Sziasztok!
Mi is meg mindig betegek vagyunk, de nem tunik sulyosnak, laz nincs, csak mindenkinek folyik az orra, kisse kohog. Mostanaban ez lett a napirendunk:
Reggeli: 6 es 8 ora, szopi, majd falatozas a csaladdal: vajaskenyer sajttal, paradicsommal, paparikaval esetleg befottel. ma megkostoltuk a zakuszkat
Tizorai: 1ö-11-12 (attol fugg mennyire ehes es hogy alszik) gyumolcs, alltalaban siman, ritkan valamilyen pehellyel
Ebed: 2-3-4 fozelek husival vagy anelkul
Uzsona: 7 fozelek maradek v gyumolcs v szemelgetes abbol, amit mi eszunk, nagyon ritkan tejbepapi
Vacsora: 8-fel9 szopi
Napkozben is van meg 1-2 szopi, de ezek mar nem mennyisegek, inkabb csak altatas, folyadekbevitel.
Kulonben az altatassal teljesen kudarcot vallottam. Eljutottam oda, h egyszeruen nem tudom elaltatni a fiamat, sokszor olyan almos, h ragadnak le a szemei, megsem hajlando. Ahogy leteszem, egybol fordul es all fel, innen pedignincs kiut. Eddig elaludt cicin, neha anelkul is, csak ugy otthagytam, o meg elaludt, most pedig kesz kin az egesz, neha mar bogok
Sejtem, h arrol van szo, h vegre jol tud kozlekedni, erdekli a vilag stb, de akkor is olyan frusztralo, h barmennyire almos, csak nagy kinok kozepette tudjuk elaltatni. A legujabb csel a babakocsi, ujabban ejjel is belekerul, majd a kisagyba, ha mar jol szunyokal.
van meg igy valaki? Otlet?
A folyadekkal meg ugyanugy allunk, koszi Zsuzsu a te otletedet is. Egyelore meg az az erzesem, h nem az izzel van baj, hanem magaval az ivassal, mint olyannal.
Kiskanallal par kortyot bevesz, majd jon a kopdoses. Mindegy, h mirol van szo. Probalok a kajajaba is minel tobb folyadekot belopni, h mig megtanul inni, legalabb ne szaradjon ki
Borkaby!
szornyu lehetett az a baleset
Lkata:
Tejet en sem szandekozok adni mostanaban, de azert nem felek tole annyira, elvegre tejtermeket eszik mar most is. (keves sajt, egyszer evett turot, nehanyszor a mi fozelekunkbol) valahogy ugy, mint Borkaby mondta, itthon hanyagolom, de nem ijedek meg, ha mashol olyasmit eszik, ami tartalmazza.
Szopi, amig lehet, majd babatej... Zsolti is nemreg tert at a tejre. Mindenki maskepp csinalja, de szerintem ennyit megtehetunk, h amig lehet csak nyomokban kapjon tehentejet, inkabb babatej legyen otthon. nem tudom probaltad-e meg, de a tapbol is lehet fozni. (raadasul a babatej olyan kenyelmes, mert nem kell mindig figyelni ra, h a tej friss legyen, mindig keznel van
Nekunk mondjuk ez azert is volt jo, mert mi egyaltalan nem tejezunk, igy csak Zsoltinak vettuk volna. Sokszor en is azt hasznaltam, ha kellet egy kicsi, de nem volt otthon
)
Kulonben csodalatos a Verda, Zsolti nagyon dijazna
Szerencses a kisfiu
Most azon torom a fejem, h Mikinek milyen tortat csinaljak vagy csinaltassak, gondoltam ra, h Miki egeres kene, legalabb egy marcipan erejeig
Biztosan te tudnal ilyet is, kar, h olyan messze vagy