Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!
H: 8-11, cs: 11-13.
Nekem a kötelező uhu-kat a SOTE I-en csinálták.
A Bolgárkerék a Magzati Diagnosztika. NAgyon jó szakemberek vannak, köztük a Czeizel is. NEkem a kombi tesztemet, a gyerek szívuhu-ját és a 4D-met csinálták ott.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
pedig akármilyen furi, van ilyen dupla beülti :D azt nem tudom, hogy az intézetben lesz e.... :roll:
de holnap minden kiderül, kivéve, ha Kata nem küldi a számát.... :twisted:
dezsina

Dezsina,
küldtem, csak most értem haza. De ha elküldted volna a tiédet priviben, az is jó lett volna :-)

i.kata

Sziasztok !

Fitie, nagyon édes Pepe babátok :)

Dezsina, nagyon szuper arányaid lettek :D Nagyon szorítok holnapra, megértem, ha nem jössz esetleg, de azért infó jó lenne Rólad ! :wink:

Tücsi, benéztem ( arra jártunk ) ma 9 és fél 10 között, és gondoltam Rád:) , jó sok autó is volt bent.

Zsuzska, most a 37. héten vagy, mert nem látom a vonalzódon? Örülök a szuper eredményeitekhez :D

Kata, Hbzs nem vagyok fent az iwiw-en. Csak kalózkodom néha. 8)

Babszi, sok-sok kitartás! Bízzál! Én is csak azt tudom írni, hogy nekem is volt 3 petikés társam, és 2 termékenyült meg, és mindkettő megtapadt! Ma vissza is telefonáltál? Mi volt ?

Gabó, Bolgárkerék: nekem szimpatikus hely volt, én a kombinált tesztet csináltattam meg ott: hétfőn mentem, péntekre kaptam meg az eredményt, amit külföldre küldenek ki. Úgy volt ingyenes, hogy a régi fogadott dokim, irányított oda beutaló nélkül csak előtte kértem egy időpontot. A kórházat és adoki nevét kérték el.
Kombi teszt: Down és Edwards-kórt nézik, ha jól emlékszem 85-96% pontossággal tudják megállapítani. Én oda szeretnék vissza menni 4D-re is!
Eddig én is a Szatmáryhoz jártam az SZTK-ba.
20. hétre jelentkeztem be a régi nőgyógyászomhoz, de ma is találkoztam vele, mert ma voltam a Dél-Pestiben a 18. heti UH-n. Egy ideje nem találkoztam vele ( kicsit meginogtam ), de oda jött, és rendes volt.

Belluska, Gabónál írtam kérdésedre a választ :)
wepe

Wepe!
Mi volt az uh.-on?Nem derült ki mi lesz fiú v. lány?
Biztos olyan nagy már! :D

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok

Tücsi
szuper a 10 petécske :D :D csak így tovább :!:

Dezsike
tényleg jó lenne hallani rólatok holnap :)

Wepe
köszi :)
mikor lesz legközelebb UH-d? annyira kíváncsi vagyok hogy Dudorka kisfiú vagy kislány :D

a cumisüvegfőzésről: én a már forrásig melegített vízbe szoktam bedobálni az üvegeket és a cumikat, 2-3 percig főzöm (a férjem mindig kiröhög hogy megint cumileves lesz a vacsora), most már csak hetente 2szer szoktam kifőzni. a homályosodás/vízkövesedés ellen jó ha minden 2-3 alkalommal kis citromlevet vagy citromsavat tesz az ember a vízbe, a szilikoncumik, szilikonos mellbimbóvédő is visszanyeri a rugalmasságát tőle.

Belluska
sajnos már nincs tejcim, nem nagyon volt az elején sem :( egy ideig küszködtem vele, de végül feladtam. úgy látszik ez alkati kérdés, anyukámnak sem nagyon volt

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie, Belluska kisfiú :)

Belluska, CRL nincs, de feje átmérője 5 cm, fej körmérete 17, törzs kerülete 13cm, a combcsontja 3 cm.
Nagyon boldogok vagyunk a párommal. :)
wepe

Fitie!
Na,ezt a citromleves dolgot nem is tudtam! :D
Anyum sem tudott minket szoptatni nagyon,Katust is csak 2 hónapig tudtam!Barnika ő 6 hónapos koráig csak azt kapott,vele szerencsém volt.Persze Katával is fejtem sokat,de ott a hasfájás miatt eléggé keveset aludtunk,gondolom az is közrejátszott!De te is biztosan mindent megtettél és ez a lényeg!Jó ha van,de ezen hamar túl tettem magam!Petike így is gyönyörű,egészséges baba! :P

belluska

Wepe!
De szuper!!!!!!Nem is írtad volna????? :wink:
Örülök nagyon!!!!!

belluska

Nagyon köszönöm a bíztatást, kicsit megnyugodtam lesz ami lesz alapon. Visszatelefonáltam ma, és Sipos doki azt mondta, hogy egyelőre menjen tovább a dolog, meghatározott mennyiséget szúrjak, aztán pénteken megnézzük mi volt, akkor dönti el a végét. Semmiben nem akart nyilatkozni, amit végül is megértek. A munkahelyen meg várják, hogy mi lesz a jövő héttel... De ez a legeslegkisebb gondom.

Hétvégén lesz Etyeken a Kezes-lábos fesztivál. A tavalyi nagyon tetszett, bár nagy szél volt. Az egész falut be lehet járni, kirakodóvásár van, sok finom mézet lehet kapni, meg mindeféle ínyenc dolgokat enni. Jó program, ha ki akartok mozdulni. Másik ilyen - és még jobb - program Kőszeg mellett Velem-ben a gesztenyefesztivál. Na az IGAZI nagy kirakodóvásár, és gyönyőrű az őszi színbe öltözött erdő... Az okt. 10-én, 11-én van.
babszi

Wepe!
Ma töltöttem a 36. hetet!!!!
Gratula Dudor fiúhoz!!!!!!

Fitie!
Köszike a tippet a kifőzésről. jövő hét végén meg is csinálom.

Babszi!
Köszi a programajánlót.... ez az Etyek nagyon szimpatikus.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe
Gratulálok :!: :!: :!: :D

Babszi
Péntekig még bármi lehet, ne keseredj el, a munkahelyre pedig ilyenkor sz...ni kell nagy ívben, ezen aztán végképp ne idegesíts magad szerintem.

Tök jó lenne elmenni a gesztenyefesztiválra, tavaly kihagytuk mert az első 12 hétben én szinte végig feküdtem, idén kihagyjuk mert Peti még túl kicsi és nem merek vele túl nagy tömegbe menni. nem tudom ti hogy vagytok vele, de én aggódom emiatt az újinfluenza miatt. igyekszem minél kevesebb időt tölteni tömegben, és olyan helyen ahol nagyobb valószínűséggel el lehet kapni, mint pl gyógyszertár, de teljesen nem tudom kiiktatni ezeket a helyeket. főleg hogy a házunk mellett közvetlenül egy körzeti orvosi rendelő bejárata van :( már azon is gondolkodtam hogy letakarom a gyereket egy pelenkával amíg az orvosi rendelő mellett elmegyünk

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie, megértelek az új influenza miatt, én is hipohonder vagyok, de most próbálok nem aggódni rajta. Mi meg az egyik csepeli iskola mellett lakunk, ahol elsőnek volt. Hétfőn muszáj voltam egyedül menni, és én is túloldalon mentem :oops: :shock: 8)
:wink: köszönöm :wink:
Köszönjünk a segítséget a kifőzéshez :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wepe 2009.09.23 17:44-kor.
wepe

Zsuzska, szerintem is a legjobb színt választottátok a leírásod alapján :wink:
Gratulálok a 36. héthez! Akkor még két hét otthon :) Sok pihit, nem semmi az orvos tanácsa, de egyébként én is olvastam, hogy a vége felé ajánlják a szexet :oops: :oops: :lol: :wink:
wepe

Húúú Wepe!
te kis hamis, elhalgattad volna a leizgibb infót :D :?: :D Gratulálok!!!! Nagyon klassz!

Csajszikák!
miután begyüjtöttem a telefonszámaitokat (Kata és Hbzs, Belluska természetesen) így lehet, hogy úgy döntök, hogy mégis hazajövök otthonomba és akkor megírom mi volt... Csak du. megyek párocskámhoz :D :D :D Bocs :oops: megyünk.... :D

Hol van a mi Ladivánk?
szeretném, ha betelcsizne és megkérdezné, hogy nem jó e a sorszáma....

annyira izgulok a kis egyeském miatt :D :D :D :D
dezsina

Wepe, de aranyos vagy! Gratulálok a kisfiúhoz!!!

Babszika, ne keseredj el! Látod nekem is volt két lombikom mikor nem volt petikém, most meg 10! Bízzál a dokikban, biztos hogy jól döntenek!

Dezsikém, a holnapi nap mindkettőnknek nagyon izgi lesz!! jaj de kíííváncsi vagyok! Írjál mindenképpen!
Vendég

Wepe!
Akkor nemis lakunk olyan messze egymástól!!!! Mi meg a tűzoltóságnál lakunk!!!!
Amennyit apa dolgozik, kizárt, hogy szexeljünk :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe,
te mekkora kópé vagy?! Ha Belluska nem elég szemfüles, meg sem tudjuk a nagy hírt :lol: Mit szóltatok, amikor kiderült?

Dezsina,
menjél nyugodtan párocskádhoz, jó lesz ha együtt vagytok, együtt élitek át kismamaságod első napjait :wink: Valamelyikőnknek küldj egy sms-t, majd mi megírjuk itt a topicban, mi a helyzet. :lol:

Zsuzska,
annyira tudtam, hogy te leszel az első, aki lecsap az etyeki programra :lol: :lol:

Beus,
hova tűntél? Nem érjük ám be egy köszönéssel :wink:

i.kata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
te csaj, te aztán tényleg nem tudsz megülni a popsidon :lol: :lol: :lol: :lol:

i.kata

MAjd jön egy front megint és nem lesz kedvem kimozdulni... de addig élvezem az életet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szombat délután meg megyünk a keresztfiam szülinapi bulijára is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tücsi!

Ezek szerint te válaszolsz majd a kérdésemre. AMikor nem volt petid, akkor mindent előlről kezdtetek, és kellett új sorszám, meg félév várakozási idő?
Bízom amúgy a dokikban, hiszem, hogy tudják a dolgukat, méghozzá nagyon jól. És Gabó és wepe törétnete is tartja bennem a lelket. Hiszen tudjátok, hogy mennyire rossz a hosszú várakozás, és esélyt sem kapás... Ez a rossz benne nagyon.
babszi

Jó reggelt!

Tücsi, Dezsina
++++++++++++++++++++++

i.kata

Sziasztok

Babszi
Szerintem ezt csak az Intézetben tudják neked megmondani, mármint hogy mi lesz most a sorszámoddal, mert ez elég új dolog, legalábbis amikor nekem tavaly szeptemberben volt a beültim, akkor még nem kellett sorszám. Gondolom a bevett gyógyszerek miatt javasolni fogják a 3 hónap pihenést, nekem annyit javasoltak a sikertelen beültetésem után. Kell annyi regenerálódás a szervezetnek.

Dezsi, Tücsi
csatlakozom Katához :D +++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska
ha jól tudom azért javasolják a terhesség végén a sexet, mert a sperma tartalmaz olyan összetevőket amik megindíthatják a szülést. Ezért kicsit nem is értem hogy miért javasolta az orvosod, amikor neked tutira programozott császárod lesz. Lehet hogy nem terápiás célzattal, hanem mert jól esik? ;) :oops: :lol:

fitie

Jó reggelt!

Tücsi, Dezsi!
Gigamegadukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fitie!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet..... de tegnap is este 10-re ért haza, és reggel 8-kor ment el. És ez lassan mindennapos nálunk. Ma meg ügye bulizunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Program: ABBA Sisters, 4 For Dance, meglepi vendég, Badar-Szőke stand up comedy, FENYŐ MIKLÓS és buli hajnalig!!!!! És mindez a Citadellán!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok !

Dezsina +++++++++++++++++++++++++++++ :) :) :) most már biztos ott vagy !

Kata, Dezsina hát én ilyen titkos vagyok :wink:
Kata, mindketten nagyon örültünk, és azóta egyfolytában :)

Házitücsök, köszi!

Zsuzska, akkor tényleg nem lakunk messze egymástól, majd babakocsis találkozót tartunk :?: :) Ma estére jó szórakozást ! :lol:

Ladiva merre vagy :?: :shock:

Minnie, Kriszta, Gabó simi :D

Belluska :)

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Sziasztok!
Telefonáltam: 5 petike lett megszúrva ebből 4 embrikénk lett és az összeeresztésből 2 embrikénk, szóval 6 drága édes kis Mázlink van! Holnap újra telefon, valószínüleg szombaton lesz transzfer, és ha marad akkor fagyasztanak (na, ez az amit még álmaimban sem reméltem!)

Dezsikéről tud valaki valamit??? :roll:

Katám, holnap már te is kismami leszel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Nagyon jól hangzik Tücsi! Ilyenkor válogatnak visszaültetésnél, vagy kérheted a két összeeresztettet? Így, hogy fagyasztanak, nem adod fel, ugye?
babszi

Babszika, én biztos nem fogok válogatni, eddig lehetőségem sem volt rá, mert max 3 embrióm volt azt meg mind visszaültették! Szóval teljes mértékben a biológusokra bízom, bár megmondom őszintén, egyszerre csak 2 embriót szeretnék visszakérni, mert félek az iker terhességtől (vékony vagyok és a méhem is kicsi) A fagyasztás egyenlőre még csak fikció, hiszen még holnapig is sokat változhat a létszám! Folytatni már csak a pénz miatt sem tudom, talán jövő májusban ha visszakapom az adóvisszatérítést, de most nem szeretnék előre szaladni, örülök az én kicsi Mázlimjaimnak!;-)
Vendég

Tücsike
6 Mázlitücsök fantasztikus eredmény :D :D :D Gratulálok!!!
a szombati beülti szuper lesz, én is voltam egyszer szombaton, jóval nyugisabb a légkör mert nincs tele az Intézet.

Kata, Belluska
valami hír Dezsikéről?

fitie

Wepe!
Gratulálok a kisfiúhoz! :D

Tücsi!
Nagyon örülök, hogy az eredmény minden reményedet felülmúlta!!! :lol: Nagyon drukkolok, hogy a majdan beültetett pici Mázli meg is maradjon veled, és arra az adóvisszatérítésre meg majd csak a kistestvérnél legyen szükség! :wink:
hbzs

Fitie,
Dezsina sajnos nem jelentkezett még. Remélem majd jön, és ír nekünk.

Tücsi,
nagyon ügyik a kis Mázlijaitok :lol: Csak így tovább!!!!

Wepe,
elhiszem, hogy nagy volt az öröm. Éreztél amúgy valamit, vagyis volt a nemével kapcsolatban megérzésed?
Tényleg, mikor kapunk pocakfotót?

És persze többi Kismami! Mikor tesztek fel pocakfotót? :lol:

i.kata

Sziasztok lányok:) Nagyon örülök, hogy itt lehetek én is veletek:)
Katának pedig örök hála hogy át csalt ide:D Very Happy

Húú ez aztán egy nagyon jó kis topik, itt aztán zajlik az élet, olvasok sok jót itt is:)
Nagyon nagy gratula mindenkinek, aki már elérte a baba célját.

Rólam röviden tömören, én is a Forgácsba járok, és még nagyon az elején vagyok, ma voltam a 21.napi vérvételen, a konzultációm pedig okt 14 én lesz este 7-kor:)
A sorszámom:506-os az ugy néz ki hogy december...az még olyan messze van:(
Nálam, petevezeték elzáródás van,és a férjem eredményei se túl jók, hogyhogy a lombik baba a megoldás.

Szívből szorítok minden egyes lehendő kismamának:) Laughing
beus84

Beus,
nem tudom említettem-e már, vagy mondta nektek andrológus, hogy mostanában minden pasinak, akinél gond van, a Fer14 nevű étrendkiegészítőt ajánlják.
Szerintem lehet előbb is sorra kerültök a számotokkal. Ladivának is van sorszáma, ha jön, biztos mondja mejd, hogy neki hányas, de azt hiszem neki is decembert vagy novembert mondtak. De ahogy megfigyeltem, eddig szinte mindenki 1 hónppal előbb tudott kezdeni, mit amit a sorszám kiosztásánál mondtak. :wink:

i.kata

Tücsi!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon örülök a szép eredménynek!
Szuper lenne a fagyasztás is,de már nem fog kelleni csak max. kistesónak!Szombat az tényleg jó az intézetben! :wink:
Továbbra is drukkok mennek!
Nálunk is az utolsó leszívás volt a legsikeresebb! :wink: Na és persze a végeredmény is,így nálatok is így fog történni,mert ez most fantasztikusan szép eredmény!Puszillak!

Dezsi!
Remélem minél hamarabb jelentkezel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus!
Na,akkor neked is küldöm az időrepítésemet,mint a többi csajszikának régebben és meglátod olyan hamar itt a december!
Sok sikert nektek!!!!!!!!!!
Lányoknak meséltem a találkozón,hogy a szomszédunkban most jön a második baba természetes úton,pedig le van papírozva,hogy elvan záródva a petevezeték!Nyilván ez ritkaság,de addig is nem lehet tudni mit hoz a sors!
Nehéz kivárni az időpontot,de kitartás és babás leszel!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska!
Jóóóóóóó bulizást mára!Érezzétek jól magatokat nagyon!(Csak lightosan bulizni! :wink: )Vigyázz magadra!!!!!
Nálunk Sipos doktor az utolsó pár hétben nagyon mondta a szex dolgot,de megmondom őszintén Katánknál végig tilalom volt részünkről,de a végén már Barnikával sem esett volna jól ilyesmi :oops: :oops: :oops: :lol: ,úgy hogy nem fogadtunk szót! :oops: :wink: Túl is hordtam mindkettőt!

Kata!
Holnapig minden imám a tiéd!!!!!!!!!!!!Nagyon szorítok értetek! :P

Wepe!
:D

Fitie!
Nekem sem írt Dezsi!Szerintem Katánknak fog!Várjuk nagyon! :P

belluska

Helló!Annyira izgulok a 3 kiscsajsziért:Dezsi,Kata drága,Tücsi!Minden jól alakul meglátjátok!Katám holnap mindenképp legalább egy sort irjál,jó?Wepe!Azt hiszem én meg nem messze járok suliba(ma is),ahol te laksz...Burattino :lol: :roll: Wepe,te hol szülsz majd?Gratulálok pici fiadhoz,én is olyat rendeltem.... :lol: Képzeljétek,ma még nem volt nálunk róka koma...Talán egy nap hanyagolhatna :twisted: Szia Beus!

salygabó

Kata, már a férjem is szedte a Fer 14-et. Még van itthon két havi adag. Javított a leletén 5 millió volt,és most 18 millió.
Azt mondta a doki hogy így is lombik.Az eltérés nagy % 98 ami kórós :( Ez ami aggaszt, biztos is,hogy ICSI lesz.

Belluska köszönöm:) így már biztos elrepül az idő:)

Tudjátok nagyon félek hogy nem sikerül, mert itt a férjem eredménye...Sajnos duci is vagyok. Cisztáim voltak, és félek hogy kiújulnak.Akkor nem tudom mit csinál a doki. Van egy kis endóm is, szóval vannak azért problémák.Igaz hogy fiatal vagyok 25 éves, de ennyi probléma mellett, így is nagyon félek.
Van valaki aki hasonló cipőbe jár(t) mint Én?

Puszi mindenkinek.
beus84

Hozom a híreket.....

Dezsina írt, 3 babót kapott vissza, nem maradt fagyasztani való, dehát az nem is baj, mert ez úgyis sikerül neki. :lol:
Főleg, hogy a mai napja elég kacifántosra sikerült, így mindenképp sikerülnie kell :lol:

Beus,
az én fárjem korábban szedte a Fer14-et, de akkor talán 1-2 hónapig és nem volt javulás. Aztán egy másik doki is ezt javasolta neki, úgyhogy most már lassan 3 hónapja szedi, vissza kellene mennie kontrollra.
Én nem értek az endóhoz, de ha jól tudom, akkor kell a lombikot csinálni, amikor nincsenek ciszták, nem? Ha vannak, akkor előbb meg kell műteni, nem? Ebben nagyon nem vagyok jártas, úgyhogy lehet óriási hülyeséget írtam. :oops:

i.kata

Sziasztok!
Még új vagyok itt, én a Sipos doktorhoz járok.
Egy kicsit összetett a kórképem, de lényeg a lényeg, hogy PCOS vagyok, emiatt van szükség a Forgács Intézet segítségére.(több mint 2 év sikertelen próbálkozás után egy véletlen folytán derült ki a PCOS)
Igazság szerint az árakkal kapcsolatban szeretnék Tőletek érdeklődni.
Kell-e fizetni a vizsgálatokért, az inszemért, stb.?Ha igen, mennyit?
Tegnap voltam a dokinál Clostilbegytet kaptam, a férjemnek pedig jövő csütörtökön kell leadnia a Forgácsban "fickós"vizsgálatra alapanyagot :)
röviden ennyi.
kérem,aki tud segítsen!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Üdv,
szilvi
U.i.:Bocsánat, hogy így bepofátlankodtam, látom, hogy itt már egy jól összeszokott csapat van. :D
Vendég

Sziasztok!
Na mejöttem végre. Minden rendben van. Méhlepény mellső falon tapad, áramlás rendben, össze van gömbölyödve a pociban, hosszú a köldökzsinór, korának megfelelpk a méretei ( BDP: 92 mm, HC: 314 mm, AC: 297 mm, FL: 69 mm). Jó életjelenségek. Jó gyomor és hólyagtelítődés. A magzatvíz mennyisége átlagos. MAgzat fejvégű fekvésben.
Voltam védőnőnél is, ott is minden rendben van. Jövő héten ő jön hozzánk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Köszönjük a jó híreket! :P
De jó,nagyon örülök neki!

Dezsi!
Szuper hírek!Kismami!!!!! :P

Szilvi!
Üdv itt köztünk,és szívesen látunk bárkit itt a topikban!
:P
A frissebb lombikosok megírják neked a mostani tarifákat,mert az enyémek már biztos elavultak!
Sok sikert nektek is!

belluska

Zsuzska!
Szuper!!!!!!!! :P

belluska

Szilvi!
Ja,és biztos olvastad már írásaimból,de Sipos doki nagyon jó választás! :D

belluska

Szia Szilvi!
Üdvözlünk közöttünk! Bármilyen szuper csapat vagyunk is, az újakra mindig nyitottak vagyunk! :wink:
Sajnálom, hogy PCOS vagy - én "csak" IR-es... :cry: Nézted már azokat a PCOS oldalakat, amiket néhány lappal korábban ajánlottam? Szerintem nagyon hasznosak!!!
Az árakról: kezdő konzi 10 v. 11 ezer (már nem emlékszem pontosan), inszem: 40 + gyógyszerek, azaz összesen 50-60 között van, attól függyően, hogy milyen gyogyit kapsz. (A Clostis az olcsóbb, az injekciós - pl. Merional - drágább.) Neked minden, az inszemhez tartozó vizsgálat (kezdő vérvételek, majd pedig az UH-k) beletartoznak az előbbi árba, csak a férjed kezdő katonavizsije fog 6000 Ft-ba kerülni. (Amikor az inszemhez viszitek az anyagot, akkor már az sem fog külön pénzbe kerülni, pedig akkor is mindig megkapod majd az eredményét.)
Mielőbbi babásodást kívánok neked is!!! :wink:
hbzs

Wepe!
Naná, hogy talizunk majd gyerekestől!!!!!!!!

Tücsi!
Szuper lett az eredmény!!!!!!! Hajrá Mázlikák!!!!!!!!!!!!4

Beus!
Hamar itt lesz 15-e, meglátod!!!!! És utána hipp hopp a december is.
És ne aggódj a súlyod miatt. Én 85 kg-al lettem terhes, híztam 21 kg-ot. De semmi bajom sem nekem, sem a fiamnak.... szóval kitartást!!!!!

Dezske!
Szupi a 3 babó!!!! Gratula hozzájuk!!!!!

Szilvi!
Üdv köztünk!!!! Mihamarabbi babásodást neked is!!!!!
Konzultációkért 11000 Ft-ot fizettünk. Maga az inszem 40000 volt, plusz a gyógyszerek hozzá. Nekünk így jött ki kb. 55 000-re.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Szuper eredmények!!! :D Estére nagyon jó szórakozást!!! :wink: 8)
hbzs

Szilvi,
Üdv a csapatban! Hbzs nagyon jól leírta az árakat, ezelen kívül szerintem másért nem kell már fizetni az intézetben.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Ja, a PCOS-ra állítólag nagyon jó az arven torna, meg érdemes megnézetni az inzulin rezisztenciát is, mert az összefügg a PCOS-sal. Persze annál is előfordul, akinek nincsenek cisztái, mint Hbzs-nél és nálam sincsenek, de mégis magas az IR-ünk.
Egy ismerősömnek is az volt, mint neked és kb. 1 hónap arven után spontán babás lett.

Zsuzska,
most pihizz kicsit az esti buli előtt :lol: :wink:
Örülök, hogy Bencussal minden rendben, már nincs sok hátra :lol:

i.kata

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megpróbálom "röviden"összefoglalni az eddigieket:
a Sipos eddig mindig a magánrendelőjébe hívott, most említette először a Forgit, mondván, hogy a spermavizsgálatra a fiúkat ott kell leadni.
Igazság szerint ez a PCOS igencsak megkeseríti az életemet, pláne ami a babaprojektet illeti.
Jelenleg több gyógyszert is kapok.3x1 Merckformin (1000 mg), 2x1 Concor (5mg)-vérnyomásomra, és persze az inzulin (13-10-9-8 NE).Emellett persze vitaminok, illetve most a Sipos felírta a Clostit is.Abszolút nincsen menstruációm, ami miatt ugye a terhesség is várat magára. Pontosabban augusztusban volt valami 5 napig tartó vérezgetés, mondjuk rá, mensi. Ezen felbuzdúlva mondta tegnap a doki, hogy hívjam, ha megint megjön és akkor a 3. napon 2x1 Clostit kell elkezdeni szedni. Viszont nem tudom, hogy ő csak a Forgiba hívja a pácienseket vagy el lehet intézni a vizsgálatokat a II.Női klinikán is?-esetleg TB-re? Van valakinek ilyen tapasztalata esetleg?Milyen vizsgálatokra számíthato még az inszem előtt?
Köszönöm előre is!
szilvi
Vendég

Belluska!
Igen valóban szuper jó doki!Én nagyon megvagyok vele elégedve, pedig csak egy véletlen folytán kerültem hozzá.

I.Kata!
Köszönöm az ötletet a tornával kapcsolatban, korábban már én is találkoztam a nevével, de most lehet, hogy rászánom magam.

hbzs!
Igen, olvastam már igen sok PCOS-val foglalkozó oldalt, valóban nagyon hasznosak.

LÁNYOK!
Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást, jó tudni, hogy van, ahol szívesen látnak!
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Vendég

Szilvi,
szerintem ő csak a Forgácsban csinálja a vizsgálatokat. Max átjárhatóságira viszi be a betegeit a SOTE II-re.
Inzulint is kapsz? Nem csak a Mercformint?
Tényleg járj után az arven tornának, többször van itt Pesten egy héten, szerintem tuti érdemes lenne kipróbálnod. Van benne külön menzesz meghozó gyakorlat is. :wink:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?