is lesz neked (inszem?, s ha igen, csak a Forgács Intézetben csinálja?), mert csak katonavizsire nem kell az intézetbe jönnöd, mert azt sima andrológusnál is meg tudjátok csináltatni... Bár az, amiket még leírtál, azt valószínűsíti, hogy sajnos neked is előbb vagy utóbb az intézetben lesz a helyed, s akkor már inkább előbb, mint utóbb, mert az évek rohannak... De szerény véleményem szerint, ha a katonavizsi szuper eredményt hoz, és nálad a HSG vizsgálat is (Ugye volt már neked?), akkor szerintem a PCOS-alapkezelés is eredményes lehet. :wink: - Mindez nagyban függ attól is, hogy hány éves vagy, mert egy bizonyos kor után már nem érdemes kísérletezgetni, hogy hátha ez, vagy hátha az... :roll: Ha már nézegetted a PCOS oldalakat, akkor biztos láttad azt is, hogy csak gyogyi nem elég. Nagyon fontos a diéta és a rendszeres mozgás is! Ezeket is betartod, ugye? :wink:

Beus, én úgy emlékszem, hogy mások 20 ezerért mondták a forgácsos átjárhatóságit. (Nekem nem itt csinálták.)

Dezsina!
Szuper, hogy anyuka lettél! Sokat gondolok rád! Pihenj sokat!!! :wink:

Kata!
Holnap eljön a TE nagy napod is!!! :wink: Nagyon-nagyon drukkolok!!!!! 8)
hbzs

hbzs!
még nem volt HSG-m, a fiúkat viszont egyértelműen odakérte a Forgba, igazából nem értettem,hogy miért, de nem álltam le vele vitatkozni.egyébként elfogadnak máshonnan vitt eredményt is?természetesen tartok minden előírást, kénytelen is vagyok a diabetes miatt is.
szilvi
Vendég

Szilvi,
[quote="bné_szilvi"]
írta:
bné_szilvi HbA1C-m 6,0%-ra lement 7,7%-ről.

Hát én ehhez már nem értek, nem tudom mit jelenthet :oops:
Sajnos egy doki sem olyan alapos, mint ahogy azt mi szeretnénk.

i.kata

Tücsi,
azt hiszem mindhárom babája Dezsinának ICSI-s volt. Szóval akkor a konvencionális picúr feladta. De idézem: "Egyeske átadta a helyét a többieknek."

Beus,
dehogy gond, elfogadtam a bejelölésedet :wink:
Innen van a kutyus:
http://glitter-graphics.net/graphics/158264
A dividers címszó alatt vannak ezek és majd ha rákattintasz arra a figurára, amelyik tetszik, akkor ki fog írni egy kódot, ami azt hiszem []- ilyen szögletes zárójelben van. Azt a kódot kell majd egy az egyben bemásolnod itt a Babaneten a profil beállításnál az aláírás mezőbe.
Aztán ha megcsináltad, megnézzük sikerült-e :lol:

Hbzs, Szilvi
egy magán andrológusnál min. 15e egy vizsgálat, de mondjuk alaposabb, mint az intézetben.

Ne is mondjátok, hogy holnap nekem nagy nap lesz. Nagyon izgulok már. Nagyon hosszú lesz ez az éjszaka :oops: :roll:

i.kata

i.kata!

A HbA1c értékét cukorbetegeknél háromhavonta ellenőrzik.
A cukorbetegség kezelésének a célja, hogy a HbA1c érték 6,5% (de inkább 6%) alatt maradjon, hogy a cukorbetegség hosszútávú szövődményei csak később vagy egyáltalán ne jelentkezzenek.
Vendég

A Forgácsban 6 e-t kell érte fizetni. igazából sosem értettem, hogy miből adódnak olyan nagy különbségek vizsgálatok illetve a gyógyszerek között is.
egyébként támogatással írnak fel gyógyszereket a Forgiban?
Vendég

Szilvi,
azért az intézetben kb. annyi a vizsgálat, hogy megnézik az alapértékeket a spermaképben. Ha elmész egy andrológushoz ott a doki meg vizsgálja a párodat és egy átfogó vizsgálatot csinálnak a spermákkal. Az én férjem eredmény nem túl fényes, ezért neki egy andrológus a 15 ezres vizsgálaton felül kért még hormonvizsgálatot, meg még valami vérvételeset és azok még 30 ezerbe kerültek. Jó, a vérvételt megcsinálják tb-re is, de én férjikém rengeteget utazik és akkoriban nem is tudtuk volna megoldanki, hogy elmenjen külön vv-re. :oops:

Tényleg, ma jön haza a Drágám. Már nagyon várom :lol: Vasárnap este óta egyedül vagyok a blökikkel, akiknél szintén utódnemzési probléma van :?

i.kata

Szilvi, elfogadnak máshonnan hozott eredményt is, ami egy adott időn belül készült (talán 1 év?), így pl. a HSG-t érdemes máshol, TB-re megcsináltatni, ha van más nőgyógyászod. Nekem volt, így nekem nem került semmibe. De itt úgy hallottam, hogy másképp végzik az átjárhatóságit, így nem olyan fájdalmas... A katonavizsit azonban szerintem mindenképpen meg kell itt is csináltatnotok, ha itt fogtok továbbhaladni. De ahogy már írtam, az egyszeri 6000 Ft - utána már nem kell fizetni érte. Az OEP által támogatott gyógyszereket pedig természetesen itt is támogatással írják fel! :D
hbzs

Kata, nem mondod?! A kutyusaidnál is ilyen probléma van??? S náluk van megoldás??? :roll: Egy fiú és egy lány kutyátok van?
Nagyon-nagyon szuper estét kívánok nektek párocskáddal - az utolsót kettesben!!! :wink: 8) :lol:
hbzs

Szilvi!
A tb- vizsgálatokról nem tudok most semmit,szerintem az átjárhatóságit csinálja Sipos doktor a II.nőin(talán)!Én már kismamiként élvezhettem Sipos doktor vizsgálatra küldéseit! :P
A Forgácsba már mi kész leletekkel mentünk,de nálunk nem volt semmi probléma!

Beus!
Nekem Tanár úr és Ibolya csinálta az átjárhatóságit a Dél-pestiben,de akkor még nem volt valami kíméletes a dolog!De most úgy hallottam,hogy az új eljárással kellemesebb!

phpBB: Kép
belluska

Ezek szerint már nem olyan fájdalmas a HSG?
Nem tudom, kb. mikor kerül rá sor, igazából most imádkozom, hogy minden féle segítség nélkül megjöjjön a mensim, hogy kezdhessem a Clostit és tudjunk tovább haladni.
Vendég

Szilvi!
Bevallom ez kissé meglepő számomra, hogy még a HSG vizsgálat előtt fel lett írva neked a Closti... :? Nekem anno az eredeti nőgyógyászom azt mondta, hogy még előtte meg kellene csináltatni, hogy lássa, van-e egyáltalán értelme stimulálni... :roll:
Az átjárhatósági vizsgálatnak több fajtája van: van fájdalmasabb (mint nekem is, szintén a Jáhn Ferenc Kórházban, tavaly), s van állítólag kevésbé fájdalmas is (mint amit az intézetben csinálnak).
hbzs

Szilvi!
Reméljük,bízzunk benne hogy úgy lesz!

Kata!
Na akkor már tényleg jó,hogy jön párocskád!
Holnapra!+++++++++++++++++++++++++++++
Írjál amint tudsz!Puszi!

belluska

Hbzs,
óóóó, nekem a S. doki előtti nőgyógyászom nekem is felírt Clostilt (bár azt hiszem előtte csinált egy nagyon régi fajta átjárhatóságit, valami gázzal és utána nagyon sz.rul voltam) és pl. egyszer sem nézte meg, hogy van-e a clostil mellett peteérésem :?

Kutyusainknál az a gond...jajj, hogy is írjam le..leírom ahogy van.
Szóval a kisfiú valahogy nem jut el odáig, hogy bedugja...pedig nagyon akarná, de nem sikerül neki :oops:
Telefonáltunk most állatorvoshoz, hogy mivel jár egy kutya inszem, aztán jól leugatták férjemet, hogy mi hülyék vagyunk. Egy csomó ismerőstől hallottam, hogyha nem szül a kutya, akkor elrákosodhat a héhe, és mi ezt szeretnénk elkerülni, meg amúgy is általában jót tesz a nőstény állatoknak, ha megtapasztalják az anyaságot.
Közölte egy asszisztens a telefonban, hogy ez a fajta (yorki) nem jó anya, és nekünk kellene gondozni hetekig a kicsiket (ezt ismerem, mert egyszer kiscicánkat kellett így gondozni a születésétől) és nehezen szülnek egyedül, és mivel éjjel szülnek (ami szerin tem megintcsak baromság) ezért ügyeletre kell vinni és az 50e. Mondott még jó pár dolgot, de úgy ránkijesztett, hogy végül elfelejtettük visszahívni a dokit, aki segített volna eldönteni. :roll:

i.kata

Na csajszikák, szerintem délelőtt még mindenképpen jövök.
Most összeszedem az ebeket és elmegyünk tankolni, kocsit mosatni és bevásárolni és ezek után a reptérre férjikémért :lol:

Jók legyetek! :lol:

i.kata

Sziasztok csajok!

Pár napig nem vagyok és ti oldalakat írtok, 2 órába telt, míg visszaolvastam... :)
Nagyon jó híreitek vannak!!!

Dezsina!
Nagyon örülök, hogy 3 babó ott lapul a pocakodban!!! Most aztán tényleg nyugi és tessék pihenni, csak a szép dolgokra gondolj! :D Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Egyébként nekem anno 6 petikét szívtak le, 3-at egyből megszúrtak, a 3 még éretlent összeengedték a kisfickókkal, hogy tegyék a dolgukat, de sajnos úgy nem jött össze, így azokat is megszúrták, ami végül eredményt hozott! Nálunk a párom eredménye jó volt és ez volt az 1. lomikunk, mégis ICI volt. A nőgyógyászom azt mondta a 6 sikertelen inszem után, hogy az is előfordulhat, hogy túl vastag a sejthártya és nem tud áthatolni rajta a fiúcska, de az ICI-vel ez a probléma kiküszöbölhető. :P

Hbzs!
Évekkel ezelőtt még a régi nőgyógyászom nekem is írt fel mindenféle vizsgálat nélkül clostyt, szedtem 3 hónapig, aztán végül lett egy aranyos cisztám, ami szerencsémre magától kidurrant, de én akkor azt a dokit végleg leírtam... :x

Belluska!
Allergiám köszönöm jól van, a tea mellett egész elviselhető, a belégzőport is ritkábban használom, mert szerencsére a köhögés és fulladás is enyhült. :D Apácska szeme végül szépen meggyógyult, hála a kamillateás borogatásnak és a csodakrémnek, amit a dokibácsi írt fel neki!!! :D
Babóca mocorgását még nem érzem, bár múltkor mikor a hasamra tettem a kezem, olyan volt, mintha valaki 2x aprócskát rúgott volna :P , de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. A buborékokat sajnos még nem érzem... :(

Gabó!
A Magzatdiagnisztokai Központ nagyon jó hely, nekem ott csinálták a Kombinált tesztet, mivel a SOTE II-n van a dokim, ezért az ingyenes volt. Jövő hét csütörtökön megyek az Integrált tesztre, az 15.000 Ft lesz. Örülök, hogy ma jobban voltál! :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fitie!
Gratulálok Petikéhez, igazán szép fiúcska!!! :D :D :D

Wepe!
Gratula-gratula-gratula a kis trónörököshöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsi!
Nagyon szépen fejlődnek a leendő pocaklakók, csak így tovább!!!
Szombatra sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P :P :P

Kata!
Mega-giga drukkok holnapra, hogy a baócák épségben-egészségben felébredjenek téli álmukból és beköltözzenek a pocakodba!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzska!
Nagyon szépek Bencus eredményei, olyan gyorsan telik az idő, hamarosan a már karodban tarthatod!!! :) :) :) Tetszik Bencus verdája! Mi a kocsi típusa?
Estére nagyon jó szórakozást kívánok, de azért csak óvatosan!!!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babszi!
Nagyon szorítok, hogy pénteken jó híreket kapj és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++

Beus! Szilvi!
Nagyon örülök nektek, a többiekkel egyetemben én is mielőbbi babásodást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :P

Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredtem... :(

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!

Kutyusoknak sok sikert!!! Biztos van megoldás számukra is!!!! :D:D:D
Fülvakarást nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok Lányok! Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de most kész rohanás az életem. Visszaolvasni sem nagyon tudtam, de Dezsinek, Katának és Tücsinek mindenképpen akarnék jelezni, hogy nagyon drukkolok nektek.

A kismamiknak nagyon jó eredményeket, pocaksimiket, Zsuzskának pedig időt kívánok még, hogy a legvégéig ki tudjon tartani.
Vendég

Kata:) hát nem megy a kutyus, bemásolása, na mindegy, béna vagyok:P Mi lenne ha kipróbálnád, a kutyusodnál, hogy másik kant mutatnál be neki:) Hátha azzal sikerülne.Nagy kutya professzor vagyok én is mert nekem is van 4 kutyám:) 2 bullmasztiff, 1 bordeauxi-dog, és egy tünemény kis mopsz.Fent vagy iwiw-en?

Köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
14-én kiderül mit mond a doki:) Jó lenne ha megnézne UH-n a ciszta miatt.
Volt már lapar műtétem, ahol eltávolították, és rá egy hónapra kiújult:( majd kölcsön kértem egy bioptron lámpát ami elmulasztotta, a következő UH-n az előző doki, nem látott semmit. Azóta nem tudom, remélem nem jött vissza.

Olyan jó látni, hogy ennyi kismama van,annyira jó érzés tölt el,mikor olvaslak titeket.
beus84

Sziasztok !

Azt hittem Kata még benézel ! :shock: Nagyon drukkolok a babákhoz ! ++++++++++++++++++++++++ :) :) :)
Kérdezted, hogy érzetem-e hogy fiú lesz? Az elején fiút érzetem, utána a párom "lejulcsizta" a bébit, akkor úgy érzetem, hogy lány. Illetve a kezdeti nehézségek(folyadék+vérzés) miatt is arra gondoltam, hogy kislányok masszívabbak. De egy jó ideje újra fiút érzetem.

Tücsi, nagyon szép eredményt hoztatok ! Holnap is gondolok Rád ! :D

Dezsina, sok-sok pihit, és nemaggódást kívánok! +++++++++++++ :) :) :D

Gabó, igen közel van hozzánk a sulid. Köszi, gondoltam, hogy Te is kisfiút szeretnél a 2 lánykád mellé :wink: Dél-Pestiben tervezem :roll:

Szilvi, én is üdvözöllek, IR-ről és a PCOP nem tudok, de lányok azt hiszem sokat segítenek.

Beus, Téged nem tudom, hogy köszöntöttelek, de akkor újra :wink:
Nekem is volt cisztám, csak nem most a programkor, de nekem is elmúlt gyógyszer segítségével.
Nekem a Tanárúr csinálta a HSG-t, sóoldatos és uh-gal. ( 40 ezer ) Nem fájt, de átjárható volt. Az elején megmutatta a méhszájat, az is "érdekes" volt, már azért hogy hogyan is néz ki. A Te párod szedi a FER14-t ?
Nekünk nem ajánlották, de az én párom is szedte, semmit nem használt, de örülök, hogy azért van akinek valamennyire IGEN! :)
Remélem, hogy nem jön vissza a cisztád.
Nekem a programkor egy kis polipom volt, de azt mondta a Tanárúr, hogy az nem lesz akadály. Drukkolok Nektek !

Hbzs, köszönjük :wink: Hogy vagy ?

Zsuzska, örülök a jó eredményeknek ! És milyen volt a buli ?
Nem tudom, hogy hogyan bírod ezt szusszalm, én tegnap csak egy kicsit többet sétáltam, és már este 8-kor álomba zuhantam :oops:
Neked végig fejfekvésű volt ? Mert nekem is azt mondták, de én érzem, hogy elmászkál két oldalra (főleg ha oldalt fekszem) Még azt akartam megkérdezni, hogy melső falon van a méhlepényed, a császározást ez nem akadályozza? Nem kérdezted véletlenül az orvost, vagy nem mondta ? Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek :oops:

Minnie, simike ! És ne aggódjál lassan fogod érzeni a pici lányt :wink:
Nekem is voltak, amit írtál, hogy mintha, de nem mertem 100%-ra rámondani. De amikor 1/2 órán keresztül éreztem, akkor már bizti voltam.

Belluska :)

Bocsánat, ha hosszúra sikerültem :oops:
wepe

Kedves Wepe, köszönöm a gyors válaszodat.
Akkor kb ,én is ennyire készülök, nem hiszem, hogy drágább volna.
És azt hogy csinálja, kb meddig tart?
És ez is ciklus függő?
Te a cisztára milyen gyógyszer szedtél?Én nem kaptam utána semmit.
Ne haragudj, hogy igy megbombáztalak ennyi kérdéssel, de te már ezeket végig jártad:)
És ahogy látom, már pocaklakód is van:) ez annyira szuper, gratulálok a kis manóhoz:)
Hanyadik sikerült?
beus84

Sziasztok!

Még itthon vagyok és eddig szerencsére nem csörgött a telefonom (gyorsan lekopogom).
Jajj, nagyon izgulok...

Visszaolvastam ám, de nincs idegzetem válaszolni :oops:

i.kata

Kata!
Nagyon drukkolok!!! Mindjárt indulsz a babákért! :wink: Jelentkezz majd utána, amint tudsz! 8)

Wepe!
Köszi kérdésedet! Sajnos piri még mindig nem jött meg, így ma elkezdtem szedni a Duphastont... :? Nagyon szerettem volna megúszni gyógyszer nélkül, de hát ez van... :roll: Egyébként a múlt pénteki nagy-nagy mélyponthoz képest már sokkal jobban vagyok. Még jó, hogy vasárnap újból kezdődtek a gyerekklubjaink, így az arra való készülésben nem igazán volt időm rá, hogy ezzel foglalkozzak; utána meg inkább már csak előre néztem... 8) Neked milyen cisztád volt, és milyen gyógyszert kaptál rá?
hbzs

sziasztok!

hétfőn megcsinálják a leszívást. 2 szép tüsző van, a többi 10-12-es, szóval az nem olyan jó. az estrimax tabletta mire jó???

Sipos doki berajzolta nekem hova kell adni a choragon-t, és ott nevetgéltek rajtam. mondta, hogy mosolygós fejecskét rajzolt, szeme közé kell majd szúrni. csak itthon néztem meg, mit alkotott - már tudom min rötyögtek - egy fém kétszázasnál is nagyobb fejet rajzolt zöld alkoholos filccel. tuti azért kaptam ezt, hogy végre mosolyogjak nekik, ne izguljak annyit. meg hogy legyen egy jó napjuk
hehe
babszi

Kata!
Nagyon drukkolok én is!!!!!Jelentkezz,ha majd tudsz!

babszi!
Te is a Siposhoz jársz?Magánrendelésre vagy a Forgiba szoktál menni?
Aranyos lehet a mosolygós arcoska. :D
Vendég

Hbzs,
köszi, majd jövök. Kb. 10.30-kor fogunk indulni.

Babszi,
na szuper! Meglátod, elég lesz az a 2 tüsző is :lol: Valaki mondta, hogy ha kevesebb van, akkor azok jobb minőségűek. Nem tudom van-e ennek alapja, de reméljük nálad így lesz.
Estrimax egy hormonbogyó, ami azt a hormont pótolja, ami hirtelen távozik a szervezetedből a peték leszívásával.
Nem mondod, hogy S. doki rajzolt a fenekedre egy fejet?! :lol: Akkor ma biztos jó napjuk van :lol:

Wepe,
érdekes ez a megérzés, hogy bejön, vagy sem. Mondjuk te is inkább abból következtettél, hogy nagyon szívós és hát mi csajok szívósabbak vagyunk :lol: De kisfiatok jól rátd cáfolt, életerős kisfiú :lol:

i.kata

Jó regglet mindenkinek!!!

A tegnapi buli egyszerűen fantasztikus volt!!!! Volt kaja, koktélok, tánci, vattacukor, mézeskalács és még sorolhatnám!!!! És táncoltunk is apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beus!
Nekem csinált a Tanár Úr átjárhatóságit. Abszolúte nem fájt, csak kellemetlen volt. És 10 perc az egész!!!!
Ha jól emlékszem, 14 ezer volt.

Szilvi!
NEkünk Erzsébeten csinálták a karonavizsgálatot és azt ugyanúgy elfogadták. Nekünk 4 ezer volt. Az SzTK-ban van egy andrológus, nála voltunk.

Minnie!
Coletto Austin a verda neve. Szerintem csúcs, de majd használat közben derül ki, mennyire!!!!!

Kata!
Drukkhegyek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wepe!
BEncus is folyamatosan forgott. Másfél hete állt be véglegesen. Úgy tűnik, most már nem akar onnan kimozdulni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajnal egykor kerültem ágyba, de sajna a reggel hét óra nagyon gyorsan eljött :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A dokim csak annyit mondott a méhlepényem fekvéséről, hogy ez az ő dolgát nehezíti meg egy kicsit, de nem az enyémet és ezzel én ne is foglalkozzak. Nálad hol tapad???

Babszi!
Drukk hétfőre!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi!
Nagyon örülök, hogy van 2 szép tüsződ, s mész tovább! :D Drukkolok nagyon hétfőre a leszíváshoz! :wink: 8)

Kata!
A Choragont csak fenékbe lehet beadni? Azt hittem, hogy akik a stimunál magukat szúrják hasba, a tüszőrepesztőt is be tudják adni maguknak... :? (Volt ugyanis egy kellemetlen élményem az SZTK-ban az ügyeleten, s azt hittem, ezután meg fogom tudni ettől magamat kímélni... :roll: )
hbzs

hbzs

fenékbe, izomba adható csak és kizárólag a choragon

ezért vigyorog egy fej a sejehajamon :)

de párod is beadhatja
babszi

Hbzs,
szerintem benne van a leírásában, hogy izomba kell adni. Bár hallottam már ismerőstől, hogy van aki hasba, bőr alá adja, de én inkább úgy csinálom, ahogy a doki mondja. Van amúgy egy Ovitrelle nevű tüszőrepesztő, ami igaz drágább, de hazt simán hasba lehet szúrni és kevergetni sem kell.

Zsuzska,
éjjel 1-ig bírtad? Le a kalappal előtted! :lol: Biztos jó lehetett, már én is szívesen kimozdulnék :lol:

i.kata

Sziasztok

Kata
Nagyon drukkolok Neked!!! :) Írjál amint tudsz, vagy küld üzit Belluskának hogy hírt adjon rólad :D

a II. női klinikás topic-ba két állatorvos csajszi is írogatott, talán kérdezd meg őket a kutyikkal kapcsolatban. Biztos vagyok benne hogy van megoldás, lehet nagyon rossz állatorvost fogtál ki. Sajnos vannak olyanok akiknek inkább messzire el kellene kerülni ezt a szakmát :(

Babszi
:D tök jó hírek, a 10-12es tüszők is érnek még a leszívásig, egyébként nekem mindig több petét szívtak le mint amit előtte az uhun láttak. Igaza van Sipos dokinak, tessék mosolyogni és kicsit felengedni, ne légy ennyire ideges :D tudom, könnyű mondani, de látod mennyivel jobb eredményed lett mind amit pár napja gondoltál! Tessék hétvégén kikapcsolódni, megnézni valami jó kis röhögős filmet, inni egy pohár bort és lazítani 8)

Szilvi
üdv közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok

Beus
szerencsére nekem nem volt cisztám, clostyt szedtem nagyon sokáig, eredménytelenül. utána szedtem bromocriptint (nem biztos hogy így kell írni) na attól sikerült lefröcskölni magam forró olajjal :o bele is van írva a tájékoztatóba, hogy napközben spontán elalvást okozhat, illetve nem lehet a szedése mellett nehézgépeket vezetni :D

Wepe
Sokáig én is lányt éreztem ugyanilyen okból, a lányok sokkal strapabíróbbak :D

Minnie
köszönöm :D gratulálok a kiscsajszihoz!! örülök hogy tűrhetőbb lett az allergiád

Dezsike kismami
Remélem jól vagy :D babaragacshegyek!!!! ++++++++++++++++

Hbzs, Belluska, Ladiva, Zsuzska :D

szép napot

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

sziasztok!

bocsánat, hogy tegnap nem jelentkeztem....

Tücsikém!
nagyon drukkolok Nektek! Gyere a jó hírekkel, hogy ma mind jól vannak a babák! Drukkok a szombati beültihez :D

Kata!
extra drukkok!!!! Remélem, téged nem váratnak meg :D Gyere mielőbb!!!!

Babszi!
örülök, hogy még is lesz punkció! :wink: hajrá! nagyon drukkolok!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! Nagyon aranyosak vagytok! :wink:
a tegnapi napom eleve rosszul kezdődött... mire leértem reggel (késésben voltam) a kocsihoz, majdnem elestem és kitört a cipőm sarka. Vissza a házba, és szétdobáltam a szekrényt, hogy másik fekete cipőt találjak, hiszen csak az passzolt az öltözékemhez. Újra le. (dombon van a házam, a garázs a kert végében van lent) Drága kutyám meglátott egy macskát amikor kiálltam és elrohant én utána. szétzilálva indultam el. késtem, de elötte telefonáltam hogy kések. 10.10re beértem. A kocsikulcsomat úgy hozták utánam, mert az előtérbe hagytam. Ketten voltunk, igazán jó társaságom volt. az út alatt megittam egy üveg vizet 1,5l, hogy tele legyen a hólyagom. fél 11re már nagyon tele volt a hólyagom. Ki kellett menni pisilni. majd telt múlt az idő. már annyira fájt a hólyagom a petefészkeim, ahogy nyomta, hogy nem is tudtam feküdni. Legalább 4-5-6 szor mentem ki pisilni, de nem mertem nagyon, mert az volt az utasítás, hogy teli hólyag kell. Most nem fogjátok elhinni, de 12:15 kor jött végre a tanárúr. feltartották, valami gyógyszergyáros de ezt már nem is figyeltem. mentem elsőnek és végig az volt a fejemben, hogy mikor lesz már vége, mikor mehet ki wc-re. Nem is tudtam felfeküdni a székre, annyira fájt. Siposdoki rátette az UH-t a hasamra, majdnem katapultáltam. Jött a biológus beszélt, de nem tudtam mit, mert képtelen voltam figyelni a fájdalomtól. Közben tanárúr matatott a lábam között nem éreztem a szondát természetesen, hiszen a hólyagom tele volt :shock: magyarázták mi hogy hol. nem tudtam figyelni. egy járt a fejemben: mikor szabadulhatok. Türtem. sikerül betenni jó helyre a lurkókat! :) és akkor nem tudtam legördülni az ágyra. Úgy fájt már a hasam, hogy nem bírtam hason feküdni, hanem görnyedtem a karomra. nyögtem. Újabb gördülés vissza az ágyba. kinok... majd azt mondtam, hogy nem érdekel, én most felkelek és kimegyek. Friss beültivel azonnal kimentem pisilni. végül Tanárúr azt mondta, hogy kimehetek, mert ne várjam meg, hogy begörcsöljön.... Utána már bírtam a gyűrődést. Még kétszer mentem pisilni. Egykor elengedett minket. majd lementünk, és én fent hagytam a fényképeket a babákról, Zsuzsa hozta utánam, hogy mi az, nem kell? és vártunk és vártunk fél 2ig, mert megint feltartották telefonon. 3/4 2kor léptem. negyed3ra értem haza, gyorsan kajcsiztam, apukám milánóit csinált, fini volt, majd szembesültem azzal a ténnyel, hogy 4óráig a postán át kell vennem egy hivatalalos levelet. Illetve apukám gyógyszerért el kellett mennem, ami a domboldali gyógyszertában van ezer lépcsővel fűszerezezve. Nos gondoltam ledőlők negyed órát. hát elaludtam és 4elött 10 percel kirobbantam az ágyból és rohantam le a kocsihoz, hogy 4ig eléjem a postát. sikerült. majd mentem a patikába. oda már nyugisan lassan. utána vissza haza apunak a gyógyszerrel. Azátn még picit beszéltünk és mentem a páromhoz. Addigra már nagyon ki voltak az idegeim, és sírni tudtam volna. Még várt rám egy feladat, hogy megfürdessem anyósom, mert ő is idős beteg, segítségre szorul. Mondtam páromnak, hogy már tölthet is egy italt, mert én ezt most meg fogom inni akármi is lesz. Ja, azt is el is felejtettem, hogy dolgozóm miatt folyamatosan izgultam, hogy jól alakuljanak a dolgaink, hogy az én dolgaim is jól alakuljanak. Nem is mertem felhívni őket. No. aztán vacsiztam a páromnál, ahol anyósom a kedvencemet milánóit csinált :shock: de nem mondtam, hogy pont az volt délben is, mert már akkor ezt éreztem előre, hogy igy volt. (ma délben is a maradékot eszem) de akkor ittam két kupicával. sokat segített, megnyugodtam. A drágám vett nekem mignon-okat és megünnepeltük előre anyósom szülinapját is, ittunk pezsgőt is. Beszélgettünk. végre bekerültem az ágyba 9kor. és persze nem jött álom a szememre. Átforgolódtam az egész éjszakát. jöttek a szunyogok, megcsíptek. Reggel úgy ébredtem mint egy mosottsz@r. Beértem a dolgozóba. megnyugodtam, hogy relative túléljük a válságot és azóta melózok, mint állat. és nyugodt vagyok. teljesen. Babók a hasamba lapulnak.
hát igy még nem esett.
Annyira szerettem volna ezt az utolsó lombikot élvezni, mármint a babákat, ahogy megkapom, és pozitiv gondoltatokat gyűjteni meg ilyesmi. Ehelyett az egész hetem a stimu alatt is kész rémálom volt. Most vagyok olyan szinten hogy minden mindegy. Megnyugodtam.
Jó, hogy Ti drukkoltok nekem magam helyett is :D Köszönöm :D
dezsina

Kata!

Most már biztos elindultál, nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon és pocaklakókkal a pocakodban térj haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jelentkezz, ha tudsz, várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
minnie manó

Szia Dezsina, nagyon drukkolok én is neked!
Kitartás!
Annyit olvasok erről a szondáról, úgy hogy azt sem tudom mi az:)
Egy picit felvilágosítana valaki? az mire jó, mi a lényege?
Mindenkinél csinálnak olyat?

Lányok köszönöm a sok-sok választ, megint egy fokkal okosabb lettem:P hála nektek:P:P
beus84

Dezsi, de jó, hogy jelentkeztél! Hát, nem semmi napod volt tegnap! :? De én nagyon bízom benne, hogy pont azért fog most sikerülni, mert annyira nem ezzel foglalkozol most! :wink: És megnyugodhatsz, mi drukkolunk neked helyetted is, ha kell!!! :wink: 8) :lol:

Tücsi, én is várlak nagyon a jó hírekkel!!! :wink:
hbzs

Kata!

Elnéztem az órát 1 órával :? , ha minden jól ment, most már pocaklakók beköltöztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Dezsina!
Le a kalappal előtted, nem semmi volt a tegnapi nap, de ahogy látom az utóbbi időben elég gyakran van ilyen lóti-futi napod... :)
Azért örülök, hogy a körülményekhez képest most már minden rendben és végre sikerült megnyugodnod is!!!! Így tovább, most elsők a babák!!!!!!!! Tessék pihenni is egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!! Babagaracsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép

Kép
minnie manó

Hirek Katáról!

visszakapta mindkét csodálatos babókáját!!!! :D :D
Most már ő is kismami!!!

Tücsikém!
Te jössz holnap :wink: :D
dezsina

Beus!
a szonda (katéter) azzal teszik fel a babákat a méhedbe! Ha teli a hólyagod, meg sem érzed. Ha nincs teli, akkor csak icipicit kellemetlen... 8)

Hbzs!
:) nagyon köszönöm! Igazán mostmár tényleg csak nyugi van. Az első 3-4-5 nap a sorsdöntő... és ugyi csak 2 hét múlva szabad(na) tesztelni :D :D :D

Minnie!
azt hiszem az én egész életem egy lóti-futi :D Ez nem is lenne baj, mert megszoktam... csak ez tegnap sok volt :D Mára már jól vagyok!

és nagyon várom Belluskát, mit ír nekem ma :?: :?: :?: :roll: :?:
dezsina

Dezsike!
Hát nem semmi egy napod volt tegnap!!!!! De túlélted!
Már nem mondok olyan közhelyet, hogy ne idegeskedj, mert ahogy elnézem, ez most bőven kijutott!!! De majd mi drukkolunk helyetted is, és küldjük a rengeteg pozitív energiát és a babaragacsokat!!!!!!!!

Kata!
De jó..... te is kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Hurrá-hurrá! Annnnnyira örülök!!!! :D :D :D

Dezsi!
Végig fogod dolgozni ezt az időszakot? Vagy azért otthon tudsz maradni egy kicsit? :wink: Milyen jó, hogy hétvége jön! :D Pihenj amennyit csak tudsz! Melletted vagyunk! 8)
hbzs

Zsuzska!
szeretem a közhelyeket, mert én is csak onnan idézek mindíg :D

Hbzs!
én végig dolgozgatok! most jön a hétvége, aztán meg ugyi meglátjuk mit hoz a jövő. De akármi is lesz, dolgozni kell :D (szivesen megyek) De most a hétvégén pihizek az bizti!!!!!
dezsina

Sziasztok!
Katám nagyon örülök neked!!!

Én totál kiábrándultam, és úgy érzem feladtam: 3 embrikénk van (mindegyik ICSI) és holnapra további létszám csökkenés várható! Ne haragudjatok de azt hiszem nem írok többet, nem tudok már bízni, és nem is akarok gondolni sem az egészre! Mindenkinek nafgyon köszönöm, hogy kedvesen befogadtatok és drukkoltatok! különösen örülök, hogy Katát és Dezsikét személyesen is megismerhettem! Mindannyian nagyszerű emberek vagytok! Köszönök mindent!
Puszi, Tücsök
Vendég

Kata!
Tiszta szívemből örülök, hogy minden jól alakult, vigyázz magatokra és pihenj sokat! Mennek a babragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Tücsi!
Ilyen ne is mondj, hogy feladod, ha holnapra esetleg csak 1 mázlista maradna, akkor ő is elég ahhoz, hogy beköltözhessen a mami pocakjába és 2 hét múlva pozitív eredményt produkáljon!!! :P Tessék bízni benne, nem hiába izeg-mozog egész nap a mázlista tücsköd... ő a kabalababád, már csak ezért is mázlistának kell érezned magad!!!!!!! Küldök neked sok-sok pozitív energiát, holnapra meg hatalmas drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
minnie manó

Dezsina, köszönöm a válaszodat:)

Hajrááá Kataaaaaaaaa!!!!
beus84

Tücsi!
ezt meg sem hallottam! :evil: Enyje benye!!!!
Ma van 3 csodálatos babátok! Holnap lesz két csodaszép babátok!!!! Beültetik! és együtt tóljuk őket 8 és fél hónap múlva a két városkánk között!
Te nekem ne negatívoskodjál! Most azonnal izgulok helyetted, hogy mind a hárman megmaradjanak!!!!!
Lesz holnap beülti!!!!! és arról nem is akarok hallani, hogy nem tájékoztatsz bennünket tovább, hogy hogyan viseled a terhességedet :D :D :D :D
Kata is kettővel boldog! :wink:
Tücsiiiiiiiiiii :!: :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?