Sziasztok !
Fitie, nagyon édes Pepe babátok
Dezsina, nagyon szuper arányaid lettek
Nagyon szorítok holnapra, megértem, ha nem jössz esetleg, de azért infó jó lenne Rólad !
Tücsi, benéztem ( arra jártunk ) ma 9 és fél 10 között, és gondoltam Rád:) , jó sok autó is volt bent.
Zsuzska, most a 37. héten vagy, mert nem látom a vonalzódon? Örülök a szuper eredményeitekhez
Kata, Hbzs nem vagyok fent az iwiw-en. Csak kalózkodom néha.
Babszi, sok-sok kitartás! Bízzál! Én is csak azt tudom írni, hogy nekem is volt 3 petikés társam, és 2 termékenyült meg, és mindkettő megtapadt! Ma vissza is telefonáltál? Mi volt ?
Gabó, Bolgárkerék: nekem szimpatikus hely volt, én a kombinált tesztet csináltattam meg ott: hétfőn mentem, péntekre kaptam meg az eredményt, amit külföldre küldenek ki. Úgy volt ingyenes, hogy a régi fogadott dokim, irányított oda beutaló nélkül csak előtte kértem egy időpontot. A kórházat és adoki nevét kérték el.
Kombi teszt: Down és Edwards-kórt nézik, ha jól emlékszem 85-96% pontossággal tudják megállapítani. Én oda szeretnék vissza menni 4D-re is!
Eddig én is a Szatmáryhoz jártam az SZTK-ba.
20. hétre jelentkeztem be a régi nőgyógyászomhoz, de ma is találkoztam vele, mert ma voltam a Dél-Pestiben a 18. heti UH-n. Egy ideje nem találkoztam vele ( kicsit meginogtam ), de oda jött, és rendes volt.
Belluska, Gabónál írtam kérdésedre a választ