Sziasztok csajok!
Pár napig nem vagyok és ti oldalakat írtok, 2 órába telt, míg visszaolvastam...
Nagyon jó híreitek vannak!!!
Dezsina!
Nagyon örülök, hogy 3 babó ott lapul a pocakodban!!! Most aztán tényleg nyugi és tessék pihenni, csak a szép dolgokra gondolj!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként nekem anno 6 petikét szívtak le, 3-at egyből megszúrtak, a 3 még éretlent összeengedték a kisfickókkal, hogy tegyék a dolgukat, de sajnos úgy nem jött össze, így azokat is megszúrták, ami végül eredményt hozott! Nálunk a párom eredménye jó volt és ez volt az 1. lomikunk, mégis ICI volt. A nőgyógyászom azt mondta a 6 sikertelen inszem után, hogy az is előfordulhat, hogy túl vastag a sejthártya és nem tud áthatolni rajta a fiúcska, de az ICI-vel ez a probléma kiküszöbölhető.
Hbzs!
Évekkel ezelőtt még a régi nőgyógyászom nekem is írt fel mindenféle vizsgálat nélkül clostyt, szedtem 3 hónapig, aztán végül lett egy aranyos cisztám, ami szerencsémre magától kidurrant, de én akkor azt a dokit végleg leírtam...
Belluska!
Allergiám köszönöm jól van, a tea mellett egész elviselhető, a belégzőport is ritkábban használom, mert szerencsére a köhögés és fulladás is enyhült.
Apácska szeme végül szépen meggyógyult, hála a kamillateás borogatásnak és a csodakrémnek, amit a dokibácsi írt fel neki!!!
Babóca mocorgását még nem érzem, bár múltkor mikor a hasamra tettem a kezem, olyan volt, mintha valaki 2x aprócskát rúgott volna
, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. A buborékokat sajnos még nem érzem...
Gabó!
A Magzatdiagnisztokai Központ nagyon jó hely, nekem ott csinálták a Kombinált tesztet, mivel a SOTE II-n van a dokim, ezért az ingyenes volt. Jövő hét csütörtökön megyek az Integrált tesztre, az 15.000 Ft lesz. Örülök, hogy ma jobban voltál!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fitie!
Gratulálok Petikéhez, igazán szép fiúcska!!!
Wepe!
Gratula-gratula-gratula a kis trónörököshöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tücsi!
Nagyon szépen fejlődnek a leendő pocaklakók, csak így tovább!!!
Szombatra sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P
Kata!
Mega-giga drukkok holnapra, hogy a baócák épségben-egészségben felébredjenek téli álmukból és beköltözzenek a pocakodba!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzska!
Nagyon szépek Bencus eredményei, olyan gyorsan telik az idő, hamarosan a már karodban tarthatod!!!
Tetszik Bencus verdája! Mi a kocsi típusa?
Estére nagyon jó szórakozást kívánok, de azért csak óvatosan!!!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babszi!
Nagyon szorítok, hogy pénteken jó híreket kapj és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++
Beus! Szilvi!
Nagyon örülök nektek, a többiekkel egyetemben én is mielőbbi babásodást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredtem...