Hello Lányok!
mancsa: hogy itt Cecéhez közel van valami oroszlánka? Nem is hallottam róla, de ha tudtok pontos címet szóljatok, elmennék mi is... hm, nem is tudok ilyesmiről.
Jaffa: gyere majd beszámolóval, várunk, meg képeket is.
Gégéé: nálunk is úgy van, hogy reggel korán iszik tejcikét még félkómában. Reggel már rendes zacsis tejet kap mézzel, és amikor felébred, magához tér, akkor eszik általában falatkákat, de nagy ravasz, mert a kenyeret eldobálja mostanában, csak a párizsit, virslit, ilyesmit eszi meg. Vajas mézes kenyérke (mézet csak 1 év után javasolnak), vajas lekváros, felvágottas, virslis, szoktam néha padlizsánkrémet csinálni, vagy májkrémből pástétomot, néha ránottát is eszik, de van, hogy csak gyümölcsöt, vagy krémtúrót hajalandó enni, vagy kifli joghurttal, vagy kalácska megvajazva, egy-két sajtos pogácsát elrágcsál. Ilyesmik. Gabonapehely, junior italt öntök rá, vagy joghurtot.
Én nem sűrűn reggelizek, úgyhogy elég nehéz kitalálni mit is adjak mindig neki reggelire.
Anyany: nahát, hogy neked micsoda ügyes kislányod van. Nem semmi. Nagyon hamar megtanul bilizni. Már én is gondolkozom rajta, veszünk egy bilit, hátha Dorka is kedvet kapna...
Lara: jajj, de ügyes vagy. Gratulálok a matek 4-eshez. Én is mindig sík voltam matekból, még fősulin külön tanárhoz is kellett járnom. Nem is értem, hogy lettem közgazdász ezzel a matektudással.
:D:D
Na, túrógombóc, hmmm, az jöhetne ide is. Múlt héten nálunk is volt.
Holnap megyünk vissza a dokibácsihoz, apa szabin lesz, ő visz minket, és beugrunk mamiékhoz is a Köfémre. Ha esetleg jár arra valaki, akkor kinézhetünk du. a játszóra. Ha kell priviben küldök telszámot.
Fehérváriak???
Képzeljétek, lesz itt Cecén bölcsis csopi állítólag mostmár biztos, hogy 6 fővel elindul jövő szeptemberben, csak még azt nem tudom, hogy drágaságom belefér-e a 6 főbe, meg még nem is tudom, hogy hol kell jelentkezni. Mindenesetre nagyon örülnék neki, ha beleférne, vissza kell mennem mindenképpen dolgozni, mert a gyes-ből éhenhalunk.
Tényelg csajok találkozó???? Én már mennék...