Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lola: hehe beindultam :lol: Nem kellett ma mennem Tomiért, vitték edzés után meccsre a barátaink, így aztán rákattantam a netre :lol:
Szegény Noé! Lila lett a homloka? Puszi neki rá!

Szilvianyu: Gondoltam, hogy Ő lehet! Ja, együtt dolgoztunk, meg végigbuliztunk egy évet!

Jági: Ügyi Antóka!!!

Na, a fogyit ezért nem írtam, mert úgyis leszóltok! :lol: :lol: :lol: Az az igazság, hogy a nyáron felrepült az az 5 kilócska és folydogálok kifelé a gatyáimból...
v.erika

Sziasztok!Tegnap sikerült bepofátlankodnom a fodrászhoz..Ma mhetek, igaz neccesen, de mehetek.Igaz viszem magammal a két gyerkőcöt, de végre, ki lesz igazítva a hajam..Decemberben, még szülés előtt vágattam utoljára. Ezen felbuzdulva már a festéket fel is kentem.Visszatértem egy régi kedvencemhez.Az alja fekete a többi vörörs..Remélem jó lesz, bár a kapkodásban teljesen összekentem a fülemet, az homlokomat..Ki se megyek ma az utcára.. :)
Holnap reggel még remélem a kozmetikus is bevállal és megcsinálja hozzá a szemöldökömet is és akkor csinin mehetk az Alföldre a rokonokhoz..

Szegény Noé..Remélem már szebb a homloka.. Antónak is sikerült.Pont úgy álldogált, ahogy a képen, amit feltettem..Láttam, hogy megbillen, de már nem tudtam elkapni (pont az ajtót támasztottam ki)..Szegényem jó nagyot esett, pont az arcára.Most olyan, mintha kis vágás lenne rajta..Kemény azért a a parketta..Úgy sírt szegényke..

Nekünk megint nem volt jó éjszakánk.Antó is jó párszor fentvolt.Bius alapból fél éjfélkor aludt el és éjjekl most ő is kiabált.Átkéredzkedett hozzánk.Hát jól köhögött megint, pedi mpst nem kapott köptetőt.Napközben meg szinte semmi..És persez ilyenkor apával ketten terpeszkednek én meg már szinte az éjjeliszekrényen alszom.. Így most nagyon féj a derekam..

Kép Kép
joosneagi

Erika4

Néztem az iwiw-en a képeket, tüneményesek a gyerkőcök...
Mi már voltunk a Szőlősi játszón..Mamimék kb. 100 méterre laknak tőle, így jó, mert ha kintvagyunk, akkor oda ki lehet vinni Biust..

Cirmike!

hÁT AKKOR EZ A KOZMETIKUS SULI UGYANOLYAN VOLT, MINT AZ ÉN SZÁMÍTÓGÉPESEM..cSAK TI SOKKAL TÖBB PÉNZT BUKTATOK, MEG PERSZE az időt..Iszonyat, hogy ezt meg lehet csinálni...Remélem, hogy kaptok kártérítést..
Ügyi vagy a játszófestéssel, biztos nagyon szép lett..
Csak 500 a torna az Axyban??Én azt hittm, hogy már sokkal drágább.2007-ben voltam ott utoljára, de úgy rémlik, hogy akkor is akörül volt..

Lola!

Na, eljössz ma tornázni? Mert tegmnap írtad, hogy lehet..

Csilla!

Te bemész hamarabb, vagy találkozunk a bejáratnál 5,45-kor?
Úgy néz ki, hogy Anti ma délután nem megy dolgozni és akkor nem kell cincálnom a Manókat anyámhoz..Jobb lesz nekik itthon én meg időben odaérek..
Bár azért a fodrászkodás érdekes lesz..

Kép Kép
joosneagi

Jóó reggelt!

Immár a nagyszobából. Tegnap Apa fél 11-ig szerelte és még szerintem nincs kész vele, de már műkszik a net is rajta.

JÁgi!

De jó hogy eljutsz fodrihoz! Utána olyan jól érzi magát az ember. Meg még tornázni is mész. Jó kis mozgalmas nap. Na én épp a borulások miatt nem fényképeztem az elején Gerit. Megvártam míg biztosabban áll és utána már készültek ezerrel a képek.

Lola!

Noé buksira puszi! Én ugyan nem pucolok ablakot! Ki is látok még és ezért nem érzek rá késztetést. Remélem nem télire fog bepiszkolódni, mert akkor úgy marad. Be nem eresztem azt a hideget.
Te akkor reg. mérlegképes könyvelő vagy???
Mi az az SZM (szülő munkaközösség???)??? Bocs nem vagyok még ilyenbe benne, csak az én "múltamból" jött elő, hogy hátha ezt értitek alatta!
Ebay:
a közvetitő a Gerivel egyidős fórumban az egyik anyuka. Ők kint élnek Angliában és lényegesen jobban tud angolul és a postai díjakat is keni vágja, meg tud segíteni nekem a fizetésben is, mert valami paypal-t kell használni, nekem olyanom meg nincs. Úgyhogy most úgy van, meg a csészepiramisnál is úgy volt, hogy Ő kifizeti fontban én pedig utalom az ezzel megegyező forintot az anyukájának aki MO-on él. De nem számol fel a segítségért pénzt pluszba. Mondjuk én kértem, hogy az utalás díját is vegye hozzá mert ugye MO-n az sem két fillér, gondolom náluk is súlyos pénzbe kerül.

Képzeljétek estére Gerinek a vacsi egy vaníliás Danette és fél üveg gyümi volt. Nem akartam már neki tejpépet adni mert szerencsétlen ezt eszi reggelire, vacsira. Vacsira azért adtam neki eddig ezt mert ez nem bántotta a pociját, a főzinél meg benne volt a rizikó, hogy lehet nem "szereti" a pocija és ezért lesz szar az éjszakánk.
Na és a lényeg, hogy most ezért, vagy az előző kaka éjszaka és napközbeni kevés alvás miatt, de egybe 6 órát aludt. 9-kor raktam le és 3-kor ébredt legközelebb. Pedig a férjem mondta is, hogy húú ezzel biztos nem lakott jól, majd jól fel fog ébredni, de én már Daninál kitapasztaltam, hogy ha jól be is kajáltattam felébredt. Szóval nem a kaja a mérvadó az ébredéseknél.
De viszont a popója nagyon piros szegénykémnek. Jön egyszerre 4 foga és látszik ez odalent is. Nyugtalanul de elaludt este.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

ÚÚristen! Na befejeztem a szófosást!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ági! Ha Apa bevállalja az esti fürdés-vacsit, akkor tudok csak elmenni. De sajna influs, szóval nem akarom most ezzel terhelni... De jövő csüt-ön itthon lesz, mert kényszerszabira küldték, akkor elmegyek!
Fodrász-kozmi: tök jó. Hajfestés: ezt a kétszínűt is meg tudod magadnak csinálni???

Cirmike: elolvastam, nem semmi azért, ebben a világban bármit meg lehet tenni, csak a fantázia szab határt. Holnap én is feladok "guad-oktatás" hírdetést és azt oktatom, vazze!!!!! Undorító!

Gabi: örülök az éjszakának.... Akkor adj Neki ezek után ilyesmi vacsikat: kiflit simán vagy vajjal, sajttal+joghurt, puding... Azért néha sima krumpli-répa főzi vagy sütőtök husival nem bántaná éjjel a gyomrát, nem? A borsó, brokkoli az ok, azt tudom hogy írtad!
Hurrá: szám. gép, gratula hozzá férjednek!

lola77

Sziasztok!
Ma szabadságon vagyok, bár végül is úgy alakult, hogy nem lett volna rá szükség, (apa mégsem ment nagyon korán dolgozni), de ha igy alakult, akkor legalább elvégzek egy-két dolgot. Délelőttre a vasalást, mosogatást, rendrakást találtam ki, délután pedig el kell mennem az MBT boltba (szintén tönkrement fél éven belül a cipőm, mint Erikának), vásárolni egy-két dolgot.
Én is mentem Virággal reggel az oviba, persze, hogy sejti itthon vagyok, nem nagyon akart menni, de egy nagy doboz frissen sült fánkkal (amerikai tipusú mini fánk), egy nagy csomag szinezőlappal, engedtem útjára. Sajnos most egy óvónénink sincs, mert az egyik már hónapok óta betegállományban van, valószinűleg vissza sem jön, a másik pedig (Virág elmondása szerint) elutazott, mert meghalt valakije, és temetésre ment. Igy most helyettesités van, és a megszokott dadusnénink.
Virág már nagyon várja a népitáncot, ami október első hetében kezdődik, remélem kitartó és ügyeske lesz.

Kicsit rosszkedvű vagyok, mert telefonra keltem 7 előtt, melóból hivtak, hogy hogyan kell csinálni egy dolgot és megigérték többször nem fognak. Még jó, hogy csak egy nap szabira jöttem, bár a nagyfőnök azon is nagyon elgondolkozott. Mi lesz még? Van vagy 15 nap szabim! Kicsit fura, mert ilyenkor már melóban iszom az első kávémat, ma meg ők keltenek fel.
Ráadásul elromlott tegnap a telefonom (a kijelzője ment tönkre, mint pár hónappal ezelőtt, de mondtam apának, hogy most ne csináltassuk meg, van egy régi nagyonalap telefon, jó lesz az), egy csomó telefonszám eltűnt persze. Sebaj, aki akar, úgyis megtalál, lásd reggeli ébresztő. :)

ERIkával tegnap csak a vasútállomáson találkoztunk, ott beszélgettünk egy-két szót, aztán ő is ment a dolgára, én meg jöttem az oviba Virágért. A két lány sajnos már nagyon régen találkozott, kicsinek sokat voltak együtt, jól eljátszottak. Most már teljesen mások, pedig akkor úgy hasonlitottak egymásra.

KISBETEGEK:
Nagyon gyors gyógyulást kivánok nektek!!!! Virág is köhécselt ma reggel, de úgy tűnt hogy csak bepróbálkozik, hátha itthon maradhat.

SZMK-tagság:
Én is majdnem tag lettem az oviban, mert az egyik anyuka lemondott róla, nagyon sokat dolgozik. Mivel apuka előre elmondta, hogy ha senki nem vállalja, akkor majd ő csinálja a felesége helyett, igy persze nem is volt jelentkező. Kicsit viccesen hangzik, de akkor kérdezte meg egy másik anyuka, hogy tulajdonképpen mi egy szmk tag feladata, mert még azt sem tudtuk. (Még most sem vagyok teljesen képben.) Aztán aznap még elgondolkodtam rajta, mert szeretek nyüzsögni, szervezkedni, segiteni, de aztán apa lebeszélt róla, meg akkor volt az a nagyon sok hétköznapi túlóra is, reggel sem tudok bent lenni, délután sem én megyek az oviba, igy nem túl sok értelme lett volna. Úgyhogy annyit mondtam az óvónéninek másnap, hogy nem tudom elvállalni, de ha kell valamiben segiteni nyugodtan szóljon, normális keretek között tudok fénymásolni és gépelni is természetesen, mivel az a szakmám.

FOGYÓKÚRA:
Hát igen, ezek a plusszkilók olyan észrevétlenül másznak fel az emberre, aztán már csak azt vesszük észre, hogy itt-ott szűk egy kicsit a gatyó. Én a kórházban adtam le két hét alatt 5 kg-ot, apa állitólag észre is vette, nekem nem tűnt fel. De tartok tőle, hogy már rég visszajött, sőt több is, mint 5 kg. Nem vagyok túl kitartó, pedig az tuti segit, ha 6 után nem eszek. De ezt itthon nem tudom megtenni, mert általában 4-kor, 4 után ebédelek és 7-8 között szoktunk vacsizni. A nasiról meg szinte alig birok lemondani. Mondjuk mostanában általában müzliszeletet eszek még este, vagy egy nagyon kicsi valamit, de akkor is. Mozogni kellene, ez a titka mindenek. Fele adag hami amit eddig ettünk, és a mozgás. Apa erre esküszik, ezt mondja nekem mindig. :D

EBD-anyu:
Én is imádom a májat, de sajna Virág nem eszi meg, úgyhogy én hétköznap szoktam csinálni, amikor ő úgyis az oviban ebédel. Általában resztelt májat csinálok belőle rizzsel.
Szegény! Elég nehéz lehet neked három gyerekkel egyedül, bár ugye azért Emese is eljászik, és a két kicsi is elvan együtt, de azért a házimunka, a tanulás nem semmi energiától megszabadit. Amikor nagyon odavagyok, vagy csak úgy dühöngök az itthoni rendetlenség miatt, akkor mindig olyan szülők jutnak eszembe, ahol legalább két, de adott esetben nálatok három gyerek van, és akkor mérges vagyok magamra, amiért fáradtnak érzem magam. Akkor rossz nekem is, amikor apa későn jár haza napokig, 8 után, mert akkor a kerttől kezdve a kutya, a házimunka, a játék Virággal, minden nekem jut. Pedig sokszor mikor hazaérek olyan fáradt vagyok, hogy ebédelés közben el tudnék aludni. Sajnálom ilyenkor Virágot, mert amikor megkérdezi, hogy anya játszunk?, nem azt a választ kapja, amit szeretne, hanem mindig mondom neki, hogy éppen mit kell befejeznem ahhoz, hogy tudjak vele menni. Meg is kaptam egyik nap: anya! Mindig csak neked van feladatod! Mondtam neki: jöhetsz segiteni! (tegnap éppen a kertben szedtem össze a sok kutyakakit!)
Tegnap este volt még egy csodás pillanat: unokatesója itt volt fent, játszottak, és amikor jöttek érte, akkor nem is akart először kijönni a szobájából, bevágta a durcit, felhúzta az orrát, ráncolni kezdte a homlokát és csücsöritett a szájával. Megszólal: különben is! Most már kistesót akarok! Nem tudtam, hogy sirjak, vagy nevessek rajta. És képtelen vagyok neki elmagyarázni, hogy mi is szeretnénk (vagyis most már nem is tudom mit akarok), hogy ez nem olyan egyszerű, és hogy miért is voltam kórházban.
Amikor utoljára (kedden azt hiszem) otthagytuk a mamáéknál aludni, mert mindketten korán mentünk dolgozni, akkor kikisért a kapuhoz és azt mondta: anya! Te vagy a legdrágább anya! Azt hittem elolvadok. Fürdésnél, mikor a mosógépem áll, és éppen törölgetem akkor mindig azt mondja, hogy anya imádlak! Kérdeztem már tőle, hogy tudja-e mit jelent ez, mire azt válaszolta, hogy nem. Mondtam, hogy az, hogy szeretsz, nagyon szeretsz. Ezen egy percig elgondolkodott és megint az mondta hogy imád, és közben finompuszit nyomott az arcomra!

Szóval a végére teljesen elkanyarodtam az eredeti mondandómhoz képest. Azt hiszem ezzel csak azt akartam mondani, hogy nehéz, néha nagyon nehéz a gyereknevelés, az egész élet, de sokszor, nagyon sokszor meg olyan sok jót visszakapunk.
Bocs, de most nagyon ilyen befelefordulós , magambazuhanós, pesszimista hangulatomat élem.

Verika:
Én is megnéztem a képeket az iwiw-en, szépek vagytok!

CIRMIKE:
Olvastam a 24 órában a cikket, nem semmi egyesek mit meg nem mernek engedni maguknak. Még jó, hogy gyanús lett 1-2 „diáknak” a dolog.
Ügyes vagy, hogy ilyen kitartóan sportolsz. Mikor még nem volt Virág, akkor a Kanári fittnesszbe jártam rendszeresen, a step aerobic volt a kedvencem. Apa mondta, hogy olyan jó fáradtnak lenni (ő régen aikidozni járt), én meg nem hittem neki, de igaza volt és jólesett a mozgás. Főleg, hogy az ember egész nap egy ablaktalan, fénytelen, levegőtlen irodában ül a számitógép előtt, akkor meg különösen.
Gratula a festéshez is, ügyes vagy!

JÁGI:
Fodrászkodás nekem is tervben van már egy ideje, bár néha nem tudom eldönteni mit csináljak. Mikor hosszú, vagyis hosszabb, akkor rövidet akarok, ha meg rövid alig várom, hogy elmúljon az az köztes állapot, mikor már valamennyire a szemembe lóg, viszont annyira nem hosszú, hogy összefogjam zuhanyzás idejére.
Remélem eljutsz még a kozmetikushoz is és akkor tényleg csini leszel indulásra.
Nagyon későn aludt el Biusod! Küldök neki sok gyógyenergiát!
Mi is összepaszirozódunk rendesen, ha Virág átjön közénk aludni, amit ma éjszaka elfelejtett, olyan jól aludt az ágyában.

Megyek, kicsit vasalok megint, az az igazság, hogy már tegnap elkezdtem, de maradt a mai napra is, sőt egy adag még szárad az előszobában, úgyhogy lesz mit vasalnom.
Sajnos a porszivónk meg úgy néz ki bedöglött, legalábbis legutoljára, mikor az autót takaritottam elég érdekes hangot adott ki, meg füstölt is. Azóta nem mertem bekapcsolni

Még biztos akartam irni valamit, valakinek, de hogy mit és kinek…. Ne kérdezzétek! Ha eszembe jut, még jövök.

Sziasztok!
Hugi

Ui.: most nézem a RTL Klub Reggeli műsorát és bemutattak egy új aerobic tipust, amikor egy nylonpapucsot húznak a lábukra és csúszkáznak a földön, állitólag rengeteg kalóriát éget és nagyon hamar van eredménye. Van ilyen Tatabányán???? Nagyon jól néz ki, és amit bemutattak az egy nagyon látványos, élvezhető mozgás volt, nem az a monoton, unalmas, legalábbis ez a tanár igy tarja. (Oláh Ibolya is kipróbálta a műsorban, annyira hülyéskedett, hogy mindenki rajta röhögött :) )

Na most már tényleg eldugulok, kicsit hosszúra sikerültem.

hugodugo

Sziasztok!

Hugikám:
egyáltalán nem baj, hogy hosszúra sikeredett, ezért (is) vagyunk itt, hogy egymást meghallgassuk. Nagyon aranyos lehet Virág, ahogy kedveskedik az "imádott" anyukájának. Dórika is most ebben a korban van. Minden porcikámat puszizza. Bencét is azt hittem előbb, hogy megzabálom. Várom, hogy elaludjon, de nincs aludhatnékja, úgy tűnik. Hallom, hogy áll a kiságyban, megyek be, kinyitom az ajtót és ő abban a percben hasra vágja magát és úgy csinál, mint aki alszik. Édes pofám! :) Pedig még csak egy éves!
Munkahelyed: monnyon le, hogy már korán reggel hívnak szabi alatt! :twisted:
Kistesó: persze a közelmúltban átélt tragédia miatt most meg vagy kicsit zavarva, de ne add fel, tény, anyának születtél és Virág is oda lenne a kistesóért. Hagyjatok egy kis időt, hogy testileg-lelkileg regenerálódni tudjál, aztán hajrá!! Én szorítok!
Ne butáskodj, mármint, hogy egy gyerekes anyukaként fáradt vagy! De ne felejtsd el, hogy Te kidolgozod majdnem a beled! Korán kelsz, stb. Jó, én sem sokat alszom, meg nekem is van elég dolgom itthon, de nem kell egy munkahelyen helyt állnom (egyenlőre).Ha majd az lesz, persze, más kérdés. Áá, különben nincsenek el a kicsik. Persze, játszanak együtt néha, de ehhez még kicsik. A legjobb móka nekik rosszalkodni, meg rajtam csüngeni. Az előbb is kénytelen voltam a konyhaszekrényt rendbe rakni, mert addig lábatlankodtak nekem főzés közben, hogy beleborítottam véletlenül egy üveg ecetet a tészták, liszt, cukor közé. Király. :(

Mindegy, ebéd már kész, ettek is, Dórika most alszik, Bence üldögél és játszik, nekem fel kell még mosnom mindenhol, meg hajat akarok Emese előtt mosni. Meg mosogatni kell.

Gabi: szuper, hogy egy fokkal jobb éjjeletek volt!

Lola: na, na... Krisztián! :) És mióta beteg urad? Csak nem h1n1? Én tegnap kérdeztem a gy. rendelőt, mondták, hogy ott még nem volt egy eset sem. Még nem múlt el a két zöld folt Bence fejéről, de ma szerzett még egyet hozzá!:)

Cirmike: nagyon durva a sztori.. (kozmetikus). Rohadjon meg a börtönben az ilyen!!!

Jági: jobbulást Biusnak! Csinosodj ám! Új hajról fotót rakhatnál! :)

Na megyek dógomra!

Ja, meg kell venni helyesírási, értelmező kéziszótárt a sulira, akadémai kiadást, az a legjobb. Most rendeltem meg neten, akciósan, a kettő 10 ezer forint! :( Hát ez van.. .nekem a három gyerek biztos kihasználja.
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Nekem még megvan valahol a helyesírási szótáram. Abból mindig az aktuálisan újat kérik a suliban, vagy jó a régebbi kiadás is??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hú, elfáradtam,.Rávettem magam és elsétáltam a gyerekekkel a Fő térre. Valami gatyót akartam tornára venni, de nem volt olyan, amire gondoltam,így megyek abban a kopottban, amit Hugimtól nyúltam le..:)
Ráadásul Bius kikönyörögte, hogy vigyük a babakocsiját is.Kb. a Gelatoig tolta, utánna már azt mondta, hogy fáj a keze, vigyem én..Ráakasztottam a babkocsit a másikra, úgy mentünk tovább..Hazaflé meg fájt a hasa (mindíg ezt mondja, ha lusta sétálni..rafkós..)akkor még őt is fel kellett vennem, de sokáig nem bírtam cipelni.De a hatása megvolt, Drágám már be is aludt.Aztán nemsokára sétizünk át Alsógallára fodrászkodni...Kis bemelgítés a tornára..

Hugi!
Hajammal én is így vagyok.Most egész jól megnőtt (bár dec. óta nem csoda..:)), most még szeretném növeszteni, most tetszik így, csak ki akarom igazítattni a végét, mert már nagyon csúnya, meg összevissza..Remélem jó lesz, Aztán lehet nemsokára rám jön megint, hogy csutkó rövid legyen..AZ biztos, hogy azzal kevesebb a macera..
Helyes lehetett Virág, ahogy szeretgetett. Én mostanában anyucika vagyok folymatosan, és akármi rosszat csinál csak hozzámbújik, hogy nagyon szeretlek anyucika...Meg lehet zabálni őket...

EDB-Anyu!
Igyekszem csinosodmni, de sajnos mindennek ára van..:(Pedig egy ruhatár csere is rámférne, mert tavaly sem vásároltam, mert ugye terhes voltam és eléggé ki vagyok fogyva, de erre most nem fussa...

Lola!
Sikeült a kétszínű..Bár annyira nem jó, mintha fodrász csinálta volna, de nem is olyan rossz. Mindíg én csináltam a festéseimet, a melírt is.Lényegesen olcsóbb, minha a fodrász csinálná, meg időben is jobb. Főleg, ha még a festést is végig kellene ülniük Drágáimnak a fodrásznál...Szeretek vele bíbelődni..

Kép Kép
joosneagi

Betti4

Istike hogy van? Remélem, hogy jobban és lement a láza...

Szilvi!

Azt elfelejtettem írni, hogy a fotót nem ígérem, mert holnap már utazunk és nem biztos, hogy ma még lesz időm erre, de szerintem úgyis összefutunk..Amúgy sem vagyok fotogén..:)
Hú, és még össze sem pakoltam a ruhákat, hú és még ki is kellene vasalnom őket, úgyhogy rohanok....

Kép Kép
joosneagi

Na itt meg jehova tanuk jártak.Szilvi példájából, csak láncra nyitottam ki az ajtót. Így legalább a gyereket sem kellett a lépiből összeszednem.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jági!
Nagyon ügyi vagy a festéssel. Idő és pénz spórolás. Hova is mentek?? Most így nem ugrik be?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Köszi, Gani.. :oops:
Rokonokhoz megyünk Újkígyósra. (Békéscsabától van pár km-re..)

Kép Kép
joosneagi

Gani=Gabi..Bocsi... :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
joosneagi

Értem én, semmi gond! Akkor ismét egy kis kiruccanás. Ja és akkor oda kérdezted a fiúnak való ajcsit. Hát ezzel én is mindig gondba vagyok. Mindig a neten próbálok meg böngészni, hogy hány évesnek mi kellhet!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Sajna tegnap egész álló nap 38-39között volt a láza Istinek.
Estére felment neki 39,7-re is.Már jócskán túlléptük a lázcsillapító adagot is.Igy felhívtam a dokinőnket,vízben hűtést javasolt,utána nyugodtan adhattunk neki még kúpot.
Hamar elaludt este,éjfélkor ébredt meg megint lázasan.Adtam neki nurot,plusszba tettem még a kis csuklóira vizes borogatást.
Reggel már csak hőemelkedése volt.Azóta se szökött fel neki 38 fölé.
Érdekes mert mondta dokinő biztos kidőlt az Isti-Pisti,én meg mondtam hogy nyügössebb,de ugyanugy feszt ugrál.
Biztos tegnap tetőzött nála a betegség,mostmár indulunk a gyógyulás felé.
Még nem tapasztaltam nála hogy ne menjen le a láza.Kicsit megijedtünk.

Jági
Tegnap én is paradicsimos kápit csináltam.Ma meg amellé pipimellett,páromnak rizst is mert ő nem ezsik főzelékeket.
Mai ebédetek is fini lesz.
Antika nagyon ügyes az új mutatvánnyal.
Jó szépitkezést!Tornát!
Én is magamnak festettem egy párszor a hajamat(enyém jó hosszú),hát mit ne mondjak a végére majdnem mit sem ért a festék,majd beleőszültem mire végeztem.

Emeseanyu
Gondolom nálatok is háborús övezet a konyha mikor a kicsik mellett főzöl.Kipakolnak,kiboritanak mindent.
Ecetes eset :arrow: jujj.Én már kiakadtam volna a helyedben.

Hugi
Örülök hogy jöttél.
Itt nyugodtan kiírhatod a bánatodat,problémákat.
Nekem is egy gyermekem van,sőt én még nem is dolgozom,és mégsincs kedvem mindennap felmosni,letörölgetni stb.
Virág imád téged.Nagyon jó anyucija vagy.
Kutyakaki:ne is mondd.Hogy én hogy utálom összeszedni.
Fodrász:nagyon jó hajad van sztem igy pont jó.

Lola
Férjednek jobbulást!Remélem megússzátok,és nem kapjátok el tőle.
Ügyes vagy a SZMK tagsággal.Én olyan beszari lennék ilyesmivel.
De ha kell szülői kisérő a gyerekekhez kirándulásoknál,oda szívesen elmennék majd.Perzse ha a gyerek díjazza. :D

Cirmike
Remélem ez a szemét banda a rácsok mögött végzi.
Ügyes vagy a festéssel!
Gyerekek kilábaltak már a köhögésből?Multkorirtad hogy nem tudnak kijönni a betegségből.

Gabika
Micsoda férjed van neked is.Hál Istnennek nekünk sem kell szerelőkre pénzt kidobnunk.
Nekem nem is kéne olyan pasi,aki még egy szöget sem tud beverni. :wink:
Drukkok mennek ezerell a győri kontrollhoz!
Jehovák:restellem de nekem voltak rokonaim akiknek ez a nézetük(más okokból kifolyólag nem tartom velük a kapcsolatot)

Fogalmam sincs még mit akartam írni.
Kicsit befordulós lettem én is.Apa estig dolgozik,meló után haza sem jön utána mennek fákat kivágni,darabolni.
A gyereknek is nagyon hiányzik..

Istikével ma felfényeztük a parkettát,kár volt meg sem látszik rajta.Viszont eltüntek a pókhálók a butorók alól.
Teljesen undorító,de nálunk annyi pók van hogy iszonyat.Tavasszal dobtunk ki egy szekrényt,mert penészesedett mögötte(túl zsufolt volt a szoba).Akkor aztán mindent lepókhálóztam.Most már teljesen beszőtték a hálójukkal a szekrények mögött,én meg undorodom tőlük,párom meg pókfóbiás.
Annyira elszaporodtak,hogy ha Istin nincs egy cipő egy hétig,akkor már a cipőben is pókhálót találok. :roll:

Betti

Kép
berna23

Sziasztok,

Mot csak gyors néhány kérdésre reagálok és megyek pihizni. Extra kivagyok. Amit ez a két csaj ma művelt az nem is igaz.....
VIvi visszaesett és megint folyik az orra. Csak tudnám mitől, már olyan jóvolt, hogy nem kellett porszívózni. Most meg másodpercenként törölhetem neki.
Nikibe meg belebujt a kisördög. Kalapálja a hugiját, aki persze minidg azzal akar játszani vagy együtt játszani amivel a Niki. Ráadásul Niki kezd szófogadatlan lenni. Kis rosszcsont.
A játszóról hazafele meg valami történt vele, mert végig visitotta az utat. A nyakát fájlalta, de nem látok rajta semmit. Bizti nem csipta meg semmi mert az látszana. Lehet ahogy ivott meghuzodhatott neki. Fekve ette meg az ebédet.
Most alszanak de már épp ideje volt. Ez a hiszit amit ma lerendeztek kikészített....,

Szilivanyu,

Nem voltunk a Módszertaniba, mert Vivi nagyon korán kelt, valszeg már akkor is takis lehetett. Igy nemmertem bevállalni, mert nem birta volna ki. Remélem majd jövő héten.

Ági,

Talizhatunk 5:45-kor, remélem nem kések el.

Hu, más is kérdezett valamit, de az most nem jut eszembe. Este visszaolvasok és reagálok mindenre.

Csilla
lexyca

Csilla!

Oké, remélem én is ottleszek, de ha késel is, akkor is megvárlak.Már nagyon várom, igaz, pont fodrász után..Lefolyik majd az új frizurám..:)

Nálunk is ez a helyzet tesó téren.Bius állandóan piszkálja Antót.Fura módon ő ezt játéknak veszi fel és élvezi, de tegnapelőtt megütötte a lábát égy fajátékkal, na akkor nagyon megsértődött Apró és akkor nagyon sírt.Bius kezd undok lenni, remélem gyorsan átvészeljük ezt az időszakot.Na megyek, keltem őket, hogy adaérjünk a fodrászhoz...

Kép Kép
joosneagi

Most futottam össze Jágiékkal,mentek a fodrászhoz,és pont előttünk mentek el.

Jági
Irigyellek hogy be merted vállalni két gyerekkel a fodrászkodást.Nekem Kriszti a fufrum sem tudta kiigazítani Istitől.Remélem jól fognak viselkedni a manók.
Ééés mégegyszer bocsi hogy Isti befalta Biusod összes gumicukorját.
Tudod nem kap itthon enni ez a gyerek. :P

Csilla
Neked is jó tornát.
valami lehet a levegőben én kicsifiam se volt ma toppon.Ettől én is se voltam valami türelmes. :oops:
Jobbulást a picilánynak!!

Kép
berna23

Sziasztok,

Lola, csak Neked jöttem mesélni, hogy nézegettem a képeket a google-ben, beírtam, hogy tatabányai szülőszoba, és az első oldalon ott a fényképed :D Nézd meg..

sziasztk

KépKép
szilvia1981

Szilvia1981!
Mi???? Hol? Linkelt már be majd légyszi, mert én így nem találtam!

BEtti! Hú durva lehetett Isti láza tényleg...

lola77

Csilla!

Én már most nem tudok mozogni, nagyon fáj a lábam és a s*****-em..:) De tök jó érzés..

És amíg el nem felejtem..Holnapra előre Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!

Sok -sok puszi!!

Vasárnap este jövök!!

Ági

Kép Kép
joosneagi

http://images.google.hu/images?hl=hu&so ... 2&aq=f&oq=

LOLA:
Szilvia szerintem erre gondolt. Amikor lehivod a google főoldalát, akkor bal oldalt fent ki lehet választani, hogy csak képeket keresel a megadott kulcs szerint. Akkor jön le ez az oldal. :) Hogy mennyi ismerős arc!!! :lol:

hugodugo

sziasztok,

igen Lola, erre gonoltam:) most néztem csak meg jobban, nem csak Te vagy ismerős, tényleg :D

Csilla,
boldog születésnapot kívánok én is :)

Most megyek is aludni, ollllyyyyan álmos vagyok, hogy csak na :?

Jó éjt!!

KépKép
szilvia1981

Jó reggelt,

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÉN IS CSILLÁNAK!!!

J.Ági,
Jó utat.
Mi anyumékhoz megyünk ma Móvárra, otthagyjuk Rékát hétvégére, aztán szombaton egy házavatóra megyünk Bp-re (Rolit visszük), aztán vasárnap vissza anyuékhoz...
(szóval egy csomó főzöcskézést megúszok, nem is vásároltam üres a hűtő)

Sziasztok,
C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Hugi, köszi!
Ja, ezt én is megtalátam, csak azt hittem, hogy a tatabányai szülőszobában készült rólam kép........ :o De az avatarom van fenn meg Timié, MOncsi lányaié...ok ezt megtaláltam!

Csilla!
Boldog szülinapot kívánunk, legyen nyugisabb napod, mint tegnap, reméljük a lányok is hagyják!!! :wink:

J.Ági! Jó utat!
Cirmike: Nektek is persze, tök jó én is úgy bírom mikor alig kell főzőcskézni... :D

lola77

Sziasztok lanyok!

Tegnap voltunk az orvosnal, szerencsere elsok voltunk, igy nem kellett sokat varnunk.
Vittem a kis cetlim tele kerdesekkel :)
Kisbabank 1200-1400g meretei alapjan 30 hetesnek felel meg. Lefele fordult eppen, bar en mar csak ott erzem a csuklasat.
Sajnos a lepeny nem mozdult semmit, ha ez igy marad akkor csaszaros leszek.
Remelem mindenki jol van mostanaban sok a dolgom nem nagyon tudok jönni.
Szep napot mindenkinek

fiamette

Jó reggelt!

Betti!

Istike remélem már jobban van és mára már talán láz sincs. Ijesztő tud lenni, ha nem megy le a lázuk a gyógyszerrel sem. Pókokat én is rühellem. Olyan ijedelem tud rám jönni, ha pl leesik egy mellém a plafonról, hogy egyhelyben toporzékolok. De még jó, hogy Zoli meg simán lenyomja. Bocs állatvédők!

Cirmike!

Jó hétvégét. Biztos jól fog sikerülni.

Csilla!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Tegnap voltunk a Máltai játszón. Még sosem voltunk. Nagyon tetszik a hely és már nem is voltak olyan sokan. De Danival már megint történt baleset. Megint felrepedt a szája. Egyik helyen nem figyelt (mászóka), hogy vége a placcnak és utána kis szintkülönbséggel a homok jön. Na és ahogy leesett róla (nem magasról, csak olyan 40 centi lehetett) beütötte a száját a fa mászókába. Most a másik oldalán (jobb) repedt fel, de most kívül és jó lila is és jó duzzadt. Mintha borsószem lenne benne. De mivel már volt ilyen nem rohantuk sehova (bár a kórház közel volt) megvártuk míg eláll. Dani is addigra lenyugodott és játszott tovább. Taliztunk Moncsiékkal is. Tünemény a két kislány. "Vacsiztak" egyet közösen. És még egy nyelvöltésért is szóltak Zsócinak. Na de volt egy anyuka akinek volt egy 4 éves és egy másfél vagy 2 éves lánya és fia. A kisfiú nagyon erőszakos volt. Dani beakart menni a kisházba ahol Ő volt. Kilökte! Akkor a csúszdán is próbálta, de nem sikerült neki. A nővérét viszont lelökte onnan. Esett jó nagyot! Danit meg volt hogy ok nélkül fellökte, mert éppen az útjába került. Na ekkor már felhördültem. Mert kiakasztott az, hogy nem csak Danival csinálta ezt és az anyuka, csak a jaj nem szabad mondatot nyugodt hangnemmel (még mikor a lánya esett egy nagyot a csúszdáról) hajtogatta. Nem tudom, nekem ez már erős volt, hogy ennyire durva gyerkőcöt láttam és az anya meg nem sok mindent tett, hogy csituljon. Azt mondta, hogy a nővérétől tanulja.

Ma egy napra főzök krumplis tésztát. Majd megyünk boltba aztán akkor hétvégére veszünk hozzávalót valami komolyabb kajához. Jöv héten nem megyünk Győrbe. Most este mondta meg a férjem, hogy Ő jöv héten éjszakásban nem vállalja be. Majd azutáni héten délutánosba. Ha ezt tudom, akkor mehettünk volna most pénteken mikor délelőttös lesz, ha úgyis szabizni akar.

Estére Gerinek most nem jött be a vacsi. Mármint nem aludt tőle olyan sokat. Dani megint hajnaltól nálunk kötött ki.

Hossznyú lettem! Na pofa be!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Fiamette!

Örülök, hogy jöttél és hogy jól vagytok. Te is jó elfoglalt kismama vagy! Lepényt sajnálom, de még bízhatunk a csodákban! Hátha!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Délelőtt hazajöhettünk :lol: :D Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt! Csanád gyönyörűséges kicsi fiú :) Majd teszek képet róla. Julcsi is nagyon oda van érte, minden nap jött a kórházba hozzánk. Adott neki puszit+ simogatta. Élesben majd délután találkoznak :)

A szülés nagyon gyorsan zajlott! Hétfőn hajnal 2-3 között éreztem fájásokat és pisilésnél láttam, hogy a nyákdugó is távozik :) Akkor hajnalban mondtam apának, hogy ne menjen melóba, mert ma lesz valami. Atán mondta, hogy majd szólok és akkor siet haza, nyugi. Julcsi még elvittem oviba (ahogy Ági is írta) , ő hazahozott. Itthon még reggelitem és hívtam sógornőmet, hogy ma jön majd a Csani. Rábeszélt, hogy menjek át hozzzájuk a cucokkal ( dózsakertben laknak). Átmentem és 10,30 ra mentem nst-re. Ott persze késve hvtak be. Nst mutatta szépen a kb10perces fájásokat. Doki nézett rám, hogy milyen nyugin állok ott. Megvizsgált és már 3 ujjnyi volt a méhszáj . Terhesgondozóból azonnal fel a szülőszobára :shock: kissé meglepődtem. Sógornőm közben az ajtó előtt várt, elszaladt a cuccokért. Én a liftben riaztottam apát, hogy akkor most start! Adatfelvétel után megvizsgált a doki , méhszáj 4 ujjnyi, következett a burokrepesztés 11.40-kor. Aztán 25 perc leforgása alatt, kiderült, hogy apa nem ér oda ezért sógornőm jött be szülni velem. Egy-két fájás után már jöttek is a tolófájások és asszem a harmadiknál ki is ugrott Csanád :D Még moist sem hiszem el, hogy miolyen gyorsan történt minden!! Sajna apa tényleg nem ért oda :( akkor szállt le a vonatról mikor Csani kibújt. De sebaj, remélem kárpótolja a szép fiacskája! :)

Most megyek is pihizni, mert aztán jön haza Julókám is :)

Csilla!
Boldog születésnapot kívánunk !!!!
angika

Friss Csanád :)
Kép
angika

Csani 1 napos
Kép

Csanád ma
Kép
angika

Angika!

Naggyooon édes Csani baba!
Hát ha a férjed hallgatott volna rád aznap.........
Ez jó, hogy Juló ennyire imádja. Kivi vagyok milyenek lesznek az első négyes napjaitok. Tejci van rendesen, gondolom. Nem írtad, hogy gond lenne.
Pihizzetek csak!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Angika! Hatalmas gratula mégegyszer ehhez a tündérhez,aki mellesleg tiszta Anyukája!!!!! Gyönyörűséges szép szája van, jajjjj a lányoknak 20 év múlva!
Nem semmi, hogy tudtad, hogy aznap már Veletek lesz Csani!
Azta, hogy Apa lemaradt, nem baj tök jó sztori lesz ez mindörökre!!!!
Hogy-hogy ma jöhetettek csak haza? Kórház milyen volt? Kinél is szültél?
Majd tesós képet is valamikor, légyszi-légyszi!
Szupi lesz most Nektek 4-esben.....!

lola77

sziasztok!

ANgi,
Csani nagyon édes kisfiú :D A szülésed olyan volt, mint az enyém, nagyon gyors, még megijedni sem volt időm :lol: Kár, hogy Apa lemaradt, de az jó, hog legalább a sóginőd ott volt Veled. Pihenj amennyit csak tudsz. Olyan jó ilyen pici babát látni...én is szeretnék még egyet-kettőt 8)

Jövőhét szerdán jön valaki baba-mama klubba a módszertaniba?

Jó hétvégét!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok,

kinyitom a babanetet és mit látok?! :):)

Angi,
még1x sok-sok gratula, csodaszép ez a kisfiú!! (szerintem tiszta Zolti)
Nagyon ügyes voltál szüléskor! Sok boldogságot kívánunk nektek!
Gondolom a Juló nagyon meg fog lepődni délután! Olyan jók ezek az első napok-hetek... persze utána is!

Gabi,
sajnálom hogy a Dani megsérült tegnap. Az anyukának aztán beszóltál, hogy ez így nem jó, hogy a fia lökdösődik? Ha nem szól rá, akkor neked kell helyrerakni a kiskölköt....

Jobbulást kívánunk a kis betegeknek!

JÁgiéknak és Cirmikééknek jó utazást a hétvégére!

Csillának BOOOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Képzeld még nem is írtam a 68as rucik éppen jók :) :) :) a 74es meg túl nagy lett volna :) :)

Betti,
jobban van már Istike? Nagyon magas láza volt..

Ági,
sok sikert a vizsgához, remélem gyakrabban jössz!

Fiamette,
húú már lassan 30 hetes vagy!! jól elrepült az idő!
Gyere gyakrabban.

Bocsi, hogy nem voltam az előző napokban, elég sűrű volt a hét. Minden reggel a háznál voltunk, aztán tegnap én orvosnál szóval az egész nap egy rohanás, nagyon fáradtak vagyunk.... nem baj itt ahétvége!! :)
na lassan összekapom a lányt, aztán megyünk a Mátimért.

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Angiii most nézem még1x mennyi haja van a Csani babának!!! :)

Kép

Kép
zsanka

Angi!

Gratulalok a gyonyoru babodhoz.
Egeszseget es sok oromot kivanok nektek

fiamette

Angi!

Gratulálok még egyszer Csanihoz! Gyönyörű! Édes, formás kissrác!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Nem voltam egész nap, mert tegnap valamit megbütykölt apa a gépen, rossz irányba, így ma azt csinálta és így persze net sem volt. Na meg úszáson voltam ma is Emeséékkel, utána elfutottam mamámhoz, piacra mentem neki, kicsik apával. Utána jött haza Emese, meg a barátnője volt itt pár órát. Elmentünk velük az alsógallai játszóra. Jó volt nagyon, majdnem három órát voltunk, abból két és fél órát csak mi voltunk ott. Utána még tesco, most már itthon. Lányok a kádban, Bence már kész.

Képzeljétek, hetek óta téli kabátot keresgéltem Dórinak a teszen, mert Bencéé lesz, ami tavaly c&a-s ővé volt, neki már kicsi és unisex, öcskösnek jó lesz. Szóval kinéztem a teszen egy next kabátot, tök ari, de már nagyon felugrott az ára, most van 3500-on és még van vagy három nap. Már le is tettem róla, pedig annnnyira tetszett! Szóval tegnap este megint nézelődtem és találtam egy ugyanolyan kabátot, ugyanabban a méretben, mint Dórinak kell. Csak ide nem írta a lány, hogy next, ezért nem is licitáltak rá sokan. 700-on állt tegnap. Az utolsó percekig harc ment érte, de én nyertem meg 1500-ért! Nagyon örültem neki, remélem jó is lesz!

Bence egyfolytában megy, nagyon ügyes már! Kijött a még két foga, áttörte jobban mondva, így lett 5-6. fog. Dórika annyit dumál már. Fél mondatokat is. Pl: anyu Dóva bába bibi. Vagyis: Anyu, Dóra lába bibis. :) Meg ilyesmik. Tök ari. Ha valami nem ízlik neki, mondja, hogy nem jó. Nagyon sokat fejlődött már. A repülő nagyon tetszik: papülő! :)
Emesének meg tök jól megy az úszás. Szegény kicsit taknyos! :(

Na, ennyit rólunk...

Angi: még egyszer gratula! Iszonyat jó pasi Csanád! Az a száj! :) Édes szívem... eszembe jutottatok ma az alsógallai játszón!

Gabi: szegény Dani. Már jobban van a sérülése??

Betti: hogy van Istike?

Fiamette:
örülök, hogy minden oksi veletek. Ha császár, akkor császár... De legalább minden okés lesz babával! :)

Zsani: és most mizújs a házzal?

Na megyek, Bence a tiszta pelusba nyomott egy jókora kakát. Lányokat meg kiszedem a kádból!

Később még lehet, hogy jövök!

Szilvia

Ja, ma láttam a dózsakerti sparban dolgozni Cserierit. Jó volt látni így is! (úszás közben kimentem reggelit venni).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Boldogságos születésnapot Csillának!

Ugyan már későn, de jó utat Jáginak és Cirmikének!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csak egy gyors, szerintem már többször ma nem jövök! Fáradt és még mindig szédülős vagyok!

EDB anyu!

Nagyon ügyi vagy. Én is észrevettem, ha odaírják pl, hogy Next már az első napokban horror áron van a cucc. Hát az eladó így bukott rajta, de Te sokat nyertél viszont és most ez a lényeg. Én is vettem Gerinek bundis cipőt télire, 211 FT-ért, na jó postáva 700 lesz, de akkor is jó ár sztem.
Meg egy melegítő nacit 1 Ft-ért. 366 lesz mire ide ér.

Dani bibi iszonyat csunyus. Lila, duzzadt, de nem fájtatja.

Délután kertben voltunk, Geri homokozott, Danival kicsit lasztiztunk. De inkább mi rugdostuk egymásnak Apával.

Zsani!

Akárhányszor járok arra, mindig gondolok rátok. Vajon kint vagytok-e, hogy haladtok? Jó pihit a hétvégére.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na megyek is konyhát rendbevágni. Tegnaptól megint harci övezet lesz estére. Eddig úgy figyeltem, hogy mindig csili legyen, de most emiatt a fáradt, szédelgős dolog miatt kicsit linkeskedtem.

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

csak ezt akartam megmutatni, ha valakit érdekel:

http://www.noilapozo.hu/20090920/ovodai ... hirlevel=1

vicces, jó.

A házzal kapcsolatban: anyrém ezek a melósok. A nappali és a "lépcsőház" tejeskávészínű lesz, ez is volt addig, de ma átkenték az egészet sárgára!!!!!! a Zoli 2x is volt kint, nem hitte el... mikor felhívtuk a festőt, közölte igen, a számítógépes keverésnél kihagyta a gép valamiért a pirosat, így sárgás.. fasza, akkor miért kente le teljesbe???? ezek a festők kriminálisak ...a lenti fürdőbe elfelejtették a wc csapot beszerelni, a hét elején vettük észre, így nincs mivel lehúzni, a csengő helyét bevakolták, leszigetelték stb... még ezer ilyen van
szóval idióták, de megmondtam, addig nem vesszük át, amíg minden nem úgy néz ki ahogy akarjuk.. hát nem lesz egyszerű.
már elegem van nagyon... amúgy már 1-2 hét múlva költözhetünk, ha mindent kijavítanak.
na nem panaszkodom

jó éjt, jó hétvégét
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

én is felmosok még, aztán fejek :( :(
mondjuk nem érdemli meg a Lili :) :) :) ma elég nyügi volt, képzeljétek nem maradt meg a babakocsiban. Mindig fordulni akart, aztán bőgés és magyarázás bö-bö-bööö, böö-böö. Ma végig kézben vittem, holnap váltunk szerintem babakocsit, biztos elege lett a fekvésből, nézelődni akar :) :) mondtam már hogy összekócolom a haját, ha nem viselkedik rendesen :) :)

Kép

Kép
zsanka

Kedves Állatbarátok, Érdeklődők!

2009. október 03-án Tatabányán, a Csónakázó-tónál az Állatok Világnapja alkalmából az Állatvédelmi Őrszolgálat nagyszabású rendezvényt szervez, melyen gazdag program várja az odalátogatókat, meglepetésekkel.

Időpont: 2009. október 3.(szombat)
Helyszín: Tatabánya, Csónakázó-tó
Programok:
09:00 – gyülekezés a tatabányai Polgármesteri Hivatal előtt(Árpád Gimnáziummal szemben)
10:00 – állatokkal való felvonulás a Csónakázó-tóig. Várunk minden olyan állatot, ami pórázon, hámon, kötőféken vagy szállítódobozban részt tud venni a felvonuláson. Reméljük, hogy minél több régi Tappancsos védencünkkel is találkozhatunk majd a rendezvényen, illetve a meneten.
11:00-17:00 Programok a Csónakázó-tónál
- Kutyás bemutatók(Katasztrófavédelmi bemutató, a tatabányai kutyaiskola munkakutya képzési bemutatója)
- Kutyakozmetikai szaktanácsadás
- Rajzpályázatok eredményhirdetése
- Állatorvosi szaktanácsadás
- Kedvezményes chip-beültetés
- Kutyanevelési tanácsadás
- Lovagoltatás
- Keverék kutya szépségverseny (nevezés: 11-13 óra között)
- Kutya ki-mit tud (nevezés: 11-13 óra között)
- Számos sátor, kiállító várja majd az állatbarátokat illetve érdeklődőket
A versenyek zsűrijében, neves vendégművészek és a város vezetői vesznek részt.
Vendégeink lesznek:
Nádorfi Krisztina
Balássy Betti és Varga Feri
Makrai Pál
Merán Bálint
Farkas Gábor Gábriel
Rátonyi Hajni

NAGYON SOK SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT ÉS ÁLLATBARÁTOT!
http://www.tappancs.atw.hu

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Most csak gyorsban (vasalok, főzök, apa meg a kicsikkel addig lent sétál).

Boldog születésnapot kívánok Melusnak!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki gondolt rám a szülinapomon. Nagyon köszönöm a köszöntést mindenkinek.

Melus, Boldog szülinapot itt is:-)

Angi,

Gratula még egyszer ehhez a csodaszép kisfiűhoz. Tündéri. Sok sok boldogságot és egészséget ja és persze sok sok tejcit kívánok. Nőjjön nagyra, és akkor mehet az udvarlás a csajaimnak.

Szilvianyu,

Köszi a teszveszes segítséget. Még lehet, hogy majd fordulok hozzád egy kis kérdéssel, ha elakadok.
A bölcsességfogaimat azért kellett kihűzni, mert nem kifele akartak bújni, hanem oldalirányba, és nyomták a többi fogam gyökereit. Igy sajna ez lett a sorsuk. A doki szerint kicsi a szám :-)

Szilvi,

Mi a jövő hétre tervezzük a babamama klubbot. Remélem Vivi meggyógyul addigra, mert sajna megint taknyos lett. Szerintem emiatt is kelt olyan korán szerdán.

Ági,

Na van izomlázad? Remélem nincs és nem ment el a kedved a tornától és jövő héten is megyünk.
Köszi szépen a köszöntést neked is. Remélem jól utatatok.

Jutte,

Máté hogy van? Remélem semmi komoly. Jó volt multkor beszélgetni a Máltain egy kicsit. A gyerekeid tüneményesek.

Most megyek, takarítok egy kicsit.

CSilla
lexyca

Sziasztok

Melusnak Boldog szülinapot!!

Csillának tegnapra Boldog Szülinapot!!(nem jutotta tegnap gép elé)

Angika
Gyönyörű a kisfiatok.Istenem micsoda formás.A kis szája,pisze nózi,hajkorona.
Komolyan percekig csak bámultam.Mutattam apjuknak is.
A szülésről is könnyedén írtál.Örülök hogy minden rendben volt.
Csodálatosak lesznek a következő napok.Mostmár négyesben.

Emeseanyu
Aranyos a Dóra dumája.Istike is mondott olyan cifrákat,hogy azok márszállóigévé váltak a családban.
Pl: buggió=buborék
Bojkázás=borotválkozás
tánió=távirányító
szamáli=szalámi
Azóta már mi is igy mondjuk családon belül.Olyan édesek.Örülök hogy találtál vagány next kabit.Sajna nagyon mondják már a hidegeket. :?

Zsani
De jó hogy nemsoká költöztök.
Melósok meg kapják mostmán össze magukat!!
Láttuk ma Mátédat a házatoknál,futkosott a kertben. :D
Lilihajkocólás :lol: Ez tetszett.

Jági
Jó utat

Csilla
Jobbulást a kiscsajszinak!!

Betti

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X