Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem, mielőtt megint elutaznánk a szüleimhez 2 hétre vidékre, arrafelé mindig bizonytalan, hogy hogyan tudok feljönni...
Köszi a Vigantolos-tanácsokat! Szerintem akkor fogom csak elkezdeni, ha visszajöttünk... Meg persze attól is függ, mennyi ideig marad a jóidő.
Fiona, a párom is spanyolul tanul most, jó nyelv! És szerintem hasznos is, persze csak az angol mellett. Sok sikert a lányodnak!
Vuki, nálunk kevesebb ruha kellett onnantól, hogy hozzátápláltam Gabit, mert annyira bukós volt korábban, hogy naponta 5x kellett öltöztetni. A hozzátáplálás után szép lassan elmúlt ez, és így már max. kétszer kell
Szerencséd van, hogy Anna ilyen jóalvó, irigykedem... én nem is álmodozom már átaludt éjszakáról...
Nagyon szép a lányod! Kis tündér, ahogy olvas és ébredezik!
Az én derekam sem nagyon bírja Gábor súlyát, a Tigris tapaszt tudom figyelmedbe ajánlani, csodát tett velem. Mondjuk büdös, mint a kolera.
Nika, nem győzöm csodálni a fiad szemeit! És milyen komoly képet vág ehhez a nagyfiús ruhához!
Szerencsés vagy, hogy már hallod az "anyázást", engem még mindig csak elvétve szerencséltet a kölköm.
Gabicsibe, nem próbálsz meg bentre ilyen puhatalpú cipőt venni Botinak? A
www.liliputi.hu-n láttam szépeket, és gondolom, van nagyobb méretben is talán... Gábor lába amúgy csak 21-es, pedig ő is magas fiú...
Annyira édesek a kutyussal, muszáj lesz beszereznetek egyet minél előbb... anyósodnál nincs véletlenül?
Luki, örülök, hogy elindult valami, és hajrá következő kör! Majd írd meg mindenképp, mikor kell szorítani megint!
Köszi a mászással kapcsolatos ajánlatot; közben többen mondták, hogy így másznak a kölkek néha a járás előtt. Majd meglátjuk...
Nyunyikám, inkább te írj, hogy mizu arra, nem?
Zuzmó, hát nem fogsz unatkozni, az tuti. Nem baj, úgy szép az élet, ha zajlik! Van segítséged azért?
Sharon, gratulálok az újabb picurhoz, olyan jó, hogy Nektek is spontán sikerült! Dóri mit szól hozzá?
Süni, nekem most a Dologélt ajánlották a Dentinox helyett, de még nem próbáltam... mondjuk ezt érdemes kétóránként kenni napközben, és akkor éjszakára is segít. Nézz utána, hátha bejön Nektek is! Nagyon édes a komoly fiad!
Share, annyit gondoltam Rád! Már azt hittem, nem is olvasod a topicot... Nagyon durva ez az orrtisztítót macera
Van rá esély, hogy hamarosan kinövi? Nagyon örülök, hogy Máté végre elfogadta a tesó-szerepet... kicsit aggódom ám, mi lesz, ha Gábornak is tesója lesz, ő most annyira egyke, szénné kényeztetjük. Talán nem kellene, de olyan nehéz. Jó, hogy hoztál képeket, tényleg nem semmi Kornél buksija evés után
De nagyon édesek mindketten és hasonlítanak!
Rólunk: Az MMR utáni 9. napon ki is jött az oltási reakció, Gábor lázas volt, fáradékony, étvágytalan, ment a hasa, és mára pöttyei is lettek (mondjuk legalább már nem lázas). Remélem, holnapra teljesen jól lesz már, mert ugye 3.5 órát autózni nem lenne jó beteg gyerekkel. Jó, tudom, nem beteg, de eléggé megviselte szegényt a dolog.
Ettől eltekintve megvagyunk. Voltunk zenebölcsis foglalkozáson, nekem nagyon tetszett, Gábornak sajnos nem: nagyon fáradt volt (fél 6-kor kelt, és nem bírtam utána visszaaltatni), és másnapra lázasodott be, szóval már bújkált benne a dolog. Állandóan ki akart menekülni a teremből, végül feladtam, és indulni akartam vele haza, de akkor már szerencsére amúgy is vége lett. Azért még majd próbálkozunk, hátha ha jobb passzban lesz, akkor jobban tetszik neki.