Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Éljen a vénasszonyok nyara! :) Annyira örülök a jóidőnek, kint vagyunk délelőtt és délután is a játszón, szuper! Gondolom, Ti is levegőztök. Apropó, nem tudjátok, a Vigantolt október végén kell elkezdeni újra vagy hamarabb?

Witch, bizony én is sétáltam Gáborral kint ha esett-ha fújt. Volt, hogy 3 órán mentünk a fagyban, havazásban... hát ez idén már nem lesz így, szerencsére már nem alszik a kocsiban. Bár annak is megvolt a szépsége ;)

Luki, sajnálom, de én is szorítok még titokban, hátha majd a vérvétel... ha nem jött össze, mentek még újra? Én megértem, hogy szomorú vagy... :(

Süni, ma éjjel Gábor is 4x ébresztett :( Nincs két egyforma éjszakánk, nehogy elunjam... így megy ez, kitartás!

Fiona, atyaég, Bence kész férfi! Ne dugdosd mostmár :)

Rebe, én sem fogok szerintem bentre cipőt adni Gáborra. Főleg addig nem, amíg nem indul el, és utánna is meggondolom... A mászásnak én is örülök :D De azért azt sem bánnám, ha elindulna, nehéz, mint a fene :D Mi holnap megyünk a Marczira Diridongó zenebölcsibe, aztán csütörtökön megnézzük a Tücsökzenét, ha lúd, legyen kövér. Már én is járnék vele szívese Csiribirire, de hát amíg nem megy, onnan is ki vagyunk szorulva. Nem baj, majd jövőre. Lombiktalira mi nem kaptunk meghívót, Gábor nem lombikos/inszemes gyerek.

Mi most (hogy nem esik) jól vagyunk, a megfázásból is kimásztunk szerencsére komolyabb beavatkozás nélkül (még én is, pedig rajtam általában csak az antibiotikum szokott segíteni, akármennyire utálom). Tegnap vettünk egy esernyőkocsit, hogy ne kézben kelljen cipelni Gábort a parkolóhely és a cél között, mert már nem bírjuk hosszú távon. Meg ha busszal megyünk valahova, akkor is jól jön, nagyon könnyű. Top Rider QX-103-03 kocsit vettünk, nem egy nagy minőség, de nem is igazán akarjuk agyonstrapálni. 1 év gari van rá, meglátjuk, meddig bírja.

Képzeljétek, Gábor elkezdett furcsán mászni... időnként az egyik lábával nem a térdére érkezik, hanem a talpára és úgy rúgja tovább magát. Csinált ilyesmit a ti gyereketek?

Kép
elan
 
 


Sziasztok csajszikák!!


Elan!!

Csatlakozom!! Éljen éljen éljen :lol: :lol:
Annyira szeretem az ilyen időt!!Nem rohad le az emberről a gatya és tök jo kint lenni.Szerintem elég lesz október végétől. Addig majd csak kitart amit kint felszedtek D vitamin. Bárcsak ilyen idő lenne novemberig. Itt nálunk nincs játszóház vagy efféle jo dolgok. Sőt ha belegondolok még normális játszóterünk sincs. Esküszöm otthon az udvarba jobbak a játékok. Most akarok egy nagy csuszdát venni mert ilyenkor elég jo az ára és majd tavasszal állitjuk fel.
Gabinak naggyon naggyon szép kis arcocskája van.


Rebe!!!

Szerintem is kérdezz meg egy másik ortopédust is. Több szem többet lát. Bence mikor elindult Chaplin járása volt. De minden különösebb fakszni nélkül rendbe jött. Általában elefanten cipőnk van. bent most mamuszban van. de van olyan zoknink is aminek van talpa. mint a balettcipő. Az sem tartja a lábát. és különben is állitolag a legegészségesebb a mezitláb nem??? Nekünk legalábbis aztmondták a fejlődésneurologián hogyha bence elindul legyen minél többet mezitláb!!Az egyéves kontrollon.egy hét mulva elindult. Egész nyáron próbálkoztunk de Bence utál mezitláb lenni. Még a fűben sem érzi jol magát ugy.
A fogyás meg szerintem mint minden más fejben dől el.
Nagyon keményen elhatározod és menni fog. Nyáron könnyebb.

Bibar!!

Tök jók az állatkertes képek. Én is olyan sokat gondolkodtanm hogy a Bencét vigyük e el . Aztán ugy döntöttem majd jövöre. Az van hogy nem szeret autózni és hozzánk a legközelebbi is minimum egy ora autózásra van. Az egy kész nyüglődés lenne :roll:

Luki!!!


Várjuk az eredményt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gabi!!!

Hűha Boti is jo nagyott nőtt ám!! egészen komoly fiatalember a szentem. :lol: :lol:


Witch!!

Hihetetlen ügyes Jamina ezzel a bilidologgal!! Csak ámulok és bámulok. Én ugy dööntöttem Ranshburgra hallgatok és majd akkor próbálkozunk ha megérett rá. állitolag azt észre fogom venni :oops:

Vicuska!!

Milyen a bölcsi?? Fotókat kérünk

:lol: :lol:

Rólunk: tegnap volt a paprika nap nálunk és ennek örömére szokott lenni szüreti felvonuklás. Az én pici fiam csacsifogatozott :lol: :lol: Annyira élvezte az egész felhajtást!!Délután meg kimentünk a hintákhoz. Gyerekek ez valami horror. 500 ft egy menet. Volt egy kisvonat szerűség na abbol nem lehetet kiimátkozni :lol: :lol:
vettünk 10 dkg!!! kokuszos sütit 600!!!! ft-ért. és egy lufit 1500-ért ami még hazáig sem birta. nem durrant ki hanem leeresztet. Vicces :evil:
Apa november 2-án jön haza. Már csak 6 hét. Nem tudom a Bence mit fog szólni hozzá. Szoktak beszélni sky-pon ugy hogy látja is az apját. Én ennek ellenére ugygondolom nem fogja igazán megismerni. kell egy kis idő. szerintem mind a kettőjüknen..
Ez van. Itthon nincs szinte semmi lehetőség és a Szabina is most ötödéves. Tanittatni a gyereket nem olcsó dolog :roll:
Nem panaszkodásképp de tényleg igy van. Most ráadásul szeretne még egy nyelvet tanulni azthiszem a spanyolt és szerintem az sem lesz ingyen.
Csajok ez az évszakváltás!! A Bencére semmi sem jo. Nincs egy hosszu ujju bodynk sem. Mindent venni kell. De ezt komolyan mondom. szoszerint mindent. Már nekikezdtem összeállitani a fiatalúr toalettjét :lol: :lol: :lol:
Ti hogy vagytok ezzel?

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66
 
 


Sziasztok!
Szép napot!

Luki!
Még mindig szorítok, remélem, a teszt tévedett!

Fiona!
Milyen nagyfiú már Bence! Anna is rohamtempóban nő, a nyári cuccok közül szerintem jövőre semmi nem lesz jó rá, pedig van, ami egyszer se volt rajta! Én vettem néhány hosszú ujjú bodyt, de sokat nem merek venni egy méretből, mert nagyon hamar kinövi. Inkább többször mosok. Meg kapunk is innen-onnan kinőtt cuccokat. Persze, ha majd már mást is eszik, mint tejet, meg csúszik-mászik a koszban, biztos több ruha kell.

Gabi!
Nagyon édes Boti, élvezet lehet hallgatni a dumáját!

Benszi!
Én is jót nevettem, de nem irigyellek!

Hát, nálunk megvolt a dokinénilátogatás. 7100 g-ot mértek!!! Hát, nemhiába fáj a kezem a sok emelgetéstől... Kaptunk Rota-oltást is, volt néhány ingyenes adag, és mi még éppen beleférünk a 3 adaggal 6 hós koráig. Nem nagyon tetszett neki, talán hideg volt, mert rögtön elkezdett sírni, mikor dokinéni csepegtette a szájába. Kapott szurit is, azért is sírt egy kicsit. De nem ment föl most se a láza, ugyanolyan jókedvű, mint máskor. Bár a szuri helye kicsit bekeményedett, és a Rotától (gondolom, attól) hasmenése lett. Eddig négy naponta volt csak kaki, tegnap napi 5, és ma is már 2 lepedőt cseréltem. :oops: Remélem, hamar túljutunk rajta.
Mozgásban kicsit lusta még, továbbra is csak az oldalrafordulás megy. Tréningezem hason is, néha egész jól viseli. Múltkor úgy megtetszett neki valami, hogy örömében a padlóba verte az orrát, na, utána volt egy kis sírás!

Kép
Kép
vuki124
 
 

 
 

Sziasztok!

Jól felpörgött a topik! :)

Visszaolvastam, de előre is elnézést kérek, ha esetleg valakit kihagyok.

Luki!

Én is ilyenkor csináltam az első tesztet, és Nekem sem mutatott semmit.....
Nagyon szorítok! :)

Süni!

Nem semmi éjszakátok volt! Valóban lehet a foga miatt.

Fiona!

De jó, hogy jöttél! :)
Ügyes vagy nagyon a fogyással!
Édes pofa Bence! Hatalmasat nőt! Kész férfi! :)

Gabi!

Jó lehetett a Wellness! Látszik Botin mennyire tetszett Neki!
A puszis jelenetnél nem csodálom, hogy meghatódtál.
Ati a tükörben szokta puszilgatni magát. :)

Elan!

5 óra? Az szuper! Nálunk 4 óra a vége.....mondjuk a múlthéten majdnem minden nap elhúzta 6-ig, de ez a csoda csak egy hétig tartott.
Olyan cuki kis pofija van Gabinak!! :)

Benszi!

Nem semmi Dóri akciója! De ez még a jobbik eset.
Az én férjem felkente a falra anyósom elmondása szerint. :D

Vuki!

Szép súlya van a kisasszonynak. :)
Remélem a hasmenés nemsokára elmúlik.
Be fog indulni a forgolódás meglátod.

Rólunk:
Szomaton esküvőn voltunk, és Ati a mamáéknál volt. Persze, hogy végig aludta az éjszakát. 6-kor kelt először. Itthon, ha el is húzza addig, egyszer azért fel szokott kelni inni. A mamát kitüntette. :)
Olyan, mint a sajtkukac. Egész nap csak menne. Az ágyat, és a járókát simán körbe járja. Kapaszkodva bárhol eltotyog.
Igazi kis vámpír lett, mert felül a bal 2-es foga jött ki először, és most jön a jobb 2-es. :)
Olyan murisan néz ki amikor nevet. :)
A tükör a kedvence. Grimaszol magának, és nagyokat kacag közben. Haláli! :)
A szája be nem áll. Már mondja, hogy "ánnyá". Anyuéknál szombat délután úgy ébredt, hogy mondta. De akkor is mondja, ha valami nem megy. Úgyhogy azt hiszem, hogy ez már tudatos. A nemet is használja, de azt még nem tudja "mire való" :) Hála az égnek. :D Ami késik nem múlik. :)

Teszek pár képet:
Kép esküvőn
Kép
Kép kukuccs
Kép

Még egyszer bocsánat, ha valakit kihagytam!

Kép
nika28
 
 


Witch
Azt hiszem akkor most már visítok is a poloska láttán!Mi a 10.-en lakunk és ilyenkor van dögivel erre,főleg ha teregetek.Gratula a forduláshoz!

Benszi
Mosolyogtató az eseted míg át nem éljük :D Boti múltkor csak a pelusába nyulkált,persze kakis volt és kente végig a lábán közben közölte mosolyogva,hogy büdi.Egy kolleganőm mesélte(neki is ikrei vannak),hogy az ő fia megdobta az apját vele.Apuka meg visítva rohant ki a szobából :lol: :lol:

Luki
Reménykedem,hogy még is használt a lóherém :D

NIka
Mindig elámulok milyen szép nagy szemei vannak Atinak :D

Fiona
Sajnos mindenhol megy a lehúzás :( ha pedig gyerekekről van szó ott duplán."Hülye" szülő úgy is mindent megvesz a gyerekének ilyenkor címszóval.
Én is már próbálgattama a rucikat,eddig csak pulcsikat kellett vennünk.Viszont egy pár hét alatt akkorát nőtt a kisfiam,hogy el kell mennünk bodykat és hosszú újjú pólókat venni,mert közben rövidek lettek :evil:
Szerintem Bencus megfogja ismerni az apukáját,ne izgulj!Boti atyai nagyszülei 2 hónapig külföldön voltak,majdnem mindennap beszéltünk Skypon és a repülőtéren mikor meglátta őket fülig ért a szája és felkéretszkedett a karjukba.Pedig csak 11 hónapos volt akkor!

Vuki
Sajnálom a hasmenést :( de biztos túl lesztek rajta gyorsan!Látom ti is óriásbébit neveltek :lol: :lol: Nem kapunk képeket??

Kata
Édes Lőrinc ezzel a séróval :D Látszik ő is jól érezte magát az állatkertben.

Rebe
Nekem az ortopédus azt mondta,hogy még ilyen kicsiknél befelé áll a lábfej!Nyáron Siesta szandált használtunk,nem tünt fel hogy változott volna ettől a lába.Bentre nem adok rá semmit,de anyóséknál kő van és muszáj lesz valamit.Az biztos,hogy nem cipő lesz csak ilyen tutyi féle.(már ha kapok az én nagylábú fiamra!)
Még nem tudom,hogy megyünk e talira,majd megbeszélem apával!
gabicsibe
 
 


Ati
kukucsos kép nagyon cuki :lol: :lol: na meg a többi is,gyönyörű a nagyszemű :wink: édes lehet a kis fogacskákkal!

Vuki
szép súly :wink: örülök hogy túl vagytok a szurin,remélem a hasmenés már alábbhagyott!

Fiona
cuki képek.
rossz lehet hogy messze van minden,Olivér sem kedveli az autózást.
nekem is kell vennem egy csomó dolgot,cipőt,gumicsizmát,esőkabit,bodyt....nő mint a gomba,csak kár hogy a pénzem nem gyarapodik ilyen ütemben!

Vicuska
na mi van???olyan kiváncsi vagyok a bölcsis beszoktatásra! :oops:

Elan
nekem a vigantolt a doki szeptember végétől,vagyis rugalmasan ha már keveset süt a nap,szóval akkor kell kezdenem.én is élvezem a vénasszonyok nyarát :wink: kár hogy Olivér taknyos :cry:

Benszikém
holnap dumálunk,tényleg elfelejtettem kérdezni a dm-et,holnap ne feledjük,csütörtökön megyek vásárolni!

Lukikám
hajrá következö fagyis :wink: :wink: :wink: biztos azért nem jött ez össze hogy ne legyen olyan nagy korkülömbség a gyerekeink között,igy most majd egyszerre születnek :lol: :lol:

lányok,köszönöm a képdicséreteket :lol: :lol: :lol: elöző oldalra most nincs időm visszamenni,igy bocsi akinek nem irtam :oops: :oops:

bibar
 
 


Boti mögött a tükörképet is nézzétek :D
Kép Kép
gabicsibe
 
 



Sziasztok :D

megjöttem,6,2 a hcg :? végülis nem 0 :lol: Mindegy én örülök neki,így jobbn bízom a következőben.Köszi a drukkokat.Sajna még jövő hét kedden mehetek vissza vérvételre,aztán a következő cilust kihagyom és utána megyek megint.

Gabi

lóherédet kérem majd! :wink: Először Bibarnak! Tündériek a kutyussal :D

Nika

azta micsoda szemek!! :shock:

Fiona

Bence olyan gyorsan nő!!!Mindig meglep. :D

Vuki

nem semmi súlyotok van :lol:

Elan

ili unokatestvére valami írtó furán mászott állítólag össze-vissza tolta magát nyitott lábakkal,majd megkérdezem ha gondolod milyen volt pontosan,de semmi baja nem lett.szépen megy,4 éves már.

Rebe

rakjál képeket,imádom a csajaidat :D

Juci

szuper lehetett!!! :D :D Már én is alig várom a miénket

Kép
lukrécia
 
 


Bocsi,gyorsan írtam és néhány betű kimaradt :oops: :oops: :oops:

Kép
lukrécia
 
 


Luki!

Sajnálom!! De valami elindult......majd a következő.

Bibar!

Így is értettem:)


Köszi a dicséreteket.:)

Kép
nika28
 
 


Sziasztok:)

Szép napot csajszik:) Mizú erre?:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba
 
 


LUki
Sajnálom :( Szívesen szállítom talicskaszámra csak írjátok meg időben,hogy mikorra kéritek :D :D

Bibar
Első látásra szerelem volt,de szerencsére már van gazdija,különben a miénk lett volna :D majd ha kertesházba költözünk egyszer akkor lesz nekünk is.Volt még 3 másik kiskutya,de csak ezzel volt hajlandó foglalkozni!Mikor megfogtam egy másikat és próbáltam oda rakni hozzá eltolta és közölte nem.
gabicsibe
 
 


:shock: :shock: :shock: :shock: tegnap óta senki???????

Mi ez a pangás Lányok!!!Irgum-birgum!!!!
gabicsibe
 
 


Ma 3* akartam neki állni írni......
A kisfiam más elfoglaltságot talált mindig. :)

Képzeljétek! Tegnap 7-ig, ma pedig fél 7-ig aludt Ati.
Igaz tegnap 2* fent volt rövid időre, de ma egyszer sem. Este 8-tól nyomta fél 7-ig!! Én úgy örülök! :) Pedig még a foga is jön.

Gabi!

Olyan édes Boti a kutyussal. :)
Az a huncut kis vigyor.....;)

Kép
nika28
 
 


Rebe!

Neked akartam még írni.....

Annak idején, még 100 éve. :) Nekem is szupináló szipőm volt, mert írtó csámpa voltam, na meg lúdtalpas. De arra nem emlékszem, hogy bentre is cipőt kellett volna hordanom. Sőt, ha jól emlékszem azt javasolták, hogy minél többet legyek mezítláb. Azt viszont tudom, hogy nagyon sokáig még a rendes cipőimbe is csináltani kellett a plusz betétet, és tök jól rendbe jött. A lúdtalp ugyan maradt.... :?

Kép
nika28
 
 


Sziasztok Csajszikák!
Bocsánat, h megint csak ilyen ritkán jövök, de egy percet sem unatkozom, közben a suli is elkezdődött, hát kemény év lesz, de nem baj.

A gyerkőcök még mindíg csodaszépek, egytől egyig, nagyon jó látni, hogy ilyen szépen cseperednek és ügyesek.
Az enyémek is rendben vannak szerencsére , Jázinak már csak éjjszakára kell pelus, úgyhogy nagyon jól haladunk. Kristófom megint szerzett egy új bibit a szeme fölé a játszótéren, de hát egy annyira paasi, hogy na.

SAjnos most csak ennyire futotta az időmből, rohanok suliba, csak még annyit, hogy bővült a weboldalam www.pkatonacsilla.ws egy új menüponttal, "amit úgyis megvennél", spórolási lehetőségeket ajánlok mindenki figyelmébe. Internetes munkám is beindulóban, aki még nem látta, nézze meg, egy kollégám már van ebből a topikból, azt nem árulom el, hogy kicsoda, de remélem lesz még akit érdekel.
remélem nem haragusztok a kis offért, puszi mindenkinek, hamarosan jövök majd én is néhány képpel.
Sziasztok!

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Luki!
Sajnálom, talán nem most volt még itt az ideje. Mennek a drukkok a következőre is, és persze Bibar, Neked is.

Nika!
Nagyon édi Ati azokkal a nagy kék szemeivel! Nem akarok dicsekedni, de Anna már régóta minimum 7-ig alszik, néha 8-ig is. Igaz, ő általában este 9-10-kor szokott elaludni, és nem is kel éjszaka. Persze, a fogzás még csak most jön majd, biztos lesz nekünk rosszabb is.

Gabi!
Édes Boti a kutyussal!
Többszöri felszólításodra teszek képeket. :oops: (Á, nem tudok jókat csinálni, folyton kapálózik, bemozdul vagy homályos lesz, vakuzni meg utálok!)

Kép olvas

Kép ébred

Rólunk: hasmenés még mindig van, ki is pattogzott a combja, de a Sudocreme úgy tűnik, hatásos. Én meg elkaptam valami náthát, plusz az emelgetéstől meghúztam a derekam - egyébként jól vagyunk. Tényleg. :)

Kép
Kép
vuki124
 
 


Vuki!

Sajnálom a hasmenést! remélem hamarosan elmúlik.

Az alvás korábban nálunk is jobb volt. Ati 2 hónapos korától végig aludta az éjszakákat. Azóta ilyen mióta megkezdődött a fogzás.
Gondolhatod, hogy nekem is milyen furcsa volt.

Zuzmó!

Jó, hogy megint jöttél! Ha van még kis időd, dobhatnál képeket. ;)

Kép
nika28
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen nem "jártam felétek", ezer bocs, de mentségemre szolgáljon, hogy VÁRJUK A KISTESÓT!!!!!!!!!!!!!!! Aki spontán, ráadásul védekezés mellett fogant meg. Már a 31. hétnél járok, a hasam elég kicsi, le van maradva 2 héttel, de a Dórinál is ezzel ijesztegettek és mégis 3300g-os babát szültem, szóval nem aggódok annyit, ami kicsit aggaszt, hogy még mindig faros, de még pár hete van a megfordulásig. Még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, csak tippelnek a dokik, azt modták: lányos popója van. Most is feküdnöm kell, mert kinyílt a méhszáj, de egy 20 hónapos örökmozgó mellett??? Szóval ezért hanyagollak titeket, remélem megértitek. MINDENKIT PUSZILOK!!!!

Kép

Kép
sharon
 
 


Sharon

gratulálok :lol: mekkora mázlista vagy :lol:
megint nyitva a méhszáj?Én is félek ettől....

Vuki

nagyon ügyi a kis olvasgatós :D :D tündéri

Nika

gratula az alváshoz :D :D

Kép
lukrécia
 
 


Bibarkám

:P :P :P

Kép
lukrécia
 
 


Sharon!

Gratulálok!!!!! :) :)

Kép
nika28
 
 


Sharon
Gratulálunk! :D :D :D
Micsoda hírek nálatok is! De jóóóóóóóóóó! Egy cipőben járunk! :lol:

Kép

Kép
motné
 
 


Sharon, gratulálok!!!!!

Gabicsibe, édesek a képek. Elhiszem, hogy Boti nem tudott elszakadni attól a csöpptől.

Luki, sajnálom, de legalább elindult valami. Emlékszem, amikor az utolsó előtti (4.) eredményhirdetésen voltunk, nekünk is elindult valami. Mosolyogva jöttünk ki a doki szobájából, pedig nem volt ekkora a hcg. De a mi esetünkben, már az is maga volt a csoda. Hát még az azt követő eredményhirdetés :D
Na, de majd Bibarcival együtt babázhattok megint. :wink:

Na, pár napja vége nálunk is az átaludt éjszakáknak. Szerintem esténként nem eszik eleget (vagy bealszik, vagy elég neki) és ezért felébred éjszaka. Igaz, csak 1x. Meg az ínye is fájhat, mert nagyon folyik a nyála és valami mindig van a szájában (keze, pelus, játék), úgyhogy este már bekentem neki Dentinox-val. Szerencsére jókedvű. Néha annyira ledugja az ujját, hogy öklendezik... Mi lesz, ha tényleg jönnek a fogai? :shock:

KépKép
süni76
 
 


Teszek egy friss képet:
Kép

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen nem jelentkeztem már. Időnként benézegettem, láttam a sok-sok szépséget babát, az örömteli híreket. Mindenkinek nagyon örülök.

Fiacskáim szépen fejlődnek. Kornél krónikus náthájától és laktózérzékenységétől eltekintve minden rendben velük.
Máténak kellett 8 hónap, hogy kiheverje a Kornél születése okozta sokkot. Mostanában ismét a régi, vidám, száj-jártatós, mondókázós, éneklős kislegény. Októberben kezdi a bölcsit, egyelőre fél napra. Szobatisztaság csak napközben, alváshoz még kell a pelus.

Kornél hatalmasat fejlődött. Miután elkezdtük a hozzátáplálást megjött az étvágya, egész nap kunyerál. Viszont van 1-2 érdekes szokása. Az egyik, hogy az első perctől kezdve nem szereti a pépes kajákat. Kicsit darabosan kell neki mindent elkészíteni, ill. a nagyobb darabokkal is simán megbírkózik. A másik, amivel teljesen kiborít, hogy ő maga akar enni. NEm tudtuk eleinte, hogy miért sír evés közben, aztán rájöttünk, hogy ő is úgy akar enni, mint Máté. Adok neki darabos kajákat, amit kézzel tömhet befelé, én pedig próbálom kanállal jóllakatni - az ő technikájával egész nap ehetne, akkor sem lakna jól igazán. Minden kaja után nagytakarítás az étkezőben. :twisted:
Mindezt teszi a 6 fogával. 5,5 hónaposan jött az első, azóta havi 2-t növeszt. Eléggé megviseli.

Szó volt az orrszívásról, a sóoldatokról, a lefogásról. Lányok, sajnáljátok a gyereket, de tisztítsátok ki alaposan az orrát. Sajnos Kornélnál az alapos orrszívások ellenére sem javul a dolog. Már ott tartunk, hogy naponta többször fecskendővel nyomom be a sóoldatot, úgy mosom át az orrjáratait. Ez mindenkit kikészít. Iszonyat erővel tiltakozik szegénykém. De meg kell tennem, különben nem kap rendesen elvegőt, nyűgös, nem tud enni, szopni. Az orrmanduláját v.szeg ki kell majd venni 1 éves kora után, mert megnagyobbodott.
8 hós koráig nem aludt át egyetlen éjszakát sem, gyakorlatilag 1-2 óránként ébredt. AMióta elkezdtük az orrjárat átmosást volt néhány jó éjszakánk, de összeszedtek egy náthát, és minden kezdődött előlről, most duplán, mert Máté sem tudott bedugult orral rendesen aludni.

Kornél most 8,5 hónapos, feláll, kapaszkodva lépeget. Mindent elég gyorsan elkezdett, ment Máté után. 6 hónaposan mászott, felállt. Viszont sok tekintetben úgy érzem, hogy elhanyagoltam. Úgyhogy, ha megy Máté bölcsibe, délelőttönként megpróbálok vele sokat foglalkozni: könyveket nézegetni, együtt játszani - bár ezt Mátéval naponta megteszik. Máté kicsit visszafejlődött egy-két tekintetben (szeret kézzel enni, ha eszébe jut ő is mászik, ilyesmik), de majd kinövi.

Most kezdem úgy érezni, hogy elkezdtek testvérekké válni. Elnézem őket, amikor együtt garázdálkodnak, egyik kitalál valamit, megy a másik is. Azt mondják, ennyi idősen még nem játszanak együtt, csak egymás mellett a gyerekek. Hát, nekem nem ez a tapasztalatom. Megfigyeltem, hogy valamelyik fiú kezdeményez - mondjuk bújócska-fogócskázást az étkező asztal alatt, és a másik csatlakozik. VAgy mondjuk Máté főz kaját Kornélnak, és utána odaadja neki. Persze Kornél turkálása a játék edényekben nem Máténak szól.
Zuzmó, neked mi erről a véleményed??

Még néhány fotó, és utána lépek. Minden jót kívánok mindenkinek!!! Remélem a találkozó jól sikerül az új helyszínen. Nem ígérem, hogy rendszeresen jövök, de azért igyekszem.

Kép
Kép
share
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
share
 
 


Süni!

Nálunk is volt ez egy időben. Ha elalszik szopi közben, akkor is próbáld erőltetni. Nálunk az vált be, hogy olyankor átraktam a másik cicire.
Nagyon édes Zéti. :) Milyen kis morcos arcot vág. ;)

Share!

Nagyon szépek a fiúk! Szép nagy lett Kornél! nayon hasonlítanak a srácok. :) Főleg a szemük.
Sajnálom ezt az orrjáratos dolgot! Biztos, hogy nem egyszerű!
Nálunk hála az égen egész jól rendbe jött.
A Sambucus Nigra amit ajánlottál Nálatok hogy vált be?
Nálunk rosszabb lett tőle, viszont az Euphorbiumot még most is használjuk, ha szükséges.

Kép
nika28
 
 


Vuki
Édes Anna :D derekadra pedig ajánlom az Inno Rheuma krémet!Nekem nagyon bejött!

Sünikém
Tündér ez a Gombóc Artúr :D :D ,nem úgy néz ki mint aki éhezik!Csak ciciztek vagy kap tápit is?Nem emlékszem,bocsi :oops: :oops: Ha csak szopizik ne marad más mint az ébresztgetés.
Fogak terén mi lesz?Katasztrófa (reméljük nálatok nem :D )Mi most mgint 2 óránként ébredünk sírva a fránya fogaktól.Egy már kibújt és úton van még 3!

Sharon
Óriási gratula!!!!csuriban a kezem,hogy ne legyen semmi baj!!!
Azért ha tudsz néha gyere és mesélj!!!

Share
Tündériek a gyerkőcök!!Látod eljött az az idő is mikor fel lélegezhetsz egy kicsit,igaz kicsit fárasztó hónapok vannak mögötted,de látod ez is eljött.Nincs is szivet melengetőbb látvány mikor együtt játszanak és nevetnek a gyerekek.
Orrszívás terén van tapasztalatom,átérzem a helyzetet!Remélem gyorsan túl estek rajta és orrmandula ügyben nem lesz szükség a műtétre,hátha még kinőheti!Vagy nem?

Zuzmó
Gyerek csak bátran ha van időd offolni a topikot :D

Képzeljétek Boti meglátta a hasam ahogy felcsúszott a pólóm és elkezdte simogatni és mondta,hogy pocak.Aztán meglátta a köldökömet és felkiáltott lyukas!Annyira elkezdtem nevetni rajta,olyan édes volt :D Azóta mindenkinek megnézi a köldökét :D
gabicsibe
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem, mielőtt megint elutaznánk a szüleimhez 2 hétre vidékre, arrafelé mindig bizonytalan, hogy hogyan tudok feljönni...

Köszi a Vigantolos-tanácsokat! Szerintem akkor fogom csak elkezdeni, ha visszajöttünk... Meg persze attól is függ, mennyi ideig marad a jóidő.

Fiona, a párom is spanyolul tanul most, jó nyelv! És szerintem hasznos is, persze csak az angol mellett. Sok sikert a lányodnak!

Vuki, nálunk kevesebb ruha kellett onnantól, hogy hozzátápláltam Gabit, mert annyira bukós volt korábban, hogy naponta 5x kellett öltöztetni. A hozzátáplálás után szép lassan elmúlt ez, és így már max. kétszer kell :)
Szerencséd van, hogy Anna ilyen jóalvó, irigykedem... én nem is álmodozom már átaludt éjszakáról...:( Nagyon szép a lányod! Kis tündér, ahogy olvas és ébredezik! :) Az én derekam sem nagyon bírja Gábor súlyát, a Tigris tapaszt tudom figyelmedbe ajánlani, csodát tett velem. Mondjuk büdös, mint a kolera.

Nika, nem győzöm csodálni a fiad szemeit! És milyen komoly képet vág ehhez a nagyfiús ruhához! :D Szerencsés vagy, hogy már hallod az "anyázást", engem még mindig csak elvétve szerencséltet a kölköm.

Gabicsibe, nem próbálsz meg bentre ilyen puhatalpú cipőt venni Botinak? A www.liliputi.hu-n láttam szépeket, és gondolom, van nagyobb méretben is talán... Gábor lába amúgy csak 21-es, pedig ő is magas fiú...;)
Annyira édesek a kutyussal, muszáj lesz beszereznetek egyet minél előbb... anyósodnál nincs véletlenül?

Luki, örülök, hogy elindult valami, és hajrá következő kör! Majd írd meg mindenképp, mikor kell szorítani megint!
Köszi a mászással kapcsolatos ajánlatot; közben többen mondták, hogy így másznak a kölkek néha a járás előtt. Majd meglátjuk...

Nyunyikám, inkább te írj, hogy mizu arra, nem? ;)

Zuzmó, hát nem fogsz unatkozni, az tuti. Nem baj, úgy szép az élet, ha zajlik! Van segítséged azért?

Sharon, gratulálok az újabb picurhoz, olyan jó, hogy Nektek is spontán sikerült! Dóri mit szól hozzá?

Süni, nekem most a Dologélt ajánlották a Dentinox helyett, de még nem próbáltam... mondjuk ezt érdemes kétóránként kenni napközben, és akkor éjszakára is segít. Nézz utána, hátha bejön Nektek is! Nagyon édes a komoly fiad!

Share, annyit gondoltam Rád! Már azt hittem, nem is olvasod a topicot... Nagyon durva ez az orrtisztítót macera :( Van rá esély, hogy hamarosan kinövi? Nagyon örülök, hogy Máté végre elfogadta a tesó-szerepet... kicsit aggódom ám, mi lesz, ha Gábornak is tesója lesz, ő most annyira egyke, szénné kényeztetjük. Talán nem kellene, de olyan nehéz. Jó, hogy hoztál képeket, tényleg nem semmi Kornél buksija evés után :D :D :D De nagyon édesek mindketten és hasonlítanak!

Rólunk: Az MMR utáni 9. napon ki is jött az oltási reakció, Gábor lázas volt, fáradékony, étvágytalan, ment a hasa, és mára pöttyei is lettek (mondjuk legalább már nem lázas). Remélem, holnapra teljesen jól lesz már, mert ugye 3.5 órát autózni nem lenne jó beteg gyerekkel. Jó, tudom, nem beteg, de eléggé megviselte szegényt a dolog.

Ettől eltekintve megvagyunk. Voltunk zenebölcsis foglalkozáson, nekem nagyon tetszett, Gábornak sajnos nem: nagyon fáradt volt (fél 6-kor kelt, és nem bírtam utána visszaaltatni), és másnapra lázasodott be, szóval már bújkált benne a dolog. Állandóan ki akart menekülni a teremből, végül feladtam, és indulni akartam vele haza, de akkor már szerencsére amúgy is vége lett. Azért még majd próbálkozunk, hátha ha jobb passzban lesz, akkor jobban tetszik neki.

Kép
elan
 
 


Gabicsibe, ilyenek ezek a pasik :D Gábor is folyton felrángatja a pólómat és örül a köldökömnek :)

Ja, még azt akartam írni, hogy képzeljétek, Gábor teljesen ráállt a reggel 5-5:30 közötti ébredésre. Bekattanok, komolyan... Hiába próbálom visszaaltatni vízzel-cumival, teljesen éber. Így már feladtam, megkapja a tápot, kicsit még játszunk, megvárjuk, hogy kakiljon, és fél7-7 között visszaalszik másfél órára. Csak az a baj, hogy így délután 3 előtt nem bírom lerakni, és így alszik fél5-5ig. Este meg pörög, mint a sózott mókus. Hát az tuti, hogy nem lehet unatkozni a gyerekek mellett, mindig beújítanak valamit...

Kép
elan
 
 


Elan,
aranyos vagy. :wink:
Mindig lesz valami újdonság, a gyerekek már csak ilyenek. ÉN attól tudok kiakadni, hogy amikorra megszoknám az új dilijüket, és elfogadom, akkora már jön a következő. :x
Ha útban lesz a kistesó, lesz elég időtök, h egy kicsit változtassatok a módszereken. Bár, nekem nem igazán sikerült, és gyanítom, hogy emiatt akadt ki nagyon Máté. De szerencsére, ügyes fiú, és feldolgozta. Komolyan, nagyon büszke vagyok rá!!!

Gabi,
Én is remélem, h kinövi!

Nika,
Kornél laktózérzékeny, így nem tudok neki adni homeós bogyót, mert azok laktóz-monohidrátot tartalmaznak. :cry: Legalábbis a Ch-s szerek. A D-s hígításúakban szacharóz van, de abból nem sikerült sambucus nigra-t beszereznem.

Akkor még néhány szót erről az orr-os dologról. Nem vagyok meggyőződve arról, h nem a tászer okozza. A sima HA-s tápszertől ment a hasa, váltottunk laktózmentesre, ettől nincs hasmenése, tehát tejcukorérzékeny - ez már biztos. A tejcukorérzékenyésg kinőhető. De nem tudok belenyugodni abba, h nem-e a tejfehérjére reagál így a szervezete. Sajnos, a gyerekorvosunk azt mondja, h, ha így lenne más tünete is lenne (hevesebb légúti panaszok, ekcéma, stb...), így nem hajlandó felírni szója alapú tápszert. Próbáltam sinlac-cal etetni, de nem megy annyira, néhány hétre kiválthatnám vele a tápszert, és kipróbálhatnám hogyan reagál a szervezete.
A másik, h a fül-orr-gégész szerint az állandó hurtosság miatt nagyobbodott meg az orrmandulája, és most már emiatt nem szűnik a hurutosság - ördögi kör. Szóval lehet, h potyára kínlódnánk az elvonással.
az a baj, hogy annyit nem szopik, h nyugodt lelkiismerettel elhagyhassam a tápszert. Bár, talán pár héttől nem lenne baja, inkább csak attól szenvednénk, h már megszokta a reggeli-esti (időnként napközbeni) tejecskézést elalvás előtt. Még így sem iszik meg 0,5 litert - elvileg ennyi tej-jellegű kaja kell nekik ebben a korban. Mondjuk, nem tudom mennyit szophat.

MEgyek, mert sírás van.

Kép
Kép
share
 
 


Nika, elképesztő Ati ezekkel a szemekkel. Dögleni fognak utána a csajok. Nagyon csini volt a csokornyakkendős szerkójában!

Gabi, már egy ideje csak anyatejen él. Olyan érdekes, hogy már a cumisüveget sem fogadja el. Épp annyi tejem van, amennyi neki kell.

Elan, nekem is egy ismerős doktornő a Dologelt ajánlotta, mert a Dentinoxban van érzéstelenítő és esetleg félrenyelhet. Majd azt is kipróbáljuk. Egyelőre nincs sírás, csak állandóan van valami a szájában. Ennél nagyobb bajunk sose legyen, bár sejtem, hogy ennyivel úgysem fogjuk megúszni.

Holnap férjem egyedül lesz pár órát itthon Zétivel. Ez lesz az első alkalom. Már megbeszéltem a fiammal, hogy lehetőleg nagyon fossa össze magát, küzdjön csak az apja vele :D

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért, de sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük/szerettük volna.
Néhányan tudják is innen (a 2009 augusztusi topikban nagy vonalakbvan leírtam), és köszönöm Gabicsibének és Rebének az együttérzést...
De a lényeg a lényeg: Danibaba egészséges, gyönyörű, és folyton levesz minket a lábunkról....
Lelkileg még nem dolgoztuk fel teljesen, ami történt, pontosabban azt, hogy nem lehet neki édestestévre - de majd egyszer talán ezen is túl leszünk.
Novemberben vár még rám egy műtét, és ha ott minden rendben lesz, akkor talán-talán azt lehet mondani, hogy egészséges maradtam a történtek ellenére is.

Viszont: egyszerűen képtelen vagyok babanetezni a kicsi mellett. Alig van időm a gép elé ülni, és akkor is kb. az emailemet tudom gyorsan átfutni, esetleg babanaplót írni róla..
Szóval valószínűleg mostanában nem fogok nagyon jelentkezni, pedig annyira jól esett, ahogyan fogadtatok.
De ha belerázódtunk, visszajövök....
Még csak 2 hete vagyunk itthon, de azóta már 2 mellgyulladásom is volt 40 fokos lázzal... :(
Szóval zajlik az élet nálunk - hála Istennek....

Itt egy kép róla:
Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk!

Nagyon jó, hogy itt vagy! :)
Biztos nem egyszerű feldolgozni egy ilyen dolgot! Sajnálom ami veled történt! De talán kárpótol Titeket ez az édes kis pofa. :)
Nagyon szép! :)

Ez a mellgyulladás nem egyszerű! remélem többet már nem látogat meg!

Én sem tudtam az elején nagyon géphez ülni. Leginkább csak este amikor már lefeküdt Ati. De utána meg siettem én is ágyba bújni, hogy mire ébred hajnalban "fitt" legyek!

Kép
nika28
 
 


Bikkmakk
jaj de édes ez a csöppség :lol: :lol: sajnálom amiken keresztül mentén,és még a mellgyuszi is,szegénykém :cry: :cry: :cry: remélem most már minden rendben lesz és élevezheted a kisbabádat,aki gyönyörű :wink: :wink:

Sharon
gratulálok,azért néha irhattál volna egy sort :wink: :wink: majd irjál mi van veletek,és pihenjél sokat!képet is rakhatnál,olyan rég láttuk a manócskád :wink:

Sünike
na hogy sikerült az apás pár óra??volt kaki bőven?? :lol: :lol:

Elan
hú ez nem lehet túl kellemes :oops: :oops: nálunk is volt korán kelő időszak,hála az égnek most már nincs :oops: :oops:

Vuki
Anna ébredős képe oltári,nagyon édes :lol: :lol: hogy vagy??nátha nálam is volt nemrég...derekad??

Vicuska
nem ér hogy nem irsz :shock: :shock: milyen a beszoktatás??annyira kiváncsi vagyok,irhatsz mns-en is :wink: :wink:

Lukikám
nagyon várom már a csütörtököt :lol: :lol: :lol:

nálunk minden oké,Olivér már nagyon sokat dumál,annyira cuki :wink: :wink: :wink: rengeteget megyünk erre arra mert itthon csak nyúz engem :oops: :oops: nem is tudom mi lesz majd a beültimnél :shock: :shock: kicsit félek tőle,de ez van,másnak is sikerült már tesó mellett :oops: :oops: ja és elkezdett focizni,vagyis imádja ha az apjával fociznak,annyira édes ahogy szalad és rúgja a labdát,és felkiállt hogy góly :lol: :lol: :lol:

bibar
 
 


Elan
Gabi jobban van már?Gabi hova kapta az oltást?Botinak a felkarjába adták mivel bőr alá kell adni,de csomóan azt mondták,hogy a combba szoktákA mi dokinénink azt mondta októbertől elkezdhetem megint a Vigantolt.Nálunk is volt ilyen korán kelés,de megoldódott.Fürdetés elött félórával kap vacsit és egy óra múlva a tápit,így nem ébresztete fel a pocakja.A mi ortopédusunk nem ajánlja ezt a cipőt,ha már tud menni magától a gyerek.Vettema Müllerbe tutyi cípőt,anyósékhoz tökéletes lesz,náluk sincs hideg szerencsére.

Share
A játszón van egy kisfiú aki tejfehérje érzékeny is,majd megkérdezem náluk milyen tünetek voltak.legfeljebb keresel másik orvost aki szóba áll veled!

Süni
Na mi volt szombaton?Szót fogadott a gyerek? :D

Bikmakk
Sajnálom ezt a lázat :( Ne aggódj eleinte mi sem tudtunk sűrűn jönni,majd össze szoktok és neked is lesz időd!Most az a lényeg,hogy sokat pihenj és élvezd a kisfiadat aki nagyon édes pasi :D !

Bibar
Nem lesz semmi,ne aggódj!Okos kisfiad van,majd elmagyarázod neki és szót fogad :wink:

Tubikriszta te is eltüntél!!ha olvasol minket azért irhatnál pár sort!!!

Witch,Rebe,Nika voltatok a talin?Milyen volt?

Húúú Csajok nekem katasztrófális hétvégém volt!
Boti is megkapta csütörtökön az oltást,kicsit sirt és közölte,hogy szúr.Már attól kiborult,hogy lefogták.Aztán szombatra megduzzadt a füle mögötti nyirokmirigy,iszonyat nyűgös és hisztis lett.Egésznap üvöltött,majd nem volt hajlandó elaludni délután.5 órakkor elájult mikor haza indultunk anyukámtól,aludt fél órát a kocsiban,majd egy órán át sirt mire magához tért,(ja és csak állhattam vele,mert akkor nem sirt,ha leültem újra kezdte).Aztán lefektettem 8 kor és aludt 11 órát egyhuzamba.Azt hittem vasárnapra minden a régi lesz erre ugyen azt csinálta.Megint nem akart aludni csak a hiszti és a nyafogás,semmi nem volt jó.Mire fél 4-kor elzuhant aludt 3 órát,aztán még este nyolckor lent motoroztunk vele,hogy fáradjon és ne éjfélkor aludjon el.Most már lejjebb ment a csomó is és úgy látszik vissza zökkenünk a rendes kerégvágásba is.De hogy ez most az oltástól volt e vagy valami más ellen küzd az immunrendszere nem tudom,mert más tünete még nincs.
gabicsibe
 
 


Gabi,
Máténak is sokszor be volt duzzadva a nyirokcsomója. És szerintem, lehet az oltástól.
Tesómat gyerekkorában össze-vissza vizsgálták, mert a legkisebb fertőzéstől is bedurrant az összes nyirokmirigye, sokszor egyéb más tünete sem volt.
Gyerekorvos mit mond???

Tejfehérjés-játszóteres anyuka megkérdezése előre is köszi!!!

Remélem, Boti jobban lesz most már!

Kép
Kép
share
 
 


Bibarci, Gabi, köszi az érdeklődést. Hát, apuka megúszta a kakás tisztábarakást. A fia oly kegyes volt hozzá, hogy indulás előtt 15 perccel sikerült teleraknia a pelust. Azért 2 óra elteltével már hívott a férjem, hogy merre járunk (pont akkor álltunk meg a házunk előtt). Pedig mázlija volt. Állítólag nem sírt Zéti, csak foglalkoznia kellett vele. Sétáltak, dvd-ztek, zenét hallgattak :D Legközelebb hosszabb időre hagyom őket kettesben.

Gabi, sajnálom, hogy Botinak megduzzadt a nyirokmirigye. Remélem már túl vagytok rajta és tényleg csak az oltástól volt! Mi holnap megyünk a 3 hós oltásra.

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok,

Share, nekem is van egy ismerősöm, akinek tejfehérje-érzékeny a kisfia, de náluk már megoldható volt a dolog úgy, hogy rizstejet adtak a gyereknek (kb 2 éves volt, amikor kiderült). A tesztelés rém egyszerűen zajlott: a gyerek halántékát a dokinő bekente tejjel. 1 perc múlva égővörös lett ott a bőre. Mondjuk nem tuti, hogy mindenkinél működik ez a teszt, és persze ez még csak az első kör volt, de próbáld meg, hátha.

Bikmakk, gyönyörű a kisfiad, teljen benne sok örömed! Majd lesz idő netezni, ne aggódj! Ha beáll majd valami napirend-szerűség... sajnálom, amiket átmentél és a mellgyulladást is, hát, nem egyszerű kezdés :(

Bibar, édes lehet Oli, kezdheted gyűjtögetni a gyerekszájas sztorikat nemsokára ;)

Gabicsibe, Gábornál 2 napig tartott a láz, és pöttyei is voltak. Nagyon megviselte szegényt... Szerencsére már elmúlt.
Gábor is így eszik este. Újabban 6-kor vacsizik, 7-től fürdetés, háromnegyed 8-kor tápszer és 8-kor már alszik. És reggel 6-kor kel. Nincs mese, most épp téli időszámításosdit játszunk.

Ami az oltási reakciót illeti... nekünk azt mondta a dokink, hogy a reakció 8-10 nappal az oltás után jelentkezhet, ha hamarabb van valami baja a gyereknek, akkor az nem attól van. Viszont szerintem is simán belefér, hogy Boti az oltásra reagált rosszul, ha máskor nem volt baja a nyirokmirigyeivel, akkor most mitől lett volna? Szegényke :( :( :(

Süni, ügyesek voltak a fiúk! Máskor is hagyd őket kibontakozni ;)

Én most épp attól félek, nehogy Gábor benyalja itt a Beregben a rotát. Járvány van, egy csomó ismerős gyereke kórházban...:( És ő nincs beoltva.

Kép
elan
 
 


Sziasztok!

Egy gyors jelentkezés. Holnap megpróbálok visszaolvasni.

Voltunk kontrollon, ortopédián. Még 6 hónap gyógytornát irtak fel. 6 hónap mulva kontroll és dönteni kell, hogy mütét vagy sem.

Bocsánat de megyek aludni.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Bikmak!

De jó, hogy jelentkeztél, Dani baba gyönyörű! :)
Szörnyű, amin keresztülmentetek, ráadásul most még a mellgyulladás is! Mielőbbi jobbulást, sok erőt a történtek feldolgozásához! És nagyon sok boldogságot Dani babához!

Sharon!
Gratulálok a tesókához, vigyázz Magatokra!

Erika!
Drukkolok, hogy segítsen a további torna, és ne kelljen műteni!

Elan!
Nem lehet egyszerű ez a korán kelés! Remélem, nem kapja meg Gabi a rotát.

Gabi!
Jobbulást Botinak!

Süni!
Ügyes apuci! Hát, kakis pelust én nem kívánok a páromnak, én annak is örültem, hogy az egyik este teljesen egyedül fürdette, öltöztette míg én dokinál voltam. (Na jó, egy kicsit kellett igazítani a peluson, de nem akartam letörni a kedvét.)

Share!
Nagyon édesek a fiúk!

Bibar!
Szerintem kérd meg apát, hogy rendezzen focibajnokságot Olivérnek a beülti idejére. :wink:

Hát, mi sem unatkozunk: Anna már kezdett kilábalni a rota-oltásos hasmenésből, de hétvégére újra beindult és náthás is lett. Úgyhogy ma dokinéninél kezdtünk. Szerinte az én náthámból kaphatott el valami vírust. Úgyhogy mi is felavattuk a porszívó-orrszívót, meg kap szemcseppet az orrába és valami port a bélflóra helyrebillentésére. Anyósom meg azt mondja, tartsam melegen. Hát, dunsztba azért mégse teszem, ráadásul éjjel mindig kitakarózik, reggelre hideg keze-lába. Most próbálkozom a hálózsákkal, de azt meg ma reggel is moshattam ki. Annyit mocorog, hogy reggelre még a "párnája" is kakis lett. Lányok, tudtok valami szuper pelenkát, amiből nem folyik ki? :oops:
Köszi a derekas tanácsokat, magától helyreállt. Nem egyszerű a babakocsit és a 7 kilós lányzót felcipelni az aluljárólépcsőn meg az első emeletre, főleg, ha még bevásárlószatyor is van nálam. Néha könnyebb hordozókendővel.

Kép
Kép
vuki124
 
 


Vuki
pedig a hálózsák nagyon jó,főleg hogy kitakarózik szegény,én pamperst használtam,mondjuk nekem éjszaka soha nem kakilt Olivér.
remélem hamar meggyógyultok :oops: :oops: jobbulást :wink: a focibajnokságra már én is gondoltam,remélem nem fog esni majd :wink:

Jezsoerika
remélem nem lesz műtét,drukkolok nagyon!!

Elan
nektek meg a rota elkerülésére szoritok,próbáljatok most kicsit karanténban lenni,többet lenni otthon hátha ez segit :oops:

Gabi
hogy van Boti??nem semmi milyen tüneteket tudnak produkálni :oops:

na mentem mert ébredezik lassan a fiatalúr :lol:

bibar
 
 


Share
Gyerekorvosnak most nem mutattam,azt hiszem nem is kell mert már csak tapintható.Anno azt mondta ilyenkor védekezik a szervezete,nincs semmi gond.Ezt 3 orvos is mondta külön-külön.

Elan
Volt már máskoris,hogy megduzzadtak a mirigyei,de nem ennyire.
JÓ a felfogásod :D legalább egy hónap múlva nem lesz gondod a visszaállításnál.Nekünk hetekbe telt míg Boti megszokta tavaly.Nincs mese karantén ,nehogy elkapja Gabi a vírust!Főleg most gyengébb kicsit az immunrendszere az oltástól!

Bibar
Köszi jobban van már!Most már majdnem olyan mint egy hete :? Viszont kitalálta,hogy nem akar aludni :evil: határozottnak kell lennem vele,de nehéz ellenállni mikor igazi puszikkal halmoz el :D

Vuki
Szegény Anna :( jobbulást neki! Tudod pelenka ügyben mindenkinek más válik be,nekem a Liberó jött be,próbálgatni kell.Én hálózsák párti vagyok,Boti annyit forgolódik éjszaka,hogy fölösleges betakarni,fél perc múlva már úgy sem lenne rajta.

ERika
Olyan szépen fejlődik Marcell biztosan nem lesz gond!!

Süni
Hogy sikerült az oltás?Párodat még most az elején szoktasd hozzá,hogy néha - néha kettesben hagyod őket! :D
gabicsibe
 
 


Elan,
a háziorvosunk is ezt mondta. Cseppentsünk tejet a bőrére, és, ha pirosodik-kiütéses lesz tuti a tejfehérje. Most dilemmázok, h bolti v. házitejjel próbáljuk-e ki.
Rota ellen: ne találkozz senkivel, és, ha teheted, inkább menjetek haza. A család is hazaviheti a vírust!

Vuki,
köszi!
Liberó és hálózsák.
Kendővel sokkal könnyebb. Lassan a hátadra is teheted, úgy még egyszerűbb.

Gabi,
örülök, h jobban vagytok!

Kép
Kép
share
 
 


Sziasztok!

Hát, a karantén nem egyszerű egy olyan gyerekkel, aki nem hajlandó megmaradni a lakásban :( De azért a remény hal meg utoljára.

Erika, nagyon szorítok nektek, hogy ne kelljen műteni Marcellt. De tényleg nagyon szépen fejlődik, és fél év nagyon hosszú idő. Tuti nem lesz baj.

Vuki, én is hálózsák-párti vagyok, Gábor tiszta jeges, ha nem ebben alszik. Persze nyáron nem kellett, így most küzdünk, hogy újra megszokja, de 1-2 nap alatt belejön. A pelust próbálgatni kell, nekünk a Liberó is bevállt és most a Pampers is. De használtunk Babylove-ot (Drogerie Marktos), az is jó. Arra kell odafigyelni, hogy amint eléri kilóban a gyerek a pelus alsó kg-határát, érdemes váltani. Legalábbis nálunk ez a helyzet, csak így nem folyik ki a pisi. Kakilni mondjuk éjjel ő sem szokott.

Gabi, felfogás ide vagy oda, azért a ma 4:30-as kelés kicsit mellbevágott. :oops: És csak fél 7-kor tudtam újra letenni...:(

Kép
elan
 
 


Sziasztok!
Gabi, nem volt semmi probléma az oltáson. Férjem is bejött. Büszke lehetett a fiára, mert egy pici sírással megúsztuk. Amikor megszúrták, nem sírt, csak amikor nyomták bele az anyagot. Nem is lázasodott be.

Én is eleinte hálózsákba tettem, de úgy vettem észre, nem nagyon tetszik neki. Lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak. Mindenesetre még nem forgolódik, így nem tud kitakarózni. Gondolom, most kellene hozzászoktatni, hogy később ne legyen probléma.

Elan, szegénykém. Ez tényleg korai ébredés volt.

Az a legújabb, hogy bárhová teszem le háton, tolja magát hátra. Ügyesen megemeli a csípőjét és percek múlva már messze jár :D

Pelus: Nekünk is bevált a Libero, bár most a DM-es Babylove-ot használjuk és tökéletes. Eddig talán ez a legjobb. Se pisi, se kaki.

Lányok egy kis segítség kellene. Pisimintát kellene vinnünk Zétitől és nem tudom, hogy jól gondolom-e, hogy kell felragasztani rá a zacsit. Világosítsatok fel, légyszi! A lyukba gondolom nemcsak a kukacát kell tenni, hanem az egész zacsit, ugye? :shock:

Hogy sikerült a lombiktali? Meséljen, aki volt!

puszi

KépKép
süni76
 
 


Ja, ma 1 éve tudtuk meg, hogy Zéti beköltözött a pocakba :D

KépKép
süni76
 
 


Süni
igen az egész zacsit bele kell rakni,mert ha csak a kukac van benne akkor kifolyik.
annó nekünk is kellett,bénáztunk egy csomót :x :x
ügyi volt Zéti az oltásnál :lol: :lol: és Gratula az évfórdulóhoz,ugye milyen jó volt mikor megtudtad???jaj az olyan boldog pillanat volt :lol: :lol:

bibar
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?